Samsung, Τηλεοπτική διαφήμιση βγάζει νύχια στα Apple fan boys

Η Samsung σκληραίνει τη στάση της απέναντι στην Apple και καυτηριάζει τις ουρές που υπάρχουν έξω από το Apple stores για την απόκτηση ενός iPhone ενώ το Galaxy S II κυκλοφορεί ήδη, και φυσικά σύμφωνα με τον Κορεάτη κατασκευαστή είναι καλύτερο. Εμένα προσωπικά δεν μου αρέσουν αυτού του τύπου οι διαφημίσεις που ασχολoύνται με τον άλλο αντί με το προϊόν τους, έχει όμως πλάκα!

, Samsung, Τηλεοπτική διαφήμιση βγάζει νύχια στα Apple fan boys

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

74 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Vasilis

και έλεγα δεν θα την αναρτήσεις αυτην την είδηση…. ετοίμασε πετσέτες Κωστα

Παντελάκος

Την έχω δει πάνω από 30 φορές την διαφήμιση για 2 λόγους ( Δεν περιμένω από την διαφήμιση να μάθω ποιο κινητό είναι καλύτερο έχει ήδη αποδηχτεί πόσες φορές )

1) -I can never get a samsung, i am creative
– Dude you’re a barista !!!
2) Και το σημείο που τσουζεται η ξανθιά και λέει ” Why dont you guys get 4G phones ? ”

Στην τελική πολύ ωραία και πετυχημένη διαφήμιση από την Samy , μπράβο της

Elesar

Η Samsung ρε παιδιά? Ελάτε τώρα.

ιωαννης

ποιο s2 ειναι αυτο? γιατι δεν ειναι το κανονικο σιγουρα…!

KonSammyOmnia7

Νιωθω πολυ περηφανος ως χρηστης Samsung..!

Giannischania

χαχα ωραία διαφημιση. Πάντως πλακα πλάκα αν τα βάλεις το ενα διπλα στο αλλο το s2 ακομα και οπτικα δείχνει πολυ ανώτερο απο το iphone.

Ravisher34

Μεγαλο μενος της Samsung απεναντι στην Apple..Η διαφημιση ειναι αποτυχια..και βασικα αποτελει δυσφημιση..Βγες ρε Samsung πες το προϊον μ ειναι καλυτερο εκει και εκει…Στη τελικη μεγαλυτερη διαφημιση κανεις στην Apple.

Elesar

Συμφωνώ απόλυτα με τον Ravisher34. Αν το δεις αντικειμενικά ο κόσμος περιμένει στην ουρά για το iPhone και όχι για το galaxy.

Iakovos

Καλα samsung…καλα χριστουγεννα και με τις υγειες σου

vitalogy

Mετα το καζο που επαθε η samsung οταν αποδειχθεικε οτι το 4s ειναι πιο γρηγορο απο το s2 που εχει λιγο πιο δυνατο hardware εχει χασει τον μπουσουλα.

GadgetΆκης

Μια χαρά τηλεφωνάκια τα Samsung. Μετά το πρώτο μου iphone (το 4) θα ακολουθήσει σίγουρα samsung… Ή S2 ή Galaxy Nexus.
Οι οπαδισμοί είναι για τους αμόρφωτους, σαν τα πρόβατα της διαφήμισης… 😉

Vasilis

Παιδιά ότι και να λέει η Samsung ένα είναι το “κινητό”… iphone 4s το Galaxy SII είναι PlayStation 3 μπροστά του.

KK

Πολύ εύστοχη και δηκτική η διαφήμιση της Samsung..Μου άρεσε πολύ..

Και για τους fan του iphone και της Apple γενικά μια ερώτηση..Όταν η Apple έβγαζε τη διαφήμιση
I am a Mac/I am a PC που ουσιαστικά κορόιδευε τους χρήστες PC σας άρεσε και τη θεωρούσατε έξυπνη διαφήμιση?Ενώ τώρα αυτή δεν είναι..?

Dimos

Με το μαγαζακι που ειχε στησει διπλα στο app store και πουλουσε τα galaxy σαν κουλουρια επεσε πολυ στα ματια μου….Με αυτην την διαφημιση τωρα ερχεται να με επιβεβαιωσει πως πολυ καλα ειχα κανει….Αν υπηρχε εστω και μια επιθυμια να αγορασω samsung στο μελλον, αυτην μου εχει φυγει πλεον με αυτην την ηλιθια διαφημιση…Αν τα προιοντα της ειναι καλυτερα αυτο ας το πουνε οι χρηστες που τα παιρνουν…Αλλα το μαρκετινγ που εχει ειναι επιεικως για τον π….ο!!!

