Samsung, Τηλεοπτική διαφήμιση βγάζει νύχια στα Apple fan boys [μέρος 2ο]

Δεύτερο τηλεοπτικό spot για την αμερικάνικη τηλεόραση έκανε την εμφάνισή του πιάνοντας την ιστορία μερικές ώρες νωρίτερα από το πρώτο spot. Το πείραγμα συνεχίζεται με τα fanboys που περιμένουν στην ουρά για την απόκτηση του επόμενου μοντέλου iPhone που στεναχωριούνται όταν μαθαίνουν ότι το κινητό τους δεν είναι 4G όπως το αμερικάνικο Galaxy S II.

, Samsung, Τηλεοπτική διαφήμιση βγάζει νύχια στα Apple fan boys [μέρος 2ο]

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

40 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
jimmy1992

Γελάω πάρα πολύ με τους iphoneάκιδες. Κάνουν λες και το κατασκεύασαν οι ίδιοι και προσπαθούν να σε πείσουν οτι κάνει τα πάντα!

gino

Είναι πολύ στενάχωρο να έχεις «καλύτερο» προϊόν στην αγορά από τον ανταγωνισμό και παρόλ’ αυτά να κάνεις διαφήμιση στην τηλεόραση συγκρίνοντάς το με ένα υποδεέστερο!!!!
Αν αυτό δεν είναι κόμπλεξ τι είναι;

Manos

Εγω παιρνω τα ποπ-κορν μου και καθομαι στην γωνιτσα μου….μεχρι το μεσημερι θα εχει γινει κολαση σ’αυτο το ποστ…. 😛

georgia K.

Εντάξει Manos με έκανες και γέλασα… με το ποστ σου!
Μόνο και μόνο για αυτό… δεν θα πω τίποτα για την διαφήμιση!

Εκτός από… “4G;;;;; Τι’ ναι τούτο ωρε;;; Το έχουμε εδώ εις στην πατρίδαν;;;;”
(με αίσθηση του χιούμορ βεβαίως-βεβαίως)

fred

χαχαχα.θα γινει πολεμος παλι…

pilotsd

Ασχολίαστο απλά ασχολίαστο. αντί η Samsung να ωριμάσει και να ευχαριστηθεί την επιτυχία της κάνη κατινιές δεν είναι πρόσωπο εταιρίας αυτό και φυσικά δεν είναι σκοπός μιας εταιρίας μια άλλη εταιρία αλλά να φτάσει στην κορυφή, παρόλο που είμαι θερμός υποστηριχτής της Samsung δεν έχει μάλλον καλούς imats maker.(το ευρωπαϊκό s2 είναι πιο ωραίο νομίζω.)

giospy

Ακονιστε τα μαχαιρια σας…προβλεπεται σφαγη παλι…!!!

Dimitris

Το iPhone είναι αρκετά δυνατό λόγο του iOS .Τόσο οργανωμένο market δεν βρίσκεις …..

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Έχει γίνει γραφική η Samsung…

Παντελάκος

@ Manoς μαζί σου φίλε και εγώ θα πάρω και 3D γυαλιά να το απολαύσω …..

md03582

gino καλυτερο προιον για σενα. Για αλλον ειναι το iphone και για αλλον το htc hd7 η το rezound.. χαρακτηρισμοι του στυλ υποδεεστερο κ καλυτερο που ειναι και αβασιμοι, μονο αντιδρασεις και τσακωμους ξεκινανε. Μην το παιζουμε υπερανω κ απο την αλλη αναβουμε φυτιλια..

akis

χαλια ειναι το Galaxy S II

μονο φωτια δεν εχει παρει ακομα….

Marios

Κι εσυ Κωστα τι παραπονιεσε μετα που γινεται πανικος απο διαμαχες? Ας προσεχες :PPPP

gino

φίλε md03582 δέν το λέω εγώ η samsung το λέει!!!!

argiriscuderias

ρε τη ξανθουλα τι επαθε ειδε το βασιλια και γυρισε και ειδε το iphone της και ξενερωσε με τη μ……α που πηγε και αγορασε!χαχα!

