Samsung Galaxy S IV, Με το EyeScroll δεν θα χρειάζεται να το αγγίζεις

Σύμφωνα με πληροφορίες των New York Times, το Samsung Galaxy S IV θα περιλαμβάνει λειτουργία EyeScroll για να σερφάρουμε μέσα από τον browser χωρίς να αγγίζουμε την οθόνη. Λογικά αυτό θα γίνεται εφικτό με την μπροστινή κάμερα του κινητού που θα “διαβάζει” το που κοιτάνε τα μάτια μας.

Galaxy S IV EyeScroll, Samsung Galaxy S IV, Με το EyeScroll δεν θα χρειάζεται να το αγγίζεις

Galaxy S IV EyeScroll, Samsung Galaxy S IV, Με το EyeScroll δεν θα χρειάζεται να το αγγίζεις

Galaxy S IV EyeScroll, Samsung Galaxy S IV, Με το EyeScroll δεν θα χρειάζεται να το αγγίζεις

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

54 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Dimitris

“Samsung Galaxy S IV, Με το EyeScroll δεν θα χρειάζεται να το αγγίζεις”
Δεν ήξερα ότι το 4αρι απευθύνεται σε ανάπηρους…

MEDS

Στα 0:34 δευτερόλεπτα του βίντεο λέει: «Don’t touch it», που μαρτυράει αυτή την ιδιότητα. Τη μαρτυράει γιατί αμέσως μετά τον αφήνει να το πιάσει και να το ανοίξει μαρτυρώντας επίσης ότι έχει πολύ φωτεινή οθόνη!

nikmour

@Dimitris Τότε θα κάνει πάταγο στους πρώην χρήστες iphone

Vasilis_G

ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ Sammy !!!!

Δεν υπάρχει αμφιβολία ΄’οτι και φέτος το S IV θα είναι ενάμιση βήμα μπροστά απο όλους τους άλλους…όπως και πέρισυ με το S3 όπου ήταν ένα βήμα μπροστά …
Τώρα όσο για κάτι πικρόχολα σχόλια περί αναπηρίας που διαβάζω παραπάνω θα πώ ότι η Apple προσπαθεί ακόμη να “πιάσει” την τεχνολογική υπεροχή του S3 σε κάποιο επόμενο μοντέλο της , και ίσως στο iPhone6… να τα καταφέρει….Για το S IV δε, τα μισά να ισχύσουν απο αυτά που έχουν ακουστεί,τότε….άσχημα τα πράγματα…

euaggelos71

@Dimitris την σκεφτοσουνα πολυ ωρα αυτην την μ@λακια πριν την γραψεις, αντε πρωινιατικα.

panageor

Εγώ δεν είδα κάποια καινοτομία. Οκ θα έχει καλύτερη κάμερα , καλύτερο επεξεργαστή , καλύτερη οθόνη , πιο γρήγορη ram και πάει λέγοντας. Δεν είναι εκεί η ουσία όμως. Πόσοι από εμάς καταλαβαίνουν πραγματικά τη διαφορά όμως στα χαρακτηριστικά?
Μπορεί να έχει 18 πυρήνες, Οκ αλλά ποια η ουσία στον τελικό χρήστη ??
Εγώ θεωρώ καινοτόμο ας πούμε αυτό που έκανε η σονυ με το Z. Ανθεκτικό smartphone και αδιάβροχο. Όσοι έχουμε smartphone ξέρουμε πόσο πολύ ευαίσθητα είναι και πόσο τα προσέχουμε. Ειδικά άμα το πήραμε 450++ ευρώ.
Πρέπει να σταματήσουμε να θεωρούμε κάτι αξιόλογο όταν μας λένε θα έχει 8 πυρήνες , 4gb Ram κτλ. Είναι αχρείαστα όλα αυτά. Δεν πιστεύω σε κάποιον να κολλάει το S3 ή το Note. Σφαίρα πάνε όλα.
Μπαταρία?? 1 μέρα με το ζόρι. Εδώ πρέπει να δούμε τις πραγματικές διαφορές όχι στο πόσο τούμπανο θα είναι ένα καινούργιο κινητό.

manolo

Καλημερα λεει ο κοσμος πρωτα!!!
Πιστευω οτι δεν θα εχει μονο αυτην την δυνατοτητα αλλα θα προσπαθησει να μας κεντρισει το ενδιαφερον και με αλλα κολπα.
Θα ειναι ενας υπολογιστης που θα θελουμε να εχουμε ολοι και ας μην το παραδεχομαστε.

