Samsung Galaxy S IV I9502, Αποκαλύπτεται(;!)

Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές! Πριν λίγη ώρα σας ζητούσαμε να μας πείτε τις εκτιμήσεις σας για το Samsung Galaxy S IV που θα ανακοινωθεί αυτή την Τετάρτη και αυτή τη στιγμή έχουμε τις πρώτες φωτογραφίες – και τα τεχνικά χαρακτηριστικά όπως προκύπτουν μέσα από αυτές – για το μοντέλο I9502 που θα κυκλοφορήσει στην αγορά της Κίνας(;).

Το μοντέλο της φωτογραφίας είναι δίκαρτο, φοράει τον οκταπύρηνο Samsung Exynos 5 Octa 5410 χρονισμένο στο 1.8GHz (το AnTuTu τον αναφέρει ως τετραπύρηνο), PowerVR SGX 544MP GPU, μνήμη RAM 2GB, κάμερα 12.8 Megapixel (13 Megapixel) και τρέχει Android 4.2.1 Jelly Bean. Λογικά θα υπάρξουν διαφορές τουλάχιστον στα τεχνικά χαρακτηριστικά του μοντέλου που θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη.

Αν είναι αληθινό σας ενθουσίασε ή σας απογοήτευσε; Πείτε μας γνώμη!

Samsung Galaxy S IV I9502, Samsung Galaxy S IV I9502, Αποκαλύπτεται(;!)

Samsung Galaxy S IV I9502, Samsung Galaxy S IV I9502, Αποκαλύπτεται(;!)

Samsung Galaxy S IV I9502, Samsung Galaxy S IV I9502, Αποκαλύπτεται(;!)

Samsung Galaxy S IV I9502, Samsung Galaxy S IV I9502, Αποκαλύπτεται(;!)

Samsung Galaxy S IV I9502, Samsung Galaxy S IV I9502, Αποκαλύπτεται(;!)

Samsung Galaxy S IV I9502, Samsung Galaxy S IV I9502, Αποκαλύπτεται(;!)

Samsung Galaxy S IV I9502, Samsung Galaxy S IV I9502, Αποκαλύπτεται(;!)

Samsung Galaxy S IV I9502, Samsung Galaxy S IV I9502, Αποκαλύπτεται(;!)

Πηγή

Kudos to Nick

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

140 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nick Iliadis

ωραιος σε προλαβα Κωστα :-).

Panagiotis-Volos

Αναμενώμενα κακάσχημο.

Jim P

Dual Sim;
και ίδιο design;

island

ΑΝ είναι αυτό είναι χαλια για συσκευή 700 euro

Θοδωρής

το αναμενόμενα με ο..κατά τα άλλα νόμιζα ότι έβαλες το S3 λέω τι γίνεται…

SpyrouS

Καλο.Μενει να δουμε αν τα κουμπια τα capacitive θα εχουν καμμια αλλαγη στο σχεδιασμο.Και αν παιζει διχρωμια στο 4.Ωραιο και το μπροστικο λουκ .

Aris

ελπιζω να ΜΗΝ ειναι αυτο….!!!

Lefteris

Θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα… Από εμφάνιση χάλια, αλλά από χαρακτηριστικά πρέπει να είναι υπερτούμπανο. Τελικά το ομορφότερο κινητό που έχει βγάλει η sammy είναι το S2 με διαφορά!

Zisis

Δεν θα μπορούσα να πω οτι έχει κάτι το τόσο προχωρημένο εμφανισιακά!
Τώρα όσο αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά είναι πολύ μπροστά τουλάχιστον εαν έχει 8πύρινο επεξεργαστή αν και θεωρώ πως είναι περιττός!

P@NOS

Εγώ να πω την αλήθεια ψιλό ξενέρωσα γιατί είναι σχεδόν ίδιο με το 3, τουλάχιστον τα υλικά είναι ανώτερα…

antonis

κατι τετοιο περιμενα.. αν οντως ειναι αυτο.. δεν απεχει και πολυ σχεδιαστικα απο το s3 και γενικα την σειρα s.. τα χαρακτηριστικα τα ξερουμε μενει να δουμε τι νεες λειτουργιες θα εχει αν εχει…………

θάνος

αν αυτή η πλαστικούμπα έχει πάνω από 500 ευρώ, τότε όχι 100 εκατομμύρια δε θα πουλήσει, αλλά ούτε 10. κρίμα, γιατί, ως κάτοχος του s2, περίμενα το IV για να το αλλάξω. αναμφίβολα, το πιό όμορφο είναι το htc one, αλλά με τις χάλια φωτογραφίες που τραβάει, θα περιμένω ακόμα λίγο για μια περισσότερο αξιόλογη πρόταση. απογοήτευση η sammy. μόνο αν κινηθεί επιθετικά τιμολογιακά θα χτυπήσει τον ανταγωνισμό. κανείς δε θέλει να κυκλοφορεί με παντόφλες στο χέρι.

giannis

Χαχαχαχα.. Σαν το μάτι του κύκλωπα είναι από πίσω.. Από μπροστά αρκετά όπως το σ3 αλλά από πίσω δεν βλέπεται το άτιμο….

Kountoura

Περιμένω πως και πως να παρουσιαστεί,αλλά αν είναι αυτό στις φωτογραφίες δεν με εντυπωσιάζει κιολας. Βλεπω ενα s3 σαν αυτό που ειδη εχω.

Νικος

καλή παντόφλα. αν θες τόσο μεγάλο μέγεθος. δώσε τα μισά και πάρε και 2 ίντσες μεγαλύτερο.

dabster

Παλι τα ιδια να παρει η ευχη!!!!Γιατι επιμενουν σε αυτο το παρωχημενο σχεδιο ….δεν το καταλαβαινουν οτι πρεπει να το ανανεωσουν????Εσυ ρε Κωστα τι λες???Οκ καλα τα χαρακτηριστικα αλλα με τετοια ποιοτητα κατασκευης παλι δεν νομιζω οτι θα παει μακρια…..

antonis

λετε το γυρο γυρο να ναι μεταλλικο? η βαμενο πλαστικο? παντως θα θελα spen..

MEDS

Δεν θα είναι αυτό ρε παιδιά, dual sim και ναυαρχίδα δε πάνε μαζί. Αυτό θα είναι κανένα Galaxy Dual και όχι το Galaxy S4.

Μιχαλης Φ.

Αναρωτιέμαι γιατί οι εταιρείες δεν βγάζουν παράλληλα μια ειδική έκδοση φτιαγμένη από καλύτερα υλικά και σαφώς ακριβότερη, έτσι ώστε να ικανοποιεί και τους δύσκολους.

joe

ωραια…..θα περιμενα μεχρι τις 15 για να το δω,τωρα που ειδα φωτο παω για iphone 5!

