Samsung Galaxy S II Plus, Με οθόνη 4.3 ίντσες Super AMOLED Plus και διπύρηνο επεξεργαστή

Ανακοινώθηκε επίσημα το Samsung Galaxy S II Plus με οθόνη 4.3 ίντσες τεχνολογίας Super AMOLED Plus ανάλυσης 800×480 pixels, διπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στο 1.2GHz, μνήμη RAM 1GB και την έκδοση του λειτουργικού συστήαμτος Android 4.1 Jelly Bean. Το Galaxy S II ενσωματώνει κάμερα 8 Megapixel, αποθηκευτικό χώρο 8GB και δέχεται κάρτες μνήμης micro SD έως και 64GB.

Από τα πρώτα τεχνικά χαρακτηριστικά που έχουμε στη διάθεσή μας τη μόνο διαφορά που διακρίνουμε συγκριτικά με το Galaxy S II είναι ότι το S II Plus έχει ενσωματωμένη μνήμη 8GB εν αντιθέση με τα 16GB του πρώτου S II.

, Samsung Galaxy S II Plus, Με οθόνη 4.3 ίντσες Super AMOLED Plus και διπύρηνο επεξεργαστή

, Samsung Galaxy S II Plus, Με οθόνη 4.3 ίντσες Super AMOLED Plus και διπύρηνο επεξεργαστή

, Samsung Galaxy S II Plus, Με οθόνη 4.3 ίντσες Super AMOLED Plus και διπύρηνο επεξεργαστή

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

37 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Billys

Και ποια η διαφορα του με το απλο S2 τελικα ??

GiannisMix

Ποιος ο λογος αυτης της ανακοινωσης;; Σκοπευουν να το βγαλουν στην αγορα;;

Βλάσης

Εκτός από το όνομα τι άλλο έχει αλλάξει ρε παιδιά;;;

GiannisMix

ο cVlachakis γραφει: “Από τα πρώτα τεχνικά χαρακτηριστικά που έχουμε στη διάθεσή μας τη μόνο διαφορά που διακρίνουμ συγκριτικά με το Galaxy S II είναι ότι το S II Plus έχει ενσωματωμένη μνήμη 8GB εν αντιθέση με τα 16GB του πρώτου S II.”

antonis

α καλα.. επιασε πυρκαγια καμια χασισοφυτια διπλα στα γραφεια της samsung δεν εξηγηται αλλιως.. s3 mini και στα καπακια s2 plus χειροτερο απο το original

Vasilis_G

Μπά…δεν μπορεί…. κάτι άλλο θα παίζει για τον απλούστατο λόγο ότι με αυτά τα χαρακτηριστικά ΔΕN είναι SII Plus αλλά SII Minus

greeceandroid

Galaxy S II Minus έπρεπε να το πούνε, όχι S2 Plus.

*(Πάντως κρατάω μία μικρή επιφύλαξη ότι π.χ. η CPU μπορεί να είναι διαφορετικής αρχιτεκτονικής, οπότε αρκετά γρηγορότερη κτλ!)

Αναμένουμε!

ddr2

Μα καλα, κανεις δεν καταλαβε?
Αντι να αναβαθμισει το s2 σε jb 4.1 βγαζει καινουρια συσκευη , με τα ιδια χαρακτηριστικα και jb, αφηνοντας το original s2 στην ics!!
Καταπληκτικη υποστηριξη και σεβασμος πανω απο ολα στους πελατες της!!!

nikos

ποσο λετε να κανει?

demon

ddr2 εσυ που ζεις?το s2 θα αναβαθμιστει κανονικα πριν κραξουμε καλο θα ηταν ενημερωνομαστε και λιγο!

GiannisMix

σωστος ο demon 😉

ddr2

@ demon
Θα επρεπε ηδη να ειχε αναβαθμιστει το s2 οπως και το note1.
Εχουν καθυστερησει και αντι να βιαστουν να αναβαθμισουν τα τηλεφωνα που τους ανεδειξαν, βγαζουν μια συσκευη πανομοιοτυπη με το αρχικο s2 και της βαζουν την 4.1.
Υστερα απο αυτο, πολυ αμφιβαλω για την αναβαθμιση του s2.