Kostas

Κανενα καζο δεν επαθε η Samsung…Και η διαφημιση ειναι μια χαρα…Χτυπαει εκει που πονα η Apple..Το χει πιασει πλεον το νοημα (αφου εχει και το καταλληλο προιον) και παιζει πολυ επιθετικα (και καλα κανει)..Και κοστιζει πλεον και 200 ευρω λιγοτερα απο το iphone…Κ οποιος θεωρει οτι το Ιphone 4s ειναι πιο γρηγορο απο το SII,μολις παρει την αναβαθμιση το S2 σε ICS θα τρεχει να κρυφτει..Το I am a Mac δηλαδη ηταν εξυπνο ε?ενω τωρα η Sammy πεφτει επιπεδο…Τhe next big thing is already here… λοιπον….και σ οποιον αρεσει 😛

Ravisher34

Samy-boys γινατε αυτο που κοροϊδευατε….

Assimilator

Apple Fanboy Killer η διαφήμιση χαχαχαχαχαχ!!!

μπράβο samsung. και στα πρόβατα στην στάνη αμα τους δείξεις σε βιντεο πως πανε ολα μαζί για βοσκή θα τσατιζόντουσαν.

PS δεν εχω ουτε Samsung ουτε iphone (πλέον)

psarrism

Τι αηδίες είναι αυτές; Αντί να κοιτάξει η κάθε εταιρεία την καμπούρα της, κάνει αγώνα για το ποιός θα πάρει στη στάνη της τα περισσότερα πρόβατα. Φοβάμαι ότι σιγά σιγά τα πρόβατα μας τελειώνουν. Οι δε χρήστες iphone απαιτούν περισσότερα χαρακτηριστικά και καλύτερες τιμές, οι δε χρήστες android και ειδικά της Samsung απαιτούν καλύτερη ποιότητα και απόδοση που να συμβαδίζει με τα specs των συσκευών τους.

Πελάτης και των δυο.

johnny

συμφωνώ με τον Κώστα απο πάνω , έχουν δείξει γενικά ότι με την ics ότι το λειτουργικό μεταμορφώνετε καμία σχέση με gingerbread και ότι φτιάχνουν τα driver για όλο το hardware πάρα πολύ, οπότε πιστεύω αυτό που είπε ο Κώστας ότι το iphone θα τρέχει να κρυφτεί με το που πάρει το ics το sii!!!!!

tasoskafros

καλα ασε την σαμη να κανει τετοια, η αππλε τα βλεπει και γελαει, οι πωλησεις μιλαν απο μονες τους

Yannis

Χαχαχαχαχαχα διαβασα ενα σχολιο πιο πανω που λεει οτι το 4s ειναι πιο γρηγορο χαχαχαχα με 512 ραμ και 800αρι επεξεργαστη? χαχαχα Τα εχω βαλει διπλα τα τηλεφωνα και ανοιγωντας τις ιδιες σελιδες το S2 πεταει και το αλλο σερνεται σαν φιδι εχω 4αρι και ειναι το ιδιο γρηγορο σχεδον με το 4s η μαλλον το ιδιο αργο χαχαχαχαχαχα Μπραβο SAMSUNG
A εχω και μια ιδεα τωρα τα χριστουγενα που θα στολισουμε και τη φατνη να βαλουμε αντι για προβατα iPhone Fans χαχαχαχαχα

Kostas

@ Johny και που να βγει και το S3 …εκει να δεις γλεντια!!!

AnDRogone

SΛMSUNG RULEZZZ ΡΕΕΕ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΕΙ 😉

Αντώνης M.

Υπάρχει μια συνέντεξη που έκανε ενας blogger με τον παραγωγό της διαφήμησης. Η διαφήμιση αυτή δεν εχει σκοπό να μετατρέψει τα isheep σε phandroid, αλλα να ενυσχίσει το υπάρχον κοινό του android να αλλάξει συσκευή.

BI: Is the goal of the campaign to get iPhone users to switch or pull in people buying a smartphone for the first time?

Wallace: We’re not targeting fanboys. We’re not going to convert them. We’re using them as a foil to target current Android users upgrading to a new phone and people entering the smartphone market for the first time.

Πείτε μου αν θέλετε το άρθρο για την πλήρη συνεντευξη 🙂

nacajima

παιδιά είναι περιττό να πω φυσικά πιο είναι το καλύτερο, samsung φυσικά και δεν το λέμε μονο εμείς αλλα η παγκόσμια κοινότητα πλέον είναι κίνα αποδεκτό, και δεν μιλάμε για μικροδιαφορερες αλλα για σαφή υπεροχη. βλέπω την διαφήμιση που μου άρεσε πολύ και διαβάζω τα παρακάτω σχόλια τον φίλων και βλέπω αναφορές περί ταχύτητας, και ακούω από διάφορο κόσμο που έχουνε iphone 4 και ότι το SII είναι ελάχιστα πιο γρήγορο το 4s ( που δεν είναι ) και τι μας λέτε τώρα και κάτι τρέχει…. θα σας δώσω ένα παράδειγμα. όταν τρέχουν αθλητές σε παγκόσμια πρωταθλήματα στον στίβο και τερματίζουν με 1 κλάσμα του δευτερολέπτου διαφορα ο πρώτος παίρνει το χρυσό μετάλλιο….. γιατί είναι πιο γρήγορος, λοιπόν είμαστε πιο γρηγορη, και χαιρόμαστε για το χρυσό μετάλλιο, ο δεύτερος είναι πάντα δεύτερος.

