Samsung Galaxy S IV, Οθόνη 1080p και quad-core για USA επιβεβαιώνονται από screenshots;

Από αξιόπιστη πηγή προέρχονται τα παρακάτω screenshots του αναμενόμενου Samsung Galaxy S IV (αμερικάνικο μοντέλο) όπως υποστηρίζει site από το Ισραήλ και αναμεταδίδει η ιστοσελίδα Redmondpie. Aπό αυτά προκύπτει ότι θα έχει τετραπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στο 1.8GHz, οθόνη 5 ιντσών 1920×1080 pixels, κάμερα 13 Megapixel και τις λειτουργίες Smart Scroll και Smart Pause.

Σίγουρα θα πρέπει να περιμένουμε μνήμη RAM 2GB και μένει να επιβεβαιωθεί η τεχνολογία της οθόνης (Super AMOLED ή LCD) αλλά και αν τελικά ο επεξεργαστής θα είναι τετραπύρηνος ή ο οκταπύρηνος Exynos 5 Octa. Σημειώστε ότι υπάρχουν διαφορές στα αμερικάνικα με τα ευρωπαϊκά μοντέλα όπως έχει συμβεί με τον Galaxy S III (SGH-I747 με διπύρηνο Qualcomm επεξεργαστή) Αμερικής και Ευρώπης (GT-I9300 με τετραπύρηνο Samsung Exynos επεξεργαστή).

Samsung Galaxy S IV, Samsung Galaxy S IV, Οθόνη 1080p και quad-core για USA επιβεβαιώνονται από screenshots;

Samsung Galaxy S IV, Samsung Galaxy S IV, Οθόνη 1080p και quad-core για USA επιβεβαιώνονται από screenshots;

Samsung Galaxy S IV, Samsung Galaxy S IV, Οθόνη 1080p και quad-core για USA επιβεβαιώνονται από screenshots;

Πηγή

Kudos to Konstantinos

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

38 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Τάσος

Κατά τη γνώμη μου, το 8πύρηνο τέρας που ακουγόταν, θα είχε σοβαρά θέματα με τη μπαταρία.. έπρεπε να βάλουν πάνω μπαταρία από τάμπλετ για να αντέχει 1 μέρα κανονικής χρήσης(wi-fi ή 3G/4G, λίγο παιχνίδι, κανένα τραγούδι κ κλήσεις/μηνύματα) κ θα το έκαναν “παχουλό”.. οπότε, καλύτερα το 4πύρηνο με 1.8 ή κ παραπάνω GHz..δε χρειάζεται κάτι παραπάνω.. αν έχει καλή αρχιτεκτονική ο 4πύρηνος, πάλι ισοπεδώνει τα υπόλοιπα.. προτιμότερα άλλα έξυπνα χαρακτηριστικά..

SpyrouS

Αληθεια ρε Τασο ακομα δεν εχεις καταλαβει πως θα δουλευει αυτος ο καταραμενος ο επεξεργαστης??Δεν θα ειναι οκταπυρηνος επι της ουσιας.Θα δουλευουν εναλλαξ οι 2 τετραπυρηνοι.Ελατε ρε σεις τοσος ντορος εχει γινει μην γραφετε χωρις να ξερετε ή χωρις να εχετε ψαξει λιγο.Υ.Γ Σορρυ για τον τονο μου (τονος του απελπισμενου) αλλα εχω κουραστει να τα ακουω τοσο καιρο αυτα. :-/

Dichatz0707

Δείτε λίγο στο 4ο screenshot κάτω αριστερά το κουμπί με τις 3 κάθετες τελείες…λέτε η Samsung να αποφάσισε επιτέλους να ακολουθήσει τα guidelines του Android, με 3 κουμπιά back, home & multitasking και αυτή να ναι η λύση της σε όσες εφαρμογές θέλουν options button?

george

κανενα Tw της προκοπης θα φτιαξουν ελεος πια…

hotgates

παντως ντορος οπως την προηγουμενη φορα δεν γινεται

Παιδια λεει “Για USA” το ειδε κανεις αυτο;

Panides

τι να το δουμε αφου το γραφει και ο κωστας στο αθρο……διαβαστε και λιγο….

