Samsung Galaxy S IV, Πίστεψέ το!

Άκου τώρα ιστορία να δεις, μαθητής από το Hong Kong ανέβασε στο Picasa τον περασμένο Δεκέμβριο μια εικόνα ενός smartphone που θα μπορούσε να είναι το Samsung Galaxy S IV αναφέροντας μάλιστα τον κωδικό του GT-I9500 που μάλλον θα είναι αυτός. Ωραία, τσιμπήσαμε λοιπόν αυτή τη φωτογραφία και σας την παρουσιάζουμε για να μας σχολιάσετε αν θα σας άρεσε να είναι αυτό!

Το Galaxy S IV λέγεται ότι θα έχει οθόνη αφής 4.99 ιντσών τεχνολογίας Super AMOLED HD ανάλυσης 1920×1080 pixels, οκταπύρηνο επεξεργαστή Exynos 5, μνήμη RAM 2GB και κάμερα 13 Megapixel. Πότε θα ανακοινωθεί; Κάποιοι λένε Μάρτιο κάποιοι Απρίλιο, εγώ δεν ξέρω…!

Samsung Galaxy S IV leak, Samsung Galaxy S IV, Πίστεψέ το!

Samsung Galaxy S IV leak, Samsung Galaxy S IV, Πίστεψέ το!

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

88 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Versavel

Και μετά κάποιοι τα βάζουν με την HTC που βγάζει κάθε τρεις και λίγο ναυαρχίδες…Ά ρε προβατάκια της Samsung….Έρχεται το φρέσκο χορταράκι με οκταπύρηνες ενισχυτικές πρωτείνες…

γιωργος1187

θέλω να ελπίζω μέχρι την τελευταια στιγμή που θα ανακοινωθεί οτι η samsung θα παρουσιάσει μια συσκευή με εξερετική ποιότητα υλικών!σίγουρα σε hardware θα είναι τούμπανο αλλα ας σταματήσει να τα ντύνει μονο με πλαστικό!!!στη φωτογραφία βλέπουμε ένα μεγαλύτερο σ3!!

xperiakias

καθολου φαντασια στο design η σαμσουνγκ??? αν τελικα ειναι αυτο…!!!

Μαξίμ

Ασε ρε φιλε, που θα κράξεις τη Sammy για της ναβαρχηδες της. η HTC ειναι πισω και προσπαθει να κρατιθει λιγο στον ανταγωνισμο εστω και λιγο με υπηριεσίες τυπου Dropbox, Beats, κ.α..!! ενω η Sammy, βγάζει αξιόλογα κινητά που είναι ΜΠΡΟΣΤΆ με καινοτομίες. “Έρχεται το φρέσκο χορταράκι με οκταπύρηνες ενισχυτικές πρωτείνες…” για να σου δωσω να καταλάβεις, το μέλλον είναι στον παράλληλο προγραμματισμό. γιαυτό όσο περισσότεροι πυρίνες, τοσο πιο αποδοτηκά θα λειτουργεί το μηχάνημα.

giannis k

καμια διαφορα με το s3 απλα λιγο πιο μεγαλο ετσι δεν παει μπροστα νομιζω ας δουμε κατι το διαφορετικο!!

Thanoslam

Τα ίδια Παντελάκι μου τα ίδια Παντελή μου. Το κινητό είναι μία άθλια σαγιονάρα.

andreas kor

Το s3 κυκολοφορει περιπου 9 μηνες περιπου , οποτε καθε τρεις και λιγο δεν θα το ελεγα…
Στο θεμα μας τωρα , εμενα προσωπικα αυτος ο σχεδιασμος (αν οντως ειναι αυτος) δεν μου αρεσει και πολυ…Δεν εχει κατι καινουριο να σε τραβηξει οπως το xperia Z π.χ..!

Jin_Kazama™

Πολυ νωρις. Δεν θα ηθελα απο τωρα S4.. Ο κοσμος δεν μπορεσε και δεν προλαβε να χαρει το 3 ακομη..

lorentzos

Αν εξαιρέσουμε το μεσαίο κουμπί είναι ίδιο το Note 2 η διαφορά είναι οτι εδώ δείχνει το κουμπί λίγο πιο τετραγωνέ ενώ στο Note 2 είναι πιο οβάλ. Μάλλον επρόκειτο για μοντάζ. Άποψη μου!!!
Οσο για τα σχόλια τον φανατισμένων, παιδιά στο γήπεδο, εδώ μιλάμε για τεχνολογία οι φανατισμοί ποτέ δεν ωφέλησαν σε τίποτα. Φιλικά πάντα!!

makis88

Πιο ωραίο απο το s3 για μένα… Αλλά τεράστιο! Δεν ξέρω αν είναι για μένα αυτά τα μεγέθη.

george

σαν λογισμικο δεν το συζηταω αλλα σε λιγο θα χρειαζομαστε και τριτο χερι για να χειριζομαστε το κινητο….2 να το κραταμε και ενα τριτο για να παταμε πανω στην οθονη…

θοδωρης

απλως να πω οτι ενας λογος που τα SAMSUNG εχουν πολυ χαμηλα επιπεδα SAR ειναι ακριβως επειδη εχουν πλαστικο και μαλιστα αυτο το πλαστικο το ”φτηνο” και οχι το πολυκαρβονικο, η ακομα χειροτερα μπρος πισω γυαλι … αν φυσικα αποτελει αυτο κριτηριο αγορας …

sotiris

πολυ φοβαμαι πως οντως ειναι αυτο.
https://www.sammobile.com/2013/01/04/exclusive-samsung-galaxy-s-iv-leaked-press-release-shots/

Savas Ko

Τελικά μήπως έχουμε δώσει περισσότερη σημασία απ’ότι πραγματικά αξίζουν. Δείτε ξανά και τους Κινέζους (τύπου Huawei) που βγάζουν ακόμα καλύτερα χαρακτηριστικά σε χαμηλότερες τιμές !

