Samsung Galaxy S III, Κάποια πρώτα specs [φήμες]

Σύμφωνα με φωτογραφία που έφτασε με ανώνυμο email στα παιδιά από το Phandroid σε αυτή υποτίθεται ότι απεικονίζεται εσωτερική παρουσίαση της Samsung με τα κυριότερα τεχνικά χαρακτηριστικά του επόμενου Samsung Galaxy S III το 2012. Διπύρηνος επεξεργαστής 1.8GHz, μνήμη RAM 2GB και οθόνη αφής 4.6 ιντσών Super AMOLED Plus HD. Αυτά είναι…

Νωρίτερα από το επόμενο Samsung Galaxy S III αναμένουμε με αγωνία το Samsung Nexus Prime.

, Samsung Galaxy S III, Κάποια πρώτα specs [φήμες]

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

18 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Κων/ντίνος

WTF? :O διπύρηνο στα 1.8Ghz? 2GB RAM? απίστευτο
αυτο δεν ειναι κινητό αλλα μινι computer..!!!

kostas

1.8 ghz;;; WOW

Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι τα κινητά βρίσκονται πάντα μπροστά από τα tablets σε specs!!! Ενώ κάποιος θα περίμενε φυσικά το αντίθετο. Δηλαδή να παρουσιάσουν ένα 2ghz tablet για παράδειγμα και μετά από 2-3 μήνες να βγάλουν και ένα κινητό με ίδια specs.

bakchr

4.6” είναι τεράστια οθόνη !! Ήδη στις 4.3” είναι πολύ μεγάλη, κάνοντας το κινητό σε κάποιες περιπτώσεις δύσχρηστο. Πιστεύω ότι οι 4” είναι ιδανικό μέγεθος για κινητό.

Γνώμη μου είναι πάντως, ότι επίτηδες μεγαλώνουν την οθόνη, γιατί είναι υποχρεωμένοι να κάνουν μεγαλύτερη τη συσκευή για να χωρέσουν όλα αυτά τα ”καλούδια” μέσα. Μόνο η μπαταρία που υποχρεώνονται να ενσωματώσουν, καταλαμβάνει τεράστιο χώρο στη συσκευή. Και για να μην παρουσιάσουν μια πολύ μεγάλη συσκευή με μικρή οθόνη, αναγκαστικά μεγαλώνουν και την οθόνη…

Το θέμα όμως έχει αρχίσει να ξεφεύγει. Πλησιάζουμε στις 5” οθόνη. Αυτά τα μεγέθη όμως δεν χαρακτηρίζουν ένα κινητό τηλέφωνο. Έτσι όπως πάνε, σε λίγο καιρό, κινητά και ταμπλέτες δεν θα είναι ξεχωριστές κατηγορίες…

fred

Computer δηλαδη.αυτα ειναι

teodore88

2gb ram δε νμζω αλλα οκ.. 4.3 ειναι το ιδανικο για οθονη smartphone! ειδανικο για gaming, movies αλλα κ μεταφορα!! μην ξεχναμε πως το πρωτο psp 4.3 οθονη ειχε.. τυχαιο? δε νμζω! 😛

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (dimitrismpower)

Οντως οι 4,3 ιντσες ειναι τελειες απο ολες τις πλευρες.. Οι 4,6 εξαρτατε απο το ποσο “τραβηγμενες” ειναι προς τα παλισια της συσκευης.. Τα 2 gb φαινονται πολλα.. Πιο πιθανα τα 1,5gb.. Οσο για τον επεξεργαστη ψηλοηενερωσα.. Τα ghz δεν με εντυπωσιάζουν καθολου.. Και το gs2 μου με την ρομ που εχω φτανει τα 1,6 αλλα δεν το δολευω ποτε πανω απο 1-1,2.. Το να προσθετουν ghz το θεωρω βλακεια.. Σημασια εχει να βαλουν νεα τεχνολογια… Εαν ειναι στα 28nm ο νεος exynos τοτε ενταξη , ας μεινει διπύρηνος , αλλιως θα προτιμουσα 4πυρηνο (πχ kal-el) κιας ηταν και 1,2ghz..

kosmaspt

“…Διπύρηνος επεξεργαστής 1.8GHz, μνήμη RAM 2GB και οθόνη αφής 4.6 ιντσών…”??το βλεπω εγω..το Galaxy S IV θα εχει υδροψυξη και μπαταρια αυτοκινητου!!!

NPapanikolaou

1.8ghz 2gb! συμφωνό με τον kosmaspt θα χρειάζεται και σύστημα ψύξης ! Και μια παρατήρηση κανένας δεν το πρόσεξε;;;
Έχασε η samsng την δίκη απο την apple;
ΤΟ gs3 δεν έχει τα εικονίδια που είχαν τα δύο προηγούμενα.
η φωτο ίσως δεν είναι και απολύτως γνήσια..

tom

@NPapanikolaou τα ικονιδια ειναι διαφορετικα γτ φοραει ice cream sandwich 😉

lorentzos

Ζαλίστηκααααααα…….