Νίκος

Δεν παίζει να είναι αυτό,λίγο απίθανο να βάλει σε ένα κινητό 700 ευρώ dual sim,πια η λογική κιόλας…

paris1

Galaxy S3S?

Nick Iliadis

Παιδια αυτο ειναι και σε οποιον αρεσει. Οι Κορεαρες προτιμησαν να ακολουθησουν την γραμμη της Apple στο θεμα design. Τα Iphone εδω και χρόνια απτο Iphone 4 δεν εχουν αλλαξει σχέδιο αυτο εκανε και η Samsung. Αφου πουλησε εκατομμυρια το S3 ποιος ο λόγος να αλλάξει σχήμα ;

Εγω θα ηθελα κατι διαφορετικο παντος.

Panagiotis G

χάλια! άσχημο φαρδή και χοντρό!! νομίζω ακολουθεί την τακτική της HTC η Samsung. όλα τα κινητά ίδια σε εμφάνιση. μάλλον για Xperia Z με βλέπω και ας έχει και 15 πυρήνες αυτό

stelios

Ευχομαι να μην ειναι αυτο αν ειναι τοτε στην samsung εχει καταργηθει το τμημα σχεδιασμου θα βαλουνε και αυτα που ακουμε και εμεις σαν προβατα θα παμε να το αγορασουμε ΑΙΣΧΟΣ!!!!!

Αλεξανδρος

Αν ειναι αυτο οντως απλα τραγικο ,αν και ειμαι Samsung fan και κατοχος Galaxy S2 ….κριμα…

πασχαλης

αν ερθει στα 700,δεν υπαρχει κανενας λογος να το προτιμησεις απο το N4

fokia ole

samung και dual sim? αχαχαχαχαχα ααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχα καλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο αν κ αργει η 01/04

Vagelis

Αίσχος!!!! Κατηγορούσαμε την apple για εμμονή στο design και η samsung κάνει τα ίδια. Xperia Z the new KING!

Johntsia84

Καλημέρα αυτό που βλέπω είναι χάλια ένα note 2 σε μικρότερο μέγεθος,
καλό το αλουμίνιο δίπλα, αν είναι κιόλας αλλά πολύ χοντρό δείχνει και μεγάλο από το s3,
είμαι κάτοχος s2 και αυτό που βλέπω δεν με τρελαίνει κιόλας αν είναι αυτό κάι για Ευρώπη πάω κατευθείαν για sony xperia z.

Iakouinta

Θα συμφωνήσω και γω με τη σειρά μου στο ότι το s2 είναι το καλύτερο σχεδιαστικά πάντα της σειράς.

xaris

σαν κατοχος s2 και s3 αν ειναι ετσι το s4 θα ξενερωσω ασχημα..απλα ενα μεγαλυτερο s3..ευχομαι την πεμπτη να μην παρουσιαστει το συγκεκριμενο..!

chris

Μαλλον θα ειναι κανα προτοτυπο που δινουν οι εταιριες στους συνεργατες τους.Με την καμια δεν ειναι αυτο.Σαν το νοτε2 ειναι.Καινοτομια οσον αφορα τον σχεδιασμο 0.Τρελη ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ.Ελα 3 μερουλες εμειναν,για να δουμε.Δεν θελω να πιστεψω οτι αυτο ειναι το s4.

Iasonas

Πιο παντοφλο-πλαστικοειδές πεθαίνεις…Κρίμα γιια μια εταιρεια σαν την Samy να έχει τόσα εξελιγμένα τεχνικα χαρακτηριστικά και την τεχνογνωσία να τα εφαρμόσει και απο design-σχεδίαση-υλικά να έχει μείνει ΑΚΟΜΑ στα πλαστικά…

Τσάμπα η αναμονή…

dark_master

Αν δεν κάνω λάθος στην έκτη φωτογραφία έχει κ αυτό υπέρυθρες όπως το HTC One?

MEDS

Τα teasers και τα “μήπως είναι αυτό” που προωθούν οι εταιρείες για τα προϊόντα τους με σκοπό να αυξήσουν τη περιέργεια του κοινού, κρύβει τεράστιες παγίδες. Έχουν ένα όριο.
Από εκεί και μετά, η ανυπομονησία επιφέρει μεγαλύτερες προσδοκίες που σημαίνει πάντα και μεγαλύτερη απογοήτευση. Νόμος marketing.

Κωνσταντίνα Δορλή

Μην βιάζεστε παιδιά, γιατί έχουμε δει μπόλικες διαφορές ανάμεσα στα κινητά που κυκλοφορούν στην αγορά της Κίνας και της Ευρώπης.

Δεν βρίσκω κανένα πλην στο να έχουν οι ναυαρχίδες dual sim επιλογή. Δίνεις πχ 700€, γιατί να κουβαλάς ένα υπέροχο super smartphone και ένα δεύτερο κινητό αν έχεις 2 αριθμούς; Βλακεία δεν είναι;

Γιατί ξενερώνετε με το σχέδιο; Ακολουθεί την πεπατημένη λογική της Apple που πουλάει σαν τρελή… Όμορφο είναι, όπως κι όλη η σειρά S που έχει αφήσει εποχή.

DimDim

απογοήτευση

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

Εγώ βλέπω κάποιες μικρές βελτιώσεις στην εμφάνιση.Και στα τεχνικά χαρακτηριστικά βέβαια. Ε τι περιμένατε…? Κλασσικό σχέδιο samsung βέβαια, με επιρροές από τα μεγάλα galaxy s. Ίσως η αναμονή μέχρι την παρουσίαση και το γεγονός ότι δεν έχει βγει καμμία “αληθινή” φωτό στη δημοσιότητα, μας έχουν κάνει να περιμένουμε το 8ο θαύμα του κόσμου. Αλλά δεν είναι έτσι.Σπάνια να δούμε εξωτερικά τουλάχιστον κάποια μεγάλη αλλαγή.Η blackberry και η HTC μόνο τόλμησαν καινούρια εμφάνιση. Αλλά αν κάτι κρατάει στο χρόνο, είναι επιτυχημένο, δύσκολα το αλλάζεις εξ’ολοκλήρου εξωτερικά.Εδώ βλέπεις τις PORSCHE και δεν ξέρεις αν είναι κάποια μοντέλο τωρινό η δεκαετίας.Πάντως, αν είναι έτσι φυσικά είναι πιο όμορφο από το galaxy s3! Βέβαια, παίζει να είναι κανά fake samsung, καθόλου απίθανο…Γιατί ακόμα δεν έχει παρουσιαστεί το άλλο, δεν έχει καν οριστεί ημέρα διάθεσης και πώλησης, και βγήκε ήδη το Κινέζικο δίκαρτο? χμ….

