Samsung Galaxy S III, Οι λειτουργίες μέσα από το ελληνικό δελτίο τύπου

H Samsung Electronics Co. Ltd παρουσιάζει το GALAXY S III, την τρίτη γενιά κινητών τηλεφώνων GALAXY S. Εμπνευσμένο από τη φύση, το GALAXY S III είναι ένα κινητό τηλέφωνο «πλημμυρισμένο» από προηγμένα χαρακτηριστικά και ευκολίες (φωνητικές εντολές, αναγνώριση κινήσεων), ενώ επιτρέπει στο χρήστη να μοιράζεται αγαπημένες στιγμές εύκολα και γρήγορα.

Το Samsung GALAXY S III θα είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη στα τέλη Μαΐου, ενώ στην Ελλάδα θα έρθει το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου.

, Samsung Galaxy S III, Οι λειτουργίες μέσα από το ελληνικό δελτίο τύπου

Το νέο, κομψό και καινοτόμο GALAXY S III, με τα προηγμένα του χαρακτηριστικά, καθιστά την καθημερινή ζωή ευκολότερη. Ο χρήστης μπορεί να απολαύσει περιεχόμενο, όπως ποτέ πριν, χάρη στην ανεπανάληπτη 4,8 ιντσών HD Super AMOLED οθόνη του. Η 8MP φωτογραφική μηχανή και η 1,9MP εμπρόσθια κάμερα προσφέρουν μια ποικιλία «έξυπνων» χαρακτηριστικών που σχετίζονται με τις δυνατότητες της κάμερας και την αναγνώριση προσώπου, εξασφαλίζοντας ότι όλες οι στιγμές αιχμαλωτίζονται εύκολα και άμεσα. Το Samsung GALAXY S ΙΙΙ διαθέτει την έκδοση Ice Cream Sandwich του λειτουργικού συστήματος Android 4.0, με σημαντικά βελτιωμένη χρηστικότητα και πρακτικότητα.

«Φυσική» Αλληλεπίδραση
Το GALAXY S ΙΙΙ ενισχύει την αλληλεπίδραση μεταξύ του χρήστη και της συσκευής. Η νέα συσκευή ανιχνεύει το πρόσωπο, τη φωνή και τις κινήσεις του χρήστη, προσφέροντάς του μια πιο άνετη και «φυσική» εμπειρία χρήσης κινητού τηλεφώνου. Με την πρωτοποριακή λειτουργία ‘Smart stay’, το GALAXY S III είναι σε θέση να γνωρίζει πώς ο χρήστης χρησιμοποιεί το τηλέφωνό του – καθώς για παράδειγμα διαβάζει ένα ηλεκτρονικό βιβλίο ή περιηγείται στο διαδίκτυο – έχοντας την εμπρόσθια κάμερα απέναντι από τα μάτια του.

Επιπλέον, το GALAXY S III διαθέτει το ‘S Voice’, ένα προηγμένο user interface, που αναγνωρίζει και ανταποκρίνεται σε φωνητικούς ήχους. Επιπροσθέτως της αναζήτησης πληροφοριών και της βασικής λειτουργίας της «επικοινωνίας», το S Voice προσφέρει επιμέρους ισχυρά χαρακτηριστικά σε σχέση με τον έλεγχο της συσκευής και τις εντολές. Για παράδειγμα, όταν η αφύπνιση του τηλέφωνου ενεργοποιείται, ενώ ο χρήστης χρειάζεται λίγη επιπλέον ξεκούραση, μπορεί να την αναβάλλει απλά με μια του λέξη. Επίσης, με τη χρήση του ‘S Voice’ ο χρήστης μπορεί να αναπαράγει τα αγαπημένα του τραγούδια, να ρυθμίσει την ένταση, να στείλει μηνύματα κειμένου και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, να οργανώσει το πρόγραμμά του ή να ξεκινήσει αυτόματα την κάμερα και να τραβήξει μια φωτογραφία.

Εκτός από την αναγνώριση προσώπου και φωνής, το GALAXY S III αντιλαμβάνεται τις κινήσεις του χρήστη, προσφέροντας μέγιστη χρηστικότητα. Στην περίπτωση που ο χρήστης γράφει μήνυμα από το GALAXY S III και αποφασίσει τελικά να πραγματοποιήσει κλήση στον παραλήπτη του μηνύματος, μπορεί απλά να βάλει το κινητό του στο αυτί του και το GALAXY S III καλεί άμεσα το συγκεκριμένο αριθμό. Με τη λειτουργία ‘Smart alert’, ο χρήστης δε χάνει καμία αναπάντητη κλήση ή μήνυμα, εφόσον κάνει το τηλέφωνο να δονείται, όταν επαναχρησιμοποιείται μετά από κάποια λεπτά αδράνειας.