@panageor +1 θα συμφωνησω αλλα οχι οτι δεν θα μας δειξει κατι το ξεχωριστο που σε μερικους ανθρωπους μπορει να ειναι πραγματικα χρησιμο!

tech21man

Μας ελεγαν οι γυναικες μας μη μ’αγγιζεις τωρα παει και στα κινητα. Eye scrolling? Τα ματια μου ειναι σα κουμποτρυπες ρε π…Τρωω και τους κινεζους. Αχρηστο το βλεπω για μενα!

eveles

Αν δεν λεχει μήλο στο πίσω μέρος δεν αξίζει μία. Για το μήλο χάσαμε τον παράδεισο ρεεεεε, τώρα θα κάνουμε πίσω.??

Topdim

+1 στον Βαγγέλη71, έγραψες, ακόμη γελάω.
Τα i προβατάκια ας μην μιλάνε καθόλου καλύτερα… και ας περιμένουν να διδαχθούν από την Samsung, πως γίνεται ένα κινητό έξυπνο και καινοτόμο!

Panos7GR

Τι EyeScroll και S Voice μου λένε οι Κορεάτες…. Αν δεν βγάλει η Samsung οθόνη για smartphone που να γίνεται και φωτοβολταϊκό πάνελ, εγώ δεν βλέπω καμμία καμμία τεχνολογία!!! Πφ.. Γατάκια των άλλων εταιριών! Έτσι ούτε από μπαταρία θα ξεμείνεις, (άρα πάει το πρόβλημα της αυτονομίας, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες) και θα είναι οικολογικό στην πράξη. Άντε ρε Sammy μπορείς! Ή αν δεν τα καταφέρεις φτιάξε μια οθόνη – ηλιακό θερμοσίφωνα για να ψήνουμε τον ελληνικό μας, χειμώνα – καλοκαίρι.

Πέρα από την πλάκα, τώρα.
Έχω δει 5ιντσα και 5ιντσα… Σαν αυτό, όμως, στην φωτογραφία κανένα! Κάντο λίγο πιο “μαζεμένο”!! Τι είναι αυτό το θεριό; Αφού βάζεις που βάζεις οθόνη 4.99 ίντσες, για λόγους marketing, γιατί όπως και να το κάνουμε άλλο να ακούς “τέσσερα” στην τόσο κι άλλο “πέντε” νταν κι ας είναι το ίδιο (σιγά… για 0,2 χιλιοστά ούτε το ανθρώπινο μάτι δεν καταλαβαίνει την διάφορα)…
Τέλος πάντων.. Δεν το θεωρώ δεδομένο ότι θα είναι έτσι. Αφού είναι δημιούργημα κάποιου γραφίστα λογικά, αλλά ελπίζω να έχει πέσει έξω!
Τα υπόλοιπα δεν τα σχολιάζω. Κλασσικό superphone της σειράς Galaxy S αναμένουμε από άποψη χαρακτηριστικών. Τουμπαναρα! Για να δούμε τι έχει να μας προτείνει η “μεγάλη κυρία” των Android συσκευών…

spiros

Apple 16gb 32gb 64gb πουλανε τα gb χρυσο και τρεχουν στην ουρα για να τα αγορασουν….
Το κινητό μου ειναι απο γυαλί αλλα εχω πλαστικη θήκη μην το γρατζουνισω χα χα χα

