Samsung Galaxy S III, Κυκλοφορία στην Ελλάδα

Το Samsung Galaxy S III είναι κοντά μας ή σχεδόν κοντά μας, μεσολάβησε και η αργία του Αγ. Πνεύματος και πήγε ελαφρώς πίσω η διαθεσιμότητα της συσκευής στα ελληνικά καταστήματα και τους providers. Από πληροφορίες που καταφέραμε να συγκεντρώσουμε μάθαμε ότι λίγοι πρώτοι και τυχεροί ίσως καταφέρουν να το έχουν στα χέρια τους μέχρι αυτό το Σάββατο, όμως η διάθεση του θα εξελιχθεί πιο ομαλά από την ερχόμενη εβδομάδα.

Εσείς σκοπεύετε να αποκτήσετε το νέο Samsung Galaxy S III;

, Samsung Galaxy S III, Κυκλοφορία στην Ελλάδα

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

60 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tassos

Οχι…περιμενω το νεο iPhone το Σεπτεμβρη που εχω και επιδοτηση κιολας…

Thanoslam

Το ίδιο και εγώ. Ούτως άλλος όλα πλέον έχουν τα ίδια λεφτά.

παναγιωτης

εγω θα κρατησω τα λεφτακια μου για τις δυσκολες εποχες που ερχονται.ενα κινητο των 100€ μια χαρα την κανει την δουλεια του.

dimpep

7 κατοστάρικα για τηλέφωνο ούτε κατά διάννοια, και επί πλέον να θεωρείται παλιό σε λίγο καιρό. Χώρια ότι είναι και τεράστιο. Όπως λέει και ο Παναγιώτης, με 100 ευρώ τη δουλειά σου την κάνεις αξιοπρεπώς!

techviewGr (Iphonias)

θα το αγοραζα αλλα ειναι πολλα τα λεφτα γι’αυτο με κοβω για το Huawei Ascend Ρ1 η για το LG Optimus L7…

zak

Εγω δε θα το παρω… περιμενω να το κερδισω απο το διαγωνισμο 🙂

Dimos

Θα παραμείνω στον βασιλια GS2….

dhmhtrhs

φυσικα!!!!!απο αμερικη ομως 😉 ειναι τοπ το κινητακι 🙂

kostis

εχω ενα αρχαιο νοκια 2760 για τις κλησεις μου και ενα ipod touch 4G για apps και οτι αλλο…μια χαρα ειμαι, δεν ειναι καιρος για εξοδα…..

Λευτερης

Έχουμε καμία πληροφόρηση για το ποια καταστήματα θα το έχουν το Σάββατο; Και τα δυο χρώματα;

andreas kor

Αν πουλαγα το 4s θα το επαιρνα!!! Ειναι πολυ ομορφο!

Γιώργος.

Σιγά το κινητό έχω το Νexus kai είναι πολύ καλύτερο. Το sgs ΚΟΛΛΑΕΙ!!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (dimitrismpower)

Κι εγω θα παραμέινω με το GS2.. Τέλειο είναι εξάλλου..

Γιώργος Α.

Όλοι δε θα το πάρετε, είναι μεγάλο κλπ κλπ αλλά μέρος στο διαγωνισμό πρώτοι-πρώτοι δηλώσατε.
Κώστα το μπλε πόσο θα καθυστερήσει να έρθει Ελλάδα; Έχουμε τίποτα νεότερο;

Ιωάννης

αλλο sgs αλλο sgs3 😉
εγω θα μεινω με το arc μεχρι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ να παει 450ευρω..δεν με εχει κερδισει και τοσο βεβαια..

stefanos36

θα μεινω και εγω στο gs2 . Eiναι μια χαρά.

