Samsung Galaxy S III, Άξιζε η αναμονή; [poll]

Το Samsung Galaxy S III είναι εδώ και όπως συμβαίνει τις περισσότερες φορές με μια πολυαναμενόμενη συσκευή οι προσδοκίες είναι μεγάλες. Βέβαια η Samsung και πέρισυ το χειμώνα η Apple πριν την επίσημη ανακοίνωση του iPhone 4S δεν είχαν βγάλει άχνα σχετικά με το τι θα φέρνουν τα νέα κινητά, οι φήμες και οι εικασίες ήταν πληροφόρηση ή δημιούργημα όλων εμάς των reviewers.

Ας αφήσουμε όμως τη θεωρία, η ερώτηση είναι συγκεκριμένη.
Άξιζε την αναμονή το Samsung Galaxy S III;

Πριν ψηφίσετε και αν δεν το έχετε κάνει ήδη μάθετε εδώ τις λειτουργίες και τα τεχνικά χαρακτηριστικα του Galaxy SII και μην ξεχάσετε να αφήστε το σχόλιό σας παρακάτω αναφέροντας το γιατί άξιζε ή όχι η αναμονή.

, Samsung Galaxy S III, Άξιζε η αναμονή; [poll]

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

88 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Dimes

Ήθελα να δω το καλύτερο κινητό στην αγορα, αλλά κατάλαβα ότι το one x έχει ήδη κυκλοφορίσει…άποψή μου

stergios

δεν ξερω τι παραπανω θα μπορουσε να εχει.
εχει την μεγαλυτερη οθονη και καλυτερης ποιοτητας super amoled με πολυ καλη cpu k gpu..
ειναι ενα πολυ αξιολογο κινητο και μετραμε αντριστροφα 360 μερες για το S4 😛

vasilis

η αλήθεια είναι ότι περίμενα να ενσωματώνει τεχνολογίες εξοικονόμησης ενέργειας (3g, wifi), waterproof, και μια επικάλυψη ώστε να μην λερώνει το κινητό. Κατα τ’αλλα πιστεύω ότι είναι πολύ μπροστά το κινητό και από τo htc one και αυτό θα φανεί στην καθημερινή χρήση.

tetra82

Ψήφισα ναι. Δεν είμαι απο αυτούς (τους περισσότερους δηλαδή) που την πάτησαν όπως πάντα, βασίστηκαν στις φήμες και στο hype και περίμεναν κάποιο εξωγήϊνο τηλέφωνο με 200 πυρήνες, που θα το βάζεις στην τσέπη και θα σε τηλεμεταφέρει στην Χαβάη για μπάνιο.

Είναι όμορφο (συνδυασμός S/S2) οπότε θα πιάσει τους “μοδάτους”, είναι ανελέητα γρήγορο (όπως δείχνουν τα πρώτα τεστ) οπότε θα πιάσει τους “geeks” που θα το λιώνουν, εχει και το όνομα Galaxy απο πίσω του, θα πουλήσει σαν τρελο.

Μένει να κυκλοφορήσει να δούμε και απο κοντά πριν αποφασίσουμε γιατι αφορισμοί τύπου “τι βλακεία” ή θεοποιήσεις τύπου “καλύτερο τηλέφωνο ever” απο 2-3 γρήγορα hands on του applegadget και του phonearena δεν βγάζεις συμπέρασμα.

necross

Εγω πιστευω πως αξιζε γιατι δεν ειναι μονο ο επεξεργαστης που εβαλαν και η μεγαλη οθονη, εγω καταλαβα οτι δωσανε παρα πολυ μεγαλη προσοχη στο software αλλα και στην κατασκευη του κινητου. Τωρα αν ειναι το καλυτερο δεν ξερω θα δουμε σε επιδοσεις πως τα παει και αν τα κανει ολα οπως μας εδειξαν στην παρουσιαση π.χ αυτο με τα ματια που οταν τα εχεις κλειστα κλεινει και η οθονη. Και λογικα τα περισωτερα απο αυτα θα θελουνε ιντερνετ για να λειτουργησουν.

galatis

ρε παιδια ειναι πολυ ασχημο

dhmhtrhs

αξιζε η αναμονη ναι….το μονο κακο για μενα πανω του ειναι το κατω μερος του κινητου…δεν φενεται ωραιο εξωτερικα….το one x ειναι πιο ωραιο εξωτερικα γιατι δεν εχει καθολου κουμπια….δεν ξερω ποιο απο τα 2 να παρω…:/

panos13

πΙστευω οτι η αναμονη δεν αξιζε διοτι το samsung galaxy s3 ειναι απλα λιγο καλυτερο απο το htc ονε x τo οποιο κυκλοφορησε νωριτερα.Επισης πιστευω οτι δεν ειναι τοσο ξεχωριστω ωστε να το κρατησει καιρο στην κορυφη οπως το s2.Το πολυ σε 1-2 μηνες θα εχουν βγει στην δημοσιοτητα καλυτερα τηλεφωνα.

κώστας

ψήφισα ναι γιατί είναι τέλειο! (ε είναι λίγο μεγάλη η οθόνη αλλά τι να κάνουμε…)

Υ.Γ. Περιμένω το σονυ LT29i. Σίγουρη αγορά!

ΑΡΗΣ

Όπως και να ‘χει θα φανεί με τον καιρό αν άξιζε η αναμονή του. Εντούτοις, θέλω να επιστήσω την προσοχή ότι σαν το Galaxy SII είχαν κι άλλα κινητά διπύρηνους επεξεργαστές, ίδια MP στην κάμερα κ.ο.κ. Το θέμα τότε όπως πιστεύω και τώρα είναι η αρχιτεκτονική όλων αυτών των χαρακτηριστικών, η λειτουργικότητά τους και το δέσιμό τους στη συσκευή, το αποτέλεσμα που με τη χρήση αποδεικνύεται αν ικανοποιεί ή όχι το αγοραστικό κοινό του. Προσωπική μου άποψη είναι, ότι το SIII δεν είναι μόνο ένα απλό βήμα παραπάνω από το SII αλλά ας μην προτρέχουμε. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά δεν είναι αυτά που κάνουν την κάθε συσκευή αλλά ολόκληρη η φιλοσοφία της. Για να δούμε..

antonis

παιδια ειναι πολυ καλο.. μην λεμε βλακειες.. σιγουρα στισ 4,5 η 4,7 θα ηταν ειδανικοτερο.. και με λιγη ram παραπανω.. κατα τα αλλα αυτο περιμεναμε και ξεραμε.. απλως εχει ανεβασει πολυ τον πθχη η σαμσουνγκ και περιμεναμε.. και γω δεν ξερω τι.. παντως το s2 μου με καλυπτει.. για οσους 8ελουν να παρουν νεο κηνιτο ειναι καλη επιλογη..

