Samsung Galaxy S III, Μιλάει ο αρχισχεδιαστής [+νέο video]

O Minhyouk Lee έχει ηγηθεί της ομάδας σχεδιασμού του νέου Samsung Galaxy S III και αναφέρθηκε στο Minimal organic στυλ του. Το κινητό σχεδιάστηκε με καμπύλες για να προσφέρει φυσικότητα και ωραία αίσθηση στο χέρι ενώ το πλαστικό υλικό του σασί από HyperGlaze (τύπος Polycarbonate) αποτελείται από τρία στρώματα και είναι ελαφρύ και ανθεκτικότερο στις γρατζουνιές.

, Samsung Galaxy S III, Μιλάει ο αρχισχεδιαστής [+νέο video]

, Samsung Galaxy S III, Μιλάει ο αρχισχεδιαστής [+νέο video]

Πηγές: 1, 2

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

39 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
giorgos

το πήρα απλά τέλειο..

vitalogy

kαλα αυτον δεν τον απολυσανε ακομα με αυτη την αηδια που σχεδιασε?

SpyrouS

Μπραβο βλακα.Περιμενα ενα χρονο για να παω να το παρω και μολις το ειδα παρολιγο να παθω εγκεφαλικο.καλη σαβουρα (σχεδιαστικα) κατ εμε.κατοχος s2 και απ οτι βλεπω σε λιγο και ασπρου galaxy nexus.Βλακα και παλι.Μουργο!

dimpep

Αυτο είναι ένα Samsung που δεν μοιάζει με τα υπόλοιπα. Και δεν το λες και άσχημο

antonis

σε κανένα δεν περνάει από το μυαλό ότι στην πραγματικότητα το κινητό το σχεδίασαν οι δικηγόροι και οι σύμβουλοι ώστε να αποφύγει τις παράλογες μηνύσεις και τις ηλίθιες απαιτήσεις της apple?

Αυτή είναι νέα σχεδιαστική γραμμή της samsung και ξεκίνησε με το galaxy nexus.

Labros89K

Καλα ακομα δεν τον εκλεισαν φυλακη για προσβολη τηε δημοσιας αιδους?

themis

Πολυ καλη δουλεια
ειναι πολυ ομορφο

Theodore

Εγω,ως εκκρεμες,ποτε δω και ποτε εκει,(και βλεποντας οτι μπορει και παιζει και FLAC αρχεια,που εχω αρκετα),εγραψα σε εναν Γερμανο,που δινει ενα λευκο με 569,5€ + τα μεταφορικα και περιμενω απαντηση αν το στελνει στην Ελλαδα,
Τον ρωτησα για εγγυηση και σερβις,και ρωταω τωρα εσας,θα υπαρχει καποιο προβλημα με τη γλωσσα;

alexis

εχουν κι αρχισχεδιαστη τρομαρα τους….απορω ποσα τον πληρωνουν τον κακογουστο!

George

Δεν ξέρω τι είναι πιο τραγικό. Το γεγονός οτι πριν απο ακριβώς ενα χρόνο, σε αυτό ακριβώς το blog οι επισκέπτες του έγραφαν “τι παντόφλα και άσχημο το S2” ενω τώρα το εκθειάζουν… Η το γεγονός πως βρίζουν κάτι το οποίο είναι είναι καθαρά υποκειμενικό;

Γιατί οχι ρε μάγκα δεν είναι σαβούρα. Τι να κάνουμε; Και για μένα ο κακόγουστος ρε φίλε είσαι εσυ γιατι η συσκευή είναι πανέμορφη. Καταλάβατε τώρα την διαφορά μεταξύ αντικειμενικού και υποκειμενικού;

Αντικειμενικό είναι να πεις πως η gpu του δεν είναι καλή σε σχεση με κάποιο άλλο. Θα γίνουν μετρήσεις, συγκριτηκά κτλ οπότε σε αυτό δεν χωράνε γνώμες.

Το τι θεωρεί ο καθένας όμορφο δεν είναι αντικειμενικό. Είναι σαν να έρθω εγω να σου πω η γκόμενά σου είναι μπαζόλα γιατί είσαι μαζί της; Γιατί προφανώς κάτι ωραίο βλέπεις πάνω της το κέρατό μου! Μάθετε να ξεχωρίζετε τα αυτονόητα, νεοέλληνες που μόνιμα βρίζετε και διαμαρτύρεστε.

