Samsung Galaxy S IV, Περιμένουν να πουλήσει όσο όλα τα Galaxy S μαζί

100 εκ. τεμάχια Samsung Galaxy S IV εκτιμούν αναλυτές της Jefferies & Company ότι θα πουλήσει η Samsung δημιουργώντας μεγάλη ζήτηση στην αγορά ηλεκτρονικών εξαρτημάτων με αποτέλεσμα οι κατασκευάστριες εταιρείες να πρέπει να επιλέξουν στρατόπεδο μιας και κάποιες από αυτές είναι ήδη και προμηθευτές της Apple για το iPhone.

Πριν ένα μήνα επίσημα η Samsung ανακοίνωσε ότι συνολικά τα Samsung Galaxy S smartphones έχουν πουλήσει 100 εκ. τεμάχια – 40 εκ. το S III, 40 εκ. το S II και 20 εκ. το πρώτο μοντέλο Galaxy S.

Το Samsung Galaxy S IV αναμένεται να ανακοινωθεί πριν το καλοκάιρι και φημολογείται ότι θα έχει οθόνη 4.99″ τεχνολογίας Super AMOLED ανάλυσης FHD 1920×1080 pixels, οκταπύρηνο επεξεργαστή Exynos Octa, μνήμη RAM 2GB και κάμερα 13 Megapixel.

Όταν με το καλό ανακοινωθεί θα έχει να αντιμετωπίσει τα Sony Xperia Z, HTC One (M7), το LG Optimus G Pro (5.5″ εφόσον έρθει Ευρώπη) το επόμενο iPhone 65S) και το φημολογούμενο Motorola X.

Samsung Galaxy S IV Ελλάδα, Samsung Galaxy S IV, Περιμένουν να πουλήσει όσο όλα τα Galaxy S μαζί

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

65 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Billys

Κωστα διαφωνω οτι εχει να αντιμετωπισει το επομενο iphone . Ειναι σε αλλη κατηγορια . Το 4αρι ειναι ταμπλετοφωνο ενω το 5s ειναι στη μεσαια κατηγορια .

Δημήτρης

H Jeffrey & Copany (LOL) πάντως εκτιμά ότι λεφτά υπάρχουν για να αγοράσουμε!!!

Πανος.Λαστ

στους ανταγωνιστες τωρα λιγο δυσκολο να εχει αυτα τα τηλ γιατι οπως μας εχει δειξει η ιστορια θα βγαλουν αλλη ναυαρχιδα ολες οι εταιρειες για να ανταγωνιστουν το θηριο(αν ειναι) galaxy iv

Δημήτρης

Παιδιά θα έχει οκταπιρινο επεξεγαρστη

Kostas K.

Το φωνάζω εδώ και καιρό…Το hype που έχει δημιουργήσει η samsung με την σειρά galaxy s είναι τόσο μεγάλο που δεν πρόκειται κανένα xperia z, Htc one και lg να το κοντράρει…Το μόνο android τηλεφωνο που θα μπορούσε να το χτυπήσει στα ίσια αν είχαν “προνοήσει” εκεί στην google είναι το Nexus 4 αλλά λέτε η Google να θέλει να κονταροχτυπηθεί με τον βασικό της παίχτη στις android συσκευές? Γ αυτό βλέπουμε nexus συσκευές με το σταγονόμετρο…

pao13

λιγο μεγαλη ιδεα δεν εχουν για τη σαμσουγκ ;;;;

μιχαλης

Λογικο ειναι να κανει τοσες πωλησεις με το νεο Samsung Galaxy S IV μονο αν αλλαξει ομως το desing!!!!!

Δημήτρης

Όταν μία εταιρία εκτιμά ότι μία συσκευή της θα έχει τόσο μεγάλη αποδοχή από τον κόσμο (άρα μεγάλα κέρδη από τον μεγάλο όγκο πωλήσεων) φροντίζει να την τιμολογήσει χαμηλά ώστε να επιτύχει ακριβώς αυτό τον στόχο… εκτός και αν πρόκειται για hype οπότε και εκεί δεν κρίνεται η εταιρία, η συσκευή της ή η τιμολογιακή πολιτική της αλλά ο ίδιος ο κόσμος!!!

Γιώργος Μ.

