Samsung Galaxy S III 32GB, Θα κοστίζει 729 ευρώ

Εχθές μάθαμε την επίσημη τιμή του Samsung Galaxy S III με χωρητικότητα 16GB η οποία θα είναι 669,90 ευρώ. Σήμερα μαθαίνουμε για το μοντέλο με τα 32GB ενσωματωμένη μνήμη και θα είναι 729 ευρώ. Να σημειώσουμε ότι το iPhone 4S 16GB έχει 669 ευρώ ενώ το iPhone 4S 32GB έχει 789 ευρώ.

Το Samsung Galaxy S III θα κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά μέσα στον Ιούνιο.

, Samsung Galaxy S III 32GB, Θα κοστίζει 729 ευρώ

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

67 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
theo

θα αγοράσουμε τη πλαστικούρα 730 ευρο..σαν δεν ντρέποντε one x και πάλι one x

kwstas

συμφωνώ….one x και πάλι one x

SteveAoki

729 … Τώρα γελάμε;;;

nikos

Απαγορευτικές τιμές και …… προκλητικές σε σχέση με τη κατάσταση της χώρας μας.

panageor

Παιδιά όσοι ψάχνετε να πάρετε κινητό , το best value for money είναι το nexus. 729euro είναι πάρα πολλά για κινητό.

gpower

Δεν ειναι πλαστικουρα.Πολυανθρακικο υλικο ειναι polycarbon.Οπως ακριβως και το one x τα ιδια υλικα εχουν και ειναι επισημο απο την samsung.

Ψαξτε λιγο στο google πριν πεταξετε την μπαρουφα σας ασχετοι.

Μηνάς

Μην ξεχνάτε παιδιά ότι η τιμή θα πέσει παρά πολύ
στους επόμενους μήνες οπότε μην το συγκρίνετε
με το iphone που η τιμή του μένει το ίδιο.
Κρίμα που δεν είχει δύο ραμ. Και η HTC. Και η Samsung
έχουν βάλει τόσα πόλα που στην ουσία έχουν την ίδια ελεύθερη ραμ
όσο ένα τηλ με 512. ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΈΝΑ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΟ ΤΗΛ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΉ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΘΕΊ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΉ ΠΟΥ ΈΧΕΙ ΕΊΝΑΙ ΤΟ Nexus….
.
https://www.skroutz.gr/s/395092/Samsung-Galaxy-Nexus.html

κωστας7

αν εξαιρεσουμε καποιες ειδικες περιπωσεις ανθρωπων το ταβανι για αγορα κινητου τηεφωνου στην ελλαδα,και μαλιστα smartphone ειναι τα 200-250 ευρω.εδω δεν εχουμε να φαμε και θελουμε διπλους ,τριπλους και τετραπλους πυρηνες ,με 1 γιγα μνημες και οτι αλλο.Λοιπον για να τελειωνουμε μια και καλη,αυτη τη στιγμη τα πιο προσιτα κινητα με πολυ καλες δυνατοτητες κατα την αποψη μου ειναι 2.το sony ericsson neo v με τιμη στα 193 ευρω και alcatel ultra 995 στα 219.Πολυ καλα κινητα και υπεραρκετα για τον χρηστη.

menelaos

πριν καν το αγγιξετε παπαρολογειτε..αυτο θα πει fanboys ή αλλιως αρνια

spy

gpower: αυτο το λεει η samsung και εσυ το πιστευεις,καπως πρεπει να δικαιολογησει τα αδικαιολογητα,το λαθος της samsung ειναι οτι αντιγραφει και τα κακα της apple για να λεμε και την αληθεια.

Χρήστος Τσ

theo δες εδώ https://www.phonearena.com/news/Confirmed-the-Samsung-Galaxy-S-III-is-polycarbonate-not-plain-plastic_id30304 που λέει σύμφωνα με ανακοίνωση της η samsung ότι είναι απο polycarbonate. Καλό είναι πρίν ποστάρουμε να εξακριβώνουμε τι ισχύει και τι όχι ή τουλάχιστον να παραθέτουμε την πηγή μας για αυτό που ισχυριζόμαστε .

gpower

spy,εσυ δηλαδη τι πιστευεις οτι η samsung κοροιδευει ενας ολοκληρο πλανητη?και οταν το πιασουν οι εκατομυρια καταναλωτες στα χερια τους θα πει ΄΄’χαχα σας την εσκασα!!”