md03582

Φιλε μου gino συγχωρα με, εχεις δικιο

Solon

Νομίζω ότι το παρατράβηξε η Samsung με την Apple. Δεν λέω, έχει ένα δίκιο με αυτά που της έχει κάνει η μηλοεταιρεία στα δικαστήρια αλλά αν δεν θέλει να βλέπει ουρές στον ανταγωνιστή της ας κοιτάξει να ανεβάσει την ποιότητα των προϊόντων της. Ναι μεν σε μερικά είναι κορυφαία η Samsung (όπως οι οθόνες της) αλλά σε άλλα είναι απελπισία. Δεν είναι δυνατόν να μην έχεις ένα πρόγραμμα της προκοπής για σωστό συγχρονισμό του Outllook/gmail contacts σε συσκευή που πουλάς 500 και 600 ευρώ και να πικάρεις τον αντίπαλό σου ότι έιναι ξεπερασμένος. Δεν είναι μόνο τα specs που κάνουν ένα smartphones. Όταν το καταλάβουν αυτό οι κορεάτες τότε θα γίνουν πράγματι μεγάλη εταιρεία.

sql

Έλα έλα Κώστα παραδέξου το. Την βρίσκεις να βλέπεις να γίνονται σφαγές!

Από εκεί και πέρα η ΚΑΘΕ εταιρία θα κάνει τα πάντα για να πουλήσει περισσότερο. Όποιος δεν το έχει καταλάβει είναι απλά χαζός.

Η Samsung έχει για την ώρα στην αγορά ένα από τα καλύτερα (ίσως το καλύτερο?) κινητό, και προσπαθεί να μεγιστοποιήσει τις πωλήσεις του.

Το ίδιο κάνει και η apple (και η κάθε εταιρία) που προσπαθεί να μεγιστοποιήσει τις πωλήσεις της χρησιμοποιώντας κι εκείνη τα δικά της διαφημιστικά (και όχι μόνο) τρικ.

Το σημαντικό όμως Point στο οποίο αξίζει να καταλήξω είναι να μην επιρρεαζόμαστε από καμία διαφήμιση και να κρίνουμε ΑΝ αυτό που αγοράζουμε ανταποκρίνεται στα λεφτά που δίνουμε.

JohnWave

Τα πράγματα είναι απλά :

-> Αν θες το κινητό με τα καλύτερα τεχνικά χαρακτηριστικά παίρνεις Galaxy

-> Aν είσαι τύπος που δίνει μεγάλη βαρύτητα στην ποιότητα κατασκευής δεν παίρνεις ούτε iphone ούτε galaxy και παίρνεις ή το Razr το τελευταίο της Motorolla ή το Wave III ή κάποιο HTC

-> Aν είσαι τύπος που δίνει μεγάλη σημασία στις εφαρμογές παίρνεις iphone

-> Aν είσαι ο κλασικός Έλληνας που δεν δίνει σημασία σε τίποτα από τα παραπάνω αλλά θέλει να πουλάει μούρη παίρνεις iphone και όταν σε ρωτούν αν είναι το καλύτερο σε χαρακτηριστικά του απαντάς “εεεε δεν ξέρω…τι σημασία έχει…είναι iphone-δοξάστε με και μη μου κάνετε άλλη ερώτηση παρακαλώ!” lol

Mr_Wizard

@JohnWave Έγραψες… ειδικά το τελευταίο option.

haris

και αν τα ”εχεις” παιζεις και με τα 2!!! https://www.youtube.com/watch?v=elKxgsrJFhw&feature=endscreen&NR=1

Aris

ΙΤΤ: Άνθρωποι που πιστεύουν ότι το τηλέφωνό τους είναι κομμάτι της προσωπικότητάς τους.

Και τώρα μια ερώτηση που πάντα την είχα, καλοί όλοι αυτοί οι διπύρηνοι επεξεργαστές και τα πολλά megabyte μνήμης, αλλά ποιός από εσάς τα χρειάζεται πραγματικά; 600 Ευρώ για facebook και twitter machines πολλά δεν είναι ρε παιδιά, σε όποιο μοντέλο και να πάνε; Άντε πες 2-3 έχουν φράγκα, άλλοι 2-3 έχουν τρελό κόλλημα με το στυλ των συσκευών και άλλοι δύο τα έχουν για επαγγελματικά εργαλεία. Όλοι εσείς εδώ τα κινητά των 600 ευρώ γιατί σας εξιτάρουν τόσο;

Έπεσα κι εγώ στην παγίδα της τεχνολογίας και πήρα 400 ευρώ κινητό και τα λεφτά του δεν θα τα βγάλει ποτέ. Καλή η πρώτη βδομάδα, του φόρτωσα το μισό android store και χαιρόμουν. Τώρα σαν απλό κινητό το έχω και ψευτομπαίνω καμιά φορά ίντερνετ προσπαθώντας να δικαιολογήσω τα λεφτά του(lg optimus). Πραγματικά, τι κάνετε μ’αυτά τα κινητά;

Solon

Aris, πολύ απλά, τα πάντα!!!

