Samsung Galaxy S IV, Τα τεχνικά χαρακτηριστικά στο AnTuTu;

Σε λίγες μέρες θα αποκαλυφθεί το Samsung Galaxy S IV και οι φήμες για τα τεχνικά του χαρακτηριστικά οργιάζουν. Πρόσφατα αποτελέσματα μετρήσεων στο δημοφιλές λογισμικό benchmark AnTuTu “αποκαλύπτουν” τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Samsung Galaxy S IV με οθόνη 4.99″ FHD 1920×1080 pixels, οκταπύρηνο επεξεργαστή και μνήμη RAM 2GB.

Samsung Galaxy S IV
4.99″ 1920×1080 pixels
1.8GHz Exynos 5 οκταπύρηνος
2GB RAM
PowerVR SGX 544MP GPU
16GB/ 32GB ενσωματωμένη μνήμη
13 Megapixel κάμερα
2.1 Μegapixel μπροστινή κάμερα
Wi-Fi, Bluetooth 4.0, NFC, GPS, 4G/ LTE
Android 4.2 Jelly Bean

Αυτά θα είναι τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Galaxy S IV ή αυτά θα θέλατε να είναι;…

Update: Προστέθηκε βίντεο teaser.

Samsung Galaxy S IV specs, Samsung Galaxy S IV, Τα τεχνικά χαρακτηριστικά στο AnTuTu;

Πηγή

Kudos to Κοσμάς

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

76 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Technewz

Σε κάνα δυο μέρες βλέπω να έχουμε και φωτογραφίες της συσκευής 🙂

theo

Δεν λεω πιο τουμπανο πεθαινεις αλλα υπερβολη θεωρω οι 8 πυρηνες. Θα προτιμουσα εναν 4πυρηνο πχ με μεγαλυτερα max clocks και καλυτερη διαχειριση ενεργεις απ την υπαρχον γενια. Μ αυτο τον ρυθμο το S5 τι θα χει?

jonjon

πάνω κάτω αυτα θα είναι τα χαρακτηριστικά , πόσο θα κάνει; άραγε κώστα υπάρχει περιπτώσει να ανακοινώσουν και note3 να πέσει το 2 για να το πάρουμε:-)

Xaris

@theo
Πρώτον δεν είναι οκταπύρινος αφού δεν χρησιμοποιούνται και οι 8 πυρήνες ταυτόχρονα και δεύτερον με τους Α7 επεξεργαστές καταφέρνει να έχει καλύτερη διαχείριση ενέργειας από την υπάρχον γενιά. Οπότε δεν βλέπω πουθενά την υπερβολή 🙂

athan

τούμπανο αλλά εδώ το S3 και δεν αξιοποιεί το hardware παρά μόνο ελάχιστα!! Ποιός θα βλέπει FullHD ταινίες στο κινητό όταν ούτε στην TV δεν κάθεται πλέον; Υπερ-αρκετά χαρακτηριστικά που θα μπορούσε να “μοιράσει” και σε άλλα μοντέλα της γιατί σε αυτή τη τιμή και έναν χρόνο μετά το S3 μόνο οι ζάμπλουτοι γκατζετάκηδες θα πουλήσουν το S3 (που ήδη είναι κορυφαίο) για να πάνε σε αυτό. Ασε που 5 ίντσες και κινητό δεν συνάδουν.

Για τέτοια χαρακτηριστικά καλύτερα να πάμε σε tablet καλύτερα με 3-4πλάσια χωρητικότητα μπαταρίας!

Νίκος

Ναι εντάξει, είναι απίθανο το κινητό. Αλλά όσο σκέφτομαι την τιμή που θα έχει με πιάνει η καρδιά μου.

κώστας

απέκτησε κι εσύ τώρα το καινούργιο samsung galaxy s IV 128 GB ( για ανταγωνισμό ) με μόλις 850 ευρό και για όσους κάνουν προπαραγγελία η samsung hellas κάνει δώρο 3 ανταλλακτικές μπαταρίες για να μην μένετε ποτέ !!

xristos

Παιδια την gpu πως την βλεπεται. Διαβασα οτι δεν ειναι κατι το σπουδαιο.. Δε ξερω κιολας. Γι αυτο ρωταω

makis88

Καλά χαρακτηριστικά αλλά τι το καινοτόμο έχει? Τα smartphones έπαψαν να έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον τελευταία για μένα. Είναι σαν να κορέστηκε η κατηγορία και απλά αυξάνουν τα specs ακόμα και αν δεν χρειάζεται μόνο και μόνο για να μπορέσουν να πουλήσουν. Το hd σε full hd είναι μεγάλη αστοχία για μενα. Το μόνο που ήθελε δουλειά είναι το design και η μπαταρία πλέον.

Wolf

Εντάξει….! Οτι θα είναι οτι καλύτερο στην αγορά απο θέμα τεχνικών χαρακτηριστικων το ξέρουμε..! Μένει να δούμε και την ποιότητα των υλικών κατασκευής του γιατί η HTC και η Sony ανέβασαν τον πήχη..! Εγω προσωπικά φέτος θα δώσω προτεραιοτητα στην ποιότητα κατασκευής γιατί ετσι και αλλιώς απο θέμα χαρακτηριστικων και το one και το z τούμπανα είναι..! Στην πράξη σιγά την διαφορά που θα έχει ο οχταπυρηνος απο απο τους τετραπυρηνους και τα benchmarks δεν με ενδιαφέρουν ιδιαίτερα..!

κώστας

συμφωνώ με τον makis88 όσο πάνε κάνουν τα κινητά πιο τούμπανα, λεπτά, με τεράστια οθόνη.
αν το S IV είναι έτσι προτιμώ να το αλλάξω λίγο και να το κάνω motherboard για το laptop μου καλύτερο θα είναι

Jacob

Ολα θα κριθουν στο design και στα extra πραγματα.. Πανω κατω στα ιδια παιδια με HtC & Sony. Απο hardware ολα ειναι τουμπανα (αλλα λιγο λιγοτερο, αλλα περισσοτερο)… Για να δουμε.. θα βγει κατι που να εντυπωσιασει.. Και αν οχι στα χαρακτηριστικα, στη ΤΙΜΗ!!