τι να πω..

Teo

Δλδ πριν 5-6 μηνες δεν ειχαμε κριση..(iPhone-Note-Nexus..?)
Eλεος ρε παιδια..οποιος νομιζει οτι θα τον κοροιδεψουν ας μην παει να το παρει..
Εγω προσωπικα θα κανω τα κουμαντα μου και θα το χτυπησω..! (αν μπορεσω.χαχαχα)

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (dimitrismpower)

Η samsung φτιαχνει προιοντα για ολο τον πλανητη οποτε τιμολογει με βασει την παγκοσμια αγορα.. Δεν τιμολογει με βαση την ελλαδα.. Και τελος παντων δεν ξερω γιατι θα πρεπει να ειναι φτηνοτερο απο το iphone.. Δηλαδη τι ? τα “σουπερ τουπερ” υλικα που ειναι φτιαγμενο το iphone αξιζουν απο μονα τους καμια 200αρια ευρω παραπανω απο το “πλαστικο” του s3 ??
Μην τρελαθουμε !!! Το s3 εχει κλασεις ανωτερο και ακριβοτερο hardware απο το iphone και κανονικα θα επρεπε να ειναι και ακριβοτερο απο το iphone διοτι η διαφορα τιμης απο την ποιοτητα υλικου κατασκευτης metajy των δυο δεν μπορει σε καμια περιπτωση να υπερκαλυψει το hardware.. Να λετε και μπραβο λοιπον και μην το κραζετε .. Το οτι στην ελλαδα τα πραγματα είναι σκ@τα και δεν μπορουμε να το αγορασουμε, δεν φταει η samsung.. Σε αλλες χωρες μπορουνε.. Και τελος το αν ειναι γενικα πολλα τα 700 ευρω για κινητο , αυτο ειναι αλλο θεμα και ναι μπορω να συμφωνήσω αλλα και παλι δεν μπορω να κραξω μονο την samsung γιαυτο.

george

Iphone 4s ή samsung s3 !!!!

Νικος

Εγώ ξέρω ότι ένα teardown του Iphone εβγαλε κόστος υλικών 150-170 δολάρια.Να κάνουν και άλλα 30 τα εργατικά και κανά 100ρι η έρευνα και ανάπτυξη = 300$.
Και κάθεστε και πληρώνεται 500ρες και 700ρες.

γιαννης

Μν συγρινετε 4ς με σ3….το ιφον προσφερει απιθανη εμπειρια με ενα μετριο χαρωτγουερ αλλα για το σ3 το υψηλου επιπεδου χαρντγουερ ειναι απαραιτητο!

700 ευρω..και τα δυο τοσο κοστιζουν πανω κατω ..τοσο θα εχει και το νεο ιφον…μονο που το καθενα απευθεινετε σε διαφορετικο χρηστη..

το ενα ειναι τελειως φρη που μπορεις να το κανεις οτι θελεις στο μελλον και το αλλα εχει κλειδωματα (παντα για καλο σκοπο), με απιστευτη εμπειρια

προσωπικα για το 2012 με ικανοποιησε απολυτα το one x λογο sense,camera,design,κατασκευη ..τα εχει ολα…. ααα και φυσικα περιμενω να δω και lumia 900!

antonis

729 η έκδοση με 32gb μνήμη.629 η έκδοση με 16gb και μετά από ένα τρίμηνο από την έναρξη της κυκλοφορίας του θα αρχίσει να πέφτει η τιμή όπως πάντα.

κάτι που δεν συμβαίνει ποτέ με iphone και htc,ειδικά στη Κύπρο που μένω εγώ.όποιος έχει χρήματα ας το πάρει.εγώ θα μείνω στο s2 μου.

Saxtus

Αν το θες φτηνότερο πάρε το από κανένα κατάστημα εξωτερικού.
Π.χ. σε ένα που ανέφερα ως comment σε προηγούμενο άρθρο:
16GB = €599,
32GB = €699
64GB = €799.

Iwolf

Βρείτε μου έναν αντικειμενικό λόγο να επιλέξω το One X σε σχέση με το S3…
και μην μου πείτε για εμφάνιση.. γιατί προσωπικά το θεωρώ πολύ άσχημο το oneX..
προτιμώ το One S εμφανισιακά..
Σε όλους τους τομείς είναι υποδεέστερο από to S3.

