Πως θα είναι το Samsung Galaxy S III ή πως θα θέλαμε να είναι! [φήμες]

Μπορεί ο μισός πλανήτης να περιμένει την έλευση του iPhone 5, υπάρχει όμως και ενα σχετικά μεγάλο γαλατικό χωριό που όχι μόνο δεν του καίγεται καρφί για το μήλο αλλά κοιμάται και ονειρεύεται το επόμενο Samsung Galaxy S III, έχοντας φυσικά ήδη κάτω από το μαξιλάρι του το S II. Για να δούμε τι αναφέρουν οι φήμες σήμερα. Λίγο νωρίς βέβαια, αλλά τα όνειρα είναι δωρεάν!

Samsung Galaxy S III
• Οθόνη 4.65 ίντσες, Super AMOLED 3ης γενιάς (352 ppi), ανάλυση 1280×720 pixels (?)
• Επεξεργαστής Samsung Quad-Core 2GHz
• Μνήμη RAM 1.5GB
• Κάμερα 10 Megapixel (1080p/ 60fps)
• Αποθηκευτικός χώρος 32GB (επέκταση με micro SD)
• Λειτουργικό σύστημα Android Ice Cream Sandwich με TouchWiz 5.0 UI
• Μπαταρία 2250 mAh
• Κατασκευή από μέταλλο και γυαλί, πάχος 9 χλστ.

, Πως θα είναι το Samsung Galaxy S III ή πως θα θέλαμε να είναι! [φήμες]
Η φωτό είναι concept, δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

38 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Thodoris

Ούτε καν όμως… 🙂

otinanai

hot!

sakismobile

Μα καλά 4,65 ίντσες??? Ετσι όπως πάμε τα κινιτά θα τα κάνουνε tablets!

Crystalous

Θα διαφωνησω μπαταρία 2500…… 😀

argiriscuderias

εεεεεε το 3D που ειναι???

photoshop

χαχαχαχα μ’ αρέσει που ο γραφίστας έβαλε άλλη μια γραμμή για να φαίνεται πως είναι το Samsung Galaxy S3 και τα 8MP τα άφησε αντί για 10MP που αναφέρετε χαχαχα

vasilisk

wow

τα specs παντος είναι φοβερά

Fotis

Τα specs όντως φοβερά. Σε λίγο τα κινητά θα έχουν Intel Core i7 και Xeon με συχνότητα 2,5gHz 20gb Ram 160gb ssd και γραφίκά nvidia super! ;p Όλα αυτά σε συνδυασμό με μπαταρία αυτοκινήτου στην πλάτη!

Master Chief

Ας είναι έτσι κι ας κάνει και 800 ευρώ (Galaxy Note κανένας;;;). Αλλά δεν παίζει να αλλάξω από τώρα το Galaxy S II μου. Ελπίζω όμως το νέο κινητό μου να έχει τον Qualcomm S4 😉

ΥΓ: Στο gsmarena διάβασα ότι η ανάλυση θα είναι 1280×1024. Και τα ppi συμφωνούν. Αν και το site είχε τις αμφιβολίες του γιατί τότε το κινητό γίνεται 5:4…..

fotis

Ναι και θα έχει και υποστήριξη micro SD 64GB.
Πες οτι είναι αλήθεια οι φήμες. Άμα βγεί κάτι τέτοιο για πιο λόγο να αγοράσει κανείς άλλο κινητό Android απο την Samsung μετά. Μέχρι αυτό το hardware να μην μπορεί να τρέχει τις αναβαθμίσεις του λειτουργικού θα περάσει πολύς καιρός. Δεν νομίζω να θέλουν κάτι τέτοιο.

Master Chief

Κώστα ευχαριστώ για την συμβουλή…η αλήθεια είναι ότι τώρα διάβασα τους Όρους Χρήσης.I’ll keep that in mind next time 😉 Εσύ τι λες; Δεν σου φαίνεται λίγο περίεργη η ανάλυση που αναγράφεται στις φήμες; Από ότι διάβασα ο anonymous από το 4chan forum λέει για 1280×1024…….;!;

tom

Κωστα πολυ ειναι ομως αυτοι που δεν εχουν ελληνικα στον υπολογιστη τους επειδη μπορει να ειναι εξωτερικο και εκει τους ειναι αχρηστα και με την διαγραφει των σχολιων τους ειναι σαν να τουσ απαγορευεις να εκφραζουν την γνωμη τους. φιλικα 😉

το συγκεκριμενο μοντελο που δειχνει στην φοτο ειναι το gsii για την αγορα της αμερικης του οπιου απο πισω οντως γραφει samsung galaxy s 2 και οχι 3 😛

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (dimitrismpower)

”υπάρχει όμως και ενα σχετικά μεγάλο γαλατικό χωριό που όχι μόνο δεν του καίγεται καρφί για το μήλο αλλά κοιμάται και ονειρεύεται το επόμενο Samsung Galaxy S III, έχοντας φυσικά ήδη κάτω από το μαξιλάρι του το S II”

Για μενα μιλάς ?! :p
Αμα βγει με αυτα τα χαρακτηριστικά το πηρα την ιδια μερα κυκλοφοριας κιολας !!!

teodore88

1280 x 1024 αναφερεται.. ασχετα με τι συμπερενει η πηγη! συμαντικο!! γτ θα ειναι το πρωτο με 5:4 aspect ration αν εξαιρεσουμε καποια μικρα QVGA..!