σου

κινητο δεν ειναι προεκταση του εαυτου μας, προς θεου, πρεπει να συμβει κατι σοβαρα αλληθινο στη ζωη μας για να σταματησουμε να λεμε ορισμενες χαζομαρες!!!!!!!

μπλογκ σαν αυτο, μας βοηθανε να περνουμε αποφασεις.. αλλα γενικα στα σχολια γραφει ο καθενας τη μικρο θεωρια του de facto πραγματα.

πηρα iphone by the way – αναβαθμιση απο candy bar sony. Κοιταζα τα αντροιντ και το νεξους.. δε με χαλαει η αποφαση μου γιατι το τηλεφωνο θα παραμεινει τηλεφωνο. Δε θα με οδηγησει καπου, δε θα μου βρει δουλεια, και δε θα με παρηγορησει!

αντε καλες γιορτες με υγεια.. και καλα μυαλα και υπομονη σε ολους μας.

Panagiotis Gr.

βλέποντας το από ουδέτερο στρατόπεδο ομολογώ πως είναι μία ακόμα αποτυχία. δεν δείχνει και δεν δικαιολογεί γιατί να το προτιμήσω από το iPhone. και μια και αναφέρομαι στο iPhone δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κλαίνε όλοι με την μπαταρία; το SG2 μου κρατούσε πολύ λιγότερο και χωρίς τα δεδομένα ανοιχτά!

lorentzos

Εγω απλα βλέπω τυος γητευτές να πετούν μπανάνες στης μαϊμούδες για να δουν ποιες θα φάνε πιο πολλές και μάλιστα μπανάνες που έχουν τιμή κατασκευής 150 180 ευρώ και τις πουλάνε 650+ Παράθεση(οι μαϊμούδες είναι ποιο έξυπνες τις τρώνε τσάμπα τις μπανάνες)!!!!

sql

@ lorentzos

https://www.youtube.com/watch?v=EaHUpWuqNHY

Thats about it…

lorentzos

@sql πολύ καλό!!

Giorgos Hondrogiannis

Γεια σας και πάλι λεβέντες μου, μη τσακώνεστε γιατί και τα δύο τηλέφωνα είναι απίστευτα!!! Είχα το iPhone 4 για 9 μήνες και το SGS2 για 7. Τώρα έχω το iPhone 4s και θα το αλλάξω μόνο με το iPhone 5 γιατί σαν overall πακέτο είναι αυτό που εγώ ψάχνω! Είχα όμως παλαιότερα και το SGS 1… Και τα δύο αυτά μοντέλα είναι Τ Ρ Ε Λ Α ! ! ! ! ! ! Το θέμα είναι ποιο βολεύει πιο καλά τον κάθε έναν από εμάς! Καλό είναι να υπάρχουν και τα δύο αυτά μοντέλα και μακάρι να βγει και η Google-Motorola και η Nokia και όποια άλλη εταιρεία με πολύ δυνατά μοντέλα για να έχουμε και περισσότερες επιλογές!!! Αυτό δεν είναι εξ άλλου το ζητούμενο για εμάς τους καταναλωτές; Περισσότερες δελεαστικές και πολύ ποιοτικές επιλογές;
Εγώ πάντως κατατάσω από τη μεριά μου τους 4 κορυφαίους ως εξής:
1) Apple
2) HTC
3) Samsung
4) Nokia
Καλή συνέχεια σε όλους…. 😀

Ανδρεας Α.