Nickolas

Καλά από τεχνικά χαρακτηριστικά πάνω κάτω θα έχει οτι και οι υπόλοιπες εταιρείες για φέτος.
Έχω μεγάλη περιέργεια να δω από design τι θα λέει, ελπίζω να τολμήσουν κάτι διαφορετικό.
Από εκεί και πέρα και φέτος προβλέπω να παρουσιάζει λειτουργίες του στυλ smart stay που στην ουσία δε χρησιμοποιεί και κανένας και ίσως καμιά αλλαγή στο touch wiz.

Αποστόλης Ρόδος

Συμφωνούμε όλοι πως το SIV θα είναι ανώτερο σε hardware αλλα όχι τόσο ώστε να κάνει την τρελή διαφορά με τα γνωστά τούμπανα που εχουν ήδη κυκλοφορήσει.
Αλλωστε δεν θυμάμαι να βγήκε τελευταια κάποια εφαρμογή ή να μας δημιουργηθηκε κάποια ιδιαιτερη ανάγκη που να μας κάνει να ρίξουμε το βάρος στο hardware.
Πιστεύω ολα θα κριθούν στο design και την glamourιά που θα βγάζει η συσκευή… Αλλα και στην μπαταρία.
Κάπου φίλος της σελίδας (ο MEDS) είχε αναφέρει μπαταρία 3100mah … Αυτο ΝΑΙ θα έκανε τη διαφορά.
Αναμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον…10 μέρες ακόμα …. 🙂

Vasilis_G

@Nickolas

Smartstay κανείς δεν το χρησιμοποιεί???
Πλάκα μου κάνεις? Είναι ο λόγος που όταν γυρίζω σπίτι και πιάνω το Nexus7 σε 5 λεπτά θέλω να το πετάξω απ’ το μπαλκόνι….Δις την ώρα να σβήνει η οθόνη……ΝΕΥΡΑΑΑΑΑΑΑΑ
Το S3 πιστεύω για αυτά ξεχωρίζει πέραν του hardware ….οι κινήσεις της Samsung και “άχρηστες” λειτουρεγίες όπως το smart stay ή το allplay cast όπου μπορώ και πάιζω HOG στην τηλεόραση μου, μου έκαναν την ζωή μου ένα κλίκ ευκολότερη….
Εγώ το S4 εκεί θα το κοιτάξω ….στις “χαζές” λειτουργίες….

Goodys

8 πύρινος λέει !!! Και τι θα παίζει ρε Gta V χαχαχα λοιπόν για να σοβαρευτούμε εγω λέω να κρατησω το ταπεινό μου IPhone 4, το οποίο υπερκαλύπτει όλες μου τις ανάγκες και παίζει και Real Racing 3 με τον ενα του πύρινα 😉 Νομίζω πως οι εταιρίες εχουν καταλάβει τι προβαταρες είμαστε(όλοι) και κάνουν τρελές αρπαχτές στην υγεία των κοροϊδων!

JOHN

Η αναμονή είναι μεγάλη. Θα είναι πιθανόν το πρώτο μου smartphone. Αν με ρωτούσε κάποιος να πω τι τεχνικά χαρακτηριστικά θα ήθελα στο S IV, αυτά θα ήταν τα εξής:
1) Δείκτη SAR <0.35. Μην ξεχνάμε παιδιά την υγεια μας. Ωραία και χρήσιμα τα κινητά, δεν ξέρουμε όμως τις συνέπειες της χρήσης, οπότε προσοχή(μακάρι να γίνει ένα αφιέρωμα από το site για να μάθουμε κάποια πράγματα όλοι μας)
2)Μπαταρία τουλάχιστον 3100mA. Μεγάλο θέμα για τα smartphones είναι αυτό. Φτάνεις σε σημείο να μην χρησιμοποιείς το κινητό όπως θέλεις φοβούμενος το άδεισμα της μπαταρίας. Παρόλα αυτά και 2.600mA να είναι, πιστεύω οι 4 πυρήνες θα είναι για εξοικονόμηση ενέργειας.Από την άλλη, έτοιμη την έχει την 3100 μπαταρία από το Note II, αδικία δεν θα είναι να μην την βάλει στο S IV ?
3) Super AMOLED οθόνη. Πολλά ακούστηκαν, μέχρι και ότι δεν θα είναι AMOLED η οθόνη του.
4)Εxynos Octa 5. Πολύ πιθανόν στην Ευρώπη να έχουμε τον Exynos και Αμερική το Snapdragon. Αυτό είναι καλό διότι η τιμή του κινητού θα είναι πιο προσιτή από ότι στην Αμερική διοτι ο Exynos είναι της Samsung.
Για να δούμε τι θα δείξει η Samsung στις 14…

eleonora

john,καλη η καραμελα με το sar αλλα αφορα την μεγιστη τιμη,με το χαμηλοτερο σημα,και πανω στο αυτι…κανεις δεν σου λεει για μεση τιμη,ή για το ποσο sar εχει ανα πασα λεπτο η συσκευη σου..οποτε χαλαρα…αν φορας bt handsfree ή ακουστικα,ολα τα κινητα πανω κατω την ιδια τιμη εχουν…..βεβαια..μπορει να εχεις κινητο με το χαμηλοτερο sar στην αγορα,και να εχεις κεραια κινητης πανω στο κεφαλι σου,οποτε παλι πεθαινεις…και τζαμπα κοπος…

nikos

Ο επεξεργαστής δεν είναι οκταπυρηνος αλλά 2 τετραπυρηνοι
Που ανάλογα με την εργασία που κανείς λειτουργεί ποτέ ο αποδοτικός και ποτέ οικονομικός,
Με αποτέλεσμα τη μεγαλύτερη διάρκεια της μπαταρίας, αν όντως αποδίδει
Μιλάμε για μια καλή κίνηση

makis88

Σωστα τα λεει η eleonora. Το sar δεν λεει κατι απο μονο του. Εγω θελω καλο σημα και ποιοτητα κλησεων και αυτος ειναι ενας απο τους λογους που προτιμω nokia. Για να αποφευγεις το κινητο στο αφτι χρισημοποιεις bluetooth ή το απλο hands free που παρεχεται και ολα κομπλε!

