Samsung Galaxy S III Mini, Μια πρώτη εικόνα, πλήρη specs και τιμή;

Γερμανικό site τεχνολογίας “αποκαλύπτει” σήμερα τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά του αναμενόμενου Samsung Galaxy S III Mini που περιμένουμε να ανακοινωθεί αύριο. Παράλληλα παρουσιάζει μια εικόνα με το πως θα είναι αλλά και συζητάει την τιμή του! Τα πλήρη χαρακτηριστικά αναφέρονται παρακάτω στον πίνακα του Techblog με τα specs, η εικόνα ακολουθεί και εγώ θα μείνω στην τιμή που λέγεται ότι θα είναι 399 ευρώ…

Samsung Galaxy S III Mini
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.1 Jelly Bean
Επεξεργαστής: ST-Ericson U8420 1GHz διπύρηνος
Μνήμη RAM: 1GB
3G/ HSPA
Οθόνη: 4 ίντσες, Super AMOLED, 800×480 pixels
Κάμερα: 5 Megapixels, LED Flash
Δεύτερη κάμερα: VGA
Ενσωματωμένη μνήμη: 16GB
Κάρτα μνήμης: micro SD (έως και 32GB)
Wi-Fi n, DLAN, GPS, Bluetooth 4.0, micro USB, NFC
Μπαταρία: 1500 mAh
Διαστάσεις: 121.55×62.95×9.85 χλστ.
Βάρος: ? γρ.

, Samsung Galaxy S III Mini, Μια πρώτη εικόνα, πλήρη specs και τιμή;

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

48 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
kwstas

mini ?! επειδη εχουν ιδιο design ? στα specs ειναι η μερα με τη νυχτα!!!

enigma

Κώστα διπύρηνος είναι ο επεξεργαστής. Πάντως θα ήθελα λίγο πιο χαμηλή τιμή ώστε σε αυτή την κλίμακα 400-450 να είναι το s2 plus.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (dimitrismpower)

Τι αρχημαπα ειναι αυτη ; Παλαιοληθικα τεχνικα χαρακτηριστικά και αξεπέραστη ασχήμια. Και υποτιθεται ότι ειναι ένα s3 με μικρες διαστασεις; Καλα ειναι σοβαροί σ αυτη την samsung; Ξεφτίλα ζουν την σειρά S. Εχει και 400€! Ημαρτον! Δεν πας να παρεις το s1 καλύτερα με 250€.
Ελπίζω αύριο να μας διαψεύσει και τουλάχιστον να το ονομάσει σκέτο mini. Το λιγότερο που μπορεί να κάνει για να γλιτώσει τις ντομάτες.

symmetryboy

Διπυρινος ειναι ο ST-Ericson U8420… απλως ακομα δε ξερουμε τη gpu.
Μακαρι η οθονη να μην ειναι pentile αλλα δεν ειναι και πολλες οι ελπιδες για κατι τετοιο…

MANOS

Πραγματικά άκυρη κίνηση από την Samsung…
Όταν βρίσκεις το S2 με 320/350E και το OneS με 400 τα οποια έχουν πολύ καλύτερα χαρακτηριστικά, ποιος ο λόγος να πάρεις αυτό? Για να λες ότι έχεις S3?

krikgus

399!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.ειμαστε σοβαροι.με σπεκς κατωτερες απο το ς2 και θα ειναι ακριβοτερο;εχουν τρελαθει;απατο θα παει.στην καλυτερα των περιπτωσεων,στην πολυ καλυτερα ,μεχρι 300,και πολλα λεω.σαμμυ ,με τετοια μυαλα…………………………….καληνυχτα.

lefteris

Δεν παιζει για κανενα λογο να φαινεται τοσο μικρη η 4″ οθονη διπλα στην 4,8″. Ειπαμε ειναι μεγαλο το S3 αλλα ας μην το παρατραβαμε

Κώστας

Αν βγει στα 300€ θα είναι ok.