roecb

Ειναι νωρις ακομα για να παρουσιασει/βγαλει καινουργιο S_, αλλα γενικα ειναι ενα απλο κλασικο design…οχι τιποτα το ασχημο, οχι τιποτα το ιδιαιτερο, που ομως αν τα υλικα ηταν διαφορετικα απο το “απλο” πλαστικο της Samsung, θα μπορουσε να ξεχωριζε εστω κι ετσι…

Giannis Charp

Κι εγώ νομίζω ότι το S3 είναι πιο όμορφο.Το τραβηγμένο S3 που θέλουν να κάνουν δεν του ταιριάζει(αν είναι φυσικά αυτό το S4).
Πιστεύω ότι το θέμα του design πρέπει να απασχολήσει αρκετά την Samsung.
Από εκεί και πέρα το θέμα του πλαστικού προσωπικά δεν με ενοχλεί καθόλου.

takis1994

Με βλεπω να πηγαινω στο Νote 2…το s4 ειναι μεγαλο μεν, αλλα οχι τοσο…
Αφηστε που δεν εχει πενακι , το οποιο εγω θεωρω σημαντικο

Θα μου πειτε ,19 χρονων τι το θες το business-oriented τηλεφωνο; Που θα σου χρειαστει το πενακι;
και ομως , ειναι πορωση ρε παιδια..και ποτε δεν ξερεις , ισως χρειαστει καποτε…

nick2013

Δεν νομίζω ότι τελικά θα δούμε ένα σχέδιο σαν το S3, θα ήταν πολύ “iphone5” αντίληψη που ευτυχώς δεν την διαθέτει η samsung ιδίως στα high-end κομμάτια της.

Ας περιμένουμε.

keysmith

δυστυχώς το κύριο “μειονέκτημα” του S3, γίνεται μεγαλύτερο στο S4.

μιλάω για το μέγεθος φυσικά, τα άλλα ειμαι σίγουρος βελτιώνονται. Αντε να το κρατάει μπασκετμπολίστας πάει και έρχεται, αλλα βλέπω κάτι μικρά χαριτωμένα κοριτσάκια να κρατάνε κάτι τέτοια τέτοια να τα πούμε κινητά 5′.. Αφύσικο τελείως.

Ελπίζω το mini S4 να μην είναι ένα απλό S2 όπως το mini S3 είναι πρακτικά ένα S advanced με άλλα πλαστικά.

Technewz

Πολύ δυνατά χαρακτηριστικά αλλά είμαι τόσο ευχαριστημένος με το SGS III που ακόμα και να είχα τα λεφτά δεν θα το έπαιρνα το SGS IV.

Κώστας

Με τη καμία . Το 4 θα το φτιάξει καλύτερο απο το σονυ σε όλα .Εγώ περιμένω κάτι σε αλουμίνιο το σασί μια τέτοια αίσθηση εχω λόγο κληρονομικου χαρησματος βεβαιως βεβαίως.

giorgio

Παιδιά πήρα το S3 πριν λίγες εβδομάδες. Δεν νομίζω να έχω ευχαριστηθεί άλλη συσκευή τόσο. Ειδικά τώρα που πήρε επίσημα και την 4.1.2 μαζί με την premium suite, είναι τέλειο. Όσο για τα πλαστικά που λέτε, είναι κατανοητό, όμως εγώ που το έχω -και σε σύγκριση με το πρώτο Galaxy (που ακόμα έχω) είναι ασύγκριτα καλύτερο. Δεν νοιώθω ότι κρατώ κάτι πλαστικό -με την κακή έννοια- στο χέρι μου. Αντιθέτως, αφήνει πολύ καλή και γερή αίσθηση.

Επίσης, το design του S3/Note2 είναι πάρα πολύ όμορφο, γιατί να φύγει πολύ μακρυά από αυτό; ας δούμε και την Nokia με την Lumia σειρά και φυσικά το iPhone.

Πάντως, αν έχω μετανοιώσει για κάτι.. αυτό είναι που δεν πήγα κατευθείαν στο Note2 με τις 5,5 ίντσες 🙂 μόνο αυτό!

ziarkas

“για να σου δωσω να καταλάβεις, το μέλλον είναι στον παράλληλο προγραμματισμό. γιαυτό όσο περισσότεροι πυρίνες, τοσο πιο αποδοτηκά θα λειτουργεί τομηχάνημα”
Από σήμερα και επίσημα πλέον το νέο ζαμζουνκ θα δουλεύει με 8 πυρήνες και όχι σαν τετραπυρηνο όπως γνωρίζαμε.
Αυτα και αν είναι “μέλλον”…
Όσο για τα μοντέλα που κραζεται την HTC,δεν νομίζω να έχει ανακοινώσει ποτέ όσα η ζαμζουνκ..
Και τον tegra 3 δεν τον φτάσατε,φανταστείτε τι έχει να γίνει με τον tegra 4.

160 πυρηνες-22"

με 256 πυρηνες μπορει να βγαλει? αμα, ΠΟΥ ΔΕΝ, μπορει να το εκμεταλευτει το λειτουργικο…..

Γιώργος Μ.

Τα λόγια είναι περιττά!
Περιμένω να δω και το Note 3!

tetra82

@Versavel Μικρέ ανόητε η Samsung κάθε χρόνο κυκλοφορεί μια ναυαρχίδα. Την σειρά S. Το γεγονός πως σε κάθε χώρα οι providers έχουν δικά τους δίκτυα με διαφορετικές τεχνολογίες (πχ Η.Π.Α. και Ιαπωνία) ή υπάρχουν mini εκδόσεις δεν σημαίνει πως υπάρχουν πολλές ναυαρχίδες. Το μεγάλο μοντέλο της σειράς Galaxy είναι το S και τελευταία φορά που κοίταξα βγαίνει ενα τον χρόνο. S, SII και SIII.

