Samsung Galaxy S IV, Θα είναι κατασκευασμένο από πλαστικό;

Αν για κάτι έχει κατηγορηθεί έντονα η σειρά Samsung Galaxy S είναι για τα υλικά κατασκευής και την πλαστική αίσθηση που αφήνουν. Όταν οι άλλες εταιρείες χρησιμοποιούν ολοένα και περισσότερο το αλουμίνιο και το γυαλί προσφέροντας μια πιο premium αίσθηση στις συσκευές τους. Για αυτό ερωτήθηκε ο Y.H. Lee, Αντιπρόεδρος της Samsung Mobile.

Σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα CNET o Y.H. Lee είπε ότι όταν η εταιρεία του σχεδιάζει το τι υλικά θα χρησιμοποιήσει συνυπολογίζει εκτός από την αίσθηση που θα αφήνουν στο χρήση και το πόσο γρήγορα μπορεί να τα κατασκευάσει για να ανταποκριθεί στη μεγάλη ζήτηση. Ο Y.H. Lee συμπλήρωσε ότι το πλαστικό αφαιρούμενο καπάκι των Galaxy S smartphones απορροφά περισσότερη ενέργεια σε περίπτωση πτώσης από άλλα μοντέλα ανταγωνιστών με κατασκευή unibody.

Όταν ρωτήθηκε για το Samsung Galaxy S IV, o Y.H. Lee είπε ότι η εταιρεία του προσπάθησε να ισσοροπήσει μεταξύ του πρακτικού και της premium αίσθησης δηλώνοντας, “I think the next product has a nice balance between this. “We listen to the market and try to accommodate.”

Τι πιστεύετε εσείς;

Samsung Galaxy S IV, Samsung Galaxy S IV, Θα είναι κατασκευασμένο από πλαστικό;

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

97 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
JOHN

θα αρχήσουν πάλι οι γνωστοί για το πλαστικό να λένε. Δηλ ακόμα και πλαστικό να είναι τι θα πάθει? Ισα ίσα που είναι και πιο ανθεκτικό στις πτώσεις ή στις ζημιές. Λες και θα το φάτε κάνετε. Και δεν μου λέτε κάποιοι, όταν παίρνεις ένα κινητό 450+ € ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΘΗΚΗ Η ΟΧΙ????? Απλά σε κουβέντα να βρισκόμαστε….

Ir4klis

Oχι δε το βάζεις. Εγώ προσωπικά όχι πάντως. Χαλάει την αίσθηση του μεταλλου/γυαλιού στο χέρι. Και καταληγει η συσκευή των 2 μισθών να έχει αισθηση της πλαστικής θήκης των 10 ευρώ απο τον γερμανό. Μη χειρότερα….

Jim

Με την καμία δεν το βάζω σε θήκη!
+1000 Στον Ir4klis.
Γνώμη μου είναι πως η samsung είναι φουλ πλαστικούρα και έτσι θα μείνει και στο s4.
Το πολύ πολύ να δώσει καμιά fancy ονομασία στο πλαστικό που θα χρησιμοποιήσει.

Andreas Kostopoulos

Οτι και να λέτε οι κορετάτες θα αργήσουν να φθάσουν το “designed in California”. Πήρε 40 χρόνια στους Γιαπωνέζους να κάνουν την αντιγραφή πατέντα και ανάλογα (σαφώς λιγότρο, ο χρόνος “συστέλλεται” με την πρόοδο) θα πάρει και στους Κορεάτες.
Μέχρι τότε οι συμπαθείς summy-οπαδοί θα πρέπει να πείθουν τους ευατούς τους ότι οι 4-8-16-32 πυρήνες και η απορρόφηση ενέργειας σε πτώσεις του πλαστικού είναι που μετράνε και όχι η περιττή (αλλά ελα που τη θέλουμε τρελλά κατά βάθος) αυθεντική χλιδατο-ντηζαινιά της Apple της B&W κλπ.
Προσωπικά χαίρομαι να απολαμβάνω τις αφελείς αντιπαραθέσεις των ορκισμένων οπαδών που πίνουν νερό στο όνομα του κορεάτη, του μήλου, του γιαπωνέζου, του άλλου κορεάτη…..

kostas

Ολοι τα βαζουν με την εταιρεια επεισηχρησιμοποιει πλαστικο,κανεις δεν λεει ομως οτι ειναι η μοναδικη με αφαιρουμενο πισω καπακι για να βγαινει η μπαταρια και ειναι απο τις λιγες που ακομα εχουν καρτα μνημης…….και μην λεμε μαλακιες ολοι σχεδον χρησημοποιουν θηκες απο το ebay τις κινεζικες μεχρι τις φουλ δερματινες με 50 ευρω ειδικα οι κατοχοι μηλοσυσκευων……

Sgs4
jimakos1979

@Andreas Kostopoulos φιλε εχεισ απολυτο δικιο οι οπαδοι της sammy ειναι τοσο φανατισμενοι που οτι και να βγαλει η εταιρια θα υποστιριξουνε οτι ειναι και καλυτερο και ασ κεγονται απο μεσα τους! οπως ανεφερεσ και με τουσ πυρηνες και οι 8 που βαλανε αχρηστοι θα ειναι δεν προκειται να δουμε καμια διαφορα ουτε καν την αυτονομια αν δεν μεγαλωσει η μπαταρια !!

γεμισαμε με apple funboys και με galaxy sheeps τουλαχιστον σαν τα iphone δεν υπαρχει τιποτα αλλο σαν τα galaxy ολοι οι κινεζοι τα ιδια βγαζουνε!!

chris

ΕΓΩ προσωπικα δεν εχω προβλημα με το πλαστικο.Να μου πεσει κατω το αλουμινιο(βλεπε Μ7)και να ψαχνω αλουμινα!!!Να μου γλιστρησει το γυαλι(βλεπε Ζ)να σπασει να κλαιω τα λεφτα μου.Πλαστικο και παλι πλαστικο.Επεσε.(που δεν υπαρχει περιπτωση να μην σου πεσει τοσο μεγαλα που τα εχουν κανει).Οκ.18Ε αλλαγη καπακι και ειμαι κομπλε.Αλλη αισθηση το ενα αλλη το αλλο .Δεν διαφωνω.Εχω samsung και δεν εχω κανενα προβλημα με τα πλαστικα του.Τωρα αν νομιζεται οτι σας πιανουν κοροιδα επειδη θα παρετε πλαστικουρα μια ειναι η ληση.Δεν το παιρνετε.Εναλλακτικες παρα πολλες.Και μην ξεχναμε οτι η samsoung το κανει ηθελημενα για να κρατησει το βαρος χαμηλα.Δειτε και κανα drop test και πειτε μου τι παθαινει το γυαλι,αλουμινιο και τι το πλαστικο..Και οχι δεν θα μιλησω για sar και λοιπες κουταμαρες γιατι ξερεται τι ακτινιβολια τρωμε ΜΟΝΟ και ΜΟΝΟ απο το wifi.ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ γνωμη ετσι.

ΜΙΧΑΛΗΣ Φ.

Απ’όσο ξέρω πέρα από την εμφάνιση το εξωτερικό του κινητού χρησιμεύει και για την απαγωγή θερμότητας. Δεν γνωρίζω ποια είναι τα αποτελέσματα της κάθε εταιρίας σε αυτόν τον τομέα, αλλά πιστεύω ότι το μέταλλο βοηθάει περισσότερο σε αυτό. Διορθώστε με αν κάνω λάθος.

chris

kostas +1

Θησέας

Είναι πολύ απλό θέλετε ντιζάιν και μόνο παίρνεις iphone θέλεις δυνατότητες παίρνειςSamsung και τελειώνει το θέμα αν τα είχε και τα δύο αυτά μια και μόνον εταιρία θα ήταν μονοπώλιο τόσο απλά.

george e.

γεγονος ειναι οτι η θηκη χαλαει το κινητο, αλλα δε τολμω να κυκλοφορω κινητο 700 ευρω χωρις θηκη. Μια πτωση και bye bye. Παντως σε crash test που ειχα δει το s3 εσπασε αμεσως ενω το iphone 5 οχι.

island

Ευτυχώς υπάρχει και η Samsung που δίνει πλαστικό σε αυτούς που το θέλουν τόσο πολύ.

Θέλω ποιότητα στο κινητό μου.

jimakos1979

@θησεας

ειναι ακομα ποιο απλο απο οτι φανταζεσαι iphone & jailbreak ουτε το καλυτερο android Κινητο δεν το φτανει ! και ντεζαιν και τρελες δυνατοτητες και καλυερες επιδοσεις!!

