Samsung, Αναστέλει επίσημα την ενημέρωση Android 4.3 για το Samsung Galaxy S III

Δύο εβδομάδες αφότου η Samsung ξεκίνησε να διανέμει την ενημέρωση Android 4.3 Jelly Bean για την περσινή ναυαρχίδα της, Samsung Galaxy S III, που τις χάριζε αρκετές βελτιώσεις και συμβατότητα με το γνωστό smartwatch της εταιρείας, Samsung Galaxy Gear, σε επίσημη ανακοίνωση της έκανε γνωστό ότι σταματάει την διανομή της ενημέρωσης. Όσοι χρήστες εγκατέστησαν την ενημέρωση, αντιμετώπισαν διάφορα προβλήματα, από καθυστερήσεις και lag, έως “κρασαρίσματα” και μείωση της αυτονομίας της συσκευής.

Σήμερα, η Samsung UK εξέδωσε την σχετική ανακοίνωση: “Όσο ερευνούμε τα ζητήματα που αναφέρθηκαν με την ενημέρωση Android 4.3 Jelly Bean στο Galaxy S III, η υπηρεσία αναβάθμισης αναστέλλεται προσωρινά. Δεσμευόμαστε να παρέχουμε στους πελάτες μας την καλύτερη δυνατή εμπειρία, και θα φροντίσουμε να συνεχιστεί η υπηρεσία αναβάθμισης το συντομότερο δυνατό“. Όπως καταλάβατε οι σχετικές φήμες ευσταθούσαν τελικά.

Samsung Galaxy S III, Samsung, Αναστέλει επίσημα την ενημέρωση Android 4.3 για το Samsung Galaxy S III

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

36 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
GiannisMix

Κάτι μου λέει ότι όλο αυτο είναι φτιαχτό.. Δε ξέρω γιατι και πως αλλα δε μπορώ να αποδεχτώ ότι μια τέτοια εταιρεία κάνει τέτοιες γκάφες και δυσφημείται μόνη της… Κάπου αποσκοπεί…

Ανέστης Τοπουζίδης

Αν και το λέω σε κάθε σχετικό άρθρο πως “και η 4.1.2 είναι μια χαρά” και “ποιος ο λόγος να γίνετε όλος αυτός ο ντόρος με το update” κτλ κτλ.
Μπορώ να πω πως πλέων άρχισε να με ενοχλεί και μένα και να καταντάει κουραστικό όλο αυτό.
Το έταζαν κάθε μήνα, δεν το έδιναν.
Το είχαν τάξει για τον Οκτώβριο, δεν το έδωσαν.
Το έταξαν για αρχές Νοέμβρη, το έδωσαν.
Και τελικά μάπα το καρπούζι. Λες “ΟΚ θα το Fixάρουν σε καμιά εβδομάδα”.
Και τελικά πάλι δεν το έδωσαν. Θα, θα, θα. Καλά Χριστούγεννα.
Έχουν ξεπεράσει κάθε όριο υπομονής και ανοχής εκεί στην SAMSUNG. Για μένα και για τους υπόλοιπους που στηρίζουμε φανατικά την σειρά GALAXY S από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο μοντέλο, μόνο απογοήτευση έχω να δηλώσω.

George

καλησπερα και απο εμενα .εγω βλεπω και στο s4 ισως να υπαρχει προβλημα ..οταν εκανα την αναβαθμιση και μετα παρατηρω προβλημα στις κλησεις .δεν με ακουνε και οταν παω να ξαναπαρω δεν κανει τιποτα με πεταει απο την κληση .και δεν νομιζω να ειναι το δικτυο πριν δεν το εκανε..αν καποιος εχει το ιδιο προβλημα ας το πει..

Ανέστης Τοπουζίδης

@George
Την σταμάτησαν και στο S4 φίλε μου. Πολλά προβλήματα και σ’αυτό. Δες το σχετικό άρθρο εδώ

https://www.sammobile.com/2013/11/18/android-4-3-update-for-att-galaxy-s4-reportedly-pulled-because-of-unmentioned-issues/

George

σε ευχαριστω δεν το ηξερα..