Στα του άρθρου τώρα. Δεν υπάρχει περίπτωση να είναι αυτό το SIV. Η Samsung είναι πρακτικά μονοπώλιο στο Android και φέτος έχει νεο επεξεργαστή (που στις πρώτες δοκιμές σαρώνει) νέα οθόνη (Full HD, 440ppi), νέες μνήμες (NAND flash 5 φορές ταχύτερες απο τις Class-10 SD) και νέα οπτικά για την κάμερα. Επειδή η Samsung δεν είναι ούτε blog ούτε απλός χρήστης σαν εμάς ξέρει πολύ καιρό πριν τι συσκευή θα παρουσίαζε η Sony (το ΧPERIA Z είναι πολύ ισχυρό και κυρίως πανέμορφο τηλέφωνο) οπότε η λογική λέει πως οταν γίνει το unpacked θα δείξει μια συσκευη με βελτιωμένο UI, design και ισως υλικά (γιατί όσο και αν διαφωνούν μερικοί τα polycarbonated πλαστικά εχουν πλεονεκτήματα) σε μια δήλωση “αράχτε κουμάντο στο Android κάνω εγω”.

Αποστόλης Ρόδος

Όσο κυκλοφορούν τέτοιες φωτογραφίες τόσο πιο κοντά έρχομαι στο Xperia Z.
Ρε δε παει να εχει και 118 πυρήνες… που πας ρε Sammy… αρκετά λεφτα σου εδωσα μέχρι τωρα… (SGS, SGS2, SGS3).

xperiakias

@tetra82 νέα οθόνη (Full HD, 440ppi) πως το ειπες αυτο??? νεα?
και στο antutu μεχρι στιγμης το Xperia Z κανει σκορ 20.000+ και το s4 19072
οχταπυρινο σου λεει μετα!

tetra82

To Xperia φίλε μου είναι έτοιμο τηλέφωνο που η Sony το έχει σετάρει με επεξεργαστή που κυκλοφορεί και ξέρει τα “κουμπιά” του. Tα test του antutu για το Exynos Octa ήταν απο πρωτότυπο επεξεργαστή χωρίς κανένα tweak τίποτα. Ασε να το δούμε όταν η Samsung θα το εχει “έτοιμο” με ολα τα tweaks, να μην το βαραίνουν ατέλειες και να δουλεύει απροβλημάτιστο. Δες το εντελώς μπακαλίστικά. Αν το πρωτότυπο είναι σχεδόν στα ιδια επίπεδα με μια συσκευή που βρίσκεται στα καταστήματα τότε φατντάσου που θα φτάσει όσο πλησιάζει η κυκλοφορία.

xperiakias

σκεψου ομως τετραπυρηνος – οκταπυρηνος ασε που το Ζ ειναι πολυ πιο ωραιο (και αυτο να μην ειναι το S4 δεν πιστευω να ειναι ποιο ωραιο απο το Ζ)

tetra82

Δεν είναι 8πύρηνος ο Exynos. Είναι παρανόηση αυτό. Εχει 8 πυρήνες μεν αλλά εχει 4 ARM Cortex-A15 και 4 Cortex-A7 (προηγούμενη γενιά). Οι A15 κάνουν τα ζόρικα και οι Α7 τα χαλαρά. Με αυτό καταφέρνει να εξοικονομεί περισσότερη ενέργεια. Τώρα για το Design είναι υποκειμενικό. Πολύ ωραία συσκευή το Z αλλά το πίσω μέρος πχ δεν μου αρέσει. Αν το δεις πρώτα απο πίσω νομίζεις είναι iPhone!

Ante_geia

Παιδιά όχι δεν μου αρέσει καθόλου … Περισσότερα μου αρέσει αυτό http://www.youtube.com/watch?v=p5YPaBkhKZI

Μακάρι να μην είναι αυτό !!!

xperiakias

ναι το ξερω αυτο με την cpu της samsung εχει βαλει ενα αρθρο ο Κωστας στο techblog

Teo

@tetra82
τι προσπαθείς να εξηγήσεις και σε ποίους..δεν βλέπεις ότι αναμασάνε την ίδια καραμέλα( χαλια πλαστικά-116 πυρήνες-άσχημο..) Τι να τους πεις..!
Παιδιά αν δεν σας αρέσει υπάρχουν και τα όμορφα “Z” όπως και τα “ποιοτικά “i” …στο τέλος όλοι θα πουλάτε τα κινητά σας για να αγοράσετε το κορυφαίο κινητό τις χρονιάς S4.

-Το ένα το βλέπουν παντόφλα και το άλλο τέλειο σε μέγεθος smartphone και είναι και τα δυο 5″ xaxaxaxax…

Jacob

ειπε το fanboy της Sammy και μετα σιωπησε! χαχα ελα να βλεπω 116.116 πυρηνες στη Samsung…. ελα και αμα λαγκαρει και αυτο, παρνουμε καραβι να φυγουμε και βρισκουμε τρυπα να κρυφτουμε! Αντε να βλεπουμε να χτυπιουνται HTC, Sony, Apple… ωχ και Samsung..(πως θα το ξεχναγα) για το ποια θα μας διπλαρωσει!!! χεχε πλακα εχουμε

Teo

@Jacob.. Έξυπνος ?
Τώρα μας την είπες δηλαδή ?
Το καράβι που λες έχει πάρει μπρός και πάει πρώτο και πίσω δεν κοιτάει

*(για το καλό σου τα λέω αυτά γιατί είσαι μικρό παιδί και είναι άσχημο να είσαι με τα δεύτερα )

*Πλακα κανω εε..μην παρεξηγηθούμε.