Nickolas

@Vasilis_g
Το smart stay μπορει στα χαρτια να ακουγεται καλο, αλλα στην πραγματικότητα εχει περιορισμους, για να λειτουργησει χρησιμοποιεί τη μπροστινή καμερα του κινητού ώστε να ψάχνει για το πρόσωπο του χρήστη και πιο συγκεκριμένα τα μάτια. Εδω υπαρχουν ορισμένα ζητηματα πρώτον χρειάζεται ένα καλά φωτισμένο δωμάτιο ώστε να γίνεται σωστά η ανίχνευση, άρα δεν έχει νόημα να το χρησιμοποιείς βράδυ στο σκοτάδι, δεύτερον πρέπει να βρίσκεσαι σε συγκεκριμμένη απόσταση από το κινητό για να γίνει σωστά η ανίχνευση και τρίτον καταναλώνει παραπάνω ενέργεια. Αυτοί είναι και οι λόγοι που δεν το χρησιμοποιώ καθόλου στο s3 μου. Στα ίδια επίπεδα κυμαίνεται και η έξυπνη περιστροφή.

Νιο

Ρε παιδια η ποιοτητα των κλησεων εξαρταται απο τα δικτυα κινητης τηλεφωνιας. Αμα εχεις σημα παρε και πατατα και μιλα. Αμα δεν εχεις και τον optimus prime να φερεις ποιοτικη κληση δεν θα κανεις.

Billys

Υπαρχουν ηδη φωτο της συσκευης , απλα ειναι αμφιβολη η αυθεντικοτητα τους .

kotsios1998

Δεν ξέρω αν το είπε και κάποιος άλλος γιατί δεν διάβασα όλα τα σχόλια αλλά παρατήρησα ότι έχει on-screen buttons

jimo

αν οντως ειανια αυτα τα χαρακτηριστικα τοτε επιβεβαιωνονται οι φημες για ενα λιγο καλυτερο s3 οι 8 πυρηνες δεν ειναι παρα ενα τεχνασμα για να θαμπωσει η samsung οτι εχει πυρηνες ενω στην ουσια θα δουλευουν μονο οι 4εις καθε φορα και στην πραξη ακομα δεν ξερουμε αν θα ειναι καλυτεροι σε καταναλωση ενεργειας η χειροτεροι μενει να δουμε! προτωτυπια καμια απο οτι βλεπω τελικα με πολυ παρομοια χαρακτηριστικα παιρνεισ κινεζικο με 200 ευρω και ασ εχει 4 μονο πυρηνες και επιτελουσ η samsung αν και αργησε παρα πολυ θα αρχισει να βαζει ποιοτηκα υλικα (και οχι υπερχρεωμενο πλαστικο απο ανακυκλωμενα μπουκαλακια νερου αν και βλεπω να κανει αντιγραφη απο το lg nexus με την γυαλινη πλατη) αν τωρα βαλουν και ποιο μεγαλη μπαταρια ποιος ο λογος για 8 πυρηνες?? το μονο που θεωρω οτι μπορει να δικαιολογισει τισ πωλησεις της samsung ειναι το ονομα για ολους τους φανατικους τις και αν η τιμη ειναι παρα πολυ δελεαστικη για τους υπολοιπους αν τωρα κανει πατατα οπως η htc και το βαλει στα 800 περιπου ευρω δεν υπαρχει λογος να αλαξει κανεισ το ειδη υπερεκτιμημενο s3 του η να μην παρει το xperia z που θα εχει αρχισει να πεφτει η… Συνέχεια »

Kostas K.

Έχετε δίκιο όσοι λέτε για την αυτονομία των smartphones στις μέρες μας αλλά πιστεύω οτι η Samsung εφόσον το hardware πλέoν είναι σε κορυφαίο επίπεδο σε όλες τις εταιρίες θέλει να κάνει την διαφορά σε αυτόν τον τομέα απο τους άλλους…Και η παρουσία του exynos octa με 4 πυρήνες Α-15 και 4 Α-7 για τις εύκολες εργασίες εμένα αυτό μου δείχνει.. Έκανε το πρωτο βημα με την αυτονομία του Note 2 που είναι έτη φωτός μπροστά από τον ανταγωνισμό τώρα κάνει το δεύτερο βήμα…Να αυξήσει πολύ mAh θα ταν δύσκολο γιατί θα αυξηθεί και το πάχος της συσκευής οποτε τι μένει? αυτό που πάει να κάνει… Μένει να δούμε στην πράξη αν εχει αποτέλεσμα..
Υπάρχει και σχετικό βιντεακι στο techblog tv πάντως με το πως δουλεύει ο Octa της Samsung

chris

ως κατοχος νοτε 2 η αυτονομια δεν ειναι ετη φωτος μπροστα που λεει ο φιλος απο πανω.Με internet,παιχνιδια εγω,παιχνιδια τα παιδια,forum το βραδυ,αντε κανεναν αγωνα,το αλλο πρωι ζηταει απεγνωσμενα μπριζα.Απο θεμα specs τι να λεμε τωρα.Μονο το σχεδιο εχει μεινει να δουμε.
Γατακια M7,Z χαρειτε τωρα.Το ΤΕΡΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ!!!!!!

Kostas K.

