Samsung Galaxy S IV, Θα έχει home button και σχεδιασμό human-centric [φήμες]

Νέες “πληροφορίες” και φήμες για το αναμενόμενο Samsung Galaxy S IV έκαναν την εμφάνισή τους στην ηλεκτρονική έκδοση της κορεάτικης εφημερίδας DDaily. Σύμφωνα με αυτές το S IV θα έχει παρόμοιο σχεδιασμό “human-centric” με το S III με κεντρικό home button και θα αντιλαμβάνεται gestures χωρίς να χρειάζεται να το αγγίζουμε.

Οι πληροφορίες της DDaily συνεχίζουν αναφέροντας ότι το Galaxy S IV δεν θα ενσωματώνει πενάκι και λογικά θα έρθει με οθόνη 4.99 ιντσών τεχνολογίας Super AMOLED ανάλυσης FHD 1920×1080 pixels. Σε ότι αφορά την ημερομηνία ανακοίνωσης που τόσα έχουμε ακούσει και διαβάσει για αυτή, η DDaily αναφέρει ότι το S IV θα ανακοινωθεί τον Μάρτιο και θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο…

Samsung Galaxy S IV, Samsung Galaxy S IV, Θα έχει home button και σχεδιασμό human-centric [φήμες]

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

27 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
kotsios1998

Με λίγα λόγια το ίδιο αδιάφορο design…

Δημήτρης

δεν υπαρχει λογος να μεγαλωσουν την οθονη….να την κανουν καλυτερη πρεπει…να βαλουν μια καλυτερη καμερα….να αλλαξουν το design….και καλυτερη μπαταρια….!!!

Darth

αντί να βελτιώνουν κάποια πράγματα που υστερεί απλός μεγάλωσαν την οθόνη και ανέβασαν λίγο τα spec
ανώι να διορθώσουν δλδ φωτινοτιτα οθόνης και λίγο τα χρώματα λίγο την ποιότητα κατασκευής (καλύτερα πλαστικά ποιο στιβαρά βλέπε nokia ) κάπως να αλλάξουν το design (παραείναι αδιάφορο) καμία ποιο σωστή camera (όχι μόνο mp να ανεβάζουν χωρίς αποτέλεσμα)…..

giorgio

@Darth Όσον αφορά τον να διορθώσουν τα χρώματα, το SIII έχει ρυθμίσεις επ’ αυτού, μόνο που πολλοί μάλλον δεν το έχουν προσέξει.

Στις Ρυθμίσεις, πηγαίνεις >>Εμφάνιση >>Λειτουργία Οθόνης >>και επιλέγεις ανάμεσα σε 1.Δυναμικό, 2.Τυπική (αυτό είχε ως προεπιλογή), 3.Φυσική (αυτό έχει καλύτερη απόδοση χρωμάτων και αυτό χρησιμοποιώ και τέλος, 4.Ταινία.

Ελπίζω να βοήθησα, σε περίπτωση που κάποιος δεν το ήξερε.

antonis

μωρε εγω τα λεγα σε αλλο αρθρο και ολοι μου την ελεγαν.. τα ιδια και τα ιδια μετα το S3 η σαμμυ εχει χασει την μπαλα.. εχει κουρασει αυτη η λογικη, υψηλη τιμη με χαμηλη ποιοτητας υλικα ιδιος σχεδιασμος και πανω κατω τα ιδια χαρακτηριστικα.. πιστευεται θα χουν μεγαλη διαφορα οι επιδοσεις σε S3 και S4? και βεβαια τουβλο τελειως στις 5ιντσες.. πιστευω μετα το xperiaZ ενδιαφερον θα χει το htc M7

Μιxαλης

Ειχα το Galaxy SII εχω το SIII το μονο που με χαλαη ειναι το desige εαν δεν το αναβαθμισουν θα παω για το Sony Z

Darth

@και βεβεα τιν ξέρω την ρύθμιση(ο ξαδελφος μου έχει την συσκευή….. έχει σηκώσει πολύ μmod από μένα μπορώ να πω έμαθα ότι μπορεί και δεν μπορεί να κάνει ακομι και ubuntu arm εχω βάλει επάνω :p)

τώρα από θέμα ρύθμισης που λες ότι και να βάλω εκεί πέρα το επίπεδο των lcd δεν πλησιάζει ούτε καν…. (ακόμη έστω………. να δούμε στο μέλλων)

nick2011

Φίλε Darth, εντελώς φιλικά και χωρίς παρεξήγηση.. κοίταξέ το λίγο με την ορθογραφία, τα ματάκια μας…