γιαννης

@Iwolf

οκ αφου το θεωρεις ασχημο.
Η καμερα εχει απιθανες δυνατοτητες

γιαννης

To sense μακραν μπροστα απο το touchwiz..
μιοκροτερη οθονη και καλυτερο handling

γιαννης

To sense μακραν μπροστα απο το touchwiz..
μιοκροτερη οθονη και καλυτερο handling

Saxtus

@Iwolf: User removable battery.

iwolf

@ γιαννης :
η κάμερα του SIII είναι καλύτερη,ιδίως στα video…
Ψάξε τα συγκριτικά του GsmArena.

@Saxtus:
Τα έχεις μπερδέψει λίγο ,ε?
Το oneX ΔΕΝ έχει αποσπόμενη μπαταρία..
το S3 έχει.

kostis

ρε παιδια πραγματικα οτι να ναι ειστε μερικοι……
κραζετε το S3 χωρις να ξερετε τι προσφερει….ελεος πια….
μεσα σε αυτα που ειπαν καποια παιδια που δοξα τον θεο ξερουν 5 πραγματα και δεν ποσταρουν χωρις λογο – να προσθεσω GORILA GLASS 2 ξυπνηστε τα υπολοιπα ζωα – η ημιμαθεια ειναι χειροτερη της αμαθειας.

iwolf

@ γιαννης
To Sense αν και καλοσχεδιασμένο, έιναι βαρύ.
Αντίθετα το νέο Touchwiz τρέχει “νεράκι” και έχει πολλές software καινοτομίες που σε πολλόυς θα φανούν πολύ χρήσιμες.
Μικρότερη οθόνη και καλύτερο “κράτημα” ;;;
Πλάκα κάνεις,έτσι; Για 0,1 inch????
Ισα ίσα που το S3 λόγω καμπύλων παίζει να έχει και καλύτερο κράτημα-αίσθηση στο χέρι.

iwolf

Ο/Η kostis
φίλε μου πόσο δίκιο έχεις..
θα μπέι και κανένας άσχετος εδώ να διαβάσει και θα τα μάθει όλα λάθος!!
Ο άλλος πιο πάνω λέει οτι πλεονέκτημα του One X είναι η αποσπόμενη μπαταρία…..
8)
Διαβάστε τουλάχιστον τα βασικά μερικοί πριν ποστάρετε…

γιαννης

οκ..προσωπικη μου παντα γνωμη.. Οπως και ειπα το σενσε με ικανοποιηει απολυτα(εφε λειτουργιες)… Και οσο για το κρατημα το ονε χ εχει τελεια αισθηση ..νιωθεις οτι κρατας οθονη 4αρα και οχι 4.7.. Νταξει μπορει να βιαζομαι αλλα δυσκολα το σ3 θα ικανοποιησει σαν φορητοτητα και κρατημα.

George

@theo Το να μην σου αρέσει σχεδιαστικά είναι κατανοητό. Γούστα έχουμε διαφορετικά ο καθένας.
Το να μην έχεις τα χρήματα να το πάρεις είναι κατανοητό. Είναι δύσκολη εποχή για όλους. Για άλλους περισσότερο για άλλους λιγότερο.
Το να προτιμάς άλλη εταιρεία (πχ htc) είναι κατανοητό. Εγω πχ είμαι τρελαμένος fan της Nintendo και πάντα θα αγοράζω κονσόλες της.

Το να γράφεις όμως αστήρικτες ΒΛΑΚΕΙΕΣ μόνο και μόνο επειδή για κάποιο λόγο δεν θέλεις (ή δεν μπορείς και σπάζεσαι γι΄αυτό) να αποκτήσεις μια συσκευή/προϊόν, σε κάνει να φαίνεσαι μικροπρεπής, χαιρέκακος και τίποτα παραπάνω απο ένα 8χρονο παιδάκι που επειδή δεν εχει το παιχνίδι που εχουν ολοι οι φίλοι του κάθεται σε μια γωνία με σταυρωμένα τα χέρια και φωνάζει “το Transmorfers είναι καλύτερο και οταν το πάρω θα τα λιώσει τα Transformers σας”.

panos

ρε παιδια τι τσακωνεστε? οτι και να εχει δεν παυει να ειναι samsung και οσοι το παρετε τωρα σε 2 μηνες θα χασετε τουλαχιστον 200 ευρω,ελεος πιος αγοραζει samsung κινητο με τοσα λεφτα το πολυ 200 δινω εγω.

