Samsung Galaxy S IV (GT-i9000), Με τον οκταπύρηνο στο AnTuTu;

Το αναμενόμενο Samsung Galaxy S IV εμφανίστηκε σε αποτελέσματα benchmarks του AnTuTu να φοράει τον νέο οκταπύρηνο επεξεργαστή Exynos 5 στο 1.8GHz και με Android 4.2.1 Jelly Bean. Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από τα παρακάτω screenshots που φέρνει στη δημοσιότητα η ιστοσελίδα SamMobile.

To Samsung Galaxy S4 αν προτιμάτε λέγεται ότι θα έχει οθόνη 5 ιντσών τεχνολογίας Super AMOLED με ανάλυση Full HD 1920×1080 pixels, 2GB μνήμη RAM και κάμερα 13 Megapixel. Στην Ευρώπη λέγεται ότι θα έχει τον κωσικό GT-i9500 και στην Κορέα SHV-E300S.

Samsung Galaxy S IV, Samsung Galaxy S IV (GT-i9000), Με τον οκταπύρηνο στο AnTuTu;

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

38 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ChR

Ωχ το θηρίο ξύπνησε…
^_^

SpyrouS

Καλε Θεουλη κανε να εχει on screen navigation buttons,μικρο bazel γυρω γυρω και premium αισθηση..!

Raziel666

Αν υποστηρίζεται από Cyanogenmod, έχει καλώς. Αν όχι, το Touchwiz απλά δεν αντέχεται…

Andreas P

εμενα παντως εκληξη μου κανει το σκορ του ι9500 με τιζεν https://www.gsmarena.com/samsung_i9500_fraser-4752.php

Darth

@SpyrouS δύσκολα το κόβω λογικά θα έχει 2 gb ram full hd οθόνη 8 πύρινο cpu (4 πύρινες για απλά πράγματα 4 για δύσκολα διαφορετικής αρχιτεκτονικής δλδ όχι καθαρό 8 πύρινο απλός μια πατέντα με 4 πύρινο) στην χειρότερη θα έχει 4 πύρινο a15……….. μέχρι εδώ ότι έχει και ανταγωνισμός……… μπορεί να βάλουν και έκδοση με 64 gb σε τημη της 32 gb

μετά πάμε…….. στα κλασσικά σάπια πλαστικά……(το ποιο πιθανό)

αντωνης

πηρα μια φορα,sgs1,μετα πηρα δευτερη,samsung galaxy note,κ τελος τριτη,sgs3,ε,αν το 4 εχει παλι πλαστικα τι στιγμη που η σονυ εβγαλε αυτο το ”σασι” τοτε απο μακρια κ αγαπημενοι… κ ας βγαλει οχι 8πυρηνο αλλα 16πυρηνο για να στελνουμε τους ατομικους μας πυραυλους στην σεληνη! αν δε πεσει αλλουμινιο κ γυαλι ευχαριστω αλλα καλα περασαμε ως εδω

Johntsia84

Κάλο θα είναι και αυτό το κινητό αρκεί να έχει καλύτερη ποιότητα κατασκευής από το s3 εγώ έχω το s2 και σύγκριση με το s3 πιστεύω να έχει καλύτερη ποιότητα δεν μου αρέσει καθόλου η γυαλάδα που έχει στο πίσω καπάκι και φαίνονται εύκολα η γρατσουνιές, αλλιώς θα πάω για sony xperia z και ας έχει ανώτερο hardware από τον ανταγωνισμό τέλος πιστεύω ότι θα έχει το νέο user interface το tizen os .

SpyrouS

@Raziel Ναι ρε συ εννοειται θα υποστηριζεται..τα galaxy Sx τα εχουν στα ωπα ωπα οι developers.
@Darth νομιζω ειχα δει κατι spec sheets με τον κωδικο της συσκευης να ειναι GT-I9500 και ανεφερε 3GB RAM αλλα δεν ξερω αν ηταν photoshop ή κανα ΤΙΖΕΝ και εγω δεν θυμαμαι καλα τον κωδικο.Πιστευω παιζουν τα 3GB με τα νεα SoC που περιμενουμε.Στα υπολοιπα συμφωνω απολυτα μαζι σου και ευχομαι η τελευταια σου προταση να μην γινει πραγματικοτητα.Cheers!

