Samsung Galaxy S II, Σε ορισμένες αγορές με NVIDIA Tegra 2

Η μεγάλη όπως φαίνεται ζήτηση που έχει το Samsung Galaxy S II αναγκάζει την κατασκευάστρια εταιρεία να αναζητήσει components και από άλλους κατασκευαστές. Όχι μην αγχώνεστε, η οθόνη θα παραμείνει η ίδια Super AMOLED plus ο διπύρηνος επεξεργαστής φαίνεται ότι σε κάποιες αγορές θα είναι ο δικός της “Exynos”, ενώ σε κάποιες άλλες (μάλλον Αγγλία και Αμερική) θα κυκλοφορήσει με τον γνωστό NVIDIA Tegra 2.

, Samsung Galaxy S II, Σε ορισμένες αγορές με NVIDIA Tegra 2

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

28 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Βill

Κ.Κωστα τελειο κινητο δυστιχως εχω το galaxy s και δεν θα το παρω αλλα ξερουμε ποσο θα κανει?

Filippos

Xάθηκε ο κοσμος να ηταν μεσα σε αγγλια,αμερικη κ η ελλαδα με Tegra 😛

giannis

Απο χαρακτηριστικά το τηλέφωνο σκίζει και λόγω οθονών η samsung είναι πολύ μπροστά ειδικά σε αυτό το θέμα.Αυτό που θα ήθελα εγώ θα ήταν αυτό το κινητό με HTCsense κάτι που φαντάζομαι δεν θα είναι και αδύνατο(όχι επίσημα εννοώ με λίγο πείραγμα απο μέρους μας)

Spiros

Ναι κριμα γιατι δοκιμες που κανανε αμερικη ειπαν και εδειξαν πως ο tegra ειναι ποιο καλος απο τον Exynos και ποιο γρηγορος !

MANOS

σε αυτό το συγκριτικό με (optimus 2X – Xperia Arc – Galaxy S2 – Desire HD) το optimus που φοράει tegra φαίνεται να είναι πολύ πιο γρήγορο από όλα τα διπύρηνα που αναμένουμε https://www.youtube.com/watch?v=tBOJXMI-cnk

Solon

Ο.κ. Τώρα ψαρωσα παιδιά!!! Με TEGRA II θα πετάει το μηχανάκι. Ας ελπίσουμεν να γενικοποιηθεί. Και δεν νομίζω πως ο λόγος είναι η μεγάλη ζήτηση. Αν ήταν έτσι δεν θα προωθούσαν στις ποιο ανεπτυγμένες αγορές το δικό τους chip;
Ο λόγος ίσως είναι ότι πολλοί απογοητεύτηκαν αφού το νέο Galaxy είναι ουσιαστικά το παλιό με δύο πυρήνες και ελφρώς μεγαλύτερη οθόνη.
Με Τegra II όμως… αλλάζουν τα δεδομένα στα γραφικά!

Ηρακλής

Σα να λέμε Exynos και ξερός? Ωραίο μηχανάκι, αλλά να πάρω κινητό πιο δυνατό απ’ τον υπολογιστή μου? Επίσης, δε μοιάζει διαολεμένα με το iPhone?

giannis

Με βλεπω να το αγοραζω απο Αγγλια

Gabriel Pal

Και με ποιο κριτήριο επιλέγει η εταιρεία πού θα στήλει τους Tegra και πού τους Exynos; Δεν είναι λίγο κοροϊδία, να παίρνουν 2-3 χώρες την “καλή” έκδοση και οι υπόλοιποι την πιο “χάλια”;

johnts

Αυτό που κάνει Samsung είναι λίγο απαράδεκτο τουλάχιστον να κυκλοφορήσει και τις 2 εκδόσεις του SGS2 και να επιλέξουμε εμείς τι θα πάρουμε ,αν το κάνει βεβαία για το τελικό κόστος της συσκευής, παντός το κινητό είναι πολύ καλό .Πείρα τηλ. Στην Samsung και μου είπε ότι θα κυκλοφορήσει στο τέλος του μήνα τιμή δεν μου είπαν μήπως ξέρει κανείς την τιμή που θα κυκλοφορήσει.