Ante_Geia

Χαχαχαχχαχα … Εγω θα κανω την διαφορα ΟΚ … Θα το παρω …!!! Και ολοι εσεις που λετε μπουρδες ” ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ ”’ Γιατι ολοι απο σας δηλώσατε συμμετοχή στην κλήρωση και αφήστε τα τωρα αυτα που ξερετε να λετε οτι δεν ειναι καλο και τετοια … Πως δεν ειναι καλο ρε φιλε τι εχει μια χαρα ειναι …..!!! Αντε γεια τωρα

nick2011

Kι εγώ το διαγωνισμό περιμένω… 😀

Αλήθεια έχει λήξει από τις 28.5, πότε θα γίνει επιτέλους η κληρωσούλα ????

paris lipas

μπα εχω το htc one x kai me custom rom πεταει αλλο τηλεφωνο .σε λιγες μερες θα ανεβασω τρελη κοντρα one x me galaxy s3 και τα δυο με custom και kernel

lumia800 user

@paris lipas περιμενουμε πολύ καλό αν το καταφέρεις!! Και εγώ για one x με βλέπω αν και θα προτιμούσα ένα ιδιο με wp8

Demis

αν και έχω λεφτά τώρα για τέτοια αγορά μου φαίνονται πλέων εξωπραγματικά τα 700 λέω να κρατήσω τα λεφτά για τις δύσκολες εποχές που έρχονται…

Νικος

ουτε καν, προτιμω να επενδυσω τα χρηματα μου στη δουλεια μου για να συνεχισω να εχω δουλεια και να παραμεινω με το samsung galaxy S1 που κανει μια χαρα κλησεις και μηνυματα και λιγο browsing!

Γιώργος

Γιώργο Α. 14:28 σε ρώτησε κανείς να μας πεις τη γνώμη σου για το διαγωνισμό;Να κοιτάς τη δουλειά σου και να λείπουν τα σχόλια.

Πάρης.Γ

Ειμαι και εγω ενας (δε θα το ελεγα τυχερος) απο αυτους που θα παρουν το sgs3 και ο μονος λογος ειναι οτι μολις μου ηρθε πακεταρισμενο το sgs2 σε λευκο ενω το παρηγγειλα σε μαυρο και ενω επεμενα απο την αρχη να μου φερουν το i9100 για αλλη μια φορα ηρθε το i9100G… οσο για τα ευρω θα εχουν να παιρνουν!!!
(σαν μεγεθος το sgs2 μου εκατσε πολυ καλα στο χερι σε συγκιση με το ομνια2 που εχω, το s3 το κοβω λιγο παντοφλα)

Aggelos

Πολλά λεφτά για κινητό και έρχονται και καλοκαιρινές διακοπές οπότε πρέπει να υπάρχει ρευστό στην άκρη ….. Αλλά και πάλι προτιμώ να δώσω πολύ λιγότερα για galaxy s 2 η για one s ….όσον αφορά αυτούς που λένε ειρωνικά σχόλια για το διαγωνισμό … Ναι ρε φίλε πολλά τα 700 και δεν τα εχουμε όλοι αλλά και το κινητό για πολλούς από εμάς δεν τα αξίζει τόσα πολλά αλλά αν το κερδίσουμε τσάμπα προφανώς θα χαρούμε και θα γουστάρουμε άντε με τον κάθε μαλακ @ νεοπλουτο

Xrhstos

Οχι!Εχω το HTC ONE X και ειμαι υπερευχαριστημενος.

nikossss....

Aggelos +1 απο εμενα….

markotzanis kostas

Πόσο κουραστικοί κλάψες είστε μερικοί εδώ μέσα. ρωτάει ο κωστας αν πάρετε το κινητό όπως ρωτάει για το κάθε τελευταίας τεχνολογίας και μας λέτε αν έχετε η όχι λεφτά…. έλεος δλδ το ίδιο πράγμα συνέχεια. όλοι θέλετε δλδ να πάρετε το υπερδιαγαλαξιακο υπερτηλεφωνο που αντέχει σε πυρηνική έκρηξη και έχει 3 αιώνες εγγύηση ενώ κάνει 50 ευρώ και 2 μοντέλα δώρο. κανείς μας δεν έχει λεφτά τέλος άλλη κουβέντα. όλοι μας έχουμε τρυπακι εδώ με αυτά γιαυτό μπαίνουμε στο techblog αλλιώς θα σερφαραμε μονό σε σελίδες για την αναπαραγωγή της αφρικανικής κάμπιας.ναι εμείς θα κάνουμε οτι μπορούμε για να πάρουμε το κινητό αυτό η άλλο όχι επειδή έχουμε λεφτά απλά επειδή το θέλουμε και όταν το έχουμε νοιώθουμε καλύτερα μέχρι το επόμενο….. συγνώμη αν γίνομαι αιχμηρός αλλά πιστεύω πως καταλαβαινόμαστε… σκοπεύω να παο απο s2 σε s3 απλά θα περιμένω την πρώτη φουρνιά.και κωστα να σαι καλά για την ενημερωση.

mike

εχω 4s οποτε περιττο να πω οτι δεν θα το αγορασω,αλλα οποιος θελει android κινητο το one s ειναι καλυτερη λυση.

