Samsung Galaxy S IV I9502 για την Κίνα σε βίντεο

Τμηματικά διαρρέει τις πληροφορίες το παλικάρι από την Κίνα που φέρεται να έχει στα χέρια του το δίκαρτο Samsung Galaxy S IV Ι9502 που θα κυκλοφορήσει στην τοπική αγορά, παίζει και αυτός το παιχνίδι του… Μετά τις φωτογραφίες που είδαμε και συζητήσαμε εχθές, σήμερα ανέβασε και ένα βίντεο με το smartphone. Δείτε το και πείτε μας γνώμη.

Samsung Galaxy S IV I9502, Samsung Galaxy S IV I9502 για την Κίνα σε βίντεο

Πηγή

Kudos to Mixalhs

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

32 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
MEDS

Νομίζω ότι αυτό δε θα λέγεται SIV αλλά S-DUAL ή κάτι τέτοιο. Θα ανήκει στη νέα γενιά αλλά πρόκειται για test συσκευή και όχι τη τελική-εμπορική.

Vasilis_G

Αν τελικά μοιάζει με αυτό το δίκαρτο να πώ ότι μ’αρέσει το μικρότερο bezel και η μεταλλική λεπτομέρεια στο γύρω γύρω…αλλά δεν μ’αρέσει Καθόλου το πίσω μέρος ειδικά σε αυτό το χρώμα και σε τόσο μεγάλη επιφάνεια και με αυτής της ποιότητας το πλαστικό είναι fail….
Φυσικά δεν πήρα και το S3 για την ομορφιά του για άλλα πράγματα το πήρα ….για ομορφιά είχα πάρει το HOX σε λευκό , unibody rubber ,ωραία αίσθηση καλή εφαρμογή στο χέρι ΑΛΛΑ ήθελα φόρτιση πρίν πέσει ο ήλιος….πήρα το S3 που έκανε τα ίδια και περισσότερα και με μία φόρτιση και αυτή όταν κοιμόμουν κι εγώ…
Αναφέρω απλά μία διαφορά άσε τις αναβαθμίσεις….τραγική η HTC …πούλησα το hox με 4.0.4 πήρα την ίδια ημέρα S3 με 4.1 και σε 49 ημέρες περνούσα και την 4.2 και το hox ακόμη με ICS και φήμες για HOX+ και κουταμάρες…ΔΕΝ αγιοποιώ την Samsung ….απλά εμένα μου φέρθηκε καλύτερα για τα χρήματα που έσκασα και στους 2 τους….

sakis

Δυστυχως προβλεπεται μεγαλη απογοητευση…

chris

@sakis εάν είναι αυτό.Ναι.

P@NOS

Από μπροστά μου αρέσει ποιο πολύ από το σ3 αλλά από πίσω μαύρο χάλι!!
Πόντος δεν πιστεύω να είναι το τελικό…

R_BachmaN

Δεν νομίζω πως είναι αυτό. Το blade που είχα πιο γρήγορο παίζει να είναι :P.

Ούτε πέρσι είχαμε σωστά leaks αλλά ούτε και φέτος νομίζω.

Πάντως λογικά, θα είναι η μόνη νέα ναυαρχίδα που θα έχει ξεκλέιδωτο bootloader με δυνατότητα επαναφοράς σε στοκ για εγγύηση. Κουκλί το one αλλά αμα πρέπει να ρισκάρω την εγγύηση για ένα απλό root, να μου λέιπει. Στο Z βρέθηκε τρόπος για root χωρίς ξεκλέιδωμα bootloader και θα υπάρξουν και κάποιες rom για κλειδωμένους bootloader(όχι και το καλύτερο…αλλά..).Χώρια που χάνεις και την bravia engine αν ξεκλειδώσεις bootloader.

Ελπίζω οι devs να δώσουν λύσεις γιατι φαίνονται να είναι πολύ καλές συσκευές.

Περιμένουμε και το Motorlola X σε περίπτωση που είναι nexus, αλλιώς δεν εμπιστεύομαι την Moto(Jb για το razr θα δώσει μόνο Γερμανία, Αγγλία και Γαλλία και μόλις ξεκίνησαν τα soak test στην Αμερική….ζήσε Μαη μου plus plus ….).

Μακάρι να μας εκπλήξει ευχάριστα η Samsung από looks(/me crosses fingers).

.