Master Chief

Και πάλι πιστεύω ότι είναι κάποιο λάθος του anonymus….είναι λίγο περίεργο το 5:4 για σύγχρονο κινητό. 1280 x 720 μου φαίνεται πιο λογικό.Και σε τέτοιες ίντσες θα φαίνεται uber! 😛

lorys

πιστεύω οι βάσεις για την πρωτιά στα smartphone με λειτουργικό android την διεκδικεί επάξια η σειρά galaxy s. Πλέον στην αρένα των specs η μάχη των κορυφαίων Samsung vs Apple θα μας φέρει hardware που εκτοξεύει τα smartphone σε αλλο επιπεδο, και η μαχη μολις άρχισε!!!!!!

Sakis

Εγώ πάλι πιστεύω ότι οι εταιρίες μπαίνουν σε μία διαδικασία ποιος θα βάλει καλύτερα χαρακτηριστικά στις συσκευές χωρίς όμως αυτά να κάνουν κάποια αισθητή διαφορά στον χρήστη.
Όλο και μεγαλύτερες συχνότητες, όλο και μεγαλύτερες οθόνες, περισσότερη RAM, περισσότερα MP στις κάμερες κλπ. Η μόνη ουσιαστική διαφορά όμως στην τελική είναι το ότι αδειάζει η τσέπη μας όλο και περισσότερο.
Για παράδειγμα το Galaxy S που δεν έχει ούτε διπύρηνο επεξεργαστή, ούτε 8ΜΡ κάμερα, ούτε άλλα χαρακτηριστικά του S2 παραμένει κορυφαία συσκευή. Και πραγματικά δεν ξέρω αν κάποιος που έκανε την μετάβαση από το Galaxy S στο S2 αν είδε κάτι να αλλάζει δραματικά σε επιδόσεις.
Υπάρχει κάτι που μπορεί να κάνει με το S2 και δεν μπορούσε να κάνει να κάνει με το Galaxy S?

Master Chief

Ως κάτοχος S και S II μπορώ να πω ότι οι διαφορές είναι μικρές..αλλά υπάρχουν. Κάποιες εφαρμογές τρέχουν μόνο στο 2 και είναι πολύ πιο γρήγορο σε ότι έχει να κάνει με install/unistal/update (σε θέματα επεξεργαστή δηλαδή).Και η RAM του είναι διπλάσια και βοηθάει πολύ. Αλλά το Gingerbread δεν είναι optimised για 2 και παραπάνω πυρήνες. υπομονή για τα καινούργια λειτουργικά(είναι πολύ κοντά). Εκεί θα φανεί παραπάνω…

kostis

αν οντως αυτα θα ειναι τα specs του galaxy s3 τοτε το iphone θα ειναι πολυυυυυυ πισω….

Viktor

Ναι ωραια χαρακτηριστικα.
Keep dreaming

vasilis

θυμάμαι τα rumours του Galaxy SII και ανέφεραν ότι θα είχε επεξεργαστή διπύρηνο 1Ghz και στα σχόλια έλεγαν οτι δεν παίζει να έχει διπύρηνο….να όμως που είχε και με 1.2 Ghz!!!

mary marc

Μακαρι να δεχτει καποιος να ανταλλαξει το s ii μου με siii αν οντως εχει τετοιες διαφορες…

fred

Αυτα ειναι.μου τρεχουν τα σαλια λεμε..!!!

mihalis

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ SPECS!!!ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ LAPTOP!!!ΘΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΙΝΗΤΑ…ΚΑΛΑ ΓΙΑ ιPHONE ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΩ,ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ iPHONE 7 H’ 8 ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ SPECS!!! 😉

Γιώργος Στείρος

Τέτοια χαρακτηριστικά λέγανε και για το galaxy s2 πριν καλά καλά κυκλοφορήσει το 1. Θύμαστε https://techblog.gr/mobile/samsung-galaxy-s2-i9200-4004

Giwrgos

Τελικά αποδεικνύεται ότι το android πέφτει (ή μηπως στήνει;) την ίδια παγίδα με τα Windows στα desktop.
Συνεχόμενα αυξανόμενη ζήτηση για κινητά με “καλύτερα specs” που οδηγει τους καταναλωτες σαν προβατα σε άδειασμα της τσέπης τους…
Η apple συνεχίζει τη λογική του “οτι πληρωνεις περνεις,αλλα για οσο αποφασισεις να το κρατησεις αυτο θα λειτουργει απροβληματιστα” και όλοι εμεις με το χαμηλο budget ή απλα τη λογικη να μην ξοδεψουμε για κινητο οσα θα διναμε για laptop μένουμε με επιλογή ανάμεσα σε “φτηνά” android που δεν τρεχουν οπως θα έπρεπε το βαρυ λειτουργικό ή ακριβά nokia με specs χαμηλότερα της τιμης τους, που ομως λειτουργουν απροβλημάτιστα χάρη στο καλοδουλεμένο symbian!