@pao13
Άδικο έχουν? Δες την πορεία της εταιρίας τα τελευταία χρόνια σε όλους τους τομείς των ηλεκτρονικών και θα καταλάβεις.

pao13

40 εκατομυρια θα πουλησει κι παλι κι αν…..μα πως συμφωνειτε;;;;100 εκατομυρια ποθεν πως;;;;;κατ αρχας ανανεωνει τη σειρα καθε χρονο….δηλαδη σ ενα χρονο θα πουλησει τοσα πολλα…..βρε για γελια ειναι η εκτιμηση…….πραγματικα το καλυτερο ανεκδοτο που εχω διαβασει ποτε……..κι να θελει αυτο ειναι ανεφικτο…..αυτο προυποθετει τη στροφη τον αι φοουνερσ..στο γκαλαξυ πραγμα αδυνατο……πο με χει πιασει νευρικο γελιο

MEDS

Φήμες-παιχνίδι εντυπωσιασμού μου ακούγεται.
Το SIV θα τα σπάει σίγουρα αλλά όπως έχει 1000ειπωθεί, αν αλλάξει λίγο τα υλικά κατασκευής.

makis88

Καλα κανουν και θετουν υψηλους στοχους αλλα ο ανταγωνισμος θα ειναι ολο και μεγαλυτερος στο android… Εγω αν επαιρνα καποιο θα προτιμουσα καποιο nexus γιατι δεν μ´αρεσει ουτε ο εξωτερικος σχεδιασμος ουτε το ui της samsung οσο καλα και αν ειναι.

pao13

ναι εχει μια ακρως επιτυχημενη πορεια,αλλα πιο επιτυχημενη πορεια εχει η apple….τη οποια αντιπαθω αλλα αυτη ειναι η αληθεια……κι 100 εκατομυρια πωλησεις σ ενα χρονο δεν γινονται…..θα κανει τοσες πωλησεις οσες εκανε του wii σε σχεδον εξι χρονια;;;;;;;λιγο αντικειμενικοτητα δεν βλαπτει…….ο ανταγωνισμος ειναι πιο εντονος πλεον, εγω θεωρω οτι εαν οι αγοραστες δεν ειναι προβατα,δηλαδη δεν αγοραζουν τυφλα ενα κινητο επειδη ειναι ο διαδοχος του κινητου του οποιου ειναι κατοχοι,τo z θα πιεσει πολυ…..

jimo

θεωρω πως η εκτιμηση αυτη ειναι το λιγοτερο αλαζονικη!!

και ειδικα με τετοιο ανταγωνισμο απο τισ αλλεσ εταιριες και μαλιστα απο κινεζικεσ που παραγουν ομοια ισως και καλυτερα κινητα σε πολυ καλυτερη τιμη!

οι πωλησεις το πολυ πολυ να ειναι ιδιες με το s3 και αυτο αν κανει κατι το πρωτοποριακο η samsung γιατι οπως εχω πει και αλλεσ φορες το s4 θα ειναι ειτε ενα μεγαλο s3 ειτε ενα μικρο Note καιμια καινοτομια δεν προβλεπεται απλα λιγο ποιο δυνατο !!

τωρα αν υπαρχει καποιοσ ασος κρυμενοσ στο μανικι θα φανει αλλιως τα ιδια!!

Teo

@pao13
-Oι εκτιμήσεις για το S2 ήταν να πουλήσουν 10 εκατομμύρια συσκευές..πουλήσανε 40.
-Oι εκτιμήσεις για το S3 ήταν να πουλήσουν 30 εκατομμύρια συσκευές..πουλήσανε 40(και ακόμα πουλάει..)
– – Εσύ γιατί γελάς με την ανακοίνωση αυτή δεν μπορώ να καταλάβω ακόμα!!!
@MEDS
Όταν με το ίδιο desing(όπως λες) και με τα ίδια υλικά κατασκευής έχει πουλήσει όσο όλες μαζί οι άλλες εταιρίες(και ακόμα δεν την φτάνουν) γιατί να τα αλλάξει?
χαζοί είναι?
Μια χαρά είναι και τα υλικά και το στιλ που έχει φτιάξει αλλά ΚΑΙ η υποστήριξη που έχει κερδίσει πολλούς υποστηριχτές(το βασικότερο πιστεύω είναι η υποστήριξη).
Η Samsung φτάχνει καλά και ποιοτικά(όσο και αν δεν σας αρέσει) κινητά και με πολύ καλή υποστήριξη.Αυτό είναι που άλλαξε τα δεδομένα στην αγορά.Ας ακολουθήσουν και οι άλλοι για να υπάρχει ανταγωνισμός που θα ωφελήσει τον καταναλωτή(δηλαδή όλους εμάς που αγαπάμε την τεχνολογία).

Teo

@jimo
Τα ίδια ακούγαμε και πριν βγει το S3 αλλα μόλις ανακοινώθηκε με όλα αυτά τα καλούδια που είχε φορτωθεί όλοι τρέχανε να το αγοράσουν..Αναμένουμε λοιπόν να δούμε ποιος θα έχει δίκαιο..εσύ η εγώ..Φιλικά
*Sorry για το διπλό post

MEDS

@ Teo

Η Samsung δε πουλάει λόγο υλικών κατασκευής και στιλ το οποίο είναι υποκειμενικό, οπότε άκυρο το σχόλιό σου και η γνώμη για όλους και για όλα.

