Samsung Galaxy S IV, Θα ανακοινωθεί τον Μάρτιο;

Το Samsung Galaxy S IV θα ανακοινωθεί στα μέσα Μαρτίου και θα κυκλοφορήσει μέχρι τα τέλη Απριλίου σε Ευρώπη και Ασία σύμφωνα με πηγές που επικαλείται η ιστοσελίδα SamMobile. Αυτό “επιβεβαιώνει” και πρόσφατο έγγραφο που παρουσίαζε ότι τον Απρίλιο το Galaxy S IV θα είναι το δώρο κάποιον στελεχών της αγοράς.

Ακούστε τώρα καραμπόλα. Εφόσον το Galaxy S IV κυκλοφορήσει τον Απρίλιο, τότε θα βρίσκονται στην αγορά και τα Sony Xperia Z και HTC M7 και η μάχη θα είναι Τιτάνια!

Το Samsung Galaxy S IV φημολογείται ότι θα έχει οκταπύρηνο επεξεργαστή, οθόνη 4.9 ιντσών Super AMOLED 1920×1080 pixels, 2GB μνήμη RAM και κάμερα 13 Megapixel.

Samsung Galaxy S IV, Samsung Galaxy S IV, Θα ανακοινωθεί τον Μάρτιο;

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

28 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
kotsios1998

!!!!!XPERIA Z!!!!!

Teo

Χα,χα,χα,,και τα γατάκια τρέχουν πίσω από τι Samsung..καν’τους πλάκα ρε samsung και βγάλε ανακοίνωση ότι θα διαθέσεις το S4 πρωταπριλιά..να το κάνουν και αυτοί και μετά να τους πεις..καλό μήναααα.

teodore65

Εγω νομιζω οτι η Samsung δεν θα αφησει να χαθει η πρωτη θεση στα smartphone, οποτε θα βαλει τα 《δυνατα της》

antonis

το s4 ουσιαστικα τετραπυρινο στα 1.8ghz εχει, αρα θα υστερει απεναντι στον qualcomm 800 και στον τομεα της gpu θα υστερει καθως θα χει την ιδια mali400 που ξερουμε.. η σχεδιαση κλασσικη απαραδεκτη και πλαστικη και μεγαλη σε μεγεθος! μονο η οθονη του φανταζομαι θα αξιζει amoled fhd.. κατα τα αλλα μας εχει ξενερωσει η sammy μην περιμενετε πολλα πολλα και καινοτομιες στο s4..

panos

Antoni..
Και που ξερεις εσυ ρε φιλε το τι θα εχει και πως θα ειναι???Πλακα μας κανεις??

vasilis

@ antonis, Ελα ρε φίλε πια που είσαι και ανικανοποιητος!! Θα σου πέφτει και λίγο δηλαδή!! Τι παραπάνω θες να δεις, τι καινοτομία πια περιμένεις;; Να σου κάνει διαγαλαξιακο ταξίδι στην οθόνη του; Και πως περιμένεις να ντυθεί ενα τέτοιο φορητό θηρίο; με αλουμίνιο να ειναι βαρύ; Γενικά νομίζω πως έχουμε ξεφύγει λίγο στις απαιτήσεις μας, αντί να ζητάμε απο τις εταιρίες καλύτερο software θελουμε ακόμα καλύτερα,άχρηστα specs. Εγώ ας πούμε παραδέχομαι οποία εταιρία μου προσφέρει πλέον υπηρεσίες ώστε να χαίρομαι το κινητό μου…πχ η Sony με την παρακολούθηση των συναυλιών της τελευταίας 20ετιας, η apple με τα iTunes films , music που κατεβαζεις νόμιμα και ωραία σε χρόνο dt , Apple TV , iTunes Match ,FaceTime κλπ, εκεί πρέπει να στοχευουμε και εκεί πρέπει να εστιαστεί η samsung και η κάθε samsung και όχι σε παπαριες του στυλ παίρνω το παραθυρακι που βλέπω YouTube και το βάζω να δείχνει την ώρα που κανω SMS , ούτε sbeam και 8πυρηνοι επεξεργαστες…διαφωνεί κανείς;;;

Δημητρης

Ωραια το περιμενουμε με ανοιχτες αγκαλες(κ αδειες τσεπες)
Αλλα γιατι 2 μηνες νωριτερα απ οτι συνηθως??