Γιαννης

Ειναι δεδομένο ότι απο πλευράς χαρακτηριστικών θα ειναι μια
απ τα ίδια. Δηλαδή τούμπανο.
Το θέμα ειναι ότι εκεί χτυπάει η σαμσουνγκ για να μπορέσει
να χτυπήσει τα υπόλοιπα high end κινητα και iPhone κτλ…

Κάπου παραπάνω διαβάζω για τεχνολογια…πιστεύω ότι και τα μήλα
έχουν τεχνολογια που η σαμσουνγκ δεν γνωρίζει και μένει στάσιμη.
Ολοι έχουν κάποια τεχνολογια αλλα εδώ που τα λέμε, η σαμσουνγκ
δεν βάζει δική της κάθε αυτού τεχνολογια στο κινητό όπως τα μήλα,
αλλα android κτλ κτλ…οπότε ήρεμα κύριοι για τα περί τεχνολογίας.

Παρόλα αυτά πιστεύω ότι το σημαντικό ειναι άλλο…
π.χ. ο 8πυρηνος αν επαναληφθεί , η μπαταρία τι αντοχή θα εχει;
Τα υλικά κατασκευής; Το design;
Αυτά ειναι τα ζητούμενα γιατι αυτά ειναι που βλέπουμε σαν καταναλωτές.
Αν θελουμε μόνο μόστρα και φόρου φόρου
πάμε απευθείας στο ήδη χλιδατο και αποδεδειγμένα
ποιοτικό και αξιόπιστο iPhone.

k.boug

There are two rules for success:
1) Never tell everything you know.
— Roger H. Lincoln

fyllisbio

+1 @panageor, το αν είναι 1 δευτερόλεπτο πιο γρήγορο δεν μου λεεί τιποτα..

Μιχάλης

Αν δουλεύει όπως και το smartstay , τότε βράστο !!! Αν είναι να κάνεις κάτι , κάντο τουλάχιστον καλά. Ας το δούμε όμως πρώτα..

κωστας

Τι βλεπω ειναι δυνατον να σου βαζει τεχνολογια που δεν θα πρεπει καν να αγγιξεις το κινητο και το σχολιαζουν οτι ειναι για αναπηρους;Ενα θα πω ΜΠΡΑΒΟ SAMMY!!!!!!

Panagiotis G

έχω διπύρηνο φορητό με 2 GB ram και πετάνε τα windows 8 και θα πάρω κινητό με 8 πυρήνες και 2 GB ram για να σκαλώνει! όχι ευχαριστώ. και ας φτιάξει πρώτα το UI που είναι άθλιο. Σαν κακή απομίμηση της Apple είναι το UI στα Galaxy S. Προσωπικά το Xperia Z μου φαίνεται πολύ καλύτερο

nick2011

Πάμε στοίχημα ότι η περισσότεροι θα ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΝ τη συγκεκριμένη λειτουργία (αν πράγματι ισχύει η φήμη περί eyescrolling). Θα ανοιγοκλείνει το μάτι και θα σε πηγαίνει στο τέλος της σελίδας… κατά λάθος, ή ξανά στην αρχή ή πιο πίσω ή πιο μπρος από κει που πραγματικά θέλεις να διαβάσεις. Εδώ το SMART STAY δεν λειτουργεί όπως πρέπει και οι συνθήκες φωτισμού πρέπει να είναι ιδανικές (σύμφωνα με την ίδια τη sammy) για να δουλέψει χωρίς να σου σβήνει την οθόνη, άσε το κάψιμο της μπαταρίας που καταναλώνει επιπλέον το συγκεκριμένο “feature”. Χίλιες φορές ψωτισμός κάτω απ’ το 50% και ρύθμιση για απενεργοποίηση της οθόνης μετά από ορισμένο χρόνο. Less consumption. Για να μην θεωρηθώ hater, δηλώνω ιδιοκτήτης του S3, αλλά πολύ σκεπτικός για τη χρησιμότητα τέτοιου είδους καινοτομίας. Για μένα ΠΡΩΤΟ και ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ στην επιτυχία ενός smartphone είναι η αυτονομία του και όχι πόσο γκατζετόβιο είναι. Σε κάθε περίπτωση πάντως το συγκεκριμένο feature θα αποτελέσει άλλο ένα βέλος στη φαρέτρα των χαρακτηριστικών που θα “πατήσουν” τον ανταγωνισμό. Εξάλλου, η Apple ουδέποτε απάντησε στις καινοτομίες του S3 με το πεντάρι της… και το πλήρωσε αδρά. Άλλο ένα τέτοιο φάουλ από το μήλο και όλοι θα αναζητήσουν τρόπους νεκρανάστασης του Jobs για να… Συνέχεια »