Darth

@nick2011 sorry όσο καλύτερα μπορώ γράφω από κινητό είμαι δεν εχω λεξικό εκεί…. (στο pc εχω βοήθημα )

Teo

Λέτε-λέτε..και μόλις βγει το τέρας όλοι θα τρέχετε..πάρτε το χαμπάρι ολόκληρη Samsung και δεν ξέρει και ξέρετε εσείς από υλικά και ποιότητα και κάμερες..ΕΛΕΟΣ ρε παιδιά.
Τα ίδια ακούγαμε και πέρυσι τέτοιο καιρό για ONE X και XPERIA T κα..και..! Και μόλις βγήκε το S3 όλες οι εταιρίες κρυφτήκανε και τρέχανε να βγάλουν τα X+..τα Z+ που θα πατήσουν τι Samsung..Μια απ τα ίδια και φέτος λοιπόν και θυμηθείτε με 😉

teodore65

Εγω παιδια ειχα το s2 και αρχες του Νοεμβρη πηρα το s3 ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος διοτι εχει πολλα παραπανω απο αλλα κινητα και ομορφο ειναι και στιβαρο ειναι και τρελες ρυθμησεις εχει… ασε απο αναβαθμησεις και βελτιωσεις τα σπαει ολα!! Να φανταστητε οτι οταν το πηρα ετρεχε 4.04 μολις το ανοιξα πηρε την 4.1.1 στις αρχες του Ιανουαριου πηρε την 4.1.2 πριν 2 εβδομαδες περιπου πηρε καποιο update 26 mb και σημερα παλι που το συνδεσα με το Kies εκανε καποια αλλη νεα βελτιωση. Μπραβο στη samsung!!!!

Teo

@ teodore65 +1 και απο μενα.

Dimos

Μην κάνετε υποθέσεις και περιμένετε να δείτε πως θα είναι πρώτα…Όπως λέει ο φίλος και από πάνω όλοι θα τρέχετε να το αγοράσετε πάλι…Είναι πολύ νωρίς για να πέσει η samsung από την κορυφή των smartphone..Το S4 θα την κρατήσει και πάλι για το 2013…Όσο για την ποιότητα που ανέφερε ένας φίλος πιο πάνω, πιστεύω όχι απλά δεν χρειάζεται φτιάξιμο, αλλά κατα την γνώμη μου( όπως και εκατομμύρια άλλων), είναι η καλύτερη τεχνολογία οθόνης…Αυτά..Καληνύχτα!

vasiliS3

Τελικά αυτό το mini update των 20 τόσο mb ξέρει κανείς τι περιλαμβάνει?

Wolf

Παιδιά δεν ξέρω τι θα είναι το s4..! Αυτό που ξέρω όμως είναι ότι τα s1, s2 και s3 την χρονικη περίοδο που βγήκαν στην αγορά ήταν οτι καλύτερο στην κατηγορία τους..! Ειδικά το s2 ήταν λες και ήρθε απο το μέλλον..! Πέρα απο αυτό νομίζω ότι φέτος θα δούμε αρκετά αξιόλογες και πιο ώριμες προτάσεις απο όλες τις εταιρίες..! Ο ανταγωνισμός θα είναι σκληρός και η Samsung δεν νομίζω ότι θέλει να χάσει τα σκήπτρα..! Για να δούμε..!

Ante_geia

Κανεις δεν ξερει πως θα ειναι το S4 ! Αμα ειναι ετσι ομως με βλεπω ανετα για Xperia Z

Αποστόλης Ρόδος

Το έχω δηλώσει άπειρες φορές πως αν δεν αλλάξει το υπέρκορεσμένο αυτο design και το υλικό του…. μετα απο 3 συνεχόμενα galaxy (S, S2, S3) … έφυγα τρέχοντας και σπινιαροντας στις στροφές για την κινηταρα Xperia Z.
Ρε δε παει να δουλεύει και με πυρηνική ενέργεια και να εχει 408 πυρήνες… Παρολα αυτά θα περιμένω μεχρι τέλους μπας και μας αιφνιδιασει ευχάριστα… αν και δεν το κόβω.

jimo

ρε παιδια οπως και να εχει εγω το s4 το βλεπω ειτε σαν ενα μεγαλο s3 ειτε σαν ενα μικρο note!!