Ιουστινιανόs

bye bye samsung…

Solon

Από specs είναι εντάξει αλλά από σχεδιασμό…άιντε και συ στο μαντρί με τα υπόλοιπα.

sayian

Ρε παλικαρια, καθε χρονο τα ιδια και τα ιδια λετε. Δεν ειναι ομορφο, θα προτιμησω αλλη συσκευη απογοητευση και και και. Αφου θα το παρετε οπως και να’χει τι το ζαλιζετε το θεμα?

Κινηταρα ειναι οπως Και κλασσικα οι haters και αυτοι που δεν εχουν λεφτα να το αποκτησουν θα κραζουν οπως γινεται καθε μα καθε χρονο.

gthebest

Καλημέρα! Μία απλή διαπίστωση : Τόσο δύσκολο ήταν ο τύπος που το είχε στα χέρια του να τραβήξει και ένα βιντεακι με το κινητο να λειτουργει στα χερια του? Δεν σας βρωμαει αυτο?
Και σχετικα με τα αρνητικα σχολια, θυμαμαι οταν πρωτοκυκλοφόρησε το S3 τι θάψιμο ειχε φαει και μετα γεμισε ο τοπος απο S3!!
Υπομονη λιγες μερες μεινανε ας μην προτρεχουμε!

Iasonas

Εντάξει ρε Sayrian πάρτο εσύ θα ρίξω αλλόυ τα 600+ που θα κάνει και τουλάχιστον να συνδυάσω χρυσή τομή, χαρακτηριστικά-design για τα λεφτά που θα δώσω. Τι να την κάνω την μηχανή Lambo σε αμάξωμα Skoda ??

Καλές οι τεχνικές “κόντρες” αλλά για να σου “ζητήσει” κάποιος βλέπε Samy και τα 600+ ας πέισει κάποιυς και απο θέμα εμφάνισης με ατα απαρχιωμένα ψευτο-νικελωμένα πλαστικά στο ακουστικό βλέπε S3.

Kαι ΟΧΙ είμαι fan android απο το 1ο κιολας android aka HTC Magic.

No more πλαστικούρα.

Nickolas

Μια από τα ίδια μου φαίνεται από άποψη εμφάνισης (αν τελικά είναι αυτό), τουλάχιστον το 3 δεν είχε καμία σχέση με το 2. Τώρα από χαρακτηριστικά ούτε αυτά μου κάνουν εντύπωση, το S3 τρέχει τα πάντα απροβλημάτιστα και προφανώς κάποιες λειτουργίες που μπορεί να παρουσιάσουν με το 4 μετά από λίγο καιρό θα υπάρχουν και στο 3, οπότε…
Το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε πάντως είναι να περιμένουμε λιγάκι να δούμε τι θα δείξουν και στις 15.

delapo

Σχεδιαστικά δεν περιμένω και καμιά μεγάλη απόκλιση από τις φώτο πιο πάνω. Τώρα από specs προφανώς και θα έχει το κάτιτις του παραπάνω σε σχέση με το s3 αλλά κακά τα ψέμματα, αν το 4πύρηνο γίνει 8πύρηνο so what? Αν η rom από 1 πάει 2 so what? Οπότε καταλήγω σε αυτό που πάντα έλεγα: Κάποιος, ο οποίος είναι fun της Samsung ή της apple, αλλάζει συσκευή κάθε 2 χρόνια (πχ, από iphone 4 σε 5, από Galaxy s2 σε s4), μόνο έτσι αξίζει. Αν όμως μιλάμε για freak των 2 εν λόγο εταιρειών, τότε τα σκάει κάθε χρόνο για να αγοράσει οτιδήποτε του πλασάρουν. Σαφώς και δεν έχω το δικαίωμα να κατακρίνω καμία από τις 2 περιπτώσεις αλλά καλό θα ήταν να αποκτήσουμε και λίγη “καταναλωτική” ωριμότητα. Αυτά που μας πουλάνε οι εταιρείες είναι αυτά που άθελά μας έχουμε ζητήσει από αυτές, όσο περίεργο και αν ακούγεται αυτό.
Πάντως ένα είναι το δεδομένο: Κάτοχος S3 πιστεύω δεν θα έχει κανένα μα απολύτως κανένα λόγω να αγοράσει το νέο S4. (είμαι κάτοχος s3 για τυχόν απορίες….)

Johntsia84

Να ήταν ποιο λεπτό τουλάχιστον και ποιο σ μαζεμένο κάτι θα έλεγε.

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

Βασικά, τώρα που το βλέπω πιο πολύ, αν και σε κακές και θολές φωτογραφίες, είναι πολύ πιο όμορφο από το S3! Κλασσικό samsung μεν, πολύ ωραίο δε. Το ‘χουμε πάντως στο αίμα μας να είμαστε λίγο σνομπ, ξυνοί και κακοπροαίρετοι ε? Ό,τι και να βγει, μα ό,τι και να βγει, αμέσως θα πούμε: α, δεν μας αρέσει.Απορρίπτουμε τα πάντα αμέσως! Είδαμε 5 κινέζικες, θολές φωτός και όλοι βγάλαμε συμπέρασμα ότι δεν είναι καλό. Κι εξάλλου ρε παιδιά, ένα κινητό είναι. Δεν είναι γκόμενα που πρέπει να παντρευτούμε!

Lorentzos

Αποκλείεται 3 μέρες πριν την παρουσίαση να διέρρευσε όχι μόνο η φωτογραφία αλλά και δοκιμή στο aututu; και δίπλα και άλλα κινητά σαν να είναι σε δωμάτιο; τέλος πάντων τη Πέμπτη θα δούμε το πραγματικό και εκεί θα σχολιάσουμε….

sotmax

Αποκλειεται να ειναι αυτο….

andy

καλημέρα , να πω ότι σχόλια του τύπου “haters είναι αυτοί που δεν έχουν λεφτά να το αποκτήσουν” νομίζω ότι θα έπρεπε να λείπουν από ένα αυστηρά τεχνολογικό μπλόγκ. Αναμφίβολα το νέο sammy θα είναι ένα τεχνολογικό θαύμα όμως το ποια θα είναι η εμφάνισή του, είναι κάτι υποκειμενικό άρα το ότι αρέσει σε κάποιους δεν περιορίζει κάποιους άλλους να μην τους αρέσει.