Teo

@panageor..
Για να πάρεις απάντηση στο post σου απλά ανέβα λίγο στην αρχή και διάβασε την επικεφαλίδα του άρθρου..μετά σχολίασε ότι καταλαβαίνεις.(φιλικά)
Τώρα καταλάβατε γιατί στο άλλο άρθρο έχουν ψηφίσει πάρα πολλοί το S4(κι ας μην το έχουν δει ακόμα,όπως λένε και κράζουν???)

-και το smartstay μια χαρά δουλεύει φίλος.. 😉

nick2011

@Teo

Για το smart stay, δεν το λέω εγώ, η ίδια η Samsung δίνει “ιδιαίτερες” συνθήκες επιτυχίας της λειοτυργίας του.

Αν θες, κοίτα εδώ (περίπου στο μέσο της σελίδας).

https://pocketnow.com/2012/06/06/a-look-at-smart-stay-on-the-galaxy-s-iii

Goodys

Μα τι λες τώρα πολύ χρήσιμο το Eyescroll επιτέλους μπορούμε να σερφάρουμε στο διαδίκτυο την ώρα που οδηγάμε άντε και καλά 40!! Άσε που έχει και την άλλη φανταστική λειτουργία να βλέπεις ερωτικά βίντεο όταν έχεις τα χέρια σου απασχολημένα με άλλα πράγματα 😉 Πολύ χρήσιμο έχω πάθει πλάκα ακριβώς ότι ήθελα από το κινητό μου να με κοιτάζει όλη την ώρα μέσα στα μάτια σαν ερωτευμένο. ΥΓ. Έχω μεγάλη περιέργεια να το δω να λειτουργεί σε κανέναν αλλήθωρο μιλάμε για τρελό γέλιο :))))))

STefen

Παιδιά, σήμερα είδα το Galaxy S4… Πραγματικά έπαθα πλάκα αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να σας πώ τίποτα για την εξωτερική του εμφάνιση ούτε που το είδα και απο ποιόν… Ένα έχω να σας πω, είναι καταπληκτικό!

jimv26

@Dimitris δεν σου φταινε σε τιποτα οι αναπηροι!
Απαιτω να διαγραφει το σχολιο του! Ειναι προσβλητικο κ ρατσιστικο!!
Για το θεμα του κινητου πιστευω οτι ειναι αχρειαστο..Δλδ αν βλεπουν 3 μαζι, ποιανου τα ματια θα πιανει?

κωστας

ΤΟΥ ΤΕΤΑΡΤΟΥ 🙂

stavros

Σαν ipad mini einai ελεος πια για γελιααααααααααααααααα!

makis

@STefen και εγώ σήμερα είδα τον χριστό αλλά δεν μπορώ να πω ποιός είναι ούτε πως είναι :/ ΨΕΥΤΗΣ!!!!!!

gt

Κ Ι Ν Η Τ Α Ρ Α……

Anthony

Αμην ξεκουμπηστηκε και το πλήκτρο το κακόγουστο ! Μια χαρα μικρo bezzzeeelll!!!!