Στε κάτω κάτω δεν βλέπω πουθενά υπαλλήλους της Samsungs με πιστόλια να σας τραβάνε σε μαγαζιά να το αγοράσετε. ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ αφού είναι σαβούρα.

Theodore

Γιώργο,είσαι πολυ ωραίος.Εγραψες…
Τωρα,απάντα μου και μένα please,σ´αυτο που ρώτησα πιο πάνω.Θα έχω πρόβλημα με τη γλώσσα,αν το αγοράσω απο τη Γερμανία;

Νικος

Στο 1:07 υπαρχει jump cut που παρουσιαζει το video pop-up και ταυτοχρονα το browsing, μαλλον το lag εκοψε ο μοντερ. Το μονο σωστο που εδειξε κατεμε η σαμυ στο συγκεκριμενο βιντεο ειναι για τον κοσμο που πρεπει να το εχει! Οικογενειες με πισινες,μεζονετες,κηπους,σαλονι γηπεδο κλπ….

vasilis

και πρόβλημα να έχεις τραβάς μια Εληνικη rom σε κανα δύο εβδομάδες και εισαι jet. Όσο για το αν είναι όμορφο η όχι δεν ξέρω αλλά σίγουρα είναι κινητό να το δουλεύεις 20 το.24ωρο.

George

Θοδωρή χωρίς να είμαι 100% σίγουρος νομίζω πως δεν θα έχεις θέμα γιατί εγω το S2 το είχα πάρει απο το γεμανικό amazon και είχε κανονικά ελληνική γλώσσα. Αλλά όπως είπε και ο Βασίλης βάζεις ενα προγραμματάκι με γλώσσες μέχρι να βγει επίσημα στην Ελλάδα και σε 2 εβδομάδες είσαι οκ.

Αν και απ΄οτι είδα στο youtube σε 1-2 unboxing videos οταν παίζανε με τις γλώσσες πρόσεξα τα ελληνικά

gouzgounis

Η διαφημηση απλα τραγικη…τι αντιπροσωπευει? μια χαρουμενη οικογενεια και χαμογελα με την σπιταρονα ολα τα ειχαν και ο καθενας εχει ενα γκαλαξυ σ 3 επειδη δεν πρεπει να λειπει απο κανενα νοικοκυριο…Η υποκρισια στο μεγαλειο της

John Wave

A ώστε αυτός είναι ο κακόγουστος ! Φέρτε πίσω αυτόν που σχεδίασε το SII ή πάρτε μεταγραφή κανέναν σχεδιαστή της Sony !

SpyrouS

@George Βασικα την αποψη μου λεω (βλεπε:κατ εμε) και δεν πιστευω οτι πρεπει να με τραβαει καποιος να παω να το αγορασω για να την εκφρασω.βεβαιως και ειναι υποκειμεμενικο αυτο που λεω και εννοειται.Οπως και ο Θεμης ειπε οτι ειναι ωραιο.Ε και ?του ειπα τιποτα?καλα κανει και του αρεσει.Την απογνωση μου εξεφρασα οπως πιστευω και πολυς κοσμος σε σχεδον ολα τα τεχνολογικα σαιτ για την σχεδιαση του.Τις γνωμες μας γραφουμε εδω και γ αυτο εχει και τα σχολια ο Κωστας.Αλλα ξαναλεω ΣΑ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕ !Ηρεμιααααααα-ειναι ωρα για μπανια οχι για τσακωμους 😉

LeGend

Στην κοπέλα μου έδειξα πρώτα το one X μου λέει είναι κακάσχημο δεν πιστεύω να το πάρεις!!! Μόλις της έδειξα το S3 τρελάθηκε θέλει να το αγοράσει αυτή!

giorgos

αυτο ακριβος. μπανια ρακετες και ενα sg3 να σου κανει σκια 😉

Apostolis

Ενταξει ρε παιδια …
Το γουστο ειναι υποκειμενικο.Φανταζομαι δεν αρεσουν σεολους ολες οι γυναικες, ολα τα αυτοκινητα, ολα τα φαγητα κλπ. Για μενα ολα πανω κατω ιδια ειναι. Οι περισσοτεροι αλλωστε τα ντυνετε και με κακογουστες ακομα θηκες οπου τα κινητα χανουν εντελως την αρχικη τους σχεδιαση.
Για ενα κινητο με τετοια οθονη δεν εχεις και πολλα πραγματ.α να δωσεις. Ενα κινητο με τη σχεδιαση του iPhone 5 οπως κυκλοφορησε σε προηγουμενο κειμενο και με τα χαρακτηριστικα το sgs3 θα ηταν το τελειο για μενα…αλλα και παλι ετσι αρεσει σε μενα.
Εγω παντως με την κριση που υπαρχει με βλεπω να μενω στο SGS2 τουλαχιστον ακομα ενα χρονο.