panosss23

ναι κ τωρα τρομαξε η apple μετα απο αυτο? μεγαλη απειλη
παιδια χονεψτε το τα κινητα της samsung μπορει να ειναι μπροστα σε hardware
αλλα αυτο το κακοσχεδιασμενο λειτουργικο που λεγεται android κ προσπαθει να απομιμηθεί το ios ειναι μακραν πισο.(κατοχος samsung) η apple δεν νιωθει κυνδινο αφου εχει τοσους τυφλους φαν….

fred

χαχαχαχα.ωραια διαφημιση.περιμενω πως κ πως ics

nacajima

φιλε μου όπως ακριβώς τα λες είμαι μαζί σου… ΤΥΦΛΟΎΣ

bill1989

θα ηθελα παρα μα παρα πολυ να μαθω που αντιγραφει το android το ios…!? επειδη ειμαι ασχετος ας με διαφωτισει καποιος σχετικος(π.χ. panosss23 )…..

skace13

panosss23 μακάρι να ήσουν και εσύ τυφλός “φαν” της ορθογραφίας γιατι μας τύφλωσες!!!Πώς έχει άποψη ένας τύπος για κακοσχεδιασμένο λογισμικό όταν δεν μπορεί να “σχεδιάσει” σωστά μια λέξη τι να πω!

Elesar

@nacajima πως είναι δυνατόν να είναι παγκόσμια αποδεκτό ότι το S2 είναι το καλύτερο κινητό και το iPhone 4s να πούλησε 4 εκατομμύρια σε 3 μέρες ?

Kostas

Που αντιγραφει το Android το IOS ακριβως??? Εν ετη 2011 μαθατε και το notification bar εκει στην Αpple…Ποτε δεν ειναι αργα.. 😛

psarrism

Διαβάζοντας τα σχόλια από τη μέση και κάτω αρχίζω να αλλάζω γνώμη για τη λογοκρισία…

vaskar

Οσα δεν πιάνει η Αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια !!! Εκεί στην samsung έχουν τρομερό κόμπλεξ..και όλοι όσοι κάνετε σχόλια τύπου χα…χα…χα…κλπ. δηλαδή οι s2 Users μάλλον έχετε το κόμπλεξ σας !

Nickar

Προσωπική μου άποψη είναι πως η διαφήμιση απλά θέλει να δείξει στο έξω κόσμο (που ΔΕΝ είναι techies σαν εμάς παιδιά) ότι υπάρχουν κι άλλες εναλακτικές. Απο προσωπική μου εμπειρία πριν λίγους μήνες:

iphone user: Μα καλά, έχει κι αυτό το κινητό multitouch? Και γιατί μοιάζει με το iphone? (Samsung galaxy 1 παρακαλώ)

Αυτό δείχνει πως έχει εδραιωθεί για τα καλά στο νου του καταναλωτή ότι το iphone είναι το μόνο που θα μπορούσαμε νε δούμε στην ταινία Back to the future 2. Η Samsung στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν χλευάζει τους fans, αντιθέτως τους δείχνει τί άλλο υπάρχει.
Όσον αφορά τα λειτουργικά, θα πω απλώς πως δεν με συγκινεί το IOS λόγω του ότι δεν έχει την αίσθηση του PDA που ζητάω από ένα smartphone. Το πόσο γρήγορο ή όμορφο είναι μόνο η εργασία μου μπορεί να το κρίνει για εμένα.

*Windows mobile 6.5 user*

georgekab

έτσι!

REDODIN7

Δεν θα σχολιασω τη Samsung αλλα το γεγονος οτι το Android μου δυνει απειρες επιλογες ενω το iOS μια και αυτη ειναι το iPhone που εχει ενα καρο λεφτα.
Γιατι να μην βγαλει τρεις μια low bufget, μια midrange και μια high end.
Για αυτο και μονο το λογο αποριπτω το iOS και επικροτω to Αndroid.