LEFTERIS

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ…ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΣΤΟ S4 ME THN 4.3 ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ EXEI KAΠΟΙΑ LAGS…..ΘΑ ΒΓΟΥΝΕ ΜΙΚΡΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΟΥΝ? ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ??

Chris

ευσταθουν αλλα επρεπε να ασχολιθουν με το συγκεκριμενο upgrade απο την αρχη…

johny

πρωτο και τελευταιο κινητο που αγορασα απο την εν λογω εταιρεια το galaxy s3 αντιος αμιγκος

george

Και εμενα απο την στιγμη που εγκατεστησα την αναβαθμιση το κινητο μου εχω αντιμετωπισει τα χιλια μυρια προβληματα. Λαγκαρει, σβηνει μονο του και γενικα ειναι τελειως μα τελειως ασταθες!!!

gtar13

i…..

LEFTERIS

ME EMAΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ 4.3 ΣΕ S4…TI ΘΑ ΓΙΝΕΙ?? ΘΑ ΤΗΝ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΝ???

Darth

πάντως το μοναδικό καλό (μην πω εξαιρετικό) κινιτο που έβγαλε η samsung είναι το NOTE 2 πραγματικά πολύ καλό από κάθε άποψη (πάντως στο note 3 σκάτωσε κάποια πράγματα) όλα τα άλλα έχουν αρκετά θέματα σε βαθμό να είναι μονόδρομος η cyanogenmod……

Σταύρος

Και εγω σε s4 μετα την αναβαθμηση σε 4.3 εχω προβλημα μεγαλο με το σημα του τηλεφωνου……. (οχι οτι δεν ειχα και πριν …..)

Kostas K.

Τελικά εχει γίνει πιο αξιόπιστο το XDA με τις Alpha Roms παρά οι επίσημες της Samsung..Aπαραδεκτα πράγματα.
@ George το ίδιο ακριβώς έχει και το S4 της κοπέλας μου…Κολλάει στην κλήση και μετά θέλει Restart για να στρώσει..Μαλλον προβλημα με τον Dialer είναι (τι πρωτότυπο για Samsung!)
@ Darth Όντως έτσι είναι..Πάλι καλά που δεν πρόλαβε να του δώσει το 4,3 και σε αυτό..Θα έλεγα και το S2 που είχα ήταν απροβληματιστο για ενα 6μηνο που το είχα περίπου στα χέρια μου

Αποστόλης Ρόδος

Παιδιά, όσοι αναβαθμίσατε το s3 σε Android 4.3 και δεν έχετε επι της παρούσης τη δυνατότητα για downgrade… κάντε τα παρακάτω που διάβασα σε ένα ποστάρισμα στο androidauthority … που κατα γενική ομολογία βοηθάνε στη σταθεροποίηση της 4.3 στο galaxy s3.

Απενεργοποιήστε αρχικά το Smart Stay και το Smart Rotation
Απενεργοποιήστε την αυτόματη ενημέρωση του καιρού (accuweather) σε κάποιες περιπτώσεις απενεργοποιήστε (off) και το lockscreen αν σας τρώει πολλή μπαταρία.

Εγω θα τα δοκιμάσω όλα αυτά σε λίγο και θα σας ενημερώσω… δεν χανετε τιποτα να δοκιμάσετε.

Για πιο extreme καταστασεις… λένε βοηθάει … να αφαιρέσετε την μπαταρία για τουλάχιστον 40 λεπτά και κατόπιν να κάνετε factory reset (back up τα αρχεια πρωτα ) και όλα αυτά εφόσον θέλετε να μείνετε στην 4.3

JohnGR

@Ανέστης Τοπουζίδης
Το update για τα ΑΤ&Τ S4 σταματήσανε. Όχι για όλα.

LEFTERIS

AYTO ME TO ΣΗΜΕΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ…ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕ ΔΥΟ ΓΡΑΜΕΣ…ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ….ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΓΙΝΕΤΑΙ???

nick2010

Με περασμένη την 4.3 στο S3 η μπαταρία έχει μετατραπεί σε σε σουρωτήρι !!! Ξεζουμίζεται απίστευτα γρήγορα ακόμη και όταν είναι σε αναμονή χωρίς καν χρήση !!!!!