Theodore

Γιατι κολλατε ρε παιδια,τοσα χρονια,ετσι δεν δουλευε το συστημα;Σου δημιουργουσε επιπλαστες αναγκες,και μετα ερχοταν και στις ικανοποιουσε.Απο τη στιγμη που το πραμα κανει ενα μισθο+,με τα νυν δεδομενα,λογικο δεν ειναι να βαζει πισινες και λοιπα λαλά;Αλλα και σε αλλα,φτηνα πραγματα,και παλι βαζει μεγαλεια,για να βλεπει το λιγουρι απο κατω,και να ζηλευει,ωστε αοραζοντας το,να φαντασιωνεται οτι γινεται κι αυτος λεφτας.

gpower

Samsung Galaxy S III, Μιλάει ο αρχιμαλ@κ@ς

manolinio7

Παιδια εγω πιστευω οτι η πραγματικη εκπληξη για φετος απο τη samsung ηταν το galaxy note με διαφορα… Τωρα οσο αναφορα το S3 ηταν τοσο μεγαλη η αναμονη που σας ειχε κανει να φανταζεστε κατι το εξωπραγματικο.. Μια χαρα ειναι το κινητο και μην ασχοληστε με τετοια θεματα παραπανω απο οτι πρεπει…

GiannisWST

Μια χαρα το κινητο! Οσο περνανε οι μερες και βγαινουν τα πρωτα hands on φαινεται οτι η συσκευη ειναι καλη. Το λευκο εχει απιστευτο χρωμα, δεν ειναι το κλασικο λευκο αλλα ειναι εντονο!

Πραγματικα οπως λεει και ο φιλος απο πανω η προσμονη εκανε μερικους να θελουν κατι φαντασιας. Για μενα η samsung εφερε περισσοτερη τεχνολογια απο οτι ειχε φερει με την αλλαγη s σε s2. Το μοναδικο bottleneck που κρατησε την καμερα του 4s οχι οτι ειναι κακια, αλλα επειδη ειναι πιο νεο θα μπορουσαν να εβαζαν πιο καινουργια: https://www.chipworks.com/en/technical-competitive-analysis/resources/recent-teardowns/2012/06/inside-the-samsung-galaxy-siii/

Τωρα εμενα το σχεδιο μου αρεσει περισσοτερο απο το 2 γιατι μου αρεσει το σχεδιο του galaxy nexus και προτιμω λιγοτερο τετραγωνισμενα κινητα, αλλα αυτα ειναι περι ορεξεως. Παντως στα πρωτα hands on λενε ολοι θετικα για την αποκριση και την λειτουργια προσμονης (που σε καταλαβαινει η καμερα κ δε κλεινει η οθονη). Κερασακι αυτο με τα βιντεο που παιζουν απο πανω, να ειναι καλα ο τετραπυρηνος δηλαδη!

Theodore

Γιωργο,ποθεν εσχες;Γιατι οι Γερμανοι,https://www2.hardwareversand.de/articledetail.jsp?aid=59184&agid=1682&pvid=9m2085ym2_0&ref=27&lb ξεκινανε τη Δευτερα.

Παναγιώτης

Μάλλον αυτός πρίν πάει στην samsung ήταν σχεδιαστής στην Migato kai σχεδίαζε παντόφλες. Αν και η παντόφλες μπορώ να πώ είναι πίο όμορφες και καλύτερης ποιότητας.

reafota

Η ιπτάμενη παντόφλα…

Λευτερης360

παιδια οντως πιστευω οτι ηταν μια αψυχολογιτη κινηση απο την samsung το κινητο το θεωρω πολυ ασχημο!