Τώρα σε σχέση με το κινητό δεν νομίζω ότι η samsung είναι “χαζή” γιαυτό και χρησιμοποιεί μέτρια υλικά , το πρόβλημα είναι καθαρά θέμα κόστους. Έχει επενδύσει τα χρήματα της περισσότερο στον τομέα τεχνολογικής ανάπτυξης και λιγότερο στο design / κατασκευαστικά υλικά.

Προσωπικά αν διέθετα αυτή τη στιγμή ~600 ευρώ για κινητό μάλλον θα προτιμούσα να έχει 1-2 πυρήνες λιγότερους και να είναι από αλουμίνιο , carbon , etc.. παρά να έχω μια τεχνολογικά προηγμένη πλαστικούρα στα χέρια μου.

Kostas

Δε νομίζω να είναι αυτό. Πολύ ίδιο με το S3. Περιμένουμε να δούμε όμως. Αν είναι αυτό με ψιλοχάλασε είναι η αλήθεια.

nerven

Όχι ρε φίλε, μία από τα ίδια Xperia ZL σε περιμένω!!!!

κωστας

Παιδες δεν ειναι αυτο.Σας ριχνουν τις προσδοκιες για να το δειτε μετα και να φανει σουπερ

tasos

απλα tragic!ολα τα αλλα ειναι περιττα.αν ειναι ετσι μιλαμε για ανεκδοτο…

Dimos

Δεν σχολιάζω.Δεν είναι αυτό.Καλημέρα σας.

gp

Ομορφο οπως και το s iii ,μαλλον το επομενο κινητο μου

Dell

desing = απαραδεκτο! 2 σιμ οκ, γενικα δεν θα το επαιρνα με τιποτα

Mourlos

Αν ειναι έτσι απλα απογοητεύσει !

Ανδρέας

Το Galaxy SIV Duos νομίζω είναι. Το απλό SIV θα έχει την κωδική ονομασία I9500

χρηστος

μηπως το AnTuTu χρειαζεται update?

πάυλος

Αρνητικα: μικρή ραμ (2gb?!? -_- ) οχι κ πλ εμφανησιμο

neutrinogr

Αν το μεγαλύτερο πάχος είναι για να χωρέσει η μεγαλύτερη μπαταρία τότε ας είναι. Και στο μέλλον η Samsung θα σου δώσει την δυνατότητα να βάλεις και μεγαλύτερη μπαταρία αν θες όπως έχει κάνει και με το s2(2000mah) και s3 (3000mah) με αύξηση λίγο του πάχους.

tech21man

Ψιλο μαπα αλλα αυτο δεν εμποδισε και το προηγουμενο να τα παει οπως πηγε…

JohnWave

Tι να κρίνεις τα χαρακτηριστικά όταν είναι πάλι πακεταρισμένα μέσα σε τόσο άσχημο design.Για μένα το Galaxy SIII,το SIV και το Nokia 710 είναι τα πιο άσχημα κινητά της αγοράς.Γούστα θα μου πείτε είναι αυτά…

Billys

Αν ειναι πραγματικα αυτο : – Κλασικο σχεδιο , απλο και γνωριμο. Το ομορφο ειναι υποκειμενικο . – Η 5αρα οθονη δε του φαινεται , οποτε μαλλον θα ειναι μερικα χιλιοστα μεγαλυτερο του S3 στο συνολο – Οι 2 sim θα υπαρχουν μονο στο κινεζικο μοντελο λογικα και οχι στο international – Η οθονη του εικονιζομενου ειναι LCD , και το Ι9502 μαρτυρά την υπαρξη ισως αλλου “κυριου” μοντελου με την πιθανη ονομασια i9500 (;) , то опоιο ενσωματωνει και PHOLED οθονη . Πιθανοτατα λογω μεγαλης ζητησης και αδυναμιας της samsung να ανταπεξελθει , να δουμε σε αλλες αγορες LCD και σε αλλες PHOLED . – Παλι το ηχειο πισω ! Περιμενα να το αλλαξει αυτο η samsung αλλα επιμενει ! – Το πλαϊνο μπορει και να ειναι αλουμινιο . Για μενα κακως αν ειναι , διοτι σε μια πιθανη πτωση το αλουμινιο απο το πλαϊ δεν απορροφα το ιδιο τους κραδασμους οσο το πλαστικο , οποτε θα εκτονωνεται το χτυπημα στην οθονη . Σιγουρα θα δινει μια αισθηση ποιοτητας , αλλα και παλι δεν νομιζω οτι ειναι αυτο που ζητουσαν καποιοι . Σχολια : Αν οντως βγει αληθινο το αρθρο , τοτε κατ’ εμε δεν χρειαζεται κανενας κατοχος s3… Συνέχεια »

Panos

Παιδια 9505 θα ειναι το μοντελο που θα πωλειται ευρωπαϊκα…
10000000 %…

μιχαλης

Παιδιά αν το δείτε στην τέταρτη και στην πέμπτη εικόνα είναι σαν να φοράει αυτοκόλλητο από πάνω και πιο συγκεκριμένα στην μπροστινή κάμερα φαίνεται πιο πολύ και αν δείτε ακόμα το βγάζει φωτογραφία με ένα ίδιο κινητό!!!

fyllisbio

Πιστεύω είναι απόλυτα λογικό να μην αλλάξη έντονα το Design της συσκευής μιας και έχει σπάσει ταμεία. Τα πλαστικά φαίνονται καλύτερης ποιότητας και αν το πλάι είναι αλουμίνιο,, υπάρχει πρόοδος στην ποιότητα κατασκευής.

Προσωπικά το design της σαμσουνγκ δεν μαρέσει καθόλου ούτε σε μέγεθος, ούτε σε σχεδιασμό, ούτε σε υλικά αλλά ότι πουλάει δεν αλλάζει εύκολα.

Antonis

Ένα έχω να πω…
Χρειάζονται νέο designer επειγόντως !!!

Teo

Πςςςςςς..Γιατί δεν λέτε όλοι εσείς που σχολιάζετε την εμφάνιση του δήθεν S4 τι κινητό έχετε τώρα να δούμε τι θεωρείτε όμορφο,γιατί το όμορφο είναι υποκειμενικό..Εμενα π.χ μου αρέσει το σχήμα γιατί μοιάζει με το εξίσου πανέμορφο S3 μου (άσχετα αν πιστεύω κι εγώ ότι δεν θα είναι αυτό το S4).

μιχαλης

Αυτό ρε παιδιά είναι το Samsung Galaxy Grand με άλλα πλαστικά σιγά μην είναι αυτό το S4.

alexandros κ

εμένα θα μου άρεσε κάτι σε ποιότητα του padfone infinity που πιστεύω ότι είναι κάτι κορυφαίο.από κει και πέρα το θέμα design δε με χαλάει αν μοιάζει στο s3.γούστα είναι αυτά.εγώ πάντως πριν πάρω καινούργιο τηλέφωνο θα ήθελα να δω πρώτα το motorola xphone.
κάτι μου λέει ότι θα αλλάξουν πολλά στανταρτς σε ποιότητα-τιμή-hardware.
ίδωμεν….

