Samsung Galaxy S III, Θα έχει οθόνη 4.65 ίντσες Super AMOLED Plus 720p;

Φήμες και “εσωτερικές” πληροφορίες από τη Νότιο Κορέα κάνουν λόγο για την οθόνη του πολυαναμενόμενου Samsung Galaxy S III και αναφέρουν ότι έχει ξεκινήσει η παραγωγή της. Ακούγεται ότι θα έχει διαγώνιο 4.65 ίντσες, θα είναι τεχνολογίας Super AMOLED Plus (η πρώτη όχι pentile) και θα έχει ανάλυση HD 1280×720 pixels.

Σήμερα, Ευρώπη κυκλοφορούν δύο smartphones με οθόνη 720p το Sony Xperia S με 4.3 ίντσες και το HTC One X με 4.7 ίντσες. update: και το Galaxy Nexus!!

, Samsung Galaxy S III, Θα έχει οθόνη 4.65 ίντσες Super AMOLED Plus 720p;

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

34 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιώργος Κουτσούρης

Ρε Κωστα το Note τι οθονη εχει δηλαδη;;;

Kostas K.

1280 x 800 😛

To Note είναι tabletphone κατά τη γνώμη μου.

gpower

και κατα την γνωμη του υπολοιπου πλανητη..

Simu - Smartphones in Greek

Αλίμονο αν δεν έβαζε Super Amoled!

Γιαννης Ρ

αααα περιμενω κατι καλυτερο απο την σαμσουνγκ!

lumia800user

η pentile είναι η πρώτη super amoled (lumia 800, galaxy s, nexus, galaxy note)
η super amoled plus είναι αυτή που έχει το galaxy sii και lumia900 τώρα και το siii αλλά 720p

τελικά αξ δεν αργήσει για να βελτιωθεί δεν θα έχει τρέλα πλεονεκτήματα σε σχέση με το HTC one x μόνο τον πιο γρήγορο επεξεργαστή σε σχέση με τον NVIDIA όπως και πέρσι λογικά

Tony Cool

Κωστα συγχωρεσε με αν κανω λαθος αλλα πιστευω πως και η s.amoled plus του sgs2 δεν ειναι pentile,αλλα rgb,οποτε αν ισχυει αυτο τοτε δεν θα ειναι η οθονη του sgs3 η πρωτη οχι pentile s.amoled plus.Eκτος αν δεν εχω καταλαβει κατι σωστα εγω.

Πάνος

Tony η πρώτη στα 720p…

jim

Αυτό το SIII έχει καταντήση σαν τα σήριαλ του Φώσκολου.Στο τέλος βλέπω να είναι ένα ακόμη samsung σαν όλα τα υπόλοιπα και τον κόσμο για άλλη μια φορά να μένει απογοητευμένος.

runner

Ξεφευγουν τα μεγεθη. Προσωπικα και τις 4,3″ το θεωρω μεγαλο.

Eaglos

Σούπερ οθόνη θα έχει, Jelly Bean θα έχει ή θα περάσουν 1-2 χρόνια και μόλις
βγει η 6.0 θα αποφασίσουν αν περάσουν την 5.0;

ilias

Συμφωνω με τον jim συνηθως καπως ετσι γινεται.Οπως για παραδειγμα με το πολυαναμενο iphone 5. Ολος ο κοσμος περιμενε να δει το νεο θαυμα της apple και τελικα μειναμε ολοι με ανοιχτο το στομα.Αντι για iphone 5 ειδαμε το iphone 4s,δηλ την ιδια ακριβως συσκευη με αναβαθμισμενο hardware.Κατα τη γνωμη μου πιστευω οτι και παλι θεατες στο ιδιο εργο ειμαστε…Περισυ που η samsung ειχε φτιαξει μια παρα πολυ αξιολογη και δυνατη συσκευη το SGSII η οποια μπορουσε να ανταγωνιστει οποιαδηποτε αλλη συσκευη,το παρουσιασε αμεσως στο κοινο και τελικα πηγε παρα πολυ καλα σε πωλησεις..Τωρα ομως γιατι το καθυστερει τοσο πολυ..μηπως τελικα αυτη τη φορα η συσκευη της δεν ειναι τοσο ανταγωνιστικη και της χαλασε τα σχεδια η HTC με το τερας ”one X”και μας παρασουσιασει μια συσκευη η οποια δε θα εχει να προσφερει τιποτα παραπανω απο το ”one x” παρα μονο καποιες ασημαντες κλεπτομερειες οπως
camera 12MP,
επεξεργαστης 4πυρηνος exynos αντι tegra 3 ,
οθονη κλασσικα super amoled plus hd 1280x800p, 4.7 ιντσες
λειτουργικο ice cream… 4.0
και διατηρωντας την ιδια πλαστικη κατασκευη οπως ολων των samsung κινητων με ενσωματομενη μπαταρια και micro sim…
Εγω αυτο πιστευω οτι θα ειναι το νεο galaxy s III…

EastEnd13

ΟNE X δεν θα ναι οτι και να κανουν…….;)

Tony Cool

Μη βιαζεστε παιδια,και περυσι η htc πρωτη παρουσιασε το (εξαιρετικο) 2x και μερικους μηνες μετα εβγαλε η samsung το sgs2 και…ραγισανε τα τσιμεντα!Υπομονη.

ilias

Tony μηπως μπερδευσεσαι με το LG optimus 2x με tegra 2 επεξεργαστη?