Δημήτρης

Παιδιά εγώ μια ζωή θα υποστηρίζω την apple για εμένα είναι η καλύτερη εταιρεία και πιστεύω το iPhone 6 θα είναι δυνατός αντίπαλος του samsung galaxy s iv και πιστεύω ότι θα είναι καλύτερο και ας έχει οκταπιρινο επεξεργάστη και νομίζω και θέλω να βγει νικήτρια!!!

tetra82

Το Galaxy S πούλησε 10.000.000 συσκευές όντας η πρώτη γενιά smartphone της Samsung (χωρίς δηλαδή να έχει όνομα). Το Galaxy SII πούλησε πάνω απο 25.000.000 συσκευές (και έκανε το Galaxy brand name). Το Galaxy SIII έχει πουλήσει μέχρι τώρα πάνω απο 45.000.000 συσκευές (με εκτιμήσεις να μιλάνε πως μπορεί να φτάσει και τα 60.000.000). Μέχρι τώρα (με βάση τις επικρατέστερες φήμες): Οθόνη 4.99″ τεχνολογίας Super AMOLED ανάλυσης FHD 1920×1080 440 ppi. CPU: Exynos Octa με πολύ καλύτερη διαχείρηση ενέργειας απο την ήδη πολύ καλή του SIII GPU: PowerVR SGX 544MP3 (είναι ανώτερος απο την GPU του iPad 3 καθώς είναι στα 533Mhz ενώ το iPad είναι στα 300) RAM: 2GB Camera: 13 Megapixel (με φήμες να λένε πως τα νέα οπτικά θα είναι αυτά που θα μπούνε στις νέες Galaxy Camera) Με δεδομένο λοιπόν πως η Samsung δεν είναι ούτε εγω, ούτε ο pao13, αλλά ούτε κάποιο blog, αλλά ξέρει καιρό πριν τι θα παρουσιάσει η Sony/htc/LG κτλ πιστεύω πως απο την στιγμή που σε hardware το SIV θα είναι κλάσεις ανώτερο και ήδη στο Android είναι το μεγάλο όνομα δεν θα αφήσει την ναυαρχίδα της απροστάτευτη μπροστά στις πολύ καλές προτάσεις των Sony/htc. Aν δούμε το πώς ανεβαίνουν οι… Συνέχεια »

Δημήτρης Κ.

Καταρχάς και μόνο που έχει τον Steve Kondik(βλ. cyanogenmod) απο πίσω για το optimization της rom που θα έχει λογικό να έχει και πιο καλές επιδόσεις…

tetra82

Nα συμπληρώσω κάτι.

Πρώτον εδω είναι ενα video για τον νεο Exynos Octa https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=6zC9-3nO-1U

Δεύτερον το παραμυθάκι με τα υλικά και το design πρέπει κάπου να τελειώνει. Αφήνω στην άκρη το design γιατί είναι καθαρά υποκειμενικό. Δεν αρέσει σε όλους το σχέδιο πχ του iPhone 5. Εγώ το θεωρώ άσχημο κοντρόλ τηλεόρασης. Δεν θα πω όμως άχρηστους και ηλίθιους αυτούς που τους αρέσει. Πάμε παρακάτω.

Οσον αφορά τα υλικά. Το SIII και το Nokia Lumia 920 είναι κατασκευασμένα απο το ίδιο υλικό. Πολυκαρβονικό πλαστικό (για όσους δεν ξέρουν https://tinyurl.com/azajdot ). Δεν βλέπω κανέναν να γκαρίζει πως το Lumia είναι “φθηνιάρικη πλαστικούρα”. Εκτός αν περιμένετε να φτάσει το Lumia 80.000.000 σε πωλήσεις για να βγάλετε τα κλασσικά κόμπλεξ σας ενάντια σε οτιδήποτε κατέχει την πρώτη θέση την δεδομένη στιγμή που γράφετε το κράξιμο.

Συνεχίζω. Αν η Samsung αλλάξει τα υλικά κατασκευής εγω προσωπικά το θέλω μόνο σε περίπτωση που κάνει όπως Motorola με KEVLAR. Το γυαλί μπορεί να είναι ποιοτικότερο απο το πλαστικό (κανείς δεν λέει οχι φυσικά) αλλά δίνει περισσότερο βάρος και τρέμεις κάθε φορά που το κινητό πέφτει ή ακουμπάει με περισσότερη δύναμη στην γωνία. Γι΄αυτό λοιπόν ας μείνει όπως είναι εκτός αν βάλει KEVLAR.

μιχαλης

Εγω προσωπικα θα συμφωνησω με τον @Tetra82 γιατι εχει ενα μεγαλο δικιο σε αυτα που λεει!!!!

Thodoris

Επίσης κάθε χρόνο προστίθενται όλο και περισσότεροι χρήστες smartphones, άρα και με ίδιο μερίδιο αγοράς θα έχει αύξηση στον αριθμό των πωλήσεων.