Εύκολη και άμεση ανταλλαγή αρχείων
Το Samsung GALAXY S III είναι κάτι παραπάνω από μια προσωπική συσκευή, καθώς προτρέπει το χρήστη να μοιράζεται τα οφέλη της συσκευής με την οικογένεια και τους φίλους τους, ανεξαρτήτως από την τοποθεσία στην οποία βρίσκεται. Με το νέο ‘S Beam’ το GALAXY S III επεκτείνει τις δυνατότητες του Android™ Beam και επιτρέπει στο χρήστη να μοιράζεται βίντεο μεγέθους 1GB μέσα σε τρία λεπτά και αρχείο μουσικής 10MB σε δύο δευτερόλεπτα, απλά αγγίζοντας ένα άλλο GALAXY S ΙΙΙ, ακόμη και χωρίς σύνδεση Wi-Fi ή σήμα. Η λειτουργία ‘Buddy photo share’ επιτρέπει επίσης στο χρήστη να μοιράζεται τις φωτογραφίες εύκολα και την ίδια στιγμή με όλα τα πρόσωπα που απεικονίζονται σε αυτές.

Με τη λειτουργία ‘AllShare Cast’, ο χρήστης μπορεί να συνδέσει ασύρματα το GALAXY S ΙΙΙ με την τηλεόρασή του και να μεταφέρουν άμεσα το περιεχόμενο του smartphone του σε μια μεγαλύτερη οθόνη. Επίσης, με τη λειτουργία ‘AllShare Play’ μπορεί να μοιράζεται αυτόματα όλες οι μορφές αρχείων μεταξύ του GALAXY S ΙΙΙ και του tablet, του υπολογιστή και της τηλεόρασης, ανεξαρτήτως από την απόσταση των συσκευών, ενώ με τη λειτουργία ‘Group Cast’ το περιεχόμενο της οθόνης μπορεί να προβάλλεται και να μοιράζεται στιγμιαία με πολλές επαφές στο ίδιο δίκτυο Wi-Fi, προσφέροντάς τους τη δυνατότητα να κάνουν σχόλια και αλλαγές σε πραγματικό χρόνο.

Μοναδικός σχεδιασμός με ασυμβίβαστη απόδοση
Το GALAXY S ΙΙΙ δεν προσφέρει μόνο χαρακτηριστικά για ενισχυμένη χρηστικότητα, αλλά διαθέτει επίσης έναν εργονομικό και φιλικό σχεδιασμό για μεγαλύτερη άνεση και ευκολία. Κατά το λανσάρισμά του, το Galaxy S III θα διατίθεται σε δύο χρώματα, μπλε και λευκό, ενώ αργότερα θα διατεθεί μια σειρά από επιλογές χρωμάτων.

Με την 4,8 ιντσών HD Super AMOLED οθόνη του, το GALAXY S III προσφέρει μια ευρεία, «ζωντανή» εμπειρία θέασης. Η Super AMOLED οθόνη «ενισχύθηκε» επιπλέον σε HD και 16:9 ευρύτερες γωνίες θέασης. Για να εξασφαλιστεί ταχύτερη ανταλλαγή περιεχομένου και συνδεσιμότητας, το GALAXY S III προσφέρει το Wi-Fi Channel Bonding, το οποίο διπλασιάζει το εύρος συχνότητας του Wi-Fi.

Το GALAXY S III παρουσιάζει μια μεγάλη ποικιλία νέων λειτουργιών για ακόμα πιο ενισχυμένη απόδοση και εμπειρία χρήσης, όπως το ‘Pop up play’. Η εν λόγω λειτουργία επιτρέπει στο χρήστη να αναπαράγει ένα βίντεο οπουδήποτε στην οθόνη, ενώ πραγματοποιεί παράλληλα και άλλες εργασίες. Η 8MP φωτογραφική μηχανή διαθέτει μηδενική ταχύτητα υστέρησης κλείστρου, επιτρέποντας στο χρήστη να απαθανατίζει εύκολα και χωρίς καθυστέρηση, κινούμενα αντικείμενα. Με τη λειτουργία ‘Burst shot’, που επιτρέπει την άμεση λήψη είκοσι συνεχών λήψεων και τη ‘Best photo’, που επιλέγει τις καλύτερες οκτώ φωτογραφίες, το GALAXY S III εξασφαλίζει μια αξέχαστη εμπειρία χρήσης φωτογραφικής μηχανής. Βίντεο σε HD μπορεί να γραφεί ακόμα και με την 1,9MP εμπρόσθια κάμερα. Ο βελτιωμένος φωτισμός στην πίσω όψη της συσκευής βοηθά περαιτέρω στην εξάλειψη της θολούρας στις φωτογραφίες, ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Η πληρωμή λογαριασμών μέσω του κινητού είναι επίσης εφικτή με το GALAXY S III, καθώς διαθέτει την τεχνολογία Near Field Communication (NFC). Η εμπειρία gaming ενισχύεται μέσω του ‘Game Hub’, παρέχοντας πρόσβαση σε αναρίθμητα παιχνίδια, ενώ το ‘Video Hub’ προσφέρει στους χρήστες υψηλής ποιότητας τηλεόραση και ταινίες. Επιπλέον, το ‘Samsung Music Hub’ θα προσφέρει μια προσωπική υπηρεσία streaming για μουσική. Οι εν λόγω υπηρεσίες θα είναι αρχικά διαθέσιμες σε επιλεγμένες χώρες και σταδιακά θα διατεθούν στην παγκόσμια αγορά.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