vaskar

Φιλε nickar εγω δεν θα συμφωνησω με αυτο που λες! Καταρχην το iphone τοσο σχεδιαστικα οσο και σε επιπεδο apps ηταν οροσημο για ολα τα κινητα , επομενως ειναι φυσικο οποιο του μοιαζει να τον παραπεμπει τον αλλο σε αυτο. Απο την αλλη δεν δικαιολογειται ο κοσμος να μην εχει επιγνωση οτι υπαρχουν και αλλα smartphones! Εχει πηξει ο ντουνιας με διαφημισεις smartphone εντυπες η μη κυριως android!! Η samsung χρειαζεται να αφυπνιστει οπως λες ο κοσμος; απλα βγηκε πρωτο να οδηγησει την κουρσα και την κραταει καλα ακομα και εχει αποκτησει funs! δεν ειναι κακο και μη κατακριτεο! και στο κατω κατω καποιος που ειναι πολυ βολεμενος στο ios στην καθημερινοτητα του γιατι πρεπει να δει το android? η και το αντιστροφο βεβαια! ( παντως εσυ ενα update το χρειαζεσαι στα win7)!!

nacajima

Elesar έπρεπε να το ξέρεις καλύτερα από εμενα πως πουλάει γιατί είναι aple και όχι γιατί είναι καλύτερο, όση το αγοράζουν νομίζεις ότι ξέρουν από κινητά, δεν κάνουν καμια ερευνα σαν αγοραστές ενός προϊόντος που είναι και πανάκριβο, και όταν είπα πως είναι κίνα αποδεκτό μπορώ να σου δώσω ένα καρο links που να αποδεικνύουν ότι σαφώς και όχι στις λεπτομέρειες είναι καλύτερο το S2. και πραγματικά θέλω να πιστεύω ότι όλη όση είμαστε εδώ πριν αγοράσουμε ένα κινητό κάνουμε μια ερευνα και δεν πάμε κουτουρού όπως γίνετε με τον κόσμο τις διαφήμισης και που πολύ φοβάμαι και στον πραγματικό κόσμο περνούν τυφλά ένα κινητό.

nacajima

psarrism δεν ξέρω τι βλέπεις εσύ αλλα εγώ βλέπω ανθρώπους να ανταλλάζουν άποψης και να συζητάνε αν μη τι άλλο είναι προνόμιο αυτό και το χαίρομαι ιδιαιτερα.

vaskar

nacajima τι συσκευή έχεις μετά από τις ερεύνες σου;;;

nacajima

και για να σε προλάβω πρέπει να σου πω ότι εκτος από την ερευνα που έκανα στο internet είδα κινητά από κοντά τα δούλεψα από φίλους και κατέληξα….samsung galaxy s i9000

panosss23

skace13 γνωμη κ αποψη μπορει να εχει ο καθένας ακομα κ αυτος που εχει βγαλει δημοτικό , αν νομίζεις οτι επειδή εσυ γραφεις σωστα της λεξεις οτι εισαι κ μορφωμένος το σίγουρο ειναι οτι εισαι κομπλεξικος βλαχος, στο θεμα τωρα παρε τα κινητά που εχω αγοράσει εγω κ μετα ελα να μιλησουμε για λογισμικά ρομ κτλ κτλ,

A.A.

Παιδια και προβατα, πιστευεται οτι η Samsung δε θα ήθελε να είναι στη θέση της Apple? Δε θα ήθελε ουρες έξω απο τα μαγαζιά της; Δε θα σας ήθελε προβατα να ορματε στη σειρα Galaxy (πολλοι απο εσας είστε ήδη); Σκεφτείτε τα αυτά και μετα σχολιαστε. Έχουμε τα ufo της apple, βγηκαν και τα S II τώρα να κανουν παρελαση. Καλά λεω εγώ να αφησω και android και ios και να παω σε windows. Για κλαμματα….

Για όσους δεν ειναι ακομα αργα, οπως εγραψε και καποιος πιο πανω : Sammy-boys γινατε αυτο που κοροιδευατε.

Elesar

Φίλε nacajima ομολογώ ότι δε μπορώ να είμαι αντικειμενικός όντας κάτοχος ενός iPhone. Έχω δουλέψει όμως και με android άρα έχω άποψη και γι’αυτο το λειτουργικό. Βέβαια πρέπει να παραδεχθώ ότι η ενασχόληση μου σταμάτησε στην έκδοση 2.2. Φαντάζομαι ότι πλέον έχει βελτιωθεί κατα πολυ. Όμως στο iOS βρήκα πράγματα που με έκαναν να κολλησω όπως το περίφημο “it just works” της apple. Καλοί και οι διπυρηνοι και οι οχταπυρηνοι ρε παιδιά αλλά μη χάνουμε την ουσία.