VKwstas

To LG 2X εξαιρετικό δεν το λες.
Το Sensation ήταν καλό κινητό αλλά αυτο το Sense 3, πολύ βαρύ.
Το One S είναι απίστευτο πραγματικα και αν είχε 720p SLCD 2 θα το έπαιρνα ΤΩΡΑ.
Όχι πως το One X είναι άσχημο ή με χαλάει. Αυτή τη στιγμή είναι το καλύτερο κινητό.

Αλλά η HTC κάνει πάλι το (κατά την γνώμη μου) λάθος που είχε κάνει και το ’10 με τα Desire και Legend, το “μικρό” μοντέλο είναι πιο όμορφο και πιο premium από το μεγάλο.

Φυσικά (για να είμαστε και επί του θέματος) θα βγει το SGS 3 και όπως είπε ο Tony Cool… θα ραγίσουν τα τσιμέντα.
Η Samsung έχει στα υπέρ της οτι είναι OEM, από οθόνη μέχρι πλακέτα, κατασκευάζει τα πάντα πάνω στις συσκευές της και αυτό της δίνει μεγάλο πλεονέκτημα.
Επίσης δεν πιστεύω να μας την κάνει τύπου Apple και να βγάλει SGS 2S, γιατί υπάρχει και ένα iPhone 5 στον ορίζοντα…
Ίδωμεν!

Tony Cool

Sorry ilias μπερδευτηκα και εγραψα htc.
Vkwstas εννοειται εξαιρετικο για την εποχη του,οχι για τωρα.Οχι πως δεν την παλευει και τωρα μια χαρα…

enigma

Tony Cool το 2Χ έγινε καλό μόλις το πήραν devs και πέρασαν roms και κυρίως όταν δέησε η lg και του πέρασε την 2,3. Θέλησαν να βγάλουν το πρώτο διπύρηνο που μπήκε και στα guiness και τελικά άργησαν να του περάσουν την 2.3 που έπρεπε εξ αρχής να είχε.

Το μόνο καλό στην υπόθεση ότι η htc με το X ανάγκασε την samsung να μην επαναπαυτεί και να παρουσιάσει ένα μοντέλο στην ίδια νοοτροπία με του s2, ακόμη και μετά από ένα χρόνο να κοντράρεται με την νέα γενιά.

Dimos

Χαλαρώστε λίγο…Το GS3 μόλις έρθει θα μείνετε με ανοιχτό το στόμα…Πιστεύω πως θα είναι καινοτόμο σε πολλούς τομείς!!!

spyros

θα σκασει μυτη κανα iphone 5 με ρετινα αναλυση τυπου ipad 2 και θα κλαψουν μανες,επισης το οτι εκανε επιτυχια η samsung με το s2 δεν σημαίνει οτι θα κανει και με το s3,βλεπω να την χτυπαει η htc στα android,αυτη τη στιγμη ο ανταγωνιστης του iphone 4s ειναι το htc one x,αλλα στις πωλησεις θα δείξει.

enigma

Eδώ το 4s είναι πίσω από το s2…σιγά μην έχει ανταγωνιστή το one x….Spyros θεωρείς ότι η samsung δεν μπορεί να βγάλει οθόνη με ανάλυση τύπου ipad;;;Για ψάξε μια ποιοι κατασκευάζουν τις οθόνες της apple…και μετά σκέψου αν μπορεί ή όχι…

Τέλος αν σκάσει κανά iphone 5 με οθόνη πάλι 3,5in να δεις πόσο θα χαρεί ο κόσμος…

spyros

enigma: το αν ειναι πισω η μπροστα φαινετε στις πωλησεις,τις οθονες της apple τις κατασκευαζει η LG αλλα ειναι σχεδιασμενες απο την apple γιαυτο και μεχρι τωρα δεν ειδαμε οθονη αναλυσης imac στο ιδιο μεγεθος,μην κοιτας τα specs μιας συσκευης αλλα τη ταχυτητα,κοιτα λιγο vs στο youtube.
Oσο για τις 3,5in θα χαρει ο κοσμος γιατι 9 στους 10 χρηστες iphone ειναι ικανοποιημενοι,φαινετε επισης στις πωλησεις.Οι πωλησεις ειναι η επιτυχια για καθε εταιρια.

ss

Αμάν πια με αυτό το SIII … Ούτε με τα iphone τέτοια παραφιλολογία.

