Samsung Galaxy S II LTE, Το νέο διπύρηνο 1.5GHz με την 4.5 Super AMOLED Plus

Οι επίσημες διαρροές για το νέο Samsung Galaxy S II με την οθόνη 4.5 ιντσών επιβεβαιώθηκαν, και πάλι από επίσημα χείλη. Το αναβαθμισμένο μοντέλο θα είναι το πρώτο της Samsung που θα υποστηρίζει το πιο πρόσφατο πρωτόκολλο γρήγορου mobile internet LTE (Long Term Enolution). Στη χώρα μας δεν υπάρχουν ακόμα κεραίες LTE.

Το κορυφαίο smartphone της Samsung θα “tabletίζει” μιας και θα μας έρθει με οθόνη 4.5 ιντσών τεχνολογίας Super AMOLED Plus. Τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα είναι αυτά που ήδη γνωρίζουμε, διπύρηνος επεξεργαστής 1.5GHz, μπαταρία 1850 mAh, NFC (Near Field Communication), Bluetooth 3.0, Wi-Fi n, Κάμερα 8 Megapixel με flash και λειτουργικό σύστημα Android Gingerbread.

Το Techblog θα το δει από κοντά την Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου στην επίσημη παρουσίασή του στην έκθεση IFA 2011 στο Βερολίνο και εσείς θα έχετε την ευκαιρία να είστε από τους πρώτους που θα το απολάυσουν σε ένα χορταστικό hands-on video! Μείνετε εδώ!

, Samsung Galaxy S II LTE, Το νέο διπύρηνο 1.5GHz με την 4.5 Super AMOLED Plus
, Samsung Galaxy S II LTE, Το νέο διπύρηνο 1.5GHz με την 4.5 Super AMOLED Plus

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

16 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιώργος Στείρος

Θα είναι μόνο για Αμερική ε?

Osiris

Καταρχην για αλλη μια φορα η αγαπητη Samy “υποβαθμιζει” πολυ γρηγορα την ναυαρχιδα της με το να βγαζει ενα νεο κορυφαιο μοντελο τοσο συντομα.
Δευτερον αν και ειμαι fan των μεγαλων οθονων σε κινητα (κατοχος Desire HD) νομιζω οτι με τις 4.5 ιντσες ξεφευγει λιγακι και ακροβατει επικινδυνα αναμεσα σε κινητο και ταμπλετ.

tasos

η τιμη μου φαινεται πως θα αγγιξει τα 700 ευρουλακια

mixalis44

μεταλικο καπακι πισω?μακαρι..γιατι ειναι λιγο μαπα τα πλαστικα του(τουλαχιστον σαν αισθηση)

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (dimitrismpower)

Και πανω που ελεγα οτι υπαρχει και μια σοβαρη εταιρια ηρθε η samsung να το διαψευσει με το ”νεο” και απιστευτα ”αναβαθμισμενο” και ”καινοτομο” LTE να μας πει οτι πλεον το ”απλο” S2 μας χρειαζεται αντικατασταση !!!!!
Δηλαδη πηγε και προσθεσε 0,2 ιντες στην οθονη και αλλα 300mhz στον επεξεργαστη και θεωρει οτι εφτιαξε νεο μοντελο τωρα !!!!!! Θα τρελαθω δηλαδη !!!! Καλυτερα μην το εβγαζε καν !!! Πανω που ειχε παρει τον σωστο δρομο και παρουσιαζε ενα καλο κινητο καθε 10 μηνες (galaxy s και galaxy s2) αρχισε να υιθετει κ αυτη την αθλια στρατηγική της HTC. Οταν πλεον δινεις 500+ για κινητο πρεπει και η εταιρια να το σεβεται αυτο. Δεν μπορει να σου απομειωνει την αξια μεσα σε ενα μηνα. Τελος παντων τι να πω. Μετα απορουνε γιατι ολος ο κοσμος περνει Apple. Εγω παντως δεν απορω πια.

fred

Δεν γινεται να υπαρχει τετοια απαξιωση.κ την ειχα για ποιο σοβαρη εταιρια την samsung

Κυριάκος Μιχαήλ

¨Ολα πλήση εγκεφάλου! εντελός αχρίαστο ενα τηλέφωνο σαν αυτό! και φαντάζομαι, χάλια μπαταρία. καθημερινή φόρτιση!

aggelos

εγω ενα θα πω δε πανα βγαλουνε και LTE2 δεν με ενδιαφερει γιατι εδω στην ελλαδα ακομα καλα καλα δεν πιανει σε HSUPA/HSDPA 7.2Mbps που υποστιριζουν τα περισσοτερα αν οχι ολα smartphone οποτε τζαμπα πεταμενα λεφτα εγω προσωπικα σκευτομαι να παρω το galaxy s plus γιατι με καλυπτει αν και μαρεσει περισσοτερο το galaxy s2 αλλα δεν θα μου χρειαστουν οι hardware δυνατοτητες του και εκτος απο αυτο τα 200 ευρω τους διαφορα ειναι υπερ αρκετα για αυτα που προσφερει το πρωτο…

nektarios

Έχω 2 απορίες:
1)Θα έχει ίδιο μέγεθος με το galaxy που κυκλοφορεί τώρα?
2)Γνωρίζουμε αν ο επεξεργαστής του θα είναι νέος ή θα είναι ο ίδιος με του απλού GSII αλλά πιο “τσιτωμένος”?

@ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (dimitrismpower)
Πολύ σωστός!Για να λέμε και του στραβού το δίκιο όμως,με την “αναβάθμιση” που έβγαλε η samsung για το GSII ναι μεν ρίχνει τους κατόχους GSII όμως η apple αντίστοιχη αναβάθμιση θα την έβγαζε μετά από 1 χρόνο και θα την ονόμαζε “νέο μοντέλο”.

argiriscuderias

η αναλυση θα μεινει στα 800×480????

kostaskaradimas

καλα τι θα γινει καθε βδομαδα θα τα αλλαζουν τα μοντελα;;;δεν ειναι να αγοραζουμε κατι αμεσως παλιωνει..:/ τουλαχιστον εξελισσετε η τεχνολογια…:0:)

kostaskaradimas

το κινητο παντως τελειο..!αλλα το tabletphone μπορω να πω οτι με εντυπωσιασε περισσοτεροο..!

andreas kor

Εχει αρχισει η samsung και το παραξεφτιλιζει λιγο το θεμα…Βγαζει βγαζει συνεχεια κινητα..
Δλδ να παρεις ενα κινητο τον 400-500-600 ευρω και μετα απο 2-3 μηνες να ειναι παλιο..
Εγω προσωπικα αυτο το θεωρω απαραδεκτο και κοροιδια!!

tasos

ετσι ειναι πια, σε κανα 2 μηνο το sgs2 θα πωλειται απο ανθρωπους γυρω στα 350 με 400Ε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.