πολυ ντορος για το τιποτα μου φαινεται τελικα……

antonis

το τι θα εχει το ξερουμε.. 5 οθονη fullhd επεξεργαστη τετραπυρηνο στην ουσια με η οχι υποβοηθηση απο A7. ραμ 2. καμερα 13. περιεργια εχουμε πως θα ειναι στην εμφανιση.. ετσι και ειναι ενα μεγαλητερο S2 πλαστικο εγω προσωπικα θα ξενερωσω

Darth

@Τάσος
1. αυτός ο octa που ακούγετε δεν ειναι 8 πύρινος είναι 4+4 δλδ θα λειτουργούν για απλές εργασίες 4 αδύναμοι πυρήνες και για βαριές 4 δυνατοί πυρήνες πότε δεν θα λειτουργούν μαζί
δλδ για να καταναλώνει λιγότερη ενέργεια…. όχι να αυξάνει την κατανάλωση (με λίγα λόγια 4 πύρινος είναι)

το πρόβλημα που ακούστηκε ότι παρουσίαζε είναι υπερθέρμανση
και δεν είναι τέρας εδώ που τα λέμε το snapdragon της αμερικάνικής έκδοσης είναι ανώτερος……
ημιμάθεια είναι χειρότερη από αμάθεια……

btw: περισσότεροι δεν θέλουν να μάθουν πώς λειτουργεί καθαρά και μόνο για να λενεεεεεεεεε οοοοοοοοοοοοοοοοοοοο εχω 8 πύρινο………….. (πουλιέται μουρι καλύτερα κοινός………)

antonis

darth 8 πυρινες θα εχει, οκταπυρινο θα λενε εχω!! που κολας :p :p

Solon

Το θέμα είναι ότι επιβεβαιώνεται το smart scrolling που είναι ένα επαναστατικό χαρακτηριστικό αφού εισάγεται για πρώτη φορά ο έλεγχος μιας συσκευής με τα μάτια! Και πλέον δεν έχουμε απλά πόλεμο στα specs αλλά στα πρωτοποριακά χαρακτηριστικά μιας συσκευής και νομίζω πως για πρώτη φορά μια εταιρία απαντάει πραγματικά στις καινοτομίες της Apple με μια μεγάλη καινοτομία!!! Και φυσικά ελπίζουμε η Apple αλλά και οι υπόλοιποι να απαντήσουν.

kotsios1998

Dichaz0707@ αυτό πoυ λες για το options button δεν είναι πατέντα της samsung αλλά υπάρχει και στο xperia z και πολύ πιθανόν να υπάρχει και σε προηγούμενα (nexus 4)

sofokles5

Εγώ μετά την απαράδεκτη εμπειρία που είχα με το σερβις της σαμσουνγκ, για την αντιμετώπιση σοβαρότατων προβλημάτων σε ενα ολοκαίνουριο (πριν απο 6μηνες) samsung galaxy nexus i9250 (380 ευρώ αγορά), ούτε για πλάκα δε ξαναγοράζω σαμσουνγκ. δε πα να κάνει κ παπάδες.

Tsourikos

Ελα ρε Κώστα φτιάξε μας !!!

KostasB

Στην κάτω δεξιά φωτό στο pixel format δίνει RGBA ξέρει κανείς τι μπορεί να σημαίνει; Ξέρω ότι στις super amoled είναι RGBG και στην super amoled plus είναι RGB. Αυτό εδώ τι είναι;

George

βρε Solon πλάκα μας κάνει… η καινοτομία για να θεωρείται καινοτομία πρέπει να είναι και κάτι χρήσιμο…. θες να μου πεις εσύ ότι θα σου χρησιμεύσει αυτό το πράγμα?? όταν θα κοιτάνε 2 η 3 άτομα την οθόνη έχεις σκεφτεί τι θα γίνετε ?? την μπαταρία σου που θα είναι συνέχεια στην τσίτα για να λειτουργεί ο αισθητήρας?? η μήπως πιστεύεις ότι αυτό το πράγμα θα είναι ξεκούραστο για τα μάτια σου που όλη την ώρα θα παίζουν τραμπάλα για να καταλάβει το τηλέφωνο ότι θες να κάνεις ένα απλό scroll… ας σοβαρευτούμε λίγο … αντί να κοιτάξει να βελτιώσει την κατασκευή και την αυτονομία της συσκευής , να βελτιώσει το touch wiz της κάθετε και μου δίνει βάση στο marketing και στο πως θα εντυπωσιάσει τον κόσμο… δυστυχώς όλοι λένε ότι η apple και η samsung έχουν εντελώς αντίθετη πολιτική, αλλά στην πραγματικότητα είναι εντελώς ίδια… καινοτομούν στην αρχή και μετά δεν κουνιούνται γιατί απλά πουλάνε με το όνομα…

sotiris

πολυ κακο για το τιποτα. θα ειναι ακομα μια π@π@ρια που θας μας πεταξει μες την μουρη η σαμσουνγκ και θα την πουλαει και ως το καλυτερο κινητο….