@ chris με αυτή την χρήση όλα τα αλλά smartphones πάνω από 8ωρο δεν βγάζουν πάντως να ξέρεις..:P
Anyway δεν το χω το κινητό αλλά έχω ακούσει τα καλύτερα στον τομέα αυτό στα διάφορα forums για να το λες κάτι θα ξέρεις παραπάνω.

tonis

δεν μπορω να καταλαβω τι χρειαζετε τον οκταπύρηνο επεξεργαστη ενα κινητο τηλεφωνο

Teo

Τι καινοτομία θέλετε να σας δείξει το πινακάκι του AnTuTu? Τα ίδια διαβάζαμε και πέρυσι αλλά μόλις παρουσιάστηκε όλοι αρχίσανε να παραμιλάνε από τις καινοτομίες που φοράει το S3..Περιμένετε να παρουσιαστεί και να δούμε τι καλούδια θα του έχουν βάλει και τι μπαταρία θα φοράει.Προσωπικά με το S3 μου είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και αν δεν δω κάτι πολύ extream στο S4 δεν θα κάνω αλλαγή φέτος..το μονο που με ψήνει είναι η μετάβαση στις 5,5″ του NOTE II και στο σ-pen του.Περιμένετε 10 μερούλες να το παρουσιάσουν και να δούμε και τα πρώτα videos και μετά συζητάμε.

Kosmote

Ειναι τραγικο που παρολο που εχει αναφερθει πολλες φορες οτι ο Exynos Octa ΔΕΝ ειναι 8πυρηνος αλλα ενα ζευγος απο 4πυρηνους επεξεργαστες (αναλογα με τη χρηση του κινητου) υπαρχουν ακομα ατομα που μιλανε για 8πυρηνο…η αμαθεια σε ολο της το μεγαλειο.
Καλη φωτιση

Solon

Πολύ καλά τα χαρακτηριστικά αλλά δεν φτάνουν πλέον. Ήδη βρίσκεις κινέζικα με παρόμοια χαρακτηριστικά κι αν δεν υπάρχουν θα βγουν σε 1-2 μήνες. Χρειάζεται κάτι περισσότερο πλέον για να κάνει μια συσκευή το μπάμ από το να την τουμπανιάζεις στα specs.
Γνώμη μου είναι ότι πρέπει να δώσουν έμφαση στον σχεδιασμό και στην ποιότητα κατασκευής ώστε το νέο μοντέλο να μην μοιάζει με κανένα άλλο και επιπλέον να προσθέσουν κάποιο εξωτικό χαρακτηριστικό όπως δέκτη DVB-T. Οι οθόνες Amoled είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα για τη Sammy αλλά πλέον υπάρχουν καλύτερες Super LCD καθώς μέχρι στιγμής οι Amoled δεν αποδίδουν σωστά τους τόνους του γκρίζου με αποτέλεσμα να χάνουν πολύ στους ανοιχτούς τόνους. Μια βελτιωμένη οθόνη Amoled με σωστούς ανοιχτούς τόνους θα ήταν πολύ μεγάλο + για τη νέα συσκευή.
Αυτονομία και ασφάλεια είναι ένα άλλα δύο μεγάλα ζητούμενα που πρέπει να δωθεί βάρος.
Πέρυσι πάντως με το SIII απογοητεύτηκα. Ελπίζω να μην απογοητευτώ και εφέτος.

george e.

καλα ρε φιλε σολον το γκρι σε μαρανε? super amoled και τα μυαλα στα καγκελα. Ολες οι υπολοιπες οθονες φαινονται ξεπλυμενες.

jimo

@george δεν ειναι μονο ο τονος του γκριζου ειναι και το γεγονος οτι στον ηλιο δεν βλεπεις τιποτα και στην γωνια θεασης που υστερει επισης και τα χρωματα ειναι υπερκορεσμενα και δειχνουν ψευτικα και με ενοχλει πολυ !

πιστευω το λειτουργικο θα κανει πλεον την διαφορα οχι το hardware που το εχει και καθε κινεζικο στα μισα λεφτα!!

Mourlos

Τι amoled ρε καρκίνο στα μάτια θα πάθετε!!! Χαχαχαχχα οπως ειχε πει κ κάποιος άλλος!!!

jimo

@ Κώστας Βλαχάκης δεν ειναι ακριβως 8πυρηνος ειναι 2χ4 δεν δουλευουν ταυτοχρονα δεν υπαρχει τετοια εφαρμογη νομιζω καν ! απλα ειναι αλλος ενας τροπος να κανει εφε η samsung πιστευω

Mourlos

Κ κάτι ακόμα δείτε το βίντεο που έβαλε ο Κώστας … Οταν δουλεύουν οι τέσσερις πυρινες η κατανάλωση παει 100% σκέφτομαι τι κατανάλωση μπαταρίας θα έχει!!!! Αν κάποιος το δουλεύει φουλ.. Ευελπιστώ να κάνουν κάτι με την μπαταρία η με την κατανάλωση της CPU .

nikos

Οκταπυρηνος θα ήταν αν δούλευαν και οι 2 τετραπυρηνοι μαζί,
Από τη στιγμή που δουλεύει ποτέ ο ένας και ποτέ ο άλλος.
Το κινητό είναι ΤΕΤΡΑΠΥΡΗΝΟ.
Με την πατέντα του να θέλει να βοηθήσει στον τομέα της μπαταρίας,
Και όχι των επιδόσεων.

ΓιώργοςMclaren

Front camera 210Megapixels?????????????????????????????????????????
Rear camera 1300Megapixels?????????????????????????????????????????
Τιιιιιι λένε μορεεεεεε??????????????????????????????????????????????????????

MEDS

@ΓιώργοςMclaren

Είναι 2,1 η μπροστά και 13 η πίσω.
Ή η τελεία δε φαίνεται ή έπρεπε να γράφει pixels και όχι megapixels (νομίζω).

Peasant

Παιδια ολα τα μηχανακια πια απο το 2012 και μετα ειναι τελεια.

Τώρα τί σημασια εχει αν ειναι 8αρης επεξεργαστης ή αν εχει 2 4ρηδες?
Ιδιως σε smartphone/phablet?
Ενας καλός 4άρης επεξεργαστής, με μια πολυ καλή (και περσινή ακομα !) gpu και 2gb ram ειναι αρκετός και για 10 ιντσα tablet!

Τί ψαχνουμε τωρα?