οσο για το drop test τα 8 απο τα 10 drop test βγαζουνε το iphone 5 ποιο ανθεκτικο με εξαιρεση τα 2 που ειναι ποιο android προσανατολισμενα !!

η αληθεια ειναι πως τρεμω μην μου πεσει το iphone γιατι ειμαι πολυ ψιρας με το κινητο και θα το πουλησω αργοτερα για να παρω το 6 οποτε δεν θελω να χασει μεταπολιτικη αξια!

τωρα αν θεσ να πουλησεις ενα ενα galaxy για μεταχειρισμενο χανεις πολλα λεφτα ετσι και αλλιως! αν εχει και γρατζουνιες κλαψτω!!

jonjon

ισως θα έπρεπε να συνεργαστούν με την Pagani πού στα hypercar πού φτιάχνει χρησιμοποιουν carbotanium ένα κράμα τιτάνιο με ανθρακονηματα για το τιτάνιο πάρολο πού είναι πιο ανθεκτικό από το ατσάλι και πιο ελαφρύ σε ακραίες συνθήκες σπάει, βέβαια το τηλ θα κάνει κανα 2 χιλιάδες αλλά θα είναι στιβαρό θα αντέχει στα drop tests:-)

george e.

το προβλημα δεν ειναι το πλαστικο σε μια πτωση, αλλα η οθονη. Αυτη ειναι κυριως που σπαει.

Φώτης

Ως κάτοχος του S3 έχω να πω, επειδή 2 φορές μου έπεσε κάτω, πως το κινητό “πονάει” στο frame και φυσικά στην οθόνη. Φορώντας του γνήσια θήκη της samsung (slim cover), μου έπεσε από το ύψος της τσέπης του παντελονιού κ έκανε σημάδι πάνω δεξιά στο frame. Σημείο που δυστυχώς δεν αλλάζεται όπως το καπάκι. Η οθόνη δεν έχει το παραμικρό 8 μήνες τώρα… Με bumper λοιπόν της Belkin και μπρος πίσω αυτοκόλλητη προστασία είναι μια χαρά. Έχει μετρήσει άλλη μια πτώση από τραπέζι κ δεν κατάλαβε τίποτα.. Σε καμία όμως περίπτωση δεν το αφήνω σκέτο, όσο κ αν το θέλω κ αν είναι αισθητικά καλύτερο. [Πες με ψείρα – τσιγκούνη!!!]

Ziarkas

Αν χτυπηθεί το galaxy s3 σε γωνία (γιατί σε γωνία θα χτυπηθεί όταν πέσει) θα χρειαστεί να αγοράσετε housing μαζί με οθόνη και digitizer γιατί είναι ένα κομματι.
Αν πέσει το one X για παράδειγμα περνούμε ένα housing γνησιο με 25-30 δολλαρια και τέλος.Οπότε μην λέτε ασυναρτησίες οι fun της Samsung.
Ψαχτειτε πρώτα και μετά μιλήστε.Αλλά έτσι σας τα περνει..
Και ναι όταν γουστάρω “χλυδα” (γιατί την πληρώνω) θέλω αλουμίνιο γυαλί ανθρακονημα και πάει λέγοντας.Τώρα όλα αυτά που λέτε είναι γιατί είστε φανατισμένοι της Samsung.

Panos7GR

Εμένα δεν με χαλάει το πλαστικό, με χαλάει το εξ ολοκλήρου πλαστικό… Θα ήθελα έναν συνδυασμό αλουμινίου με πλαστικό στις “κρίσιμες” περιοχές για αντοχή στις πτώσεις. Επίσης θα ήθελα premium αίσθηση! Δηλαδή το θεωρείται λογικό να δίνεται τόσα λεφτά για ένα κινητό που έχει ίδια ποιότητα κατασκευής με ένα με 200 και βγάλε; Όταν πρωτοεπιασα ένα S3 ήταν λες και κρατούσα ένα απλό smartphone ίδιο με τα άλλα χιλιάδες φτηνιαρικα που κυκλοφορούν. Δεν μου έβγαλε ότι κρατάω μια μοναδική συσκευή… Κακά τα ψέματα, όλα μετράνε σε μια συσκευή που θα σκάσεις άμεσα ή έμμεσα 2 μισθούς σου περίπου. Επιπλέον το μεγαλύτερο κουφό που άκουσα για να δικαιολογήσουν τον λόγο που θα του βάλουν πάλι εξ ολοκλήρου πλαστικό (έτσι πιστεύω εγώ) ηταν ότι θέλουν να ανταπεξέλθουν στην ζήτηση! Τι να πει και η Apple; Που μόνο μία συσκευή της κάθε χρόνο περνάει όλες τις πωλήσεις ολόκληρης της Galaxy S σειράς. Άσε μας ρε Sammy… Επειδή έχεις κάποια επιτυχία, καβάλησες το καλάμι! @jimakos1979: Τι λες ρε φίλε μου; Να πάρω iPhone και να του κάνω jailbreak για να έχω τις ίδιες δυνατότητες (κι ίσως λίγο λιγότερες) από ένα hi-end ή mid-end “μαμισιο” Android smartphone; Που να του ξεκλειδώσω τον bootloader και να… Συνέχεια »

Bora

Αυτό που δεν καταλάβω γιατί δεν χρησιμοποιεί τουλάχιστον polycarbonate πλαστικό όπως στο ONE X. Αλλά με αυτά που δήλωσε υπεύθυνος της samsung με λίγα λόγια είπε ότι το πλαστικό της είναι φτηνό και εύκολο στην κατασκευή και το κάνουν να μειώσουν τα έξοδα κατασκευής. Και αφού είναι έτσι τότε γιατί ένα S3 πουλιέται στην ίδια τιμή ή και πιο ακριβό από ένα άλλο high end android κινητό όπως το ONE X κτλ?

Μα το πλαστικό της αντέχει παραπάνω και ας είναι άσχημο? Τι με νοιάζει, δεν αγοράσω lamborghini me 500.000 eur να πετάει και εξωτερικά να είναι κατασκευασμένο αντί με carbon fiber να είναι με aluminium κτλ και να μοιάζει με ένα αυτοκίνητο τον 10.000 eur…

Νιο

Eμενα θα μου αρεσε να εχει την designια του asus padfone infinity που ειναι μεταλλικο. Επισης θα το ηθελα μεταλλικο και στο πισω μερος ενα S νικελενιο να γυαλιζει.

jimakos1979

@Panos&GR συμφωνω μαζι σου στην πρωτη παραγραφο απολυτα! οσο για την δευτερη φιλε μου μαλλον δεν ξερεις απο κινητα και αλλαγες ρομ και λειτουργικου για να μιλας ετσι !! το bluetooth στο jailbreak ειnαι οτι ποιο απλο και το πρωτο πραγμα που κανεις οσο για τα υπολοιπα που ειπες μια χαρα multitasking κανει το ios και ποιο σταθερο χωρις κοληματα με την διαφορα οτι απλα παγωνει τις εφαρμογες στο παρασκηνιο που το θεωρω καλυτερο και πολυ ποιο γρηγορο ! αν εχεις iphone θα μπορουσες να δεις οτι με jailbreak κανεις τα παντα και περισοτερα αποτι με android ειχα android 4 χρονια τα bootloader και τα λοιπα για μενα αποτελουνε ενα τιποτα τις πλακας εχω βαλει μεχρι και windows και ubuntu και linux σε android Κινητα χωρις καμια ουσια!! μονο για να χερομαι! αυτο για τους Powerusers με εκανε να δακρυσω απο τα γελια αχαχαχαχχααχαχαχ! αν θεωρεισ Power user αυτον που μεχρι χθες ειχε zte των 20 ευρω και σημερα που για πρωτη φορα αγορασε android και νομιζει οτι τα ξερει ολα τοτε δεν εχεις ανεβει επιπεδο ακομα!! οποιος γνωριζει απο σοβαρο προγραμματισμο και οχι απο 1000000 widget που κανουν ολα το ιδιο πραγμα για να χερεται το παιδι μπορει να… Συνέχεια »

Κωνσταντίνα Δορλή

Προς τι τα μίση κι ο αλληλοσπαραγμός; Η samsung βγάζει εξαιρετικά κινητά. Αν και δεν είμαι android fan, ας μην μειώνουμε εξαιρετικές συσκευές. Και τα πλαστικά τους έχουν premium αισθητική. Και το design είναι παρόμοιο σε κάθε ναυαρχίδα διότι είδαν ότι πιάνει αυτό το μοτίβο. Η apple που έχει πολλούς fans, βάζει από ένα iPhone κάθε χρόνο τα οποία από το iPhone 2G, 3G και 3GS ήταν η ίδια εμφάνιση, μετά iPhone 4 και 4S ίδια εμφάνιση, σε όλα τα προαναφερθέντα με 3,5 ίντσες οθόνη, και τέλος, iPhone 5 με μισή ίντσα παραπάνω οθόνη και σχεδιαστικά πολύ κοντά με το iPhone 4 και 4S. Αν κι είμαι iPhone fan κι ίσως αποκτήσω μια μέρα ένα, δεν μπορώ να μιλήσω άσχημα για τη samsung για το design των συσκευών της. Έχω πιάσει στα χέρια μου το s3 κι είναι φοβερό.