antonis

ρε σε όποιον δεν αρέσει ας μην το αγοράσει.έχετε λυσσάξει όλοι.πάρτε ότι άλλο γουστάρετε.δεν καταλαβαίνω αυτό το μένος από που προκύπτει.

Υ.Γ
Ναι, ο exynos octa είναι οκταπύρηνος. 4+4=8 για όποιον δεν έβγαλε την πρώτη δημοτικού

DiChatz0707

@kotsios1998 (Σχολιο #12) Ναι, αλλα μεχρι τωρα προτιμουσε να το χει σαν κανονικο κουμπι, θυσιαζοντας το multitasking button, οχι on screen! Αυτο ελπιζω να αλλαξει τωρα! Για το Ζ δε ξερω, παντως τα Nexus το εμφανιζουν διπλα στα υπολοιπα κουμπια τους, οταν χρειαζεται, ενω πχ το HTC One X εμφανιζει μια απαισια μαυρη μπαρα στο κατω μερος της οθονης (πχ https://phandroid.s3.amazonaws.com/wp-content/uploads/2012/08/menu-button.jpg )

Superuser

Κι άλλη πλαστική παντόφλα;
Sony και HTC ως πρός τα υλικά τουλάχιστον δείχνουν σημάδια ωριμότητας,αυτοί στην καραμέλα τών πυρήνων θα μείνουν πάλι;

Silender

@Superuser
Μόνο ως προς τα υλικά όμως γιατί και στα update και στα specs “Los Boulos”

Nikos

@antonis 4+4=8 οταν χρησιμοποιουνται μαζι, ταυτοχρονα και οι 2 τετραπυρηνοι,
απο την στιγμη που χρησιμοποιουνται αναλογα με την εργασια μονο ο ενας απο τους 2.
τοτε ισχυει 4+0=4πυρηνες ή 0+4=4πυρηνες

μονο αν χρησιμοποιουνταν και οι 2 μαζι θα ισχυε το 4+4=8
η προσθεση διδασκεται στο δημοτικο,
η σκεψη δυστυχως ποτε.

Silender

Όντως η σκέψη ποτέ.

Τι σχέση έχει αν χρησιμοποιούνται ταυτόχρονα ή όχι ρε σεις?
Αποτελείται από 4 ARM Cortex-A15 και 4 ARM Cortex-A7 (εκεί είναι όλοι ταυτόχρονα, δεν αγοράζεις τους μισούς μόνο).

Τι δεν καταλαβένετε?
Ένα SoC βαφτίζεται “Χ”-πύρηνο από το, τι το απαρτίζει και όχι αν μπορεί να χρησιμοποιήσει ταυτόχρονα όλους τους πυρήνες του.

Ναί σαφώς και θα δουλέυουν 4 στο τσακίρ-κέφι ανάλογα με το φόρτο εργασίας, καμία σχέση όμως δεν έχει αυτό με την ονοματολογία του.

Στο κάτω κάτω μαγκιά τους που σκέφτηκαν να το κάνουν έτσι για καλό δικό μας και της αυτονομίας μας.

