Samsung Galaxy S III, Ακόμα μία φωτογραφία διαρρέει [φήμες]

Το σίριαλ με τις διαρροές φωτογραφιών του Samsung Galaxy S III συνεχίζεται, με το πιο πρόσφατο επεισόδιο να έχει μία ακόμα πιο καθαρή εικόνα που μας βοηθά περισσότερο να δούμε μερικά από τα δυνατά χαρακτηριστικά του, όπως η οθόνη του, η οποία θα καταλαμβάνει το μπροστινό μέρος της συσκευής.

Η “αποκάλυψη” έγινε από το ολλανδικό blog για κινητά GSM Helpdesk, ενώ οι φίλοι των smartphones περιμένουν με ανυπομονησία την επίσημη ανακοίνωση.

Κατά τα άλλα, οι φήμες για τα specs παραμένουν όπως τις ξέραμε: 1,5 GHz τετραπύρηνος Samsung Exynos, Android Ice Cream Sandwich, κάμερα 12 megapixels, NFC λειτουργία και Bluetooth 4.0.

, Samsung Galaxy S III, Ακόμα μία φωτογραφία διαρρέει [φήμες]

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

39 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Λευτερης

Πραγματικα κριμα που δεν θα εχει Cortex A15….Aν τελικα εχει τα παραπανω χαρακτηριστικα πυστευω πως δεν θα μπορεσει να κανει τη διαφορα απο τον ανταγωνισμο οπως ειχε κανει το SGS2

Πάνος

Αδιάφορο όπως και τα προηγούμενα ,από χαρακτηριστικά πολύ δυνατό αλλα χρειάζεται? Φαντάζομαι τιμή στα ύψη!!!!

iceman(the original)

12 μεγαπιξελ καμερα; που θα χωρεσει ο φακος αν ειναι τοσο λεπτο οσο το προηγουμενο; να ηταν η ζηλεια ψωρα……

vitalogy

ότι και να είχε από την στιγμή που τρέχει android…αστα να πανε. Τουλάχιστον ελπίζω να μην έχει αυτά τα άθλια πλαστικά…

makis

κανα αμερικανακι στη συζιτηση οτι και να ειναι ειναι πλαστικο εχει στραβο κουμπι ειναι λοξο ειναι σαπιο χαλια θελει μπαταρια απο τρακτερ δεν βγηκε ακομα δεν με νοιαζει το χειροτερο ειναι android ειναι πισωκινητο καιει πολλη ερε γλεντια οταν βγει αμερικανακια ετοιμαστε χολη ααα θα εχει 800 ευρα τι λεσ μα αυτα αγοραζω ενα seisento fiat 900 cc ela o epomenos

giota

εχω calaxy s2 πολυ καλο γουσταρω που τρελαινεστε με τα samsyng kai τα πλαστικα τους γιατι τα αγοραζει ο κοσμος δεν καταλαβαινο μαπα πλαστικα 30000000 τυφλοι τα αγορασαν λετε να γινουν 100000000

zin

ε μεχρι που να παει και η Samsung ρε παιδια,παλυ την χτυπησε η htc στα android,οσον αφορα για την apple δεν εχει προς το παρον ανταγωνιστη..

Kosmas Konstantakakis

Πλαστικο,πλαστικο αλλα και το γυαλι με πλαστικο το καλυπτετε για να μην το κλαιτε!! xD

Δημητρης K.

@zin οταν λες δεν εχει ανταγωνιστη?εννοεις πως το i phone ειναι το καλυτερο αυτη τη στιγμη στην αγορα? Αν εισαι ΙΟS fan ναι,Σαν συνολο ισως ναι,Αν εννοεις ομως σε specs τοτε οχι.