Αύγουστος Καπογιάννης

Μια γιαγιά έλεγε και σκατα να σου χαρίζουν…να τα πάρεις!!! Σίγουρα είναι υπερβολικο άμα το συνδέσουμε με τον εξαιρετικά γενναιοδωρο διαγωνισμό του techblog ,παρα ταύτα θα συμφωνήσω πάνω κάτω με αυτα που λέει και ο άγγελος σε πιο ήπιο κλίμα…και θα πω πως σε γενικές γραμμές το κινητο είναι καλο και δε γίνεται διαφορετικά απο τη στιγμη που είναι σε κατηγορία ναυαρχιδας… Όμως οταν καποιος είναι να κάνει τόσο μεγάλη και δαπανηρή εώς και ματωμενη επένδυση για τις μέρες μας ,σε τέτοια επίπεδα και για όχι τόσο σούπερ ουααααου ,σχέτη συγκίνηση και γαμαουααα (που λέει και ο σπαλιαρας) συσκευή ,που να λες …χαλάλι της και δε παει στο διάολο θα τα δώσω τα σκασμενα χωρίς δεύτερη σκέψη και με την καρδια σου… Δε παύει να προβληματίζεται και να το σκέφτεται δίπλα και τριπλά… Έτσι χάνεται και ο ενθουσιασμός και η χαρα της σούπερ αγοράς γιατι ακόμα και αν προβεις σε αυτήν θα είναι επισκιασμενη με μαύρα σύννεφα της αφμινταλαντευσης για το αν άξιζε… Και να προσπαθείς εκ των υστέρων να πείσεις τον εαυτο σου οτι είναι όλα καλα και έχεις κάτι καταπληκτικό για να δικαιολογησεις τα γαμησιατικα που σου προκαλούν αυπνιες τα βραδιά ενω ξέρεις βαθιά μέσα σου οτι δεν… Συνέχεια »

Dimitris

Η αισθιση που αφηνει στο χερι ειναι εκπληκτικη.

Panagiotis

Ναι, εγώ προσωπικά θα το αγοράσω καθώς έχω επιδότηση αυτές τις μέρες. Η κάκια εμπειρία μου από htc sensation δεν μου αφήνει περιθώρια σκέψης ανάμεσα σε siii & one x! Αν ΔΕΝ είχα επιδότηση, δεν θα προέβαινα στην αγορά του καθώς είναι πολύ ακριβό.
Να θυμάστε ποιες είναι οι πραγματικές μας ανάγκες, και όχι αυτές που μας δημιουργούν…

ZJ-HELLAS

Ειμαι απολυτα ικανοποιημενος απ’το GSII,ειδικα τωρα που αναβαθμιστηκε σε icecream…

alexis

μακαρι να το κερδισω στο διαγωνισμο,να την σκοτωσω την παντοφλα και να τσονταρω στην επιδοτηση μου το σεπτεμβρη να παρω iphone 5

Dimos

Τζάμπα ξύδι, πιο γλυκό κι από μέλι, έλεγε η γιαγιά μου…

kostis

@alexis…..
ευχομαι να μεινει μακρια σου η παντοφλα…..και αν δεν μεινει μακρια σου να φας μια παντοφλια και μετα να ξανα – απομακυνθει και να παει σε καποιον που πραγματικα θα το γουσταρει….φανταζομαι οτι θα ακουσεις και αλλα αναλογα σχολια και απο αλλους…..