Και εν πάση περιπτώσει, ας κάνει αυτό που λέει/θέλει η Samsung, το SoC και χέστηκα αν λειτουργούν 1, 4 ή 8. Εσείς γιατί κολλάτε?

kotsios1998

Εγω ένα ξέρω, από τη στιγμή που χρησιμοποιεί το ίδιο touchwiz με το s3 δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει και πολύ το design του κινητού..Αμμα είναι κολλημένη…

Dimos

Εγώ πάλι ξέρω ότι όσοι το κακολογούν τώρα είναι και αυτοί που θα το πάρουν όταν βγει…Το θυμόμαστε το έργο από πέρυσι και πρόπερσι με S2 και S3…A, και βρε παιδιά, εσάς που δεν αρέσει μην τυχόν και δω τα ονόματά σας σε κάποιον διαγωνισμό που ίσως κάνει το techblog ή κάποιο άλλο site…Αφήστε εμάς που το θέλουμε να πάρουμε μέρος…

Τριαντάφυλλος

Αυτό που θα μου έκανε να πάρω το htc one σε σχεση με το S4 θα ήταν η διαφορά που πιστέυω θα έχουν στο υλικό κατασκευής.Ένω η samsung μπορεί να κατασκευάσει καινοτομίες αφήνει στην άκρη το ¨”περιτύλιγμα” και φτιάχνει ενα ορθογώνιο πλαστικό πράγμα.Πίστέυω οτι το desing της συσκευής θα είναι ενα λίγο μεγαλύτερο s2 όπως ανέφερε και ο φίλος ποιο πάνω.Η αλλαγή που θα ήθελα είναι τουλάχιστών να έχει 2 ηχεάκια μπροστά όπως το htc.Μπορεί να μου πει κάποιος για ποιό λόγο όλα σχεδόν τα smartphone της samsung είναι απο πλαστικό?Γιατί ρε παιδιά μας το κάνει αυτό?

Teo

Καλημέρα και από μένα.. Ο ένας βλέπει σε ένα screenshot οθόνης ότι θα έχει περιτύλιγμα τα γνωστά πλαστικά τις Samsung..Ο άλλος λέει ότι αφού δεν θα δουλεύουν και οι 8 πυρήνες δεν θα λέγεται 8πύρηνος..Ο άλλος λέει ότι άμα κοιτάνε άλλοι 2-3 την οθόνη,δεν θα ανταποκρίνεται καλά το smart scroll..ΤΙ ΛΕΤΕ MORE ??? Αφού ξέρετε καλύτερα εσείς από μια εταιρία κολοσσός στο είδος της,γιατί δεν πάτε να αναλάβετε την προεδρία και να παίρνετε 20-30 χιλιαρικάκια το μήνα και μου κάθεστε εδώ στην Ελλάδα του 600ευρου ??? Στην τελική όποιος δεν θέλει “χάλια πλαστικά” και τους 4+4=8 πυρήνες γιατί αισθάνεται ότι τον κοροϊδεύει η Samsung,υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές που μπορεί να ακουμπήσει το μισθό του.Τι κώλυμα τραβάτε δεν έχω καταλάβει ! Τρέξτε να αγοράσετε το πολύ καλό “Z” και το εξίσου καλο και ανανεωμένο “ONE”..και όπως είπε ένας φίλος ποιο πάνω..κανονίστε να δούμε όλα αυτά τα ονόματα σε τυχόν διαγωνισμό του Techblog με έπαθλο S4. Φιλε μου Τριαντάφυλλε(#26),για να μην σε βάζω να ψάχνεις σε πολλά sites,κανε μια αναδρομη στο techblog κάνα χρόνο πίσω και δες τα άρθρα του HTC ONE S με τα πολύ ποιοτικά πολυκαρβονικα πλαστικά και θα δεις ξεβάμματα,χρωματικές αλλοιώσεις(αυτό που χρησιμοποιούσε ο K Βλαχάκης ιδίως..)…Μετά ψάξε και… Συνέχεια »