antonis

ωπα ρε μαγκες που διαφωνειτε? σας αρεσει αυτος ο σχεδιασμος της sammy? δεν εχει κορεστει? ολοι κραζουν! τα χαρακτηριστικα δεν ξερετε οτι εχει τον octa? 5 οθονη? κτλ.. ε δεν φταιω εγω διαβαστε κανα αρθρο! εννοητε δεν θα το παρω λεφτα δινεις επαιτεις ποιοτητα..

antonis

vasili αδερφε μου το experia z με ικανοποιει! περιμενω να δω και το νεο htc! αν και ειμαι fun της amoled λογικης……. δεν μπορεις να τα χεις ολα

panos

Ρε antoni που το παιζεις και εξυπνος κιολας..
Λενε πως θα εχει οχταπυρηνο και gpu mali t658 και εσυ αραδιαζεις οτι ακουγες απο το Σεπτεβρη..ασχολεισου με κατι αλλο που τα πας καλυτερα…

antonis

εγω πανο αγορι εχω δει να λενε οτι η gpu του θα ειναι πολυ χαμηλου επιπεδου σε σχεση με τεγκρα και αντρενο και λογικα θα παραμεινει mali400! τωρα αν κανω λαθος κανουν και αυτοι εκει που διαβασα.. αλλα οπως και να χει με οτι γουσταρω θα ασχολουμε δεν θα μου πεις εσυ

djfapples

Παλιά τα παρουσιαζε Μάιο κ τα βγαζε καλοκαίρι περίπου τώρα την έκανε ο ανταγωνισμός απο τη Sony να τρέχει κ οποίος βιάζεται κάνει λάθη

antonis

και πανω στα νευρα μου δεν διευκρινησα οτι οκταπυρινο εχει αλλα ο βασικος επεξεργαστης ειναι τετραπυρινος a15 στο 1,8 ενω ο qualcomm 800 2,3

panos

Ρε antoni ακριβως σε διπλανο thread εδω στο techblog αναφερονται τα χαρακτηριστικα του που υπερισχυουν..αν βαριεσαι να τα δεις αστο τοτε..τραβα για κανα τσιμεντο να πουμε..

antonis

αυτο δεν ειναι επισημο! λεει 2ghz τετραπυρινο ενω εχει ανακοινω8ει 1,8 a15 + 1,2 a7 octa! ουτε η σχεδιαση ειναι αυτη! το λεει και ο κωστας απο κατω! μυαλο δεν εχεις η εισαι ασχετος? εσυ πανο μου πηγαινε τραβα τσιμεντο η οτι αλλο θες..

Julian

εγω ενα ξερω,θα τους θαψη ολους οπως εκανε το S3, και η ιστορια συνεχιζετε.

jk

Eγω ενα ξερω σαν κατοχος του S3 …εδωσα τοσα λεφτακια και πηρα ενα κινητο το οποιο σε 6 μηνες θα λεγεται δευτερατζα..και απο design ..σαν να ποιανω ενα αβγουλοειδες γκατζετακι και ευτηχως με θηκη το εκανα κοφτο και στιλατο για να μου φενεται καλητερα στο ματι..το θεμα ειναι οτι τα λεφτα μας τα πηρε η σαμυ και τωρα ετοιμαζεται να μας ζητησει κιαλλα..παλι καλα που ειναι ο indy στο xda και αλλαζουμε καμια rom και ξεχνιομαστε…τιποτα καλοκερι θα παω tegra η qualcom..αμαν ρε samsung μαυτο το alienoειδες σχημα..μπλιαχχ

Mitsos

Antoni και μονο που η samsung εχει χτυπησει την apple και κερδισε το σεβασμο των περισσοτερων αυτο τα λεει ολα. Μπορει να σου αρεσει η σονυ. Και μπραβο σου. Ομως δεν καταλαβαινω πως μειωνεις μια εταιρεια που ειναι συνωνυμο της καινοτομιας και αρκετα αξιοπιστη. Μην κολλας με τετοιο παθος στα χαρακτηριστικα. Εχουν ολα πια ξεφυγει. Εδω κανω τη δουλεια μου με ενα sgs 1.