Thodoris

Μήπως τρωγόμαστε άδικα? Στο link που λέει ο φίλος sotiris, το υποτιθέμενο GS IV δεν έχει home button. Ας δούμε πρώτα πως πραγματικά θα είναι και μετά τα ξαναλέμε. https://www.sammobile.com/2013/01/04/exclusive-samsung-galaxy-s-iv-leaked-press-release-shots/

Nick

Το οτι εχει samsung Apps εικονιδιο δεν σας κανει εντυπωση??? Τι λογισμικο “φοραει”? Bada που ειναι της samsung???

chris

ρε παιδια εχω το νοτε2 και μου φαινεται το ιδιο!!!ελπιζω το τελικο μοντελο να ειναι ποοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολυ διαφορετικο,κατα τ’αλλα το τηλ τα σπαει.

Θανος

Εχω το sgs2 εδω κ ενα χρονο.ειμαι τοσο ευχαριστημενος μ αυτο που αν κ εχω ανετα την δυνατοτητα να παρω κ το 3 αλλα κ το 4 οταν θα βγει, δεν το κανω…

lorentzos

Καταλάβετε κάτι εσείς που χτυπιέσται με τους πυρήνες και τις πλαστικούρες της κάθε εταιρείας, η Ελλάδα είναι το 0, 5 +%- της παγκόσμιας αγοράς smartphone, οσο και να φωνάζετε και να βρίζετε εαν αυτοί θέλουν να βγάλουν 10 πύρηνο πλαστικό δεν θα σας ρωτήσουν. Και αυτή η φωτογραφία αποκλείεται να είναι το S4!!!

pao13

Εμένα που δεν μου αρέσει το άντροιντ η σαμσουγκ δεν έχει καταφέρει να με δελεάσει πότε ενώ η σόνυ αρκετές φορές ιδίως τώρα οπότε μπορεί να έκανα τη μετάβαση χάριν του εζ, κατασκευάστικα είναι θεαματικό με έλκει πολύ ενώ το φθηνό πλαστικό με απωθει!είναι πολύανθρακικό το πλαστικό του γκάλαξυ ες 3;αν ναι λυπάμαι αλλά πρέπει να παραδειγματιστει λίγο από την νοκια;

MichalakisS

HTC DLX δαγκωτό, ποιοτικό, ισχυρό, έτσι απλά.

George E.

Πιστευω οι 5” kai full HD ειναι standard

VasiliSIII

Αυτό ειναι το Note II πειραγμένο σε 2,3 σημεία μην ψαρώνετε. Η samsung πάντα εχει την κάθε νεα συσκευή σε bulk συσκευές και το τελικό σχέδιο το γνωρίζουν λίγοι, και αν διαρρεύσει αυτό το σχέδιο απολύονται όλοι τους. Οπότε δεν νομίζω Τάκη. Το σίγουρο είναι οτι θα εχει πλαστικό που προσωπικά το γουστάρω πολύ.

gregorykotsias

λοιπον….καταρχας η samsung ειναι μια τελεια εταιρια και με τελειο service παρολο που στα κινητα της δεν εχει ποιοτικα υλικα.Τωρα εγω ειμαι χρηστης ενος SG NEXUS,και ειμουν ευχαριστημενος μεχρι που μου παρουσιασε προβλημα (αλλα απο δικο μου φταιξιμο)και παρολα αυτα θα μου το φτιαξουν πολυ γρηγορα!!Τωρα ας επανερθω στο θεμα με το SG4.λοιπον εγω αυτο το τηλεφωνο δεν θα το επερνα ουτε με σφερες διοτι διαφερει απο το SG3 για λιγοτερο απο μια ιντσα,αλλα πστευω πως θα ειναι και πανακριβο!!!τωρα οποιος το θελει ας το παρει…

kostis

πεταχτηκε τωρα ενα χαζοτρολακι που δεν εχει καν ιδεα (?) οτι μια φορα τον χρονο η sammy αναβαθμιζει την S ναυαρχιδα της, και καθεστε και ασχοληστε……

μιχάλης

Ακόμα και να είναι αυτό το ερχόμενο SGS IV δεν έχει σημασία πως θα είναι από εμφάνιση αλλά από χαρακτηριστικά σκεφτείτε πως και τα iPhone έχουν το ίδιο desing και δεν πιστεύω να είναι αυτό στην παραπάνω εικόνα πιστεύω πως θα έχει πιο διαφορετικό desing από το SGS III γιατί η Sammy ξέρει να κάνει απίστευτες καινοτομίες από άλλες εταιρίες δεν λέω ονόματα αλλά όπως και να το κάνουμε με το SGS III να έχει κάνει πάταγο σε όλο το κόσμο πιστεύω το ίδιο θα ακολουθήσει και με το SGS IV.

αντωνης

το φρεσκο χορταρακι ερχετε ανα 12 μηνες,κοινως ενα το χρονο!! τωρα κλαψτε!!! στο θεμα μας,το οτι θα ειναι τουμπανο αυτο δεν ειναι κρυφο ουτε καν εκπληξη,το οτι θα πουληση σα τρελο ουτε αυτο,η κιντερ εκπληξη που θα ηθελα,σα πρωην κατοχος S1 κ ΝΟΤΕ κ τωρα S3 θα ηθελα αυτη την μαγκια τησ σονι,αλουμινιο γυαλι….τοτε το ξαναεβαζα το χερι στην τσεπη,