MANIACSPARTAN

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ Η ΜΟΙΑΖΕΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΣΑΝ ΑΥΤΟ, ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗ SAMSUNG. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ S3 ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΨΙΛΟΔΙΑΦΟΡΕΣ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟΤΕ XPERIA Z ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΤΙΑ. ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΣΤΗ SAMSUNG ?

skace13

Fake σίγουρα.Δεν υπάρχει πείπτωση να βγάλει τέτοιο απαρχαιωμένο design

Ανδρέας

Και τώρα με το βιντεακι μπορείς να καταλάβεις ότι κατα 80% ειναι φεικ! Αν δεν το παρατηρήσατε μέχρι και απο πίσω ακούγεται το βίντεο του iPad mini της apple ξεκιναει απο το 1:32 συγκεκριμένα! Επίσης πάνω στο λάπτοπ τ βλέπουμε ένα καπάκι windows phone και δίπλα ένα αλλο τηλέφωνο samsung! Εμένα πρωσοπικα δεν μου φάνηκε για το Ativ S που εχει βγάλει η Samsung! Κατι παίζει πίσω απο αυτο, το ότι ειναι απο την Κίνα π προέρχεται το βίντεο ειναι μια ακομη υποψια!

βασιλης

αν και ειναι 100% fake εμενα μου αρεσει!τωρα τι Sk@t@ θέλετε ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω…
αα και κατι αλλο,αν ηταν αληθινό δεν θα το κατέβαζε το youtube όπως έκανε και με το htc?…

Καλησπέρα σε όλους , δεν γνωρίζω αν αυτό η κάτι παρόμοιο θα είναι τελικά το 4αρι άλλα να θυμίσω πως στη MWC 2013 στελέχη της Samsung ανακοίνωσαν την κυκλοφορία ενός αναβαθμισμένου – δίκαρτου SGS3 για Κινεζική αγορά. Μακάρι να κυκλοφορήσει και στην Ελλάδα ένα τέτοιο dual sim – High end smartphone με καλή μπαταρία (3000+ mAh). Το τηλέφωνο είναι ωραίο και χρήσιμο. Το SGS4 είναι διαφορετικό (όχι πολυ) θα έχει πλαστικό και μέταλλο σε κάποια σημεία και αν παρουσιασουν αυτό που πιστεύω θα είναι ένα μείγμα SGS3 + Blackberry z10 (στρογγυλεμένο πανω-κάτω από οθόνη)+ iPhone 4s( περιμετρικό μεταλλικό περίβλημα)

Nick77

Με λιγα λογια δηλαδη…. παρ’το αυγο και κουρεφτο!!

JOHN

Μπορεί να καταλάβει κάποιος πόσα mA είναι η μπαταρία που δείχνει στην αρχή του video?

vasilis_fr

Eγω πιστεύω πως το τελικό αποτέλεσμα θα εντυπωσιάσει.. 2 ημέρες έμειναν…ας περιμένουμε!!
Δείτε και αυτό.. https://s23.postimage.org/yifo37y6j/unpack.jpg

lorentzos

Εγω θα πω το πιο λογικο γιατι εχει κουρασει το θεμα να σχολιάζονται συνέχεια τα ιδια και τα ιδια. Το S IV δεν το εχει δει κανενας το φιλανε σαν κόρη οφθαλμού για την παρουσίαση, και ολοι αυτοι που βγαζουν κατα καιρους φωτο και βιντεο επιδεικνύοντας και καλα το νεο μοντελο δεν κανουν παρα μονο να εχουν τον κοσμο σε αναμενα καρβουνα μεχρι την μερα της παρουσίασης που θα πεσει ολος ο πλανητης επανω να δουν τη εφτιαξε η samsung. Μολις δειτε το πραγματικο πειτε οτι θελετε. Αυτη την στιγμη το μονο που κανετε ειναι να χωριζεστε σε στρατοπεδα εγω τα ελεγα οχι εγω δεν ηξερα εχει καεί ο εγκέφαλος πια…

Αποστόλης Ρόδος

Τι να πω… Πολύ κρίμα. Μ αρέσει που λένε, πως θα πουλήσει όσο όλα τα υπόλοιπα galaxy μαζί.
Αυτό δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί.

Λεωνίδας

Παρόλο που το βίντεο είναι κακής ποιότητας όπως και οι φωτός, ό,τι είναι αυτό τελοσπάντων είναι όμορφο.Γούστα είναι αυτά βέβαια.Αλλά άλλο να κρίνεις αντικειμενικά κι άλλο να πορώνεσαι με την μάρκα κινητού που έχεις εσύ και που όλα τα άλλα τα βγάζεις σκάρτα πριν καν βγουν! Και φέτος βγήκαν ωραία τηλέφωνα.Ας μην ψάχνουμε να βρίσκουμε συνέχεια αρνητικά. Γιατί αν είμαστε κακοπροαίρετοι και έτοιμοι να “κατασπαράξουμε” ό,τι βγει, δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος συμμετοχής μας σε τέτοια sites…

xristos

Αν αληθευει η φωτο που εστειλε ο vasilis_fr τοτε ειναι πανεμορφο

xaris

παιδια δε ξερω αν ειναι ακυρο αυτο που θα πω αλλα οταν ανοιγω το δικο μου s3 γραφει samsung galaxy siii gt-i9300 ενω στο συγκεκριμενο γραφει απλα ενα samsung οποτε περιμενουμε 2 μερουλες μεινανε..αν οντως η φωτο που εστειλε ο βασιλης ισχυει ειναι τρελα..