Kostas

400 ευρώ !!!!! Επειδη το λένε S3 ;;;

Το Galaxy Ace 2 στα ίδια κυβικά περίπου , λίγο πιο κάτω κοστίζει στα 290 . Το Nexus κοστίζει απο 320-370 . Αυτο που ειναι κατι στο ενδιάμεσο θα κοστίζει 400 ευρώ ;; Δηλαδή στο τέλος του μηνα που αναμένουμε το Nexus plus πόσο θα κοστίζει ;; 450 ;;

Απαράδεχτη τιμολόγηση και αρπακτη απο την Samsung αν ισχύουν αυτα !! Αυριο θα δούμε

ΘΟΔΩΡΗΣ

Aμα ειχε χαμηλότερη τιμη σιγουρα θα ηταν ποιο ενδιαφέρον, όσο για το design απλό μου φένεται δεν ειναι και κάτι ιδιαίτερο. Αλλά προσωπικά νομίζω ειναι καλή κίνηση της Samsung να βγάλει ενα mini Galaxy S III, αλλά πώς θα το δει η αγορά θα το δούμε σε λίγο καιρό.

ChR

Ελεινά τεχνικά χαρακτηριστικά…
σαν το ace 2 , ελπίζω να είναι ψέμα >_<

Dr.TZEF

Ολοι αναφερεστε σε κινητα ανω των 4”.Στοχος ειναι το κοινο που βαζει οροφη τις 4″.Βεβαια και παλι ακυρη ειαιι η προσπαθεια αφου ηδη εχει στην αγορα το πολυ καλο Galaxy Advance με σχεδον ιδια χαρακτηριστικα και τιμη απο 285€!

lorentzos

Με αυτά τα χαρακτηριστικά πάνω απο 300 ευρω θα ειναι κακή επιλογή τη στιγμή που κυκλοφορούν είδη αρκετά smart με τέτοια spec, και τιμή!!!

Ender

ας περιμενουμε να δουμε.

εαν ειναι ετσι τα πραγματα (τιμη- specs) πρεπει να εισαι σπαταλος,πλουσιος και s3 fanboy ταυτοχρονα για να το παρεις σε μια κατηγορια οπου ace 2, ace advance, huawei g330, sony sole αλλα ακομα και το s2 σε υπερκαλυπτουν.

Blood

Μαπα το καρπούζι και ακριβό για αυτά τα spec, δεν ανταγωνίζεται τίποτε σε αυτή την τιμή και ειδικά με τέτοια ανάλυση οθόνης… και ενώ υπάρχει και ένα Nexus στα 320… και είναι και της Samsung…

Κάπου το χουν χάσει το μπαλάκι μάλλον.

vasiliSIII

Το λιγοτερο που πρεπει να κανουν ειναι ενα galaxy S3 με 4 inces τιποτε αλλο.

Mindtrapper

Αν είναι αυτά τα χαρακτηριστικά έκανε πατάτα η Samsung.

Δεν έπιασαν τι ήθελε το κοινό που έβαζε όριο οθόνης 4″. Λοιπόν, θέλαμε το S3 αλλά με οθόνη 4″. Δεν θέλαμε περσινά specs με 4″ οθόνη. Γι αυτό υπάρχει το S2.

Γιατί; Γιατί να πρέπει να ρίξουν τα specs για να πέσει στις 4″ ή οθόνη; Ήταν τόσο κοντά στο να κάνουν μια πανέξυπνη κίνηση και το σκότωσαν μόνοι τους. Τώρα που θα αποτύχει θα πάρει μαζί του και το όνειρο για τούμπανο specs σε μικρότερες ίντσες γιατί: “Μα το βγάλαμε και απέτυχε, ο κόσμος δεν το θέλει” …