GiannisWST

Πριν λιγο ανακοινώθηκε οτι ξεκίνησε η αναβάθμιση στα ευρωπαϊκά galaxy s2, απο την Ισπανία με τα s2 να παίρνουν την έκδοση 4.1.2. Η Samsung υποστηρίζει και αναβαθμίζει το σχεδόν 2 ετών κινητο της δείχνοντας οτι δεν ξεχνάει τους παλιούς κατόχους και οτι δεν έφτασε τυχαία εκει που ειναι στην εκτίμηση πελατών. Επειδη η αναβάθμιση δεν θα θυμίζει σε τίποτα το παλιο σ2, ούτε σε απόκριση, ούτε σε εμφάνιση θα ειναι σοκ για τους κατόχους των s2, μιας και θα εχει πολλές λειτουργίες και χαρακτηριστικα απο το s3. Αυτα τα γράφω για όσους θελουν να μιλήσουν για htc ή Sony. Η Sony έβγαλε ωραίες συσκευές (Ζ και ΖL) φέτος, αλλα μακάρι να τις υποστηρίξει έστω στο 50% απο την Samsung και να μην τις αλλάξει στο 3μηνο όπως εγινε με την προηγούμενη ναυαρχίδα το xperia T. Οποίος απο την άλλη θέλει htc ή δεν δοκίμασε ποτε του ή δοκίμασε και έμεινε απολυτα ευχαριστημένος με την ελλειπη εργοστασιακή υποστήριξη και γουστάρει να ξεκλειδώνει συσκευη για να περάσει άλλες ρομ. Το s2 ειναι της εποχής του htc sensation που του κάθησε τελευταία η 4.0 έκδοση του android και του ειναι αρκετα βαρια, με χαλια απόκριση. Μακάρι να μην ήταν έτσι, αλλα οι περισσοτεροι… Συνέχεια »

Jacob

@Teo, μονο μικρο παιδι δε με λες… παρακολουθω καιρο τις εταιριες.. η Samsung ειναι παροδικη.. ηταν παντα πισω απο τη Sony..(πριν με φατε οι sammy-boys (σκεφτειτε τι εστι [Sony 50% του πλανητη]) ) απλα το τελευταιο διαστημα η Sony απορροφουσε την Ericsson και ειχε θεμα..Τεσπα στο θεμα μας.Εγω θελω να βλεπω να κονταροχτυπιουνται ολες.. ΟΛΕΣ HTC, Apple, Sony, Samsung, Nokia, LG… δε θελω δογματισμους.. και εκνευριζομαι οταν ακουω σαχλαμαρες απο iphonades & sgs3 καταναλωτες που επειδη εριξαν ενα σκασμο λεφτα σε ενα κινητο πιστευουν πως η εταιρια τους ειναι η top! οχι παιδες… να ειμαστε αντικειμενικοι!

Αποστόλης Ρόδος

@ GiannisWST … Πολύ ώραία τα λες και συμφωνώ και επαυξάνω σε ότι αφορά την υποστήριξη της Sammy. Πρόσφατα ενημέρωσα για 3η φορά το SGS3 μου (3 φορές μέσα σε 6 μήνες παρακαλώ)και περιμένω πως και πωςνα αναβαθμίσω και το SGS2 μου που σχεδιαστικά μ’ αρέσει περισσότερο από το S3 να πω την αλήθεια. Φαντάζεσαι όμως ρε φιλαράκι το SGS4 να βγει με σχεδιασμό και ποιότητα υλικών όπως το Xperia Z … για τι κινητό θα μιλούσαμε? Μακάρι και εύχομαι να ξεφύγει από τον υπάρχοντα σχεδιασμό το νέο κινητό (S4) και επιτέλους ας μας δώσει κάτι που να τα σπαει άσχετα από το hardware και με τα υλικά κατασκευής του. Είναι πολύ λυπηρό να πέφτει η τιμή του 150 euro στην Γερμανία (μετά από μόλις 4 μήνες κυκλοφορίας) επειδή ανακοινώθηκε το iPhone 5. Βγάλτε ρε Sammyότες ένα design της προκοπής στα καταμαυρα … γιατί αλλιώς εφυγαααα… ΕΠΙΣΗΣ να μη ξεχνάμε πως όλα τα κινητά που θα κυκλοφορησουν στο 2013 θα έχουν πανω κατω τα ίδια χαρακτηρηστικά… και ο κόσμος θα στραφεί περισσότερο σε design και glamourιά παρα σε πυρήνες… 😉 Δεν έχουμε σκοπό να πετάξουμε δορυφόρο στο σύμπαν… και τα υπάρχοντα λογισμικά (JB) και εφαρμογές, επαρκούν και με το παραπάνω… Συνέχεια »

Jacob

@Αποστολε συμφωνω… δε θα παιξουν οι 8πυρηνες και πολυ.. εκτος αμα το κανουν καλο marketing… Ας ψαξουνε μια καινοτομια και ας αφησουν τον πολεμο των spects.. γιατι πια ειναι ανουσιο.. Το λαπτοπ μου εχει 4 πυρηνες σε windows 7.. !!! οι 8 μου ειναι αχρηστοι ακομα και στο λαπτοπ.. (ωραιο αυτο με το δορυφορο, θα το λεω και εγω!)

Lefteris

Και απο ποτε εγινε η σονυ σοβαρη εταιρεια στα smartphone???? Θα τρελαθουμε? Ας μιλησουμε σοβαρα και αντικειμενικα…

Σιγουρα η σονυ μπορει να ανταγωνιστει την σαμμυ αλλα το Z ειναι το πρωτο σοβαρο κινητο που βγαζει, για να ανταγωνιστει οχι μονο η σονυ αλλα οποιαδηποτε εταιρεια την σαμμυ πρεπει να υπαρξουν οι εξης προυποθεσεις…

1. Αναβαθμισεις
2. Ενα κινητο και ΜΟΝΟ ΕΝΑ κινητο τουμπανο το χρονο.

Κοινως οποιος υποστηριζει τη σονυ ας ερθει να μας μιλησει το 2014, οχι τωρα!

Jacob

ανεφερα το θεμα με την ericsson δε ξερω αμα το διαβασες.. Αν συμπερανες οτι υποστηριζω τη Σονυ κανεις λαθος.. Εγω μιλησα σα γενικη ανασκοπηση.. απο την αρχη των κιντηων τηλεφωνων. και αναφερθηκα ως Σονυ γενικα (τηλεορασεις, λαπτοπ, καμερες, στερεο, ταινιες, μουσικη, κινητα κλπ) οτι ειναι το 50% του πλανητη.. Η sammy απλα της εκατσε η Νokia να κανει 1 στραβη που την εκτοπισε και τη Σονυ να ασχολειται με τα του εαυτου της… απλα αυτο. Για τις αναβαθμισεις εχεις δικιο… απλα η Sony το πειραζει πολυ το android και γι’αυτο αργει.. να το λεμε και αυτο! Τωρα ομως πιστευω ηρθε η ωρα να δουμε πραγματικη μαχη.. με Sammy, Htc, Sony, apple.. και ελπιζω και σε αλλες.. προς συμφερον μας

George E.