δημητρης

@Dimos συμφωνω απολυτα μαζι σου!!
samsung περαστικα σου…χα χα
α summy παρε και κανενα λεξοτανιλ, θα σε ηρεμησει λιγο πριν πας για το …δαφνι…

nacajima

Elesar θα εκπλαγείς αλλα και πρέπει να πούμε τις αλήθειες, όταν το πήρα είχε την 2.1 αλλα κοιτώντας την ταχεία ανάπτυξη του λογισμικού ήξερα πως πολύ σύντομα θα έρθουν η νεότερες έκδοσις και όπως έγινε με την 2.2 άλλαξε τραγικά καλύτερα και με την 2.3 απογειώθηκε αν έρθει και το παγωτό τότε θα είναι ακόμα καλύτερα, αλλα σε διαβεβαιώ πως σαν συσκευή ποτε δεν με απογοήτευσε δεν πήρα το s2 κανώτας υπομονή για το s3 με την προϋπόθεση φυσικά να είναι καλο η samsung δεν μας απογοήτευσε μέχρι τώρα ελπίζω να μην το κάνει στο μέλλον. πρέπει να σου πω πως νόμιζα ότι θα με άρπαζες από τα μούτρα αλλα χαίρομαι που δεν το έκανες 🙂

bill

https://www.youtube.com/watch?v=mZ25k6FopfE

Ο καλύτερος phone reviewer ever, Κώστα πάρε μαθήματα, όλη η αλήθεια για samsung galaxy s ii και iphone 4s.

geoper2

Η διαφήμιση είναι για το 4g που το βγάλαν στην Αμερική. Πάντως καλή η διαφήμιση λίγο ομή χεχε, όμως συμφωνώ οτι δεν θα περίμενα στην ουρά για τίποτα, είτε έιναι Apple είτε οτιδήποτε άλλο.

mihalis

Πρώτον δεν αξίζουν τα χρήματα που κοστίζει γι’αυτα που προσφέρει και 2ον με ΤΙΠΟΤΑ ξανά τόσο μικρη οθόνη!!!Εκτός αν το θες μόνο για κλήσεις και μνμτα…

Θεόφιλος

…..και το seat leon cupra εχει 240 άλογα……και δίπλα περνάει μία Benz με μόλις 160…….ο πρωτος ειναι απαρατήρητος και στον άλλον άνοιξε η πόρτα και του είπαν Καλησπέρα. Έτσι απλά. Στη υγειά σας, καλη διασκέδαση……..Αυτοι που γουσταρουν την samsung ας παρουν και ενα skoda με 200 άλογα να νομίζουν πως εχουν και σουπερ σπορ αμαξι…..

michalis_mclaren

Δυστυχώς αμετρητοι ειναι αυτοι που σκανε 700 euro για iphone και δεν κοιτανε καν τον ανταγωνισμό.Για μενα ειναι προβατα και ακομη χειρότερα. Αν το ψαξανε και καταλειξανε εκει τοτε μια χαρα. Μην το παιρνετε για μουρη γιατι ειναι αστειο.

Kostas

@ Θεοφιλος ε πειτε μας επιτελους οτι το iphone το χετε για να πουλατε μουρη και οχι για οτιδηποτε αλλο!! στην ουρα κ συ λοιπον μαζι με τ αλλα προβατα..

Ravisher34

Δεν εχουνε ολοι iphone για εφε…

Aliens3

Έχω Iphone4 και χαίρομαι για την επιλογή μου αλλά έχει πολύ γέλιο που σας έκαναν 2 εταιρίες να τσακώνεστε για το πια είναι η καλύτερη. Εχετε χάσει το νόημα είστε σαν τα πρόβατα. Δεν σας ενδιαφέρει αν του χρόνου μια εταιρία θα βγάλει κάτι καλύτερο, απλά θα το πάρετε έτσι επειδή είστε οπαδοί της

vaskar

Διαβάζω από το iphone4 μου , όλους σας που μιλάτε απαξιωτικά για μας τα “πρόβατα” και γελάω με την ανοησία σας να νομίζετε ότι επειδή έχουν μερικοί iphone για μόστρα το τηλέφωνο δεν αξίζει και ότι όλοι είμαστε έτσι! Φιλαράκια μου ένα θα σας πω: α. υπάρχουν και επιδοτήσεις ξέρετε! δεν σκάνε όλοι μετρητά, β. Εχω και θα έχω μοντελα iphone γιατί με καλυπτουν σε ολους τους τομείς πολυ καλυτερα-ποιοτικότερα-συναρπαστικότερα-πρακτικότερα-γρηγορότερα από android & win7 που εχω δοκιμάσει! το έχω ψάξει και κρίνω! είναι πολλες οι λεπτομέρειες που ένα ios εξακολουθεί να ναι καλυτερο από android και wp7. Το copy paste του ios δεν το βρίσκεις πουθενά! Τον email client , απιστευτα γρηγορος, επίσης! την αίσθηση οθόνης-ευκολίας ρυθμίσεων , επίσης! Και το γεγονός ότι αυτή τη στιγμή συντάσσω αυτό που γράφω σε μικρή και τέλεια οθόνη σε μόλις 5 λεπτά χωρίς λάθη στο keyboard! Όσοι θέλετε κινητά με μεγάλες οθόνες πάρτε ipad! mobile θέλω να το φοράω και όχι να με φοράει! αααα! κρίμα που οι καλύτερες εφαρμογές και παιχνίδια είναι ακόμα σε ios και κρίμα που οι 4,3 ίντσες σας δεν έχουνε κατάλληλες εφαρμογές να “δείξουν” σωστά! Είστε πολύ κομπλεξικοί τελικά!