Βασιλης

πωωω τουμπανοτεραστιο φαινεται….να δουμε και design και τιμη τωρα.

Giorgos

Οσοι μιλατε για τα υλικα αναφερεστε πιστευω μονο στα προφανη, του τυπου “πλαστικουρα” κτλ κτλ. Εχω το SG2 τη γνωστη πλαστικουρα και μετα απο τοσα χτυπηματα και πεσιματα ειναι ακομα σαν καινουριο. Και με αλλους κατοχους SG διαπιστωνουμε το ιδιο πραγμα. Οτι παρα την εξωτερικη εμφανιση του, η ποιοτητα κατασκευης ειναι κορυφαια… Οποτε δεν το καταλαβαινω αυτο που διαβαζω συνεχεια… Εκτος και εαν μπερδευετε την ποιοτητα με τη γκλαμουρια, χωρις παρεξηγηση…

Τωρα σχετικα με το θεμα… Οι exynos ισως ειναι το μεγαλυτερο ατου των Galaxy και ας μην φαινεται.. Συνηθως γινεται λογος για τις οθονες αλλα o επεξεργαστης exynos στα κινητα της Samsung ειναι η εγγυηση των τοσο καλων αποδοσεων… Επισης exynos ηταν οι πρωτοι επεξαργαστες που επεξαν σε εμενα χωρις ψεγαδια αρχεια 720p mkv. Απο εποχη tegra 1, 2 αλλα και πιο παλιων επεξαργαστων περιμενα πως και πως τον πρωτο απο αυτους που τελικως θα τα καταφερνε οποτε ισως και για αυτο τους θεωρω οροσημο.

Κυριακος Μωυσιδης

Εγώ πάντως στο Antutu με το HTC DROID DNA που εχω,έχω σκορ 22.500

Panides

Giorgos ολα μας τα ειπες,ποσα σου δινει η ζαμζουνγ μηνιατικο δεν μας ειπες…

Darth

@SpyrouS μακάρι……. δεν λέω να βάλει γυαλί…….αλουμίνιο ας βάλει πλαστικά οπος htc, lg, motorolla…………. μπα βάζει κατι πλαστικά που κουτάκι cocacolas τα βλέπει και γελάει……. γυαλί προσωπικά δεν θέλω….. το κινητό μου πέφτει αρκετές φορές κλπ και δεν γουστάρω θήκες…. γυαλί σημαίνει ότι θα αλλάζω συσκευή κάθε μήνα

SpyrouS

@Giorgos Μαλλον λενε ρε συ και καλα οτι θελουν καλυτερα υλικα,μαζι σου για οτι λες για το s2 (το ειχα) αλλα ειναι αλλη φαση να ειναι φτιαγμενο με πιο ποιοτικα υλικα,σκεψου πχ το s2 σου με carbon σασι και καλυμμα μπαταριας 😉
@Darth oτι ειπες +1 απο μενα,απλα.-

Giorgos

@SpyrouS Ναι οκ συμφωνω οτι καθετι προς το καλυτερο σιγουρα ειναι αποδεκτο και αναμενομενο, απλα δε τα βλεπω τοσο τραγικα τα πραγματα στο 2 και 3 που γνωριζω.

+1 και στον Darth σχετικα με τις θηκες που “χαλανε” τη μοναδικοτητα των συγκεκριμενων κινητων στο παχος. Το δε γυαλι σιγουρα δε κανει για εμενα που το κινητο μου ειναι πιο συχνα στο πατωμα παρα στο γραφειο…..

@panides Η “ζαμζουνγ” μου δινει 1.000.000 ευρω την εβδομαδα και ενα voucher των 5 λιρων για το Play Store… Καλα μιλαμε με το voucher εκανα την τυχη μου… We love ζαμζουνγ tiga!!! Στα γραφω αυτα απο το τρομερο logitech πληκτρολογιο και για να μην με ρωωτησεις, ναι τα παιρνω και απο εκει…. Γενικα δεν εχω αποψη απλα μεγαλο λογαριασμο….