24 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
victor

Παιδιά εμένα πάντως μου φεναιται κακασχημο

Teo

βαλτος εισαι πρωινιατικα Κωσταα..?
Λεω να πουλησω το Optimus 3D μου,μια Stirella,ενα σαλονακι,δυο πακετα μακαρονια και ενα πακετο χαλβα για να το αγορασω !
Οποιος ενδιαφερετε στειλτε μνμ..χαχαχαχα

Giorgos

@teo Τα μακαρονια τι νουμερο ειναι;

Τριαντάφυλλος

Δεν μπορουσαν να βαλουν ολες αυτες τις λειτουργειες και να παντρεψουν τον samsung g3 με το htc one x?για να δουμε ενα ομορφο και παραλληλα λειτουργικο κινιτο.Φτιαξτε ρε samsung κατι ομορφο τελος παντων!!!!

Teo

@Giorgos χαχααχα…ειναι για παστιτσιο φιλεε..αυτα με την τρυπα στη μεση.
@ Τριανταφυλλος..το κινητο ειναι πολυ ομορφο.Δες το καλυτερα λιγακι.

giorgio

Ελπίζω τα προβλήματα να μην προκύψουν σε λίγο καιρό, όταν θα αρχίσει ένας προς έναν να λένε για την μπαταρία. Νομίζω -και χωρίς να θέλω να είμαι προάγγελος κακών- ότι αυτό θα είναι το σημείο συζήτησης.

Έχω το Galaxy S και με την 2.2 μπορούσα να ακούω web radio για 4 ώρες, ώσπου η μπαταρία έπεφτε επικίνδυνα στο 19-20%. Ένας φίλος μού το ρούταρε και ξαφνικά η διάρκεια της μπαταρίας εκτινάχθηκε. 8-8,5 ώρες web radio και το ποσοστό να είναι στο 40% και να κρατάει για κλήσεις, μηνύματα και σερφάρισμα ως το βράδυ.

Καλά όλα τα καλούδια του S3 αλλά η μπαταρία θα κρίνει αν όλα αυτά μπορούν να τρέξουν επαρκώς, τουλάχιστον για μια φουλ μέρα.

ΙΩΑΝΝΗΣ

απο μπροστα ειναι οκ …απο πισω ειναι σαν το corby…! το one x απο πισω ειναι ολα τα λεφτα..!μεγαλη κοντρα για φετος τ 2 κινητα..

αντώνης

Ο χριστός κ η μάνα του,απορώ ειλικρινά ρε παιδια πως θεωρείται το htc ποιο ομορφο;;; Προσωπικά ειναι τοοοοσοο μα τοοοοοσοο άσχημο μπρος του. Τες πα γουστα είναι αυτα βέβαια,
@Teo εγώ ενδιαφέρομαι για το χαλβά ρε φιλε,ειναι φαρσάλων;;; 😛
Αντε να μπούνε κ η υπόλοιπη να αρχίσουν να γράφουν περι ρακετας γκουμουτσας παντοφλας κ οσα δε φτάνει η αλεπού τα κανει κρεμαστάρια να γελασουμε λιγο. 😉

Teo

Παει ο χαλβας φιλεε..μολις τον καταπια..
τωρα εχει σειρα η μακαροναδα..
-Στο θεμα μας ομως..Το κινητο οντος ειναι super και το περιμενω πως & πως..εχω βαρε8ει να βγαζω τα ματια μου στην πολυ μικρη 4,3″ του 3D.

