Samsung Galaxy S III Mini, Το περιμένουμε επίσημα αύριο

Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά; Όχι απαραίτητα όμως στην περίπτωση του Galaxy S III Mini αύριο αναμένεται να επιβεβαιωθούν οι ειδήσεις που κυκλοφορούσαν τις προηγούμενες ημέρες και κάνουν λογο για 4 ίντσες οθόνη. Αύριο λοιπόν Πέμπτη 11 Οκτωβρίου, στη Γερμανία η Samsung θα ανακοινώσει το S III Mini και η ερώτηση επανέρχεται, “Υπάρχει ανάγκη και χώρος για ένα Samsung Galaxy S III με μικρότερη οθόνη;”

, Samsung Galaxy S III Mini, Το περιμένουμε επίσημα αύριο
H εικόνα είναι προσομοίωση το πως θα είναι ένα Galaxy S III Mini με οθόνη 4 ίντσες δίπλα στο μεγάλο S III με την οθόνη 4.8 ιντσών.

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

16 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
dimitris91

Υπάρχει και λόγος και ανάγκη! Και αν βγει στο ίδιο ή και μικρότερο πάχος αλλά με την ίδια οθόνη, θα γίνει blockbaster!!!

Kostas

Υπάρχει ανάγκη και χώρος για τις τσέπες μας κυρίως !! Ειναι πολλα τα λεφτά πλέον για ενα S3 !! Ασε που ενα κινητό 4 ιντσών ειναι πιο εύχρηστο για εμένα

Ακούγεται πως θα ειναι διπύρηνο , με οθόνη μικρότερης ανάλυσης 800×400 Samoled , 5mp Κάμερα με τιμή απο 250-350 ευρώ . Φυσικά όλα αυτά ειναι υποθέσεις για την ώρα καθώς μην ξεχνάμε πως στα 299 ευρώ παίρνεις ενα Samsung Ace 2 και στα 350 ενα Nexus .

Οπότε θα ειναι πολύ ενδιαφέρον αν δούμε που θα τοποθετηθεί στην γκάμα της εταιρείας . Προσωπικά το περιμένω με πολύ ενδιαφέρον , αυτό και το φημολογούμενο Nexus Plus !!

Προβατοπουλος

το νούμερο ένα fanboy της apple τελικά ειναι η samsung !!!

γιωργος

εμενα θα μου αρεσε πολυ με μικροτερη οθονη γιατι τωρα η 4.8 ειναι μεγαληη..!!

MEDS

Για την ιστορία και για όσους νομίζουν ότι η Apple ανακάλυψε τις 4 ίντσες:
Galaxy S: 4″ (Πρίν 2,5 χρόνια)
Galaxy S2: 4.3″
Galaxy S3″ 4.8
κλπ κλπ κλπ

costas

δεν θα ειναι πια ρακετα οτι πρεπει

Vasilis_G

Για εμένα ιδανικές ίντσες για Smartphone είναι 4,3 – 4,5 …αν και ευχαριστημένος κάτοχος
Galaxy Nexus (4,65) και ΟΝΕ Χ (4,7)… Περί ορέξεως…..

jonjon

Βλαχακης με καινούργιο τηλ κοντά σε χαρακτηριστικά με το s2 μάλλον το s2 θα το σκοτώσουν και θα μείνει με την 4 και δεν θα πάρει τζελη μπιν. τουλάχιστον να πέσει η τιμή για να το πάρουμε

Βαγγέλης

Καταντήσαμε να λέμε mini τις 4inch. Χμμ..

Κωστας

Εάν επιβεβαιωθούν τα χαρακτηριστικά του, δεν είναι ίδιο σαν το galaxy s advance; Εάν εξαιρέσει κανείς το σχεδιασμό, την 4.1 και την υψηλή τιμή του (400 €;;;).
Μάλιστα το advance το έχει προσφορά το public στα 250 €

jimo

για αλλη μια φορα ο admin εχει αφαιρεσει σχολια μας!! γεγονος που θεωρω απαραδεκτο !!! παρακαλω ολουσ οσους εχει συμβει το ιδιο να παραπωνεθουν και αυτοι!! δεν μπορει ο καθενας να επιλεγει αν το σχολιο μου θα αφεραιθει η οχι απλα βαζωντασ καποιουσ κανονες που θεωρει αυτος σωστους!!

Φιλε κωστα παροτι εχω συμορφωθει με αυτα που ζητας στους <> σου συνεχιζεις να αφαιρεις σχολια μου σχετικα με το οτι η σαμσουνκγ για αλλη μια γορα αποφσισε να ακολουθησει την εμπορικη επυτηχια της apple !!! παρακαλω ολουσ οσους εχει συμβει το ιδιο να δρασουν αναλογα ! υπαρχει ελευθερια λογου και κανενας δεν μπορει με αυτο τον ΧΟΥΝΤΙΚΟ τροπο να αφαιρει καλογραμενα σχολια!!!

οσο για τον κυριο MEDS ποιο πανω που αναφερεται στο μεγεθος των οθονων που εχει η σαμσουνγ εχω απλα να πω πως η σαμσουνγκ εκανε πατατα με το τεραστιο μεγεθος των οθονων και κανενας δεν μπορει να <> τισ 4 ιντσες αλλα σιγουρα καποιοι μπορουν να τις εκμεταλευτουν πολυ καλυτερα γιαυτο και αποτελουν παραδειγμα προσ αντιγραφη ακομα και οταν ο ανταγωνισμος εχει κσεπερασει τις 4εις ιντσες!!

επισης δεν θα μπορουσα να συμωνησω περισοτερο με τον ΠΡΟΒΑΤΟΠΥΛΟ ποιο πανω!!