H Samsung Hellas αναφέρει ότι το Samsung Galaxy S II θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα τον Απρίλιο!

Spiros

Εγω δεν θα παρο ακομα κανενα απ’ολα αυτα ουτε samsung galaxy s2 ουτε lg optimus 2x ουτε HTC Thunderbolt ουτε και motorola Atrix ας κυκλοφορησουν ολα πρωτα με το καλο και μετα διαλεγουμε (αν τελικα ερθουν ολα ελλαδα) προς το καλοκαρι πιστευω πως ειναι η καλυτερη περιοδος για να κανεις μια αγορα τηλεφωνου και τοτε πολυ ανετα θα μπορεις να κανεις και την συγκριση σε ολα αυτα και πλεον και ας βγαλουν καποια ατομα απο το μυαλο τους πως η LG & MOTOROLA ειναι ποιο χαμηλου επιπεδου σαν ονοματα δεν ειναι ετσι..

SotisDiv

Αν ισχύει τότε μεγάλη μερίδα υποψηφίων αγοραστών θα ανακεφαλαιώσουν.

johnts

Παιδιά έχω την τιμή του Samsung Galaxy S II ανέρχεται στα 620€ το βρήκα στο https://www.expansys.com.gr

ghad21

Παιδια χαλαρωστε εμεις θα παρουμε τον “καλο” επεξεργαστη ο exynos ειναι λιγοτερο ενεργοβορος ειναι μαμα samsung και το κυριοτερο 1080p recording με 30αρι frame ξεχασα να πωοταν ολα τα tegra τραβανε με 24frame. Δειτε τραβηγμενα βιντεο και θα δειτε την μεγαλη διαφορα.Οτι βγαζει η σαμυ ειναι εγγυηση!

Nightmare

Οι διαφορές που έχουν είναι ελάχιστες.. δεν θα αλλάξει κάτι.. και οι δύο είναι εξίσου καλοί!
@ΜΑΝΟS στο βιντεάκι δεν είναι Galaxy S2.. είναι το απλὀ το S… και λογικό είναι να είναι γρηγορότερο το Optimus αφού είναι το μοναδικό διπύρηνο..

Nightmare

https://www.mysamsungwave.com/index.php?topic=6173.0
Tα συμπεράσματα δικά σας…

Πάνος

Αυτα που λέτε εμένα δεν μου λεν τπτ!! Όταν θα βγουν με το καλώ και τα δύο και βγάλουν και κανένα βιντεακι τότε θα πούμε ποιο είναι το καλύτερω πραγματικά!!

Nik0s

Ειναι λιγο χαζο αυτο,οκ να αλλαζαν την εμφανιση οπως ειχαν κανει με το πρωτο που στην αμερικη ηταν 2 διαφορετικα οκ, αλλα το να αλλαζεις cpu αλλαζεις ολο το κινητο τι να λεμε.

Β βασιλης

Παρά μα παρά πολύ σημαντικό είναι ο δείκτης σαρ που έχει το καθ’ ένα..ξέρουμε τίποτα; το πρωτο σ εγδερνε..

Lazaros

Συγνωμη ρε Β.βασιλη αλλα που το είδες οτι είχε μεγάλο sar το galaxy s?ισα ισα πολυ χαμηλο εχει.

Β βασιλης

To prwto egderne ennoousa, dld oti ta spaei to galaxy s, egw exw to tab, to opoio exei megalo alla de me noiazei giati de to vazeis sto ayti..

fred

Ασχημη ειδηση.για να δουμε

ΓΙΩΡΓΟΣ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ…sonyericsson xpeiria arc ή SAMSUNG GALAXY S2;;;;;;;;;;ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Filippos

Εγω προτεινω galaxy s2 δαγκωτο! μιας κ ειχα το galaxy s k to htc desire ,τωρα εχω το n8 αλλα μαλλον με βλεπω για γαλαχυ ς2 κ εμενα.Μολις δεις την οθονη του galaxy δεν νομιζω να σε ικανοποιει κατι κατωτερο πια…το ομορφο για τα ματια ειναι σαν το γλυκο για το στομα αν φας.. μετα θελεις κι ..αλλο…;)

Γιώργος

Ο «Exynos» είναι διπύρηνος?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.