Γιώργος

Δυστυχώς, όταν η Samsung κάνει 2 βήματα μπροστά με μια καινοτόμα συσκευή, φροντίζει στη συνέχεια να κάνει με κάποια άλλη συσκευή 4 βήματα πίσω…!

Αν παρακολουθήσει κανείς την πολυάριθμη οικογένεια των galaxy smartphones, του δημιουργείται η άποψη ότι κατασκευάζονται 2-3 καινοτόμες συσκευές και στη συνέχεια με ότι εξάρτημα έχει μείνει στην αποθήκη κατασκευάζονται κατώτερες ή παρεμφερείς συσκευές…

Εδώ μπορούμε να ανοίξουμε ένα ακόμα πολύ μεγάλο θέμα. Όταν μια εταιρεία βγάζει μέσα σε 12 μήνες τόσες πολλές διαφορετικές συσκευές (διαφορετικός συνδυασμός hardware) είναι πολύ δύσκολο να καταφέρει να βελτιστοποιήσει-τελειοποιήσει το software, επειδή χρειάζεται πολυάριθμο προσωπικό. Αποτέλεσμα? Ακόμα και στα πανίσχυρα galaxy s 3 και galaxy note 2 να συναντάς διάφορα lags…

Christosjr1

Το S2 ΘΑ αναβαθμιστει και επισημα σε JB ηδη εχουμε κορεατικη “μαμα” ρομ… Ανεπισημα εχει παρει τοσο 4.1.2 οσο και 4.2.1 με πολυ καλη δουλεια απο Ελληνα developer. Μην λεμε οτι μας κατεβει… Απλα ξεστοκαρει Ανταλλακτικα με νεα τιμη…

MIT-SOS

Θα συμφωνήσω κι εγώ με τον ddr2.
Η αναβάθμιση πήγαινε από Οκτώβρη, σε Νοέμβρη. Από Νοέμβρη σε Δεκέμβρη και μετά
κάπου μέσα στο 2013. Και τώρα έρχεται νέο SGS2 με jb. Κρίμα για τη Samsung.
Δυστυχώς έχω κι εγώ SGS plus που το έχει αφήσει στη μοίρα του με gb.
Το επόμενο κινητό θα είναι Nexus!

Andros

Το Plus ίσως αναφέρεται σε επεξεργαστή χαμηλότερης κατανάλωσης και μπαταρία μεγαλύτερης χωρητικότητας , για περισσότερο χρόνο λειτουργίας του κινητού … Καλύτερα να μην προτρέχουμε και να αναμένουμε λίγο .Η Sammy δε μας θεωρεί πρόβατα , όπως κάνουν άλλες εταιρίες .

George E.

ποτε θα γινει η μαμημενη αναβαθμιση του s2? λεγαν για Q4 και περασε.
ποσο θα περιμενουμε ακομα?

vang_tsog

Μπορεί να έχει πάρει ics το sII, και μπορεί να πάρει και το jb, αλλά τι σημασία έχει αφού η μαμά sammy το έχει αφήσει με το παλιό και άχαρο Touchwiz,λες και το καινούριο θα του ήταν δύσκολο να το τρέξει! Τι να το κάνω το jb και τα καλούδια που θα φέρει όταν για να καταλάβω πια έκδοση τρέχω θα πρέπει να πάω στις ρυθμίσεις!!!

Μερκούριος Μπαϊράμης

Οι μονες διαφορες που βλεπω στο gsmarena περα απο την μειωμενη χωρητικοτητα, ειναιτο αυξημενο βαρος του plus κατα 5 γραμμαρια και το gps με glonass(το προηγουμενο αναφερει μονο a-gps δεν γνωριζω αν ειχε και glonass). Προσωπικα μου αρεσει πολυ σαν κινητο περα απο την ενταση του ηχειου του και το υπερβολικα “γαλαζιο” λευκο του, βρισκω τις 4,3 ιντσες απολυτα ικανοποιητικες σαν μεγεθος και αν ερθει σε λογικη τιμη θα το επαιρνα, αλλα μονο αν εχουν ουσιαστικη διαφορα στον επεξεργαστη, αν ερθει με τον ιδιο πιστευω πως ειναι ανουσια η κυκλοφορια του. Η μπαταρια ειναι ιδιας χωρητικοτητας απ’ οτι ειδα, επεξεργαστης και καρτα γραφικων δεν εχουν ανακοινωθει.