Αύγουστος Καπογιάννης

Εγω @kostis λέω να την ρίξουμε σε σένα την παντοφλα για να μάθεις να κάνεις τον μάγκα πιο σωστά…. Όσο για το όποιον κερδίσει την όποια παντοφλα και να την κάνει οτι θέλει να την κάνει… Είναι δικό του θέμα… Οπως και δικο σου άμα την κερδίσεις εσυ… Αλλα άμα ευχόμαστε ,καλύτερα να ευχόμαστε καλα πράγματα… Αλλιώς θα σου εύχομαι να σου ψοφαει πάντα η κατσικα και αυτο όχι απο χαιρεκακια,αλλα μπάς και καταλάβεις πόσο μπλιαχχχ ακουστηκες… :))

Spiros

Εγω εχω το iphone 4s και θα παρω και το galaxy s3….

alexis

@αυγουστος καπογιαννης τα ειπες ολα φιλε οποτε δεν απανταω καν σ αυοτυς που κανουν τους εξυπνους και τους μαγκες πισω απ την οθονη του pc.

giorgio

Παιδιά μην τρελλαθούμε. Μπορεί κάποιοι να μην έχουν βιώσει ακόμα την κρίση και δεν λέω, είναι σούπερ να κοιτάζουμε νέες συσκευές. Όμως 700 ευρώ για ένα κινητό όταν πέρυσι επένδυσα λιγότερα από αυτά για 37ρα LED Samsung και LG Blu ray μαζί;

Επίσης, θα συμφωνήσω με τον φίλο παραπάνω. Δεν είναι να ξοδεύουμε τέτοια ποσά για μια συσκευή πλέον. Δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει…

Gatos

Εγω θα τρολαρω ακομη μια φορα και θα πω λιγες λεξουλες και οποιος εχει μυαλο καταλαβε…
MEIZU MX.
Καλο σας βραδυ.

alexandros

παιδια το κινιτο φυσάει οπιος έχει ενδιασμούς ασ του φύγουν. είμαι κάτοχος s3 το πήρα πρώτη μέρα που κυκλοφόρισε στην γερμανία.

LeGend

@alexis μάλιστα αποκαλείς ένα κινητό παντόφλα αλλά θα αγοράσεις ένα κινητό που δεν έχεις καν δει… Το έχεις κάψει τελείως ε?το πήρες χαμπάρι? πόσο χρονών είσαι?10?

Λόλος

Ρε παιδιά για να ξέρω….. τα αποτελέσματα εκείνου του διαγωνισμού για το galaxy s3 θα ανακοινωθούν ποτέ ή περιμένουν να μας τα κάνουν τσουρέκια???? Θέλουν μάλλον πρώτα να το πάρει ο Κώστας και να το κάνει όπως το htc one x και μετα να το δώσει

spyros

@alexis και το 4s να παρεις μια χαρα θα εισαι υπερκαλυμμένος για τα επομενα 3 χρονια,τωρα με το s3 δεν ξερουμε ποσες αναβαθμισεις θα παρει(αν παρει),μια φορα την επαθα με το s1.

giorgos

πουλησα το s2 κ εχω μια καβα στα 450 με 500 ευρω αλλα ως εδω..ποιο πανω ειναι πολλα τα λεφτα..

Dimitris

Πολύ καλο το τηλέφωνο Παιδιά πρώτη μέρα στα χέρια μου και οι εντυπώσεις μου είναι φοβερές …..

Stelios

Θα τα εσπρωχνα μονο για το αμερικανικο… αληθεια παιζει καπως να ερθει;

τασος

Διαβαζα σημερα κατι και εσκασα ατα γελια. Εκανε λεει τεστ η htc to one x με το siii και ειπε πως ηταν σε ολα καλυτερο απο το siii.παραπληροφορει με αλλα λογια τον κοσμο επειδη παει κατα διαολου σαν εταιρια μπας και ανεβουν οι πολισεις της..οτι και να λετε το καλυτερο κινητο που υπαρχει αυτη τη στιγμη ειναι το siii.

TasosNG

Το ΠΕΙΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ και τα ΣΠΑΕΙ … και Παιδια ρολαρει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ !!! Οτι εχετε πει μεχρι τωρα απλα ΔΕΝ ΙΣΧΎΕΙ χαχαχαχ … ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΟ Smartphone !!!! Σημερα το πειρα και πραγματικα ειναι ΤΈΛΕΙΟ … Γιουπηηηηηηηη !!!

