Samsung Galaxy S III vs iPhone 5, Ο πόλεμος των διαφημίσεων μαίνεται

Το έχουμε αναφέρει και πάλι ότι ο πόλεμος μεταξύ των δύο αυτών κολοσσών δεν είναι απλώς και μόνο ένα θερμό επεισόδιο, το οποίο θα σβήσει γρήγορα. Τουναντίον, θα μας απασχολεί για καιρό και αυτό φάνηκε για τα καλά αρχικά με την επιθετική διαφήμιση της Samsung για τα πλεονεκτήματα του Galaxy S III σε σχέση με τα όσα προσφέρει το iPhone 5 και την απάντηση των Apple fanboys που παραλλάσσουν την εν λόγω διαφήμιση.

Οι φίλοι της Apple δείχνουν με αυτόν τον τρόπο την πίστη τους στην εταιρεία, κρίνοντας όλες τις χάρες του Galaxy S III ως υπερβολικές και τη Samsung ως Bully, ή αν θέλετε, ελληνιστί, νταή που κάνει τις μαγκιές του. Η Samsung από τη μεριά της στο διαφημιστικό της κάνει συγκριτική παράθεση των τεχνικών χαρακτηριστικών των τηλεφώνων και προσπαθεί με αυτόν τον τρόπο να δείξει την ανωτερότητα της συσκευής της.

Δεν πρόκειται να τελειώσει εύκολα αυτή η διαμάχη… Εσείς με ποια από τις δύο εταιρείες συμφωνείτε;

, Samsung Galaxy S III vs iPhone 5, Ο πόλεμος των διαφημίσεων μαίνεται

, Samsung Galaxy S III vs iPhone 5, Ο πόλεμος των διαφημίσεων μαίνεται

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

38 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
azriel84

3, 2, 1…FIGHT!

Εγώ τα παρατάω πλέον και αρχίζω πιάνω τα πασατέμπο. Μπεεεεεεεεεε 😛

Γιώργος

Να πάρω το Galaxy siii ή να περιμένω το iphone 5 ? HELP!!!

VasiliSIII

Εγώ θα πάρω το iphone 5 το S3 το έχω. Το iphone θα το έχω για καφέ και το S3 για όλα τα υπόλοιπα. Τώρα που το σκέφτομαι όμως μήπως να πουλήσω το S3 που δεν έχω λεφτά ουτε για χαρτί υγείας και να πάρω κανένα με 17€?

Γιώργος Κ.

Μας κοροιδεύουν μπροστά στα μάτια μας, Οι 2 εν λόγω εταιρίες συνεργάζονται όσον αφορά στους επεξεργαστές και τώρα ”και καλά” τη λένε η μία στην άλλη. Ακόμη να καταλάβουμε πως όλο αυτό εξυπηρετεί τους δικούς τους σκοπούς και μόνο;; Την πώληση, δηλαδή, περισσότερων συσκευών.

Nerven

<3 Samsung.

ΚΡΙΚΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Γιωργο, προφανώς με τα ίδια λεφτά, θα διάλεγα το καλύτερο και για μένα είναι το SIII. Φαίνεται και από την διαφήμηση άλλωστε. Και δεν μιλάμε για “high school” με το τηλ. να αξίζει τόσα λεφτά νομίζω. Για μένα οι Αμερικάνοι σαν λαός είναι ότι καλύτερο (ο άξιος ανεβαίνει – έτσι ήταν τουλάχιστον – και με 300 χρόνια ιστορία κατόρθωσαν να πάνε στο φεγγάρι) αλλά η Apple αν δεν ξεκολήσει από κάποια πράγματα, προσωπικά δεν προκειται να πάρω τηλέφωνό της διότι έχει γίνει must, εφόσον υπάρχουν καλύτερα στην αγορά. (Όταν οι άλλοι είχαν Νοκια εγώ και καποιοι άλλοι είχανε Siemens.)

panos13

Μονο και μονο που μιλαμε για μονομαχια ειναι προσβολη για s3:P . Αντικειμενικα και το Lumia 920 ειναι πολυ καλυτερο..