Ανδρέας

Κρίνεται, σχολίαζετε και σκοτώνεται το s4 πριν ακομη κυκλοφορήσει! Εγω θα ήθελα να αναφέρω κατι για το Ζ που είδαμε σχολεία πιο πάνω! Μπορω να πω ότι και εγω είμαι ενθουσιασμένος απο το design και τα χαρακτηριστικά του Ζ αλλα εμένα ένα μείον ειναι αύτο το προστατευτικό που έχουν βάλει στην οθονη(που δεν βγαίνει κιόλας) σου χαλάει την αίσθηση του γυαλιού και γραντζουνιεται και εύκολα!(αν ειναι όπως το χπερια Τ) αυτο για εμένα ειναι ένα μεγαλο μείον για το Ζ που λίγα ατομα θα προσέξουν!

Dimos

@Tetra82 συμφωνώ απόλυτα…με κάλυψες πλήρως…

gt

Ολοι εσεις που το σνομπαρετε εσεις θα τρεξετε να το παρετε πρωτοι.Προσωπικα τα S2 S3 που ειχα κ εχω δεν τα αλλαζω με κανενα iphone η οποιοδηπωτε αλλο κιν (εχει το 4αρι η γυναικα μου.)

KOSTAS-DOHA

παιδες γεια σας ειμαι χεντχαντερ και ψαχνω τον πιο μεγαλο υποστηρικτη σαμ-αειφον και για αλλες μαρκες….συνεχιστε….οποιος προσληφθει θα εχει και το bonus του (το κοκκαλακι του καθε τοσο)…..συνεχιστε

karkavelas

Εγώ έχω να πω “όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα μικρό καλάθι” και “Κρέμα το καλάθι σου μέχρι εκεί που φτάνει το χέρι σου”.

akis83

πραγματικα γελαω με τα φανατικα funboys των εκαστοτε samsung – iphone λες κ τους πληρωνουν λεφτα για να υποστηριξουν φανατικα τις συσκευες τους . ειναι κριμα να χανεται η αντικειμενικοτητα. εχω να κανω ενα σχολιο σχετικα με τα υλικα που χρησιμοποιει η samsung στα κινητα της. Οσο κ αν δεν αρεσει σε καποιους χρησιμοποιει αυτο το ειδος πλαστικου που ειναι ανθεκτικο στις πτωσεις . ειμαι κατοχος s2 κ πραγματικα μετα απο 4 πτωσεις δεν μπορω να διακρινω ουτε το παραμικρο στο κντ μου. αν δεν λεγεται αυτο ποιοτητα κατασκευης τοτε τι λεγετε κυριοι?? τι να το κανω να εχω μια συσκευη με εξωτικα υλικα κ σε καθε πτωση να τρεμω. για smartphones μιλαμε οχι για κοσμηματα. οσο για το s4 περιμενω να το δω κ αν δε με καλυψει θα στραφω αλλου με εντελως αντικειμενικα κριτηρια για να προλαβω καποιους που θα με πουν υποστηρικτη. στην ελλαδα του 2013 δεν υπαρχουν περιθωρια για λαθος αγορες…

andreas kor

@Tetra82 +1000 φιλε με καλυψες πληρως!!!!

Αποστόλης Ρόδος

Εγω δηλαδή που τα έχω και τα 3 galaxy που αναφερονται θα πάρω το S4 τρεις φορές? … 😛
Αλλαξε το design και δωσε γκλαμουρια Samsung … γιατί τη χάνεις την πελαταρα σου.

Teo

@MEDS
Φιλε μου καλε,η Samsung πουλάει ΚΑΙ για τα υλικά που χρησιμοποιεί γιατί δεν είναι όλοι του στιλ “θέλω γυαλί και αλουμίνιο” εγώ προσωπικά θέλω πλαστικό το κινητό μου για να είναι ανθεκτικότερο σε πιθανές πτώσεις.
Όσο για έναν άλλο φίλο που λέει για fun boys..απλά θα αναφέρω ότι σε πολλά post του site που έχουν να κάνουν με νέα κινητά σχολιάζω θετικά και τα βλέπω χωρίς παρωπίδες,αντίθετα βεβαια με κάτι άλλους που το μονο που ξέρουν είναι να μπαίνουν στο forum και να πετάνε την κάθε παπαριτσα(sorry για την λέξη Techblog) του στιλ: “παντόφλα-πλαστικουρα-..”..E,εκεί sorry κι όλας που θα απαντήσω και λίγο καυστικά,εεε?
*Εκτος από iPhone(δεν με αντιπροσωπεύει προσωπικά) έχω γυρίσει σχεδόν όλες τις εταιρίες ανάλογα με τα μοντέλα(και πίστεψε με έχουν περάσει παρα πολλά απ τα χεράκια μου) που μου αρέσανε..Τι να κάνουμε τώρα που μας αρέσει αυτό το ρημάδι το Galaxy(σειρά εννοώ)..?