enigma

@spyros Η lg φτιάχνει του iphone….Για κάνε μια έρευνα καλύτερη να δεις αν στο ipad είναι ΚΑΙ η samsung μια από τις εταιρίες που της κατασκευάζει τις οθόνες. Όσο για τις πωλήσεις δεν έχει να λέει τίποτα….Αν πάμε βάση πωλήσεων τα feature phones της nokia κάνουν πολλαπλάσιες πωλήσεις. Άρα σύμφωνα και με το δικό σου σκεπτικό, θα ναι καλύτερα από το iphone μιας και είναι μπροστά του σε πωλήσεις….well done…

Όσο για τις οθόνες και τις in, ο κολλημένος κόσμος είναι ευχαριστημένος με ότι του πει η apple κάθε φορά. Και είναι αστείο να ισχυρίζεσαι ότι το 90% των χρηστών, θέλει 3,5in οθόνη…

VKwstas

@Spyros Ο οθόνες του iPad3 φτιάχνονται από την Samsung, την LG και την Sharp
Κύρια κατασκευάστρια όμως είναι η Samsung
https://www.padgadget.com/2012/03/14/update-lg-also-new-ipad-retina-display-supplier/

Andreas

Το μόνο σίγουρο είναι οτι η μεγάλη μάχη θα γίνει μεταξύ iphone 5 και Galaxy S3 . Ποιος θα’ναι άραγε ο νικητής ? Εγώ ψηφίζω Galaxy S3 γιατί οι Κορεάτες παίζουν καλύτερο ξύλο απ’τους Κινέζους .

nektarios

Νομιζω οτι ειδα αλλη φωτο για το πως θα ειναι …

mike

ρε μαγκες το galaxy iphone δεν γινετε πως να το κανουμε τωρα 😀 φιλικα παντα

antonis

ευτυχώς που δε θα γίνει ποτέ iphone!!!! μη κακό μας!!

Tony Cool

@spyros
Για την αναφορα στις 3.5 ιντσες,οι 9 στους 10 χρηστες iphone ειναι επισης ‘ικανοποιημενοι’ με την ελλειψη bt file transfer,με την αναγκαστικη χρηση itunes,με το πενιχρο customization,με τις βιντεοκλησεις μονο μεσω wifi και μονο μεταξυ iphone,με το οτι η κεραια τους…υπολειτουργει κλπ κλπ κλπ…γενικα,πεφτει πολλη ικανοποιηση!Οποτε δε βγαζεις ασφαλη συμπερασματα ετσι.
Οσο για το one x παιδια μην τρελενεστε,μια χαρα ειναι το κινητο,αλλα ειπαμε,και η lg εβγαλε πρωτη διπυρηνο περυσι αλλα οταν βγαλανε και οι υπολοιπες μεγαλες τα δικα τους επεσε στο βουρκο,ητανε μια κλαση κατω!Οχι πως σωνει και καλα θα γινει και τωρα το ιδιο,απλα λιγη υπομονη δε βλαπτει.

giorgos

ΟΤΙ Κ ΝΑ ΛΕΤΕ ΠΑΙΔΕΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΟΝΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ…ΤΟ S3 ΕΝΝΟΕΙΤΕ..

jojos

το iphone δν καταλαβαινω γτ το συζητατε καν ,,,ειναι αναξιο λογου για μενα το 4s ειναι μια τρυπα στο νερο .
το s2 περασε σε πωλησεις ολα τα κινητα κ βγηκε top Κινητο 2011 ξεκαβαλειστε λιγο το καλαμη σας εσεις τα iphone boys γτ εχετε χασει την μπαλα με την apple η οποια ποια δν προσφερει τπτ ποια ουτε απο οθονη ουτε απο καμερα μπροστα σε αλα κινητα αλα το μονο που κανει ειναι marketing μεσο ταινιων κ σειρων.
τελος το s3 οταν θα βγει θα το δουμε μεχρει τοτε το htc one x ειναι n1.
το htc one x ειναι αψογο επιτελους η htc αποφασησε να σοβαρευτει αλα το note ειναι απλα απο αλο πλανητη κ ειναι αδικο να το συγκρηνετε με οτιδηποτε αλο ειναι tablet+κινητο.
Κ αυτα τα λεω εχωντας κ τ 5 κινητα (gs2-nexus prime-htc one x -galany note-iphone 4s )πλεον κ καθομαι κανω διαφορες συγκρησεις δν αερολογο ουτε φανατειζομαι …

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones POCO Qualcomm Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Redmi Note 13 Turbo/Poco F6: Αποκαλύφθηκε εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση

Η Xiaomi ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ένα smartphone Redmi Note 13 Turbo που θα πωλείται παγκοσμίως ως Poco F6.

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X7: Γίνεται η πρώτη σειρά με υποστήριξη 5.5G

Η China Mobile ανακοίνωσε το 5G-Advanced, γνωστό και ως 5.5G ή 5GA, και η πρώτη σειρά που θα το υποστηρίζει θα είναι η Find X7 της Oppo.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.