Κωνσταντίνος

χαχαχαχα Giorgos “γενικά δεν έχω άποψη, απλά μεγάλο λογαριασμό” χαχαχα
παιδιά εγώ συμφωνώ με τον γιώργη. για μένα το S3 είναι κορυφή.
εγώ δε θέλω να θυσιαστεί η αλλαγή μπαταρίας με υλικά “καλής” ποιότητας.
το Sony που δεν έχει καν Gorilla glass

Darth

@Κωνσταντίνος δεν είπαμε κιόλας να το κάνει unibody……….. ας βάλει καλύτερα πλαστικά…. βλέπε htc, lg, κλπ……. γιατί πλαστικά που έχει ούτε για ανακύκλωση δεν κάνουν…. το μόνο καλό που έχουν είναι ελαφριά…… εκεί σταματάνε τα καλά……
(μιλάω σαν πρώην κάτοχος του s3,,,,,,, το πούλησα όμως όχι λόγο πλαστικών….. με αυτά κάπως ζεις…… τo πούλησα λόγο ότι είμαι συχνά έξω κλπ και οθόνη του στο εξωτερικό χώρο θέλει αρκετά μεγάλο κόπο για να την δεις…. ) για την ώρα amoled υστερούν σε φωτινωτιτα…… και δεν έχουν χρωματική απόδοση RGB… αλλά πιστεύω ότι τεχνολογία αυτή έχει μέλλων ακόμη

SS

Μου θυμίζει εποχές στα pc που κυνηγούσαν την ταχύτητα και τους πυρήνες η Intel και η AMD. Μετά κατάλαβαν πόσο ανούσιο είναι και σταμάτησαν. Στα κινητά μία από τα ίδια. Τι να τους κάνω τόσους πυρήνες στο κινητό? Με μονοπύρηνο 4ιντσο είμαι και είναι απόλυτα επαρκές!! Ελεος δηλ! Να δω πόση αυτονομία θα γράφουν…3 ώρες? ΧΑΧΑΧΑ!

iwannis

ε 19000 και το note 2 17000 😛

ziarkas

Οντως κορυφη τα Samsung αλλα πισω απο htc και σε ποιοτητα και σε hardware.
Σταματήστε εσείς της Samsung να μιλάτε στον αέρα.
Αγοράστε και τα δύο και μετά βγάλτε συμπέρασμα
Το μόνο που έχει καταφέρει η Samsung είναι να κάνει μόδα το κινητό της όπως η Apple.
Πρώην κάτοχος s2 και s3.Το s2 πολύ καλύτερο.
Πάντως μπράβο της που το έχει καταφέρει όλο αυτό.

giannis

Συγνώμη ρε παιδιά… αλλά προτιμω την φθηνή πλαστικούρα για καπάκι που με 15 ευρώ το αλλάζω και εχω καινούργιο κινητο.. παρά το ποιοτικοτερο γυαλί που και αυτό γεμιζει γρατσουνιες μόνο που για να το αλλάξεις δίνεις (iphone) 150 ευρώ… Και φυσικά καταστρέφεις άλλα 150 που τα πλήρωσες στην αρχική τιμη… οπότε 30 είναι καλύτερα από 300… Στα υπόλοιπα (εσωτερικα) ειναι και με το παραπάνω ποιοτικό 😀 Ούτε φυσικά προτιμώ το premium πλαστικό της sony που αρχίζει να εμφανίζει γυαλάδες σε όλη του την επιφάνεια και γρατσουνιες και αυτό…ενώ στην οθόνη του χωρις gorilla glass μου κολανε μονοι τους διαφάνεια για να το προστατεψουν μειονοντας την αποκριση της οθονης κια την γωνια θεασης… Το μονο που θα ήθελα απο S4 είναι πιο ματ ανθεκτικο υλικο περιμετρικα της συσκευής για να μην γλυστράει..

Όσο για τον επεξεργαστης…επι του θέματος… χλωμο το βλέπω αφου δεν υπάρχει ανταγωνισμος απο την αγορά..

Dimos

@ziarkas, σε τι είναι πίσω η Samsung σε θέμα hardware? Για πες να γελάσουμε λίγο…Μεταξύ μας όμως ε…