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα εχω ριξει το γελιο της ζωης μου με αυτην την ξανθια!!! 😀

Δημήτρης

Ρε παιδες… Ο μεσος ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ κατα κανονα αγοραζει το iphone για να πουλαει μουρη….
Ζητημα 2 στους 20 κατοχους να ξερουν τι μπορει να κανει το κινητο που εχουν στα χερια τους…
Σημερα μιλουσα με ενα συναδελφο, κατοχο iphone 4. Τον ρωτησα τι δυνατοτητες εχει το κιν του και πως το χρησιμοποιει και μου απαντησε : τηλεφωνα-sms- ιντερνετ. Δεν το χει συνδεσει ακομα με το itunes γιατι τον μπερδευει λεει κ δεν το θελει…
Και μη μου πειτε οτι οι γνωστοι σας με iphone χρησιμοποιουν στο επακρο τις δυνατοτητες του…
Γνωμη μου, οτι ειναι ενα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ και δυνατο κινητο, αλλα πιο πολυ ειναι ¨αξεσουαρ¨ και ¨μουρη¨ στους κατοχους παρα ΕΡΓΑΛΕΙΟ.
ΟΛΟΙ αυτοι, αν ξεπερνουσαν το κομπλεξ του IPHONE , θα ηταν πολυ ευχαριστημενοι νομιζω με ενα huawei sonic u8650.
Συγνωμη αν σας κουρασα, καλο βραδυ

Άγγελος

Εγω βασικα ως ενας μεσος καταναλωτης και χωρις να εχω στη κατοχη μου ουτε iphone ουτε samsung και γενικοτερα επειδη εχω διαβασει απειρα σχολια στο internet για τη συγκριση των 2 αυτων κινητων θελω να τονισω ενα πολυ απλο πραγματακι που εχω παρατηρησει και που κανενας απο οπου εχω διαβασει δεν εχει αναφερει ποτε!Οταν η apple εβγαλε το πρωτο iphone δεν υπηρχε κανενα κινητο ομοιο του!Ηταν ολα διαφορετικα και αυτο ηταν κατι το ξεχωριστο!Μετα απο 1-2 χρονια αν δε κανω λαθος αρχισαν να κανουν την εμφανιση τους κινητα που πηγαιναν να μοιασουν στο iphone(ειτε στην εμφανιση ειτε στο interface κτλ.).Τωρα πλεον ολα τα κινητα που αποκαλουνται ”smartphones” εχουν,ειτε λιγο ειτε πολυ, τη μορφη του πρωτου και των μετεπειτα iphones και απο εκει και περα κοιτανε να αναβαθμιστουν τοσο ωστε να χτυπησουν η μια την αλλη!Δε ξερω αλλα εμενα ολο αυτο κατι μου λεει!Ισως αργοπορημενα αλλα ειμαι στην ευχαριστη θεση να πω οτι σε λιγο καιρο θα ειμαι ενας κατοχος iphone 4s και αυτο με χαροποιει ιδιαιτερα γιατι ειμαι ηδη κατοχος ενος macbook και ξερω απο πρωτο χερι πως η apple κανει πολυ καλη δουλεια με τα προιοντα της!Δηλαδη δε θα αλλαζα πλεον με τιποτα το macbook με το πιο ακριβο… Συνέχεια »

md03582

Άγγελε οταν η qtec-htc εβγαζε smartphones, η νοκια επαιζε φιδακι, η samsung εβγαζε κουζινες και ατμομαγειρες (γιατι τα τοτε κινητα της ηταν επιεικως απαραδεκτα) και η apple ακομα εκανε ανακαλυψεις. Ας οψεται η διαφημιση… δυστυχως οι περισσοτεροι φιλοι της apple πασχουν απο ιδεες μεγαλειου και νομιζουν οτι ολοι προσπαθουν να αντιγραψουν τις συσκευες της apple. πες μου που ακριβως μοιαζουν τα μοντελα της ericsson, της htc, της nokia με τα iphone. πουθενα. επισης καποια στιγμη πρεπει οι φιλοι της apple να καταλαβουν οτι ΜΠΟΡΕΙ να υπαρχουν και ανθρωποι που δεν τους αρεσουν τα προιοντα της, ουτε ζηλευουν αυτους που εχουν iphone ουτε τους φθονουν! απλα διαθετουν 600 και 700 ευρω, ωστοσο απορριπτουν το iphone και αγοραζουν αλλα smartphones.

teovag

Είναι πολλά τα λεφτά Άγγελε και md03582!!!!

