Samsung Galaxy S II, Η αναβάθμιση σε Jelly Bean ξεκινάει το Φεβρουάριο από την Σιγκαπούρη

Την προηγούμενη εβδομάδα μάθαμε από τη Samsung Κορέας για το τι θα περιλαμβάνει η αναβάθμιση του Samsung Galaxy S II σε Android 4.1 Jelly Bean χωρίς να αναφέρει το πότε και σε ποιες χώρες. Σήμερα στέλεχος της Samsung μίλησε στην ιστοσελίδα CNET και είπε ότι αρχές Φεβρουαρίου η αναβάθμιση θα διατεθεί στην Σιγκαπούρη.

Σίγουρα η Ελλάδα και η Ευρώπη απέχει χιλιάδες χιλίομετρα από τη Σιγκαπούρη, όμως είναι μια καλή αρχή μιας και σε συνέχεια των δηλώσεών του το στέλεχος της Samsung είπε ότι μετά θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες χώρες.

samsung galaxy s ii, Samsung Galaxy S II, Η αναβάθμιση σε Jelly Bean ξεκινάει το Φεβρουάριο από την Σιγκαπούρη

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ddr2

Αν την πάρει λίγο πριν την ανακοίνωση του s4 καλά θα είναι.
Θα βοηθήσει και στην προώθηση του επόμενου galaxy….

K.boug

Τουλάχιστον θα σταματήσω να ελενχω το Kies μερα-παραμερα..!
χαχα!
οποιος το βαλει μιλαει.. αναμένω!
Keep TechBlogging..!!

TreckeR

Δέ μου λέει τπτ αυτό. Πριν λίγο καιρο σε επίσημο site της εταιρίας λέγανε οτι θα το δώσουν τέλη του 2012.Απλά απαράδεκτη η samsung. Το κινητο που την ανέδειξε σαν κορυφαία εταιρία κινητων το έχει απλά ξεχάσει γιατι θέλει να ξεσκαρτάρει οτι εχει μεινει στις αποθήκες με το S 2+

demon

TreckeR περιμενε λιγο δε θα γεννησεις και μην ξεχνας αλλα αντιστοιχα μοντελα δεν θα παρουν καν Jelly Bean μην κανετε σαν μικρα παιδακια που θελουν το παιχνιδακι τους και το θελουν τωρα μεγαλωστε επιτελους!

Χρήστος Στάμος

demon, δεν “κάνουμε σαν μια παιδάκια”.

σε ένα από τα ακριβότερα κινητά της σειράς, είναι λογικό οι αγοραστές του να έχουν και μεγαλύτερες προσδοκίες για αναβαθμίσεις, αυτό είναι όλο.

μερικές φορές οι αναβαθμίσεις πάντως καθυστερούν πολύ μεταξύ διαφορετικών χωρών – για παράδειγμα το Galaxy Tab 2 10.1 αναβαθμίστηκε σε jelly bean από τον Νοέμβριο-Δεκέμβριο σε πολλές χώρες, αλλά στην Ελλάδα όχι ακόμα…

προσωπικά, δεν με πειράζει να περιμένω : προτιμώ στρωμένη αναβάθμιση χωρίς bugs, κι ας καθυστερήσει, αλλά δεν το βρίσκω παράλογο ότι άλλοι σχολιαστές ανυπομονούν.

TreckeR

Φίλε demon δεν με πειράζει να περιμένω αν μου δώσουν μια ημερομηνία και ειναι συνεπείς. Ας ελεγε πχ οτι τον Μαρτιο θα ερθει η αναβάθμιση. Αυτό που με πειράζει όμως ειναι η αναβολή στην αναβολή.Μας κοροϊδεύουνε και δωσαμε και ενα σεβαστό ποσό για τον γαλαξία μας….

giannis

Σιγουρα η αναμονη ειναι εκνευριστικη ομως να μην ξεχναμε οτι δεν υπαρχουν πολλα smartphone που να εχουν λαβει τοσες αναβαθμισεις οπως το Galaxy S II(εκτος βεβαια των nexus).Τι να πουν οι ιδιοκτητες των LG optimus 2X που τους βγαλαν την πιστη μεχρι να παρουν ICS(την πηραν κιολας)?Νομιζω οτι η Samsung το εχει τιμησει το S II σε αντιθεση με το Galaxy S που ενω ηταν το πρωτο smartphone που την εβαλε δυναμικα στο παιχνιδι,το εγκατελειψε νωρις(γνωμη μου).Επισης θεωρω οτι o πραγματικος λογος της καθυστερησης ηταν η αποφαση της Samsung να κυκλοφορησει το Galaxy S II Plus με μαμα jelly bean.Τελος για να μη κουραζω αλλο,πιστευω πως την αναβαθμιση θα τη παρουμε λιγο μετα τη κυκλοφορια του S II Plus(για ευννοητους λογους)!!

Λευτέρης

Παιδιά εγώ βαρέθηκα να περιμένω και έβαλα jellybam custom rom 4.2.1 και είμαι κατενθουσιασμένος. Ακόμη κι όταν βγει το update δεν νομιζω να το βάλω. Όποιος έχει όρεξη και μεράκι ας δοκιμάσει custom roms για να δει το κινητό του να πετάει.

evans

Μια ερώτηση: έχω το νότε 1 16giga λευκό αγορασμένο από Γερμανία προορισμός κινητού οι Αυστρία φορά 4.0.4 μαμά ..ακούω ότι Θα πάρει jb αναβάθμιση …κανό αναζήτηση και μου λέει να επιλέξω χώρα …και μετάξι όλων βγάζει και την Ελλάδα ..τελικά τι πρέπει να επιλέξω …Γερμανία –η Ελλάδα ..αν επιλέξω Γερμανία θα έχω ελληνικά ;
ΕΥΧΑΡΗΣΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΙΣΕΤΕ

MANOS

@evans ακόμα δεν έχει βγει το update…Όταν βγει είτε Ελλάδα είτε γερμανία/Austria το ίδιο κάνει (όλες οι γλώσσες περιλαμβάνονται στις ρυθμίσεις).
Λογικά πρώτα βόρεια θα βγει οποτε μόλις δεις κάποια ενημέρωση εδώ στο Techblog βουρ στον πατσά!

nikos

Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε 4.1.2 ….

Samsung rolls out Android 4.1.2 Jelly Bean update for the Galaxy S II GT-I9100 Samsung has just started to push Android 4.1.2 Jelly Bean update to the International Samsung Galaxy S II GT-I9100. The Galaxy S II is the best-selling Android device of 2011 and has a very large user base that’s why Samsung keeps..

διαβάστε εδώ
https://www.sammobile.com/2013/01/23/samsung-rolls-out-android-4-1-2-jelly-bean-update-to-the-galaxy-s-ii/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.