Samsung Galaxy S II (I9000G), Ξεκίνησε η αναβάθμιση και για το μοντέλο με τον TI OMAP

Δεν μπορώ να γνωρίζω πόσοι ακριβώς έχετε την έκδοση του Samsung Galaxy S II (I9000G) με τον επεξεργαστή Texas Instrumetns OMAP (με τον Samsung Exynos είναι το μοντέλο που κυκλοφόρησε επίσημα στην ελληνική αγορά και αναβαθμίστηκε πρόσφατα), σίγουρα όμως οι δύο φίλοι που μου έχετε στείλει email και ρωτάτε για αυτό θα χαρείτε όταν μάθετε ότι στο GSMArena αναφέρεται ότι ξεκίνησε σταδιακά η αναβάθιση Ice Cream Sandwich και για εσάς!

Όποιος έχει το συγκεκριμένο μοντέλο παρακακώ να μας επιβεβαιώσει ή όχι για το αν του έχει έρθει το update.

, Samsung Galaxy S II (I9000G), Ξεκίνησε η αναβάθμιση και για το μοντέλο με τον TI OMAP

Επισκεφτείτε τον Πίνακα Αναβαθμίσεων του Techblog και ενημερωθείτε για το αν και πότε θα αναβαθμιστεί και το δικό σας κινητό ή tablet.

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

25 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
antonis

ερωτιση που πιστευω ενδιαφερει πολλους! το ics αποδειχτικε μεγαλη πατατα στο gs2! ξερεις κανεις αν παιζει καποιο update αμεσα? μπας και λυθουν τα δεκαδες προβληματα.. σε διαφορετικη περιπτωση format και GB ξανα!

Νικος93

Φιλε antonis το ICS δεν ειναι και τοσο πατατα οσο νομιζεις.Απο τι εχω προσεξει τα προβληματα σε ποσοστο πανω απο 80% εμφανιζονται σε συσκευες που εχουν αγοραστει απο τα διαφορα internetoμαγαζα πραγμα το οποιο σημαινει οτι ισως να μην ειναι για την ελληνικη αγορα ενω πολλοι ειχαν custom rom πριν απο την αναβαθμιση.Εγω προσωπικα πηρα το κινητο απο multirama και μετα την αναβαθμιση λειτουργει αψογα

antonis

απο το easybuy το πηρα.. ειναι πολυ βαρη συνεχεια γεμιζει η ram.. συνεχεια μου παγωνει εφαρμογες και λεει αναγκαστικο κλεισιμο.. σε σημειο αιδιας! προβληματα με το wifi και τρωει πιο γρηγορα την μπαταρια.. τις επαφες μου τις εκανε μπαχαλο.. και συνεχως προκειπτουν θεματα.. δεν ξερω ισως φταιει το δικο οκ.. αλλα ακουω και απο αλλους παραπανα

Tassos

Πάρε iPhone με iOS να βρεις την υγειά σου…

andreas kor

Δλδ τωρα πιο s2 ειναι καλυτερο?? Με τον οmap η με τον exynos???

Μιχάλης

Φίλε Αντώνη και εγώ από το easybuy το αγόρασα και μετά την αναβάθμιση είχα ακριβώς τα ιδία προβλήματα!!Το easybuy τα κινητά τα φέρνει από Αγγλία γι’ αυτό και την αναβαθμίσει την πήραμε λίγο πιο νωρίς!!

γιαννης

Γραφω απο το galaxy s ii gt-i9100 G και μπορω να σας πω οτι δεν υπαρχει καμια ενημερωση σε καμια χωρα εκτος απο μια ψευτικη κινεζικη.Η samsung δεν εχει καμια ενημερωση στο twitter ουτε OTA ουτε KIES.

Alexakos

Tassos ειπαμε να παρουμε ενα τηλεφωνο καλο, οχι πατατα με 650€

Solon

@ Andreas kor
Το μοντέλο με exynos είναι ποιο γρήγορο και δεν έχει προβλήματα συμβατότητος αλλά καμιά φορά υπερθερμένεται και δεν έχει NFC. Το μοντέλο με τον Τ.Ι. είναι λίγο ποιο αργό και έχει θέματα συμβατότητος στα παιχνίδια αλλά δεν υπερθερμένεται, η μπαταρία διαρκεί περισσότερο και έχει και NFC. Διαλέγεις και παίρνεις.

Iwolf

Πάρε iPhone με ios να πηγαίνεις στην Αθήνα μέσω
Σιγκαπούρης για να κανείς απλά ποιήματα.
Φορτωσου και το iTunes και ψαξου με jailbreak
για να μπορείς να κανείς τα βασικά..
Άρε μαζοχισμός..

Χάχα ποιήματα..πράγματα βεβαίως βεβαίως..

andreas kor

@Solon σε ευχαριστω φιλε! Ειχα μπερδευτει λιγο…

Θοδωρης

εμενα που ειναι με exynos γιατι δεν εχω δει
αναβαθμηση πουθενα;

spiros

Ένα είναι σίγουρο. Μετά την αναβάθμιση σε ics δεν δουλεύει καλά o exchange server. Δεν βλέπει τους φακέλους και πολλά άλλα. Ένα είναι σίγουρο τελικά, όταν πρόκειται για επαγγελματίες το android ή η samsung θέλουν πολύ δουλεία ακόμη.