Panagiotis

Συμφωνώ ότι τεχνολογικά θα πετάει…αλλά…
Τι να το κάνω αφού το Android ειναι για τα μπάζα; Δηλαδή έλεος! Μου θυμίζει εποχές Windows Millenium όπου μετά από κανένα μήνα χρήσης το μηχάνημα σερνοτανε σαν γάιδαρος. Δεν είμαι και ο πιο αντικειμενικός κριτής αφού χρησιμοποιώ Apple προϊόντα επι σειρά ετών χωρίς πολλά παράπονα…αλλά νομίζω ότι ήρθε η ώρα για την Samsung να κάνει το επόμενο βήμα και να λανσάρει δικό της λειτουργικό…έχει μεγάλη βάση πελατών που θα την ακολουθήσουν. Και θα απαγκιστρωθει από τα μείον του Android…επιτέλους πρέπει να αποφασίσει αν ειναι εταιρεία τεχνολογίας ή όχι (βλέπε πχ RIM, Apple, Microsoft, κλπ)…δεν γίνεται και καφετέριες, και κινητα, και μίξερ, και TV, και air condition….

akis

Φανατικος τηε Samsung για αρκετα χρονια .. καλο το eye scrolling ! Καλυτερο ομως το σχολιο φιλου εδω …περι αναπηρων ! Ωστοσο από ότι βλεπω στις φημες και διαρροες στο διαδικτυο το S4 θα είναι μεγαλυτερο από το S3….Αν ισχυσει αυτό τοτε μονο η Sony προς το παρον καταλαβε ότι το μεγεθος της οθονης και τα εξτρα καλουδια ναι μεν μετρανε αλλα εν τελει χρειαζεται και η αρμονικη αναλογια ως προς τις διαστασεις της συσκευης … Ετσι καταφερε με το xperia ZL να δωσει FHD συσκευη 5’’ ιντσων σε συνολικό μεγεθος συσκευης μικροτερο από το το S3 των 4,8’’ ιντσων και του HTC one των 4.7’’.. Λιγο βαρυτερο αλλα αμελητεα η διαφορα. Βαλτε και το IR remote & τα Sony apps για αψογη συνεργασια με την TV και το home cinema ..( οχι αναγκαια Sony TV ) τι να τους κανω δηλ τους 8 πυρηνες , το eye scrolling κλπ αν μας δωσει μεγαλυτερη συσκευη απο το S3 ? το θέμα τελικα ειναι τι ζητά κανεις… Εγω θελω super phone που να χώρα στην κολοτσεπη,να νοιωθεις οτι κρατάς τηλ, να μην ειναι ταμπλετακι ….. Άλλοι πάλι θελουν κάτι διαφορετικο,οι ξανθές και οχι μονο που πανε στα μπουζούκια θελουν iPhone, οι… Συνέχεια »

Thodoris

@satvros Ναι, ολόιδιο με το ipad mini. Είναι και τα δύο … άσπρα

Solon

Ναι…το Eye Scrolle είναι ένα χαρακτηριστικό που αν λειτουργεί σωστά θα κάνειτ η διαφορά. Και λέω αν λειτουργεί σωστά γιατί και η Toshiba είχε λανσάρει πριν 1 χρόνο laptop που το χειριζόσουν με χειρονομίες αλλά δεν περπάτησε καθώς είχε αρκετά προβλήματα.

kotsios1998

πάντος την αρχη με το non-touch controlling το εκανε πρώτη η Sony και το αντεγραψε λίγο πολύ η σαμσουνγκ στο note II(ασ μην γελιόμαστε το ιδιο πράγμα εκανε αλλα με πενάκι)

Aris

Τα τελευταία χρόνια έχω περάσει κατά σειρά από Blackberry, iPhone 3G, Blackberry, Xperia Arc, Blackberry και εδώ και μερικούς μήνες κάτοχος iPhone 5. Θα άλλαζα συσκευή μόνο αν η Blackberry έβγαζε κινητό στην ποιότητα και τη σχεδίαση του iPhone. Αυτά βέβαια είναι γούστα. Χθες πήρα στα χέρια μου το Sony Xperia Z που είχα παραγγείλει από Αγγλία για τον γιό μου. Το ζήλεψα. Αν δεν είχε Android θα το έπερνα με κλειστά μάτια. Κατά την άποψή μου, εκείνο που κάνει την διαφορά με τα διάφορα πλαστικά παιχνιδάκια, είναι η σχεδίαση και τα υλικά με τα οποία είναι φτιαγμένο. Ωραία αυτά τα πέρί …Eye scroll!!!, αλλά δείχνουν ακριβώς την πλήρη ανικανότητα του συγκεκριμένου κατασκευαστή, να φτιάξει μία πραγματικά HighEnd συσκευή.