κανω λαθος? υπαρχει κορεσμος στα κινητα της samsung βγαζει μοντελο μονο για να το βγαλει χωρις να εχει καμια πρωτοτυπια !! απο εδω και περα πρεπει να αρχεισουμε να σκεφτομαστε και αλλες αιτεριες που με λιγοτερα λεφτα βγαζουνε επισης αξιολογα κινητα ισως και καλυτερα ποιοτηκα φτανουν ποια οι παροπιδες!!!!!11

sosimple

Η αλήθεια είναι ότι αυτη τη φορά τα πράγματα δε φαίνονται τοσο εύκολα για τη Samsung. Συνήθως πουλαγε γιατι έβγαζε το καλυτερο hardware και το καλύτερο optimisation του software για το συγκεκριμένο hardware. Για οποιον πραγματικά ασχολείται, σε ίδιο hardware πάντα τα samsung δουλεύανε καλύτερα. Και ολοι ειμασταν διατεθημενοι να πάρουμε κατι ποιο αδιάφορο εμφανισιακά για τους παραπάνω λόγους. Πλέον ομως με τους A15 επεξεργαστές , τα κορυφαία κινητα όλων των εταιριών θα πετανε. Δύσκολα θα δεις διαφορές σε επιδόσεις ακόμα και οταν υπάρχουν. Οποτε design κλπ θα παίξουν αποφασιστικο ρολο. Το z της sony γι αυτο το λογο θα ειναι φέτος απο τα κορυφαία σε πωλήσεις. Αν και οι πραγματικά ψαγμένοι δε θα το πάρουν γιατι δεν θα εχει την υποστήριξη, custom rom, mods, εχτρα μεγαλύτερες μπαταρίες κλπ που δυστυχώς μόνο τα samsung έχουν σε τετοιο επιπεδο. Θα το πάρουν όλοι οι υπόλοιποι ομως… Πραγματικά η Samsung πρέπει να παραδειγματιστει απο sony και Apple στο design, αλλα από τι στιγμή που εχει τέτοιες πωλήσεις δεν το βλέπω τουλάχιστον στο επόμενο galaxy. ..

DEVELOPMENT79

fantastic plastic machine… και με τιμή πάντα προσιτή…

george e.

Ειπαν θα ανακοινωθει στη χειμερινη ολυμπιαδα στη Ρωσσια.

Φίλιππος

Παιδιά, ωραία τα Samsung δεν λέω, αλλά οι εταιρείες νομίζω πως το έχουν παραξεφτιλήσει με το μέγεθος των κινητών. Έχω το S3, το οποίο ναι μεν κάνει παπάδες, αλλά είναι αρκετά άβολο λόγω μεγέθους! Από την άλλη, το One S με βολεύει αφάνταστα πολύ, οπότε και το χρησιμοποιώ ως πρώτη συσκευή. Μετά από όλα αυτά, και δεδομένου ότι όλες οι καινούργιες ναυαρχίδες θα έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά, θα προτιμούσα το HTC One, που φαίνεται πιο βολικό λόγω μεγέθους και φυσικά με άριστη ποιότητα κατασκευής.

fyllisbio

Όντως παίδες το μέγεθος των κινητών έχει ξεφύγει… έχω iphone 5 που θεωρείται και απ’τα μικρά και αν το έχω στην μπροστινή τσέπη του τζιν μου δεν μπορώ να σκύψω να δέσω τα κορδόνια μου!!

Ανδρέας

Παιδια κανείς δεν ξέρει πως θα ειναι το τελικό galaxy s3! Θυμάμαι πέρσι λίγο καιρο πριν βγει το s3 που έβλεπα βίντακια για το πως θα ειναι το s3 και κανένα δεν πλησίασε το τελικό s3 της samsung σε αντίθεση με άλλες εταιρίες! Επίσης στην φετινή έκθεση CES η Samsung μας παρουσίασε τις flexible οθόνες τις (samsung Youm) που εγω πιστεύω θα τις χρησιμοποιήσουν για το νέο galaxy! Ολα να τα περιμένετε γιατι ποτέ δεν ξέρετε… 😉

nick2011

@fyllisbio, εχεις θέμα γιατί ειναι σα να χεις ένα remote στην τσέπη.. απλά

Κώστας

Γειά σας. Τούμπανο το κινητό αλλά είδα στο gsmarena ότι υπάρχει περίπτωση να ενσωματώνει οθόνη 4.99 Full-HD LCD3 solux και όχι HD Super Amoled!

antonis

δυστυχώς έκτός από amoled οθόνη δεν θα έχει ούτε exynos επεξεργαστή…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.