Teo

E,ρε κόλλημα..!
Υπάρχουν πολλά και αξιόλογα πλέον κινητά στην αγορά παιδιά..
Οι ίδιοι και οι ίδιοι σχολιάζουν για τα πλαστικά,τα αλουμίνια,τα γυαλιά,τους πυρήνες και τις οθόνες !
Αν μαζέψετε τα post που έχετε κάνει εδώ μέσα τότε θα κατασταλάξετε στο κινητό που θέλετε και πλέον υπάρχει(one-Z-920-i5)..Αφήστε τους άλλους να ψωνίζουν το φτηνιάρικο Galaxy τους και όπου τους βλέπετε να τους λέτε “κορόιδα” που αγόρασαν αυτό το τηλέφωνο.
Τον επόμενο Μάρτιο θα έχουμε μια εικόνα για τα κινητά που είναι ναυαρχίδες και ποιο έχει επιζήσει στη μάχη της αγοράς(και ποιο θα υποστηρίζεται ακόμα).
Χαίρεται..

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ νομίζω μία θήκη σε smartphones.Πολλές φορές μάλιστα δείχνουν το κινητό πιο όμορφο όπως το galaxy s2 κατά τη γνώμη μου που εμένα μου αρέσει πιο πολύ με μία gel θήκη που του έχω παρά σκέτο! Υπάρχουν πολύ ωραίες θήκες που κάνουν το κινητό πιο καλό ακόμα και στο κράτημα.Και γιατί να έχεις το άγχος μην φαγωθεί στις γωνίες, στα πλαϊνά κλπ? Άσε που αν πέσει το προστατεύει πολύ. Και ξεκολλήστε με τα “πλαστικά”! Κινητά είναι,δεν είναι υλικά να χτίσεις σπίτι.

Jimakos… ΟΤΙ να’ναι φιλε μου εισαι πραγματικα.. Δε θα μιλησω στη γλωσσα σου γιατι απλα δε ξερεις τι λες..
Οσο για το S IV ας εχει και χαρτι… Το θεμα ειναι να κανει τη διαφορα γιατι εχει αξιους ανταγωνιστες οπως φαινεται μεχρι στιγμης, αλλα αυτο θα το πουμε μετα την κυκλοφορια των συσκευων.

DimitriS

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς πάντως εγώ όσα άτομα έχω δει που έχουν είτε iPhone είτε Galaxy S3 είτε κάποιο HTC και γενικά ένα κινητό με 450++ € οι 8 στους 10 το έχουνε σε θήκη και οι υπόλοιποι 2 στους 10 δεν το βγάζουν από την τσέπη τους και να το ακουμπίσουν σε ένα τραπέζι για μην γρατζουνιστεί απο πίσω. Και για να λέμε και την αλήθεια στην περίπτωση του iPhone αυτό παίζει να γίνεται σε 9 στους 10 ή ακόμα και 10 στους 10. Απλά σκεφτείτε… δεν υπάρχει περίπτωση να μπείς σε ένα μαγαζί ακόμα και παρακμιακό και να μην βρείς θήκη για το iPhone. Ε αν έχεις ένα, όπως και εγώ, θα πάρεις μια!!!

sanegain

ΓΟΥΣΤΑΡΩ που σε θέμα του Galaxy S IV το 80% των πόστ είναι απο Apple funboys….

ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ SAMMY !!!

Είτε με πλαστικά έιτε με πιο “premium” υλικά το S IV θα πουλήσει σαν τρελό…το αν το αγοράσω εγώ θα σας το πώ μόλις ανακοινωθεί και αξιολογήσω το εάν αξίζει η αγορά του…Σε αντίθεση με τους περισσότερους που έτρεχαν να αλλάξουν τα 3G τους σε 3GS και τα 4άρια τους σε 4S πληρώνοντας χρυσάφι …..ΧΩΡΙΣ να γνωρίζουν καν τον λόγο….δεν μιλάω φυσικά για εμάς εδω μέσα που γνωρίζουμε αλλά για το “ευρύ κοινό” …

gblog_21

@jimakos 1979 πραγματικα εκλαψα στο γελιο με αυτα που γραφεις.μαλλον σε αλλο κινητο αναφερεσε γιατι το iphone “για power users”…χιχιχι χρηστης και iphone ( με jailbreak)που το κραταω ακομα για να παιζει η διχρονη κορη μου!για σοβαρες δουλειες εχω το nexus 4.οχι φιλικα αλλα ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ.

kotsios1998

ναι απορροφα ενεργεια αυτο το πλαστικό και μαλιστα περισοτερο απο αλλα υλικα ανταγωνιστων..γι΄ αυτο στα drop test ειναι χαλια και ακόμη και το sony xperia z που ειναι ολο γυαλι δεν καταλαβαινει τιποτα..το htc one δεν το ειδα σε drop test αλλα δεν πιστευω να ειναι ευθραυστο γιατι ειναι αλουμινιο

Ζαφειρης

Προφανως και θα ειναι απο πλαστικο.. Η εταιρια εχει ηδη παρουσιασει νεα μοντελα κινητων και ταμπλετ για το 2013 και δεν αλλαξε κατι οπως τα ειδαμε.Αν ηταν να αλλαξει πολιτικη στα υλικα θα το εκανε και στο galaxy note 8 πχ.Δεν το εκανε οποτε ημουν σιγουρος απο εκεινη τη στιγμη οτι το s4 δε θα εχει καποια ιδιαιτερη αλλαγη στα υλικα κατασκευης.

Yannis

Με Onebody σε δυο χρόνια που θα αρχίσει να χαλάει η μπαταρία τι θα κάνεις;

nthegrpap

ποιότητα υλικών και
κατασκευής Motorola
Παράδειγμα το RAZR…
Βέβαια θα πει κάποιος
Ποία Motorola που ακόμα
Δεν έχει βγάλει τετραπύρινο.
Στον τομέα υλικών και κατασκευής
Δίνει μαθήματα στις άλλες εταιρίες.

Φίλιππος

Πιστεύω ότι για άλλη μια φορά, θα έχει τη χειρότερη ποιότητα κατασκευής σε σχέση με τον ανταγωνισμό…Αλλά, για άλλη μια φορά θα πουλήσει περισσότερο απ’όλα! Και όχι απαραίτητα επειδή θα είναι καλύτερο, αλλά επειδή έχει πλέον πολλά fun boys-πρόβατα που θα έπαιρναν ότι και να έβγαζε (φάνηκε και από το poll του Techblog που το ψηφίζουν πριν καν το δούνε!) και επειδή έχει καλύτερο μάρκετινγκ σε σχέση με τους android ανταγωνιστές.
ΥΓ.: Ε όχι και θήκη σε κινητό των 700 ευρώ…Το παίρνεις για να το χαίρεσαι! Αν είναι να το πάρεις και να φοβάσαι να το χρησιμοποιήσεις, πάρε τρία με 200 ευρώ και να σου μείνουν και 100 για να βάζεις κάρτα για να μη κάνεις αναπάντητες!!!

George

Θα είναι στιλ SII. Πλαστικό με μεταλλική υφή…

Dimos

Φίλιππος για ποιο λόγο αν έχει πλαστικό και το πάρω να είμαι πρόβατο?…2011 Best smartphone GSII, 2012 best smartphone GSIII…Το πλαστικό μας φταίει?…Είναι ο βασιλιάς του Android, πάει και τελείωσε…τι ψάχνεις τώρα?…Εσύ ρε τσομπάνε τι έχεις? δεν μας είπες…

Φίλιππος

Dimos, μάλλον δεν ξέρεις να διαβάζεις…Ή είσαι ανίκανος να κατανοήσεις αυτά που διαβάζεις! Αλλά όπως λέει και ένα γνωστό ρητό, “όποιος έχει τη μύγα…Να τη φέρει πίσω!” Μη καρφώνεσαι τόσο, δεν κάνει! Η μεγαλύτερη προσβολή για τα πρόβατα, είναι να τους αποκαλέσεις πρόβατα! Εξ ου και η αντίδραση!
Έχω HTC, Sony, Motorola και φυσικά Nokia! Είχα και GS3 για περίπου ένα μήνα.