sofokles5

ρε παιδια,,,, εμενα μου φαινεται πως αυρο ειναι το samsung duos 5 που ήδη κυκλοφορει και στην ελληνική αγορά…..

sofokles5

https://www.youtube.com/watch?v=06BrSFROG3o

κοιταξτε το προσεκτικά. μου φαινεται το ίδιο! και δίπλα απο το ακουστικό δεξια οπως βλέπουμε οι τρύπες οι δύο…

δε ξέρω. μπορει να κανω κ λάθος αλλα μ φαινετια το ίδιο.

Ziarkas

Μόνο εγώ βλέπω το κινητό στο βίντεο ίδιο με το κινητό της φωτογραφίας που έβαλε ο Βασιλης???
Το κραζεται στο βίντεο ενώ στην φωτο σας αρέσει..

Kostas

Κάτι παίζει αυτο πρεπει να ειναι ΔΥΣΤΥΧΩΣ…
Το παιδάκι στο teaser οταν κράταγε το Oreo ειπε αυτο ειναι το αγαπημένο μου χρωμα…
Αρα παιδιά αυτο ειναι!Πολυ φρου φρου και αρώματα σαμμυ…
Κατάλαβες σαμμυ άμα ασχολείσαι πολυ με την apple…
Θα φάτε καλά αααααα ρε one x που σας χρειάζεται!!!

Billys

Σημερα ειχα μια κουβεντα με καποιους γνωστους που δουλευουν για ενα τεχνολογικο site και προβλεπουν πως το S4 θα ειναι η τελευταια γενια galaxy . Εχει κορεστει πλεον η αγορα των android και υπαρχουν ανεπιβεβαιωτες ακομα φημες οτι η samsung του χρονου θα επαναστατησει κυκλοφορωντας ενα εντελως νεο κινητο με διαφορες καινοτομιες βασισμενο στο tizen .
Αυτο που με προβληματιζει εμενα ομως ειναι οτι αν ενα κινητο που χρησιμοποιει Open Software εκτιμαται οτι θα κοστιζει πανω κατω 700 ευρω , τοτε ενα κινητο στο οποιο θα εχει γινει εξελιξη ενος νεου δικου τους software για το οποιο θα πρεπει να παρουν μεριδιο και οι developers , ποσο θα κοστισει τελικα ??

thomas22888

εχει κορεστει η αγορά του android? ???????????? Από πότε φίλε μου? ?????????????

Λεωνίδας

Εγώ να εκφράσω την απορία μου για το ποιος είναι αυτός που ανέβασε τις φωτός και το βίντεο? Ανθρωπος της samsung? Και φρόντισε να ανεβάσει αυτές τις άθλιες φωτός και το χάλια βιντεο?
Και αν είναι αλήθεια, κανόνισε η Samsung να μοιράσει στον κάθε τυχόντα το νέο της κινητό να το κάνει ό,τι θέλει? Και αν όχι, πού το βρήκε αυτός που το κρατάει? Κι αυτά τα περίεργα σημάδια δεξιά κι αριστερά του κεντρικού κουμπιού τι είναι? Ωραίο κινητό είναι πάντως, δε λέω, αλλά θα μας φάει η περιέργεια μέχρι την Πέμπτη βράδυ στις 02:00…!

Billys

thomas22888 πες μου τι παραπανω εχει να σου δωσει το android ?

tsekboy

ευτυχώς θα μαι στη δουλειά όπως και τώρα τη πέμπτη, και 8α το πάρω γραμμή άμεσα..απ ό,τι βλέπω δεν τρελλάθηκα κι όλας (είπαμε, γούστα) αλλά ΑΝ δεν είχα πάρει το nexus4 και ΑΝ δεν πήγαινα για γάμο τέλος του χρόνου, μάλλον θα μάζευα λεφτά (κάνω 2δουλειές) για να το πάρω. Όχι τόσο για την εμφάνιση (εξάλλου δεν το έχουμε δεί) αλλά για τις δυνατότητες&την εμπειρία χρήσης του.

xaris

μακαρι να ειναι ετσι…https://www.youtube.com/watch?v=bYMbIMHdmBk

thomas22888

Γιατι το tizen στο οποίο αναφερθηκες billys τη παραπάνω εχει να σου δώσει? Το android κατά τη γνώμη μου εχει πολύ δρόμο ακομα και παρά πολλα να προσφέρει ακομα, όσο για το οτι το s4 που λες οτι θα ειναι το τελευταίο galaxy ενα έχω να πω, ούτε καν φίλε μου. Φιλικα παντα

Giannis

Μου θυμίζει λίγο το samsung galaxy ace

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.