Θοδωρής

αδιάφορο πλέον design … ενα κλασικο galaxy.. επρεπε να βρει κατι καινούριο η sammy . .

Θησέας

Καλησπερα και απο εμένα δεν νομίζω να είναι αυτό το νέο μοντέλο της σιγα μην το παρουσιάσουν απο σήμερα εμενα μου κανει για το slll η για το note2 που εχω γτ μοιάζει.. τα χαρακτηριστικα πάντως ειναι σούπερ

solotsopa

Όπως είπε και ένας φίλος πριν, και εμενα με φαίνεται φωτοσοπ φάση.
Και κάτι άλλο, δεν το έχω ψάξει καθόλου σχετικά με τους compilers αλλά ο prereleased 4.6.x (2012 01 06) δεν ειναι λίγο παλιος (ndk)?

Nthegrpap

Κώστα μια παρατήρηση, στη 2η και στην 3η σε φωτογραφία;
δεν βλέπεις κάτι παράξενο;
Στην 2η φαίνεται το εξόγκωμα του φακού,
Ενώ στην 3η σε προφίλ χάνεται…

(μπορεί βέβαια να κάνω λάθος γιατί βλέπω τις φωτογραφίες από το κινητο
ή να είναι η ιδέα)

Ανδρέας

Αν αυτο ειναι το τελικό μοντέλο και για για Ευρώπη το μόνο που μπορει να πει κανείς ειναι ΑΙΣΧΟΣ! Ειναι όλοιδιο το S3 σε design με άπειροελαχιστες διάφορες! Μόνο εσωτερικά άλλαξε! Κάποιος που εχει είδη το S3 πιστεύω δεν αξίζει να πάρει το S4 μόνο και μόνο για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του!

Θησέας

@nthegrpap φιλέ μου εγω που εχω το note2 φαίνεται μεν εξόγκωμα αλλα στο προφιλ χάνεται οπως δείχνει η εικονα.

giorgio

Από την μια εύχομαι να μην είναι αυτό αλλά αν είναι, τότε κατά κάποιον τρόπο χαίρομαι γιατί τώρα που έχω το υπεραγαπημένο μου S3 και το νέο έχει σχεδόν πανομοιότυπο design, δεν έχω κάτι να ζηλέψω :-Ρ

Πραγματικά όμως, ελπίζω να μην είναι αυτό διότι μιλάμε για μεγάλο fail.

JOHN

Κατάφεραν οι Κινέζοι να αναστατώσουν και πάλι το διαδίκτυο! Δεν νομίζω να είναι αυτό παιδιά. Υπομονή, μετράμε ώρες πλέον…

george e.

αποκλειεται να ειναι αυτο.
τι ωρα θα γινει η ανακοινωση στη ΝΥ?

JOHN

Για όσους δεν ξέρουν:η Samsung χρησιμοποιεί πολλά prototype μοντέλα στις δοκιμές που πραγματοποιεί ώστε να προστατεύσει την τελική συσκευή όπως είχε κάνει και με το S3. Το dual είναι ένα άλλο χαρακτηριτικό που με κάνει να σκέφτομαι κάπως για το εαν είναι αυτό το SIV. Τέλος μόνο και μόνο που είναι Κινέζικη η είδηση λέει πολλά. Είδωμεν…

Papadopoulos Georgios

2 κορδονια και οποιος το παρει πρωτος θα φοραει 8 πυρηνο σανδαλι…. Ελεος ρε samsung δηλαδη ελεος πια..
Κοιταξτε την τριτη φωτο δηλαδη ημαρτον.. Ας το λεγε tablet καλυτερα..

Nikos

σχεδιαστικά δεν είναι ωραίο σε σχέση με το htc one και το xperia z.

Nick Sfak

Δεν νομίζω οτι θα είναι έτσι εξωτερικά…

Θεόδωρος

Πολύ καλό είναι το smartphone αλλά κατασκευαστικά προτιμώ το HTC ONE

JohnWave

@Vlachakis,θέλω πραγματικά όταν θα κάνεις την παρουσίαση του κινητού να σχολιάσεις το design.Ξέρω ότι έχεις ωραίο γούστο,σου αρέσουν οι ευθείες γραμμές οπότε λογικά θα συμφωνείς με όλους εμάς που λέμε πόσο άσχημα είναι τα SIII.SIV.

Ορίστε και νέα leak φωτό :
https://rapidhdd.com/images/8492836482855587_9fbdb44199.jpg

Ante_geia

Είναι δυνατόν DUAL SIM? Ούτε καν…. Δύο σιμ στον Τιτάνα της Samsung… Και μερικοί μην χάσουνεευκαιρία για θάψιμο!!! Ούτε καν… Δύο σιμ στο Galaxy S IV…!!!

DjPredator

Με τιμη γυρω στα 650-700 θα πρτιμησω το HTC One…Το οτι εχει 8πυρηνο εμενα προσωπικα δεν με λεει τιποτα…Και με τους 4 πυρηνες μια χαρα κανεις τιν δουλεια σου…Τωρα οσον αφορα την πλαστικουρα που αναφερεστε ολοι ειναι θεμα γουστου…Αν δεν υπηρχε το ΗTC One δεν θα ειχα προβλημα στο οτι εξωτερικα χρησιμοποιουν πλαστικα…Τωρα πολλοι θα πειτε για την καμερα του HTC One οτι ειναι μικρη και τετοια…Επειδη το εχω ψαξει το θεμα…Η 4MP(ultrapixel) καμερα του ΗΤC One πιστευω οτι ανετα την συγκρινεις με μια καμερα των 13MP…Και επειδη ξεφευγω απο το θεμα μας…Μιας και ειναι για το SIV…Εμεωα προσωπικα δεν μαρεσε…Οπως και το SIII…

sosimple

Μπεεεεεεεε!!! Χαχα.. @Βλαχάκης πλάκα κάνω, μη το σβησεις!.. 🙂
@JohnWave καλό.. Αν και στη φωτο που εβαλες φαίνεται καλυτερο.. Πάντως αυτό που διερευσε δεν είναι σίγουρα.. Τσαμπα τα 100 ποστ… Το αν είναι ομορφότερο εμφανισιακά ή όχι, θα το ξέρουμε σε 3 μέρες και θα διαφωνισουμε στο αντίστοιχο ποστ που θα ανοίξει τοτε και θα κανει νεο ρεκόρ ποσταρισματων..