Nikolakis

Άντε να βγει για να πέσει η τιμή στο 2 και να το αγοράσουμε..

zin

ποτε δεν κοιταω specs γιατι την επαθα πολλες φορες,το λειτουργικο κανει τα specs,δεν ειμαι ΙΟS fan…

dont u dare

+1 apo emena @Zin. Ειπα να δοκιμασω και γω android. Τελικα ειναι ενας κακογραμμενος κωδικας που και 9πυρηνες να του ριξεις θα το καμει ολα τροχαλο. Τι τα κανεις τα σπεκς αμα το οδηγας σε χωματοδρομο το αμαξι? . Με το ICS πανε να φτιαξουν τα πραγματα…

Antonis

Σαν design μου αρεσει αυτο στην φωτο, αλλα για τα specs πρεπει να περιμενουμε.

meteres

Οσα δε φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια.Δε σας αρεσει γιατι ειναι στραβο γιατι ειναι ασχημο γιατι δε φτιαχνει καφε.Επιτελους ρε παιδια ας επικροτησουμε καθε καινουργια καινοτομια και το λεει καποιος που δεν ειχε s2 ποτε αλλα htc.

Awaker

Πλάκα έχετε μερικοί…έιδατε και τα πλαστικά…παρτε το χαμπάρι…H Samsung έχει ξεφύγει…και οποιος δεν το βλέπει απλα εθελοτυφλει…
Πάλι το κορυφαίο android του 2012 θα έιναι…εδω θα είμαστε και θα το δούμε…

nikos

+1 Nikolakis αντε να βγει να περνουμε εμεις σειρα για g2

jimrousk

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nektarios_nick

Τωρα και με την καμερα στα 12mp ειναι super !!Αντε ευγε Samsung

panos13

Ρε παιδια τι παθατε με τα πλαστικα?Τα πλαστικα βγηκαν καλυτερο κινητο το 2011…Οταν το αγοραζατε δεν σκεφτοσασταν πλαστικα.Το κινητο ειναι πολυ ωραιο,εχει σχεση και με την προηγουμενη φωτο που ειδαμε, οποτε λογικα δεν ειναι απλα μια φημη.Απο τεχνικα χαρακτηριστηκα με χαλαει λιγο ο τεραπυρηνος..αλλα πιστευω οτι ο exynos θα εχει λιγο καλυτερες επιδοσεις απο terga 3.

Tony Cool

Δε τιθεται θεμα συγκρισης αναμεσα στα ‘φτηνα’ πλαστικα οταν συνοδευονται απο την φοβερη ποιοτητα κατασκευης της samsung και το ακριβο γυαλι και μεταλλο του iphone που τρεμει το φυλλοκαρδι σου μην πεσει απο τα 10 εκατοστα.Κατα τη γνωμη μου τη χρυση τομη πετυχαινουν συσκευες οπως το n9 και το razr που συνδυαζουν και ποιοτητα υλικων και κατασκευης.Δεν θα αναφερω τα htc γιατι εμενα προσωπικα δεν μου αρεσει καθολου η αφη και το grip τους παροτι ομολογω οτι ειναι ποιοτικοτατα.
Και για να μην ειμαι και εντελως off topic να αναφερω πως κατα τη γνωμη μου τα καλα νεα για τους κατοχους του sgs2 ειναι πως μαλλον δε θα χρειαστει να ξηλωθουμε καθως οι ουσιαστικες διαφορες με το 3 πιθανοτατα θα ειναι ελαχιστες και αμελητεες.

kostis

μιλατε καποιοι για τα πλαστικα…..αληθεια…..εχει gorila glass το μηλο? οχι???? πολυ κριμα….

dimitris

ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΗΧΕΙΟ να εχει απο τον προκατοχο του και ολα καλα…..

spyrosrotary

Αν ισχυουν αυτα που αναγραφονται στο αρθρο τοτε μαλλον η Samsung αδικα μαε χει στην αναμονη τοσο καιρο!Δεν υπαρχει και ουσιαστικος λογος να αναβαθμισουμε και το S2 κιολας!