@Tetra82 +1000 φιλε και απο μενα !!!

alexis

οσο αγοραζουν την παντοφλα-πλαστικουρα τοσο θα βγαζει παντοφλες πλαστικουρες,εγω αυτο ξερω…θελουμε και ντιζαιν…..

giatrex

@Tetra82 Θα συμφωνησω στα περισσοτερα μαζι σου με καλυψες πληρως!!Εχω να πω κι εγω με τη σειρα μου σε ολους αυτους που δεν τους αρεσει η σειρα Galaxy S της Samsung και γενικοτερα η εταιρια…..Να φυγετε κυριοι,να πατε αλλου!!!Επισης ενα παλιο γνωμικο στο χωριο μου λεει οτι “της κοντής ψ…..ς της φταινε οι τριχες”!!!

Αποστόλης Ρόδος

Απο τα 3 galaxy που έχω… (S, S2, S3) έχω ευχαριστηθεί ως design το S2 που πραγματικά επιβεβαιώνω σχόλιο πιο πάνω… μου εχει πέσει πάρα πολλές φορές και είναι εντελως καινούργιο χωρις το παραμικρό πάνω του.
Σημειώστε πως δεν χρησιμοποιώ ποτε θήκες ναι ζελατίνες.
Δεν μπορω να πω το ίδιο για το S3 που σε μόλις 6 μήνες και η πισω πλευρά του φαίνεται χαραγμένη και μπροστα προς τα κάτω ξεφλουδησε γύρω γύρω.
Έπεσε και αυτό και πολυ πιο light από το S2 μου που πραγματικά γκρεμοτσακιστηκε.
Οταν προσωπικά μιλαω για γκλαμουρια και design φυσικά και δεν εννοώ να δημιουργηθεί κατι εύθραυστο μόνο και μόνο για μόστρα.
Μιλαω καθαρά για γραμμές που να δινουν premium αισθητική που λείπει απο το S3.
Και επίσης ποτε ξανα μπλε κινητό… μαύρο και τα μυαλά στον τόρνο.

Billys

Tetra82 , η samsung ειχε το ΟΜΝΙΑ σαν πρωτη γενια smartphone . Περα απο την αθλια αφη (λογω απαιτησης πενακιου) εβαζε κατω τα παντα ! Και κοστιζε ΤΟΤΕ! (το 2008) 600 ευρω οταν πρωτοκυκλοφορησε και χτυπουσε δειλα δειλα το 3g της apple . Εμενα η samsung με εχει πελατη της απο τοτε και το ομνια ηταν κινητο που λατρεψα (καμερα 5mp , πανοραμικη ληψη , φλας!!, 16Μ χρωματα οθονη , ολα τα καλα των windows στο χερι σου , fm radio recorder !! , msn και skype και αλλα πολλα μικροπραματακια που δεν διαφημισε καθολου καλα τοτε η samsung) . Πλεον υστερα απο 5 χρονια εμπειριας , τα βαρεθηκα τα samsungs . Εχω και iphone αλλα κι αυτο , ακομη πιο βαρετο . Χρειαζεται κατι καινουριο η αγορα ! Με μικρα πραγματακια-αλλαγες/προσθηκες που να κανουν αισθηση ομως ! Οσο για τα 100εκ κομματια που καποιοι δυσκολευονται να το δεχτουν , ξεχνατε μου φαινεται τις πωλησεις της ΝΟΚΙΑ που ηταν καποτε (και για μενα ειναι ακομα , οσο δηλαδη δεν καταριπτονται τα ρεκορ της) πρωτη στην κινητη τηλεφωνια με 100εκ πωλησεις σε συσκευες οπως 3210 , 1100 . Επισης μεγαλος παραγοντας της ανοδου της samsung ηταν περα απο τη μαχη με… Συνέχεια »

Βαγγελης

”Billys” μην ξεχνας ομως ποια ηταν η εποχη που πουλησε η Νοκια τετοιο αριθμο κινητων αλλα και ποια ηταν η αξια τους..
Πολυ σωστα οσα λες και θα σημφωνησω.. Δε θα μου φανει παραξενο αν κανει τετοιες πωλησεις..
Επισης τα λεει πολυ ωραια και ο Δημητρης (post 8)..

tetra82

Billy συμφωνώ αλλά αναφερώμουν στο brand name Galaxy όχι γενικά στα Smartphone Samsung. Πάντως ναι το Omnia ήταν κορυφαίο

Δημήτρης

Παιδιά για τελειώσει το θέμα από τι είναι φτιαγμένο το κινητό πάρτε το iPhone 5 όπου από πίσω δεν γρατσουνιετε και η οθόνη είναι ανθεκτική!!