εχω smartphone samsung, tv samsung, laptop samsung, πλυντηριο samsung.
Απο που εβγαλες το συμπερασμα οτι η sony εχει το 50% του πλανητη?

Cj Georgio

Θυμάμαι όταν είχα πάρει το Iphone 2g από Αγγλία μερικούς μήνες πριν έρθει επίσημα το Iphone 3G στην Ελλάδα. Αρκετά άτομα το κοροιδεύαν ότι είχε τεράστια οθόνη 3,5′. Από τότε είχα όλες της σειρές μέχρι το Iphone 4 (το iphone 4s δεν το είχα δώσει σημασία γιατί δεν ξετρελάθηκα με της διαφορές) και μια μέρα πιάνω στα χέρια μου ένα λευκώ SGS2 και μένω με ανοιχτό το στόμα. Το Iphone φαινόταν τόσο μικρό και με εξέπλιξε ο κόσμος του Android. Μέσα σε μια βδομάδα πούλισα Iphone 4 και Ipad2 και είχα στα χέρια μου το SGS2 και μέχρι σήμερα είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από το κινητό. Η αδερφή μου έχει το SGS3 το οποίο είναι κορυφαίο σαν κινητό και ποιότητα (στο σκούρο μπλε είναι μούρλια του δίνει σοβαρότητα) και στα χέρια μου μόνο μεγάλο δεν είναι.Το επόμενο κινητό που θα πάρω θέλω να είναι τουλάχιστον στης 5′ γιαυτό περίμενα να δω το 2013 τι θα έχει στην αγορά (ωραίο και το Sony Xperia Z). Αμα έχεις μεγάλη παλάμη δεν σε πειράζει το μέγεθος και άμα σε πειράζει και σου φαίνονται όλα τεράστια δεν έχουμε ανάγκη να ακούμε την γκρίνια σου εδώ μέσα όποιος και να είσαι.Πάνε πάρε ένα κινητό με 3,5… Συνέχεια »

sosimple

Η Sony καταρχήν σήμερα δεν είναι σε τίποτα το 50% του πλανήτη. Ήταν καποτε.aΟυτε σε τηλεοράσεις. Καποτε ειχα 2 sony τηλεοράσεις σπίτι, και τωρα 4 Samsung, και δεν είμαι ο μονος.. Τυχαίο; δε νομίζω. . Αν δεν ειχε το playstation πιθανότατα θα ειχε οικονομικά προβλήματα. . Τέλος πάντων δεν είναι αυτό το θέμα μας. Επίσης όλοι έχουμε βαρεθεί τα πλαστικά τηλέφωνα και θα θέλαμε κατι καλύτερο. Ομολογουμενως το design του z είναι σε θετική κατεύθυνση. Και εγώ κανω σκέψεις για sony για 1η φορα στην ακριβη κατηγορία. Στη φθηνή πολύ συχνά προτείνα sony.. Ομως δεν ξέρω πόσο πλεονέκτημα είναι το γυαλί στην πραξη. Θα αναφέρω χαρακτηριστικο ΠΡΆΓΜΑΤΙΚΟ παράδειγμα. Φιλος μου με iphone 4 , το ειχε σε μια ογκώδη πλαστική κακάσχημη θηκη. Του λέω ρε λαλακα τι το έκανες ετσι.. Μια χαρα κόσμημα κινητό απο γυαλί και ατσάλι και το εκανες χειρότερο απο το sgs2 μου.. Μου λεει το ξέρω, αλλα μετα απο 4!! αλλαγες οθονών (σπαει για πλάκα σε απλό πέσιμο απο τραπέζι), δεν το ξανά αφηνω χωρίς θηκη, ουτε πρόκειται ποτε να ξαναπάρω γυάλινο κινητό. . Μάλιστα για την ιστορία επειδή εχει γελιο, του πέφτει απο το τραπέζι, το σηκώνει και γελώντας μου λέει, ειδες; θα ειχε σπάσει… Συνέχεια »

Kostas K.

Αναφέρεστε όλοι στα υλικά κατασκευής του s4 χωρίς να το χετε δει καν..( Η φωτογραφία αυτή είναι το πάνω μέρος του Note2 και το κάτω του s3) Προσωπικά επειδή πρόκειται για κινητά τηλέφωνα τα οποία έχουμε συνεχώς πάνω μας και έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα κάθε 1-2 χρόνια το πολύ τα αλλάζουμε προτιμώ το πλαστικό της Samsung παρά το γυαλί του Ζ..Δεν αντιλέγω ότι το γυαλί είναι πιο όμορφο.. Απλά σκεφτείτε και την πρακτική μεριά του ζητήματος.. Έτσι και αλλιώς σε θήκη θα ναι ( αν είναι να πάρετε κινητό 650 ευρώ και να το χετε χωρίς θήκη τι να πω?) Σου πέφτει κάτω το Xperia z σπάει η πίσω γυάλινη επιφάνεια, μένεις χωρίς κινητό γιατί το στέλνεις για service πληρώνεις και κάνα κατοστάρικο χαλαρά για επισκευή.. Ενω στο πλαστικό του samsung αλλάζεις το πίσω μέρος με 6-7 ευρώ και τελείωσε η υπόθεση…

Kostas K.