Ιωαννης

Ψαξτε λιγο τι γυαλι εχει βαλει η sony και στις 2 οψεις και μετα μιληστε guys,το γυαλι(δεν θυμαμαι πως λεγεται,στο gsmarena το αναφερει σιγουρα) ειναι 2-3 φορες καλυτερο απο το gorilla glass 2..
γιαννη,ναι τοτε ομως να πουλαγε η samsung το s3 400 ευρω και οχι 669,αφου οπως λες το καπακι εχει 15 ευρω…το z τα δικαιουτε και με το παραπανω.α επισης,κυκλοφορει ενα ιταλικο βιντεο με review του xperia z που ο τυπος το βαραει στην μπανιερα και απο τις 2 οψεις,και μετα το ριχνει και μετα…τοσο χαλαρα και δεν παθαινει τιποτα..το κινητο ειναι οσο πιο κομπλε και ολοκληρωμενο γινετε,δεν λειπει τιποτα,οσο και να ψαχνουμε να βρουμε κατι..
αν βαλει το πλαστικο του s3 η samsung στο s4,εχει χασει τις μισες πωλησεις για την πλακα,γιατι πραγματικα,οι 8 πυρηνες ειναι πιο σημαντικοι απο την αισθηση του οταν το κρατας στο χερι σου και απο την ποιοτητα κατασκευης? εγω παντως δεν το πιστευω..

xperiakias

Ιωαννης +1 dragontrail glass

GREG

Ειναι στο χερι τις samsung να ριξει και το τελευταιο ερωτηματικο και αυτο ειναι η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ!!!! ΜΕΤΑ αντε γεια!!!!

Teo

Τα ίδια διάβαζα και όταν παρουσιάστηκε το S3( χαλια πλαστικά-παντόφλα..)και ξεπέρασε για πλάκα τα 20 μύρια τεμάχια σε 2-3 μήνες..(A,και συνεχίζει εε?)
Εμενα προσωπικά μου αρέσουν περισσότερο αυτά τα πλαστικά από τa xalia ton LG-SONY-HTC(πρώην χρηστης κινητού LG που ξεθώριασε στο δίμηνο η πίσω-πλάγια πλευρά εκεί που πιάνεις πάντα το κινητό για να μιλήσεις.)
Sorry παιδιά..αν ήθελα αλουμίνιο και γυαλί θα έπαιρνα τραπεζάκι σαλονιού !

Άποψη μου είναι αυτή..για όλους τους άλλους υπάρχουν και τα γυάλινα-σιδερένια κινητά.
(Αν και ευχαριστημένος κάτοχος του εκπληκτικού S3..Αν κάνει παπάδες η SAMSUNG το βλέπω να τρέχω πάλι για αγορα νέου κινητού. Καταραμένη SAMMY).

ziarkas

Εγώ είπα να μιλήσει κάτοχος και των δύο συσκευών. Για παράδειγμα είχα evo 3d και s2.Σαν hardware απόκριση η bench με custom Rom ήταν πιο δυνατό το HTC.Αν και από evo η s2 διαλέγω το s2.Αλλά μην μας λέτε ότι ακούτε. Π.χ. s3 με one x δεν υπάρχει επαφή.Κάτοχος και των δύο,το s3 στα χέρια μου ήταν εντελώς ψεύτικο.Το κινητό έτρωγε φοβερά κολλήματα και λέω φοβερά γιατί η ναυαρχίδα δεν μπορεί να σου κολλάει στο μενού ας πούμε.Και βγήκαν και λένε πως φταίει ο launcher.Ωραία δικαιολογία,αυτός δεν είναι στο φοβερό software ώστε το κινητό να μην έχει έναν βαρυ όπως Π.χ. η HTC? Ένας που έχει X ας βγει να πει πως τρώει κολλήματα το κινητό. Πως το νιώθει ψεύτικο στο χέρι του.Ένας.. Και μην πάμε μετά στις custom Rom γιατί έχει χάνετε τη μπάλα. Βλέπετε you tube συγκριτικό x με s3 και το ένα είναι με ics ενώ το άλλο με jb Βγάζει καλύτερο σκορ το s3 και εκεί πατάτε και λέτε λέτε..Αλλα οταν δείτε πιο δυνατό HTC η άλλη συσκευή,η’ το κάνετε γαργάρα και δεν σχολιάζετε η λέτε τη γνωστη ατάκα “δεν παίζουν ρόλο τα bench”.. Ο τρομερός οκταπυρηνος βγάζει μικρότερο σκορ από τον πλέον παλιό s4 pro..… Συνέχεια »