alex

το iphone 5 στα πρωτα benchmarks αφηνει πισω τον γιγαντα με τα πηλινα ποδια οποτε τα συμπερασματα δικα σας..
https://www.ibtimes.com/articles/384944/20120917/apple-iphone-5-benchmarks-a6-1gb-ram.htm

MEDS

Το SIII βγήκε πριν 4-5 μήνες. Παρόλα αυτά το iPhone 5 δεν έχει καλύτερα τεχνικά χαρακτηριστικά, αλλά σύμφωνα με κάτι μετρήσεις που πήρε σήμερα το μάτι μου, το iPhone 5 δείχνει ελάχιστα γρηγορότερο. Τεσπα, αυτή η κουβέντα καταντάει βαρετή.
Όλα τα ίδια είναι. Το ερώτημα είναι 720 ευρώ ή 650;

Όσον αφορά το θέμα μας, ο τρόπος διαφήμισης της Samsung με βρίσκει αντίθετο. Σταμάτησε να είναι αστείο πλέον. Στο τέλος τους βλέπω να κάνουν κανένα “σεπούκου”.

vitalogy

H ανωτεροτητα του iphone 5 ειναι δεδομενη, ειδικα η μαγκια που εκανε με τον επεξεργαστη…τι να πω δεν παιζονται οι ανθρωποι.

dimitris91

xD Απλά η Apple έχει ξεχάσει να πρωτοπορεί σε καινοτομίες … το να έχεις ένα όνομα Κολωσσό δεν λέει πλέον τίποτα!

alex

το βλεπω στα 700+ γιατι εδω στην ελλαδα ισχυει αυτο που λενε στο χωριο μου “ονομα και kwlos κφος..” δηλ κουφιος…

Βασιλης

δεν τίθεται κανενα δίλημμα το ενα το βρίσκεις με 510 ευρω και το αλλο θα εχει 700+ στην ελλαδα.
και επιπλεον το σ3 ειναι ανώτερο στα τεχνικα χαρακτηριστικά

Makis

@alex δεν ξερεις να διαβαζεις αυτα που βαζεις μου φαινεται. 1601 (i5), 1781 (s3)

apostolis

απορω που υπαρχει κοσμος που παιρνει iphone ξεκολιστε ρε δειτε και αλες εταιριες μονο ετσι θα δειτε ποιο ειναι καλυρερο τηλεφωνο και σας το λεει καποιος που εχει παρει απο ολες τις εταιριες αλλα για εμενα τελειωσε η apple

Σακης

μαγκες το S3 με JellyBean σκοραρει 1781 …το οποιο θα παρουν ολες οι συσκευες σε λιγο καιρο …οποτε μενει παλι στη πρωτη θεση απο θεμα επιδοσεων.
και μην ξεχνατε οτι μιλαμε για stock roms..αν παμε σε custom και υπερχρονισμο το δεν υπαρχει καν ανταγωνισμος…μην μου πειτε οτι παω offtopic.. ενα μεγαλο ποσοστο χρηστων του iphone ειναι εξαρτημενοι απο to Jailbreak που ειναι η αντιστοιχη διαδικασια.

Δημητρης

Εγω σου προτεινω το iphone 5 και για να μην θεωρηθω εχω το galaxy s2

Δημητρης

Να μην θεωρηθω fanboy θελω να πω

azriel84

Στη δεύτερη φωτογραφία, φαίνεται το S3 να έχει ARM ARMv7 @ 1.40 GHz καθόλου cache…Τί είναι αυτό; Και από πότε έχει ARMv7; A9 έχει. Επίσης, φαίνεται να τρέχει 4.1.1 JB το εν λόγω S3. Από πότε πήρε το S3 επίσημα JB; Για Οκτώβριο είναι προγραμματισμένο…