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

Πάντως ρε παιδιά μην πορώνεστε τόσο…ούτε η “Sammy” ούτε η Apple είναι γκόμενές σας. Ούτε φράγκο θα πάρουμε από αυτές αν λυσσάμε τόσο! Κουβέντα κάνουμε για κινητά απλά επειδή είμαστε gadgetάκηδες. Στο φινάλε ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ είναι. “Δώσε πόνο” λέει ο άλλος, ο άλλος βγάζει σκάρτα όλα τα άλλα πλην apple, χαλαρώστε λίγο…

thanos3

Εγω παλι πιστευω, πως για να λεει κατι αναμεσα σε premium και πλαστικο….μαλλον κατι σε ματ ή τελος παντων κατι σε πολυ καλης ποιοτητας πλαστικο….

Δημήτρης

@kostas έχω το ipad 3και το έχω χωρίς κάποιο κάλυμμα γιατί φίλε μου άμα θες το κινητό ή tablet, ipad το προσεχης σαν τα ματιά σου η μη σου πω σαν να είναι το ίδιο σου το σώμα !!!!

Peasant

@ ΛΕΩΝΙΔΑΣ, +1000

Γκατζετακηδες χωρις την επιγνωση οτι ειναι γκατζετακηδες…κανουν λες κ πλακωνονται για τις οικογενειες τους….καταντια…..καλα μας κανουν οι εξω….αυτοί ειμαστε…

tasos1994

πλαστικο ομως κακης ποιοτητας…συγκρινετε το πλαστικο της σαμσουγκ μ αυτο της νοκια!!!…

Μερκούριος Μπαϊράμης

@Dimos Σιγά ρε φίλε που όποιος διαφωνεί μαζί σου είναι τσομπάνος. Δεν είναι πρόβατα όλοι όσοι θα αγοράσουν το S4 φυσικά, αλλά πολλοί θα το κάνουν λόγω ονόματος και μόστρας, όπως φυσικά συμβαίνει και με το iphone. Καλώς ή κακώς άσχετα με τις δυνατότητες των iphone και των samsung s series, είναι τα κινητά που αναγνωρίζονται από τον πιο αδαή και πολλοί τα παίρνουν απλά και μόνο για λόγους εντυπωσιασμού. Στο θέμα μας τώρα αν δεν έχεις πρόβλημα με τις θήκες που αυξάνουν το μέγεθος των ήδη τεράστιων tabletόφωνων φυσικά και δεν σ’ ενοχλεί το πλαστικό της S σειράς αφού δεν θα το αισθάνεσαι. Αλλά είναι τελείως υποκειμενικό, εγώ ας πούμε προτιμώ να έχω μια θήκη που να μπαίνει ολόκληρο το κινητό μέσα τύπου φωλιάς και να το βάζω μ’ αυτήν στο παντελόνι μου π.χ.(ευτυχώς έχω κινητό που χωράει ακόμα στην τσέπη και δεν χρειάζεται να κυκλοφορώ με μπανάνα) και να το βγάζω όποτε μου χρειάζεται. Μ’ αρέσει να έχω άμεση επαφή με το τηλέφωνο γι’ αυτό και τώρα με το gorilla glass που έχει πολύ καλή αίσθηση στην αφή δεν χρησιμοποιώ ούτε screen protector. Είναι ανάλογα λοιπόν πως δουλεύει το κινητό ο καθένας στην καθημερινότητα του, απλά είναι λίγο… Συνέχεια »

tasos1994

+1 μερκουριε βεβαια οσοι θελουν να κανουν επιδειξη αγοραζουν αι φοουν νομιζω…εχω κατι φιλους που θελουν ολοι αι φοουν κι αναρωτιεμαι τι γνωσεις τεχνολογιας εχουν…ειναι κακο να αγοραζεις ενα προιον λογω ονοματος!!!ας πουμε το τρεχον καλυτερο κινητο ειναι το εζ…θα ναι κριμα να μην παει καλα επειδη πανω γραφει σονυ…!!!

manolo

Παιδια δεν ξερω για εσας αλλα εγω σημερα επιασα το sony xperia z στα χερια μου και μου αρεσε παρα πολυ και μαλλον θα ειναι και το επομενο μου smartphone.
Τωρα οπως ειπε και ενα παλικαρι πιο πανω ειναι απλα κινητα και τιποτα αλλο.
Ειναι καθαρα το τι γουστα εχει ο καθενας και με το τι αναγκες του θα καλυψει.
Και βεβαια πανω απο ολα ειναι η ΤΙΜΗ.

Kostas K.

Ότι και να λέτε για τα πλαστικά η Samsung είναι η μοναδική εταιρία που ακούει τόσο πολύ τους πελάτες της…Δεν είναι τυχαίο οτι είναι η μοναδική εταιρία που έχει ακόμη αποσπωμενη μπαταριά στα κινητά της… Οπότε ο,τι και να βγάλει θα χει ακούσει πρώτα τι προτιμάει ο κόσμος να βγάλει.. Κάποιους θα αφήσει ευχαριστημένους κάποιους άλλους όχι…Τι να κάνουμε τώρα? Δόξα το θεό επιλογές έχουμε πάρα πολλές δεν θα πεθάνουμε κι όλας αν βάλει η Samsungh Πλαστικό ή γυαλί στο τηλεφωνο της…Μην τρελαίνεστε!

panos13

@tasos1994 Αυτο που αναφερεις συμβαινει πλεον και με την επωνυμια του Galaxy. Για παραδειγμα αν η Sammy βγαλει ενα εξησου δυνατο τηλεφωνο με το xperia z αλλα κατασκεβασμενο απο πλαστικο ως συνηθως αμφιβαλεις οτι θα πουλησει 4x φορες αποτι το xperia? Εμενα μου αρεσουν τα Wp απλα δεν μπορω να μην αναγνωρισω την κοριφαια ισως ποιοτητα κατασκευης του xperia Z. To σημαντικοτερο χαρακτηριστικο σε ενα κινητο ειναι η ποιοτητα κατασκευης του. Τo αν θα εχει τον s4 pro η τον snapdragon 600 ειναι μηδαμινης σημασιας εκτος αν καποιος δεν εχει κοινωνικη ζωη και θελει να βλεπει τα benchmarks για να ειναι ευτιχισμενος.

Greg

‘Εχει διαφορά πλαστικό απο πλαστικό και ας λέμε ότι θέλουμε.. Τα πλαστικά του Lumia 920 σου δίνουν την αίσθηση του premium και σε θέμα ανθεκτικότητας ας μην το συζητήσω καν.. Τα πλαστικά του S3 τουλάχιστον σου δίνουν την αίσθηση του πλαστικού όπλου από το παζάρι.. Δεν είναι δίκιο να συγκρίνεις μια συσκευή που βγήκε πριν ένα χρόνο με μια συσκευή που κυκλοφόρησε πριν 3-4 μήνες αλλά ας προσπαθούμε να τονίζουμε τα λάθη που κάνουν οι εταιρίες για να τα διορθώνουν.. Είναι πολύ καλύτερο από το να τις υσπερασπίζόμαστε μέχρι τελικής πτώσεως και να έχεις και στο επόμενο κινητό τα ίδια..

ΝΙΚΟΣ Τ

AN ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΠΟΤΕ,ΛΙΓΟ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΣΤΙΚΟ. ΕΣΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑ,ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ ΦΟΒΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ,ΣΟΥΠΕΡ ΜΠΑΤΑΡΙΑ,ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΟ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΩΣ ΤΟ ΠΙΟ ΑΠΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑ (Π.X ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ F.M) ΣΥΝΔΥΑΣΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ SAR ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ SMARTPHONES,ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ.
ΕΞΑΛΛΟΥ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ,ΔΥΟ,ΑΚΡΑΙΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΙΝΗΤΟ ΑΠΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ. KAI YΠOΨH TIS EΠOXEΣ ΠOY ZOYME,ME ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥ ΠIO XAMHΛH TIMH AΠO TIΣ AΛΛEΣ NAYAΡXIΔEΣ.