Αποστόλης Ρόδος

Εγώ λέω να μιλήσω στις 14-15 Μάρτη… απλά διαβάζω και ενημερώνομαι.
Με αυτό το design θα απογοητευτώ πάρα πολύ.

Ziarkas

Εγώ θά’θελα να ρωτήσω την αληθινή γνώμη των “fun” της Samsung.Αν αυτό το eye scrolling ήταν στα Sony – HTC πως θα σας φαινόταν?
Μην απαντήσετε εδώ.Στον εαυτό σας απαντήστε..
Για άλλη μια φορά αποδεδειγμένα θα είναι πίσω από HTC σε οτιδήποτε.Όπως γίνεται πάντα έτσι και τώρα.Το καλύτερο μοντέλο της Samsung τo S2.
Σε οποιαδήποτε σύγκριση με HTC ας πούμε είναι το κάθε Samsung πίσω.Να δοκιμάζετε οι ίδιοι και τα 2 κινητά δίπλα δίπλα,στην ίδια έκδοση λειτουργικού και μετά να βγάζετε συμπέρασμα.Μην κάνετε copy-paste ότι σας πουλάνε..

jacob

Φιλοι και φιλες τις Sammy, εχω να σας πω κατι που θα σας στεναχωρησει… Κχμ.. Η Sony ειχε κανει 1η κινητο που δε χρειζεται να το αγγιζεις… απλα κουνουσες απο πανω το δαχτυλο σου… Δε θυμαμαι το μοντελο, το ειχε κανει hands on ο Κωστας…
Νομιζω εκεινο ηταν πιο ευχρηστο παρα αυτο με το.. ματι.. αλλα δε θα το κατακρινω αν δε το δοκιμασω.

Παντως, παρα-φιλοι της sammy.. μη βελαζετε τοσο δυνατα.. μου πονεσατε τα αυτια…

βασιλης

@STefen εγω ειδα το galaxy s5 χθες αλλα ουτε εγω μπορω να σας πω κατι…
περα απο την πλακα οι αλλήθωροι τι θα κανουν? :/

αα και σε μενα το smart stay δουλευει άψογα στο galaxy note 10.1 και στο s3…

spiros perama

«Samsung Galaxy S IV, Με το EyeScroll δεν θα χρειάζεται να το αγγίζεις» Δεν ήξερα ότι το 4αρι απευθύνεται σε ανάπηρους… Λυπάμαι που ένα τέτοιο σχόλιο συνεχίζει να βρίσκεται στη στήλη !!!! ΥΠΆΡΧΕΙ ΥΠΕΎΘΥΝΟΣ Η ΟΧΙ. Για να ξέρουμε αν ότι μακακια μας έρχεται να τη γράφουμε !!!!!!

spiros perama

Οκ Κώστα!!!!

lorentzos

Εγώ λέω να μην το παρουσιάσει καθόλου τη μακακια θα είναι αυτή? Δεν θα το ακουμπάς, πάλι πλαστικουρα πάλι αντιγραφή, 4,99 ίντσες παντόφλα, παλιό οθόνη super amoled 1080hd, στον ήλιο δεν θα βλέπω, μπαταρία θα σέρνεται, θα μοιάζει με iphone, θα έχει 900 ευρώ, θα κάνει μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε…. Νομίζω κάλυψα τον όρο Ελληναρας!!!!