vaskar

Aliens3 θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου! Εδω ο κόσμος χάνεται και μείς…. όπως και να χει κάπου καλαμπουρίζουμε κιόλας και κάνουμε και κανά κάζο…μην το παιρνουμε τοις μετρητοίς όλα! Και εγώ που τα λέμε “χέστηκα” και για την apple και για την samsung! Το χαράτσι και τους φόρους δεν θα μου τα πληρώσουν αυτοί…

mihalis

‘Οντως το iPhone είναι σαν μία BENZ με 160 άλογα,κυριλέ και ΤΙΠΟΤΑ άλλο,αλλά το SGS2 είναι ένα GTR με 480 άλογα,ένα κτήνος δλδ που μαζί του κάνεις τα ΠΑΝΤΑ!!! Και δοκίμασε μ’αυτό να σταματήσεις κάπου να δούμε πόσοι θα σου ανοίξουν την πόρτα!!! 😉 Και έχω περάσει απ’όλες τις συσκεύες και λογισμικά…

Λαζαρος Ευθυμιαδης

Πολυ γελαω με ολους οσοι θυμωνουν και χανουν την ηρεμια τους για εταιριες που τα βγαζουν χοντρα απο εμας.ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ,ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ gadget freaks.ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΜΕ

vaskar

mihalis , θελω να μαθω τι μπορεις να κανεις με το κτηνος που θεωρεις σημαντικο και καθημερινο; χωρις ιχνος ειρωνειας! απλα εχω απορια…
ευχαριστω

syngi

Mihalis χωρις να θελω να σε απογοητευσω το SGS2 που λες (ή αλλιως κτηνος!) χανει κατα κρατος στα benchmark απο το 4s. Οπως οταν ειχε βγει το SGS2 και κερδιζε κατα κρατος το iphone 4, βγηκε τωρα το 4s που το κερδιζει και απο την νεα χρονια θα βγει το SGS3 που θα σκοτωνει το 4s και ουτο καθεξης. Σημασια κατα την αποψη μου ειναι να εισαι ευχαριστημενος οσο το δυνατον περισσοτερο με αυτο που αγοραζεις και να μην πας σε ανουσιες κοντρες. Ψαξε βρες τι ειναι αυτο που θες και μετα ψαξε να βρεις αμα το εχει καποιο κινητο. Αποψη μου ειναι πως το ios για μενα μου προσφερει μια ολοκληρωμενη εμπειρια χρησης και θελω με τα σημερινα δεδομενα να παραμεινω σε αυτο. Σιγουρα ομως περιμενω πως και πως να δω το ics και σε tablet και στο sgs3, καθως επισης και τα win8 σε tablet και να αποφασισω πιο ειναι πιο κοντα στις αναγκες μου και για την δουλεια που το θελω.

Γιωργος

Μπράβο ρε syngi έτσι ακριβώς.

skace13

Έτσι μπράβο panosss23 βλέπω δούλεψε πολύ λέξικο.Φυσικά και μπόρεις να έχεις άποψη αφού όπως λένε η άποψη είναι σαν την κ.λοτρ..πιδα όλοι εχουν άπο μία.Τώρα βέβαια τι άποψη μπορεί να εκφέρει ένας που έχει βγάλει το δημοτικό……Όσο για το πόσα κινητά είχες κάνεις ένα μεγάλο λάθος αλλά έχεις μια δικαιολογία αφου είσαι του δήμοτικου δεν μιλάμε πια για κινητά αλλά για smartphones..

Ravisher34

@syngi +1

@skace13 TECHBLOG site τεχνολογικου ενδιαφεροντος για “γκατζετακηδες” και μη…
Προσωπικες επιθεσεις δεν μας ενδιαφερουν και ουτε αναρμοστα σχολια…τα κομπλεξ σου αλλου..υπαρχουν κ ψυχολογοι ξερεις…

Παμε στο θεμα μας τωρα…Στη κορυφη πολλα κινητα θα φτασουν αλλα κανενα δεν μπορει να μεινει εξαιτιας της διαφορετικης ημερομηνιας κυκλοφοριας..το να υποστηριζεις καποιος μια εταιρεια ειναι προσωπικο του θεμα..