Γενικώς, νομίζω ότι κάπου έχετε και οι δύο δίκιο και κάπου το χάνετε (το δίκιο). Όντως πλέον το iphone (και πριν από αυτό το ipod) είναι ορόσημο, αλλά αν τα βάλουμε κάτω… 800 Euros για ένα κινητό είναι πολλά… Όπως και τα 2χίλιαρα για τα ibook, air και δεν συμμαζεύεται. Η Apple θα παίξει γερά στο παιχνίδι τα επόμενα έτη, αλλά δείχνει χάνει έδαφος λόγω ελιτισμού και περιχαράκωσης (τι θα πει δεν έχει αναβάθμιση με εξωτερική μνήμη, τι θα πεί δεν μπορώ να ανταλλάξω τραγούδια με bluetooth και ούτω καθεξής). Και πλέον Steeve Jobs δεν υπάρχει (RIP)
Η google και η Microsoft έχουν κάνει πιο στρατηγικές επενδύσεις, όπως και η Samsung (by the way φτιάχνει και Tanks, ρουκετες, δορυφορικά συστήματα και άλλα καλούδια!!)
Δείτε για παράδειγμα και τη Sony με το PS3 και το κάζο στις πωλήσεις απέναντι στο Wii και το Xbox (ειδικά τώρα με το kinetic!). Αλλά έμαθε και εξελίσσεται (με κινητά τύπου PS3 και αναβαθμίσεις των φορητών παιχνιδομηχανών, σύνδεση μεταξύ όλων αυτών κλπ…)
Παρεπιπτόντως, η Apple αγοράζει τους επεξεργαστές του iphone και iMAC από Intel αλλά και …SAMSUNG (όλλεεεε!)
Πάντως ωραίο θεματάκι ανοίξατε!

md03582

teovag μου αρεσε η διευκρινηση!!!! “…και κάπου το χάνετε (..το δίκιο!!!) χαχαχαχαχαχα!!!

Άγγελος

Νομιζω πως με παρεξηγησατε σχετικα με αυτα που ειπα για την apple και το iphone!Δεν ειμαι κανενας υποστηρικτης της apple ουτε ειμαι κανενας με πολλα λεφτα!Θεωρω πως ειμαι αρκετα αντικειμενικος κριτης!Οσον αφορα στην ερωτηση σου md03582 στο που μοιαζουν τα κινητα με το iphone θα σου δωσω ενα απλο παραδειγμα!Τυχαινει να εχω στη κατοχη μου ενα sony ericsson xperia 10 mini και οταν το πρωτοπηρα στα χερια μου μου εκανε εντυπωση το πως κλειδωνει-ξεκλειδωνει το τηλ.Κατι μου θυμιζε!Και φυσικα μετα καταλαβα οτι μου θυμιζει το οτι με τον ιδιο τροπο γινεται και στο iphone!Αυτο ειναι ενα πολυ απλo παραδειγμα οσον αφορα το interface που ανεφερα στο προηγουμενο post μου!Για να μη μιλησω για το μενου και τα εικονιδια ή τα apps!Επισης αν δε κανω λαθος πολλα μοντελα της htc ειναι με λειτουργικο android που στη λογικη του ειναι ιδιο με το app store!Δεν νομιζω πως το android market προυπηρχε του appstore!Τωρα οσον αφορα τα λεφτα που ανεφερε ο φιλος teovag, ναι συμφωνω πως τα λεφτα για εναν υπολογιστη της apple ειναι πολλα αλλα εγω προσωπικα οσο ειχα windows pc καθε εξαμηνο επρεπε να κανω format(λεφτα αν δε μπορεις να το κανεις μονος) για να μη μιλησω για ιους που αν… Συνέχεια »

GiannisWST

Η διαφημιση τα χωνει ασχημα.. Αλλα δεν εχει και αδικο. Απλως για το παραπανω σχολιο χωρις να θελω να θιξω τιποτα, ειναι ακριβως οπως τα λεει ενας αλλος φιλος εδω μεσα. Ειναι ΕΠΙΛΟΓΗ του καθενα. Ειχα αγορασει 2 προηγουμενα μοντελα iphone και αυτη τη στιγμη δε θελω να εχω iphone αλλα προτιμω android στα ιδια λεφτα. Και το λεω με σιγουρια 100%. Επισης οι mac ειναι μοδα αρκετα χρονια στο εξωτερικο, τελευταια εχει αυξηθει σε ελλαδα. Εγω προσωπικα τους θεωρω αχρηστους για τα λεφτα τους αλλα ειναι υποκειμενικη γνωμη μου. Γιατι ειμαι και λιγο gamer και γιατι οτι κανω το κανω πολυ καλυτερα με windows. Το πληρωσα ακριβα αυτο περυσι για να το μαθω καθως ειχα αγορασει το πιο ακριβο mac book pro 15 και δεν με εξυπηρετησε πουθενα. Δεν αντιμετωπισα προβληματα, αλλα δε μπορουσα να κανω τη δουλεια μου. Δε μπορουσα να τρεξω αξιοπρεπως catia/delmia δε μπορουσα να ανοιξω πολλα αρχεια που μου στελνανε (θυμιζει σε κανεναν τιποτε?), να ξεκλειδωσω σωστα pdf, τα τορρεντς ξεχασμενο παραμυθι, ημουν αναγκασμενος να πληρωσω ΧΟΝΤΡΑ σε εφαρμογες που δεν ειχα ποικιλια να διαλεξω ουτε καν free που βρισκεις ανετα στα windows πλεον πολυ ικανες εφαρμογες για οτι ψαχνεις. Το για την πλακα gaming… Συνέχεια »