Mitsos

Jk πριν το παρεις δεν το γνωριζες οτι σς ενα χρονο θα βγει νεο; και αν βγει σε 10 μηνες αντι για 12 ποια η διαφορα; σαμπως σε πιεσε να τις δωσεις τα ωραια σου λεφτα για κατι ασχημο; δεν ηξερες τι αγοραζες; μην εισαι αχορταγος μια χαρα ειναι το κινητο σου.

Teo

@jk..
Έπρεπε τότε να πας και να πάρεις το Nokia 3210 για 3 λόγους.
1)Δεν θα βγάλει νέο μοντέλο
2)είναι κινητό με γωνιές και κλασικό σχήμα,και
3)θα έδινες πολύ λιγότερα χρήματα.
Βεβαια ο indy στο xda δεν θα μπορούσε να σε βοηθήσει σε τίποτα πάνω στο κινητό σου,αλλα καλή καρδια ρε αδερφέ..

(Πλάκα κάνω εε ?) 😛 😛 😛

Kostas K.

Ε όχι και τιτάνια η μάχη με Sony και HTC…!! Μάλλον δεν έχετε καταλάβει τι hype έχει δημιουργήσει η Samsung με την σειρά Galaxy S και Νote..Τα ίδια λέγανε και πέρσι με to One X και ένα χρόνο μετά όλοι βλέπουμε το αποτέλεσμα…

iliaskir

Με μια κουβέντα τα είπες όλα Julian!!!! Εγώ θα πω το εξής: ως τώρα είχα iphone και εδώ και ένα τετράμηνο έχω το s3… που απλά τα σπάει!!!! Όσον αφορά τη σχεδίαση είναι πολύ κομψό και με πολύ καλή ποιότητα πλαστικών. Όσον αφορά το software ως τώρα είμαι πολύ ικανοποιημένος , με την ελευθερία που μου προσφέρει, και με λίγα λόγια πετάει!!! Δεν είναι τυχαία τα νούμερα των πωλήσεων και δεν πιστεύω να αναγκάστηκε κανένας να δώσει τα ωραία του ευρώ. Όσον αφορά το καινούργιο μοντέλο ..πλέον όλες οι εταιρίες βγάζουν σχετικά γρήγορα μοντέλα λόγο ανταγωνισμού…. και ούτε είναι αναγκαίο να αλλάζουμε κινητό κάθε χρόνο! !!!!!

iliaskir

Με μια λέξη τα είπε όλα η Julian. Ήμουν κάτοχος iphone και το τελευταίο τετράμηνο έχω στα χέρια μου το s3. Η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης. Πρώτα απ όλα έχεις ελευθερία. Με πολύ καλή ποιότητα πλαστικών και ένα software που πάει κομμάτια. Τα νούμερα πωλήσεων τα λέει όλα. Σίγουρα δεν μπορείς να έχεις τα πάντα …αλλά ακόμα πιο σίγουρα όλοι αυτοί που το έχουν δεν τους πίεσε κανένας. Καλημέρα σας!!

vasilis

@iliaskir Εαν θες μου λες ποιό μοντέλο iphone είχες πριν το sg3?

iliaskir

Καλημέρα Βασίλη, όλα με την σειρά εκτός του 5. Δεν λέω ότι δεν ήταν καλό. ..αλλά!!!!

Darth

@iliaskir σε όλα συμφωνώ εκτός από τα πλαστικά…….. μπορεί samsung να βγάζει καλά κινητά αλλά από θέμα πλαστικών έχει ότι χειρότερο υπάρχει στην αγορά…… low low end πλαστικά…. (δυστυχώς η αλήθεια είναι αυτή)

Αποστόλης Ρόδος

Μιας και προβλέπεται όλα τα κινητά να έχουν πάνω κάτω τα ίδια χαρακτηριστικά, όλα θα κριθούν στο Design, την ποιότητα υλικών και την Glamourιά που θα βγάζει το καθε ένα.
Ευχομαι και ελπίζω να μας προβληματίσει ευχάριστα η Samsung γιατί αλλιώς … ένα κατάμαυρο Xperia Z περιμένει τη ζεστή αγκαλιά μου… 😛

ha

ΔΕν καταλαβαίνω γιατί περιμένουμε τόσο ένα κινητό που δε θα είναι σε τίποτα καλύτερο από το xperia Z! Ας το καταλάβουν εκεί στη samsung! H Sony ξυπνησε!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.