https://statigr.am/viewer.php#/detail/209406415952295296_9490396

yannis tsil

Κοιταξτε, αντικειμενικα πρεπει να ειναι η καλυτερη εως τωρα συσκευη, δεδομενου οτι Apple στις Ηνωμενες Πολιτιες ζητησε να μην κυκλοφορησει το Samsung S3 για λογους πνευματικων δικαιωματων αποζημιωσεων κτλ κτλ.Σε καθε περιπτωση τα λεφτα ειναι παρα πολλα. Εαν δεν εισαι κατοχος μιας ακρως ευνοϊκης επιδοτησης η καλυτερη επιλογη που εχεις να κανεις ειναι να ”συμβιβαστεις” με ενα κινητο το οποιο θα ειναι φθηνοτερο αλλα ταυτοχρονα θα μπορεις και να σερφαρεις με ανεση και να εχει καλη καμερα px οπως το iPhone 4 ή το S II. Οποιος κατα τη γνωμη μου θα πει οτι ”δεν τον καλυπτει το iphone 4 και θελει το 4s ή οτι τον καλυπτει μονο το S3 …δεν ξερω τι ”αναγκες” εχει απο ενα κινητο.. Παιδες..Ερχονται μετρα Ιουνιου και 700€ ειναι παρα πολλα, εκτος εαν εχεις μια υψηλη επιδοτηση -που τοτε το σκεφτεσαι.- ή εαν εχεις λυσει το οικονομικο σου προβλημα ή το εχει λυσει αλλος για εσενα. . που τοτε ΔΕΝ το σκεφτεσαι..

TasosNG

Yannis Ρε οποιος το εχει καταλαβενει τι εστι ΚΙΝΗΤΑΡΑ … το πειρα και πολυ απλα τωρα οτι και να ακουσω οτι και να πουνε ΔΕΝ … Ειναι το καλύτερο Smartphone και το one X μπορεί να το δώσω για πούλημα κρίμα ειναι και αυτο θα φαει σκόνη !!!

yannis tsil

Σε μαυρο θα βγει το S3 ? Σε βιντεακια το βλαπω και ειναι πιο ομορφο. Δεν καταλαβαινω γιατι δεν το εχουν εδω σε μαυρο. Θα μπορεσεις να του αλλαξεις προσοψεις ? Το μπλε ειναι αθλιο κατα τη γνωμη μου

Xaris

Παιδιά το κινητό είναι πολύ μπροστά, έχω εντυπωσιαστεί απ’ όλα!

aggelosxalkida

παιδια το πηρα το s3 την παρασκευη που μας περασε.
μπορει να ειναι μεγαλο σχετικα μα παταει παρα πολυ καλα στο χερι.
ειναι πραγματικα τελειο σε ολα του!!
και οσον αφορα την ποιοτητα του οντος ειναι πλαστικο.
μα φενεται να εχει μεγαλη αντοχη.εμενα μ αρεσει πολυ.
πριν ειχα iphone 4ρι.
μην το θαβετε αν δεν το πιασετε στο χερι και δεν το δουλεψετε.

Δημήτρης

ειναι πολυ καλο κινητο αλλα πανακριβο. αν ειναι να το αποκτησεισ θα το εκανα μονο απο την κληρωση . στην πραγματικοτητα δεν θα το αγοραζα. με 200 ευρω παιρνεισ πολυ καλα κινητα οπωσ το samsung galaxy s2 η το sony ericsson xperia neo v με 170. εγω πρωσοπικα τα πιο ακριβα κινητα προτιμω να κερδιζω σε κληρωσεισ και οχι να δινω 700 ευρω για να παρω ενα τηλεφωνο και να ψυχαγωγουμε σε μια μικρη οθονη.

George

ΤΟ “ΤΗΛΕΦΩΝΑΚΙ” ΠΑΙΔΕΣ ΤΑ ΣΠΑΕΙ… ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ! ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΜΙΑΣ Κ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ! ΤΟ ΕΧΩ ΛΑΤΡΕΨΕΙ! ΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΤΟΥ ΕΧΩ… ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΣΤΟ ΜΠΑΜ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΩ!

tasosng

Θέλει να το φορτίζεις πολύ να πάρει μπροστά η μπαταρία για κανα 2-3 μέρες και μετά έρχεται στα ίσια του …. Εγώ τώρα να φανταστείς το εχω όλη την μέρα και παίζω κατέβαζω εφαρμογές και μου κρατάει μιάμιση μέρα σταντε …!!! @George !!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.