Το point μου είναι μη πιστεύετε ότι διαβάζετε. Όταν βγει το iPhone επίσημα με την τελική έκδοση του iOS 6 θα δούμε και τα επίσημα test. Όταν πάρει επίσημα και JB το S3 επίσης θα δούμε. Λογικά θα είναι πιο γρήγορο λόγω βελτιστοποιήσεων στην 4.1.1. Τέλος, άλλες απαιτήσεις το iOS άλλες το Android. Δεν θέλει 2GB RAM ούτε άπειρα GHz CPU για να τρέξει απροβλημάτιστα. Και στην τελική πάρτε ότι σας βολεύει καλύτερα, ούτε παρωπίδες ούτε τίποτα. Προσωπικά πάντως, και λόγω της δουλειάς μου, η τακτική “κατηγορώ τα προϊόντα του αντιπάλου για να προωθήσω τα δικά μου” είναι τέρμα πάτος…όχι τίποτα άλλο, δίνεις και αξία στον άλλο, χώρια που του κάνεις και δωρεάν διαφήμιση.

https://browser.primatelabs.com/android-benchmarks

Makis

Το iOS είναι πιο σταθερό, δεν κρασάρει αλλά είναι περιορισμένο. Το android πιο ευέλικτο με περισσότερες δυνατότητες αλλά όχι τόσο σταθερό, και κρασάρει και κάνει και δείχνει πολύ συχνά.

Γιωργος Μ

παιδια μην ξεχναμε την lg η ποια εχει κανει πολυ καλη δοθλεια στο G

azriel84

Η LG να προσέξει την υποστήριξή της…όσο mαμάτο κινητό και να βγάλει αν το απαξιώνει σαν τα προηγούμενα, κλάφτα…

athanton

καθήστε ρε παιδιά γιατί θα τρελαθούμε…
ακούω συχνά οτι το android κρασάρει ενώ το ios όχι…
ποια κινητά με android κρεμάνε????τα high-end η της σειράς????
τα κινητά που κοστίζουν όσο τα iphone και λιγότερο δεν έχω εντοπίσει να παρουσιαζουν κολλήματα…όχι περισσότερα απο το iphone τουλάχιστον…επείσης τη χρήση μπορείς και κάνεις με ένα αντροιντ και τι με το αλλο?????
Δε πιστεύω ότι σε κινητα 450-500+ ευρο(androi,ios,wp..) τίθετε θέμα κρασαρισματος…
To Θέμα είναι να ανταποκρίνονται στη τιμή τους, να μη χανεται το σημα και πεφτει η κληση οταν κινησε ή βρισκεσε απλά σε κλειστό χωρο ας πουμε……..

φωτης

samsung!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αντώνης Μαρίνος

@azriel84: Επ’αυτού συμφωνούμε απόλυτα, σε αυτό το τομέα τουλάχιστον Samsung και Sony τα πάνε -ελαφρώς- καλύτερα από την LG….αν και από πλευράς τιμής/απόδοση οι συσκευές της LG είναι άπαιχτες…

Το παρόν άρθρο είναι χαρακτηριστικό του γιατί το Android είναι καλύτερο από πλευράς εξέλιξης…το open-source μπορεί να μην είναι το σταθερότερο, αλλά είναι πολύ πιο ευέλικτο, εξελίξιμο και τελικά δυνατότερο…

azriel84

@Αντώνης Μαρίνος

Δεν έχεις άδικο πουθενά. Και το κλειστό οικοσύστημα και το ανοιχτό έχουν τα προτερήματα και τα μειονεκτήματά τους. Τώρα η Apple, έχει τη δική της φιλοσοφία και όσο βλέπει πως κάθε καινούρια συσκευή σπάει όλα τα ρεκόρ, δεν είναι χαζή να την αλλάξει αφού βλέπει αποδοχή. Αυτό σε κάποιους δεν αρέσει (λογικό) κάποιους άλλους τους αρέσει/δεν τους νοιάζει/έχουν συνηθίσει (επίσης λογικό).