Techfan

Τον επεξεργαστή χρονισμένο στα 1.8 το καταλαβαίνω, αφού πλέον είναι μόδα του μάρκετιν…

Αλλά τα 2 gb ram? Που θα σας χρησιμεύσουν? Πείτε μου… Πιο λογικό θα ήταν να είχε ddr3 ram παρά 2gb …

giorgaras

το κινιτο τον ονιρων μου

Silender

Πόσο δύσκολο είναι να καταλάβει ο κόσμος ότι από τη στιγμή που το Ice Cream Sandwitch ΔΕΝ θα χρειάζεται hard keys(πλήκτρα) πρέπει αν μεγαλώσει η οθόνη ώστε να δημιουργηθεί χώρος για τα SOFT keys ΧΩΡΙΣ να χάσεις από την προηγούμενη 4.3.

Αν το ίδιο κινητό με 4.3 πάρει ICS τότε θα ΧΑΣΕΙ μέρος της οθόνης για τα soft keys.

Ο χώρος που χρειάζονται τα soft keys είναι ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΣ από αυτόν που χρειάζονται τα hard keys, οπότε παίζει να δούμε κινητά με 4.5 και 4.6 ίντσες να είναι μικρότερα σε μέγεθος από τα τωρινά 4.3 λόγω της απουσίας των πλήκτρων από το σασί.

ΥΓ: Εδώ το iphone 4/4S με 3.5″ και είναι ΣΧΕΔΟΝ ίδιο σε μέγεθος με το πρώτο Galaxy S.
Η διαφορά μεταξύ τους σίγουρα ΔΕΝ αντικατοπτρίζει την διαφορά της μιας ίντσας στην οθόνη.

mihalis

όντως 4,3”είναι το ιδανικό και είναι προτιμότερο ένας kal-el τετραπύρινος με ice cream στα 1.2 παρά 1.8 ή 2.0 Mhz.Αλλά και με 2 Gb Ram θα είναι το ΤΕΛΕΙΟ κινητό!!!! Και φυσικά με οθόνη 1280×720!!! 😉

Knight Rider

Ακομα και το iphone 5 να βγει δεν θα εχει 1.8GHz Dual Core,ουτε 2 GB RAM ουτε HD 720p οθονη και το αλλο ειναι οτι το iphone 5 θα εχει σχεδον την ιδια τιμη με το Galaxy S 3.
Παντως η Samsung αρχιζει να βελτιωνεται στα SmartPhone αλλα το μονο που χρειαζεται ειναι να κανουν Default την ηχογραφηση εγγραφης βιντεο στα 48KHz και δυο μικροφωνα για Stereo.

valtador

πολλά ghz/ πολλοί πυρήνες/ μεγάλη RAM == μεγάλη κατανάλωση… έτσι όπως πάνε στο τέλος θα σου δίνουν δώρο και μια γεννήτρια για να το φορτίζεις εν κινήσει…

για τις οθόνες δεν το σχολιάζω, έχω 3,7 και δε θα είχα πρόβλημα να πέσω μέχρι και 3,2. ήδη δυσκολεύομαι να τη χειριστώ με το ένα χέρι…

συμφωνώ με τα παιδιά παραπάνω που είπαν ότι πυρήνες και Ghz πλέον γίνονται και για λόγους μαρκετινγκ, αλλά προσωπικά πιστεύω ότι οι αρχιτέκτονες έχουν γίνει τεμπέληδες. πλέον τα cmos σε πολύ χαμηλά nm έχουν γίνει φτηνά και σε μικρό χώρο χώνουν 2-4 πυρήνες σχετικά απλής αρχιτεκτονικής. θα προτιμούσα μια εταιρία όπως η samsung να επενδύσει σε πιο σύνθετες αρχιτεκτονικές ή ακόμα και σε superscalar cpus με χαμηλά ρολόγια για να κρατήσει χαμηλά καταναλώσεις-μπαταρίες και μεγέθη, που σε λίγο για να έχεις ένα σχετικά γρήγορο κινητό θα θες βαλιτσάκι να το κουβαλάς…

MasterX

τουμπανο θα ειναι…
το προηγούμενο PC μου, οταν το ειχα παρει (πάνε 6 χρονια νομιζω) είχε επεξεργαστη στα 1.8GHz αλλα οχι διπύρηνο, μνημη μνήμη RAM 1GB και δουλευα σε αναλυση 1024×768….
που φτασαμε….

argiriscuderias

καλα 3D τηλεφωνο δεν θα βγαλει η samsung τι γινετε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S22 Samsung Galaxy S22 Ultra

Galaxy AI: Επίσημο! Έρχεται στη σειρά Galaxy S22, τα tablet Tab S8 και τα foldable του 2022

Το Galaxy AI παρουσιάστηκε με τη σειρά Galaxy S24 και στη συνέχεια η Samsung το κυκλοφόρησε στις ναυαρχίδες του 2023.