Dimos

Ψηφίζω ναι..Η οθόνη να μην ηταν τοσο μεγαλη και όλα καλά..Τούμπανο σε χαρακτηριστικά, όμορφη σχεδίαση,νέες έξυπνες λειτουργίες και στην έκθεση στην Βαρκελώνη best smartphone 2012: GS3…Την ξέρουμε την ιστορία πλέον!

Γιωργος

ενα κινητο στις 4.8” παυει να ειναι “κινητο”. δεν χωραει καν στη τσεπη του πουκαμισου ή του παντελονιου.

Σταυρος

Καλημερα σε ολους.
Ψηφισα ΟΧΙ, γιατι ναι μεν θεωρω οτι ειναι ΚΟΡΥΦΑΙΟ σε ολα (waterproof, αλουμινια, κεβλαρ και αλλα τετοια με αφηνουν αδιαφορο) αλλα δεν πιστευω οτι χρειαζομαστε 4 πυρηνες για να μπορουμε να κανουμε ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΩΡΑ αυτες οι συσκευες… Η χρηση τους θεωρω οτι εχει πιασει ταβανι, που λενε!!! Ολα τα αλλα, ειναι απλα εφε!!! Καταπληκτικο, ψαρωσα οταν ειδα τα videos, αλλα ο… Γαλαξιας μου ο 2, ειναι μια χαρα με 2 πυρηνες λιγοτερους!!!

Πάνος

Για μενα οχι…δεν αξιζε. άσχημο, μεγάλο, κάμερα ίδια με του s2 Αλλα με περισσότερα χαρακτηριστικά. Ήθελα τουλάχιστον design και περισσότερο portable.

vasilis.

με 1 gb ram,τουτεστιν περσινο spec, με την 400αρα mali του νοτε, και απλως εναν τετραπυρηνο επεξεργαστη που στην ουσια δεν αλλαζει κατι αφου η αχιλλειος πτερνα ειναι η ram consumption kai me πληρη αντιγραφη των gimmick των προβατων του i-phone οπως siri και παπαριες,θα φαει ενα τεραστιο χ απο καθε λογικο ανθρωπο που δεν νιωθει ιθαγενης με καθρεφτακια.

Για την εμφανιση δεν σχολιαζω.
Καθε σοβαρος χρηστης και οχι γκομενιτσα που ποζαρει ημιγυμνη με το μηλαρακι ξερει οτι ειναι υποκειμενικη.
Εμενα μου αρεσει,σε αλλον οχι.
Σεβαστο.
Αλλα τα σπεκς ειναι αδιαμφισβητητα,

Βασίλης

Εντάξει, είναι από τα καλύτερα κινητά στην αγορά, αλλά νομίζω ότι η Samsung έκανε πολύ χαμό για το τίποτα. Όλη αυτή η αναμονή και τα special events δεν ήταν απαραίτητα. Θα μπορούσε να το παρουσίαζε στην έκθεση όπως όλοι οι άλλοι (πχ η HTC με το One X). Κατά τ’ άλλα πολλές από τις υπηρεσίες του δεν το βλέπω να υποστηρίζονται εδώ (streaming κλπ).

sdaoulas

ποια καμερα ιδια με του S2 (ναι στα Mpixel, αρα και ιδια καμερα με το one x, ιδια καμερα με το 3 χρονων i8910 hd). οτι να ναι λετε. ελεος. δεν σας αρεσε. οκ σεβαστό. μην πετατε λασπη και παραπληροφορηση.

manolis

Για μένα προσωπικά πλέον μετράει η διαφορά στο design και στα υλικά μιας και από πλευράς επιδόσεων έχουμε φτάσει σε επίπεδα αχρείαστα που μόνο τα benchmarks ικανοποιούν..

Δεν μου λέει κάτι αν ο Exynos είναι λίγο μπροστά σε benchmarks γιατί (α) δεν πρόκειται ποτέ στη πράξη να δω διαφορά (μιλάμε για κινητό) και (β) ακόμα και να δω διαφορά, με root & custom kernels θα την καλύψω..

Όταν όμως είδα πάλι αυτή την πλαστικούρα από πίσω να γυαλίζει στο φως πραγματικά ξενέρωσα, όπως επίσης και με το γενικότερο design της συσκευής που μου θύμισε μεσαίας κατηγορίας μοντέλα της samsung (κάνανε πολύ ώρα να σχεδιάσουν αυτό το home button??)..

Παρ’ ότι ήδη πάω για 3η συσκευή one x λόγω προβλημάτων θα προτιμήσω να αλλάξω 15 συσκευές μέχρι να βρω μία καλή αν και έλεγα ότι θα πάω σε s3 αν παρουσίαζε κάτι καλό χθες

FJ

Βαρέθηκα να ακούω πως οι πολλές ίντσες παύουν να ορίζουν ένα τηλέφωνο ως κινητό. Όποιος λέει πως οι 4.8 ίντσες είναι πολλές απλά δεν έχει δοκιμάσει ποτέ ενα κινητό με τέτοια οθόνη. Οι 4.8 ιντσες κάνουν τη χρήση πιό ξεκούραστη και άνετη, κυρίως στα μάτια μας. Σαφώς μας δίνουν και μεγαλύτερη ευχαρίστηση έχοντας μεγαλύτερες εικόνες. Εκτός αυτού εννοείται πως χωράει σε όλες σχεδόν τις τσέπες. Σημασία δεν έχει το κινητό να είναι μακρύ ή πλατύ, αλλα αρκετά λεπτό, κάνοντας το να γλιστράει στην τσέπη και πιστέψτε με σχεδόν δεν φαίνεται! Όλες οι εταιρίες πλεον το έχουν καταλάβει αυτό και γι αυτό βγάζουν κινητά με 4.5+ ίντσες πλέον. Δεν είναι και τόσο χαζές!

vasilis.