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

Aν είναι πάντως έτσι όπως στη φωτό, επαληθεύεται μία φωτό πριν από καιρό που βγήκε στή φόρα που δείχνει ένα λευκό s4 με μια φωτό σαν φόντο από μία προβλήτα, κάτι τέτοιο. Σίγουρα θα την έχετε δει όλοι. Πολυ όμορφο και μαζεμένο.Θα’ναι όμως και πολύ ακριβό φαντάζομαι…

xaris

παιρνεις iphone σκας 900 ευρω χλυδα η κατασκευη πεφτει κατω κλαμα μετα παει το γυαλι παει το γυαλι..παιρνεις galaxy δινεις 710 ευρω μουφα η κατασκευη χαλια τα πλαστικα πεφτει κατω φευγει το καπακι το ξανακουμπωνεις και μαντεψε?ουτε γρατζουνια!!λοιπον εγω γουσταρω πλαστικουρα και για καποιους που λενε οτι θα μοιαζει με iphone θα ηθελα να ρωτησω απο που παιρνει επεξεργαστες και οθονες αυτος ο κολοσσος που ονομαζεται apple…για το παληκαρι που χαρακτηρισε αναπηρους τους κατοχους των galaxy θα ηθελα να του απαντησω οτι εγκεφαλικα εισαι αναπηρος που σκας τοσα λεφτα για να το παιξεις λεζαντα..ειναι σα να χεις φεραρι και να μην εχεις φραγκο να βαλεις βενζινη…μπεεεεεεεεεεεεεεε προβατινεςςςςςςςςςςςςςς

P@NOS

Dimitris τελικά το σχόλιο σου μπορεί να μην είναι και τόσο ειρηνικό, σοβαρά τώρα ποσος κόσμος έχει διάφορα προβλήματα κινητικότητας και αναπηρίας που δεν μπορούν καν να πάρουν ένα τηλ με ένα κινητό? εμείς το voice control και το eye scrolling μπορεί να μην τα δίνουμε σημασία και να μην τα χρησιμοποιούμε αλλά σε κάποιους πιστέψτε με τους βοηθάνε παρά πολύ…

Wolf

Χαχαχα…. βρε Aris τι είναι αυτά που λες…?!!!!!! Το eye scroll η οποιαδήποτε καινοτομία (είτε σου χρειάζεται η οχι) δείχνει την πλήρη ανικανότητα της εταιρείας να φτιάξει μια πραγματικά high end συσκευή….;!!!! Δηλαδή ποια καινοτομία έχει το iphone5…?! Επειδή τυχαίνει να έχουν περάσει σχεδόν όλα τα τελευταία iphone απο τα χέρια μου (και το iphone5 τώρα)θα σου πω εγώ: τα ακουστικά του τα οποία είναι φανταστικά, τίποτα άλλο..! Το αλουμίνιο ήταν αναγκαίο για να καλύψει μια κατασκευαστικη ατέλεια κατά τη γνωμη μου καθως το γυαλί σπαει για πλάκα και η μεγαλύτερη οθόνη εντάξει τώρα….! Η 3,5 ίντσες του iphone4 ηταν για γέλια πλέον στην εποχη μας..! Πέρα απο αυτό, το ίδιο βαρετό χιλιοκλειδωμένο ios που είναι οργανωμένο τόσο έξυπνα έτσι ώστε χωρίς πιστωτική κάρτα να μην μπορείς να κάνεις ούτε τα βασικά..! Ελπίζω το iphone 6 να βγει σε εκδόσεις απο ασημί… χρυσό κτλπ για να νιώθετε(ολα τα ψώνια εκεί έξω) οτι κρατάτε μια πραγματική high and συσκευή και όχι φτηνές πλαστικουρες…!

xaris

+1 wolf @aris κοιτα να δεις ποσοι φευγουν απο ios για android και το αντιστροφο θα κλαψεις με μαυρο δακρυ με το τρομερο high end iphone..και πανω απο ολα αν πεσει ενα πλαστικο και ενα γυαλινο αντικειμενο το πλαστικο θα σπασει εμ τι λεμε τωρα σιγα μη σπασει το γυαλι ειναι της apple!!!επισης τρομερη καινοτομια να κανεις το κινητο αδιαβροχο γιατι αν δε παω στη παραλια να μπω στη θαλασσα με το κινητο δε παω πουθενα!!!