MEDS

@ Teo
Συνεχίζεις και αναφέρεσαι σε μένα. Βρες άλλο χόμπι ή μπες στο κόπο να ξαναδιαβάσεις το μήνυμά μου. Ποτέ δε μίλησα για πλαστικούρες κλπ χαζομάρες. Λοιπόν, πριν ξανα σχολιάσεις για κάποιον, διάβασε προσεκτικά το τι και το πως το λέει. Άντε καημένε ξερόλα.

Βλαχάκη σόρρυ, αλλά το blog χαλάει από αυτούς που γουστάρουν τις αντιπαραθέσεις.

forneverarrow

Εγώ ένα έχω να πω… ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!! Έλεος με αυτή την καφρίλα της κάθε Samsung (και όποιας άλλης εταιρίας). Από λάτρεις της τεχνολογίας έχουμε γίνει ιθαγενείς που ψάχνονται να φάνε ο ένας τον άλλο επειδή (άκουσον) τυχαίνει να έχει διαφορετική άποψη για ένα gadget!! Αυτό επιδιώκουν και το πέτυχαν όπως φαίνεται! Εγώ επιλέγω αυτό που εξυπηρετεί τις ανάγκες μου και που έχω τη δυνατότητα να το αποκτήσω (χωρίς να το χρωστάω για 1-2 χρόνια σε κάποια εταιρία κινητής). Το αν τα παραπάνω νούμερα είναι αληθινά (επιτρέψτε μου να αμφιβάλλω) λίγο με ενδιαφέρει, καθώς εμπιστεύομαι τα μάτια μου και το κοινωνικό μου περιβάλλον. Και δεν βλέπω παντού πια αυτά τα SIII που έχουν φαγωθεί όλοι! Ούτε καν το iPhone 5!! (και μεταξύ μας, πόσοι στα διάφορα blogs που γράφουν κάθε τόσο “Είχα το iPhone 5, μετά το SIII, μετά το Nexus 4 μετά το One X”…. τα είχαν στα αλήθεια? Ποιος είσαι ρε φίλε που δίνεις 600-700€ κάθε μήνα για να πάρεις κινητό???!!!). Όσο για το S4, καλά τα χαρακτηριστικά αλλά όσο το Android συνεχίζει να λειτουργεί με τη λογική του fragmentation πάλι θα έχουμε glitces και κολλήματα (ναι, καλά τα open OS, αλλά να κάνουμε και τη δουλειά μας ρε… Συνέχεια »

eject

Δεν καταλαβαίνω γιατί οι κατασκευάστριες εταιρίες θα πρέπει να διαλέξουν στρατόπεδο.
Ισα-ίσα αν για παράδειγμα το iphone και το galaxy που είναι κυρίαρχοι στην παγκόσμια αγορά πραγματοποιούν μεγάλες πωλήσεις, τόσο το καλύτερο για όλους τους εμπλεκόμενους.
Επιπλέον ας μην ξεχνάμε πως ακόμα και η apple με τη samsung τρώγονται σαν τα κοκκόρια αλλά συνεργάζονται επίσης σε άλλα επίπεδα σε ότι αφορά τους επεξεργαστες για παράδειγμα μεταξύ άλλων…

Teo

Ok MEDS sorry που σχολίασα και ανέφερα το ονομα σου.
Techblog εαν θεωρείς οτι ενόχλησαν τα σχόλια μου μπορεις να τα διαγραψεις.

MEDS

@Teo, όποτε θέλεις μπορούμε να κάνουμε μια πολιτισμένη συζήτηση. Ούτε ταμπέλες χρειάζονται ούτε τίποτα. Είμαι λάτρης του καλού, είτε είναι Samsung είτε είναι Apple είτε ότι άλλο. Και σε εμένα αρέσει το σχέδιο του S3, γι’ αυτό είπα ότι είναι υποκειμενικό, και αυτό που ανέφερα επίσης ήταν ότι αν η Samsung προσέξει λίγο παραπάνω τα υλικά της θα ανέβει σε πωλήσεις. Πράγμα λογικό. Καλός ή κακός πολλοί είναι αυτοί που βρίσκουν πατήματα με το iPhone, ότι είναι το καλύτερο ποιοτικά, ε καιρός δεν είναι η Samsung να κλείσει στόματα; Εγώ προσωπικά δε γουστάρω το iPhone λόγο τιμολόγησης. Καλό, χρυσό, αλλά πολλά τα λεφτά για αυτό που προσφέρει, και για να το πάω λίγο μακρύτερα, πολλά τα κέρδη σε σχέση με τα έξοδα κατασκευής=κοροϊδία δηλαδή από την Apple.

mmike

@MEDS αγόρι μου, τελικά ή δεν θέλεις ή δεν μπορείς να κάνεις πολιτισμένη συζήτηση και συνεχίσεις να προκαλείς. Ποια κέρδη και ποια ποιότητα κατασκευής; Το iPhone 5 που είναι ένα κατασκευαστικό κόσμημα κοστίζει 739 ευρώ και το φθηνιάρικο κατασκευαστικά και πλαστικό SIII κοστίζει επισήμως 729 ευρώ. Μήπως τα πράγματα τελικά είναι ακριβώς αντίθετα;
(Κάτοχος SIII)