Για μενα πρεπει να ψαχνουμε

Α)καλής ποιότητας πλαστικά-λαστιχοειδη (που ειναι πολύ καλύτερα από αλουμινιο – γυαλι σε κοστος, βάρος, χρηστικότητα, αντοχή)

Β) Αυτονομία

Γ) Οτι αυτες οι ιντσες (4.8-5.5) μετα απο λίγο σε κουραζουν κ εχεις ενα φθηνο κινητό των 20-30 ευρω για κινητό και το μηχανημα το εχεις για mini tablet.

Δ) Δε χαλαμε περισσοτερα απ οσα αντεχουμε για τετοια αναλωσιμα ΦΟΡΗΤΑ πραγματα.

sosimple

Ο επεξεργαστής μονο σαν μάρκετινγκ μπορείς να τον πεις 8πυρηνο. Είναι 2×4 Απο τη στιγμη που ΠΟΤΕ δεν δουλεύουν πανω απο 4 δεν είναι πρακτικά παρα 4πυρηνος. Επίσης βαση λογικής δεν φαίνεται δυνατό να κερδίσεις κάτι ουσιαστικό απο αυτή την ιστορία. Καλό το βίντεο της samsung αλλά δεν δείχνει την αλήθεια στους (ελάχιστους είναι η αλήθεια) που κατανοούν πως δουλεύουν οι επεξεργαστές κινητών. Έπρεπε να δείχνει και ενα βίντεο δίπλα πως δουλεύει ένας κλασικός 4πυρηνος για να καταλάβει ο μέσος χρήστης τη διάφορα. Θα βλεπατε τοτε οτι όταν στο παραπάνω βίντεο δουλεύουν οι άλλοι 4 πυρήνες, οι παλαιοί, εδώ που υπαρχουν μόνο 4 θα δούλευαν μονο αυτοι, και επειδή δεν χρειάζεται πολύ ισχύ, για οικονομία θα δούλευαν πχ μονο 2 πυρήνες στα 500mhz.. Και η τάση σε αυτους θα ηταν μειωμένη. Με λίγα λογια είναι κατα πολύ αμφισβητισημο αν θα κερδίσεις τίποτα με τους 4 επιπλέον παλαιούς πυρήνες. Αλλά ας υποθέσουμε οτι εχεις 10% κέρδος. Αν λάβεις υπόψην οτι το 70% της κατανάλωσης το κανει η 5αρα οθόνη και 30% ο επεξεργαστης, το συνολικό σου κέρδος θα είναι της τάξεως του 2-3% .Και αυτό μονο όταν δεν εχεις απαιτητικές εφαρμογές αφού τοτε δουλεύουν μονο οι 4 καινούριοι. Με λιγα λογια,… Συνέχεια »

P@NOS

Κώστα ανέβηκε και το πρώτο teaser!
https://youtu.be/dIEfNaNCkKM

tsekboy

https://www.theverge.com/2013/3/4/4062226/samsung-galaxy-s-4-teaser-trailer-promo-video

μες τη καρδια της Αμερικής θα γινει η παρουσιαση του..Αν δεν είναι αυτό, “τρίψιμο στα μούτρα”, τοτε τι είναι??

(κανενος fanboy)

Solon

@george e.
Στους τόνους του γκρίζου φίλε george e ξεχωρίζει μια οθόνη αν είναι επαγγελματική ή όχι. Χωρίς σωστά γκρίζα κανένα χρώμα δεν μπορεί να αποδωθεί σωστά. Ρώτα ένα γραφίστα να σου εξηγήσει. Και εγώ το SII έχω με Super Amoled. Ωραία τα δυνατά χρώματα αλλά πολύ συχνά εκτός πραγματικότητος. Σε πολλές φώτο είναι ενοχλητικό αν θες φυσικά χρώματα.

MEDS

Παιδιά, σε μεγένθυση από το βίντεο, δείχνει να είναι μεταλλικά φτιαγμένο από 1 κομμάτι όλο πίσω και πλάγια. Επίσης φαίνεται να έχει κάποιο γράφημα, στη θέση που έχει το iPhone το μήλο…
Ελπίζω να μην είναι one-body για να έχει αποσπόμενη μπαταρία!

jimo

εάν το κινητό είναι από αλουμίνιο μην ακούσω κανέναν να λέει ότι δεν αντιγράφει το iPhone πάλι ! τέλος πάντων δεν θα γίνω πάλι ο κακός της παρέας λέγοντας την αλήθεια ! καλό κινητό είναι όπως και το s3 οποίος θέλει το αγοράζει!

MEDS

Πρέπει να είναι άκυρο το κινητό στο βίντεο, γιατί δε φαίνεται να έχει ούτε καν κάμερα. Οπότε κάποιο μοκάπ θα είναι, απλά για τις ανάγκες του διαφημιστικού.

demon

jimo και τα πορτοπαραθυρα μου ειναι απο αλουμινιο μηπως αντιγραφουν τα iphone και αυτα ?σοβαρευτειτε ορισμενοι με αυτα που γραφετε εκτος και αν ειστε δεκαχρονα οποτε δικαιολογηστε!

chris

@Peasant στο Γ εχεις απολυτο δικιο φιλε.Κατοχος NOTE 2.

ΤechviewGR

πώς γίνεται το test να έχει ένδειξη 16/32GB αφού τεστάρει μόνο τη μία συσκευή???

deon

@demon άμα τα πορτοπαραθυρα σου παίρνουν τηλέφωνο μπαίνουν στο Ίντερνετ και παίζουν μουσική τότε ναι αντιγραφουνε την apple!

και μην ξεχνάς ότι η apple έχει κερδίσει μυνηση κατα της Samsung και αποδείχτηκε ότι αντιγράφει

τώρα αν θεωρείς αυτό κουβέντα για δέκαχρονα λυπάμαι για σένα που νομίζεις ότι έχεις ποιο πολύ μυαλό

τι να πω από τα παράθυρα όλο μαγκιά είστε μερικοί και προσβολές γιαυτο και δεν πρόκειται να πάω στο techblog workshop στην θεσσαλονικη αν και είμαι από γιαννιτσα γιατί θα σκοτωθουμε με κάτι τύπους σαν και σένα

Peasant

@chris, οντως φιλε.