αγγελος χυτηρογλου

Παιδια ο καθενας οτι του αρεσει.Το να μηδενιζουμε εταιρειες και κατα συνεπεια χρηστες αυτων το θεωρω ασχημο και ακομψο.Ουτε προβατο ειναι καποιος που εχει Apple devices ουτε αυτος που εχει Sammy,lg,Sony.

keysmith

καλά κάνει.. Τόσα χρήματα (δις) της πήρε με τα πρόστιμα η apple ας πάρει κάτι πίσω. Χάσιμο δεν θα έχει από αυτήν την διαφήμιση. Απορώ με κάποιους που θεωρούν “καλύτερο” ένα λειτουργικό/συσκευή (ios/iphone) που δεν στέλνει με BT αρχεία, θέλει jailbrake και για περάσεις ή πάρεις οτιδήποτε από αυτό (μουσική, φώτο) θέλει να εγκαταστήσεις μια καλοεφαρμογή που αρχίζει από i-κάτι όπως το itunes (i-σιχτίρ θα έπρεπε να λέγονται) και ζητάει.. ακουσων άκουσων 700€+.. Αλήθεια γιατί και πως σας αρέσει κάτι τέτοιο. Νομίζω η samsung μονο αυτό έπρεπε να γράψει και να μην αναφερθεί σε specs. Πάντως το iphone έχει σωστότερες διαστάσεις και δεν είναι τοσο παντόφλα όσο το sIII. Κατά τα άλλα.. εννοείται sIII η καλύτερα κάτι σε android γενικά. Ποτέ IOS για μένα, μονο και μονο για τα απαράδεκτα κλειδώματα. Υ.Γ. Σιγά μην είναι ασταθή τα android. Εγώ με ένα ταπεινό galaxy Y pro duos, ελάχιστες είναι οι φωρές που το έκανα restart για λόγους λειτουργικού. Μια χαρά σταθερό είναι το android. Τώρα για όσους rootάρουν βάζουν custoμιές και άλλα τέτοια, συγνώμη αλλα πάνε γυρεύοντας. Αν έχουν πρόβλημα αστάθειας κάποια android φταίνε μάλλον οι κατασκευαστές που δεν δίνουν την ανάλογη προσοχή στην ανάπτυξη firmware. Εννοείτε η apple με την… Συνέχεια »

Αποστόλης

Εγω παντως το SGS3 μου το εχω κανει να μοιαζει iPhone 8 τωρα με το ιδιο background αλλα με ripples και ολα τα εικονιδια iOS. Πριν βγει το ειχα κανει windows phone.
Εχω εγκαταστημενα ολα τα κορυφαια launchers που κυκλοφορουν ελευθερα και επι πληρωμη… 3D και οχι.
Ειναι τοσο διαφορετικο το κινητο μου καθε εβδομαδα και με ολα αυτα τα δεκαδες Live Wallpapers απο πισω, που δεν το βαριεμαι ποτε.
Πραγματικα το Android κανει τα παντα στην κυριολεξια.
Θεωρω αστειο να ασχολουμαι για το αν θα μπω σε μια εφαρμογη ή στο ιντερνετ μερικα μικροδευτερολεπτα πιο πριν.
Το μονο που ζηλευω απο το iPhone ειναι ο σχεδιασμος και το υλικο που ειναι φτιαγμενο το κινητο… αλλα πειτε μου… ποσοι θα το εχουν ετσι να φαινεται? Το 99% θα κλεισει το κινητο σε μια πλαστικη θηκη και αμφιβολου ποιοτητας που θα σε κανει να καις τα εγκεφαλικα σου κυτταρα για το τι συσκευη εχει η κυρα Τουλα με τη ροζ θηκη και τα στρασακια πανω.
Μου αρεσουν και τα 2 κινητα αλλα επιλεγω Android χωρις δευτερη σκεψη.

Αντώνης Μαρίνος

@Αποστόλης: “…Το μονο που ζηλευω απο το iPhone ειναι ο σχεδιασμος και το υλικο που ειναι φτιαγμενο το κινητο… αλλα πειτε μου… ποσοι θα το εχουν ετσι να φαινεται? Το 99% θα κλεισει το κινητο σε μια πλαστικη θηκη και αμφιβολου ποιοτητας που θα σε κανει να καις τα εγκεφαλικα σου κυτταρα για το τι συσκευη εχει η κυρα Τουλα με τη ροζ θηκη και τα στρασακια πανω….”