sosimple

Η πλειοψηφία που γράφει έχει μετατραπεί σε φαν και αντιφαν.. Ακόμα δεν τον είδαμε, Γιάννη τον βαφτισαμε.. Οι μισοί θάβουν ενα προϊόν που δεν ξέρουμε ακόμα πως θα είναι εμφανισιακά’ ουτε πως θα δουλεύει, και οι άλλοι μισοί εκθιαζουν το ίδιο (άγνωστο) προϊόν. Δε λέω, μια άποψη βασισμένη στα γνωστά spec έχουμε όλοι. Αλλά να φτάνουμε στο σημείο να τσακωνομαστε υπέρ ή εναντιον ενός ΑΓΝΩΣΤΟΥ προϊόντος σημαίνει οτι δεν ξέρουμε τι μας γίνεται.. Αυτο με τον 8πυρηνο , που είναι γνωστό και μπορούμε να το σχολιασουμε. Θεωρητικά όταν κάτι έχει 8 πυρήνες μπορείς να το πεις 8πυρηνο. Πρακτικά όμως, έχει εμπειρικά επικρατήσει να μετράμε πυρήνες για να διξουμε ποσο ισχυρότερος είναι ένας επεξεργαστής σε σχέση με εναν άλλο μιας και μέχρι τώρα, όταν συζηταγαμε για εναν πολυπύρηνο επεξεργαστη ΠΑΝΤΑ δούλευαν ΟΛΟΙ οι πυρήνες. Σε εναν 8πυρηνο δηλαδή, ηταν παντα 4AND4. Εδώ είναι 4OR4.. Έτσι ένας 2πυρηνος ηταν γρηγορότερος από 1πυρηνο , 4>2, κλπ. Εδώ έχουμε μια ιδιομορφία 8 πυρηνο που δουλεύουν ταυτόχρονα ΜΟΝΟ οι 4. Ακόμα και η samsung σου λέει οτι σε επιδόσεις είναι ολοιδιος με 4πυρηνο και οι άλλοι 4 είναι αποκλειστικά ΚΑΙ ΜΟΝΟ για μείωση κατανάλωσης. Οπότε αυτό που ορισμένοι με το φτωχό μιαλο τους γράφουν 4+4=8… Συνέχεια »

vasilis_fr

Παιδιά χαλαρώστε τελικά ειναι η αναβάθμιση του SIII αυτή!!!!! Μοιράζει πόνο η SAMSUNG!!! Τα νεα χαρακτηριστικά του SIV θα ενσωματωθούν και στο SIII !!!!Αυτά είναι !!!!

patentas

Φίλε TEO το htc ΟΝΕ S δεν έχει “πολυκαρβονικα πλαστικά”, αλλα την τεχνολογία “micro arc oxidation” https://www.youtube.com/watch?v=ZPZ7y1EDKvk δηλαδή 3 φορές πιο ισχυρό απο το ανωξίδωτο ατσάλι. Ναι, συμφωνω οτι μετά απο 1 χρόνο σχεδόν που το έχω έχει φθορές, αλλά έχω δει και σε όλα τα κινητά που φθείρεται το πλαστικό. π.χ. στο S3 που είναι γυαλιστερό πλαστικό θολώνει η πλάτη. Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα – ούτε θεωρείται άσχημη η ποιότητα απο το πολυκαρβονικο πλαστικό που έχει το s3 και ONE X αλλά όπως και να το κάνεις αν έρθεις και πιάσεις το κινητό και παγώσει το χερι σου (νιώσεις το μέταλλο ρε παιδί μου 😉 ) και δεις και πόσο λεπτό είναι θα καταλάβεις. Πέρα απο αυτά δεν ξέρω γιατί να θεωρείται μειονέκτημα το πολυκαρβονικo πλαστικό. Μια χαρά είναι και μάλιστα πολύ πιο ανθεκτικό απο το απλό πλαστικό. Και όσων αφορά το smart scrolling… ρε παιδια λέτε αυτοί εκει που χαλάνε τόσα εκατομμύρια για να αναπτύξουν μια τεχνολογία λέτε να μην σκεφτηκαν το ενδεχόμενο να κοιτάνε το κινητο 2-3 άτομα? Το πολύ πολύ να το αναγνωρίζει αυτό και να απενεργοποιήται.. Τέλος Όσον αφορά τον Octa.. Περιμένετε να δούμε επιδώσεις γιατί ο snapdragon είναι πολύ καλος. Τωρα το εχουμε πει..… Συνέχεια »