Εχω 2 φιλους με νοτε και 1 γνωστο με oppo find….και οι τρεις εχουν πια ταυτοχρονα μαζι τους κατι dumbphones με 20-30 ευρω.Ενω για minitablet, για υπολογιστή τσεπης-αντζεντα-media κτλ εχουν μαζι τους τα note ktl.

Το oppo μου αρεσε οπως το ειδα παντως. Αν κ το πλαστικό του note 2 μ αρεσει καλυτερα.

@ γενικα

Εδω ο κόσμος πειναει κ εχουμε ατομα να τσαμπουκαλευονται για 8 ή 4 πυρήνες…..

Μας ξεβρακωνουν επειδικτικά κ χωρις ορια κ μερικοι κοιμουνται ορθιοι και κανouν hands on στο ξεβρακωμα που τους κανουν…ετσι καλα μας κανουν τοτε….αυτοι ειμαστε….

demon

deon αγαπητε το αλουμινιο ειναι ενα υλικο το οποιο δεν το ανακαλυψε η apple και μαντεψε αλουμινενια κινητα φτιαχνοντουσαν και πριν τα iphone το ξερω σε στεναχωρω αλλα αυτη ειναι η αληθεια δεν μπορεις να κανεις το ασπρο μαυρο, και φυσικα η κουβεντα αυτη ειναι για δεκαχρονα οταν μου λες οτι αντιγραφει το αλουμινιο της apple σε λιγο θα μας πειτε οτι ανακαλυψε και τον τροχο!

sosimple

Και γιατί αντιγράφει το iphone και όχι το νεο htc που επίσης είναι απο αλουμίνιο; Επίσης δεν είδα ανάλογο ντόρο για το htc που βγήκε και νωρίτερα.. Φαντάζομαι οτι το sony z που είναι γυαλί μπρος πίσω αντιγράφει το iphone 4.. Ουτε και γι αυτό είδα παρόμοιο ντόρο.. Σχολιαζετε τόσο πολύ υπερβολικά τι sgs4 που η επιτυχία του είναι δεδομένη.. Καποτε μονο με το iphone γινότανε αυτό..

jimo

@deon σιγα μην με αγαπασ κιολασ 🙂 χαχα δεν γνωριζω να εχει βγει κινητο με οθονη αφης και πλατη απο αλουμινιο πριν το iphone αν αναφερε σε κατι νοκια δεν νομιζω πωσ ηταν απο αλουμινιο καν ! η samsung εδω και χρονια αντιγραφει οχι μονο σχεδιαστικα αλλα και με χιλιουσ τροπους και δεν αναφερομαι απλα στην χρηση αλουμινιου αλλα και γιατι οχι! οταν κραζατε ολοι οτι το πλαστικο ειναι καλυτερο επειδη το εχει η samsung και το αλουμινιο χαραζεται ευκολα! τωρα αν αλαξει και βαλει αλουμινιο η samsung οχι δεν ειναι αντιγραφη ειναι πρωτοτυπεια θα μας πειτε! αυτο για τον τροχο μασ το λενε χρονια τωρα οσοι εχουνε samsnug και ειναι φανμποιδες αλλα μην ξεχνασ ο τροχοσ γυριζει……….. και η αληθεια φενεται ! τελοσ παντων πολυ ασχοληθηκαμε με ενα κινητο που δεν αξιζει να γινεται τοσο φασαρια για αυτο ειλικρινα μονο και μονο επειδη πουλαει ονομα!! ας βγει κι οποιος θελει ας το παρει αλλα δεν μου αρεσει να μου πασαρουν για καλο κατι που εκραζαν παλιοτερα ! τα νεα μετρα με μισθους 300 ευρω τα ειδατε?? αντε ρε @κωστα βλαχακη οργανωσε καμια πορεια κατα των μετρων τι περιμενεις μονο για τισ πιτσαριες εισαι!! ας μας ενωσει πραγματικα η τεχνολογια… Συνέχεια »

sosimple

@jimo: Αυτο για τα 300€ μισθό πέστο πρωτα στον εαυτό σου πουν υποστηρίζεις το iphone.. 800€ κινητό μόνο η apple βγάζει.. Και έχω και iphone.. Οποτε είναι εντελώς άσχετο να το γραφείς με τον τροπο που το γραφείς..

jimo

@sosimple μην μπερδευεσαι αλλο το τι υποστιριζω και αλλο τι επικρατει στην ελλαδα δεν εχει καμια σχεση!

-και Iphone 5 εχω kai galaxy s3 ειχα και mercedes 2010 modelo οδηγαω δεν σημαινει οτι πρεπει να εχω τα ματια κλειστα και να μην μιλαω οταν βλεπω την αδικια γυρω μου!

το γεγονοσ οτι θεωρω το iphone το καλυτερο κινητο δεν σημαινει οτι μαρεσει να παιρνω μισθο 300 ευρω !! ελευθερος επαγκελματιας ειμαι ποιο πολυ βεγκος θα ελεγα αλλα αυτο δεν μου στερει το δικαιωμα να πολεμαω την αδικια!!

ενω η samsung οταν εβγαλε το galaxy Ποσο ειχε λιγοτερο απο 700?? δηλαδη οποιος την υποστιριζει τι ειναι ζαμπλουτος ??? και ακομα και αν ειναι δεν πρεπει να βλεπει τα στραβα?? !

μια χαρα ειναι ο τροπος μου οσα Iphone και να μπορω να αγορασω αναφερομαι στην συγκεντρωση του techblog σε μια πιτσαρια στην θεσσαλονικη ! η μηπως εχω αδικο οταν μου οργανωνεται να πατε για φαγοποτι με τα samsung των 700 ευρω!!!!