Επιβεβαιώνω επίσης και το έντονο lag-αρισμα της συσκευής ακόμη και με φρέσκια επανεκίνηση.

WTF ?!?!?!?

Dami

Απογοητευτικη απλα! Και ναι,υπαρχουν οι xda developers που μπορουν να σε σωσουν απο θεμα αναβαθμίσεων αλλα το ότι η ιδια η εταιρια δεν μπορει ή δεν θελει να υποστηρίξει την προηγουμενη ναυαρχίδα της ειναι οτι πιο τραγικο μπορεις να βρεις σε εταιρια κινητων.Ασχετως με το αν υπαρχουν ή οχι ατομα που δεν ξερουν να κανουν ρουτ οποτε αναγκαστικά θα μείνουν μόνιμα στην 4.1.2 απο ότι φαινεται,γιατι δεν νομίζω το S3 να παρει ποτε 4.4 και ετσι οπως το πάει θα ακυρώσει την 4.3 εντελώς προκειμένου να φορέσουν τα μοντέλα της κατευθειαν Kit Kat.Ας δουμε τι αλλες εκπληξεις μας περιμενουν με την Sammy

giorgio

Αν και το έχω ξαναγράψει σε άλλο παρόμοιο ποστ, ευτυχώς μετά από την αναβάθμιση σε 4.3 στο SIII, κατάφερα και έκανα downgrade σε 4.1.2 με την επίσημη ROM, μέσω Odin για δεν παλευόταν με τίποτα. Όλα ρολόι τώρα.

Μιλάμε πάντως για μεγάλη απογοήτευση.

Αλέξανδρος Σ.

Λες και βγάζει τα μάτια της με τα ίδια της τα δάχτυλα είναι… Ακομα και η χρεοκοπημενη HTC την ξεπερασε, χιλιόμετρα μακριά στο θέμα των αναβαθμισεων… Θα βγάλει ένα απίστευτο s5, που όμοιό του δεν θα υπάρχει και θα αναγκάσει τους πάντες με τα “τυχαία” προβλήματα στο λογισμικό να το αγοράσουν γιατί η προηγούμενη τους συσκευή “παλιωσε”. Κρίμα που δεν έχουμε όλοι όρεξη να ασχολούμαστε με root…

LEFTERIS

ΑΝ ΚΑΝΩ DOWNGRADE MEΣΩ ΟDIN XANΩ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ???

Alexboom

Android, e? 😀
Και συγνώμη ρε παιδιά αλλά για ποια ναυαρχίδα μιλάμε??? Το ΝΟΤΕ δλδ τί είναι??
Δυστυχώς καθημερινά επιβεβαιώνεται το γιατί το Ανδροειδές είναι δωρεάν σαν ΛΣ. Μετά απο ένα πρόσφατο σοβαρό πρόβλημα σε ένα τάμπλετ με τον επίμονο τερματισμό του acore.process, μετά απο λαγκάρισμα λόγω της ”κασέ”…τώρα διαβάζω αυτά…αρχίζω και βρίσκω ακόμη περισσότερα συν στα Win8…
Oxi tpt, αλλά γούσταρα το Ativ S….τώρα χλωμό το βλέπω κι αυτό…

ev

Δε μπορω να καταλάβω που είναι το πρόβλημα στο s4 με την 4.3.την έχω δυο εβδομαδες και το τηλ είναι πολύ καλυτερο απο άποψη ομαλότητας στο ui μέχρι και καλύτερη χρηση της μπαταρίας.ουτε κολλάει ουτε κλείνει ουτε χάνει το σήμα του.είναι πολύ πιο γρήγορο και δε θερμαίνεται πλεον με τη χρηση 3g.καλά τόσο τυχερός είμαι?

στελιος

Δηλαδη οριστικα?