MEDS

@ mmike
Αν αγόρασες το SIII 729 ευρώ, τα θερμά μου συγχαρητήρια.
Τι άλλο θα ακούσουμε…

Αποστόλης Ρόδος

730 € έκανε στην αρχή η έκδοση 32GB του SGSIII.
Το γνωρίζω απο πρώτο χέρι γιατί αυτή έχω… που αρχικά την είχε μόνο η Vodafone στην Ελλάδα.
(Εγώ φυσικά την τσίμπησα δωρεάν με αλλαγή εταιρικου πακέτου 😉 )
Αργότερα έπεσε η τιμή του οταν βγήκε το iPhone 5 και θα πέσει και άλλο φυσικά με την έλευση του SGSIV.
Μπερδεύεσαι mmike.

mmike

Πως τα γνωρίζετε όλα απορώ!!! Αντίστοιχη έκδοση του iPhone 5 είναι λοιπόν το SIII LTE. Για κοιτάξτε την επίσημη τιμή του και αφήστε τα παραμάγαζα. Αυτό είναι άλλη ιστορία…

basilis

@mmike χαχαχαχαχαχαχαχα 450€ κάνει τώρα ρε φίλε….μην μας τρελαινεις

mmike

Βασιλάκη, αυτός που μου το έκανε δώρο το πήρε 430…. χαχαχαχαχαχα! Δεν αλλάζει κάτι όμως, για την επίσημη τιμή μιλάμε…

τασος

Ρε παιδια εχω ακουσει οτι υπαρχει περιπτωση το siv να κυκλοφορισει με τον exynos 5440 quad και οχι με τον νεο octa ..εχετε ακουσει κατι εσεις?

Teo

@mmike Αντίστοιχη έκδοση του iPhone 5 είναι το SIII .
To LTE βγηκε μετα για οσους ηθελαν κινητο για αυτα τα δυκτια.
Και για να κανουμε λιγο πλακιτσα..Δεν υπαρχει ετσι αντιστοιχο μοντελο,γιατι πολυ απλα το iPhone5 δεν εχει NFC 😛

MEDS

@ τασος

Αν οι εκτιμήσεις (για 100 εκατομ. τεμάχια) είναι επίσημες, τότε πιθανών η Samsung να έχει στο νου της
1) να ρίξει στην αγορά ότι καλύτερο μπορεί να φτιάξει, octa κλπ.
ή 2) να ρίξει τις τιμές (απίθανο).

Η δικιά μου γνώμη-εκτίμηση είναι ότι θα δούμε το καλύτερο κινητό ever με ιδιαίτερη προσοχή στη κάμερα.

Jacob

@MEDS χαριν αστεϊσμου… το καλυτερο κινητο ever.. εχει ανακοινωθει ηδη και αναμενεται Μαρτιο σε Ελλαδα. :Ρ

Billys

@forneverarrow
Φιλε μου , απο προσωπικη εμπειρια μπορω να σου πω πως εγω και οι φιλοι μου ασχολουμαστε απο χομπυ με τα κινητα κι ετσι λιγο πολυ εχω δουλεψει αρκετες συσκευες , απο τους φιλους μου . Επισης , αν ψαχτει κανεις , μπορει να βρει κινητα σε τιμες πολυ κατωτερες των καταστηματων και πιστεψε με , οσοι ειναι κολλημενοι με αυτα , το ψαχνουν και δε σκανε 500 και 600 ευρω .

Οποτε μη σου κανει εντυπωση οτι καποιοι μπορει οντως να ειχαν και s3 και iphone5 και nexus4 😉
Ηθελα απλα να το ξεκαθαρισω για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις .

forneverarrow

@ Billys: Καμία παρεξήγηση φίλε μου. Απλά κουβέντα κάνουμε. Ίσως να μη το διατύπωσα σωστά παραπάνω. Σίγουρα δεν αμφιβάλλω για αυτά που λες. Και εγώ έχω παρέα που ασχολείται τρελά με gadgets και τεχνολογία και έχω πιάσει high end συσκευές. Είναι σωστό επίσης, ότι μπορείς να βρεις iPhone και S3 σε πολύ χαμηλές τιμές. Ωστόσο, 1) δεν θεωρώ ότι κάποιος έχει συνολική άποψη (πόσο μάλλον σε βαθμό να σκίζεται για αυτή τη συσκευή) με το να “παίζει” μαζί της 1-2 ωρίτσες στα καφέ με τους φίλους του, ή απλά να την έπιασε στην προθήκη ενός καταστήματος. Αν δεν δουλέψεις μαζί της τουλάχιστον 15 μέρες με ένα μήνα δεν μπορείς να ξέρεις τα πάντα. 2) Όταν κάποιοι λένε ότι έχουν αυτές τις συσκευές αγορασμένες σε αστρονομική τιμή σε φάση που ακόμα και οι reviewers δεν τις έχουν πιάσει στα χέρια τους, ε τότε κάτι δεν πάει καλά 😉

Φιλικά πάντα.