GiannisWST

Ρε φίλε jimo αφου δεν πρόκειται να το πάρεις και τα ανακυκλωμενα υπερ-χρεωμένα πλαστικα των Samsung δεν σε καλύπτουν πως γίνεται και έχεις πάλι τα περισσοτερα σχόλια για αυτη την συσκευη?

Η κατάσταση ειναι όπως παλιότερα που οι Mac είχαν IBM επεξεργαστές και άλλαξαν σε intel. Χάλια ήταν, δεν άξιζαν οι αρχιτεκτονικες των intel και ήταν για εφε. Λες και η Samsung φτιάχνει τα πρωτόκολλα και τις αρχιτεκτονικες των α7, α15, αΧΧ του 2020 μονη της και τα επιβάλει με το ζόρι στην arm.

Αμάν πλέον με το iPhone, Samsung λέει ο τίτλος. Πως γίνεται και τα galaxy τελευταία βγάζουν τέτοια αρνητικα συναισθήματα κυρίως σε κατόχους iPhone ειναι άξιο απορίας. Αν δεν το γουσταρεις, το ενα σχόλιο φτάνει.

Το τι θεωρείς εσυ καλυτερο δεν αποτελει αξίωμα για τους υπόλοιπους.

Χριστόδουλος

Πρόσφατα πήρα το ipad mini μπορεί να μην έχει καν οθόνη retina αλλά σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να το φτάσει το S IV . Κι αυτό διότι πολύ απλά οι 7,9 ίντσες του υπερκαλύπτουν κατά πολύ τον χρήστη που το επεξεργάζεται είτε για σερφάρισμα είτε για παιχνίδια μπροστά του το Νote 2 και το S IV δεν συγκρίνονται καν !!!

jimo

@GiannisWST ρε φιλε δεν διαβασες τα σχολια ποιο πανω ! τεσπα δεν θα ασχοληθω εχεισ δικιο τι θελω και μιλαω με κολημενουσ ανεγκεφαλους με την samsung σαν τουσ ψηφοφορους του πασοκ εισαστε μερικοι!!! ακομα το ψηφιζουν!!! δεν θα κατσω να με μαυρισετε αλλο ! τουλαχισοτν καποια πραγματα να τα παραδεχεστε!! και ειναι γεγονοσ πωσ οποιο καινουριο κινητο βγαινει το συγκρινεται με το iphone αμεσως απο μονοι σας !!

Bora

Εγώ το μόνο που κράτησα είναι ότι θα είναι 4.99″(5).. Έλεος ρε παιδιά μπορεί η τεχνολογία να εξελίσσετε αλλά εμείς οι άνθρωποι δεν μεγαλώνουμε σε μέγεθος. Δεν είμαστε όλοι 1.95 και μεγάλα χέρια κτλ. Δηλαδή τόσο πολύ σας αρέσει πλέον το όνομα της samsung πού θυσιάζετε την πρακτικότητα για να αγοράσετε ένα νέο της κινητό? “Σκάσε ρε έχω tablet και κινητό μαζί έτσι…”
Ούτε tbalet ούτε κινητό έχεις γιατί tablet είναι 7’+ (και ακόμα αυτό είναι μικρό) και κινητό είναι κινητό που μπορείς να το χρησιμοποίησις εύκολα και γρήγορα σε όλες τις περιπτώσεις όπως με το ένα χέρι κτλ.

Πλέον έχετε γίνει αυτό που χρόνια περιπαίζατε τους apple fans δηλαδή γίνατε galaxysheeps..

Wolf

Μην τρελαίνεστε ρε παιδιά…. οτι βολεύει τον καθένα μας είναι και το καλύτερο…. αλουμίνιο,πλαστικό, μεγάλη οθόνη, μικρή οθόνη, Apple, Samsung…. ότι γουστάρει ο καθένας..! Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να επιβάλουμε αυτό που μας αρέσει ως το καλύτερο στον άλλον..! Το galaxy s4 λογικά θα είναι τούμπανο και σε όποιον δεν του αρέσει γιατί είναι μεγάλο η είναι πλαστικό η παραείναι καλό η δεν ξέρω και εγω τι άλλο ας μην το αγοράσει…!

gt

Oποιος θελει μικρο μεγεθος υπαρχει κ το 3210 της ΝΟΚΙΑ ναι εκεινο το κοκκινο το πολυ μικρο κινητακι.Ο Ρ Μ Α Τ Ε…

sosimple

…. και εκτός απο το 3210 αλλά 500 μικρά android και όχι μονο, κινητά απο 2-3 ίντσες για να διαλέξεις οποίο γουσταρεις. Αλλά κάθε φορά που μιλάμε για ενα δημοφιλές κινητό θα πεταχτεί παντα ένας ….. να γράψει τη μαλάκια του, ξανά την ίδια και την ίδια, λες και προσφέρει τίποτα.. Αυτο λέγεται κόμπλεξ. Δηλαδή εμένα αμα δε μου αρέσει η bmw πρέπει κάθε φορά που συζητάνε σε ενα φόρουμ γι αυτό, να πεταγομαι σαν … για να γράψω ποσο μεγαλο / ακριβό / μάπα / αργό ή οτι αλλη μαλάκια έχω μέσα στο κεφάλι μου να την ποσταρω;
Δεν έχουμε παιδεία δυστυχώς γι αυτό φτάσαμε εκεί που φτάσαμε. Να μου το θυμηθητε όταν εξαφανίστουν αυτοί που κανουν τέτοια σχόλια μπορεί να δούμε καμια άσπρη μέρα..

