Samsung Galaxy S III, Ανακοινώνεται Φεβρουάριο, κυκλοφορεί Απρίλιο;

O Eldar Murtazin μίλησε για το Nokia Lumia 910 αλλά και τις πληροφορίες που έχει σχετικά με κάποια από τα τεχνικά χαρακτηριστικά του επερχόμενου Samsung Galaxy S III. Συγκεκριμένα αναφέρει ότι θα έχει οθόνη με ανάλυση HD, κάμερα 12 Megapixel και φυσικά Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Λέγεται ότι θα ανακοινωθεί στην έκθεση MWC 2012 τέλος Φεβρουαρίου στη Βαρκελώνη, το Techblog θα είναι εκεί!

, Samsung Galaxy S III, Ανακοινώνεται Φεβρουάριο, κυκλοφορεί Απρίλιο;

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

20 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΜΑΝΟΛΟ

Για να δούμε τι χαρακτηριστικα θα εχει το SAMSUNG GALAXY SIII.
Όπως είχε ξεκινήσει και η APPLE με το IPHONE την τακτική στο “περίμενε”λίγο και θα δεις κάτι αντίστοιχο κανει και η SAMSUNG.
Απλα αναμένουμε…

Nik0s

Καλα αφου ειπε οτι θα εχει HD οθονη και ICS….ειπε κατι ο τυπος χαχαχαχα αυτα θα πρεπει να ειναι τα στανταρ..

Spkone

Άμα το κινητό είναι εκείνο το οποίο φάνηκε στην προηγούμενη έκθεση ( στο Las Vegas νομίζω ), που έμοιαζε σαν κάποιο Concept Device,σε ένα βίντεο για μια κάμερα της Samsung …….. τότε ….. We ‘ ll shit briks !!!!!!!!!! Να δω τι θα λένε μετά όσοι λέγανε την σειρά Galaxy Not Elegant

Vasilis

Λογικό να έχει οθόνη SuperAmoled HD Plus, 4 πυρήνες (τον 4212), edge το edge desigh, καλύτερη αίσθηση ποιότητας με πλαστικό βεβαίως, 12 mp camera με 60 fps και θα ήθελα να συνδέεται ασύρματα με το pc και την smart tv για την χρήση του σαν υπολογιστή.

Nektarios

Δεν χρειαζεται απλα να εχει κατι γνωριμο σε σχεση με την φουσκα του Iphone 4s για να εχεται καλη αποψη! !Μονο που λεει Samsung Galaxy S (III) εμενα μου φτανει! !
Τωρα για το HD δεν μου λεει πολλα διοτι εχω το G Note και πιο πριν το Galaxy sII και νομιζω οτι υπαρχει μεφαλη διαφορα του Plus εκτος του ppi στα 285 του Note που αν εκεινο εχει πιο πολλα, τοτε θα εχει μεγαλο ενδιαφερων η οθονη! !Ελπιζω να ειναι τετραπυρηνο. .. .

Stratos

@ Vasilis Μακαρι να διαψευστω, αλλα εχω την αισθηση οτι θα χρειαστει πολυς καιρος για να δουμε camera στα 60fps

Γιαννης Ρ

ουτε στις combact δεν εχουμε 60 φπς πολλα ζητας!ελπιζω να μην ειναι κανα ταμπλετοφωνο μεχρι 4.3 αντε 4.5 να εχει χαμηλο σαρ και καλη Μπαταρια!Μακαριιι και δεν βρισκω τετοιο κινητο!

Β βασιλης

Σιγά τον σάντουιτς..προσωπικά με έχει απογοητεύσει..στις επαφές αναγκαστικα τις βλέπεις όλες, και δεν μπορείς να τις διαγραψεις όλες μαζι..εγώ πέρασα 600 επαφές και για να τις διαγράψω πρεπει να ρο κάνω μια μια…ςχω απογοητευτεί..

Vasilis

@Β βασιλης. Ποιο τι πρόβλημα σου. Για το galaxy 1&2 Πας στις επαφές διαγραφη-επιλογή όλων-οκ τελείωσες. Βέβαια πως έχεις απογοητευτεί από ένα κινητό που δεν το έχει δει κανείς ακόμα…

Β βασιλης

Μην ειρωνεύεστε ρε παιδιά με το παραμικρό…βέβαια λάθος μου που μίλησα σε αυτο τον θέμα για κατι άλλο, αλλά θεώρησα πως δεν είναι και τελείως off topic..

Λοιπόν, αν δεις παραπάνω μιλάω για το σάντουιτς..δλδ για τον λειτουργικό android 4.0.2. Σε αυτο λοιπόν, παρ’ολες τις προηγμένες λειτουργίες που έχει αλλού…αν πας στις επαφές, και θες να τις διαγραψεις όλες..απλα δεν γίνεται..επίσης δεν γίνεται να επιλέξεις να εμφανίζει μόνο αυτές που έχουν τηλ..γενικώς στο κοματι των επαφών είναι σαν να μη τον.έχουν δουλέψει καθόλου..μα καθόλου..