τασος

@Jacob το καλυτερο κινητο σε design εχει ανακοινωθει…..αλλα μονο σε design….ερχονται htc one lg g2 και φυσικα το galaxy siv που θελουμε δε θελουμε θα ειναι το καλυτερο με τις περισσοτερες πωλησεις απο καθε αλλο…σκεψου λιγο…..το z πιστευεις οτι θα κρατησει μπροστα σε αυτα τα θυρια?

Jacob

ναι το πιστευω. Ψαξε το κινητο σε hands on… δεν εχει μονο design.. Δες καμερα (οχι μονο mpixels και xmor.. δες τα νεα εφε) ειναι αδιαβροχο, ειναι το πιο γρηγορο της αγορας.. εχει μακραν καλυτερη οθονη απο τις super amoled που θα ξαναβγαλει η Sammy.. και αλλα που βαριεμαι να αναφερω.. με ενα απλο hands on θα καταλβεις τι λεω.. Καλα τα πηγε η Sammy μονη της 1-2 χρονια τωρα.. ηρθε η ωρα να δει λιγο πραγματικο ανταγωνισμο 😉 Γνωμη μου.. και παντα χωρις διαθεση για τσακωμους…

andreas kor

@ τασο +1 φίλε συμφωνώ απόλυτα

Demetris

φίλε Jacob από ποιο έχει καλύτερη κάμερα?από το s4 που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα?
από ποιο είναι πιο γρήγορο?από το s4 που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα?
Να συγκρίνεις το xperia z με τον ανταγωνιστή του, όχι με κινήτα που ανακοινώθηκαν πριν πολύ καιρό.
που ξέρεις τι θα βγάλει η sammy?

Γιώργος

Ωραίο το κίνητο (μπραβο αισιοδοξια η Jefferies & Company!!!:P) Λοιπον…να το και το SIV που θα πουλησει 100εκ τεμαχια……δεν παμε καλα εδω δεν εχουμε να φαμε ραπανακι για την ορεξη…(πρωτα πρωτα ειμαι κατοχος του xperia mini για να μην ακουσω διαφορου τυπου σχολια)….απλως θελω να ανεφερθω στους κατοχους του s3 που ειναι ενα καταπληκτικο smartphone…θελω να τους θεσω το ερωτημα θα αγορασουν το S4???….δηλαδη δεν υπαρχει αυτο που γινεται τον τελευταιο 1 1/2 χρονο….ολες η εταιριες τρελάθηκαν ^.^….βγαζουν ναυαρχηδες καθε 8 μηνες και λιγοτερο…..φρεσκο ειναι ακομα το s3 και μπαμ οι φημες για s4…..Απογοητευομαι απο ολες τις εταιριες,,,,,,τελικα ειναι θεμα ανταγονισμου…δεν εξυπηρετουν καμια απο τις αναγκες του καταναλωτη!!….ΟΛΑ ειναι κερδοσκοπηκα!…..δεν μπορουν να βγαζουν ναυαρχηδες καθε 7-8 μηνες με απλησιαστες τιμες των 700…739 και βαλε και να εχουν την απαιτηση…..να τα αγοραζουμε…Γελιοιιι..(στις ετεριες ο χαρακτηρισμος)….οικονομικη κριση εχουμε haloooo…..δεν εχουμε τα 500αρικα για πεταμα….για την ακρβεια δεν τα εχουμε καν,.!….και ερχονται και λενε αισιοδοξες πωλησεις που θα ξεπερασουν ολη τη σειρα galaxy s,,,,δεν ξερω πραγματικα προβληματιζομαι αλλα δεν κατηγωρο την τεχνολογια …..τις εταιριες κατηγωρο που εχουν τα μυαλα πανω απο το κεφαλι ολοκληρη υφήλιος βρισκεται σε κριση και εχεις καθε samsung apple sony κ.α να βγαζουν 2 και 3 ναυαρχδες τον χρονο… Συνέχεια »

Ante_geia

Γεια σου ρε μεγαλη Samsung … τα κατάφερες … ΌΛΟΙ εδώ μέσα σφάζονται για πάρτι σου !!! Φτου φτου φτου μην σε ματιασουν … Χαχαχαχαχαχαχα ! Πλακιτσα

antonis kari

”Το Samsung Galaxy S IV αναμένεται να ανακοινωθεί πριν το καλοκάιρι ” υπομονηηηηη 4 μηνες !!!!!!
δεν μπορω δεν μπορω να περιμενωωωωω.,…..:)

stratos beryk

Samsung συγχώρα και προχώρα. Ότι και να λένε, μια ζωή δεύτεροι θα είναι!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.