Εμας του τεκ τζανκις που δεν μας νοιαζει η σιρι σιρι φραγκοσιρι αλλα πιστοι στην παραδοση του open source android λογισμικου μας ενδιαφερει να το τουμπανιαζουμε και να το φτανουμε στα ακρα με αποτελεσμα να φορτωνει μια σελιδα πιο γρηγορα απο υπολογιστη και να τρεχεις απο πισω 10 εφαρμογες με εναλλαγες σε office και σε internet,μας προδωσαν?
Μαλλον ναι.

Στροφη σε i-phone προβατοκοινο?
Προφανως.
Ποιος power user νοιαζεται για τα megapixel της…..καμερας.
Aν θες καμερα παρε sony.

Εδω μας νοιαζει η raw power,η καρτα γραφικων,η μνημη,ο ξεκλειδωτος bootloader……

Πικραααααααα

Panagiotis G.

δεν άξιζε η αναμονή.
πολύ μεγάλη οθόνη, χάλια ποιότητα οθόνης (pentile), χάλια design, μετά το GS2 δεν θέλω να ξαναδώ mali 400.

και το κυριότερο που ξέχασα να αναφέρω θα βγει ιούνιο και σε 3 μήνες το πολύ το λειτουργικό του θα είναι ήδη ξεπερασμένο γιατί θα έχει βγει το android 5.0 το οποίο και θα πάρει το λιγότερο ένα 6μηνο να περαστεί σε αυτή τη συσκευή. Αυτό και μόνο ο λόγος αρκεί για να μείνω σε ios και WP

vasilis.

Φαγαμε τρελη ηττα.

Και το θεμα ειναι τι κανω τωρα?
HTC δεν αγοραζω και ν αμε πληρωνανε.

Περιμενω αλλον εναν χρονο για το 4?????????

πικρα λεμε

Mic

Όλοι για την Apple δουλεύουν πάλι!

vasilis

ο Jack Noris ψήφισε ΝΑΙ…τα συμπεράσματα δικά σας.

Teo

Διάβασα σχεδόν όλα τα σχόλια και έχω πεθάνει στα γέλια..ΤΙ ΛΕΤΕ MOREEEEE..?
Έβγαλε ανακοίνωση η samsung ότι σ αρέσει δεν σ αρέσει πρέπει να πας να τα σκάσεις να το πάρεις???
Παιδιαααα..σε οποιον ΔΕΝ αρέσει ας πάει να αγοράσει άλλο κινητό..
Το ότι το παρουσίασε χτες και όχι στην έκθεση εμενα μου λέει ότι ήθελε να το τελειοποιήσει και να μην βγάζει updates μετά από μερικές μέρες κυκλοφορίας για διορθώσεις(γνώμη μου)..Κι άλλες εταιρίες δεν παρουσίασαν κινητά και δεν είδα πουθενά πικρόχολα σχόλια..
Έχω το OPTIMUS 3D και στα χαρτιά τρώει σκόνη από τον αντίπαλο του το ΕVO 3D..αλλα στη χρήση και στα συγκριτικά το optimus είναι πολύ ποιο γρήγορο.
Είναι ένα ιδιαίτερο κινητό που ΔΕΝ μπορεί να αρέσει σε όλους..Αλλα παιδιαααα…RESPECT σε ένα από τα καλύτερα κινητά του πλανήτη(για φέτος) τουλαχιστον.

Νικος

κατοχος s1, η αληθεια ειναι οτι αν πραγματικα με εντυπωσιαζε μπορει και να αλλαζα το παλιο μου s1, αλλα δεν…τελικα, το μονο χαρακτηριστικο που ενθουσιασε ειναι στα μηνυματα οτι σηκωνεις το κινητο στο αυτι σου και κατευθειαν καλει τον συνομιλητη. τωρα απο κοντα δε ξερω μπορει να φαινεται τελειο οπως για παραδειγμα οταν ειχα δει στο web το s2 και ειπα οκ τιποτα ιδιαιτερο αλλα με το που ειδα ενος φιλου αμεσως αλλαξα αποψη. υπαρχουν ηδη πολυ ωραια κινητα στην αγορα, σχεδον απο ολες τις εταιρεις htc,nokia,sony μεχρι και huewai οπως φυσικα και το επερχομενο iphone 5;
οποτε συνεχιζουμε με s1 😀

Dimitris

Πιστεύω πως το galaxy s3 δεν έχει και μεγάλη διαφορά με το HTC one x. Περιμενα πως θα έβλεπα ένα διαφορετικό smartphone από τα αλλα με καινούρια και καλύτερα χαρακτηρίστηκα όμως κατά την γνώμη το κινητό αυτό εχει βγει ήδη και είναι το HTC one x.

meteres

Καθετι καινουργιο σιγουρα φερνει και τα δικες του καινοτομιες
Με το s3 δε μπορω μα πω οτι τρελαθηκα οπως ας πευμ με το s2 που εχω τωρα.Θα μου πεις ολα στη πραξη φαινονται και θα το δουμε στη πορεια.Αλλα η γκομενα με τη πρωτη ματια σου αρεσει η οχι δε περιμενεις πρωτα να τη πας στο κρεβατι να σχηματισεις αποψη.Γνωμη μου…

Anastasios

χάλια design,ασχημο!!