mantos

@Andros Σοβαρα μιλας ή κανεις πλακα?
Δεν μας θεωρει προβατα? Πιο κρα δεν γινεται.. Ξεστοκαρει οτι της εχει μεινει βγαζοντας 30 “διαφορετικες” συσκευες με τεχνολογια 2ετιας κ μας τα πλασαρει για καινουρια.
Θα βγαλει τωρα το S2Plus στην απιστευτη τιμη των 400+ ευρω κ θα της πουμε κ ευχαριστω?
Εαν κυκλοφορησει στα 200ευρω για να πουλησει τοτε το συζηταμε..

Μ’αρεσει η Samsung, κατ’εμε εχει βγαλει κορυφαια smartphones,αλλα κινησεις τετοιου ειδους με ξενερωνουν…

karkavelas

Να το έκανε καμία άλλη Εταιρία αυτό όπως LG,HTC,Sony αυτό θα είχε πέσει το κράξιμο της αρκούδας.
Εκεί φαίνεται πόσο αντικειμενικοί είστε.
Φιλικά παντα. 🙂

P@NOS

vang_tsog μη λες ότι θέλεις, ποιος σου είπε ότι έχει μείνει με το παλιό? το update το κάνει ίδιο με το s3…σταματήστε αυτό το κράξιμο επιτέλους δεν το πουλάνε με το ζόρι σε κανέναν?
Αμα δλδ έρθει σε προσιτή τιμή σας χαλάει?

Nikolakis

Κινητό δίχως κάνενα νόημα πιστεύω…

Bill

Τελικα sheep δεν υπαρχουν μονο στην apple..

Andros

@mantos Αν το βγάλει στα 400 εγώ πάω πάσο . Λογικά η τιμή του θα κυμαίνεται γύρω στα 300-350 ή θα πέσει ακόμα περισσότερο το S2 στα 250 που αυτό δε με χαλάει καθόλου , αλλά σίγουρα χαλάει αυτούς που έδωσαν 500 ευρώ για να το πάρουν . Άρα πάντα θα υπάρχουν οι ευχαριστημένοι , αλλά και οι δυσαρεστημένοι με την εταιρία .

Vader

@P@NOS με προσιτή τιμή δύσκολα το κόβω….. τώρα το SII 16 GB πουλιέται με 330 euro καινούργιο…….. δεν παίζει να έρθει σε χαμηλότερη τιμή αυτό το πράγμα

vang_tsog

P@NOS δεν λεω για το sII plus, αλλα αναφερομαι στο παλιο sII το οποιο αν δεν κανω λαθος δεν τρεχει το τελευταιο Touchwiz του sIII, παρολο που τρεχει ics.

nbilly

Και εμενα η πρωτη εντυπωση ειναι πως το JB στο S2 μαλλον παει για πνιξιμο. Δεν λεω οτι ετσι θα γινει απλα καλο ειναι πρωτα να το δουμε και μετα να το εχουμε για σιγουρο

P@NOS

vang_tsog για το galaxy s 2 μιλάω… έχει βγει το test filmware 4.1.2 που το κάνει ίδιο με το s3 εφόσον έχει βγει το test σε λίγο θα έχουμε και official!

https://www.sammobile.com/2012/11/15/i9100xxlsj-%E2%80%93-galaxy-s-ii-android-4-1-2-jelly-bean-test-firmware/

το έχω περάσει σε δυο s2 και πραγματικά δεν έχει να ζηλέψει τπτ από το s3…

vang_tsog

P@NOS καλως,εγω απλα ελεγα για την ics εκδοση,οποτε δεν εχουμε παρα να δουμε αν τελικα θα κυκλοφορισει επισημα η jb,οπως το εχουν υποσχεθει!