Ziarkas

Μια διευκρινηση εκτος θεματος.Το πρωτο smartphone με αλουμινιο ειναι της HTC.
Ψαχτε το λιγο και μην λετε αερολογιες.

dimpep

Από τη στιγμή που γράφεται ένα άρθρο, και κάποιος φέρει αρνητική άποψη, οι υπόλοιποι λέτε “μη σχολιάζεις, μη το πάρεις, δε σε ανάγκασε κανείς κλπ κλπ” . Το γεγονός ότι έχει άποψη (ο οποιοσδήποτε) σημαίνει ότι το θέμα τον ενδιαφέρει, απλά απογοητεύεται από την εκάστοτε εταιρία.
Δυστυχώς, η φάση με τα android βρίσκεται εκεί που βρισκόνταν η φάση με τα PC επί εποχής Pentium IV. Ποιός την έχει μεγαλύτερη (την ραμ, την οθόνη κλπ κλπ). Πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή γίνεται από ολες τις εταιρίες ανεξαιρέτως μια προσπάθεια να δειχθούν χωρίς ουσία βέβαια.
Ακόμα και το γεγονός ότι κάθε χρόνο, ίδια εποχή, επί 4 χρόνια παρουσιάζεται ΄νέο τηλέφωνο από κάθε εταιρία, δίνει τροφή για σκέψη.

Στο προκείμενο. Από χαρακτηριστικά τουμπανο, από σχέδιο πιστεύω δεν θα είναι το “ουάου” αλλά θα είναι εκείνο το οποίο δε θα φοβάσαι να το κρατήσεις! Φυσικά και αν είχα τόσα λεφτά θα το αγόραζα, αφού άνετα κάθε galaxy σε βγάζει για 2 χρόνια χαλαρά (όπως και καθε ναυαρχίδα εξάλλου)

xaris

ρε jimo εχεις μεγαλη πλακα..μιλας εσυ για εταιρεια που πουλαει μονο ονομα?μεχρι και η κουτση μαρια iphone εχει για να το παιξει λεζαντα..ειλικρινα δε καταλαβαινω γιατι εχεις τοσα πολλα νευρα με την αφιξη του νεου galaxy..αλλα ξερω εγω γιατι..λοιπον αν ειναι συμφωνα με τις φημες ετσι το galaxy θα κλαις τα 800 ευρω που εδωσες για το ifail θα τα κανεις μασουρι και ξερεις μετα τη συνεχεια….λοιπον με λιγα λογια εισαι τραγικος και εισαι το μεγαλυτερο προβατο π εχω συναντησει…κα δεν καταλαβαινω γτ μπαινεις εδω μεσα και κραζεις το galaxy.. ξερεις απο που παιρνεις επεξεργαστες οθονες και αξεσουαρ?δινεις 800 ευρω και δν εχεις καν ραδιο και bluetooth και αποκαλεις το galaxy ενα κινητο το οποιο δν αξιζει τοση φασαρια στο θεμα τεχνολογιας?ε τοτε λυπαμαι αλλα εισαι ασχετος…περαστικα σου λοιπον για τα 800 και πηγαινε να κραξεις σε κανα φορουμ της σονυ η της htc τωρα που βγαλανε κινηταρες και πες τους οτι ολοι αντιγραφουν την apple..υ.γ. κωστα καποια στιγμη με κατι τυπουςσ σαν τον jimo πρεπει να κανεις κατι ατομα σαν κι αυτον κανουν ανω κατω τα topics

xaris

αφου μιλαμε για προβατα διαβαστε σχολιο του χριστοδουλου απλα κλαιω..μπηκε στο topic του galaxy s4 για να μας πει οτι πηρε ipad mini….κλαιωωω

Αποστόλης Ρόδος

@xaris τι ειν τούτο ρε φίλε? 😛 Τωρα το πρόσεξα και έχω λιώσει λέμε… 😀
Αυτό και αν είναι Τρολαρισμα… 😛

Billys

Εγω πηρα μια 42αρα smartTV . Καλη ειναι , την εχω στο σαλονι να βλεπω τσουλου . Μπαινω και κανα skype . Την πηρα γιατι μου ειπανε οτι ειναι καλυτερη απο το iphone και γιατι οι 5.5 ιντσες του ΝΟΤΕ μου φανηκαν λιγες για μενα . Εχω αγορασει και λουρακια να την παιρνω μαζι μου στην πλατη οταν βγαινω εξω . Εχω κανει και πολλες παρεες στα γειτονικα καφε . Με φωναζουν οταν εχει κανα καλο ματς να παω να στησω το καμαρι μου να δουμε μπαλα ολοι μαζι . Γενικα η ζωη μου εχει γινει πολυ καλυτερη απο τοτε που απεκτησα 42 ιντσες συσκευη . Με καλυπτει σε ολα . Μονο αμα θελω να παρω κανα τηλεφωνο ή να στειλω κανα μηνυμα , το κανω με το 3310 . Αλλα σιγα το πραμα , εχω smartTV ! Κανει 1002 αλλα που δεν κανει το iphone και το Ipad του Χριστοδουλου . Κι αν νομιζετε οτι λεω ψεματα , οριστε μια φωτο με τον κολλητο μου που ετοιμαζομαστε να παμε για καφε , με το καμαρι ανα χειρας : https://www.thetimes.co.uk/tto/multimedia/archive/00015/TV_15891c.jpg 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 Jimo ,… Συνέχεια »

Μαρκος
JOHN

Oι μόνες φήμες που δεν ανκούστηκαν σχεδόν καθόλου είναι για την μπαταρία. Αποκλείω την 2.100mA που φοράει το S3 και θεωρώ λίγο δύσκολο να έχει 3.100mA(αν και το εύχομαι). Λογικά θα έχει μια στα 2.600mA ελπίζοντας το Octa να κάνει δουλειά στην εξοικονόμηση ενέργειας και να μην το φορτίζουμε κάθε τρεις και λίγο.Λίγες μέρες ακόμα για να μάθουμε…

alex

σιγά μην εχει και 50απυρηνο.. τ μαλακιες ειναι αυτες καλα ποσο προβατα ειστε μερικοι. ειχαμε το iPhone τοσο καιρο μας ζαλισαν με την πατατα να πουμε τωρα ξαφνικα γεμισε ο τοπος Samsung Boys ελεος καμαρια.. αν ακολουθησει σε σχεδιαση το S3 παει γ πατο.. μακραν απο τα ποιο ασχημα κινητα το S3 καμια μα καμια καινοτομια απλα μια μονοκοματη παπαρια. το Xperia z και το htc one θα ειναι ποιο ομορφα κ καλυτερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.