Γιάννης

Παιδια υπομόνη 3 μέρες ακόμα!!!Προσωπικα πιστευω οτι η samsung δεν θα αποκάλυπτε το τηλεφωνο της πριν την παρουσιαση στη Νεα Υορκη.Ωστοσο ισως ειμαι απο τους λιγους που προτιμω το τηλ. να ειναι πλαστικό γιατι 1ο.εχει μεγαλυτερη αντοχη σε μια πτωση (σε σχεση με καποιο που ειναι απο γυαλι πχ. xperia z., nexus4 , iphone “φανταστητε να πεσει και να σπασει το πισω μερος”), 2ο ειναι πιο ελαφρυ , 3ο συνήθως πιο λεπτο .Λεω ναι στα πλαστικα αλλα με αλλο σχεδιασμο.Νομιζω οτι ενα τηλεφωνο εστω και πλαστικο μπορει σχεδιαστικα να ειναι πολυ ομορφο.Αν ομως τελικα ειναι αυτο το σχεδιο του , οντως θα ειναι απογοητευση,αν και ειμαι σιγουρος οτι και παλι θα πουλησει πολλα εκατομυρια συσκευες η samsung!!!!!

Panos

Ρε παιδια ειπαμε θα εχει κωδικο 9505…το 9502 ειναι αλλο μοντελο.

George

αναμενόμενη η πλαστικίλα και το design παιδιά, απλά όπως και η apple θα πουλήσει λόγω ονόματος… ελπίζω τουλάχιστον σε θέμα λογισμικού να έχει παπάδες(χρήσιμους παπάδες όχι eye scrolling και βλακείες) γιατί το HTC One το βλέπει και γελάει…

@θάνος https://www.youtube.com/watch?v=oUWbQhewqbM(δείτε σε 1080p) δεν νομίζω να υπάρχει καλύτερη κάμερα σε κινητό αυτή τη στιγμή…. γιατί όπως είναι γνωστό το μέγεθος (megapixels) δεν μετράει….

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Παιδιά εγώ πιστεύω ότι το sony xperia z υπερτερεί σε design αλλά και χαρακτηριστικά του δεν τα λες καθόλου κακά. Προσωπικά προτιμώ το Z για πολλούς λογούς.

Billys

Το 9502 θα χει LCD ! to 9505 PHOLED

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

Ξινίλα, μιζέρια, και κακία.Συγγνώμη που το λέω, αλλά έτσι είναι.Α, και ξερολίαση…Eμείς τα ξέρουμε όλα, αυτό που έχουμε είναι σίγουρα καλύτερο, εμείς θα το φτιάχναμε καλύτερο, όχι πλαστικό, όχι αλουμίνιο, όχι από καλαμπόκι, μου θυμίζετε κριτές κουτσομπολίστικου site που πάντα θα βρουν μόνο αρνητικά…

sosimple

Να μην είναι απο καλαμπόκι δεν το είπε κανένας… 🙂 Έτσι για να κάνω το 100στο ποσταρισμα (αν δεν πρόλαβε άλλος..)

Platanos

Design is the creation of a plan or convention for the construction of an object or a system (as in architectural blueprints, engineering drawing, business process, circuit diagrams and sewing patterns).[1] Design has different connotations in different fields (see design disciplines below). In some cases the direct construction of an object (as in pottery, engineering, management, cowboy coding and graphic design) is also considered to be design.

From Wikipedia to Samsung with Love…

Nthegrpap

Φίλε @Θησεα μάλλον πρέπει
Ο Κινέζος να μας δουλεύει..
Ανέβασε κάτι φωτογραφίες
και ξεσήκωσε όλο το διαδίκτυο.

“μην πιστεύετε σε κάθε Κινέζο”

Κώστας Π.

Ωραίο είναι, εντάξει από σχεδιασμό δεν περίμενα και τρελά πράματα. Φοράει όμως τον οκταπύρινο επεξεργαστή; Αφού σε προηγούμενες πηγές είχαν πει ότι θα έχει τον τετραπύρινο τελικά. Μωρέ μπράβο! Το καπάκι από πίσω τελικά έμεινε πλαστικό 😛

Αποστόλης Ρόδος

Αν είναι αυτό… ΑΠΟΓΟΉΤΕΥΣΗ σκέτη. Ως την τελευταία στιγμή ελπίζω να δω κάτι διαφορετικό απο το S3 μου.
Τα χαρακτηριστικα του επίσης αναμενόμενα και σχεδόν ίδια με τον ανταγωνισμό.

Αχ Sammy αχ… 3 Galaxy S στη σειρά και στο τέταρτο με έχασες μου φαίνεται. Ευχομαι και ελπίζω να μας διαψεύσεις την Πέμπτη… ΑΛΛΙΏΣ…
…Παρασκευή θα είμαι αγκαλιά με την κινητάρα ♥ X P E R I A Z ♥ … 😉

Billys

Αποστόλης Ρόδος , τι παραπανω εχει το Xperia απο το S3 σου και θες τοσο πολυ να αλλαξεις ?

Nthegrpap

Τον τελευταίο λόγο τον έχει η Moto…
Θα δείτε σε λίγες μέρες… X PHONE!!

Mourlos

Μακάρι να βγάλει η moto το X phone μαζι με Google γιατί το μόνο αρνητικό στην motorola είναι τα update!!!!!

Giorgos

Αυτο ειναι σαν τη προσοψη απο μεγαφωνο στα παλια τραντζιστορακια… Αυτα τα μεταλικα… Εννοειται οτι ειναι fake… Εξ’ αλλου δεν θα εχει κουμπια το καινουριο….

denve

Φτανει η πλαστικουρα και η σκοτεινη οθονη….650 ευρω τα κλαιω για το s3 μου αααα και ας ελπισουμε το android να μην κολλαει…

Mourlos

Παίδες σε λίγες μέρες η αλήθεια θα φανεί!!!! Αν κ απο ότι έχω δει οι Κινέζοι κ το htc one κ αλλα τα βγάζουν με 100% ίδια εξωτερική εμφάνιση!!!

Nthegrpap

@Mourlos όταν πάει 14/3
και θα δούμε το S4 θα αρχίσει
με την σειρά της και η Motorola
τα διαφημιστικά της κόλπα**

( Μ’αρέσουν τα videos που βγάζει)

Mourlos

Μακάρι γιατί απο τα μέχρι τώρα smartphone. Εχω απογοητευτεί!!! (sony, htc) μακάρι να μην είναι ετσι μπας καπαω για Sammy αλλα φοβάμαι πολύ!!!!!! Οτι κάπως ετσι θα ειναι!!!!

nikos

Δεν μου αρέσει εξωτερικά!!! Αλλά για το σασί έχω την καλύτερη λύση. Σασί απο μέταλλο που θέλουμε εμείες και επικάλυψη από πλαστικό που θέλουνε αυτοί!!!

