Samsung Galaxy S II, Το ξέρουμε ότι θα αναβαθμιστεί σε ICS, πότε είναι το θέμα!

Το Samsung Galaxy S II και Nexus S θα αναβαθμιστούν σε Ice Cream Sandwich, αυτό το μάθατε πρώτοι εδώ στο Techblog από τον περασμένο Οκτώβριο. Η Samsung UK ανακοίνωσε από το λογαριασμό της στο Twitter για κάτι που γνωρίζαμε, η ταμπακιέρα όμως είναι το πότε θα γίνει αυτό.

Ας μην έχουμε αυταπάτες. Όλες οι ανακοινωμένες αναβαθμίσεις smartphones σε Android 4.0 Ice Cream Sandwich θα γίνουν μέσα στο 2012. Και τολμώ να πω ότι αυτές θα ξεκινήσουν μετά τα μέσα Φεβρουαρίου, μην πω από Μάρτιο μεριά… Ο Πίνακας Αναβαθμίσεων του Techblog βγάζει “λαυράκια” και καλό θα είναι να το κάνετε bookmark και να τον επισκέπτεστε τακτικά.

, Samsung Galaxy S II, Το ξέρουμε ότι θα αναβαθμιστεί σε ICS, πότε είναι το θέμα!

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
argiriscuderias

πρωτα θα κυκλοφορισει το galaxy nexus θα κατσει λιγο καιρο 2-3 μπορει και 4 μηνες για να το παρουν οσοι τους τρεχουν τα σαλια για παγωτακι και μετα αργα αργα θα μπει στο SGSII αφου πουλησει οσα nexus εχει υπολογισει.αρε τιμημενο xda!!!!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (dimitrismpower)

Δε πα να βγει οποτε θελει η αναβαθμιση…Ναναι καλα οι XDA…

Αντώνης M.

Το ενδιαφέρον θα είναι να δουμε αν θα παραμείνει το ίδιο “smooth” όπως τώρα και στο ICS. Αν το καταφέρει αυτό, τότε σίγουρα καποιος θα σκεφτεί διπλά να παρει το nexus, λόγω τιμής.

Panagiotis

Συλλογιζόμενος ότι το ICS θα εκμεταλεύεται τους δύο πυρήνες του exynos που φοράει το sgs2(πράγμα που δεν κάνει το 2.3) πιστεύω ότι θα είναι το ίδιο smooth η κύλησή του… Βέβαια δε πρεπει να ξεχνάμε ότι η υλοποίηση που θα κάνει η samsung θα παίξει σημαντικό ρόλο

fred

εγω παντως θα ψαχτω με τον καινουριο χρονο για root k custom rom.ειμαι λιγο ασχετος με το θεμα αλλα ελπιζω να τα καταφερω.

Xaris

cyanogenmod 😉

Silender

Cyanogenmod 9 το λενε, κ ολα τα παιδακια κλαινε … 🙂

konsoulito

Συμφωνώ με τους προηγούμενους CyanogenMod fans! Κι ας βγάλουν το επίσημο rom όποτε θέλουν!

Φωτης

https://www.engadget.com/2011/11/18/ice-cream-sandwich-ported-to-a-galaxy-s-ii-and-the-people-rej/ galaxy s 2 με ice-cream sandwich (και lg optimus 3D).Tωρα δε ξερω αμα προκειται για Launcher

Panagiotis Gr.

ICS χωρίς flash. χμμ ενδιαφέρον θα είναι

Panagiotis Gr.

εάν σκεφτείς ότι η Adobe θα σταματήσει να το υποστηρίζει δεν νομίζω. άλλωστε το Android έγινε γνωστό και τώρα και χωρίς αυτό μια χαρά θα είναι. άλλωστε iOS και WP7.5 δεν το υποστηρίζουν οπότε δεν χάνει κάτι

sosimple

Το ics, 1. Θα αξιοποιήσει περισσότερο τους 2 πύρινες, 2. Θα χρησιμοποιήσει hardware acceleration (κάρτα γραφικων) για το scroling στο launcher του λειτουργικού (ότι κανει και το iphone και πετυχαίνει το smoothnes που έχει ). Με λίγα λογια είναι εντελώς βέβαιο ότι κινητά με δυνατό hardware θα είναι ποιοι smoothnes, και ποιο γρήγορα. Μη ξεχνάμε ότι χτησιμοποιωντας την κάρτα γραφικών απελευθερώνεται η cpu. Το μονο ερωτηματικό είναι ποσο σωστά θα το βελτιστοποιησουν. Οπότε μη απογοητευθητε αν δεν είναι τέλειο απο την 1η εκδοσή.

Silender

Το ότι η Adobe ΘΑ σταματήσει την ανάπτυξη του MOBILE flash δεν παύει να σημαίνει ότι το μισό internet είναι flash και θα συνεχίσει για 3-5 χρόνια τουλάχιστον(μερικά site ίσως να μην γυρίσουν και ποτέ σε html5).

Dimitris

υπαρχει σε ενα μαγαζι στο skroutz με 633€. αυτη ειναι η φυσιολογικη τιμή του; ή μολις το φερουν 4-5 μαγαζι θα πεσει κανενα 100ρικο κατω;

υπαρχει λογος να πληρωσεις για αυτο το τηλεφωνο παραπανω 200€ απο οτι ενα galaxy s2.

ειμαι υποψηφιος αγοραστης!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.