ZJ-HELLAS

Κατ’εμε δεν αξιζε διοτι:Περιμενα 1.καλυτερη καμερα,2.περισσοτερη μνημη ram,3.καλυτερη ποιοτητα υλικων κατασκευης και 4.μικροτερο μεγεθος(δε νομιζω οτι οι οθονες πρεπει να ξεπερνουν τις 4,3 inch.Η αποψη μου ειναι οτι πρεπει να ειναι μεταξυ 4 και 4,3)

ΤΑΚΗΣ

Ψήφισα όχι,
Έχω το s2 και αρκετές φορές με προβληματίζει το μέγεθος του μαζί με την θήκη οπότε το s3 δεν θα με βολέψει καθόλου, αλλά δεν μου έκανε και αυτό το κλικ που μου είχε κάνει το s2 όταν το είδα. Αναμφίβολα είναι ένα πάρα πολύ καλό τηλέφωνο αλλά δεν σκοπεύω τελικά να αλλάξω το s2 με αυτό…. Θα περμένω το επόμενο να δω (ελπίζω να το μικρύνουν και λίγο το επόμενο…) Για την τιμή του δεν το σχολιάζω γιατί ο κάθε ένας ξέρει μέχρι που να ξοδέψει δεν είναι κανένας υποχρεωμένος αν και κάτι αιφονακια κάπου εκεί παίζουν αλλά δεν ακούω να παραπονιέται και κανένας…. μπεεεεε 😛

pandelis

προσωπικά δεν μου άρεσε το design της συσκευής…μεγάλη αποτυχία η έλλειψη software keys γιατί έχει γίνει αρκετή διαφήμιση από τη google,αλλά ντάξει βάζεις capacitive πλήκτρα και δεν έχεις βάλει το πλήκτρο για το multitask,μεγάλα λάθη για κινητό 600+ €,

προσωπικά αν αγόραζα τόσο ακριβό κινητό θα έπαιρνα ή το One S ή το galaxy nexus ,λογικά θα έκλεινα προς το nexus λόγω της υποστήριξης,,,

kostasm

Εχω το ΗTC ONE X και απο οτι καταλαβαίνω ειναι πανω κατω στα ιδια επιπεδα.Σε αλλα σημεία υπερτερεί το ΟΝΕ Χ και σε αλλα το SG3. Eιναι κανονια και τα δυο. Απλα η προσμονη και η παραφιλολογια για το SG3 δημιούργησαν μεγαλες προσδοκιες που δεν ευοδώθηκαν.

george

Ας δούμε και την ποιότητα των υλικών κατασκευής του και βλέπουμε, όχι άλλο πλαστικό, πάντως πιστεύω ότι πολλοί κάτοχοι gs2 θα προσπεράσουν και θα περιμένουν για το επόμενο μοντέλο το 2013. Πάντως οι περισσότεροι καταναλωτές θα ήθελαν μια μεγαλύτερη μπαταρία π.χ. όπως το Motorola razr maxx που έχει 3300 mAh, απλά πραγματάκια δηλαδή και ίσως λίγο μεγαλύτερη ανάλυση στην οθόνη, samsung είσαι οθόνες φτιάχνεις.

kostas

όταν υπάρχουν ήδη στην αγορά το motorla razr, το htc one x και one s και το lumia 800 – lumia 900 γιατί κάνει εκπτώσεις αυτή στα υλικά και στην εμφάνιση? τι να πω,για μένα λίγο απογοήτευση.

Solon

Όχι, η αναμονή δεν άξιζε και το κινητό είναι κατώτερο των προσδοκιών. Σε καμία περίπτωση δεν λέω ότι είναι κακό κινητό, ίσα ίσα είναι απο τα καλύτερα της αγοράς, ίσως και το καλύτερο αλλά…

Πρώτον είναι τόσο μεγάλο που πάει μάλλον για ταμπλετοτηλέφωνο και όχι για smartphone. Έχει λοιπόν θέμα με τη φορητότητα.

Δεύτερον έχει τον ίδιο επεξεργαστή γραφικών με το SII και την ίδια ποιότητα οθόνης, άρα δεν διαφοροποιήθηκε όσο θα έπρεπε από το παλαιότερο μοντέλο.

Τρίτον για άλλη μια φορά μη εντυπωσιακό ντιζάιν, βαρετό και τετριμένο σε μια συσκευή που υποτίθεται πως θα ξεχωρίσει τον κάτοχό του από τα υπόλοιπα “πρόβατα”. Αμ δε;!!! Άντε και εσείς στο μαντρί!

Τέταρτον και κυριότερο παρέμεινε στην αρχιτεκτονική των Α9 τη στιγμή που στην αγορά ξεκινάνε οι επεξεργαστές με Α15, δηλαδή σε τρεις μήνες από την κυκλοφορία του το μηχανάκι θα έχει παροχημένο επεξεργαστή. Ξέχνα λοιπόν και το High End.

Πάω για SII θα το χτυπήσω μόλις το πετύχω στα 349 ευρώ 😉

vasilis.

Sooooloooonnnn που λεει και το ανεκδοτο!!! :PPP

μια χαρα τα λες!!!
παω και εγω για s2 και φιλακια στο s3.
κριμα

Argiris

Πρέπει να απευθυνθεί η Samsung στον κόσμο για το design

Starship13

‘Αθλιο design για άλλη μια φορά από την Samsung

dimpep

Πριν λίγο καιρό, όλοι κράζαμε Apple με το 4S που δεν προχώρησε παρακάτω σε σχέση με το 4. Τώρα κράζουμε S3. Το πρώτο πουλάει τρελλά, νομίζω το ίδιο θα συμβεί και σε αυτή την περίπτωση. Λεφτά δεν έχουμε και κουβεντιάζουμε για τηλέφωνα 700 ευρώ.
Το Αλκατελάκι μια χαρά κάνει την δουλειά του (και 219€!!!)

