Samsung Galaxy S III 16GB, Το φέρνουν όλοι με 669,90 ευρώ

Πριν δέκα ημέρες τα Multirama είχα δώσει πρώτη τιμή 699 ευρώ για το αναμενόμενο Samsung Galaxy S III 16GB. Σήμερα ο Γερμανός το βγάζει σε προ-παραγγελία με 669,90 ευρώ – 29,10 ευρώ χαμηλότερη και για πρώτη φορά αφήνει το HTC One X με τα 699,89 ευρώ πρώτο στη λίστα με τα πιο ακριβά smartphones.

Το Samsung Galaxy S III αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ελλάδα μέσα στον Ιούνιο από Vodafone, Cosmote και αλυσίδες ηλεκτρονικών και μάλλον θα συμπαρασύρει και την τιμή του HTC One X προς τα κάτω. Άλλωστε χρειαζόμαστε ακόμα καλύτερες τιμές στη χώρα μας.

, Samsung Galaxy S III 16GB, Το φέρνουν όλοι με 669,90 ευρώ

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

37 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Thanoslam

Πιο ακριβό και από το iPhone. Μου φαίνεται ότι το ξεφτίλισε η Samsung. Μου αρέσει που την κορόιδευε, έλεος. Το σίγουρο είναι ότι θα το μετανιώσει.

Τασος

Πλεον ουτε με το μηνιατικο δεν το παιρνεις..Οποτε απο του χρονου που θα εχει πεσει 2-3 κατοσταρικα το ξανασυζηταμε..;-)

Teo

Δεν με νοιαζει ποσο θα το φερουν γιατι θα το κεδρισω στο διαγωνισμο εε,εε,,εε…που εχω και τα γεννεθλια μου εεεεε,,,Το ξερα οτι θα πεις “ναι”
χαχαχαχαχαχαχ..περα απο την πλακα..εγω πιστευω οτι θα πεσουν πολυ γρηγορα οι τιμες αυτο το 6μηνο.

MEDS

Με 700 ευρώ παίρνεις λάπτοπ με ίδια και καλύτερη τεχνολογία, μεγαλύτερη οθόνη και γενικά όλα καλύτερα. Οπότε τι ακριβώς κοστολογούν, Τη φωρητότητα σε μέγεθος κωλότσεπης; Ήθελα να’ξερά τα καθαρά κέρδη από ένα τέτοιο προϊόν… Υπολογίζω 500 ευρώ καθαρό κέρδος μαζί με το κουτί.

Panides

Συμφωνω απολυτα με το σχολιο του MEDS,με καλυπτει απολυτα!

Γιὠργος

Έχει και δώρο τη ζελατίνα;

nikos

Εχουνε χασει την μπαλα οι μακακες. Που νομιζουνε οτι πουλανε???

mike

καντε υπομονη σε κανενα μηνα μειον 150 ευρω στο skroutz οπως και το one x,αλλα και παλυ απαραδεχτη τιμη απο τη samsung

Kotsos

Στο πλαισιο εχει 669 πάντως
https://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cellular-Phones/Samsung-Galaxy-S-III-Metallic-Blue-GT-I9300MBDEUR.htm

για μενα πανω απο 600 είναι αποτυχία !!

Apostolis

Θα το χτυπήσω όταν βγει το SGS4… Είναι πολλα τα λεφτά για τέτοιες εποχές κρίσης. Μια χαρα είμαι με το SGS2.

Δημήτρης Τ.

Τιμή στα 16 gb αλα iphone…προπαραγγελίες αλα iphone…πολύς θόρυβος για το τίποτα αλα iphone…Τι γίνεται ρε samsung??

dimpep

Επιτέλους ξυπνήσαμε! Θυμάμαι κάποτε εποχές που εδώ στο techblog βλέπαμε εξίσου μεγάλες τιμές και τις θεωρούσαμε φυσιολογικές.

keysmith

Ακριβή για “ρακέτα” αν και χρειάζεται το καλοκαίρι. Θα πάρω ξύλινη και ας είναι μικρότερη 😛

gounaro

Στη χώρα μας τώρα πλέον κινητό άνω των 300 ευρώ θεωρείται ακριβό. Κι έτσι είναι! από τους δέκα, μπορεί ο μισός να δώσει 700 ευρώ για να πάρει κινητό. Το να τα βλέπουμε καλό είναι. Οπως επίσης όσοι έχουν επιδότηση ίσως είναι τυχεροί.