Stelios GR

….χαχαχαχα “ο μισος πλανητης περιμενει το iphone”????!! νταξει ρε κωστα, κοψε κατι……..οσο για το το galaxy παντως, συμφωνω, θα μπορουσε καλλιστα να ειναι καπως ετσι το επομενο μονο με μια ενσταση.. με μπαταρια τοσο μεγαλη δεν νομιζω να κρατηθει σε τοσο λεπτο παχος…..αλλα την χρειαζομαστε μια καλη αυτονομια, κι ας ειναι 2 χιλιοστα πιο παχυ, δεν πειραζει….

mike gkiokas

@ Mihalis. Υπερβάλλεις και είμαι σίγουρος πως το ξέρεις κ εσύ αυτό.

Geo

Να σημειώσουμε ότι το παρμπρίζ του θα είναι από πέτρα-γυαλίδι-χαρτί. Πέτρα για να αντέχει στις πτώσεις, γυαλίδι για να φαίνεται το πανελάκι από κάτω, και χαρτί λόγω οικολογικών ευαισθησιώνε.

kostis

@Giwrgos: οταν λες αδειασμα τσεπης? το μηλο ειναι φτηνο? τα specs του ανταποκρινονται στην τιμη του? το s3 αν θα εχει τοσο προχωρημενο hardware θα απαξιωθει γρηγορα? σε καιει αν το s4 θα ειναι 8πυρηνο και θα κλαις που πηρες το (ισως) 4πυρηνο s3? ας μην ειμαστε υπερβολικοι λοιπον. εδω καλα καλα δεν υπαρχει σωστη πολυπυρηνη λειτουργια και να σαι σιγουρος πως οταν θα επιτευθει ακομη και 1 χρονος να περασει τα χαρακτηριστικα του θα του επιτρεπουν να πηγαινει σφαιρα.

sakiss (DJTaurus)

Ειναι fake η είδηση και προέρχεται από αναξιόπιστο site.

Giwrgos

@kostis
αυτο που θελω να πω ειναι πως εχουν ξεφυγει πλεον τα κινητα και απο specs και απο τιμες χωρις να χρειαζεται.
δε θα παρω καποιο απο αυτα (galaxy, iphone).
Αλλα σου λεω με σιγουρια πως για τα iphone ΔΕΝ εχουν τοση σημασια τα specs!
Η apple κοιτάει πρώτα το (καλοσχεδιασμενο) software και μετα τα specs!
Το ίδιο ισχύει και για τα περισσότερα nokia smartphones!

Για μένα είναι λάθος αυτή η σύγκριση γιατί όσες εταιρείες παράγουν android smartphones έχουν ανοίξει έναν “πόλεμο” συνεχώς αυξανόμενων specs, κυρίως για να μπορέσουν να τρέξουν το συνεχώς αναβαθμιζόμενο και ολοένα βαρύτερο java λειτουργικό.Ενώ apple και nokia βάζουν απλά το harware που χρειάζεται για να τρέξει ικανοποιητικά το software (που όμως οι ίδιες αναπτύσσουν)
Έτσι π.χ ένα iphone 3gs (600mhz cpu, 256ram) και ένα nokia N8 (680mhz ARM11(omg!) cpu, 256 ram) έχουν καλύτερη και απρόσκοπτη λειτουργία ακόμη και στο (απλό) web surfing/browsing από ένα samsung galaxy s (1Ghz Cortex-A8, 512ram) και εφάμιλλα με ένα lg 2x (1Ghz Cortex-A9 dual core, 512ram tegra gpu!)
‘Ετσι φτάνουμε στο σημείο (όσοι θα κληθούν να επιλέξουν κάποιο απο αυτα) στο αν τα λευτα τους θα πάνε για harware ή software
Νιώθω να ξεφεύγω απο το θέμα…

pilotsd

Κάπου διάβασα ότι η οθόνη μπροστά δεν θα έχει πλαίσιο δηλαδή όλη η επιφάνεια μπροστά θα είναι οθόνη μόνο. και έτσι θα επιτύχουν και φυσιολογικό μέγεθος .

nikos523

που το διαβασες φιλε συμφορουμιτη?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.