LEFTERIS

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ EV…ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΟΥ…ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕ ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΥΟ ΓΡΑΜΕΣ….ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΑΘΑΡΙΣΗ RAM AΠΟ ΤΟ HOME BUTTON…ΑΡΓΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Π.Χ. ΚΛΗΣΕΙΣ…Η ΜΗΝΥΜΑΤΑ….ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΛΕΕΙ…ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ….ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΧΑ ΒΑΛΕΙ ΚΛΕΙΔΩΜΑ ΟΘΟΝΗΣ ΜΕ PASSWORD…KAI ΚΑΠΟΥ ΚΑΠΟΥ ΑΡΓΟΥΣΕ ΝΑ ΜΟΥ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ….ΤΩΡΑ ΕΒΑΛΑ ΚΛΕΙΔΩΜΑ ΜΕ PIN KAI ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ…

gtar13

iphone….

sofokles5

@johny
Γιατί τι πρόβλημα σ εχει βγάλει το s3? Εγώ 3 μήνες το έχω και εχω ψαρώσει. είναι πολύ καλό κινητό.

παναγιωτης

Το s3 το εχω 2 μηνες… και φυσικα ειναι οτι καλυτερο ειχα ποτε.
δοκιμασα την νεα αναβαθμιση…μαπα το καρπουζι… οποτε μπηκα στο XDA εβαλα την stable πλεον 4.4 pure android και τελος… update samsung bye bye !!!!

Αποστόλης Ρόδος

Λοιπόν μάγκες … Όπως ανέφερα και παραπάνω έκανα απενεργοποίηση τα smart stay και smart rotate όπως και το αυτόματο update του καιρού και όντως έστρωσε το s3 της κοπέλας μου σε πολύ καλό βαθμό. Θα δείξει και τις επόμενες μέρες.

Το απίστευτο είναι πως πηγαίνοντας στο HTC one μου … Τι βλέπω?
Ενημέρωση Android 4.3 και Sense 5.5 … Κοντοστεκομαι και λέω δεν μπορεί να μου παίζει τέτοια παιχνίδια ή μοίρα.
Την έκανα γρήγορα και χωρίς το παραμικρό πρόβλημα και το κινητό πετάει. Αυξήθηκε λίγο και ram του!!!!
Έβαλα και στο BlinkFeed το techblog και πραγματικά είμαι πανευτυχής. Μπράβο HTC.
Το μόνο που μου την έσπασε είναι που χάσαμε το customization στo lock screen αλλά ψιλά γράμματα.
Δεν επιστρέφω ευκολα στη Sammy ξανά. Πλήρης Απογοήτευση.

chris

εγω χτες πουλισα το s3 :/ αν και μου αρεσε παρα μα παρα πολυ θα παω για το s4 😀

nick2010

Τελικά, ξέρει κανείς αν περάσουμε ξανά την 4.1.2 μέσω Odin αν ΧΑΝΕΤΑΙ Η ΕΓΓΥΗΣΗ ???

Giannis

@Chris

Αν το πουλησες επειδή εβρισκες κατι καλύτερο στο S4 τότε εχει καλώς, αν το πουλησες όμως επειδή έγινε ετσι με την αναβάθμιση σε 4.3 τότε πέτυχε καλα το σκοπό τις η Samsung..! Well done Sammy!! Φιλικά πάντα κουβέντα κάνουμε..!

Giannis

@nick2010

Εφόσον δεν εχει βάλει ακόμα στην 4.3 το Knox τότε οποιοδήποτε official firmware και να περάσεις δεν θα υπάρχει πρόβλημα με την εγγύηση.. Στα σίγουρα όμως περίμενε να σου πουν και άλλοι την γνώμη τους!!

thanasis

επειδή είμαι μέσα στη εγγύηση και αφού τα επαιξε το s3 μετά την αναβάθμιση επικοινώνησα με το σέρβις της σαμμυ και αναλαμβάνουν την διαδικασία για επαναφορά του firmware. Μπορείτε να το πάτε στα εξουσιοδοτημένα σέρβις για “επίσημο” downgrade. (το backup πριν δικό σας βέβαια).

nikos

to ebala re paidia apo to ofisial side me to kies alla troei poli mnimi me kleista ola to kinito douleuei 600 /833 ram eleos !!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.