Βλάσης

Παιδιά ένα πράγμα θα σας πω.ΑΚόμα το Sony Ericsson Satio U1 κάνει πλάκα σε όλα τα smartphones.Σε όλα όμως…12.1mp,led flash,xenon flash και άντε γειά.Είχα πει πριν 3μιση χρόνια που το πήρα πως όταν βγει κινητό με καλύτερη κάμερα θα το αλλάξω.Ακόμη περιμένω….

siam6128

Λοιπον αυτη τη στιγμη ειναι το καλυτερο κινητο με τα καλυτερα specs. Οπως και να το κανουμε, απο πλευρας αισθητικης το θεμα ειναι υποκειμενικο και οποιον και να ρωτησεις θα σου πει διαφορετικα πραγματα, οποτε ακυρο…
το μελλον ετσι κι αλλιως το αναφερετε ολοι λαθος, γιατι οτι και να βγει σημερα σε 1-2-3 μηνες θα ειναι παλια νεα..οποτε ακυρο και αυτο…
Αυτη τη στιγμη ειναι το καλυτερο κινητο τελεια και παυλα..παμε παρακατω και περιμενουμε το επομενο κινητο smartphone… απλα…

michkost

Προσωπικα, πιστευω πως αξιζε η αναμονη, διοτι το κινητο το οποιο παρουσιασε η SAMSUNG ηταν υπερανω των προσδοκιων μου! Εγω περιμενα να εχει 4 ιντσες οθονη και οι 4.8 ιντσες ομως δε με χαλασαν, διοτι μοιαζει και περισσοτερο με tablet. Επισης, το οτι εβαλαν assisstant ομοιο με το siri δεν το θεωρησα αντιγραφη. Αντιθετως, ηταν μια μεγαλη εκπληξη για εμενα και πιστευω το ιδιο για ολους οσους ειδαν την παρουσιαση! (με τη γνωμη μου δεν προσπαθω να πεισω κανεναν οτι ειναι ΤΕΛΕΙΟ. Απλα εμενα με εντυπωσιασε υπερβολικα και σκοπευω μαλιστα να το αγορασω οποια κι αν ειναι η τιμν του)

Nicolas

Θα ηθελα οσοι ολοι λετε περιμενα καλυτερα χαρακτηριστικα κτλ κτλ να μας πειτε ποια θα επρεπε να ειναι αυτα για να ειστε ικανοποιημενοι. Επισης, ενα κινητο δεν το κρινουμε μονο απο τα τεχνικα χρακτηριστικα του στα χαρτια αλλα γενικα απο την εμπειρια χρησης του. Και εφοσον σχεδον κανενας απο δω δεν το χρησιμοποιησε δεν μπορουμε να ξερουμε. Ναι δεν εχει 2gb ram. Ουτε το one x εχει και σχεδον κανενα αλλο κορυφαιο smartphone (μονο το lg που παρουσιαστηκε σημερα) Ναι δεν εχει super amoled plus. Εχει ομως super amoled με hd αναλυση που οπως ειδα απο το galaxy nexus ειναι πολυ καλυτερη απο οποιαδηποτε lcd (τα συγκρινα με το one x στο πλαισιο). Ειδατε δηλαδη την οθονη του και δε σας αρεσε; Λετε οτι εχει χαλια εμφανιση και ποιοτητα κατασκευης. Η εμφανιση ειναι υποκειμενικη και η ποιοτητα κατασκευης (ναι θα ηθελα να ειναι κατασκευασμενο απο αλουμινιο η εστω κεραμικο οπως λεγανε) αλλα και το s2 ειναι κατασκευασμενο απο πλαστικο και δεν με ενοχλει καθολου, τοσες φορες επεσε κατω και δεν επαθε τιποτα. Μπορει στα τεχνικα χαρακτηριστικα να φαινεται οτι δεν υπερεχει απο τα αλλα της κατηγοριας. Και πριν ενα χρονο ομως το s2 δε φαινοταν να διαφερει σε κατι απο… Συνέχεια »

Γιάννης

Όχι γιατί για μένα είναι πολύ μεγάλη η οθόνη των 4.8″.
Προσωπικά, κινητό με πάνω από 4″ μπαίνει σε διαφορετική κατηγορία.

Αλλά πρέπει να πω ότι αυτή τη φορά η sam έκανε φανταστική δουλειά..

Lambros

Από μεριάς τεχνικών χαρακτηριστικών το S3 είναι αρκετά μπροστά από τον ανταγωνισμό και αυτό μου άρεσε.Αυτό που με χάλασε είναι το design του S3.Δεν μου άρεσε και πολύ αν και η μπροστινή πλευρά του είναι ωραία η πίσω μου τα χαλάει.Μα καθόλου γούστο δεν έχουν αυτοί οι Κορεάτες…τέσπα.Η οθόνη του είναι τεράστια κάτι που δε με βολεύει και πολύ(διότι έχω δει και έχω δουλέψει από κοντά το HTC One X το οποίο μου άρεσε περισσότερο)αν και έχω σχετικά μεγάλη παλάμη πάλι με δυσκολεύει η τεράστια οθόνη στο χειρισμό της.Επίσης αυτό το θεματάκι που έχει η Samsung με τα πλαστικά πρέπει κάποια στιγμή να το ξεπεράσει(βλ.HTC One X,HTC One S κλπ).Αυτά είχα να πω τώρα θα περιμένω να δω και το νέο iPhone για να καταλήξω ποιο θα πάρω τελικά.

dimitriossara

Αδικα περιμενα…παω τελους του μηνα κατευθειαν για το asus padphone με τρομερη ποιοτητα κατασκευης και specs και θα εχω και κινητο και ταμπλετα μαζι.

samy

όχι.θεωρώ πιο ολοκληρωμένο τηλ το HTC x .

Provatopoulos

Φοβερή ιδέα τα polls!!
Ψηφίζω ΌΧΙ !!
🙂

Solon

@Nicolas
Να τι περίμενα και δεν νομίζω ότι είναι υπερβολικά.

Επεξεργαστής με αρχιτεκτονική Α15 κι ας ήταν και διπύρηνος γιατί αυτό σημαίνει πολύ καλήτερη σχέση απόδοσης προς κατανάλωση. Επιπλέον καλό θα ήταν να πήγαινε στα 28nm αλλά και τα 32 δεν θα με χαλούσαν αν ίσχυαν τα παραπάνω.

Οθόνη 4.3 με native ανάλυση 720p για να μπορεί να χωράει σε κάθε τσέπη κι όχι να πρέπει να κουβαλάω τσαντάκι όπου πάω για το κινητό.

Κάρτα γραφικών Mali T658 διπύρηνη γιατί αυτή είναι η φυσική εξέλιξη της Mali 400 που φορούσε το προηγούμενο μοντέλο.