JohnTSia84

Θα μας τρελάνουν 700+ ευρώ περνούμε ολόκληρη τηλεόραση 40+ με τίποτα δεν αξίζει το κινητό αυτήν τιμή, κανονικά το SGS3 16G θα έπρεπε να έχει 600e και το SGS3 32G 650 το ανώτερο δεν δικαιολογεί την τιμή αυτή τα παραπάνω G,έχω το SGS2 και είμαι fan της samsung το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να περιμένουμε να πείσουνε η τιμές, εμένα γενικά μου αρέσει το κινητό πολύ και από τεχνικό τομέα και από εμφάνιση τώρα από ποιότητα από ότι λένε είναι καλό δεν μένει παρά να το δούμε από κοντά το μόνο που πρέπει να προσέξει είναι η samsung είναι η τιμή.

George

To Galaxy στο εξωτερικό ξεκινάει απο 584€. Επειδή στην Ελλάδα είναι κλέφτες δεν φταίει η Samsung. Πριν παπα…τε κάντε ενα ρημάδι google search!!!

ιωαννης

Εμενα ταβανι για κινητο ειναι τα 450 ευρω..δεν δινω δεκαρα παραπανω…ηδη σκεφτομαι αν αλλαξω να παρω το note η το s2 η το nexus …πολυ καλες επιλογες και οι 3 με πολυ καλες τιμες!
700αρια για κινητο δεν ΣΚΑΩ με τιποτα..

iwolf

@panos
χαχαχα..Δεν την παλεύουμε,ετσι;
Πόσα εκατομμύρια συσκευες SI και SII έχουν πουληθει ,ξέρεις;
μηλαράκι να φανταστώ ,έτσι? κλασσική μηλοευφυΐα..

panos

@iwolf

galaxy nexus εχω, το πηρα 280 μεταχειρησμενο προχθες 380 ειναι καινουργιο, ο τυπος που μου το πουλησε πηγε για s3,καλο κινητακι και για τη τιμη του μια χαρα αλλα μην το παρακανουμε με τη κατασκευη γιατι δεν τρελενομαι κιολας.

Kosmote

Κατι τετοια σχολια διαβαζω και μετα βλεπω γιατι παμε κατα διαολου σαν χωρα.
Η αμαθεια/αγνοια στο μεγαλειο της!
Οτι και να πω ομως στο χαμο θα παει οποτε, ναι!
Ειναι μια πλαστικουρα και μιση! Οχι σαν το HOX!! (που ειναι απο το ιδιο υλικο)
Ειναι πανακριβο!! Με αναγκαζεις που με αναγκαζεις να το προπαραγγειλω, το βαζεις και σε τοσο ψηλη τιμη??? Ελεος ρε Samsung. Φανταζομαι με κατι τετοιες ταχτικες το κινητο θα παει απατο και η Samsung παει για πτωχευση οπως φαινεται απο την πορεια της τα τελευταια χρονια

neCross

Η τιμή είναι πολύ καλή σε σύγκριση με το iPhone 4s. Πάνω κάτω 40-30 ευρώ είναι η διάφορα και το s3 είναι κλάσης ανωτέρω.
Μερικοί λέτε για το one X. Ακόμα και το one s με έναν διπύρηνο που έχει βγάζει καλύτερη βαθμολογία σε benchmark. Και θα προτιμούσα το s3 μόνο και μόνο για την αποσπασμένη μπαταρία γιατί όπως και να το κάνουμε android είναι κάποια φορά θα κολλήσει όσους πύρινες και να έχει.
Και σε σύγκριση με το one X όπως και να το πάρουμε το s3 εχει exynos που σε σχέση με τον tegra είναι σαν να λέμε iPhone 3g με iPhone 4s

steve

ξερει κανεις ποσο θα κανει το 64αρι?? ευχαριστω

Dimos

Kosmote, ναι άπατο θα πάει…10 εκ προπαραγγελιες παγκοσμιως….
Όσο για την Samsung παει για πτωχευση( Πρωτη παγκοσμιως σε πωλησεις κινητων, οι πωλησεις τις πανε απο το καλο στο καλυτερο…) Πάει για φούντο…χααχαχαχα…

giorgos

Αρη ειναι πολλααααα τα λεφτα κ για s3 και iphone4s.οτι κ να λεμε…σας μιλα ενα fan του s2 κ γενικα της SAMSUNG.