Αλλά ποιος μέσος Ελληνας θα δώσει ντούκου 700 ευρώ για ένα κινητό. Δεν τον πονάει η καρδιά του μετά;

takis

649.99 στο expansys

Labros89K

Συγνωμη μονο σε εμενα φαινεται κακασχημο το γκριζομπλε?Το κινητο ειναι με διαφορα το ασχημοτερο της σειρας Galaxy S.Αν και το περιμενα πως και πως απογοητευτηκα….ΜΙλαμε μονο σε ασπρο βλεπεται και αν.Σιγα μη δωσω και 669.90

Τασος

Διάβασα ότι στο Ντουμπάι θα κυκλοφορήσει μια βδομάδα νωρίτερα με τιμή στα 680 δολάρια.. Γνωρίζοντας ότι το δολάριο είναι περίπου στα 4/5 της αξίας του ευρώ, οι άραβες το αγοράζουν αρκετά φθηνότερα από εμάς.. κ εκείνοι έχουν κ λεφτά. αυτό θα πει πουλάω όσο θέλω.. επίσης, σε μεγάλο site online αγορών, είναι 50 ευρώ φθηνότερα..

Saxtus

€599 στο mindfactory.de

Νικος

για να εχεις σαν εταιρια τα @@ ωστε να ανεβασεις τις τιμες στον θεο, πρεπει να εχεις γνωση οτι στον υποψηφιο αγοραστη σου και υποστηρικτη σου θα του προσφερεις εκτος απο μια ποιοτικη συσκευη,κατι σημαντικοτερο….μεταπωλιτικη αξια και συγνωμη αλλα η Σαμι δε το εχει ! αυτη την στιγμη στα 400 ευρω και σε κανενα μηνα στα 300 ευρω που θα πεσει το galaxy 2 …δεν θα υπαρχει ανταγωνισμος! αποψη μου ενα φτηνο galaxy s2 ειναι κατα πολυ καλυτερο απο ενα ακριβο galaxy s3! και πιστευω το 70-80% να εχει την ιδια αποψη!

Thodoris Μ

Και το S II στα 690 ευρώ είχε ξεκινήσει και στο 6μηνο η τιμή είχε πέσει κάτω από τα 400 ευρώ (σε μεγάλο site σύγκρισης τιμών/καταστημάτων…). Το “Ιστορικό τιμής” για κάθε μοντέλο τα λέει όλα.

Vai

Οταν ειχε κυκλοφορησει το HTC ONE X, ειχα παει μια βολτα ενα απογευμα στο πλαισιο του Mall να το δω απο κοντα με εναν φιλο.
Ο υπαλληλος μας ειπε, οτι απο το πρωι ειχαν πουληθει τεσσερις συσκευες και τα λεφτα ντουκου.

Οποτε παντα θα υπαρχουν καποιοι πορωμενοι που θα τα αγοραζουν ανεξαρτητως τιμης.
Για να μην μιλησω φυσικα για τους βιαστικους, που τα προπαραγγελνουν απο εξωτερικο και μετα
κλαιγονται οτι ειναι ελαττωματικα, τρεχουν και δεν φτανουν.

Θα συμφωνησω πιο πανω με εναν φιλο, που λεει οτι αγοραζεις πολυ περισσοτερα με τα ιδια λεφτα.
Κανεις μια πολυ καλη αναβαθμιση σε ενα pc, αγοραζεις αν θες ενα καλο pc η αγοραζεις χιιαδυο αλλα πραγματα με τα ιδια λεφτα, που θα τα κρατησεις και πολυ περισσοτερο καιρο.