Teo

Παιδιά..είναι χαλια.Μην το πάρετε..
Αφήστε εμάς να πάμε να σκάσουμε τα λεφτάκια μας και να το χαρούμε.
Ρέεε..τι λέτε για μέταλλο και γυαλί,εξοχικό θα αγοράσουμε?

R_BachmaN

Μα………, αρνητικά και θετικά σχόλια σε κάτι που δεν βγήκε;

Βαλτε το μυαλό σας να δουλέψει.

Ανάθεμα τα flame wars . Άμα το γουστάρω= αυτό είναι. Απλά τα πράγματα.

Αν δεν μου αρέσει θα βρώ αλλού.=Πιο απλά τα πράγματα.

Δυστυχώς τα flames πουλάνε και το φταίξιμο είναι δικό μας. Βαρέθηκα.

tolken

Αν και android το Samsung Galaxy S2 ειναι κορυφη για μενα. ΟΚ δεν ειναι ισως iphone αλλα το χτυπαει στα ισια. Μην σας πω οτι η οθονη ειναι κλασεις καλυτερη και ποιο γαματη απο iphone.
H apple γα μενα μονο ipad ειχε και το μαμησε και αυτο με την νεα εκδοση. Σε πωλησεις θα παει καλα πιστευω και η καινουρια εκδοση. Θα το χτυπησω ανετα αν δεν εχει κανενα προβλημα γιατι τωρα τελευταια οτι κυκλοφορει φερνει μαζι του καποια ασθενεια (ειτε tablet ειτε κινητο). Τα 2 κινητα για μενα που περιμενω να αγορασω ειναι το νεο Samsung galaxy S3 Και το Best for me Nokia Lumia 900. 🙂 (must)

nektarios_nick

tolken μαζι σου !!!!!!!!

kostas

Δεν βρισκω λογο να πουλησω το galaxy note μου για το sg3…δεν λεω 12αρα καμερα nfc 4πυρηνο που θα μου χρειαζεται το πολυ μια φορα την ημερα αλλα δεν πιστευω να εχει μεγαλυτερη αναλυση κ pixel density απο το note mou… Δυσκολα να ξεκολλησω απο τς 5.3 ιντσες… Ειναι ωραιο ομως εμφανισιακα το sg3…οσο για τα πλαστικα και το note πλαστικο back cover εχει αλλα δεν μου ειπε κανενας τι πλαστικουρα ειναι αυτο… Για την ακριβεια η μονη λεξη που ακουω ειναι “τελειοοο”…

Haduuken!

Ο γνωστός … Elder Μουρντάρην ! τι λεει ? 🙂

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (dimitrismpower)

Κέγω το gs2 εχω και παροτι εχει πλαστικο , νομιζω ειναι απο τα πιο στυλατα κινητα στην αγορα.. Μονο το τεραστιο γυαλι που πιανει ολη την μπροστα επιφάνεια , το οτι ειναι λεπτο σαν φετα και το οτι εχει οθοναρα που βγαζει ματι απο μακρυα, το κινητο κανει μπαμ μονο που το βγαζεις απο την τζεπη..
Οσο για το gs3 ακομα οτι και να πουμε ειναι νωρις… Πρεπει να το δουμε πρωτα.. Απο χαρακτηριστικα προτιμω 2πυρινο τελευταιας τεχνολογιας, εκτος και αν ο τετραπυρινος ειναι απο 32nm και κατω.. Τοτε 4πυρινο FTW !!

πετρος
dont u dare

@ dimitrismpower Ε αμα ειναι να κανει μπαμ μονο που το βγαζεις απο την “τζεπη” δεν το συζητω αγορι μου, να το παρεις με 1000..

Και βεβαια μη τυχων και δω κανενα να κανει αγορες με μετρητα ετσι??? Μονο με NFC..