Versavel

Το Eyescroll είναι η πλήρη αποχαύνωση και ρομποτικοποίηση του ανθρώπου… Δηλαδή θα σε κάνουν να καρφώνεσαι με τα μάτια στην οθόνη, και αν κάνεις το λάθος και σου φύγει καμιά ματιά θα πηγαίνει η οθόνη πάνω κάτω… Ε ρε γέλια που θα ρίξω όταν θα βλέπω τους κατόχους του κινητού αυτού να κάνουν ‘ματιές’! χαχαχαχα!!!

Silender

Apple: Βγάζει νεο smartphone, δεν ανακοινώνει τίποτα από specs και μας φλομώνει σε siri miri mpiri φακούς από ζαφείρια,σμαράγδια & ρουμπίνια. Η διάρκεια ζωής της μπαταρία παραμένει στα ίδια επίπεδα με το προηγούμενο μοντέλο τους. Αποτέλεσμα: χαμός στο ίσωμα ναουμε, media, θειάδες και στην Κυριακάτικη Λειτουργεία δώρο το manual. HTC,Sony,Huawei,LG,ZTE και άλλες: Βγάζουν νεο smartphone, ανακοινώνουν νέα τούμπανα SoC/CPU, RAM,NFCιά, megapixel/ultrapixel/duperpixel. Η διάρκεια ζωής της μπαταρία παραμένει στα ίδια επίπεδα με το προηγούμενο μοντέλο τους. Αποτέλεσμα: Ούτε κρύο ούτε ζέστη. Μερικά καλά σχόλια, λογικό επίπεδο haters και παμ’παρακάτω. Samsung: Βγάζει νέο Galaxy, ανακοινώνει (ή ΔΕΝ ανακοινώνει) specs σε σε κλίμακα αναβάθμισης παρόμοια με των υπολοίπων εταιριών android ίσως και λίγο καλύτερα, καμιά φορά έχει και κάνα 2 software features.Η διάρκεια ζωής της μπαταρία μάλλον παραμένει στα ίδια επίπεδα με το προηγούμενο μοντέλο τους. Αποτέλεσματα: 1. Eyescroll??? Το κινητό είναι για ανάπηρους. 2. Πφφφφφφ πάλι ανέβασε specs και φέτος η Samsung εε νισάφι πια (lol) 3. Πλαστικουρα… 4. Πλήρη ανικανότητα του συγκεκριμένου κατασκευαστή, να φτιάξει μία πραγματικά HighEnd (dafuq?) 5. Ένας πιο “σοφός” σύγκρινε το Android με Windows Millenium. 6. Με το Symbian τα έκανα όλα αυτά έτσι κι αλλιώς και τζάμπα πήγε και αν θες να ξέρεις φταίει ο Elop… Συνέχεια »

jk

Αχ δεν μπορω να βλεπω φανατιλες samsung vs apple…συνεχεια τα ιδια σχεδον σχολια..θα πρεπε να γκρινιαζουμε ποια ολοι για τις υπερογκες τιμες για μενα και οχι για καινοτομιες τυπου ματια χερια ποδια..να υπηρχε τουλαχιστον και κανας lg φαν να σπαγε λιγο η κλεισουρα..

Panos
Vasilis_G

+ΠΟΛΛΑ @lorentzos και @Silender

Τα Είπατε ΟΛΑ!!!!

re

πραγματικά βαρέθηκα με τους Ιphonakides Και τους samsungakides! Εδώ η Sony κυκλοφόρησε κινητάρα, το xperia Z, κι εμείς λέμε για eyscrolling γιατί αυτό μας έλειπε να μη χρησιμοποιούμε και τα χερια μας. Ας κοιτάξουν κάτι σημαντικό όπως η ανθεκτικότητα (ναι με τις πλαστικούρες ο ένας και με τα αλουμίνια που χαράσονται στην πρώτη εβδομάδα ο άλλος) και μετά τα λέμε. θελουμε αδιάβροχα high end Κινητά και το xperia Z ειναι μπροστά από όλα!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.