Nikos

Το galaxy S3 ειναι μακράν το καλύτερο σε ολα…Οσο για την τιμή μόλις βγει θα πέσει στα 550-560 ευρώ τα 16GB όπως και το galaxy s2 ακριβώς τα ίδια…..

Nikos

Κινητά υπάρχουν σε όλες τις τιμές δεν σας έβαλε κανείς το μαχαίρι στο λαιμό να δώσετε 600 ευρό.
Μην γίνεστε κομπλεξικοί…!

δημητρης

NeCross

ξεκολλα..πλεον μετραει η εμπειρια χρησης και οχι αν βγαινεις πρωτος σε benchmarks ή φορας τετραπυρηνο…
Αυτη η φιλοσοφια οσο και να μν το παραδεχομαστε σιγα σιγα πεθαινει..
Και ετσι και οι τιμες δν θα ναι 700 + ευρω…
Αλλοι υποστηριζουν τετραπυρηνους και κολλανε και αλλοι μονοπυρηνους και τρεχουν σαν νερο…

Tony Cool

Παιδες η αληθεια κρυβεται καπου στην μεση.Οταν μιλαμε για τα κορυφαια specs σε κινητο κοιταμε ΠΑΝΤΑ τα galaxy.Δεν ανακαλυψα τον τροχο με αυτο που λεω,ολοι το ξερουνε και το παραδεχονται ολα τα μεγαλα sites παγκοσμιως.Ομως δεν ενδιαφερονται ολοι για τα κορυφαια specs,και πολυ καλα κανουνε γιατι εδω που τα λεμε απο ενα σημειο και μετα ει αι και ψιλοαχρηστα.Οσοι λοιπον κοιτανε πρωτα την εμφανιση/υλικα κατασκευης τοτε κινητα οπως τα one x/s,lumia 900 κλπ ειναι απειρως καλυτερες προτασεις απο τα galaxy.Οσο για εσας που εχετε κανει την μιζερια επαγγελμα και οπου δειτε τιμη σε αρθρο μπαινετε για να κραξετε με τις κλασσικες καραμελες τυπου ‘κοστιζει οσο 2 μισθοι και 3 επιδοματα ενω δεν εχουμε να φαμε’ 1ον:πουληστε το pc και το κινητο σας και αγοραστε κονσερβες και 2ον:η samsung δεν ειναι φιλανθρωπικος οργανισμος να το βαλει οσο σηκωνει η τσεπη σας.Τοσο το δινει και οι περισσοτεροι απο σας ΘΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ και θα γουσταρετε κιολας.Και οσοι απο εσας δεν τα καταφερετε,και παλι μην ανησυχειτε,δεν παει χαμενη η εταιρια,ολο και κατι θα πουλησει!Ακομα οσοι λενε οτι με 700 ευρω παιρνεις laptop και pc,να συμπληρωσω οτι επισης παιρνεις set σαλονακι μπαμπου για την βεραντα,που κολλαει ομως αυτο;!;!;

George

@Dimos Eίναι πολύ δύσκολο να καταλάβεις πως ο Kosmote ειρωνεύεται; Το γράφει κι΄ολας “Οτι και να πω ομως στο χαμο θα παει οποτε, ναι!” ΠΡΙΝ ειρωνευτεί… Μερικοί εδω μέσα πρέπει να κυκλοφορείτε με ταμπέλα “Please Troll Me. I Deserve It”…

Nicolas

+1000000 για το ποστ του Tony Cool! ΑΚΡΙΒΩΣ αυτα που ηθελα να γραψω

hayatevo9

tony cool σωστότατος!

Dimitris

Αυτο με την ασύρματη φόρτιση είναι όλα τα λεφτά …😃😃😃 όμως αρκετά τσιμπημενο ..

R_BachmaN

Ακόμα δεν το είδαμε….Γιάννη το βαφτίσαμε.Ας δούμε την συσκευή,ας περάσει λίγος χρόνος να δούμε τι προβλήματα και ικανότητες έχει και βλέπουμε.