Φίλιππος

@ Μερκούριος Μπαϊράμης +1
Αν χρησιμοποιώ θήκη, είναι στο ίδιο στυλ και φυσικά χωρίς screen protector! Τι να την κάνω τη θεϊκιά οθόνη, αν είναι να μη την ευχαριστηθώ στο έπακρο;

Greg

ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ CAPS LOCK ΦΙΛΕ… ΟΤΑΝ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΦΩΝΑΖΕΙΣ… αυτό…

@ΝΙΚΟΣ Τ Σόρρυ ξέχασα το tag..

Greg

@ΝΙΚΟΣ Τ Σόρρυ ξέχασα το tag..

ALEX

Σωστός Νικο Τ,όλα αυτά και κάτι ακόμα. Συχνότατες ενημερώσεις,αποσπώμενη μπαταρία και επέκταση μνήμης. Εμένα μου βγήκε ελατωματική μπαταρία από HTC onex και μου το κρατησαν στην αντιπροσωπεια 40 μερες για να ανοιχτει και να φτιαχτει με αλλαγη πλακετας.
Οποτε το πλαστικο δσεν ειναι η ουσια. Ασε που καθε μοντελο εχει καλυτερη ποιοτητα υλικου.

giorgio

Συγγνώμη, το S3 που έχω και είναι πλαστικό, αφήνει άψογη αίσθηση σε όλα. Αν εξαιρέσουμε το ότι θα μπορούσαν να δώσουν μια ματ υφή στο πίσω μέρος για να είναι πιο σταθερό στο χέρι. Κατά τα άλλα, αυτός ήταν και ο δικός μου φόβος όταν διάβαζα για “πλαστικό αυτό, πλαστικό εκείνο”. Μια χαρά είναι.

Επίσης, έχω το πρώτο S και μπορώ να συγκρίνω. Όντως το Galaxy S άφηνε μια “φθηνή” αίσθηση. Το S3 σε καμμία περίπτωση. Και για το μέγεθός του, “κάθεται” πολύ καλά στο χέρι.

Προσωπική μου γνώμη, πάντα.

Dimos

Φίλιππος μήπως μας είπες καλά παιδιά και δεν το καταλάβαμε? Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με τις άλλες εταιρείες…Και αν δεν μ αρέσει το S4 θα πάω για HTC One που είναι κινητάρα…Προφανώς μπήκες για να κράξεις την Samsung Και τους κατόχους των κινητών της.. Τι θα μου πεις ότι δεν κατάλαβα δηλαδή? Για πες μας εσύ που κατάλαβες.

Μερκούριε, εγώ δεν το έχω για μόστρα το S3… Και στην δουλειά μου το χρησιμοποιώ και επίσης ασχολούμαι με ποιο εξειδικευμένα πράματα καθώς τα επισκευάζω κιόλας όχι μόνο σε επίπεδο Hardware αλλά και software… Άντε καλό σας απόγευμα τώρα.

Thodoris1988

Μπραβο σε ολους τους κολλημενους. Αλλο ενα αρθρο το κανατε Ολυμπιακος – Παναθηναϊκος… Ρε δεν πατε να παρετε οτι θελετε; Ο καθενας αγοραζει οτι θελει, οτι θεωρει καλυτερο για αυτον, ελεγχει τα χαρακτηριστικα της συσκευης, ελεγχει τα 50ευρα στο πορτοφολι του η βγαζει την πιστωτικη του καρτα για ατοκες, αγοραζει και μια θηκη για να το προσεχει γιατι καλως η κακως κανενα iPhone 5, κανενα OneX, κανενα Ζ και κανενα S3 δεν ειναι 3310 και 3410!!!

Panos7GR

@jimakos1979: Γειά σου ρε Τζιμη χακερα!!! Πρώτον, χαίρομαι πολύ που σε έκανα να γελάσεις έστω και αν γελασες σαν χαζοχαρουμενο χωρίς λόγο, επειδή δεν διάβασες τι έγραψα! Δεν μίλησα γενικά για έναν τυχαίο Android user. Μίλησα συγκεκριμένα για έναν έμπειρο και ψαγμένο Android user που θέλει να αγοράσει το S4 (και όχι ένα τυχαίο Android smartphone, όπως είπες) γιατί πολύ απλά θα είναι τούμπανο σύμφωνα με τις φήμες, και θα θέλει να το ξεζουμίσει φτάνοντας το στα όριά του. Αυτός είναι ο power user που θα αγοράσει το S4 που ανέφερα!!! Και δεύτερον, δεν θα αρχίσω να ασχολούμαι με αυτά που είπες… Το ξέρεις καλά εσύ και όλοι όσοι διαβάζουν αυτό το άρθρο, ότι αυτά που είπες είναι μπούρδες! Μιλάς για multitasking στο iOS, όταν με το που πατήσεις το γαμ…ενο home button η εφαρμογή ΚΛΕΙΝΕΙ και όχι παγώνει. Το iOS για δικούς της λόγους η Apple δεν το έκανε multitasking, αλλά του έφτιαξε ένα δικό της σύστημα, πρωτότυπο για την εποχή του, ψευδο-multitasking. Η μόνες εφαρμογες που τρέχουν παράλληλα στο σύστημα (αυτό είναι multitask) είναι εκείνη της μουσικής και η εφαρμογή και η εφαρμογή που διαχειρίζεται τις τηλεφωνικές κλήσεις. Και μου λες ότι κάνεις τα πάντα με το jailbroken… Συνέχεια »

Γιάννης

Αλλο μια κατοικία με επένδυση πέτρα μέσα έξω
και άλλο μια με απλό κλασσικό τοίχο με χρώματα…
Το νοών νοειτο και τα πολλά περισσεύουν..
Οτι πλερουα παίρνεις…
Οπότε για κάτι high end δεν περιμένεις απλό χρωματισμενο τοίχο…

P.s.: κάποτε ένας σοφός…
Υπάρχουν δυο κατηγορίες ανθρώπων..
Οι μεν θέλουν τα high end, τα πέτρινα σπίτια και τα ακριβά αυτοκίνητα
και προσπαθούν να φτάσουν εκείνους που τα έχουν
Και οι δε, απλά ζηλεύουν και το μόνο που κάνουν
ειναι να κριτικάρουν και να λασπολογουν αυτούς που τα έχουν…

Τα σέβη μου στη παρέα…

Greg

@Γιάννης Θα διαφωνήσω σε αυτό. Αν έχεις τα λεφτά να πάρεις το Galaxy S IV έχεις να πάρεις και το iPhone.. Αν αποφασίσεις και έχεις τα λεφτά να δώσεις 600 ευρώ για smartphone δεν νομίζω να μην έχεις να δώσεις άλλα 200. Είναι καθαρά θέμα επιλογής.

Μερκούριος Μπαϊράμης

@Dimos
Φίλε όπως λέει και ο Φίλιππος, μάλλον δεν ξέρεις να διαβάζεις. Εγώ αναφέρθηκα σε ΠΟΛΛΟΥΣ χρήστες των δύο συγκεκριμένων smartphone οποιασδήποτε γενιάς(s series και iphone) που θα αγοράσουν τα συγκεκριμένα κινητά μόνο λόγω του brand name τους και χωρίς να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες τους ή χωρίς να συγκρίνουν καν τα χαρακτηριστικά τους με άλλα κινητά που τ’ ανταγωνίζονται πριν τ’ αγοράσουν. Κι ο τσομπάνος όπως τον λες ο Φίλιππος αν διαβάσεις καλά σου είπε πως ΠΟΛΛΟΙ χρήστες samsung είναι πρόβατα-fan boys δεν είπε πως όποιος πάει να το πάρει το S4 ή έχει κάποιο άλλο samsung χαρακτηρίζεται έτσι φυσικά. Μπράβο σου που ασχολείσαι εις βάθος με το κινητό, όντως έχει τεράστιες δυνατότητες κανείς δεν μπορεί να αναιρέσει την πολύ καλή δουλεία που κάνει η samsung και είναι πρώτη στον κόσμο αυτή την στιγμή. Απλά κάποιοι βλέπουν αντικειμενικά κάποια πράγματα και άλλοι τα βλέπουν εξιδανικευμένα. Η επισκευή software δεν μπορώ να καταλάβω πως είναι εφικτή αλλά τέλος πάντων.