FACEPALM.jpg

techviewGr (Iphonias)

are you kiding me???
Με τετοιο bezel και τέτοια οθόνη 480χ800 που πάει!!!!?!?!?!!?!?!?!?!?!!?!?!?!!?!! τα 5ΜΡ που τα βαζεις ασε που ο φακος θα ειναι χαλια ποιοτητας….
θα το ηθελα με τον S4 1GB RAM και οθόνη qHD και ας μην ειναι Amoled…

KonstasK

Τι διαφορα έχει απο Galaxy S advance?

vasiliSIII

Λοιπον καλα τα λεμε αλλα για για να εχουμε αυτα τωρα που το σκεφτομαι θα πρεπει να πληρωσουμε 50 με 60 € μονο λιγοτερα απο το S3 μιας και για τον κατασκευαστη αυτη θα ηταν η διαφορα κοστους. Αρα σκεφτητε, θα εδινε κανεις 600€ για το mini?

Evan

Γκαφα μεγαλη απο τη Samsung! Γιατι να μη παρει καποιος το Galaxy Nexus βρε παιδια??

Solon

Καμιά σχέση με SIII! Προσωπικά θα αγόραζα ένα SIII στις 4-4.3 ίντσες αλλά αυτό…..

anthony

τι ειν τουτο ! ελεοςςς!!!

alexis

μαλλον δεν καταλαβαν οτι πολυς κοσμος ηθελε το s3 ΑΥΤΟΥΣΙΟ με μικροτερη οθονη….κριμα

azriel84

Samsung. No1 κατασκευαστής οθονών και επεξεργαστών για mobile συσκευές παγκοσμίως. Τρελά κέρδη με τo SIII. Και τι κάνει; Βάζει CPU Erickson (????) και ανάλυση στην οθόνη τριετίας; Και δεν παίρνω το SII καλύτερα;

@alexis
+1

Τουλάχιστον έχει JB κάτι είναι και αυτό.

Νικος

Ποσοι θα την πατησουν αραγε, πιστευοντας οτι παιρνουν ενα s3 με μικροτερες διαστασεις!
Το κινητο αυτο ουτε 20 δεν επρεπε να κανει1

Σωτηρης

st-ericson?ντοοοηηηηηηην!!!!
Samsung κοπέλα μου πας καλά???
Έχεις τους υπερτέλειους επεξεργαστές σου και διαλέγεις τον ποιο άκυρο που θα μπορούσες να βρείς?
??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Κωνσταντίνος

Θεέ και κύριε!!! Πάμε καλά; Διπύρηνος ST-Ericson; Πραγματικά σαν το Galaxy Ace II είναι μόνο που έχει 1Ghz επεξεργάστηκε. Απογοητεύτηκα:(

antonis

το μόνο λάθος σε αυτό το κινητό είναι το όνομα του (αν τελικά είναι αυτό)
πρόκειται για μια low end πλέον συσκευή που θα πρέπει να έχει τιμή πώλησης 250euro maximum.

όσο για κάποιους που λένε ότι ήθελαν το S3 με μικρότερη οθόνη απορώ πως σκέφτονται.
Θα πας να αγοράσεις το GS3 και αντί να σου λένε υπάρχει και σε λευκό θα λένε υπάρχει σε medium και large?
Τι περιμένατε δηλαδή να ακυρώσει η ίδια η samsung την καλύτερη της συσκευή?

Οι high end android συσκευές έχουν πλέον 4,5″ και πάνω οθόνη και το ποτάμι δε γυρίζει πίσω.
όποιος θέλει 4″ μπορεί να πάρει iphone.

jimo

Παιδαι εδς θα ηθελα να σταθω ενα λεπτο και να αναφερθω σε ενα γεγονος που μπορει να αποτελει κια βασικη αποδειξη οτι μολισ εβγαλε η apple to iphine 5 στις 4 ιντσες ετρεξε αμεσωσς η samsung να αντιγραψει! μιλαμε για πολυ μεγαλο και τρανταχτο λαθοσ της samsung!! εχω βαρεθει να βλεπω εταιριες να κανουν αντιγραφη απο την apple θα ηθελα για μια φορα να δω και μια πρωτοβουλεια!! ετσι για να αλαξω γνωμη για τα android που αποτελουν απλα ενα ποιο φτηνο αντιγραφο ios !! τελικα ολα ειανι ενα μεγαλο κολπο marketing!!! η samsung θελει θυματα!!!!