Φίλε μου σε μια φράση καταμέτρησες το 80% (όχι 99% όπως λες) των χρηστών iPhone που έχω αναφέρει σε προηγούμενο post μου ως “πρόβατα”….Χρήστες δηλαδή που δεν ξέρουν καν τον όρο “smartphone”, και απλώς αγοράζουν το iP γιατί είναι “trendy” και “το καλύτερο”….

Εδώ ακριβώς είναι και το θέμα της διαφωνίας μου (ή “μας”, δλδ των android χρηστών) με τους -συνειδητοποιημένους- χρήστες iP στο Techblog….

μιχαλης

SAMSUNG S3!!!! το iphone θελει ακομα πολλα ψωμια να φαει για φτασει την samsung που αποκλειεται να την φτασει!!!

mitsos

Μετά το iphone3gs τοριξα στα android φτηνα κινητα λογω ραδιοφωνου(μηχανη) και συγκρινω.
-Το ιphone 5 μου αρεσει πολυ σαν κατασκευη,ομως δεν εχει κατι παραπανω απο το sgs3 η το htc onex πχ.-Το ιphone υπερεχει σε υλικα κατασκευης και κυριως σε υποστηριξη,ανταλλακτικα,αξεσουαρ κ.α Αδυνατω όμως να πληρωσω πολλα χωρις να εχω καποια βασικα.Επανασταση ηταν το πρωτο iphone που πανω του πατανε ολα, φυσικα τοτε ηταν εξωπραγματικο.
-Θα αγορασω το sgs3 γιατι εχει κατι πολυ σημαντικο για μενα,πολυ χαμηλο sar Ξερει κανεις τι δεικτη sar εχει το iphone5?Ας το γραψει πληροφοριακα.Δυσκολα επισης θα ξαναχρησιμοποιησω αλλο λειτουργικο περα απο αντροιντ και αλλη εκτος απο samsung συσκευη, γιατι τα εχει ολα free: fm radio,btooth,playstore free και επισης το sgs3,αποσπωμενη μπαταρια και επεκταση μνημης.Επισης το Androind το παραμετροποιεις οπως θες.
– Παντως καλο ειναι να μη συγκρινεις απιστευτες συσκευες οπως π.χ sgs3-htc onex-iphone5-lumnia 920 κ.α Καθε μια και ενα αριστουργημα.

New Holland TS 135

Παιδιά, το iphone5 και γενικά όλα τα προιόντα της Apple , συνθέτουν έναν δικό τους κόσμο gadget, ο οποίος απευθείνεται και σε συγκεκριμένο κοινό. ‘Η ανήκεις σε αυτόν ή όχι. Εάν ανήκεις, τότε κάθε προιόν της Apple , το θεωρείς μοναδικό και πολύ πιθανόν να μην βγείς και ποτέ απο τη συγκεκριμένη υποστηρικτική τροχιά της εταιρείας. Αν τώρα δεν ανήκεις στον κόσμο της Apple , βρίσκεις εύκολα 1.000.000 λόγους να επιτίθεσαι στην εταιρεία. Προσωπικά, λόγω του ότι ανήκω σε αυτήν την ομάδα υποστηρικτών της Apple και όλες οι εφαρμογές μου στηρίζονται στο απίστευτο λειτουργικό της (Leopard, Lion e.t.c.), θα πάρω iphone5. Σε επίπεδο software γενικότερα, η Apple δεν παίζεται. Βασικά δεν υπάρχει δεύτερη καν. Τώρα σε επίπεδο hardware, φυσικά και το S3 είναι ανώτερο. Τουλάχιστον στη πλειοψηφία των χαρακτηριστικών. Απο θέμα software όμως, ξεχάστε το.

Και μην ξεχνάτε: η Apple είναι κάτι παραπάνω απο εταιρεία, είναι αίσθηση. Οπως η Ferrari…..Φυσικά υπάρχουν πιο γρήγορα sportscars απο την F430 , αλλα στουσ 100 που θα ρωτήσεις, οι 95 θα προτιμήσουν Ferrari. Τώρα ο καθένας, ό,τι γουστάρει και όσο σηκώνει η τσέπη του παίρνει.