Λεωνιδας

ποια αισθηση αλουμινιου κ γυαλιου λετε μωρε;αφου 9 στους 10 τα εχετε ντυσει με πλαστικη θηκη πλακα κανετε;;;

Maria V

Κανεις σδε στεκεται σε βασικα οπως τιμη.μπαταρια,ακτινοβολια. ΣΔλσδ να πληρωσω ακριβα και να βραζω το κεφαλι μου; Η ακτινοβολια σαρ που λεει ο φιλος ειναι το βασικο κριτηριο,γι αυτο ο γαλαξιας ειναι σδυο σκαλια πανω φιλικος στον ανθρωπο.

vasilis_fr

Μου αρέσει αυτή η διαμάχη αν και πολύ θα ήθελα να ξερω τις ηλικίες όλων αυτών εδώ μέσα!! Παιδιά είναι απλό.. πλαστικό=φθηνό=εύκολη αντικατάσταση

Είναι ο πιο έυκολος τρόπος να κρατάς το κινητό καινούργιο και να μην το φοβάσαι!! Γρατσουνιστηκε; Έσπασε; Με 10 ευρώ έχεις καινούργιο!! Ας το κάνει αυτό κάποιος με γυαλί…μεταλλο κλπ… Αν δεν το έχεις σε θηκη (και άρα δεν το ευχαριστιέσαι) θα χτυπηθει και θα το κλαις!! Φθηνά εξωτερικά…ακριβά εσωτερικά!! Είναι φιλοσοφία!!!

tetra

Οι οπαδοί της Samsung είναι φανατισμένοι….

Nokia Lumia 920. Υλικο κατασκευής πολυκαρβονικό πλαστικό. Αντίδρασεις: ΕΠΟΣ/ΘΕΙΚΟ/ΜΑ ΤΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ.

htc One X. Υλικο κατασκευής πολυκαρβονικό πλαστικό. Αντιδράσεις: ΕΠΟΣ/ΘΕΙΚΟ/ΜΑ ΤΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ.

Samsung Galaxy SIII. Υλικο κατασκευής πολυκαρβονικό πλαστικό. Αντιδράσεις: ΠΛΑΣΤΙΚΟΥΡΑ/ΒΛΑΚΕΙΑ/ΨΕΥΤΙΚΟ.

Όταν είσαι πρώτος, όταν η συσκευή σου είναι με διαφορά η καλύτερη της αγοράς, όταν οι ανταγωνιστές σου έχουν βγάλει 2 μήνες πριν εκπληκτικές συσκευές και δεν πουλάνε μια επειδή το καταναλωτικό κοινό περιμένει τι θα ανακοινώσεις εσυ, πάντα θα υπάρχουν κομπλεξικοί που θα λένε βλακείες για σένα.

Προς το παρόν εγω περιμένω το Unpacked για να αποφασίσω μεταξύ S4/htc One/Xperia Z και θα τα πούμε σε ενα χρόνο οταν το S5 θα κυνηγάει τις άνω των 80 εκατομμυρίων πωλήσεις του S4 και οι υπόλοιποι θα αναρωτιούνται γιατί πουλήσαμε μόνο στους συγγενείς που τα δίνουμε 3 με 100 ευρώ.

Ζαφειρης

@tetra Μπορει το σαμσουνγκ να ειναι πολυκαρβονικο πλαστικο αλλα αφενος εχει αυτη τη γυαλαδα που χανει απο την ματ αισθηση αφετερου δεν ειναι συμπαγης κατασκευη, δηλαδη βγαζεις το καπακι και λυγιζει σαν τσιχλα.Τα πλαστικα του ειναι επιπεδου κινητων 100-150 ευρω.

George

Jimakos1979 μαλλον τα εχεις χαμενα φιλε μου η ζεις σε αλλο πλαντη αν θεωρεις τα iphone για power users.
Τωρα στο θεμα μας η samsung δε πρεπει να βγαλει το S4 με πλαστικο διοτι τα πανατα στην εποχη μας ειναι τι φαινεσαι και οχι τι εισαι. Αν βγαλει με γυαλι-αλουμινιο-ανθρακονιμα θα πουλησει σαν τρελη ασχετα τα προβληματα φθορας που θα εχει διοτι θα δημιουργησει brand για ολο το πακετο δυνατοτητες-υλικα.

tsekboy

Για τον φίλο που έγραφε για σπιτια με επενδυσεις με πέτρα κλπ,
Για όσους τα σκάνε για τη μόστρα τους (κι οχι μονο στα κινητα)
Για όσους θέλουν κάτι “premium” (με premium μεγαλώσαμε άλλωστε στο χωριό Ελλαντιστάν) γιατί έτσι τσιμπάνε (κυριως) οι χαζογκόμενες

θ απαντήσω με 2 ρητα με το ιδιο νοημα

“Τα ράσα δεν κάνουν τον παπά” & “το make up δεν κρύβει το κενό”

κάποιος που πούλησε το iphone του και με 370+ ευρώ λιγότερα, κάνει πολλά περισσότερα μ ένα nexus4 κι ας μην το αναγνωρίζει καμία χαζογκόμενα-κάγκουρας.

Silender

“μια χαρα multitasking κανει το ios”

ωραίο ανέκδοτο.

Goodis

Αυτά είναι από την πλαστικούρα της Samsung φτάσαμε στο Multytasking του IOS !!!

Silender

Να δούμε η Aplle πότε θα φτάσει εκεί 😉

jimo

@teskboy καγκουρες πλεον ειναι οσοι εχουν samsung και android απλα δεν το εχουνε συνηδιτοποιησει ακομα εχει αλαξει η ταξη πραγματων!!

και εγω ειμαι κατα toy branding αλλα αυτο οτι με το nexus κανεις ποιο πολλα το θεωρω τραγικο ισως να κανεισ και λιγοτερα!! εκτοσ αν αναφερεσαι σε αλαγη rom και καποιο καινουριο λειτουργικο οποτε εκει μιλαμε απλα για χομπι οχι κινητο τηλεφωνο!!

@silender η apple ειναι ειδη πολυ μπροστα απλα εσεις δεν το ξερετε ακομα γιατι δεν εχετε γνωσεις και πιστεψε με και γω δεν γουσταρω αυτους που παιρνουν iphone και galaxy μονο για το ονομα!!

Silender

Μα σε πιστέυω, εγώ δεν έχω γνώσεις και δεν ξέρω ακόμα

😀

jimakos1979

@Panos7GR σιγουρα μεγαλοσ χακερασ δεν ειμαι αλλα δεν μπορεισ και εσυ να με κρινεις γιαυτο δεν χρειαζεται να μου λεσ να προσεχω ! καλυτερα προσεχε εσυ μην χτυπησεις καμια μυτη στον πολυελαιο!! για την ιστορια ξεκινησα με το θρυλικο xperia x10i στις 4 ιντσες (ειχα και πολλεσ μουφες οπως vodafone joy 845,huawei ideos ,zte skate) galaxy s plus και galaxy s3 και ολα αυτα οταν βγηκαν καινουρια τα πειρα, οπου και εμαθα να κανω αλαγη rom αλλα ειλικρινα δεν θα κατσω να σου εξηγησω τωρα! αν πιστευεις οτι δεν μπορεις να τρεξεις Linyx, windows 95 , kai ubuntu χωρισ παντα να ειναι εντελωσ λειτουργικα και με ολα τα προβληματα τους σε android κινητα σιγουρα δεν ξερεισ και πολλα για να εχεισ τοσο μεγαλη αποψη ! το να πιστευω σε ενα μυθικο πλασμα που λεγετε Power user και ζει στα παραμυθια το θεωρω λυπητερο το λιγοτερο και το galaxy s4 το πολυ να εχει κανα 2 χαζομαρεσ παραπανω απο τον ανταγωνισμο σιγα το τουμπανο μην σκασει! και σε 2 μηνες ολα τα κινεζικα τα ιδια θα εχουνε οποτε ντζαπα τα λεφτα λεω εγω και δεν παιρνω κινεζικο καλυτερα!! οσο για το multitasking εχεισ δικιο δεν λεω να λεμε και αληθειες αλλα… Συνέχεια »

jimo

@Κώστας Βλαχάκης η διωξε μας απο εδω η μην κανεις υποδιξεις !

jimo

να σε καλα ρε κωστα ξερω οτι κολαω ασχημα αλλα δεν μπορω να αντισταθω στην αντιπαραθεση!! χααχααχχ στο τελοσ ολοι φιλοι παλι θα ειμαστε!!

iceman ( the legend )

Ειμαι πρώην καπνιστής, 9 μηνες τωρα με ηλεκτρονικο τσιγαρο,
χθες αγόρασα ενα νεο που στη συσκευασια δινει 2 πληρη τσιγαρα, μπαταριες ντυμενες με full αλουμίνιο, καπακια επισης, βαμμενα ολα λευκα με εξεραιτικης ποιοτητας χρωμα με υφη σαν μεταξι-γομα με διαφορα μεσα, απο φορτιστη μεχρι ατμοποιητες κλπ κλπ, ολα μαζι 20 ευρω.
samsung MH MAΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ! Δεν τρώμε κουτόχορτο!
Δηλαδη αν το κανουν πιο ποιοτικο θα τους στοιχισει οχι παραπανω απο 5-10 Ευρω…
τοτε αντι να το κοστολογισουν 700 ας το κοστολογισουν 710!!!
κανεις δε θα μιλησει και θα ναι ολοι ευχαρηστιμενοι!
και τα περι απορρόφησης κραδασμων… ΜΠΟΥΡΔΕΣ!!!
κανενα μεταλλικό νοκια η γυάλινο apple δεν ειναι πιο ευθραυστο απο τα πλαστικα-φλουδες που χρησημοποιουν οι κατοχοι samsung

t65

Μια και το γραφου κατι φιλοι παραπανω,αληθεια,πιο απο τα σουπερ αυτα τηλεφωνα εχει την περισσοτερη ακτινοβολια? Βλεπω μοκο απο πολλους και ανησυχω.