Αποστόλης Ρόδος

@Billys… Πλάκα κάνεις; Τι να συγκρίνουμε τώρα σχεδιαστικά… Αστεία πράγματα.
Πρώτα απο ολα… Δεν συγκρίνεται το S3 με το Ζ αλλα το S4 με το Ζ και δευτερον… εχω όλη τη σειρά galaxy S (S, S2, S3) … 😉
Ποτε δεν αγάπησα σχεδιαστικά το S3 και μέγα σφάλμα που δεν κυκλοφόρησε σε μαύρο. Θεωρώ ανώτερο σχεδιαστικά και ως ποιότητα υλικού το S2 μου, που ειναι σαν να βγήκε απο το κουτί σε σχέση με το 3 που έχει φθαρεί εμφανέστατα σε πολυ λιγότερο χρόνο χρήσης.
Βαρέθηκα να βλέπω τη συσκευή μου σε παραλλαγές μεγεθών να ξεφυτρώνουν κινητά σαν τα νομιστεράκια κάθε μήνα.
Θα ειναι τεράστια ΠΑΤΑΤΑ να δούμε ένα ακόμη ΚΙΝΗΤΟ στο ίδιο design και μια ατέλειωτη σειρά κλώνων απο πίσω και για το 2013.
Μετράει πολυ για μένα το design και η αίσθηση glamourιάς που βγάζει το Ζ και θεωρώ φοβερό πλεονέκτημα που ειναι “παντός καιρού” ειδικά αδιάβροχο και έχοντας την δυνατότητα να μη σκας αν βραχει ή να το πλενεις οταν λερωνεται.
Θα μπορούσα να γράψω πολλά ακομα αλλα βαριέμαι … 😛

sosimple

Και τι θα κερδιζες δηλαδή αν ηταν απο μέσα μεταλλικό και απο εξω πλαστικό; Παλι πλαστικό θα ήτανε. Ποιος θα ενδιαφέρονταν (και να ήξερε) οτι μέσα είναι μεταλλικό; Μη γράφετε ότι νάναι..

Thodoris

Μόνο και μόνο το ότι φτάσαμε τα 115 σχόλια για φήμες, τα λέει όλα: το S3 θα προκαλέσει πάταγο όπως και να είναι. Προσωπικά, αν όντως είναι έτσι, βαρέθηκα αυτό το σχέδιο και βαρέθηκα και τις τεράστιες ναυαρχίδες.

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

Αποστόλη, παρεπιπτόντως, το S3 κυκλοφορεί και σε μαύρο…

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

Yπομονή μέχρι την Πέμπτη αργά στις 02:00. Εχουμε κανά link να το δούμε live?

sosimple

Πλεον η σειρα galaxy έχει τεράστιο brand name. Ισάξιο των iphone, οποτε θα κανει και τεράστιο ντόρο. Επειδή όμως γράφουμε πολλά, δε σημαίνει αυτόματα οτι θα το αγοράσουμε κιόλας.. Τα galaxy, έχουν τεραστια πλεονεκτήματα σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο: Καλυτερα spec, μπαταρία καλη, βγαίνει κιόλας και την αλλαζεις και με μεγαλύτερη, λεπτο, μεγάλες οθόνες, amoled, sd , υποστήριξη κλπ. Έχω το sgs2 και περίμενα το sgs4 για να το αλλάξω (όπως και οι περισσότεροι που έχουν sgs2). Αν όμως βγει παλι πλαστικό (δεν έχω τίποτα με το πλαστικό, πιθανότατα είναι το καλυτερο απο όλα πλην εμφάνισης), θα ξεχάσω όλα τα συν που γράφω και θα πάω να πάρω το htc one. Καλώς η κακώς η htc έβαλε τον πήχη design / εμφάνισης/ ποιότητας πολύ ψηλα και ελπίζω για το καλό της samsung να αντιγράψει κάτι απο αυτήν. Αν στα αλήθεια είχε σκοπό να βγάλει την παραπανω μπακατελα, ας μπει στα εργαστήρια να βγάλει κάνα σοβαρό, όχι πλαστικό σχέδιο γιατί θα το φαει το κεφάλι της.. Ας ρωτήσει την apple πως από 90% φτάνεις στο 15% όταν επαναπαυεσαι στις δόξες σου…

korina

sony xperia z ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΤΙΑ 😉

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

Eγώ πάντως εκπλήσσομαι που οι περισσότεροι τώρα αποθεώνετε το htc (το οποίο κι εγώ το βρίσκω πολύ όμορφο τηλέφωνο) ενώ τα σχόλια την ημέρα της παρουσίασης ήταν δίολου κολακευτικά…

azriel84

Με το iPhone 5 στην αγορά και μετά το Xperia Z και πολύ περισσότερο το πανέμορφο HTC One, θα προτιμούσα να μην είναι αυτό το S IV…για το καλό τους δηλαδή.

djPredator

@ΛΕΩΝΙΔΑΣ εγω προσωπικα που ειμαι ενας απο αυτους που αποθεωνει το htc one μ’αρεσε απ’την 1η στιγμη που το ειδα..το μονο που με ξενερωνει ειναι το οτι δεν βγαινει η μπαταρια…Αν και πιστευω οτι μετα απο μεγαλη χρηση της,εννοω σε χρονο,λογικα θα μπορεις να το στειλεις στην εταιρεια ωστε να την αλλαξουν σε περιπτωση που τελειωνει γρηγορα…επισης το οτι δεν περνει micro sd πιστευω οτι με τα 32 gb συν τα 25gb νομιζω απ’το Dropbox,εισαι καλλυμενος…για μενα τουλαχιστον…τωρα οσον αφορα την καμερα…εχουμε ξανακανει λογο για το οτι τα 4MP που εχει ανετα συγκρινονται με μια καμερα των 13MP….οποτε ναι παιζει μεγαλος ρολος για μενα το οτι στα ιδια λεφτα περνω ιδια χαρακτηριστικα,πλυν του οτι εχεις 8πυρηνο επεξεργαστη αντι για 4πυρηνο,και στο htc one εχω πολυ καλυτερο design…