Και επιτέλους ένα ντιζάιν με φαντασία που να συνδυάζει μέταλο και γυαλί, γιατί δεν μπορεί να λες ότι θα ξεχωρίσεις από τα πρόβατα στη διαφήμισή σου και να πασάρεις πλαστικούρες που θυμίζουν εποχές GSM.

Και σε ρωτάω, πολλά θέλω;

ανώνυμος

βασικά είναι αρκετά μεγάλο και με την ίδια ανάλυση με το xperia S που βγήκε εδώ και 2 μήνες σχεδόν. επίσης πόσο πιο αντιγραφή του iphone σε επίπεδο φωνητικών εντολών μπορεί να είναι? έλεος.

doc77

Προσωπική μου άποψη…..αδιάφορο λόγω εμφάνισης….και για ακομα μια φορα πολύ πλαστικό για ένα κινητο 600€……

Λόλα να ένα Μήλο

πολυ ντορος για το τιποτα..ενταξει δε λεω το κινητο κορυφη.αν κ το one x το θεωρω καλυτερο.

αντώνης

Δε μου πολύ έκανε κλικ,αλλα οσο διαβάζω σχόλια ότι του φανεί του λολοστεφανη τόσο αποκτά αξία στα μάτια μου.

Vai

Αφου ρε παιδες σε ενα χρονο θα το αλλαξετε παλι αν το αγορασετε, τι σας νοιαζει η ποιοτητα κατασκευης?
Το πισως μερος του, ομολογω οτι δεν αρεσε ουτε σε εμενα.
Ακομα και ο φακος της καμερας του ειναι πολυ απλος σε σχεση με τον φακο που φοραει το galaxy s2.
Πιο πολυ μου θυμιζει huawei το πισω μερος του, παρα καποιο πιο ακριβο πολυτελες κινητο τηλεφωνο.
Σχεδιαστηκα παντως, επειδη πολυ παραπονιονται, τι περιμεναμε δηλαδη ακριβως, τηλεφωνο σε σχημα μπανανας?
Ποσο πιο πρωτοτυπο μπορει να κανει μια εταιρια ενα κινητο τηλεφωνο?
Στο θεμα software παντως, θεωρω οτι ειναι πολυ καλυτερο απο αλλες συσκευες της κατηγοριας του συν οτι εχεις την δυνατοτητα να αλλαζεις μπαταριες αν κατι προκυψει, κατι
που πολλα κινητα τηλεφωνα τωρα τελευταια δεν εχουν.

aggelos

Συγγνώμη αν αναφέρω κάτι παρόμοιο με άλλο σχόλιο αλλά είναι πολλά και δεν τα διάβασα όλα . Το κινητό είναι καταπληκτικό σε specs αλλά ψήφισα όχι καθώς η ερώτηση ήταν αν άξιζε η αναμονή του …. Σίγουρα δεν άξιζε αφού έχει κυκλοφορήσει από HTC κάτι αντίστοιχο ήδη.
ΥΓ. Πολύ μεγάλη οθόνη που δεν το κάνει καθόλου εύχρηστο στην καθημερινότητα

gpower

ψηφισα ΟΧΙ για τους εξης λογους,
1,που πας ρε καημενη samsung με οθονη pentile σαν του nexus με περισοτερες ιντσες αρα λιγοτερα ppi αρα χειροτερη οθονη απο το nexus.
2,ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ σχεδιασμος,αν ειναι δυνατον θυμιζει απο πισω galaxy S1 και μπροστα ZTE.οκ δεν εχεις βγαλει ακομα τεχνολογικα super amoled plus σε 720p,τουλαχιστον κανε κατι αλλο να μας τραβιξεις το ενδιαφερον οπως ενα γαματο σχεδιασμο,μια ποιοτικη τσαχπινια οπως το razr η να καταργουσες το πλαισιο στα πλαγια,γιατι τα υπολοιπα specs γνωριζαμε θα ειναι ιδια με τα αλλα τετραπυρινα λογο marketing δεν μπορουσες να ξεφυγεις.
ενα πολυ καλο τηλεφωνο αλλα εγω 600 η 700 ποσο θα ερθει δεν ξερω για ενα galaxy nexus με δυο παραπανω πυρινες δεν δινω με την καμια γιατι νιωθω μπουφος καταναλωτης.396.90 εχει το nexus αυτη τη στιγμη στο skroutz.

Kostas

Εμένα μου φαίνεται πολυ άσχημο! Προτιμούσα 100 φορές τον σχεδιασμό του S|| όπως επίσης κ την οθόνη 4.3 ιντσών. Οι 4.8 (σχεδόν 5) μου φαίνονται πολλές ρε παιδιά..

kostas

μέχρι και το φθηνιάρικο lumia 610 της nokia πιο όμορφο είναι….. κάτι πρέπει να κάνουν εκεί στην samsung με αυτό το θέμα!!!!

apostolis

για ενα πραγμα ειμαι σιγουρος οτι δεν προκειται ποτε να παρω τηλεφωνο samsung οταν υπαρχει η htc στην αγορα ειναι πολυ φτηνο με χαλια πειωτητα που νομιζεις οτι ειναι ψευτικο

demis

Η εμφάνιση του δεν με άφησε άφωνο. Λεπτό μεν..
Στα ουσιώδη τώρα μόνο μπράβο μπορεί να πει κανείς για τις καινοτομίες, για τις επιδόσεις και για την συνολική εικόνα της συσκευής.

lep

Περιμεναμε τοσο καιρο.. Μας ειχαν δημιουργησει τοσες προσδοκιες κ τελικα γιατι?
Για ενα τηλεφωνο ασχημο εμφανισιακα, χωρις amoled plus (που περυσι την εκθειαζαν οι ιδιοι κ λεγαν ποσο τραγικα καλυτερη ειναι της απλης s amoled), με μετρια υλικα κατασκευης και απλα ενα ελαχιστα βελτιωμενο touchwiz και δυο τρια κολπακια με τους αισθητηρες…
Κ μονο το οτι πολλοι κατοχοι του s2 κοιταζουν προς htc μερια κατι λεει.
Πριν λιγο παρουσιαστηκε κ το lg με 2GB ram με κατασκευη γυαλι-μεταλλο.
Αν βγαλει κ η HTC καμια βελτιωμενη εκδοση του HTC one X τοτε παει το χασε η samsung.
Αν δε η apple θελησει μπορει με το iphone5 να την στειλει αδιαβαστη…
Θελαν κ ξεχωριστη παρουσιαση…

antonis

εγώ απλά γελάω με ορισμένα σχόλια του τύπου “απογοητεύτηκα”, “το κινητό είναι παντόφλα”,”είναι πλαστικούρα” και στο τέλος πετάνε και ένα “πάω για one x”…

nick2011

Design (περασμένης δεκαετίας) και πλαστικό (ξανά) το ρίχνουν ΠΟΛΥ, δυστυχώς.

kyriakos

αρκετά ωραίο το τηλέφωνο με πολυ καλα specs… προσοπικα θα διαλεγα το htc μονο και μονο λογω του sense!!! ξερει κανεις αν τελικα διακοπηκε οριστικα η σynεργασια τισ htc με τον dr. dre?????