Όσοι έχετε την άνεση να το προπαραγγείλετε….ας τζογάρετε. Πάλι κάποιος θα το πάρει αν δεν σας αρέσει και θα χάσετε 100ε πάνω κάτω.Μεγειά σας και χαρά σας.

Φίλε Kosmote, ίσως να ειρωνεύεσαι αν και δεν φάνηκε στο ποστ σου…..χμμμ.

Με iphone δεν συγκρίνεται. Είναι άλλη κατηγορία.Κάποιοι θέλουν μεγάλη οθόνη.Όποιος θέλει μικρή(σχετικά πάντα) ας πάει στο iphone που είναι μια χαρά συσκευή για πολλούς(όχι για μένα,για τους λόγους μου ,αλλά …).

Συγκρίσιμο με hox είναι. Προσωπικά μου αρέσει σαν εμφάνιση το s3(γούστα είναι αυτά). Η μπαταρία και η μη δυνατότητα επέκτασης της μνήμης δεν μου αρέσουν στο hox.Άλλο βασικό για μένα είναι η υποστήριξη του s3 από την κοινότητα. Θα είναι μεγάλη κατά την γνώμη μου.Περιμένω ένα αξιοπρεπές συγκριτικό για τις 2 συσκευές και ελπίζω σε μεγάλο ανταγωνισμό να πέσουν οι τιμές.

Μες τον επόμενο μήνα θα ξέρουμε.

Saxtus

@iwolf: Sorry, νόμιζα ότι έγραφες “Βρείτε μου έναν αντικειμενικό λόγο να επιλέξω το S3 σε σχέση με το One X…”.
Φυσικά και είμαι με το στρατόπεδο του S3.

vasilis panagopoulos

οχι ρε παιδια 700+για ενα κινητο…..το οποιο δν εχει τρελες διαφορες απο το 2……με 700 αγοραζεις smartphone k tablet μαζι…..ΕΛΕΟΣ….

vasilis panagopoulos

υποτιμά την νοημοσύνη μας ……δεν είναι τα 700 ευρώ αλλά ο τρόπος ο οποίος πάνε να μας το πλασάρουν…….ότι και να λέμε τώρα για λεφτά του σχέση ποιότητας κ τιμής δεν τα δικαιολογεί σε καμία περίπτωση ………φαν της samsung είμαι αλλά δεν θα ασελγήσει κ στα κορμάκια μας…..

Γιωργος Ε.

Προλαβετε τωρα οσοι μπορειτε, γιατι μετα τις 17 θα χρειαστειτε καποια εκατομμυρια για να το αγορασετε.

ιωαννης

Τοny Cool +1 χαλαρα!

παιδια:

1ον δεν σας αναγκαζει αρχικα κανεις να το παρετε!
2ον δεν σας αναγκαζει κανενας να το παρετε απο Ελλαδα
3ον η samsung δεν φταει που τα μεγαλα καταστηματα εχουν τρελες τιμες…αν δειτε τις τιμες γενικοτερα χωρις φπα παντου θα δειτε οτι βγαινουν πολυ λιγοτερα..
4ον στο εξωτερικο εχει 100 ευρω λιγοτερα
5ον δεν ειναι αναγκη να το αγορασετε μολις βγει
6ον απλα ελεος για οσους λενε για το iphone ,γιατι εχει πολυ χειροτερα specs
7oν και τελευταιο : υπαρχει και το one x με καλυτερη υλικα,για μενα καλυτερο design και παρομοια specs και εχει 530 στο σκρουτζ αυτην την στιγμη!

Constantinos

Μία ερώτηση- πρόταση για τους φίλους εδώ αλλά και τον Κώστα. Εδώ στα Χανιά που είμαι γίνεται χαμός με το iphone. Ανεξαρτήτως ηλικίας και ανεργίας ή αεργίας. Δεν είναι πως στα Χανιά ξαφνικά όλοι τρελλάθηκαν αλλά μου είπαν πως πήραν ακόμα και το 4s με 250 μετά από γενναίες επιδοτήσεις μόνο για τη συγκεκριμένη συσκευή και κυρίως από την Cosmote.