Γιώργος

4 ίντσες και 800×480…!?!?!? Αν όντως είναι έτσι… ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ! Θέλω super amoled 4.3 ιντσών με ανάλυση 720 x 1280 pixels

Giorgos_Ptolemaida

@jimo δεν ξερω αν το γνωριζεις αλλα η Samsung εχει εδω κ πολυ καιρο κινητο με οθονη 4”.. Που την ειδες την αντιγραφη???

Wolf

Θα είναι όντως άκυρη η ονομασία s3 mini άλλα και η τιμή των 400 ευρώ σε αυτήν τη συσκευή…! Όσο για εσάς πού θέλετε το s3 με πιο μικρή οθόνη και αυτό άκυρο είναι…!! Και εγώ θέλω ένα iPhone4 με 4, 3 ίντσες πού να στέλνει με bluetooth η μια porche με τρεις ρόδες… κτλπ….! Η μαγεία του s3 είναι αύτη η υπέροχη μεγάλη οθόνη πού κάνει άχρηστο το tablet σου και πού πολλές φορές σε κάνει να μην ανοίγεις καν τον υπολογιστή σου γιατί τα κάνεις όλα από αυτό ξάπλα στον καναπέ σου…!! Κάποιοι δυσκολεύονται ακόμα και σήμερα να καταλάβουν ότι αυτές οι συσκευές δεν είναι τηλέφωνα άλλα ‘και τηλέφωνα’..! Φίλε jimo δεν γίνεται να ‘αλάξεις γνώμη για το android’..!! Για να αλλάξεις γνώμη για το android θα πρέπει να αλλάξουν πρώτα οι λόγοι για τούς οποίους αγοράζεις και η χρήση πού κάνεις σε αυτές τις συσκευές…! Το android είναι σαν να μπαίνεις σε μια περιφραγμένη αλάνα με ότι όχημα θέλεις και να κάνεις ότι γουστάρεις ενώ το ios σαν να μπαίνεις με ένα γρήγορο κυριλέ αμάξι σε έναν δρόμο γεμάτο πινακίδες,φανάρια και διόδια….!!

takis1994

Καλα δεν θα σερνεται το κινητο επειδη θα εχει διπυρηνο.Μην τρελαθουμε κ ολας.Ολοκληρο sgs 1 , 512 ram και μονοπυρηνο με jellybean ειναι ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ για καθημερινη χρηση.Οταν λοιπον βαζεις 1 γβ ραμ και δυπιρηνο επεξεργαστη , καθε αλλο παρα ικανοποιητικα θα τρεχει το android.Μην κλαιγεστε λοιπον, και ολοι εσεις που λετε ΕΛΕΟΣ και ΜΑΠΑ,μαθετε οτι το να ειναι ενα κινητο snappy και ελεεινά smooth (τοσο ετσι ωστε να το κανετε επίδειξη στους φιλους σας) εξαρταται σε ΦΟΒΕΡΟ βαθμο απο το software , και ειναι αληθεια οτι στην 4.1 η google εκανε εξαιρετικη δουλεια.

Γιωργος Αγριανιτης

Για 4 κατοσταρικα ειναι μακακια!!!
Παρτε το S2 με τα 100 η δωστε αλλα 85 και παρτε το κανονικο s3,τσαμπα S3 mini φτιαξανε….