Billys

Αποστόλης Ρόδος , το S3 υπαρχει σε μαυρο , με LTE και 2GB ram . Κυκλοφορισε το Σεπτεμβριο . Eπισης ο,τι κινητο ειχα δεν ειχε ποτε θεμα με νερο βρωμια και υγρασια και το αδιαβροχο εως μισο μετρο που προσφερει το σονυ δεν νομιζω οτι ειναι κατι το σπουδαιο , για μενα τουλαχιστον . Τωρα για το design που λες , αυτο ειναι υποκειμενικο του καθενος . Αλλα γιατι να πεταξεις λεφτα οταν εχεις μια κινηταρα για να παρεις κατι περιπου ιδιο τουλαχιστον σε χαρακτηριστικα ?
Παρακατω εχω και μια συγκριση απο το gsmarena για να δεις και μονος οτι οι διαφορες δεν ειναι τρομακτικες σε σημειο να πρεπει να αλλαξεις κινητο . Η συγκριση ειναι με το LTE S3 μοντελο , με το οποιο προς το παρον συγκρινεται το Ζ , μεχρι να βγει το 4 .

https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=5001&idPhone2=5204

Nthegrpap

Ουφ!! Βαρέθηκα δεν γράφω άλλο…
άντε να έρθει η Πέμπτη να ησυχάσουμε!

Billys

Αποστόλης Ρόδος , το S3 υπαρχει σε μαυρο , με LTE και 2GB ram . Κυκλοφορισε το Σεπτεμβριο . Eπισης ο,τι κινητο ειχα δεν ειχε ποτε θεμα με νερο βρωμια και υγρασια και το αδιαβροχο εως μισο μετρο που προσφερει το σονυ δεν νομιζω οτι ειναι κατι το σπουδαιο , για μενα τουλαχιστον . Τωρα για το design που λες , αυτο ειναι υποκειμενικο του καθενος . Αλλα γιατι να πεταξεις λεφτα οταν εχεις μια κινηταρα για να παρεις κατι περιπου ιδιο τουλαχιστον σε χαρακτηριστικα ?

Νιο

Ετσι θα ειναι το νεο Galaxy S4
https://www.youtube.com/watch?v=bYMbIMHdmBk

Blood

Εγώ δε πιστεύω ότι θα δείξει κάτι που όντως θα κάνει την διαφορά. Όχι πως αυτό πάει να πει ότι το κινητό δεν θα είναι πολύ καλό βέβαια. Πιστεύω ότι σε φιλοσοφία κατασκευής θα μείνει στα ίδια επίπεδα με το 3 για να προλαβαίνουν και την ζήτηση από το εργοστάσιο. Ακόμα είμαι της άποψης ότι θα ποντάρουν πολύ στα έξτρα που έφερε και το 3, (eye track / extra gestures / face down κλπ κλπ) ενώ τα χαρακτηριστικά του θα είναι απλά τα αναμενόμενα. Δεν περιμένω να ενθουσιαστώ δυστυχώς (μακάρι να βγω λάθος). Αυτό που μου άρεσε πιο πολύ είναι το HTC ΟΝΕ για το οποίο κρατάω και μια πισινή πάντα. Για το Xperia Z πάντως που γίνεται τόσος λόγος, θέλω να πω μιας και το έχω δουλέψει από κοντά, ότι για μένα δεν αξίζει τα τόσα λεφτά του. Έχει σίγουρα αυτό το premium, αλλά η οθόνη για ναυαρχίδα 1080p / bravia engine και δε συμμαζεύετε …. ε δεν είναι δυστυχώς … ο cpu είναι ο γνωστός S4 pro που έχει και το Nexus 4 ( ο οποίος σίγουρα είναι αστέρι αλλά μπορούσαν και καλύτερα). Κατά τα άλλα μ αρέσει γιατί η Sony αρχίζει να μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι. Αλλά… Συνέχεια »

NORD

user interface για ακομη μια φορα βαρετο -.- εξωτερικη εμφανιση κατι αναμεσα σε S3 και NOTE2 -.- οκ οκ …..

GREG

Μαύρο μπροστά και άσπρο πίσω. Παραπέμπει στη διαφήμιση με τα μπισκότα oreos. Από τις φωτό φαίνεται ξεκάθαρα πως είναι δίκαρτο κινητό με δύο SIM δηλαδή. Κάτι που συνηθίζεται στις ασιατικές αγορές, όπως το δίκαρτο Samsung GALAXY Note II N7102. Σχεδιαστικά ακολουθεί το S3.
Οι φωτογραφίες δεν είναι πειραγμένες με photoshop.
Πρέπει να είναι αυτό, όντως.

Nick77

Τοσος ντορος γι’αυτην την αηδια??Γιατι αν ειναι οντως ετσι… τα’πιασε τα λεφτα της η Samsung!!Εκτος κι αν μας ετοιμαζει πραγματικη εκπληξη….. αναμενουμε!

pakios

μουφα οι φωτογραφίες…. ένα galaxy note2 μεταμφιεσμένο είναι. δείτε στις φωτογραφία 2 και 3 την μπροστινή κάμερα.

Billys

Ακυρο παιδια το αρθρο , μουφα οι φωτο !!! Εδω στο παρακατω βιντεο μπορειτε να δειτε ξεκαθαρα το πως θα ειναι το νεο S4 απο τις θηκες που εχουν παραχθει ηδη γι’ αυτο , οι οποιες μαρτυρουν (;) την υπαρξη του S-pen που γνωρισαμε στο note 2 και στο νεο galaxy .

https://www.youtube.com/watch?v=SdNAgADvdqY

Basilis

Εσείς είστε πιο fanboyz και απο της apple :p

Νίκος

Περίμενα… Περιμένω κάτι τελείως διαφορετικό…. ποιος ο λόγος για 8πύρηνο και κτλ…. το θέμα είναι να παρουσιάσει κάτι εντελώς διαφορετικό, άλλο design…. κάτι που να σε τραβήξει….
Τα ίδια κάνει και το Note II….. ποιος ο λόγος να το αγοράσει???? Τι διαφορετικό προσφέρει????

Αλεξης

παιδια μην γραφετε οτι να ειναι.μαυρο το εχω εγω το 16αρι.και σε βυσσινι υπαρχει κ σε μαυρο.το S3

George

Για να σας ενημερωσω,
Τα πλαστικα στην Samsung ειναι απο ανακυκλωμενα υλικα πλαστικης λεκανης τουαλετας.
Η μονη εταιρια που σεβετε το περιβαλλον…

johnxarma

προσεξε κανεις τα icons στο status bar για dual SIM??? 😛 😛 😛

Mourlos

Johnxarma@ Καλημέρα φίλε μου!!!! Μάλλον δεν διαβάζεις κανένα σχόλιο!!!

pakios

Μακάρι να είναι έτσι…..δεν θα χρειαστεί να αλλάξω το note2 μου…χαχαχαααα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.