Tassos

@Alexakos, εγώ ξερω ότι το iPhone 3GS που έχω 3 χρόνια πηγαίνει και σφαίρα και είναι και σταθερό απο άποψη λογισμικού. Βρες μου εσυ ένα android που να έχει πάρει 2 μεγάλες αναβαθμισεις ( το πήρα με iOS 3 και τώρα φοράει το 5) και να το έχεις 3 χρόνια και να μην σέρνεται…

Silender

@ Tassos

Galaxy S
2.1 >> 2.2 >> 2.3

και κάτι λένε και για καινούρια μες το καλοκαίρι

έλα φέρε το 3GS δίπλα του 😉

Tony Cool

Tasoss,για ονομα του θεου βρε συ,τι μας συγκρινεις;Μια χαρα ειναι το κινητακι σου αλλα με τη δικια σου λογικη τσιμπα και εσυ ενα nokia των 50 ευρω απο το ραφι,που και ποτε δεν θα κολλησει,ειναι πιο ανθεκτικο απο το δικο σου,εχει ραδιο και bluetooth που το δικο σου δεν εχει,δεν πρεπει να το κρατας με συγκεκριμενο τροπο για να πιασει σημα και σχεση αποδοσης/τιμης…αστο!!!Ασφαλως και (εν μερει) αστειευομαι απλα θελω να σου δειξω οτι συγκρινεις ανομοια πραγματα.

andreas kor

Παντως οτι και να ειναι εγω αυτο το βρισκω λιγο ”κουλο” το να βγαλει δλδ
και δευτερο μοντελο galaxy s2 , την ωρα που βγαινει και το galaxy s3…
Προτιμοτερο θα ηταν να ριξει την τιμη του s2 παρα να βγαλει και δευτερη εκδοση..!

jim

Tasso εισαι οτι να’ναι, απλα για να ‘ναι. Για να εισαι ακομα σε 3GS προφανως δεν χρειαζεσαι smartphone και το πηρες για να το poul mour, εκτος απο πετσοκομμενα updates (πολυ βαρυ το siri και δεν το σηκωνει ε; χαχαχαχα) ειναι μια συσκευη με απαραδεκτη οθονη και σε μεγεθος και σε αναλυση για τα λεφτα της. Αρκετα βαρυ και οχι τοσο ανθεκτικο. Ασε τους fanboysμους λοιπον γιατι δε μιλας σε γκομενακια στην καφετερια, ατομα που μπαινουν σε τετοια site κατι ξερουν παραπανω απο τεχνολογια. Μην κανεις σαν τον πωλητη του multirama, παρτε iPhone γιατι ειναι το καλυτερο κινητο του κοσμου και ετσι (οχι βεβαια γιατι ειναι πιο ακριβο απο τα περισσοτερα και ανωτερα του κινητα :P)

Tassos

Φίλε Jim πρέπει εσυ να είσαι πολυ άσχετος. Το Siri είναι όντως βαρύ για το 3GS, το έχω βάλει και το ξερω. Ακόμα όταν εγώ πήρα το iPhone πριν απο 3 χρόνια εσυ ακόμα επαιζες με τα μπεμπε και δεν το πηρα για να πουλαω μουρη, όπως κάνουν οι περισσότεροι, αλλα γιατι ασχολιέμαι με την αναπτυξη εφαρμογών για το iOS. Αν ήταν να πουλαω μούρη τότε θα είχα πάρει και το 4/4S. Για να εκμεταλλευτώ όμως την ύπαρξη retina και front face camera στο θεμα του προγραμματισμού πήρα το νέο iPad, μεχρι να το παρω βεβαια δουλευα με το iPhone 4 του συνεργατη μου.Και δεν μπορείς εσυ να λες κάποιον άσχετο αν δεν γνωρίζεις ότι απο τα 15 (τώρα είμαι 18) ασχολείται με κάτι τέτοιο.
Άλλωστε κανείς δεν αμφιβάλει ότι το software της Apple ( mobile, desktop) είναι, αν όχι το πιο σταθερο, απο τα πιο σταθερά. Τα περί κλειστού λογισμικου είναι ένα αλλο θεμα…

Nικος

Παιδια γεια σας!SOS απο οσους διαθετουν αυτο το κινητο!Ενδιαφερομαι να αγορασω το GALAXY S2 και με απασχολει στην ληψη video αν εχει σταθεροποιηση εικονας!Προσεξτε μιλω για την ληψη video οχι φωτογραφιας!Αν μπορειτε γενικως να με ενημερωσετε και για την ποιοτητα σε θεματα video θα με εξυπηρετουσε πολυ.Το εχω ψαξει στο YOU TUBE και βλεπω οτι εχει καλη αναλυση.Αν ισχυει κατι τετοιο απο την προσωπικη σας εμπειρια.Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας οσοι απαντησετε

giannis1304

ακόμη τίποτα. Πιο πολύ αφήνω σχόλιο για να ενημερώνομαι για το αν υπάρχει κάποιος που του ήρθε η αναβάθμιση! Μέχρι στιγμής πάντως είναι άψογο με το 2.3.6, θα περιμένω να δω τα σχόλια και μετά θα κατεβάσω την διαθέσιμη αναβάθμιση

giorgosgt

παιδια σας εχει ερθει αναβαθμιση για το galaxy s2 i9100g?

giannis1304

τα στοιχεία της συσκευής μου είναι αυτά. Το κινητό έγινε εισαγωγή από Γερμανία.

PDA: I9100GXXLB1
PHONE: I9100GXXKL4
CSC: I9100GDBTKL2

Σήμερα μου ήρθε ενημέρωση για ICS. Νεότερα σύντομα. Τώρα …προέχει η θάλασσα και η άδεια.

Giannis

Παιδια εμενα δουλευε αψογα μεχρι που εκανα την ενημερωση Ice Cream Sandwitc (4.0.3)
Σερνεται με αυτο το update ελεος βγηκε αλο ενα θα το δοκιμασω αλιος η Samsung ειναι για τα μπαζα…

xaralampos

γραφω στην google αναβαθμιση galaxy s2 αλλα δεν βγαζει κατι για να την κανω…ξερεισ κανεισ να μου πει πως?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.