Άγγελος

Φιλε GiannisWST εισαι σιγουρος οτι πηρες mac της apple ή μηπως ηταν mac των donalds???Πλακα κανω!!!Να σοβαρευτω ομως τωρα!
Διαβασα το post σου και ειλικρινα, για να μη μακρυγορησω παλι, μου δημιουργηθηκαν δυο αποριες!
1. Εσενα οτι σου προτεινουν,και ειδικα μεγαλης αξιας, απλα το παιρνεις χωρις καν να ψαξεις τι ειναι αυτο?
2. Το δευτερο σχετιζεται λιγο με το πρωτο και δεν το πολυ καταλαβα γενικα ΟΛΟ αυτο που γραφεις στο post σου!Γενικα μου δινει την εντυπωση οτι μονολογεις μονο γυρω απο ενα πραγμα!Πηγες δηλαδη και αγορασες mac υπολογιστη αλλα να λειτουργεις windows!Και οι εφαρμογες τι επεκταση περιμενες να εχουν?mac.exe?Δηλαδη τι ειδους λογικη ειναι αυτη?Σαν να μου λες οτι φωναξες στο σπιτι γιατρο για να κανει ευχελαιο!!!
….Δεν νομιζω πως μπορω να πω κατι παραπανω……

Παρεπιπτοντως τα mac υποστηριζουν windows!

GiannisWST

Ναι τα mac υποστηριζουν windows με Parallels αν εννοεις αυτο.. Οπως και τα 7 υποστηριζουν xp με virtual οπως και τα linux τρεχουν directx με wine αν εννοεις αυτο. Οχι πηρα mac γιατι κυριως για δουλεια το ηθελα και ειχα το μπατζετ τοτε, δεν ειχα σκοπο ποτε να παρω ενα λειτουργικο και να τρεξω αλλο με vm, αυτα ειναι τραγικα, γιατι τα παραπανω ειναι μετσοβονε λυσεις… Και η εκδοση του catia που εργαζομουν ετρεχε υποτιθεται μια χαρα σε mac (οπως διαπιστωσα αργοτερα υπηρχαν αρκετα θεματα και οι εκδοσεις των windows ηταν καλυτερες). Απλως πρεπει να παρεις και να δοκιμασεις κατι πρωτα για να ξερεις να μιλας μετα. Προφανως πιστευω καταλαβαινεις οτι δε περιμενα να τρεξω ποτε κατι σε .exe αλλα ειχα δυσκολιες να βρω αντιστοιχα προγραμματα που χρησιμοποιουσα απο windows. Δε ξερω τι καταλαβες. Αν εβρισκα κατι που και παλι δε θα ηταν δυστυχως το ιδιο θα ειχε αρκετες διαφορες και θα ηταν κατα πασα περιπτωση πολυ πιο ακριβο να το αγορασεις για το μακ. Μιλαμε για διαφορα της ταξης του 20% στις τιμες, βαλε και οτι σχεδον πολλα παιζουν πλεον free σε windows και μιλαμε για τρελλο επιπεδο ποιοτητας. Δεν εχω ασχοληθει καθολου με ubuntu αλλα απο φιλους που… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple iPad Air iPad Pro

iPad Air & iPad Pro: Τα νέα μοντέλα θα κυκλοφορήσουν τελικά το Μάιο

Η Apple θα παρουσιάσει νέα μοντέλα iPad Pro και iPad Air στις αρχές Μαΐου, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.