πετρος

Treeeellllllaaaa

awaker

Βρε φίλε don’t u Dare ..τι αλλοκοσμη λογική είναι αυτή με το NFC !
Είναι σαν να λες τον άλλον “αφού έχεις αυτοκίνητο, μην σε δω να πηγαίνεις στην δουλειά με το μηχανάκι…”
Προσωπικά το τελευταίο που με ενδιαφέρει είναι το NFC …

MEDS

Τι είναι το NFC;

dont u dare

@ awaker εσενα ΔΕΝ σε ενδιαφερει…
αν ομως δεν υπηρχε στα χαρακτηρηστικα της συσκευης, τοτε (σχεδον παντα) θα διαβαζες….

ελα ρε φιλεεεεε δεν εχει Νου Φου Σου?? ελα ρεεεεεε δεν το παιρνω χαλια ειναι…

Λες και θα τους φανει χρησιμο, ποσο μαλλον Ελλαδα…

Φυσικα δεν λεω να παρετε στα σοβαρα αυτα που γραφω, γιατι ειναι γραμμενα με μια πινελια χιουμορ και ειρωνιας, αλλα καλο ειναι να αρχισει το ρετιρε να λειτουργει (οπως μπορει) γιατι εχω μπουχτησει απο ποζερια-ΒλαχοΕλληνες

Το μονο “καλο” απο την υποθεση, που μου φαινεται και αντιφατικο, ειναι να βλεπω κατοχους GSII που μας ειχαν στο μπιρι μπιρι ολο τον χρονο να σνομπαρουν το GSIII (ακομη δεν βγηκε)
Για (οποιαδηποτε συγκριση με) μηλο δεν θα μιλησω γιατι το σνομπο-καλαμο εχει φτασει στρατοσφαιρα και ανεβαινει…

alexandros

@ Kosmas Konstantakakis (σχόλιο 8) τώρα βάζουν και ελαστικά κρύσταλλα swarowski!
xaxaxaxaxa 🙂

andreas kor

Το galaxy s2 ειναι παρα πολυ καλο κινητο και ομορφο….Αλλα ρε παιδια ελεος με την samsung
εχει βγαλει 750 μοντελα galaxy!!! Και συνεχεια βγαζει βγαζει…Ασε που καθε λιγο και λιγακι βγαινει κι αλλη αναβαθμιση για το android…Σε αντιθεση με το iphone που εχει βγαλει 2 εκδοσεις το 4 και 4s και δεν χανεις τον μπουσουλα οπως με τα galaxy!

Tony Cool

Το να βγαζει πολλα μοντελα μια εταιρια απο μονο του δεν ειναι απαραιτητα κακο,καθως ετσι προσελκυουν πιο πολλα διαφορετικα γουστα και τσεπες.Αλλωστε και η samsung και η htc π.χ. που το κανουνε ειναι πολυεθνικες δισεκατομμυριων,κατι θα ξερουν παραπανω.Αυτο που ειναι κακο ομως ειναι το να σταματας να τα υποστηριζεις 5 μηνες μετα επειδη εβγαλες το πιο καινουριο μοντελο,κατι που δεν συμβαινει στην apple.Δυστυχως εχουν φτιαξει ετσι την κατασταση ωστε να μη μπορουμε να τα εχουμε ολα,τι να κανουμε…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A55: Αποσυναρμολογείται σε βίντεο και παίρνει εντυπωσιακή βαθμολογία επισκευασιμότητας

To Samsung Galaxy A55 βρέθηκε στα χέρια του καναλιού το Youtube PBKreviews, το οποίο ετοίμασε ένα αποκαλυπτικό βίντεο συναρμολόγησης για τη συσκευή.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S24 Samsung Galaxy S24 Ultra

Samsung Galaxy S24: Έφτασε η ενημέρωση που βελτιώνει την κάμερα

Η Samsung κυκλοφόρησε την ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας Απριλίου 2024 για τη σειρά Galaxy S24, που συνοδεύεται από βελτιώσεις της κάμερας.