Γιωργος Αγριανιτης

Παρτε το S2 με τα 1000*

ktsak

Καλα η Samsung κοροιδευε την Apple που εβγαλε το νεο iPhone 5 στις 4″. Kαι τωρα εκανε και αυτη κωλοτουμπα και εβγαλε το Samsung SIII mini στις 4″ ? Aυτοι δεν ηταν που ελεγαν εκει στη Sammy “…the bigger the better” ? Τι εγινε τωρα ?

Καλα λενε, μεγαλη μπουκια φαε, μεγαλο λογο μην πεις !!!!!!!!!!!!!
Το νεο μοτο της Sammy : Designed from “κωλο-tumbans” ….

Χρήστος

Ρε παιδιά έλεος. Έχουμε όλοι παρασυρθεί στο γαϊτανάκι των τεράστιων κινητών και μας αρέσει κιόλας!
Κινητό θέλω και όχι παντόφλα gps. Θέλω να χωράει στην τσέπη του τζιν μου και όχι να το κουβαλάω σε τσάντα. Το Samsung Galaxy S2- S3 είναι επιεικώς Παντόφλες που για να τις χειριστείς χρειάζονται 2 χέρια. Πιστεύω οι maximum διαστάσεις ενός τηλεφώνου δεν πρέπει να ξεπερνάνε τα 123 x 61 x 9 mm.
Στην τελική αν θέλετε να βλέπετε ταινίες πάρτε tablet.
Διάβασα καλά; μπαταρία 1500mah με οθόνη 4 ιντσών;;;; πλάκα μας κάνουν; κάθε απόγευμα στην φόρτιση;;; Σύμφωνα με τα νέα δεδομένα η μπαταρία πρέπει στην χειρότερη να είναι 1800..

Chris

Που κολλάει το τερατακι που αχνοφαινεται ?

JohnWave

Eξίσου άσχημο σαν τον μεγάλο αδελφό του και με χαρακτηριστικά που δεν δικαιολογούν τιμή 400 ευρώ.Παρόλα αυτά θα πουλήσει σε όσους επηρεάζονται από το όνομα και όχι από την ουσία.Και υπάρχουν πολλοί τέτοιοι καταναλωτές.

MEDS

Παιδιά χαλαρώστε, το κινητό σχεδόν ολόιδιο πωλείται από αρχές Σεπτέμβρη με την ονομασία Samsung Galaxy S DUOS (δίκαρτο) https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s_duos_s7562-4883.php
Απλά τώρα δε θα παίρνει 2 κάρτες. Όλα τα άλλα χαρακτηριστικά ίδια είναι.

MEDS

*σόρρυ για το διπλό post.
Εφόσον είναι ακριβός το ίδιο με το DUOS μάλλον δεν είναι αυτό που έχει διαρρεύσει, μακάρι να είναι τούμπανο και όχι αυτό!

MarioVito

Κατά τα άλλα έκραζαν την Apple που έβγαλε με 4 ιντσες το iphone5 ! Της κολοτούμπας έγινε! ΚΑΙ 400 ΕΥΡΏ??????? Αλλά όχι όχι η apple ειναι ακριβή …η Samsung ειναι value for money! Εν το μεταξύ σε όλες τις εφαρμογές στο PLAY , σε όσους κολάνε είναι κάτοχοι Samsung.

NtheGrPap

τι λεει ο ποιητης? ευχαριστω δεν θα παρω!
η επομενη συσκευη μου οταν χαλασει αυτη εχω
θα ειναι το Acer cloud mobile. 350euro

Demis

και δεν αγοράζω το xperia p που είναι ανωτέρω σε όλα σχεδόν (εκτός απο sdcard) στα 300 ευρώ από οι αυτό το πράγμα……

kamounias

Παιδια θελω την αποψη σας…samsung galaxy s3 η iphone 4s…??????

konstantinos

Παιδια το πηρα στα 200€ καινουργιο και νομιζω οτι εκει τα αξιζει τα λεφτα του!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.