syngi

Και υστερα λενε για marketing στην apple. Ολοι περιμενουν το gs3 λες και θα κανει κατι πρωτοποριακο… ‘Η το ics που θα φερει την επανασταση στο κοσμο (για αλλη μια φορα (αστειο)). Βαρεθηκα πια με το android και με εταιριες οπως η samsung που βγαζει ενα καρο κινητα με specs χωρις καμια ουσια… Λες και αμα ειναι τετραπυρηνο το κινητο θα αλλαξει κατι δραματικο στην συμπεριφορα του κινητου ή λες και θα υπαρχει υποστηριξη απο εφαρμογές. Ας κοιταξουν να φτιαξουν ενα λειτουργικό προκοπής οπως διαβασα οτι προσπαθει να κανει και να το υποστηριξει. Ας προσπαθησει να κανει κατι καινουργιο και διαφορετικο. Το μονο καλο που ειδα στα samsung ειναι το πολυ εντυπωσιακο μικρο βαρος που εχουν. (και ειναι ντροπη μια εταιρια οπως η samsung να βγαζει κινητα με amoled οθονη και να εχει τοσο υπερβολικα χρωματα εκτος ευρους κτλ).

nick14

καλησπερα, εχω την 4.0.2 στο κινητο μου ( οχι official φυσικα 🙂 😛 ) υποστηριζει μαζικη διαγραφη επαφων και επισης μπορεις να διαλεξεις την πηγη των εμφανιζομενων επαφων σου.Δεν υπαρχει τετοιο προβλημα. Και όσο για το ΠΑΓΩΤΟ οντως ειναι τελειως διαφορετικη εκδοση του Αndroid ,θελει να δειχνει και μεχρι τωρα μου φαινεται πιο σημαζεμενη , ομορφη, anyway αρκετα νεο look και καλουδια που οντως αξιζει να περιμενεις .Και φιλε syngi ναι οντως στα κινητα πλεον η πρωτοπορια ειναι η οθονη,καμερα( και παλι στη μοδα) ,μπαταρια,cpu,ραμ… τα 4 λειτουργικα συστηματα που ειναι τα πιο διεδομενα σημερα( windows phone,android,IOS,symbian) παρεχουν μεγαλο αριθμο κοινοχρηστων (για τα λειτουργικα συστηματα) εφαρμογων. απο εκει και περα πας με αλλα κριτηρια…και εκαστος το πως το βλεπει…μεγαλο ποσοστο νεων.. εμαθε μολις τον τελευταιο χρονο αντε 1.5 οτι μπορει και κατεβαζει απο το ΜΑΑΡΚΕΤ του android..αλλοι μισοι με Iphones εχουν 3-10 εφαρμογες στο κινητο τους γτ πρεπει να πληρωσουν στο ΑPPStore , δεν ξερουν τι ειναι jailbreak( o λογος αγορας ομως ? ) και για windows δεν μιλαω.. ειναι απο τα αγαπημενα μου λογισμικα και στεναχωριεμαι οταν ακουω….. -WIIINDOOOWSS ? – Tι λες ρε ειχα πριν 3-4 χρονια και ηταν μαπα.. ΑΓΝΟΙΑ!!! και εμεις μαλωνουμε για πολιτικες εταιριων και… Συνέχεια »

Haduuken!

Απο αυτήν την εταιρεία δεν 
ξαναγοράζω κινητό.

Β βασιλης

Εμένα έχει 4.0.2 μαμα και δεν υποστηρίζει μαζική αποστολή επαφών…μου το επιβεβαίωσαν και απο τη samsung…εάν θέλεις, βγάλει κάνα screenshot και στείλε μου για τον πως τον κανεις..djvasillis2004@yahoo.gr, κώστα σορρυ για το off topic, τον σκησαμε τον θεματακι…αν θέλεις άνοιξε κάνα θέμα με προβλήματα του 4.0.? να τα λέμε εκει..

Β βασιλης

Συγγνώμη, μαζική διαγραφή εννοούσα..

nikos523

Πλακα μας κανετε ρε παιδια???
ο αλλος λεει δεν εχει μαζικη διαγραφη στις επαφες..
Ε ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ ΕΠΑΦΕΣ ΤΣΑΜΠΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΡΚΕΤ. Go Contacts ξερω γω..
αν ειναι δυνατον δηλαδη..
τι τα θελετε τα κινητα αφου δεν ξερετε να τα δουλεψετε ρε παιδια?

zin

και 4πυρινο να ειναι το λειτουργικο του ειναι χαλια τι να το κανεις..κοιτανε πως να φτιαξουν δυνατη συσκευη και αφηνουν το λειτουργικο σε δευτερη μοιρα,μεγαλο λαθος.

Β βασιλης

Ωπα ωπα μεγαλε, στακα…για χαλάρωσε λιγο..
Λοιπόν, όταν δίνεις μια ζεστή εξακοσαρα ΑΠΑΙΤΕΙΣ τελειότητα..και οχι προχειροδουλειες..εγώ έτσι το βλέπω, και καποια βασικά πράγματα δεν γουστάρω να τα αλλάζω..τον κομμάτι των μηνυμάτων, το δουλεύω με apl, το κομμάτι του browser με apl, τον κομμάτι των επαφών με apl, δηλαδη τι σκατα καινουριο λειτουργικό βγάλανε; μόνο για το εφέ; καμια διόρθωση; η ουσία είναι να γίνονται καλύτεροι, και οχι χειρότεροι..α, επίσης με το kies δεν παίζει καθόλου..καμια συμβατότητα..κανένας συγχρονισμός με το pc

Τασος

Επιτελους … Το αγοραζω!!!! Αντε γεια ρε … !!!

Τασος

TechBlog το καλο που σου Θελω να πας στην έκθεση MWC 2012 και να μας κανεις και κανενα Hands-on !!!! Πολυ καλη δουλεια Μπραβο …!!!! Yeeeeesss!!!! Αγοραστε τα κινεζικα εσεις παιδια ΕΓΩ ΠΑΙΡΝΩ ΚΟΛΟΣΩ |!!!! Αντε ΓΕΙΑ και παλι !!!!! ;-P

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.