Samsung Galaxy S IV, Πρέπει να έχει οθόνη 5 ιντσών FHD

Εννιά μήνες έχουν περάσει από την ανακοίνωση του Samsung Galaxy S ΙΙΙ, και οι φήμες που αφορούν τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Galaxy S IV έχουν ήδη αρχίσει να πλημμυρίζουν το διαδίκτυο. Μια από τις πιο δυνατές πληροφορίες ή μάλλον καλύτερα ο πόθος των περισσότερων smartphone lovers είναι η οθόνη του που περιμένουμε να είναι Super AMOLED 5 ιντσών FHD.

Η ιστοσελίδα AnandTech κατά τη διάρκεια της έκθεσης CES στο Λας Βέγκας παρατήρησε στο demo room της Samsung πως εκτός από τις non-HD οθόνες που φοράνε το Galaxy S ΙΙΙ και Note ΙΙ, η εταιρεία συμπεριλάμβανε μια νέα οθόνη η οποία υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να φορεθεί σε δύο μήνες από το πολυαναμενόμενο Galaxy S IV. Το μέγεθος της οθόνης είναι 5 ίντσες (4.99″), έχει ανάλυση Full HD 1920×1080 pixels με 440ppi (pixels ανά ίντσα) και όπως όλες οι υπόλοιπες οθόνες της σειράς Galaxy S, είναι τεχνολογίας AMOLED.

Σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρεία Samsung, η νέα οθόνη θα καταναλώνει 25% λιγότερη ενέργεια σε σχέση με την υπάρχουν γενιά οθονών AMOLED ενώ θα μπορεί να λειτουργίσει και σε ένα νέο mode καταναλώνοντας έως και 47% λιγότερο “ρεύμα”! H οθόνη AMOLED 5″ FHD θα κυκλοφορήσει στο πρώτο τέταρτο του 2013. Κάπου εκεί (ή λίγο αργότερα) που θα περιμένουμε και το Galaxy S IV. Ανυπομονείτε;

samsung galaxy s iv, Samsung Galaxy S IV, Πρέπει να έχει οθόνη 5 ιντσών FHD

samsung galaxy s iv, Samsung Galaxy S IV, Πρέπει να έχει οθόνη 5 ιντσών FHD

Πηγή: 1, 2

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
chris

εκτος απο full hd κατι για spen ξερουμε?καπου διαβασα οτι μπορει να εχει..Μωρε οτι και να εχει θα ειναι out of space!!!!!

spyros

Οχι ρε παιδια, ειναι ηδη μεγαλο το s3 αμα το πανε στις 5 θα καταστραφει

MIXAΛΗΣ

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΗ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΣΟΎΠΕΡ

gt

πούλημα το s3 κ καβατζα για το 4αρι με ανυπομονησια …

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.