Johntsia84

Παιδιά εγώ είμαι κάτοχος του s2 θέλω να πω ότι από software τα πάει χάλια από την 4,3 μέχρι και σήμερα, αλλά όχι ότι και πριν δεν είχε τα κολλήματα του σαν κινητό και από ποιότητα δεν λέω πλαστικό αλλά σχετικά καλό γιατί μετά από 2 χρονιά χρήσεις περίπου τώρα μου ξεφλουδίστηκε το διακοσμητικό μέταλλο που έχει, τώρα η htc ειδικά το one x,s έχουνε πολύ καλή ποιότητα και τα ζηλεύω, από software σταθερό καλώ λογισμικό αν και τρώει αρκετή μνήμη του κινητού με χαλάει η κάμερα που χρησιμοποιεί htc απεναντίας η Samsung τα πάει καλύτερα δεν μπορείς να βρεις σε καμία εταιρεία όλα όσα ζητάμε εμείς η καταναλωτές, τώρα για την αγορά νέου κινητού αυτό που θα προσέξω είναι η ποιότητα του κινητού και η σταθερότατα του software αλλά αυτή τη φορά δεν θα δώσω καθόλου προσοχή στα σκορ τώρα ποια εταιρεία όμως θα επιλέξω δεν ξέρω είναι νωρίς ακόμα.

Theodore.

Απο πιτα που δεν τρως,τι σε νοιαζει κι αν καει;Εμεις,και το S3 πηραμε,και το Νοτε 2 πηραμε,και ειναι μια χαρα και τα δυο.(Το ενα,το χαρισα στον ανηψιο μου).Οσο γι αυτους που λενε, οτι τα πλαστικα ειναι σαπια,κατι αλλο φαινεται οτι ειναι σαπιο…Πιαστε το πισω καπακι και στριφτε το,να δειτε σπαει;Οχι βεβαια.Αλλα τα προβατα που θελουν Απλ,μπεεεε θα κανουν.Γουσταρουν αλουμινιο,που με το παραμικρο γινεται χαλια.Αλλα τι λες,θελουμε μεγαλεια,και αμα θελεις να διαβασεις κανα κομματι στο Ιντερνετ,πρεπει να στραβωθεις,οπως ενας σημερα στο Φλοκαφε,που ειχε βγαλει τα ματια του για να διαβασει δυο γραμμες,και εγω διπλα του,με την οθοναρα του Νοτε 2,διαβαζα χλιδατα.Αλλα τι καθομαι και λεω τωρα εγω;

Teo

@Theodore.συνονόματε +1 και απο μενα
Όσα δεν φτάνει η αλεπού..εγώ στο S3 μου του έχω βάλει ένα τραγικά μικρό Bumper γιατί έχω έναν ταλιμπανακο γιο που παίζει όλη μέρα με το κινητό μου,αλλιώς θα το είχα γδυτό γιατί και να πέσει κάτω αυτό το ελεεινό πλαστικό ΔΕΝ θα πάθει τίποτα..!

ziarkas

Ρε παιδιά μην τα μπερδεύουμε,κανείς δεν είπε ότι δεν είναι καλά τα πλαστικά της Samsung.
Τώρα στο πέσιμο είναι καθαρά θέμα τύχης αν θα γδαρθει η σπάσει.
Είναι πολύ καλά και Δ-Ε-Ν ξεβαφουν κυρίως.
Απλά σαν αίσθηση εγώ προσωπικα είπα πως το νιώθω ψεύτικο.
Όσο για το ότι γέρνουν-λυγίζουν και δεν σπάνε αυτό ισχύει και στο X.
Το έχω ανοίξει (ενός φίλου) και το στράβωνα να δω αν σπάει.
Μου αρέσει η ανταλλαγή απόψεων αλλά δεν μ’αρέσει να νιώθω ότι μιλάω σε fun της apple.
Και δυστυχώς όπως είπα και παραπάνω οι περισσότεροι το έχετε κάνει μόδα,λέτε ότι ακούτε η ότι πιστεύετε χωρίς πχ να έχετε δικό σας HTC είτε Sony είτε Optimus G και και και..
Κάποτε υπήρχαν inpholakides και android funs.
Σήμερα υπάρχουν Samsung funs και android funs.
Τους μοιαζεται επικίνδυνα..

aris

Παλι καλα που τα benchmarks υποστηριζουν multi-threading…γιατι οι devs των πραγματικων εφαρμογων ακομα ειναι σε ληθαργο…μην παθιαζεσται αδικα το software ακομα ειναι αρκετα πισω..τα clock speeds προς το παρον μετρανε παραπανω απο τα threads.