Panos7GR

@jimakos1979: Και θα το ξαναπώ! Είπες μπούρδες και μου το επιβεβαίωσες!! Το θεωρείς προσβλητικό; Εγώ τι να πω που μας κοροϊδεύεις μες τα μούτρα;; Πέφτεις σε αντιφάσεις… Μια λες ότι είχες Android πριν 4 χρόνια και τώρα λες ότι είχες από το x10 (έτος ανακοίνωσης 2009, ήρθε Ελλάδα αν θυμάμαι καλά το 2010) έως το S3 (2012). Μετά είπες ότι πέρασες στο κινητό σου Ubuntu, Windows, Linux (και εξακολουθώ να απορώ, τι εννοείς λέγοντας Linux;) κι ύστερα λες “τρέχεις”… Άλλο “περνάω” κι άλλο “τρέχω”. Με emulators κι εγώ τρέχω της Παναγίας τα μάτια, άμα γουστάρω! Επίσης αναφέροντας το iOS ότι είναι γραμμένο σε Unix(;)… Τι να σκεφτώ τώρα; Ξέρεις τι είναι το Unix; Οπότε για ποιό λόγο να συνεχίσω τον διάλογο μαζί σου; Αφού όλο σε αντιφάσεις πέφτεις, δεν ξέρεις τα στοιχειώδη και ότι ψιλοξέρεις κι έχεις ψιλοδιαβάσει μου τα αραδιαζεις για να δείξεις τι; Να εντυπωσιασεις τους λοιπούς αναγνώστες που δεν ξέρουν; Το μόνο που καταφέρνεις είναι να εκτιθεσαι… Γι αυτό άστο! Πες απλά ότι είχες μια κακια εμπειρία με κάποια low-end Android συσκευή και βρήκες το ιδανικό στο iPhone σου. Εκεί θα τελείωνε η συζήτηση γιατί είναι γούστα… Άλλο βολεύει εμένα κι άλλο εσένα. Κι αυτό δεν θα… Συνέχεια »

jimo

@Panos7GR ελα να σου δειξω ποσο ασχετος εισαι και ας με πεταξει και ο βλαχακης και οποιος θελει !! μαλον κολασ στις λεπτομεριες εγω το x10 το πειρα τελη του 2009 (δεν θυμασαι καλα)οταν απολυθηκα απο το στρατο μεταχειρισμενο απ οενα φιλο μου και γιαυτο το θυμαμαι πολυ καλα και τωρα εχουμε αρχεσ 13 σχεδον 4 χρονια μιλαμε! τωρα αν δεν ξερεισ μαθηματικα λυπαμαι πανε στην πρωτη δημοτικου!! επισης αν δεν ξερεις οτι το ios ειναι ΒΑΣΙΣΜΕΝΟ στο συστημα unix εισαι σιγουρα ασχετος! και αν δεν ξερεις οτι το android ειναι ΒΑΣΙΣΜΕΝΟ στο linux τοτε παλι εισαι ακομα ποιο ασχετος και εχεισ και θρασος!! επισης επειδη εισαι και πανασχετος σου παραθετω το πρωτο βιντεακι με linux σε android που βρηκα στο youtube για να δεις και εσυ και ολοι ποσο ευκολο ειναι τωρα αν ειναι 100% λειτουργικο εγω δεν το καταφερα ποτε οσο ασχολειωμουνα με αυτα!! και οσο για ubuntu ακομα τωρα σκεφτονται να φτιαξουν εξολωκληρου λειτουργικο ubuntu για κινητα ακομα δεν εχει τιποτα ετοιμο! τωρα αν παιζεισ εσυ με τις λεξεις περναω και τρεχω εισαι παιδι ακομα!! https://www.youtube.com/watch?v=ls-Du9qW8Go παρακατω ακολουθει ubuntu https://www.youtube.com/watch?v=I0PNsnNe3E0 και παρακατω windows https://www.youtube.com/watch?v=JWkqMmtSJRE ασ μου επιτρεψει ο κωστας τους συνδεσμους γιατι ψευτης σαν μερικουσ δεν ειμαι… Συνέχεια »

jimo

@panos7gr και κάτι ακόμα αν θεωρείς το s3 το splus και το x10i low end κινητά που σου έλεγα ποιο πάνω τότε τι να πω αυτοακυρωνεσαι

nthegrpap

Παιδιά δεν θα κάτσουμε φαγωθούμε
για τα κινητά.
Τι να πω κι εγώ που γιατρός σε δημόσιο νοσοκομείο
μου ζητάει 4000-5000 €. για να βάλει έναν απινιδωτή.
45 λεπτά διαρκεί η μικρόεπέμβαση και
γίνεται με τοπική αναισθησία.

(ήρεμα ειρήνη ημίν)

tsekboy

@jimo

δευτερη φορά που δίνω εξηγήσεις σε σένα. Καλό θα ήταν αν είσαι ευέξαπτος ή νομίζεις οτι αναφέρομαι σε σένα κράζοντας κάγκουρες κατόχους iphone (ξαναλέω είχα το iphone4 2,5 χρόνια), να βουτάς τη γλώσσα στο μυαλό πριν απαντήσεις. (την προηγούμενη φορά που απάντησα στην επιθεση σου δεν είχες τι ν απαντήσεις μάλλον)

Κι αυτό γιατί άν κράζω κάτι είναι η συμπεριφορά του γυφτο-νεοέλληνα που προτιμά επειδή δεν έχει τίποτα να επιδείξει, να πλασάρει υλικά αξιάς για να κρύψει το κενό μέσα του.

Panos7GR

Πριν αρχίσω να πω το οτιδήποτε, οφείλω να σου πω φίλε Τζιμη, ένα συγγνώμη. Δεν είχα διαβάσει σωστά το δεύτερο σχόλιό σου και νόμιζα πως έχεις φύγει απ το Android εδώ και τέσσερα χρόνια. Ενώ εσύ είχες πει ότι είχες Android για 4 χρόνια. Επίσης είπα ότι αντιφάσκεις γιατί το SE Xperia X10 μπορεί να παρουσιάστηκε το 2009, αλλά κυκλοφόρησε το 2010, άρα όχι 4 χρόνια αλλά 3. Κι επειδή ήμουν σίγουρος ότι ανήκε και μάλιστα ήταν η ναυαρχίδα της σειράς Xperia 2010 βρήκα το εξής άρθρο που με επιβεβαιώνει: https://techblog.gr/mobile/sony-ericsson-xperia-x10-multirama-569-euro-5021/ . Δες την ημερομηνία! Και το low-end το είπα για τα Vodafone Joy, Huawei κτλ. Γιατί μόνο εκεί μπορώ να καταλάβω αυτά τα κολλήματα που σε ανάγκαζαν να βγάζεις την μπαταρία. Κι είναι απολύτως δικαιολογημένα γιατί τα συγκεκριμένα έχουν πολύ φτωχό hardware. Καλώς ή κακώς το Android είναι ένα σχεδόν πλήρες λειτουργικό σύστημα που αυτό μεταφράζεται σε μεγαλύτερες απαιτήσεις σε CPU και RAM. (Γι αυτό κάθε χρόνο τα hi-end κινητά έχουν μεγαλύτερο hardware) Δεν προσπαθώ να σε βγάλω, αλλά ο τρόπος που τα λες φίλε μου με κάνει να έχω αμφιβολίες. Είσαι πολύ απόλυτος στην άποψή σου ότι το Android είναι του πεταματού και καταλαβαίνεις… Επίσης όσα έχεις πει… Συνέχεια »

GiannisWST

Πω πω ειναι απίστευτο ποσο κολλημένοι ειναι κάποιοι. Μίσος για μια συσκευη που δεν εχει κάν κυκλοφορήσει!