Δεν ξέρω αν η τιμή αυτή θα είναι η τελική για το S3 αλλά είμαι πολύ περίεργος τί πολιτική θα ακολουθηθεί. Δεδομένου του χαμηλού κόστους κατασκευής κλπ κλπ

Tony Cool

Constantinos ετσι ειναι,μην ανησυχεις δεν ειναι τοπικο το φαινομενο 😉 Οι συσκευες της apple εχουν πενταπλασιες επιδοτησεις σε σχεση με τα αλλα τηλεφωνα.Χαρακτηριστικο παραδειγμα το δικο μου.Το καλοκαιρι που περασε o παροχος μου μου εδινε επιδοτηση 120 ευρω για το sgs2 (600 euro) και 500 ευρω για το iphone 4 (680 euro) με δυο παγια δωρεαν και επισης δωρεαν αναβαθμιση του προγραμματος μου σε πολυ καλυτερο!!!Δεν ειναι τυχαιο που εχει γεμισει ο τοπος.

Nick

Εμφάνιση : Υποκειμενικό (Προσωπικά μου αρέσει)

Επιδόσεις : Όσοι χρησημοποιείτε τα κινητά σας για να κάνετε compile ή να τρέχετε μαθηματικές προσομοιώσεις, δεκτά τα σχολιά σας. Όλα τα υπόλοιπα, λίγο ως πολύ, τα κάνω και με ένα mid-range smartphone διετίας.

Συνολική Ποιότητα : Είναι το πάντρεμα υλικού – λογισμικού που θα κάνει την ουσιαστική διαφορά σε τέτοιες συσκευες. Πρέπει να το πιάσεις και να το δουλέψεις καλά πρώτα. (ποιότητα κατασκευής, οθόνη, μπαταρία, κάμερα, τυχών bugs κτλ κτλ κτλ).

Και με τη παραπάνω λογική, για μένα, όλα τα κινητά – ναυαρχίδες, φαίνονται ακριβώς τα ίδια στα χαρτιά και τις παρουσιάσεις.

George

Παιδια εγώ ενα θα πω και θα ειναι για την τιμη…Τοσα σχολεια εχω διαβασει και τσακωνεστε για το αν αξιζει τα λεφτα του!! Εγω θα σας πω ενα οτι κανενα κινητο δεν αξιζει πανω απο 500 ευρω γιατι τωρα πια περνεις ενα pc και κανεις αυτα που θες και με 700 που κανει το s3 παιρνεις και καλο pc και για κινητο παιρνεις ενα με 150 για να κανεις την δουλεια σου αντε να μπαινεις να τζεκαρεις τα mail σου και μην πει καποιος οτι θα κανει κατι παραπανω αν παει να το αγορασει!!!

Dimitris

Περιμενουμε με αγωνια ……….!Ποτε ερχεται ελλαδα ξερουμε?

IOANNISIOANNINA

ΕΓΩ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΠΑΝΤΟΣ..ΕΧΩ ΗΤC ΝΑ ΜΕ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ, ΤΟ SAMSUNG ΝΑ ΜΕ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΓΚΟΜΕΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ IPHONE ΝΑ ΜΕ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΜΠΙΠ…..ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΩ ΚΩΛΟΤΣΕΠΗ ΑΞΙΑΣ 2000 ΕΥΡΩ ΠΕΡΙΠΟΥ…ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙΙΙΙΙΙΙ

Tony Cool

IOANNISIOANNINA ευχομαι να μην χρειαστει να αγορασεις και κανα nokia lumia για να σε παιρνει ο δικηγορος!!! 😉

Vasillis

ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

thodwris

Με τέτια τιμή δεν πιστεύω να το πάρει κανείς :///

thodwris

Αν και γω ήθελα να το πάρω αλλά … μου τα χαλάει η τιμή :/

Gatos

Χαχαχαχα! ΚΛΑΙΩ με ο,τι διαβαζω και γενικα ΚΛΑΙΩ.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:
meizu mx quad core 32GΒ με ακριβως ιδια specs (και καλυτερα ισως) με το GS3
απο Hong Kong 400$ τελικη τιμη σας λεει τιποτα;;;;;

κ οποιος δε θελει quad το dual θα εχει 360$

Αυτα.

CrazyOzzman

Καλα περασανε τοσοι μηνες και η τιμη ακομα ιδια…

καλα παπαρολογητε εδω περα συνεχιστε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.