Samsung Galaxy S III universal search, H λειτουργία επιστρέφει και η απουσία της βαφτίζεται λάθος

Έχει πλάκα τελικά όλη αυτή η κατάσταση που έχει ξεκινήσει με την Apple και τη Samsung. Μοιάζει λίγο με σαπουνόπερα και ως τέτοια θα την αντιμετωπίσουμε σε αυτό το post, αφού μάλλον έχουμε πολλά επεισόδια να δούμε ακόμα. To σημερινό επεισόδιο έχει τίτλο: Το Universal Search στο Samsung Galaxy S III επιστρέφει.

Σε αυτό το επεισόδιο, λοιπόν, το Universal Search, επιστρέφει στο Samsung Galaxy S III, μετά από ολιγοήμερη απουσία, για την οποία όλοι έλεγαν ότι οφείλεται στις μηχανορραφίες της κακιάς Apple, με σκοπό να το εξαφανίσει για πάντα, στιγματίζοντάς το ως κλέφτη.

Αυτό όμως, είχε κρυφτεί για λίγες μέρες, αλλάζοντας το όνομά του σε τεχνικό λάθος, όπως και η ίδια η Samsung δήλωσε. Δόθηκε η υπόσχεση να μην το αφήσει ποτέ ξανά να φύγει και μάλιστα σημείωσε ότι θα φέρει και ένα software upgrade για να το προσέχει.

Προσεχώς, στη συνέχεια της σειράς: Τι θα κάνει η Apple όταν μάθει ότι το universal search επέστρεψε; Πώς θα αντιδράσει; Θα μας πει ποτέ το search γιατί εξαφανίστηκε; Η αγωνία… κορυφώνεται!

, Samsung Galaxy S III universal search, H λειτουργία επιστρέφει και η απουσία της βαφτίζεται λάθος

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
greeceandroid

Αν δεν κάνω λάθος θα επαναφέρει το search σε όλες τις συσκευές εκτός U.S.

giorgio

Universal search είχε η Nokia δεν θυμάμαι από πότε. Στο Ν79 πάντως που έχω από τα τέλη του 2008, μπορούσε να γίνει τέτοιου είδους αναζήτηση. Εκτός κι αν λέω άλλο πράγμα.

Θα πρέπει τώρα η Nokia να μηνύσει την Apple;

GiannisWST

Δε ξερω τι κανουν αλλα ευχομαι να εχουν καλους δικηγορους στην samsung, γιατι τα πραγματα εχουν αρχισει να γινονται κουραστικα. Στην εναρξη χθες ειδα οτι μερικοι αμερικανοι αθλητες κραταγαν galaxys3 (περα απο τα iphone που επισης ειχαν μερικοι). Ελπιζω να μην ειχε κατοχυρωσει πατεντα για την εισοδο αθλητων στην ολυμπιακη εναρξη η αππλε και μετα να λεει οτι της ξαλασε το image της η samsung και της ζητα αποζημιωση. Κωστα κρατα μας ενημερους αν μπορεις με την αποζημιωση που ζητα η αππλε των 2,5 δις για πτωση των πωλησεων της εξαιτιας της και καλα καταπατησης πατεντων απο την σαμσουγκ.

GiannisWST

Τωρα ειδα οτι ο συντακτης δεν ειναι ο κωστας, ζητω συγγνωμη, η παρακληση παντως συνεχιζει για να μας κρατησετε ενημερους με το θεμα της συγκεκριμενης δικαστικης διαμαχης.

michalis_mclaren

…και Galaxy Note λευκά είχαν πολλοί απο τους συμμετέχοντες!

giorgio

Για όνομα του θεού, ας μου δώσει κι εμένα χορηγία ένα S3!!! Δεν ζητάω πολλά! Θα βροντοφωνάζω κάθε μέρα πως δεν υπάρχει καλύτερη εταιρεία!

agorastis

Λίγο οφ τοπικ . Αλλά είμαι έτοιμος να αγοράσω το Galaxy s3 ή το Galaxy nexus.
Το s3 έχει την διπλάσια τιμή από το nexus αλλά πέρα της επέκτασης μνήμης (που την θεωρώ ΑΠΑΡΑΊΤΗΤΗ ) δεν είναι θεωρώ από την αλί ότι είναι “2 φορές καλύτερο κινητό ” σε σχέση με το nexus .
Τα θετικά του nexus είναι ότι είναι pure google. Ούτε touchwiz ,ούτε s-voice σκέτο ωμό jelly bean με τα updates του …..και τα bugs του (gps…ηχείο…κτλ). Πέρα του hardware που υπερτερεί το s3 πιστεύω, σαν χρήστης δεν θα βιώσω τόσο τα specs όπως ο τετραπύρινος και η camera αφού σε αυτό που έρχομαι περισσότερο “κοντά” είναι το software (σε σχέση με το nexus πάντα )
Η camera ενός κινητού με αφήνει παντελώς αδιάφορο μιας και είμαι φαν/χρήστης των dslr .
Λίγη κουβέντα και ίσως με βοηθήσετε να αποφασίσω .
Ευχαριστώ και sorry για το off topic .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.