patentas

Φίλε TEO το htc ΟΝΕ S δεν έχει “πολυκαρβονικo πλαστικo”, αλλα την τεχνολογία “micro arc oxidation” https://www.youtube.com/watch?v=ZPZ7y1EDKvk δηλαδή 3 φορές πιο ισχυρό απο το ανωξίδωτο ατσάλι. Ναι, συμφωνω οτι μετά απο 1 χρόνο σχεδόν που το έχω έχει φθορές, αλλά έχω δει και σε όλα τα κινητά που φθείρεται το πλαστικό. π.χ. στο S3 που είναι γυαλιστερό πλαστικό θολώνει η πλάτη. Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα – ούτε θεωρείται άσχημη η ποιότητα απο το πολυκαρβονικο πλαστικό που έχει το s3 και ONE X αλλά όπως και να το κάνεις αν έρθεις και πιάσεις το κινητό και παγώσει το χερι σου (νιώσεις το μέταλλο ρε παιδί μου 😉 ) και δεις και πόσο λεπτό είναι θα καταλάβεις. Πέρα απο αυτά δεν ξέρω γιατί να θεωρείται μειονέκτημα το πολυκαρβονικo πλαστικό. Μια χαρά είναι και μάλιστα πολύ πιο ανθεκτικό απο το απλό πλαστικό. Και όσων αφορά το smart scrolling… ρε παιδια λέτε αυτοί εκει που χαλάνε τόσα εκατομμύρια για να αναπτύξουν μια τεχνολογία λέτε να μην σκεφτηκαν το ενδεχόμενο να κοιτάνε το κινητο 2-3 άτομα? Το πολύ πολύ να το αναγνωρίζει αυτό και να απενεργοποιήται.. Τέλος Όσον αφορά τον Octa.. Περιμένετε να δούμε επιδώσεις γιατί ο snapdragon είναι πολύ καλος. Τωρα το εχουμε πει..… Συνέχεια »

Νιο

φανταζεστε να ναι ετσι????? https://www.youtube.com/watch?v=X-3m4rldR5Y

Billys

@Νιο , τελειο θα ηταν αλλα δεν γινεται να εχει σχεδον ανυπαρκτα πλαινα κενα διπλα στην οθονη γιατι μετα δεν θα μπορεσει να κουμπωσει καμια θηκη πανω του .

Εντυπωσιαζομαι παντως που δεν υπαρχει καποιος υστερα απο την κυκλοφορια του Ζ στην Ελλαδα που να λεει για το ποσο υπερτερει εναντι του νεου γαλαξια . Μαλλον οι σοναδες θα ειναι απασχολημενοι με το να χαιρονται τα καινουρια τους καμαρια των 700 ευρω που τοσες μερες περιμενανε και δεν εχουν χρονο να αντιπαρατεθουν στους galaxa-δες ! 😛 Ειδα καποιους βεβαια να το αναφερουν δειλα δειλα , αλλα μαλλον ειναι απ’ αυτους που καναν γκλουκου οταν ειδαν τα 7 κατοσταρικα και τωρα ψαχνουν νεο στρατοπεδο για να επιτεθουν απο εκει . :PpPpPp

Νιο

Εεεε και εγω της SONY ειμαι αλλα δεν εχω παροπιδες. Αλλαζω στρατοπεδα ευκολα. Μάρεσει αυτο που γουσταρω και γουσταρω αυτο που μ’αρεσει ειτε ειναι sony ειτε apple ειτε samsung. Οτι με κερδισει με αυτο ειμαι. Δεν ειναι οικογενεια μου για να την υπερασπιζομαι. Ειναι ενα προιον και το ΔΙΑΛΕΓΩ ΕΓΩ…. ΕΓΩ ΚΑΝΩ την επιλογη δεν ειμαι προβατο.

billys

Εγω παλι που εχω περασει λιγο πολυ απ ολους ( ειχα και siemens κινητο παλια και απλο sony οταν ακομα ηταν χωρια απο την ericsson) στηριζω τη νοκια . Ασχετα αν τα τελευταια χρονια αγοραζω πολυ samsung . Απο κινητο και pc μεχρι κλιματιστικο και home cinema :P. Απλα με ικανοποιουν οι συσκευες τους και το service τους . Αν υπαρξει κατι καλυτερο στο μελλον δε θα πω οχι 🙂
Παντως και η samsung υστερει σε σχεση με το παρελθον οπου εβγαζε κινηταρες . Ισως τοτε και ο ανταγωνισμος να ηταν μεγαλυτερος . Τωρα λιγο πολυ ολοι στα ιδια επιπεδα κινουνται οποτε δυσκολα να δουμε κατι κραχτο κι απο το νεο γαλαξια .

Stelios

Καλησπερα σε ολους σας,θελω να ρωτησω το sg4 θα εχει gorilla glass 3 η οχι?Για την μπαταρια τοθ ακοθστικε ποσο μπορει να ειναι?

nick
ιο

ε και? Sony xperia Z! είναι εδώ, και είναι το καλύτερο!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.