Γιάννης

Θέλω να δω ποτε η Samsung θα βγάλει κάτι καλό σε μικρότερες διαστάσεις.
Θέλω να δω εάν θα Βελτιώσουν την αυτονομία.

Μιχαλης

Εγω παντως με s3 στο An tutu βγαζω 18.000score αξίζει να το παρω?

Jannis

Έχουν ενδιαφέρον τα όσα γράφονται εδώ παιδια όμως..

Πορεία κινητού SONY S (τουμπανο και τοτε , το πρώτο με 720p οθόνη)

>Βγαινει και όσοι πληρώνουν 600+ ευρώ γίνονται τεστερς προβληματικων συσκευών με κιτρινίλες στην οθόνη
>Εχει πέσει 300 ευρώ η τιμη του σε 3-4 μήνες (318 στο skroutz)
>Εχει αντικατασταθει από 3-4 νεα μοντέλα μέσα στον χρόνο (xperia sl xperia t kok)
>lags, καθυστερημένες αναβαθμίσεις, χαμηλή απόκρισης οθόνης με το γυαλί και την διαφανεια που βαζει από επάνω η sony.

Πορεία κινητού SAMSUNG S3

>Βγαινει και οσοι πληρώνουν 600+ ευρώ έχουν κινητό που λειτουργεί χωρίς προβλήματα από θέμα hardware
>H τιμή του διατηρείται σταθερα υψηλή για τους π΄ρωτους 3-4 μήνες και ακόμα και αυτή τη στιγμη είναι υψηλή
>Δεν εχει αντικατασταθεί απο ΚΑΝΕΝΑ νεο μοντέλο πολύ απλά γιατι δεν έχει αναγκη για κάτι τέτοιο (θα αντικατασταθεί στον χρόνο όπως προβλέπετε από το s4) διατηρώντας το image της συσκευής και την ικανοποίηση των χρηστών..
>Αναβαθμίσεις στην ώρα τους ..

Η ιστορία επαναλαμβάνεται χρόνια τώρα…
Τώρα έχουμε το πρώτο με FHD οθονη…δεν είναι δύσκολο να το καταλάβετε 😉

Aυτό που πρέπει να προσεξει η Samsung είναι και λίγο οι διαστάσεις της συσκευής της παρά σε 8πύρηνο επεξεργαστή..

ziarkas

Όχι και χωρίς προβλήματα από θέματα hardware..
Να μας πούνε πόσοι έχουν στηλει πίσω τα κινητά τους για αντικατάσταση μητρικής..
Κάτι έχω ακούσει πως πολλά “ψοφανε” μετά τις 150 ώρες χρήσεις??
Μόδα είναι καθαρά.Τα ίδια τότε με την apple τα ίδια τώρα με την Samsung.

PanoS

Συμφωνω οτι το S3 κάνει παπάδες.. το ειδα το κινητο το ειχα για 4 μερες… αλλα οπως ειπε κ ο Ziarkas απο πάνω με 370+ σελίδες για Sudden death (https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1993044) που πεθαινει σε 200 μερες λειτουργιας….
με 30 εκ πωλησεις κ δε ξερω κ τι παιζει με την αντικατασταση του κινητου αφου ψοφήσει γιατι εδω επαρχεια ΓιουΧου.. φεξε μου κ γλυστρισα…
ευχαριστω αλλα δεν θα παρω

Επειδη την εχω πατησει πολλες φορες σε θεμα κινητου οταν βγαινει κατι του δινω χρονο να βγαλει τα προβληματα του… ελπιζω το καινουργιο να ειναι καλυτερο…

Κ οχι δεν ειμαι κανενας κολλημενος Iphoneakias ..

Theodore.

Εχ’ ς ξυφιγ’ .Αλλα αντ’ αλλα,της Παρασκευης το γάλα.Για ονομα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Smartphones featured Samsung Android Smartphones Samsung Galaxy S24

Galaxy S24 Series: Με τη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης

Τα νέα Galaxy S24, S24+ και S24 Ultra είναι εδώ και η Samsung φέρνει ένα νέο φρέσκο αέρα στην εμπειρία χρήσης των ναυαρχίδων της, μιας και η τεχνητή νοημοσύνη, ήρθε στη νέα σειρά της Samsung.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.