@ sosimple με προλαβες φίλε.. χαχαχα

sosimple

Και για να το ολοκληρωσουμε, φιλικη συμβουλη προς ολους: Περιμενετε να κυκλοφορήσει αρκετά το z. Να δούμε τι αντοχή εχει. Δεν πα να είναι αδιάβροχο και να ψηβει και καφε θα βλαστημισετε την ωρα που το πηρατε αν σπαει σαν το iphone 4. Εκτός και αν εχει γυαλι που σπαει δυσκολα. Πχ το iphone 5 που εχει αλουμίνιο και μονο την οθονη γυαλινη σπαει δυσκολα. Μονο που το z εχει 5 ιντσες οθονη και γυαλι μπρος πισω.. Doesn’t sound good… 🙂
Αλλα να περιμένουμε να δούμε αν όντως εχει αντοχή και εγω θα το σκεφτώ. Συγκριτικά πάντα βέβαια με το πως θα ειναι το sgs4 που σίγουρα δεν θα ειναι οπως το παραπάνω. Κατι σε αλουμίνιο παντου με μονο την οθονη γυαλινη θα ηταν το ιδανικο αλλα δεν το νομιζω..

Tony Cool

Στο software η samsung εχει αφησει πολυ πισω τον ανταγωνισμο χαρη στις ‘τσαχπινιες’ που εχει προσθεσει στα τελευταια της μοντελα, σε σημειο που λες οτι πραγματικα δεν σου λειπει τιποτα οσον αφορα το λογισμικο.
Εκει που πασχει ειναι η εμφανιση, αλλα δυστυχως αφου τα galaxy s πουλανε σαν τρελα δε πιστευω οτι θα δουμε ριζικες αλλαγες.Για να μην παρεξηγηθω ειμαι μεγαλος φαν του πλαστικου στα κινητα καθως το θεωρω μακραν το καλυτερο υλικο για πολλους λογους, αλλα καντε το σωστα ρε παλληκαρια εκει στην Κορεα, κοιταξτε προς Φινλανδια μερια!
Οποτε επειδη κατι 8πυρηνοι κλπ κλπ ειναι να ειχαμε να λεγαμε με βλεπω συντροφια με το s2 μου πολυ καιρο ακομα!

o mauros arapis

Ενα έχω να πώ και τίποτα άλλο……
!!!!!!!!!!!!!ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ!!!!!!!!!!

Demetris

παιδια ακουστε την αποψη μου.πιστευω πως εμφανισιακα το z και zl ειναι πιο ωραια απο καθε πλαστικο,, αλλα το πλαστικο θα ειναι πιο πρακτικο για τους λογους που αναφεραν πιο πανω.πιστευω ομως πως μια ενδιαμεση λυση ειναι η καλυτερη……αλουμινιο

Δημητρης

Ωραιος ο ταμ ταμ ταμ πιο πανω! Χαχαχα
Ειμαι προβατο ΝΑΙ το λεω και ξαλαφρωνω.. θα το παρω με παπα και με κουμπαρο!

gregorykotsias

@kostis
γιατι με λες χαζοτρολακι??ο καθενας λεει την αποψη του!!εγω εχω αυτη την αποψη οτι αυτο το κανουν για να παιρνουν λεφτα καθε χρονο..ελεος δηλαδη.πιστευω πως αν καποιος παιρνει ενα high-end κινητο το κραταει 5-6 χρονια!η αποψη μου ειναι αυτη!!

GREG

Η φωτο ειναι ακυρη !!!!! Το s4 θα ειναι κατα την γνωμη μου θα ειναι κοσμημα διοτι η samsung ακουει το λαο και ο λαος ειπε ΠΟΙΟΤΗΤΑ !!!!!

GiannisWST

Δεν λέει εσένα… Σχολίασε λέγοντας οτι το galaxy s δεν ανανεώνεται κάθε 3-6 μήνες όπως κάνουν άλλοι, Sony, Htc αλλα μια φορα το χρόνο.

Επίσης παιδιά ο οκταπυρηνος τι σας καίει αν δεν καταναλώνει μπαταρία? δεν ειναι wow χαρακτηριστικό και ο tegra4 αντίστοιχος ειναι αν δείτε. Tegra4 θα φοράνε τα επόμενα high end HTC…και όσοι τον βάλουν. Τι πειράζει δηλαδη αν δώσει η Samsung έναν δικο της επεξεργαστη(τον φτιάχνει μονη της) 3 μήνες νωρίτερα? το 2013 όλοι τέτοια specs θα εχουν, τους snapdragon τους νέους τους είδατε? δεν ειναι οτι μονο η Samsung βγάζει wow specs. Απλώς η Samsung υποστηρίζει πολυ τελευταία και βάζει νέες δυνατότητες στις συσκευές της.

νικος

Αν το s4 ηταν με ιδιο μεγεθος οθονης με το 3 απλα να ειναι 1080p και να εχει πιο premium υλικα και μειωμενο bezel πιστευω θα ηταν τελειο .
Ηδη εχοντας το s3 πολλες φορες δυσκολευομαι στην χρηση του εν κινηση με το ενα χερι..δεδομενου οτι φορας αναγκαστικα θηκη που δινει ακομα περισσοτερο ογκο …φτανουν οι ιντσες! Δωσε καλα υλικα και quality οθονες οχι pentile κλπ.

sosimple

Δεν πρόκειται να ειναι πολυ μεγαλύτερο. Ελάχιστα χιλιοστά. Και στη φωτο αμα δεις, μικρυνε λιγο το πλαστικό κατω απο την οθονη, το ιδιο πανω, και εχει μικρότερα πλαισια αριστερά δεξιά. Με λιγα λογια ο σκοπός ειναι να μεγαλώσει λιγο η οθονη με σχεδόν ανύπαρκτη αυξηση του μεγέθους της συσκευής. Δε νομίζω να χαλάει κανέναν αυτο..