Τα Νέα Του Νετ

Κριμα που το S Voice δεν υποστηριζει Ελληνικα..Με 2GB ram και Ελληνικο S Voice θα το σκεφτομουν…Τωρα…

bilis3

Εγώ δε λέω ότι ειναι κάτι καινούργιο το s .galaxy s3 απλά πιστεύω ότι η αυτονομια του κινητού και η οθονη μετράνε πιο πολύ από όλα.Από οθόνη είναι πολύ καλό έωςκαι χρηστικοτατο.Από+ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ να δούμε. Οθονη=υπομενική αρέσκεται

ante_geia

Παιδια τι λεμε τωρα ειναι κινηταρα … !!!

vasilis

παιδιά το κινητό έχει μελέτη από πίσω, όταν το πιασετε στο χέρι σας δεν θα θέλετε να το αφήσετε.

gpower

Γιατι η samsung δεν εβαλε στο SIII super amoled plus και εβαλε απλη super amoled η οποια ειναι pentile μονο αυτο δεν μπορω να χονεψω με τιποτα.Στην αρχη ειπα οτι δεν εχει φτασει η τεχνολογια της σε no-pentile 720p οθονες.Αλλα μετα ειδα το καινουργιο tad 7.7 με super amoled plus και 1280χ800 αναλυση…οποτε παλι μονο εκει κολλαω στην αγορα του.
Κατοχος SII ειμαι και φιλος μου εχει razr.Ε παραολο που το razr εχει 960χ540 pentile ομως,το SII εχει καλυτερη λεπτομερια παντου+οτι το μαυρο του razr δεν ειναι αβυσσος φωτιζει λιγο το βραδυ..

Ante_Geia

Ρε αστους να λενε @Vasilis … Οταν θα το δουν απο κοντα …. θα το πιασουν στα χερια τους τοτε θα καταλαβουν … Για τι και εγω αυτο εκανα … Απο Βιντεακια εβλεπα το Galaxy S2 και απο φωτογραφίες και δεν σκέφτηκα να παω σε κανα Πλαισιο σε multirama η τιποτα τέτοιο για να δω πως ειναι και οταν το ειδα απο κοντα το πείρα στα καπακια … Τωρα λενε λενε λενε γιατι δεν εχουν δει τιποτα …!!!

andreas kor

@gpower η οθονη του δεν ειναι απλη…Ειναι super amoled HD.!! Που σημαινει κορυφαια
χαρακτηριστικα στην οθονη…Ας περιμενουμε λιγο να το δουμε απο κοντα και μετα
το κρινουμε!

Ante_geia

@gpower ειναι ονομασια Super amoled plus … Για να πει οτι ειναι λιγο καλητερη απο την απλη Super amoled plus … !!! Εννοειτε πως η Super amoled HD ειναι καλυτερη … Μην λεμε και οτι θελουμε …!!!

Demis

Η εξωτερική του εμφάνιση δεν με άφησε άφωνο, αν και αυτό είναι υποκειμενικό. Τα τεχνικά του χαρακτηριστικά είναι κορυφαία και αυτό, νομίζω, ότι δεν χωρά αμφισβήτηση. Οι καινοτομίες πολλές και, αν αναλογιστεί κάποιος την εμπειρία του χρήστη από τις αντίστοιχες συσκευές της Samsung , έχουμε να δούμε πολύ ωραία πράγματα σύμφωνα με τη γνωστή ατάκα του παλιού εληνικού κινηματογράφου! Εν αναμονή του Βίντεο λοιπόν…

αλλος

γιατί κορυφαία τα χαρακτηριστικά? Με οθόνη 4.8 και ανάλυση 1280χ720 το λές κορυφαίο? Και το xperia S που έχει αυτή την ανάλυση σε οθόνη 4.3 τι το λες? Και οσον αφορά τις καινοτομίες? Για ποιο πράγμα μιλάμε για την αντιγραφή του Siri του iphone4s? προσωπικά απογοητεύτηκα!

Tony Cool

@αλλος δηλαδη αν μια εταιρια ‘στριμωξει’ την αναλυση 1280χ720 σε μια οθονη 3 ιντσες τοτε αυτη η οθονη θα ειναι αυτοματως καλυτερη απο την οθονη του xperia s;Δεν ειναι ετσι,το αντιθετο μαλιστα γιατι οσο μεγαλωνει η αντιθεση μικραινει η απεικονιση εικονων,γραμματων κλπ και γινεται ανυποφορη η κατασταση,βγαζεις τα ματια σου για να διαβασεις κατι.Αυτη η αναλυση μπαινει σε 15αρια laptops,μην τρελαθουμε!

ασφαλεια

Τα καλύτερα κινήτα εΙναι τα samsung οτι και να λέτε..

τασος

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΗΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΟ…

Συμφωνώ απόλυτα

διαγωνισμοι

Όντως τα προϊόντα της μπορουν να σταθούν άνετα απέναντι σε αλλά κινητά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.