Samsung Galaxy S III, Ξεπέρασε τα 10 εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως

Ένας πληθυσμός ίσος σχεδόν με τους κατοίκους μίας χώρας όπως η Ελλάδα κρατά στο χέρι του τη ναυαρχίδα της Samsung, το Galaxy S III. Οι πωλήσεις του smartphone, σύμφωνα με τα στοιχεία της κορεάτικης εταιρείας, έχουν ξεπεράσει το ορόσημο των 10 εκατομμυρίων συσκευών.

Το εντυπωσιακό είναι ότι αυτό το νούμερο έγινε εφικτό δύο μόλις μήνες μετά την επίσημη έναρξη της κυκλοφορίας του μοντέλου στις παγκόσμιες αγορές. Με πρόχειρους υπολογισμούς, αυτό σημαίνει ότι πωλούνται περίπου 190.000 Galaxy S ΙΙΙ την ημέρα, ενώ για να κάνετε τις συγκρίσεις, αρκεί να σημειώσετε ότι το Galaxy S II, το οποίο μόνο ως επιτυχημένο μπορεί να θεωρηθεί εμπορικά είχε καταφέρει να φτάσει τις 10 εκατομμύρια πωλήσεις πέντε μήνες μετά την έναρξη της εμπορικής του πορείας.

, Samsung Galaxy S III, Ξεπέρασε τα 10 εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

19 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
gian

αυτά είναι πωλήσεις!

και όταν βγει το iphone 5 θα κάνει τα 10 εκατ. σε 10 μέρες (δυστυχώς) αλλά αυτό είναι άλλο θέμα

jonjon

ενα πολυ καλο τηλ! ισως το καλυτερο αντροιντ αυτην την στιγμη.

azriel84

Well deserved πράγματι ίσως το καλύτερο android και πραγματικό θηρίο σε όλους τους τομείς…που κολλάνε τώρα εδώ πέρα βέβαια οι υποθετικές πωλήσεις του iPhone 5 δεν μπορώ να καταλάβω αλλά είπαμε, haters gonna hate, όποιος έχει τη μύγα να τη φέρει πίσω κτλ κτλ…

gian

@azriel84 σε πείραξε το “δυστυχώς” η η πρόβλεψη των πωλήσεων ?

hater δεν είμαι … ΑΝ αξίζει τις πωλήσεις να τις κάνει επί 100 το iphone, δεν με πειράζει, αρκεί να τις αξίζει. και αυτό πάει για όλες τις εταιρίες.

το sam τις αξίζει κατά την γνώμη μου και weldone

Manos Unstable

Η αλήθεια να λέγεται το Λονδίνο είναι γεμάτο S3 και κυριώς απο γυναίκες!

azriel84

Ε όχι και με πείραξε, σιγά, κουβέντα να γίνεται 🙂 Απλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σε ένα άρθρο που τονίζει την επιτυχία του SIII πρέπει να γίνεται αναφορά και στο μηλόφωνο…και αν θες την γνώμη μου, ναι, το “δυστυχής” ήταν ατυχής επιλογή λέξης, δείχνει αρνητική προδιάθεση αντί για ουδέτερη. Άστο να πάει στην ευχή, ότι θέλει παίρνει ο καθένας και μ’αυτό χαίρεται γιατί ο καθένας αγοράζει ότι του αξίζει.

greeceandroid

Σίγουρα ένα από τα καλύτερα τηλέφωνα που κυκλοφορούν σήμερα!
Το s2 έπρεπε να γίνει γνωστό από το μηδέν, ενώ το s3 όταν κυκλοφόρησε ήδη ο κόσμος το περίμενε πώς και πώς (και τελικά ήταν άξιος διάδοχος του πρώτου), για αυτό και οι 10 εκατομμύρια πωλήσεις ήρθαν πιο γρήγορα.

azriel84

@Manos Unstable

Ωχ μη λες τέτοια! Να δω να λένε τώρα και fashion victims κατόχους Samsung Galaxy και τι στον κόσμο :PPp

panos13

@gian συμφωνω μαζι σου για το iphone αλλα η ιδια λογικη ισχυει και για το s3…Δεν νομιζω οτι ειναι τοσο καλο οπως το s2 για την εποχη του για να δικαιολογει τοσες πωλησεις απλα ειναι το brand name που δικαιως με τα προηγουμενα galaxy πουλαει..

Vasilis

Λογικό είναι με την επιτηχία που έκανε το s2, αν και το 3 δεν έκανε το μπάμ που έκανε το s2 γιατί τώρα έχει αντιπαλους ισάξιους και σε τομείς όπος οθόνη και κατασκευή καλύτερους (hox).
Πάντος οι πιο πολές πωλήσεις ήρθαν βασικά λόγο s2.

mikos m

Μεσα στα δεκα μυρια αυτα, απο προχθες μαλλον ειμαι και γω μεσα. Πρωιν κατοχος iphone 4.το τηλ απλα αν δεν το πιασεις στα χερια σου, δεν μπορεις να καταλαβεις για τι κινητη συσκευη μιλαμε.οκ η ρετινα του iphone τα σπαει, αλλα θα θελα να την δω στις 4,8 οπως του galaxy να βγαλω συμπερασματα, πραγμα που μαλλον δεν μπορει να γινει. Επισεις το android για πρωτη φορα που το δουλευω τοσο εντατικα, μου αρεσει παρα πολυ. Υπαρχουνε καποιες εφαρμογες βεβαια που δεν τις εχει στο google market αλλα οκ οπου να ναι ειναι θεμα χρονου πιστευω. με λιγα λογια για μενα ολεςν οι συσκευες ειναι πολυ καλες, απλα ψαχνουμε την λεπτομερια που μας κανει να γουσταρουμε, σαν fan της τεχνολογιας.Να ειστε ολοι καλα.