Kokori

Κοκορομαχιες πολυ γελιο. Ειναι παντως ενδιαφέρον οτι οι εταιρείες δουλεύουν την τεχνική σφαχτειτε στην ποδιά μας

kotsios1998

Παίδες γιατί μασάτε??? Το S4 θΑ είναι πλαστικό(κάποιοι το βλέπουν θετικά και αλλοι αρνητικά) Αμμα η samsung βλέπει ότι ο κόσμος αγοράζει τ 3 ακόμη και με πλαστικό σιγά μην τ αφήσει

costas

το iphone χαθηκε μπροστα του χαχαχαχαχαχαχαχαχα

Stavros

Ο νέος βασιλιάς ήρθε και είναι το Xperia Z, τώρα όταν βγει το S4 μετά από 6 μήνες θα δούμε και θα κρίνουμε τότε

Eaglos

Τι να σχολιάσουμε αν μας αρέσει;

Το ίδιο generic αδιάφορο σχέδιο που έχει από πάντα.

Johntsia84

Παιδιά αν είναι αυτό το κινητό η περίπου έτσι θα πάρει άκυρο από εμένα, δεν λέω να αλλάξει τελείως να βάλει τζαμί η αλουμίνιο όχι ότι θα με χάλαγε κιόλας αλλά να έχει ένα διαφορετικό σχεδιασμό γιατί μοιάζει πολύ με το note 2, καταρχάς είναι πολύ μεγάλο το κινητό με σχέση με το s3 εδώ το xperia z είναι ελάχιστο μεγαλύτερο από το s3 πρέπει να κρατήσει το μέγεθος του s3 αλλιώς θα πηγαίναμε όλοι για note 2.

Mike

Samsbored. Μια από τα ίδια. Απογοήτευση.

μιχαλης

Όλοι λέτε το καινούργιο SGS IV να έχει γυαλί και μετά αν το βγάλουν με γυάλινο καπάκι από πίσω θα λέτε ότι αντιγράφει την Apple αποφασίστε λοιπόν τι θέλετε!!!

kotsios1998

Εγώ πάλι θέλω να είναι έτσι, όχι γιατί μου αρέσει, αλλά γιατί έτσι ο κόσμος θα στραφεί στο θηρίο το XPERIA Z

sosimple

Kotsios: Και εσύ θα κερδίσεις απο τις μετοχές που έχεις στη σονυ ε;

kotsios1998

@sosimple, απλά πιστεύω ότι αξίζει περισσότερΑ η σονυ από τη σαμσυνγκ και γιαυτο την υποστηρίζω

sosimple

Ε βέβαια η sony αξίζει περισσότερο απο τη Samsung στα smartphone. . Και ο κόσμος το αποδεικνύει αυτό. . Η Samsung πουλησε φέτος 213 εκ smartphone, ενω η sony καπου 10 εκ χάνοντας και την 3η θέση απο την χουαγουει.. Η sony παρατησε στην τύχη της μοντέλα του 2012 και δεν τα αναβάθμισε. Νομίζω η μοναδική εταιρεία που εχει φτάσει σε τέτοιο χάλι. Ακομα και οι αγνωστες φτηνιάρικες κινεζικες μαρκες 1-2 αναβαθμίσεις κανουν. Για ρωτα αυτους που αγορασαν τα συγκεκριμένα μοντέλα αν θα ξαναπαρουν σονυ.. Καλοι οι φανμποισμοι αλλα να ξέρουμε και τι λεμε…

kotsios1998

και ποιος σου ειπε εσενα sosimple οτι τα αφησε στην τυχη τους τα μοντελα το 12΄?? ολα εχτοσ του sola, U, tipo και miro θα παρουν jelly bean και να επισημανω οτι τα περισσοτερα ειχαν gingerbread στην αρχη και τωρα θα παρουν jellybean.. η samsung παλι αναβαθμισεις βγαζει μονο σε κινητα mid-range και πανω και τα low-end τα αφηνει στη μοιρα τους με gingerbread. οσο για αυτο που ειπες για τις πωλησεις, εγω παντου βλεπω κατι τυπους και τυπισες που αγοραζουν ενα κινητο στην τυχη ετσι για να λενε οτι αγορασαν android και δεν ξερουν καν τι ειναι το ανδροιδ..γιαυτο μην μου λες οτι η σαμσουνγκ αξιζει περισσοτερο αφου αφτοι που αγοραζουν σαμσουνγκ δεν τους νοιαζει καν η μαρκα

dantodimi

αχα, ειναι απλα ενα μεταλαγμενο galaxy note2…

sosimple

Kotsios: Σε ευχαριστώ που διαφωνεις επιβεβαιωνοντας αυτα που γραφω.. 🙂

Jay D

Καλη προσπαθεια απο samsung να κανει παπαδες στο hardware και γενικα στα features του τηλεφωνου. Απαραδεκτος σχεδιασμος (αν οντως ειναι ετσι) που πραγματικα δειχνει οτι η εταιρια δεν ενδιαφερεται καθολου για τα υλικα που χρησιμοποιει και στεκεται στην φθηνη λυση του πλαστικου. Επισης το μεγεθος θυμιζει tablet πλεον και αυτο ειναι αλλο ενα μειωνεκτημα. Συμφωνω γενικα οτι ειναι δυνατο τηλεφωνο ομως πολυ κατωτερο του iphone 5 και πιστευω με διαφορα. Το galaxy s3 ειχε snapdragon chip με εξαιρετικα λειτουργικο εκπεξεργαστη και παρολαυτα ηταν (τεσταρισμενα σε ιδιο wi-fi) πιο αργο απο iphone 4s. Δλδ τι μας κανει να πιστευουμε οτι το s4 θα ειναι πιο γρηγορο απο iphone 5;Το iphone ειναι στολιδι και λειτουργικα και εξωτερικα. Νομιζω πως δεν θα περιμενω μεχρι τον Μαρτιο και θα παω για iphone 5 συντομα.

Υ.Γ: Απο εναν χρονιο adnroid user το σχολιο αυτο.

kotsios1998

Ρε sosimple παράτα με. Εμένα μου αρέσει η Sony κ σένα η Samsung. Δηλαδή πρέπει να μας αρέσει όλους η Samsung?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.