O καθενας αγοραζει το κινητο που τον καλυπτει και αναλογα με τις αναγκες του…και προσωπικα θεωρω λανθασμενη τη διαφημιση της samy γιατι το σωστο αμα πιστευεις οτι αξιζει αυτο που πουλας ειναι να τονιζεις τα πλεονεκτηματα του κ οχι να προσπαθεις να βρεις τα μειωνεκτηματα στον ανταγωνισμο και να δυσφημιζεις προϊοντα…αλλωστε η αρνητικη διαφημιση ειναι παντα η καλυτερη διαφημιση…

Mπέτυ

Ευτυχώς που οι άντρες δεν ξεκατινιάζονται…:-))
Διαβάζω την όλη συζήτηση και χαμογελάω… έτοιμοι να τσακωθείτε για ό,τι υποστηρίζετε (ομάδες, κόμματα…)… typical….
Aλλά θέλω να παρατηρήσω κάτι: η σωστή ορθογραφία δείχνει ίσως μία σωστή υποδομή, αλλά δεν είναι ενδεικτική της ευφυίας ή της κριτικής ικανότητας κάποιου! Έλεος, δηλαδή….Η παιδεία,αντίθετα, φαίνεται και από τους τρόπους κάποιου….Φιλικά,πάντα…

Yannis

Αυτη η π@ρλ@πιπ@ με τα benchmark θα τελειωσει με την ελευση του ICS τοτε να σας δω τι θα λετε (περα απο τα καθιερωμενα μπεεεεεεεε!)

alexandros

Ρόμπα ξεκούμπωτη έκανε μερικούς μερικούς μια γυναίκα και έχει και δίκιο! Η apple λοιπόν έκανε την εκκίνηση των εύχρηστων smartphones και την ευχαριστούμε. Τότε ήταν πολύ μπροστά και γι’αυτό απέκτησε ένα κάρο funs. Αλλά νοιώθω πως έχει μείνει πίσω στην πρωτοπορία και έχει χάσει πολύ κόσμο γι’αυτό. Γιατί έμεινε στις 3,5 ίντσες? και αφήστε τα σχόλια του τύπου είναι ιδανικές κλπ κλπ… και οι 4 ιδανικές είναι, ένα midrange κινητό με android έχει 3,5 ίντσες. Γιατί δεν βάζει μια κάρτα μνήμης? και αφήστε τα σχόλια του τύπου μας φτάνουν τα 16, 32, 64Gb… H κάρτα προσφέρει απίστευτη ευκολία στη μεταφορά δεδομένων και σε άλλα. Γιατί δεν έχει μια θύρα micro-usb? αχρείαστη? και ο παλιός φορτιστής γιατί να μην κάνει και να πρέπει ν’αγοράσω άλλον ή να μένω από μπαταρία (που παρεμπιπτόντως δε βγαίνει) σένα φιλικό σπίτι που έχει μόνο micro-usb φορτιστές? ok έχει γυαλί μπρος πίσω και αυτό το κάνει όμορφο, το κάνει όμως και εύχρηστο? το κινητό είναι (έπεσε-έσπασε)… αν ήθελα κόσμημα θά’παιρνα swarovski… Αν είχα μια παλιά συσκευή και δούλευα το iphone θα εντυπωσιαζόμουν, αλλά ευτυχώς έχω android και που το παίδεψα για κάνα τέταρτο με διάθεση να βρω κάτι να μ’εντυπωσιάσει πραγματικά δεν τα κατάφερε, το μόνο… Συνέχεια »

Elesar

@alexandros μου αρέσει που στην αρχή δηλώνεις ψύχραιμος και εκθειάζεις το γεγονός ότι μια γυναίκα μας έκραξε (και πολυ καλα έκανε btw) και στο τέλος χλευαζεις με τον πιο προφανή τροπο τους χρήστες iPhone.

Kostas

@ syngi εισαι σιγουρος δηλαδη οτι μολις αναβαθμιστει το SGII σε ICS θα χανει απο το 4s στα benchmarks?δεν το νομιζω φιλε…και ναι…πως να το κανουμε?το κινητο τουλαχιστον σε επιπεδο hardware ειναι ενα τερας…9 μηνες μετα την κυκλοφορια του και ακομη δεν εχει κυκλοφορισει κινητο να το ξεπερασει..Οταν κυκλοφορησε ηταν πολυ μπροστα απο την εποχη του..Τωρα βγαζει η HTC το rezound κ η Motorolla to Razr και προσπαθουν να φτασουν στα επιπεδα της Samsung 9 μηνες πριν αλλα και παλι υπολειποντε…Αν καταφερει και η Google να αξιοποιησει το (απιστευτο για κινητο τηλεφωνο) hardware τοτε η apple (τουλαχιστον σε θεμα επιδοσεων-γιατι σε marketing ειναι πολυ μπροστα) δεν εχει καμμια τυχη..Ωραιο κινητο το 4s αλλα σε καμμια των περιπτωσεων δεν δικαιολογει ουτε τα λεφτα που κοστιζει,ουτε ολον αυτο τον ντορο που γινεται γυρω απο αυτο και αυτο θελει να δειξει και η samsung με την διαφημιση αυτη…βγαζω το καπελο στην apple γιατι αν δεν υπηρχε αυτη πιθανον να μην υπηρχε καν αυτο εδω το αρθρο να συζηταμε για το πιο κινητο ειναι καλυτερο ,αλλα δεν ειμαστε πλεον στο 2007..Υπαρχουν πλεον πολλες επιλογες και μπορουμε να συγκρινουμε..Καλο θα ειναι να ασχοληθει και λιγο με το προιον της και να παρουσιασει ξανα κατι καινουργιο… Συνέχεια »