Λευτερης

Antonis αν συγκρίνεις το Design και το polycarbonate unibody του ΟΝΕ Χ με αυτό το αίσχος που παρουσιασε η Samsung τότε ζούμε σε διαφορετικούς κόσμους!

Eaglos

Τραγικά αδιάφορη εμφάνιση, δεν έχει χαρακτήρα.

Tony Cool

Lep δεν νομιζω οτι πολλοι κατοχοι sgs2 κοιτανε προς htc.Oταν εχεις super amoled plus τα αλλα σου φαινονται οδοντοκρεμες!Θα συμφωνησω παντως οτι δεν πολυκοιτανε ουτε το sgs3!!!Εχουμε μελλον ακομα μεχρι να αλλαξουμε!

antonis

πλαστικό το ένα, πλαστικό και το άλλο.τώρα αν το λένε polycarbonate ή pvc ή οτιδήποτε άλλο εμένα ολίγον με ενδιαφέρει.έτσι κι αλλιώς πάλι σε μια θήκη θα μπουν.

ναι,το one x είναι unibody και πολύ ωραίο, αλλά αυτό έχει και το τίμημα του.
-no sd card
-no detachable battery

διαφορετική φιλοσοφία για διαφορετικούς χρήστες.

ping

Εξωτερικά μοιάζει με το zte era ( κάντε ένα googlarisma….η ρίξτε μια ματιά στο youtube).
Δεν μου αρέσει σχεδιαστικά. Μεγάλο το μέγεθος του και φτηνή ,πάλι ,κατασκευή απο πίσω. Αυτά τα 3 πραγματάκια να πρόσεχαν θα μιλούσαμε για best seller εποχών, καθώς κατά τάλλα έχει πολλά δυναμικά χαρακτηριστικά. A, και για όσους λένε οτι θα προτιμήσουν htc one x λόγω μικρότερου μεγέθους με κάνουν και γελάω…Ρίξτε μια ματιά στο youtube όπου έχουν ξεκινήσει ήδη συγκρίσεις. Δίπλα δίπλα ,και απο πάνω και απο κάτω το one είναι το ίδιο μακρύ, πιο μεγάλο σε πλάτος και λιγότερο λεπτό. Δείτε το και μόνοι σας… Πάντως εγω θα μείνω με το s2 μου για πολύ καιρό ακόμα. Τώρα με τις ζέστες το ic μου ταιριάζει γάντι..σλουρπ….

ping

Παραθέτω και σχετικό link
https://www.youtube.com/watch?v=c-0tsOBTWY4

Sakis

Εγω περιμενω το Galaxy S2 plus με τον 2πυρινο στα 2GHz και με ICS ! Αυτο θα ειναι κινηταρα ! Ωραιο το S3 αλλα με χαλαει η οθονη . Η αναμονη με αφηνει λιγο πολυ αδιαφορο για το S3 επειδη ουσιαστικα δεν υπηρξε καποια αναμονη . Ενας χρονος απο την κυκλοφορια του S2 περασε . Για μενα και γρηγορα το αντικατεστησαν .

lep

@ Tony Cool Eγω απογοητευτηκα παρα πολυ παντως μ αυτο που παρουσιασαν… Τι να πω… Η samsung δεν πρεπει να ειναι μια εταιρια που ακολουθει την αγορα. Πρεπει να την οριζει/ελεγχει/καθοδηγει. Πριν 1-1.5 μηνα εδωσα το s2 μου μονο κ μονο γιατι ηξερα πως η samsung δεν κανει τα λαθη αλλων εταιριων (οπως apple με λιγες αλλαγες απο 4 σε 4s ή HTC που καθε τετραμηνο βγαζει καινουργιο τηλεφωνο). Ηξερα οτι για τοσο ντορο που γινοταν το S3 θα εσβηνε τα παντα για ενα χρονο κ αυτη τη φορα καλυτερα απ οτι το S2. K μου το γυριζουν σε pentile? τεχνολογια galaxy 1?… Ασε τα πλαστικα… Ασε την εμφανιση… Αλλωστε ποτε ο αγοραστης samsung δεν θα νοιαστει γι αυτα γιατι θα τον καλυπτει το υπολοιπο συνολο… Ελα ομως που πλεον δεν με καλυπτει εμενα προσωπικα κ οπως βλεπω κ πολλους αλλους. Τουλαχιστον η μνημη θα επρεπε να ειναι στα 1,5gb και η οθονη (να κοβαν το λαιμο τους) να ειναι amoled plus…. Οταν μου ζητανε 700 ευρω θελω να νιωθω οτι πιανουν τοπο. Το galaxy 3 δεν μου το βγαζει αυτο. Οχι τουλαχιστον οπως το 2. Προσωπικα αυτη τη στιγμη (κ εδω κ 1,5 μηνα) ειμαι με ενα blackberry του… Συνέχεια »