Apostolis

Κλαιω με το σχολιο του Παναγιωτη πιο πανω… 😀

iwolf

Χαχα.. όλοι εσείς που βγάζετε χολή για το κινητό, ένα είναι σίγουρο..
Αν το πιασετε στα χέρια σας..θα κάνετε κακάκια

Theodore

Aπο τα αξεσουαρ,που γραφει απο κατω,ποια αξιζει να παρει κανεις; https://www.hoh.de/mobilfunk/handys-nach-hersteller/samsung/570291/

mn

Έλα, πες την αλήθεια Lee. Τα σκίτσα τα έφτιαξες εκ των υστέρων. Το ξέρω γιατί και γω στην αρχιτεκτονική το είχα κάνει πολλές φορές.

τασος

Ρε παιδια πειτε μου τη γνωμη σας.αξιζει να αγορασω το siii ? Κατοχος sii.

GiannisWST

Καλα βλεπω να επαναλαμβανονται τα ιδια σχολια που υπηρχαν για το galaxy s2! Ακριβως τα ιδια ομως!

Αν σε μερικους δεν αρεσει μη το παρετε! Τοσο απλα! Γιατι καθεστε και ασχολειστε? και το galaxy s2 παντοφλα το ελεγαν αλλα τελικα και η apple πλεον μεγαλωσε το μεγεθος του iphone…εχετε δει φωτο απο υποτιθεμενα πλαισια του νεου iphone που κυκλοφορουν? σα τηλεχειριστηριο τηλεορασης ειναι αν τελικα θα πανε σε τετοια αυξηση υψους…

Το οτι εχει το ιδιο μεγεθος με το galaxy nexus που εχει μικροτερη οθονη και το οτι εχει τοσο εξτρα δυνατοτητες που πρωτη φορα τις βλεπω να λειτουργουν τοσο smooth σε android μερικους ισως τους κανει να βγαζουν χολη!

Δεν αξιζει να πας απο s2 σε s3 εκτος αν δεν εχεις προβλημα να πεταξεις λεφτα, γιατι προφανως μια χαρα ειναι το s2 ακομα και η τιμη του s3 θα πεσει σε καποιους μηνες ενω τωρα ειναι καινουργιο. Νοημα εχει να το παρει καποιος που εχει πιο παλιας γενιας κινητο πχ galaxy s1, nexus s και αισθανεται οτι το hardware της διετιας πλεον τον κρατα πισω και προφανως θελει να ξοδεψει λεφτα.

dimitris

Και εγω ανηκω στο μεγαλο αριθμο ατομων που την ημερα παρουσιασης του …δεν του αρεσε.

Πριν μια ωρα το χρησιμοποιησα σε ενα promo event στο Westfield Mall Λονδινου.

Το κινητο ειναι πολυ ωραιο απο κοντα. Και τα δυο χρωματα. Ειναι καλοσχηματισμενο. Ειναι και λεπτο. Εντυπωση κανει οτι ειναι αρκετα ελαφρυ οταν το πιανεις. Ειναι ωραιο,τελος. Μαλλον ακομα καλυτερα,θα ελεγα ειναι ΚΟΜΨΟ. Κατι που δεν ηταν το S2.

Το μενου του ηταν ενα ICS και δεν πολυασχοληθηκα.

stefanos

ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ Theodore εχεις κανει παραγγελια απο το site που εχεις βαλει link ? ειναι αξιοπηστη?

Theodore

Βασικα,ειμαι αισιοδοξος.Τωρα στα σοβαρα,κοιταω τα feedbacks των πελατων,και τις σφραγιδες καποιων οργανων,Ινστιτουτων,κλπ,που δινουν καποια αξιοπιστια στο καταστημα.Αμα προσεξεις,εχει ενα σωρο τετοιες σφραγιδες.Βεβαια,και τελικα,η νεκροψια θα δειξει.Δηλαδη το εαν το κινητο θα ελθει,και πότε,οποτε και θα σε ενημερωσω.Παντως εχω δωσει και τριπλασια ποσά σε Ιντερνετ μαγαζια εξωτερικου,και δεν εχασα ποτέ τιποτα.Ακομα και κατι ακουστικα απο την Κινα,που χαθηκαν στο δρομο,ο Κινεζος μου τα αντικατεστησε.

stefanos

Σε ευχαριστω πολυ theodore για την ενημερωση περιμενω νεα σου!!!

Theodore

Ας ελθει και εννοια σου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.