Ρε παιδιά αφου υπάρχουν αλλα ιδιαίτερα site/forum γιατι δεν γράφετε οτι ΕΛΠΙΖΕΤΕ εκει πέρα. Ο Βλαχακης λεει για ολες τις ειδησεις και για πράγματα που δεν ειναι της αρεσκείας κάποιων.

Η προσπάθεια να διαβάσεις σχόλια και να βρεις καμία πληροφορία στο κενο πέφτει και εδώ. Γίνεται κουραστικό. Τα γνωστά άτομα ξεκινούν να γραφουν τα ΙΔΙΑ ξανα. Ποσο χαλια ειναι το android, ποσο χάλια ειναι οι εφαρμογές του κοκ.

Περιμενετε να αλλαξετε γνωμη στους αλλους ή να σας αλλαξουν? Γιατι ασχολείστε τοσο μερικοι συνέχεια μονο λάθος συμπερασματα θα βγάλει στο τελος… Αν δεν είστε σίγουροι για τις αγορές σας δεν σας φταίμε σε τίποτα..

Ναι μερικοι τολμούν να χρησιμοποιούν android και τους εξυπηρετει περισσότερο απο αλλα mobile λειτουργικα. Και ναι μάντεψε κάποιοι ήρθαν απο τον μαγικό κόσμο του iOS που όλα τα έχεις εκει τέλεια.

Τοσο μίσος για το android… Μετοχές…. Μετοχές… Ελπίζω να ξεκινήσει καθάρισμα κάποια στιγμη ο Βλαχακης στα σχόλια. Να ειναι σχετικα με το θέμα και όχι με τις ελπίδες κάποιων.

GiannisWST

Και δηλαδη γιατι να διαβάζω τα ιδια απο εσένα καθε φορα? πρεπει να δεχτω οτι γραφεις? αφου δεν με ενδιαφέρει η προσωπική σου εκτίμηση. Ποσο μάλλον η ευχή-κατάρα για το android.

Ωραίος είσαι. Εσυ να τα λες και να πρέπει να πιστέψω τις ελπίδες σου.

Ρε φίλε δεν έχεις αφήσει άρθρο που δεν μας κλαιγεσαι για τo χάλια android. Μην ξαναπαρεις ποτε σου. Ρίξε μαύρο στις εταιρίες που δεν σε κάλυψαν. Απλα κατάλαβε οτι δεν είμαστε όλοι το ίδιο, δεν εχουμε τις ίδιες ανάγκες, ούτε τις ίδιες προτιμήσεις. Και αν εσένα ΔΕΝ σε βολεύει κάποιον τον εξυπηρετει καλύτερα. Ποσο δύσκολο ειναι να το καταλάβεις αυτο? εχει γίνει το blog forum και κυνηγας τα σχόλια με το πιστόλι.

Θα έλεγα να βάλει ο βλαχακης σαν υπογραφη σχολίων κάτω και τα λειτουργικα ή την υπογραφη των συσκευών για να καταλάβουν κάποιοι οτι μερικοι που εχουν apple χρησιμχρησιμοποιούν και android.

md03582

Φιλε iceman, “εξαιρετικης” οχι “εξεραιτικης”!! (στην γωνια σε περιμενα!!! χεχεχε!!!) το s3 δεν ειναι απο πολυκαρβονικο κ ας λενε εκει στην samsung οτι θελουν. Ειναι ντροπη να βαλεις το s3 διπλα διπλα με το one x ή τα nokia lumia 800/900. και οχι, δεν χρησιμοποιω θηκη λαστιχο στο onex αλλα την δερματινη της htc και οποτε το βγαζω απο εκει, παντα μου δινει απιστευτη αισθηση ποιοτικης κατασκευης, ανταξιας των χρηματων που εδωσα.

jimo

@Κώστας Βλαχάκης δεν πιραζει οκ καταλαβαινω τι θεση σου ! δεν θα χαλαστω αλλο ελπιζω οχι και οι υποληποι αυριο θα περασουμε πολυ ωραια αρκει να μην αρχισει κανεισ την κουβεντα για λειτουργικα!! χαχχα 🙂

Peasant

Παιδια κ γω πολλες φορες εχω βγει off topic κ εχει μια-δυο φορες διαγραψει σχολια μου ο Κώστας Βλαχακης…αλλα ρε παιδιά τσακωνεστε κ αλληλοαπειλιστε εμμεσα και καθημερινα για λειτουργικα και ηεκτρονικες συσκευες?

Ουτε οι επαγγελματιες ανταγωνιστες κ εμποροι δεν κανουν ετσι….

Δουλειά εχετε, ψαχνετε, βρισκετε, θα σας κρατησουνε?

Στο σχολειο μιλατε καθολου για το τι συμβαινει στη ζωη σας, στους φιλους σας, στις σχεσεις σας, στους γονεις σας?

Κανα μπασκετακι, καμια μπαλιτσα, κανα ποδηλατο?

Κανα καφέ χωρις να σκύβετε με τις ωρες πανω απο ενα low-highend σκατόκουτο?

Αλλιως το εννοει ο Βλαχακης οτι “η τεχνολογια μας ενωνει”.

Καλύτερα ετσι οπως κανετε τραβατε σε κανα κομμα ή σε οργανωμενους οπαδους.

Αφου σαν τετοια τροχοσπιτα κανετε καποιοι καθε ωρα.

Get a life….πριν σας βρει αυτή…

Ειλικρινά αηδιασμενος…

GiannisMix

@Peasant το σωστοτερο off topic σχολιο που εχει γινει 😛 😉

Δημήτρης

“Τι υλικό θα έχει το νεοφερμένο Galaxy S 4,5,6” κτλ….
“Ποιο αντέχει περισσότερο στις πτώσεις…”’
“Ποιο μπαίνει με διαφορά ενός χιλιοστού του δευτερολέπτου γρηγορότερα στο Internet….”
“Ποιο είναι τετραπύρηνο, οχταπύρηνο και αργότερα δωδεκαπύρηνο….”
Ξυπνάτε ρεεεεε…. Αυτό θέλουν… Να μας έχουν με σκυμμένα τα κεφάλια και να μας απασχολεί συνέχεια κάτι από τα παραπάνω….
Ο καθένας παίρνει αυτό που του αρέσει και που μπορεί να αγοράσει με τα χρήματα του… Από κει και πέρα οι διαξιφισμοί είναι ΑΣΗΜΑΝΤΟΙ.
Διαίρει και βασίλευε…
Το πετυχαίνουν με τις ομάδες, με τα κόμματα, με την τεχνολογία… ΞΥΠΝΑΤΕ.

Νιο

Φανταζεστε να ναι ετσι????
https://www.youtube.com/watch?v=bYMbIMHdmBk

Billys

Το πλαστικο χαλαει ? Εσπασε ? Γρατσουνιστηκε ? με 2 ευρω πηρα αλλο καπακι απο το ebay κι εχω παλι καινουριο κινητο . Και ναι το πλαστικο απορροφα περισσοτερο τους κραδασμους σε περιπτωση πτωσης και καλυτερα να εκτονωθει επανω του το χτυπημα και να σπασει αυτο που κανει 2 ευρω παρα καποιο ζωτικο εξαρτημα μεσα στο τηλεφωνο που θα κανει 100 ευρω . Ναι οκ γαματο το γυαλι και το αλουμινιο , εχω και iphone , αλλα οταν παιρνω συσκευη για καθημερινη χρηση , δε θα με νοιαξει η φιγουρα οσο η πρακτικοτητα. Οσο για το νεο γαλαξια πιστευω θα εχει πολυκαρβονικο ‘η πλαστικο σε στυλ γομας . Το καπακι θα ειναι αποσπωμενο αλλα ισως σε στυλ meizu . Για μα δουμε

iceman ( the legend )

εξερετικις πιοτιτας!!!
ετσι γιατι μπορώ!
md03582 σωστοοοος!! χεχεχεεχεχεχεχεχε

uo

εγω πάντως από τις δηλώσεις κατάλαβα ότι πάλι πλαστικό θα είναι…ίου….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.