Panos7GR

Και ξανά μανά η υπόθεση καταλήγει Samsung vs Apple.
Πολύ πετυχημένο σχόλιο του Προβατοπουλου και δίνει μια νότα χιούμορ στο άρθρο. Κρίμα όμως που γίνεται η αφορμή για μια ακόμα κόντρα. Εγώ πάντως αυτή την κίνηση της Samsung την βλέπω σαν κίνηση για να “ψαρεψει” καταναλωτές με μικρότερες τσέπες. Όπως ακριβώς πάει να κάνει και η Apple με το φορολογούμενο iPad Mini. Άρα με το ίδιο σκεπτικό πρεπει να πούμε πως η Apple αντιγράφει την Google με το Nexus 7 της;;
Χαχα! Ας σοβαρευτούμε παιδιά!

Χμμμ… Αν είναι ακριβώς ίδιο σε χαρακτηριστικά με το SIII τότε, ναι θα έχει λόγο ύπαρξης. Αλλά αν έχει ελαφρώς μειωμένα, τότε καλύτερα προτείνω δαγκωτό ένα SII ειδικά τώρα που ανακοινώθηκε επίσημα ότι θα πάρει JB!

jimo

Panos7GR αν η σαμσουνγκ δεν αντεγραφε την apple τοτε δεν θα κερδιζε η aplle 1 δις δολαρια στα δικαστηρια !!!

https://www.inquisitr.com/311908/apple-wins-patent-infringement-court-case-against-samsung/

επειδη μου αρεσει να μιλαω με ντοκουμεντα!!

επισης να ενημερωσω πωσ ποτε δεν ημουν κατοχο Iphone και απ οοτι βλεπω ουτε θα γινω αλλα η αληθεια να λεγεται !! και παρακαλω μονο με ντοκουμεντα!!!!

Tony Cool

Ξεσηκωθειτε ολοι απεναντι στον δικτατορα cVlachakis που τολμαει στο δικο του site να θετει ορια και κανονες λειτουργιας!Ο φασισμος δεν θα περασει!Viva la revolution!
Περα απο τις φαιδροτητες να πω πως πιστευω πως ειναι εξαιρετικο να υπαρχει και η επιλογη τα high end τηλεφωνα να βγαινουν και σε λιγοτερες ιντσες για λογους ευχρηστιας για οσους δεν τα βγαζουν περα με μια μεγαλη συσκευη αλλα και για οικονομικους λογους.Το να εχεις να επιλεξεις αναμεσα σε πολλες διαφορετικες προτασεις ειναι υγεια,απλα επειδη σε καποιους εχει γινει πλυση εγκεφαλου ‘αυτο το κινητο βγαζω και αυτο θα αγορασεις γιατι το χρειαζεσαι!’ ειναι λογικο να τους φαινεται περιεργο.

MEDS

@jimo
Φίλε μου δε καταλαβαίνω το σκεπτικό σου, η Samsung βγάζει κινητά από 3 μέχρι 5,5 ίντσες. Δε το έχεις προσέξει; Για την ιστορία και για σένα δες εδώ το Samsung Galaxy S DUOS https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s_duos_s7562-4883.php που ανακοινώθηκε τον Ιούλιο και πωλείται από το Σεπτέμβρη και έχει ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά με το “νέο” Galaxy SIII mini. Επειδή σου αρέσουν τα ντοκουμέντα…

Panos7GR

@jimo: Κι εμένα μου αρέσει να μιλάω με ντοκουμέντα γι αυτό κοίτα! 1) Δικαστήριο του Τόκυο δικαιώνει την Samsung: https://www.inews.gr/42/iaponiko-dikastirio-dikaionei-ti-Samsung-apenanti-stin-Apple.htm 2) Αγγλικό δικαστήριο δικαιώνει την Samsung ότι το Galaxy tab δεν είναι αντιγραφή του iPad και δεν παραπλανά τους καταναλωτές. Επίσης υποχρέωσε την Apple να το γράψει στην επίσημη σελίδα που έχει στην Aγγλία!: https://e-pcmag.gr/news/galaxy-tab-den-einai-toso-cool 3) Το δικαστήριο της Σεούλ δικαιώνει την Samsung ότι η Samsung δεν αντέγραψε το iPhone στην σχεδίαση του κινητού της: https://www.naftemporiki.gr/finance/multimedia?type=video&id=55542 4) Γερμανικό δικαστήριο του Mannheim δικαιώνει την Samsung για την τεχνολογία στην οθόνη: https://gr.news.yahoo.com/%CE%B3%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B9%CE%BF-%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%8E%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%B7-samsung-120000932–finance.html Αν θες μπορώ να σου βρώ κι άλλα links και από το Techblog. Γιατί εσύ ζήτησες ντοκουμέντα! (Ζητώ συγνώμη στο blog που βγήκα εκτός θέματος!) Αλλά πέρα από αυτά, να μην κοιτάς ποιός αντιγράφει ποιόν γιατί θα χάσεις την μπάλα. Προσπάθησε να κοιτάξεις την ουσία. Και εδώ η ουσία με την κυκλοφορία του S3 mini είναι να “ψαρέψει” καταναλωτές με μικρές τσέπες που θα ήθελαν να έχουν ένα κινητό που να έχει όνομα “S3”. Επίσης η Samsung είχε 4άρες οθόνες στα smartphones της πολύ πριν κάν ακουστεί ότι η Apple θα βγάλει κινητό με 4 ίντσες. _________________________________________ * Σημειώνω πως δεν έχω καμμία μα καμμία συσκευή Samsung, από ψυγείο και… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.