Panos7GR

Το κινητό (το λέω με κάθε επιφύλαξη, πάντα, γιατί δεν έχω “παίξει” ακόμα με το μωρό που λέγεται One X) είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί στην αγορά. Ίσως να είναι και όχι μόνο το καλύτερο Android, αλλά και γενικά smartphone (μέχρι να δούμε το αναμενόμενο τούμπανο της Apple, γιατι ο πήχης ανέβηκε). Όσο και για τις τόσο πολλές ίντσες του (αντικειμενικά, παντόφλα) μπορεί στην αρχή να σου μοιάζει τεράστιο αλλά λίγο να το πιάσεις στα χέρια σου συνηθίσεις. Επίσης πιστεύω πως αυτές οι ίντσες του ταιριάζουν και το κάνουν ιδιαίτερα εργονομικο και ευκολοχρηστο. Στον browser ζουμαρεις ελάχιστα, με μια στην μια “οθονια” χωράει όλες τις χρήσιμες εφαρμογές που θες να έχεις και δεν σε βάζει στον κόπο να τις ψάχνεις, το gaming ειναι απολαυστικό, το typing είναι άνετο, μπορείς να οργανώσεις τις σημειώσεις σου πιο εύκολα κι ακούραστα, θα είναι το επόμενο περισσότερα υποστηριζόμενο μοντέλο από τους ανεξάρτητους devs κτλ… Τέλος πάντων πιστεύω η επιτυχία ήταν αναμενόμενη αλλά και μούφα να ήταν λόγω brand name πάλι θα έκανε.

+1 Στα λεγόμενα του greeceandroid.

Γιώργος Μ.

Μπράβο στην Samsung για την τηλεφωνάρα!

Provatopoulos

Ok ειναι κινηταρα !!το ερώτημα ειναι θα συνεχίσει να εχει της ίδιες πωλήσεις ?τα βέλη του iPhone 5 πλησιάζουν και θα καλύψουν τον ηλιο απο οτι φαίνεται ………θα “παλέψει στη σκιά ” η Samsung άραγε ??
Ειναι δύσκολοι καιροί για να δώσει κάποιος 600 €……
Για να δουμε…..

John Wave

Ελπίζω οι περισσότεροι αγοραστές του να το αγόρασαν για τα τρομερά τεχνικά του χαρακτηριστικά και όχι γιατί η λέξη “Galaxy” είναι πλέον trendy στο χώρο της κινητής τηλεφωνίας.

Προσωπικά αν και θαυμάζω την οθόνη του και τα τεχνικά του χαρακτηριστικά δεν θα το αγόραζα ακόμα κι αν είχα την οικονομική δυνατότητα γιατί δεν μου αρέσει καθόλου το σχήμα του ( σε αντίθεση με το SII ) και με ξενερώνει το πλαστικό του.Ένα Galaxy SIII μέσα στο σώμα του Lumia 900 θα ήταν ο αχτύπητος συνδυασμός για μένα και νομίζω θα πήγαινε ακόμα καλύτερα στις πωλήσεις γιατί θα συνδύαζε τα άψογα τεχνικά χαρακτηριστικά με μία άψογη κατασκευή και ένα στυλάτο design.:)

Lazaros

Μάνος unstable που το είδες ότι το Λονδίνο είναι γεμάτο s3 ακριβώς; ΠΑΝΤΟΥ iPhone εχει… Έλεος.. 3 χρόνια είμαι εδω και μόνο iPhone βλέπω 😉

gpower

Ερε οι εταιριες κανουν κουμαντο στο πλανητη τετοια προβατα που ειμαστε!!Αμα η samsung το πουλαει στην μιση τιμη 300$ δηλαδη περιπου εχει ηδη μαζεψει 3 δις!!!
Το κινητο ποναει πολυ στην οθονη,στο ποιο βασικο σημειο ενος smartphone πλεον γιατι τα specs σε ολα πανω κατω τα ιδια ειναι.Το SII ειχε πολυ ανωτερη οθονη με το περσινο ανταγωνισμο,,σχεδον δεν ειχε ανταγωνισμο δηλαδη!!.Διπλα σε one x και 4χ το SIII βρισκει ζορια!!

Vasilis

Ναι δυστηχώς η οθόνη δεν λέει μπροστα στα hox και x4 αλλα απο απόδοση είναι καλύτερο.

givrgos

Το καλυτερο smartphone στον κοσμο…ΣΙΓΟΥΡΑ………………………………πανεμορφο,τεραστιο, τελεια οθονη,λεπτο,ελαφρυ και πολλα πολλα πολλα αλλα!!!!!!!!!!!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.