Giannh5

Ναι το I phone οταν βγήκε ηταν το super wow αλλά πλεον εχει σημασία; Σημασία εχει το παρόν και ολοι οι κατασκευαστες εχουν εξελιχθεί; Η Samsung αντιγράφει την Apple; Έστω πως ισχύει. .. και τι με αυτό; Ισα ισα παίρνει μια ιδεα και την πηγαίνει πολύ πιο μπροστά απο την ιδια την Apple!!! Είτε το θέλετε ειτε οχι το I phone πήρε φήμη και δύναμη επειδή έγινε ξαφνικά μόδα… οι γυναίκες και οποιος αλλος ειναι λιγο άσχετος με τεχνολογία διαλέγει iphone και μάλιστα υποστηρίζει πως είναι το καλύτερο απο ολα!!! Μαλλον επειδή δεν μπορεί να δεχτεί οτι εδωσε τοσα χρήματα οπου τα μισα ειναι μονο για το γυαλιστερό μηλο απο πισω!! Τι παραπάνω προσφέρει ενα I phone απο ενα αντίστοιχο android; Τίποτα; ισα ισα σε πολλα υστερεί! Το μονο πραγμα που αναγνωρίζω στο μηλοφωνο ειναι η ποιότητα κατασκευής και συζητήσεις τυπου καλυτερη χρηση με ενα χερι και μουφες… οτι χρηση κανεις το iphone με το ενα χερι κανεις το sgs3 και ναι και στα 2 κινητά για να πληκτρολογησεις με qwerty αποτελεσματικα βαζεις και τα 2 χέρια αλλιώς ειναι το ιδιο άβολο και το qwerty ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΔΥΟ ΔΆΧΤΥΛΑ!!!!! αλλιως βαλε το κλασσικό πλγκτρολογιο και γραψε με τ9… Και ναι… Συνέχεια »

penny21

Εγώ προτειμώ το iPhone 5 από οποιοδήποτε galaxy…από που και σπου η galaxy….θα φτάσει την apple……ακόμα δεν πρόλαβε να βγάλει κινητό και νομίζει ότι μπορεί να ξεπεράσει το Samsung galaxy s3 ένα iPhone 5….επιπλέον τα Samsung galaxy έχουν την πιο κακή και περίπλοκη τεχνική σχεδίαση και το πιο περίπλοκο λογισμικό συστήματος και λογισμικό εφαρμογών……έχω όλα τα iPhone και το galaxy…..πραγματικά δεν αξίζει τον κόπο ούτε και τα λεφτά το galaxy….ενώ το iPhone τα αξίζει…..ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ!!!!!!!!

x e n o s

Αμερικάνικα σχέδια ΟΚ…. πόσα ευρω είναι ο φόρος από την κάθε πλευρα άραγε;

Οταν στα πληρώνει ο γέρος σου ή ο πεθερός σου και νοιώθεις ψυχολογικά ανεβασμένος μ’αυτόν τον τρόπο ΟΚ… προτιμάς τον αμερικάνο, έτσι…. για το νεοελληνικο-ανέυθυνο μέσα στην κρίση. Αν όμως τα δουλεύεις τα ευρώ και θέλεις εργαλείο να συνεργάζεται με όλες τις συσκευές των συνεργατών σου , ο κορεάτης ειναι η σοφή επιλογή.

Αν θέλεις το γκατζετάκι , το παραπάνω για να εντυπωσιάζεις …. μωρά και το παίζεις αμερικάνος …. τότε ο Clooney στον Αμερικάνο , θα προτιμηθεί απο τα μωρα και όχι εσύ , που θα μείνεις με το μήλο στο χέρι , αλλά και με περισσότερα ….ευρώ λιγότερα…. στο πορτοφόλι.

Βασιλης

Μερικοί το χάνετε.εχω και τις δυο συσκευές και το iPhone ειναι απλά καλύτερο!τιποτα άλλο !

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple iPad Air iPad Pro

iPad Air & iPad Pro: Τα νέα μοντέλα θα κυκλοφορήσουν τελικά το Μάιο

Η Apple θα παρουσιάσει νέα μοντέλα iPad Pro και iPad Air στις αρχές Μαΐου, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.