MANOS

@karkavelas πιο HATER πεθαίνεις! Είδαμε και την δικη σου αντικειμενικότητα!
8 στα 10 σχόλια είναι κράξιμο έλεος δλδ με τα κομπλεξακια εδώ μέσα…
Περιμένετε να δείτε πρώτα τιμή και full χαρακτηριστικά και μετά χώστε!

Αν βγει στα 250-300 στα skroutzομάγαζα τι καλύτερο παίρνεις? Το LG L7?
Μην τρελαθούμε τώρα…Περιμένετε να βγει πρώτα μην είστε προπέτες που λένε και στον τόπο μου…

karkavelas

@Μάνος
Κομπλεξικός Μάνο είσαι εσύ που αντιδράς λες και έχεις
το 80% της εταιρίας και δεν σηκώνεις κουβέντα.
Δεύτερον δεν είμαι hater (μάλλον εσύ είσαι το προβατο και αντιδράς σε όποιον πει αρνητικό σχολείο για την Samsung,το οποίο δεν έκανα ποτέ) της εταιρίας,απλά επειδή παρακολουθώ πολύ techblog και βλέπω πως κραζουν τα πρόβατα της Samsung της άλλες εταιρίες σε κάτι παρόμοιες κινήσεις που κάνουν αντίστοιχες εταιρίες, γι’αυτό και το σχόλιο.
Τελος πάντων.
Υ.Γ. φαντάσου να μην έγραφα και “φιλικά πάντα” τι θα έγραφες.

ddr2

Ότι θα πάρει και το s2 την jb, θα την πάρει.
Το θέμα είναι ότι 1ον θα έπρεπε ήδη να την είχε πάρει, σύμφωνα με τις αρχικές υποσχέσεις και 2ον το s2 θα έπρεπε να είχα προηγηθεί. (δηλαδή πρώτα να αναβαθμιστεί το s2 και μετά να βγεί μια συσκευή ολόιδια με αυτό και με τη νεότερη έκδοση λειτουργικού).
Τι νόημα έχει τώρα αυτή η συσκευή? είναι σαν να λέει στους κατόχους s2 ότι τους αγνοεί.

Antonis

Έχει NFC. Αυτό είναι plus!

Tony Cool

Αν και δεν συμφωνω με τον karkavelas σε γενικες γραμμες,δεν μπορω να πω οτι εχει και πολυ αδικο στο οτι οταν οι αλλες εταιριες τα κανουν αυτα (βλεπε htc και sony) τρωνε ανελεητο κραξιμο ενω η sammy πεφτει λιγο στα μαλακα.Βεβαια για να πουμε και του στραβου το δικιο οταν τα εκανε αυτα η htc, τα προηγουμενα μοντελα τα διεγραφε εντελως,σαν να μην υπηρξαν ποτε(και ας μην ειχαν καν κλεισει χρονο!) ενω η samsung οσο ναναι δινει λιγη προσοχη παραπανω σε αυτον τον τομεα.Φυσικα και δεν πιστευω οτι πρεπει να της πουμε και μπραβο που αναβαθμιζει ενα κινητο που ακομα και σημερα θεωρειται αρκετα δυνατο και εχει πουλησει τοσα εκατομμυρια ενω το nexus s(2 κλασεις κατω) τρεχει jb τοσους μηνες τωρα.Ισα ισα που την καθυστερησε πολυ την αναβαθμιση.
Παντως η 4.1.2 δινει αλλη πνοη στο s2,και αν κανετε τον κοπο να περασετε custom rom θα δειτε πραγματα που δεν τα εχει ουτε το s3!(στην stock rom εννοειται)

μαρκος xperia

Η διάφορα με το κανονικό S2 είναι μεγάλη, καθώς διαθέτει άλλον επεξεργαστή. Τον Broadcom BC28155 που είναι λογικά πιο δυνατός με καλύτερη GPU.
Επίσεις έχει Bluetooth 4.0 και όχι 3.0 https://www.bluetooth.org/tpg/EPL_Detail.cfm?ProductID=26693

alex

σε σύγκριση με το samsung galaxy s3 mini αυτό το κινητό θεωρείται ότι είναι καλύτερο?????? …. υπόψιν ότι στο skroutz το s3 mini έχει γύρω στα 218 euro και το s2 plus έχει γύρω στα 249 euro …

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.