mihalis

alexandros +1
kostas +1
τα λέτε τέλεια παιδιά!!! 😉

vaskar

Μακαρι να είχατε έναν μήνα κάθε μέρα με ένα iphone4 και τότε θα καταλαβαίνατε….. σας συγχωρώ…. και επιτέλους σταματήστε να κρίνετε ένα κινητό αν είναι καλύτερο απο τα test που δείχνουν 1 sec διαφορά στην ταδε παπαριά κλπ. Ενα κινητό επίσης δεν το κρίνεις αν έχει 8mp camera η 5 , ο φακός και τα συστήματα κάνουν τη διαφορά και εκεί το iphone με το sg2 στην χειρότερη περίπτωση είναι ίδια… οσο για την οθόνη-μέγεθος δεν καθορίζει τεχνολογικό επιτευγμα αλλά φιλοσοφία- προτίμηση! οκ , δεν είναι και τόσο ευαλλωτο, μου έχει πέσει 10 φορές στο δρόμο χωρίς θήκη και όλα είναι εντάξει!! ο safari είναι φοβερός και πολύ γρήγορος-εύχρηστος και γενικά δεν χρειάζεται η apple κάθε χρόνο να κάνει και επανάσταση!! Οσοι θέλετε να μην ησυχάζετε ανά 6 μηνο προτιμήστε android που καινοτομει συνέχεια!!!

vaskar

Γνώμη : Ειναι άστοχο να συγκρίνουμε ios με android,win7 , symbian , blackberry os ! Αυτα να συγκρίνονται μεταξύ τους, το sg2 με το htc sensation κλπ , το nokia lumia με το htc titan κλπ ! Ειναι βλακεία αυτο που κάνουμε! Επομένως ασχοληθειτε με τον πλανήτη σας και εμεις στα δικά μας, τα γηινα!

Dimos

Πολύ πρόσφατα έγιναν κάποιες έρευνες, σχετικά με τη σχέση που έχουν οι κάτοχοι iPhone με το κινητό τους. Δε θυμάμαι πολλές λεπτομέρειες αλλά νομίζω πως το άκουσα από κάποια πρωινή εκπομπή στην τηλεόραση. Το συμπέρασμα ήταν πως μεταξύ ενός χρήστη και ενός iPhone, υπάρχει αγάπη! Η μελέτη έδειξε πως οι περιοχές του εγκεφάλου που διεγείρονται είναι οι ίδιες με αυτές που δείχνουν ότι κάποιος αγαπάει. Ακούγεται κάπως αλλόκοτο είναι η αλήθεια. Αν πάρεις όμως παραδείγματα από την καθημερινή ζωή, θα δεις πολύ κόσμο με ένα iPhone κολλημένο στο χέρι του. Τώρα αν αυτό λέγετε αγάπη δεν ξέρω. Εθισμό θα το έλεγα καλύτερα. Πάνω σ’ αυτό φαίνεται πως «πάτησε» την καμπάνια της η Samsung για το νέο της τηλέφωνο. Κλάσεις ανώτερο από το iPhone λένε αυτοί, μπούρδες λέω εγώ. Σαν το iPhone δεν υπάρχει τίποτα. Μπας και αγαπάω τελικά; Δεν ξέρω. Όπως και να χει από την παρακολούθηση του διαφημιστικού σποτ, που μπορείς να βρεις και παρακάτω, κατάλαβα ένα πράγμα. Πως το marketing της Samsung είναι πολύ πίσω. Ο τρόπος που χρησιμοποιεί για να διαφημίσει το προϊόν, άμεση κόντρα με τον ανταγωνιστή, μου θυμίζει το αποτυχημένο παράδειγμα της Microsoft πριν χρόνια με τα PDA. Δε σου θυμίζει τίποτα ε; Λογικό. Το… Συνέχεια »

Μανος

+1 στον vaskar!Συμφωνω μαζι σου φιλε μου! Iphone θα παρω πρωτη Οκτομβριου!Τωρα εχω Nexus S!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple iPad Air iPad Pro

iPad Air & iPad Pro: Τα νέα μοντέλα θα κυκλοφορήσουν τελικά το Μάιο

Η Apple θα παρουσιάσει νέα μοντέλα iPad Pro και iPad Air στις αρχές Μαΐου, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.