Αποψη μου ειναι, καλυτερα να αγοραζεις καλα κινητα οταν βγαινουν τα επομενα μοντελα τους
εφοσον θα εχουν πεσει οι τιμες τους.

aggelos

Ρε παιδιά πλάκα μας κάνουν ;;; Οποίος το πάρει σε αυτή την τιμη είναι κορόιδο που χαρίζει τα λεφτά του …. Περιμένετε λίγο και θα πέσει …. Έχοντας δει και την γιαπωνέζικη έκδοση δεν αποκλείεται να δούμε καμία αναβαθμισμένη έκδοση στην Ευρώπη. …άποψη μου είναι οποίος δεν έχει το gs2 να το προτιμήσει αφού το καλοκαίρι θα έχει πέσει τρέλα … Ειδικά με το icecream δεν του λείπει τίποτα …

spinaker
spinaker

Ναι τα ίδια όντως σε όλους, εφόσον τα μεταφορικά στο συγκεκριμένο site έιναι κοντά στα 15 ευρώ

Theodore

Ολος ο κοσμος,δεν ειναι η Ελλαδα που πτωχευσε.Υπαρχουν Κρατη και ανθρωποι,που τον φυσάνε τον παρά.

jonjon

παλι καλα που υπαρχη και επιτροπη ανταγωνισμου και εντελως τυχαια η τιμη εινα ιδια παντου! ακριβο βγηκε οχι οτι το μηλο με τα 32gb δικαιολογη την τιμη του σε καμια περιπτωση τα λεφτα( και παρακαλω μην ξεκινησουμε πολεμο για το ποιο ειναι καλυτερο) ο σχεδον ενας μισθος και κατι για ενα τηλ ειναι απλα προκληση πια.

Dimos

10 εκατομύρια προπαραγγελίες…Αν υπολόγιζε και για την Ελλάδα η Samsung θα είχε πτωχεύσει ήδη. όπως είπε κι ένας φίλος παραπάνω υπάρχουν πολλά κράτη στον κόσμο που τον φυσάνε τον παρά…Συγνώμη κιόλας, τον Οκτώβριο που ανακοινώθηκαν οι τιμές του iPhone 4s στην Ελλάδα, γιατί δεν βγήκε να γκρινιάξει κανένας? Και το GS2 καλό είναι..Ευκαιρία να το αγοράσετε!

Ante_Geia

Να το πάρω σε άσπρο η σε μπλε … Η αλήθεια είναι ότι το θέλω σε μπλε εσείς τι λέτε …???

gpower

Μας τα εχετε πρηξει με τι θα αγοραζες με 700 ευρω και με 600 ευρω και ειναι πολλα τα λεφτα για τηλεφωνο εξυπνακηδες ολοι.Καποιος αυτο γουσταρει αυτο τον ενδιαφερει αυτο θα αγορασει.Ασε που δεν ειναι τηλεφωνο,απλα περνει και τηλεφωνο..που δινατε 500.000 δρχ για nokia 8850

Εδωσα μια φορα οταν βγηκε το HD2 600 ευρω και απο εκει και επειτα καθε ενα χρονο τα πουλαω περιπου 300 και βαζω περιπου αλλα 300 και περνω το καινουργιο που βγαινει καθε χρονο δεν ειναι και τρομερο ποσο τα 300 ευρω να μαζεψεις σε ενα χρονο για το επομενο μοντελο.