Tony Cool

lep δυο πραγματακια.Πρωτον θεωρω πολυ λαθος την κινηση σου να στειλεις ενα smartphone που σε καλυπτε απολυτα μονο και μονο επειδη σε λιγο θα εβγαινε ο αντικαταστατης του και ηλπιζες οτι θα ειναι αυτο που ονειρευοσουνα!Αλλα οκ,δε θα σου βαλω και χερι,δικαιωμα σου ειναι! 😉
Δευτερον μην βιαζεσαι για την οθονη,κατσε να την δεις.Και του note pentile ειναι αλλα επειδη το εχει ενας φιλος κανοντας συγκριτικα με το sgs2 δεν υστερει πουθενα,ειναι εξαιρετικη.
Κατα τα αλλα εχεις απολυτο δικιο,αλλα οσο και να πειραζει μερικους το οτι το sgs3 δεν ειναι το κτηνος της αποκαλυψης οπως ελπιζανε (εμενα δε με πειραζει καθολου,δεν ειναι καιροι για πειρασμους και εξοδα!!!) η αληθεια ειναι οτι η samsung δεν ειχε αναγκη να το κανει δυνατοτερο,και ετσι τις καλτσες του θα πουλησει.Βεβαια δεν πιστευω πως θα μεινει για κανα χρονο στην κορυφη σαν το sgs2,βλεπω να ειναι πιο συντομη η βασιλεια του!

Γιώργος

@Sakis
Φίλε από ενδιαφέρον ρωτάω, πού βασίζεσαι για το Samsung Galaxy S2 plus?
Ξέρουμε πότε βγαίνει; Ή είναι άλλη μία φήμη;

mikele

Απορω πως καποιοι μπορουν να ομιλουν για συγκρισεις οταν δεν τα εχουν δοκιμασει ποτε! Μακραν τα καλυτερα κινητα τα HTC σε ολα τα επιπεδα, καλα για το one δεν το συζηταμε…. Το λεει και το ονομα….

ΙΩΑΝΝΗΣ

Ψηφισα ΝΑΙ …!αλλα θα περιμενω το Sony Hayabusa…με διπυρηνο Snapdragon s4 Cortex A-15 ,13mp camera…οθονη HD 1280×720 ,4.55ιντσες ,7χλστ παχος…και μπαταρια 2.150mha…τι αλλο να ζητησω…ενα καλο design απο την sony..

georgekab

Ειναι φυσικά ενα απο τα καλύτερα κινητά ποθ υπάρχουν αλλα με χάλασε σχεδιαστικα!

αλλος

εμένα με χάλασε και το design αλλα και η ανάλυση της οθόνης που μπορεί να μεγάλωσε σαν οθόνη αλλά θαμπορούσε να έχει καλύτερη ανάλυση.

τασος

ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ! ΖΗΛΕΥΕΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΛΟΓΟ ΤΙΜΗΣ? ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ? ΔΕ ΛΕΩ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΕΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΧΑΛΙΑ DESIGN…ΤΟ HTC EINAI ΠΟΛΥ ΠΟΛΙΟ ΩΡΑΙΟ ΔΗΛΑΔΗ? ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΘΛΙΑ 3 ΚΟΥΜΠΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΑΙΣΙΟ ΤΡΥΠΙΤΟ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ?ΤΙ ΝΑ ΠΩ…..ΘΑ ΤΟ ΠΙΑΣΕΤΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΗΤΕ ΤΟ SIII

Tony Cool

Τασο λατρευω το sgs2 μου και δεν θα το ανταλλαζα με κανενα htc(ναι,ακομα και το one x αμα δεν το δω απο κοντα) που να με πληρωνες.Η εμφανιση ειναι κατι το υποκειμενικο,αλλα αν πρεπει να απαντησω στο ερωτημα ‘ποια εταιρια δινει μεγαλυτερη εμφαση στο design και στο εξωτερικο περιβλημα του κινητου’,ε,θα ηταν η htc,μη γελιομαστε!Ας μην της το στερησουμε και αυτο!

tasos

tony cool.ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΩΧΟΣ SGSII KAI ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ.ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕΤΟ ΟΤΙ Η ΗΤC ΔΙΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΜΑΦΑΣΗ ΣΤΟ DESIGN ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΕΤΑΙΡΙΑ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟ SIII ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΑΣΧΗΜΟ! Η ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΦΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΠΑΩ ΓΙΑ ΟΝΕ Χ.ΚΑΙ ΤΑ 2 ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΥΛΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΑ..ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΟΝ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ ΜΑΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΠΛΗΡΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΠΥΡΗΝΑ….

giorgos

περιμενω να το δω κ να πραξω αναλογα.

George

Μια πολύ ωραία παρουσία στο χώρο…Μπορεί σχεδιαστικά να μη σε κερδίζει, αλλα απο πλευρας τεχνικών χαρακτηριστικών και υποστήριξης διαφέρει. Έχει εκπληκτική οθόνη, αν και στο μέγεθος την θεωρώ υπερβολικη..Για εμενα μια συσκευή πρεπει να εχει 3,8-4 ιντσες οθόνη..Μετα το μεγεθος της κατανταει κουραστικό και αβολο για το χέρι. Επιτέλους η Samsung αποχωρίστηκε τα πλαστικά και εδωσε βάση στα υλικά οπως το μέταλλο που του δίνουν μία πιο κομψή εμφάνιση.

Tony Cool

George πλαστικο ειναι και αυτο,και δυστυχως glossy.Αν ητανε ματ πιστευω θα ηταν πολυ ανωτερο.Ας το δουμε βεβαια πρωτα απο κοντα,μπορει να ειναι καλυτερο απο οτι δειχνει.

panos

η συσκευη ειναι μαπα για τοση αναμονη. ακομα και με το 4s δεν συγκρινεται.! τελικα οτι και αν κανουν η apple με το λειτουργικο της, ειναι πολυυυυυυυυ μπροστα.!

Ακης

Νομίζω ότι έχουμε ξεφύγει για τα καλά….. Απο ένα απλό τηλέφωνο ανάγκης καταλήξαμε σε μια συσκευή απόλυτου εντοπισμού και παρακολουθήσεις …….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A55: Αποσυναρμολογείται σε βίντεο και παίρνει εντυπωσιακή βαθμολογία επισκευασιμότητας

To Samsung Galaxy A55 βρέθηκε στα χέρια του καναλιού το Youtube PBKreviews, το οποίο ετοίμασε ένα αποκαλυπτικό βίντεο συναρμολόγησης για τη συσκευή.