Να πατε αλλου να κλαφτειτε για την κριση σε κανα in.gr εδω μας πιανετε χωρο.

spy

που πας ρε samsung με τετοια τιμη? ελεος πλεον την εχει δει πολυ αλιως μου φαινεται, το galaxy nexus ειναι στα 380 και θα παω να παρω το s3?αν θυμαμε καλα πριν 3 μηνες το nexus εκανε 600 και τωρα επεσε πανω απο 200 σε 3 μηνες,να παρω τωρα το s3 και στους 3 μηνες να κλαιω τα λεφτα μου? οπωτε δεν αξιζει, η περιμενεις να πεσει η πας σε αλλο κινητο.Οπως κραζαμε την apple τωρα κραζουμε και τη samsung αλλα η αληθεια να λεγεται τα iphone δεν πεφτουν τοσο οι τιμες τους,ακομα και το 4 εχει πανω απο 500 και ομως πουλαει,τι να πω ο καθενας εχει δικαιωμα να παρει οτι γουσταρει αλλα να μην μου δικαιολογει τετοιες τιμες.

giannischania

@gpower καλα χαλάρωσε λίγο , αφου το άρθρο αναφέρεται στην τιμή του galaxy τι θα έπρεπε να σχολιάζουμε δηλαδή; Εντάξει εσένα μπορεί να μην σε έχει πιάσει η κρίση και να μην έχεις πρόβλημα να δίνεις 300 ευρω το χρόνο σε τηλέφωνο δηλαδή 25 ευρω το μηνα, αλλά είναι και πολλοί που μετράνε και το τελευταίο ευρώ.

Kosmote

Αν καποιοι το βρισκουν ακριβο (που ειναι…αλλα γι αυτα που προσφερει λογικο ειναι) τοτε μαλλον διαλεξαν λαθος σπορ να ασχοληθουν 😛
Ασε που δεν τους εβαλε κανενας το μαχαιρι στο λαιμο να πανε να το παρουν τωρα…ας περιμενουν αν θελουν, δεν θα τους πεσει το παιδι.
Και εμενα μου αρεσει το Audi Q7 αλλα δεν θα πω οτι η Audi την εχει δει ντιβα με τις τιμες των μοντελων της (ασε που η συγκεκριμενη εχει κανει ρεκορ εσοδων τα τελευταια χρονια της “κρισης”)

Vasilis

@gpower +1000, η ‘Ελληνες που δουλευουμε και μπορουμε θα πρεπει να σταματισουμε την μιζερια στην Ελλάδα, χωρίς χρήμα η αγορά θα πεθάνει. Άλλωστε η Samsung είναι απο της εταιρίες που εν μέσω κρίσης έχει ενδύσει στην Ελλάδα όχι οπως η Apple που κάνει κομποσκοίνι τα λεφτά της.

MEDS

Άλλο είναι το “εγώ έχω να το αγοράσω, οπότε είναι καλή η τιμή” και άλλο το “είναι πολλά τα λεφτά για κινητό”. Το θέμα είναι να κάνεις έξυπνες αγορές.

Jason Matsoukas

Ωραία η τιμή….

Με την ημερομηνία τι γίνεται; Έχουμε κανά νέο;

Dimitris

Ξερει κανεις αν θα κυκλοφωρησει η 64 εκδοση ελλαδα ?και ποσο θα κοστιζει περιπου?

panagiwtis

Αν κανετε υπομονη για 3 με 4 μηνες τοτε θα εχει πεσει αρκετα η τιμη του και αν μπορειτε και μεχρι τα χριστουγεννα θα ειναι προσιτο για ολους..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Android Smartphones Samsung Galaxy S24

Galaxy S24 Series: Με τη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης

Τα νέα Galaxy S24, S24+ και S24 Ultra είναι εδώ και η Samsung φέρνει ένα νέο φρέσκο αέρα στην εμπειρία χρήσης των ναυαρχίδων της, μιας και η τεχνητή νοημοσύνη, ήρθε στη νέα σειρά της Samsung.

Smartphones Samsung Android Smartphones Samsung Galaxy S24 Samsung Galaxy S24 Ultra

Το Galaxy AI στα Samsung Galaxy S23, Galaxy Z Flip5 και Galaxy Z Fold5

Το Galaxy AI φέρνει νέες τεχνολογικές δυνατότητες στον χρήστη, με καινοτόμες λειτουργίες όπως διαδραστική αναζήτηση με το “Κύκλωσε για αναζήτηση στο Google”.

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.