Samsung Galaxy S IV shape teaser από την Samsung Αμερικής

Νωρίτερα σήμερα τα ξημερώματα η Samsung Αμερικής ανέβασε στο Twitter μια εικόνα teaser για το αναμενόμενο Samsung Galaxy S IV. Σε αυτήν απεικονίζεται το σκοτεινό το κινητό με πολύ μυστήριο, προσπαθήσαμε να πειράξουμε λίγο την εικόνα σε πρόγραμμα image editing και αποκαλύφθηκε κάτι περισσότερο που όμως μοιάζει με το τωρινό S III.

Ποιες είναι οι σκέψεις σας; Πάντως δεν φαίνεται να είναι ίδιο με το κινέζικο I9502 Galaxy S IV που συζητούσαμε εχθές.

Update: Προστέθηκε εικόνα gif που δείχνει τις ομοιότητες. Μάλλον δεν είναι αυτό το ίδιο το Galaxy S IV που θα παρουσιαστεί την Πέμπτη. Kudos to MEDS.
Samsung Galaxy S IV, Samsung Galaxy S IV shape teaser από την Samsung Αμερικής

Samsung Galaxy S IV, Samsung Galaxy S IV shape teaser από την Samsung Αμερικής

Samsung Galaxy S IV, Samsung Galaxy S IV shape teaser από την Samsung Αμερικής

Πηγή

Kudos to nikosv

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

24 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
applesucks

Μα καλά είναι !#@$@@ εκεί στi Sammy? Φτιάχνουν σχεδόν το ίδιο μοντέλο με πέρυσι?

P@NOS

Ρε παιδιά αυτό είναι το Galaxy s 3,δεν μπορεί η Samsung να μας έδειχνε το 4 πριν την επίσημη παρουσίαση…καταρχήν το bezel είναι πολύ χοντρό σε σχέση με το I9502 που μας εδειξες.

applesucks

Όχι 100.000.000 πωλήσεις θα έχουν αλλά τόσες μουτζες μου αρέσει που κοροιδευα το 4s!

αγγελος χυτηρογλου

Ρε παιδια ειλικρινα τι σχεδιασμο θελετε?Δεν ειμαι επιθετικος αλλα εχω απορια επειδη απο desing τι αλλο να βγαλουν οι εταιρειες?Περα απο καλα υλικα κατασκευης.

chris

Βρε σαμμυ america μας δουλευεις????Αυτο πανω απο το λογοτηπο δεν εχει καν ηχειο!!!!!

Pete

Εεε παιδιά είμαι ο μόνος εδώ πέρα που πρόσεξε ότι στην “teaser” καλα εικονα λείπει το ακουστικό από το κινητό????

MEDS

Αυτό δε πρέπει να είναι το SIV, η Samsung προσπαθεί να μας ξενερώσει με το ότι και καλά το SIV θα είναι ολόιδιο με το SIII, και μόλις μας παρουσιάσει κάτι έστω λίγο διαφορετικό, ξαφνικά θα μας αρέσει. Τακτική ψυχολογίας. Γιατί κακά τα ψέματα, όπως και να είναι το νέο Galaxy, οι περισσότεροι θα το κράξουν έτσι και αλλιώς. Ενώ τώρα λέμε, ας είναι διαφορετικό και ας είναι όπως θέλει.

Κρατάω και μια πισινή, γιατί Samsung είναι αυτή, ποτέ δε ξέρεις… 🙂

VasiliSIII

Μάλιστα… το Galaxy SIII Player

Mixalhs

Βιντεο με το υποτιθεμενο S4 που δειξατε εχτες φωτογραφιες

https://www.youtube.com/watch?v=gfzom-RdrwI

Λεωνίδας

Mιχάλη, εμένα πάντως μου άρεσε…Εντάξει, δεν είναι κάποιο ανατρεπτικό σχέδιο αλλά είναι πιο ωραίο από το 3! Αν φυσικά είναι έτσι το επόμενο galaxy.

Λεωνίδας

Βασικά, αν έχει κάνει 2 λάθη η Samsung, είναι τα εξής: Τα teasers σε προετοιμάζουν για κάτι ανατρεπτικό, διαφορετικό ενώ απ΄ότι φαίνεται εξωτερικά τουλάχιστον πρόκειται για μικροβελτιώσεις του 3. Και 2ον, απορώ πώς έβγαλε πρώτα το δίκαρτο 9502 (μέσα από χάλια φωτογραφίες και άθλιο βίντεο) ενώ έχει κάνει τόση καμπάνια με μυστικότητα για το 4…
Και μια άλλη απορία…Στα επίσημα και καλά benchmarks που βγήκαν με τα χαρακτηριστικά του τηλεφώνου, όλοι είδα τα βασικά κουμπιά όχι φυσικά, αλλά εικονικά στην οθόνη.Πώς τώρα βλέπουμε να υπάρχει το βασικό κουμπί του μενού και δεξιά κι αριστερά τα άλλα?
Αν είναι αυτό πάντως, πρόκειται για πολύ όμορφο τηλέφωνο που σίγουρα θα μοσχοπουλήσει…

Panos

Παιδιά μην σας νοιάζει το περίγραμμα! θα έχει άλλες διαφορές…θα είναι πιο λεπτό και η οθόνη του όσον αφορά το πλάτος της θα είναι edge …Και ας αφήσουμε αυτήν την ελληνική συνήθεια επιτέλους να θέλουμε κάθε μισό χρόνο διαφορετικό κινητό! φαντάζομαι πως όλοι,και αν όχι όλοι οι περισσότεροι, ζήσαμε εποχές 3310 ! τηλέφωνα σαν το S III ή κάποια άλλα κινητά τα κάνουν όλα!!

DimDim

@Panos ελληνική συνήθεια?? για κοίτα γύρο σου στο internet να δεις τι γίνετε.

george e.

πιστευω θα ειναι αλλο. επιτηδες δειχνουν το παλιο

Panos

@DimDim

Nαι μας αρέσει να είμαστε πάντα οι καλύτεροι και να έχουμε οτι καλύτερο κυκλοφορεί! Αυτό δεν είναι κακό αλλά μην ξεχνάμε και την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε! και το S III μια χαρά μας είναι….παραπονιόμαστε για την κρίση και οι μισοί έλληνες είχαν κανει προαγορά το μήλο το 5αρι και άλλοι πόσοι τωρα θα περιμένουν το S IV ….

Λεωνίδας

Pano, εγώ όπως και πολλοί άλλοι φαντάζομαι το ότι συμμετέχουμε σε τέτοια blogs και τεχνολογικά forums δεν σημαίνει ότι θα τα αγοράσουμε! Προσωπικά δεν μπορώ την παρούσα φάση να πάρω νέο κινητό μιας και έχω λίγους μόνο μήνες το gs2 και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Και ούτε και οικονομικά όμως αντέχω και δεν ξέρω αν και θα ‘δινα ποτέ πάνω από 300 Ευρώ για ένα κινητό! Απλά συζητάμε εδώ πέρα για τα κινητά αυτά επειδή μας αρέσει το είδος. Δεν έχω κανένα κόμπλεξ να ‘χω τελευταίο μοντέλο, το ίδιο και πολλοί άλλοι πιστεύω.

Λεωνίδας

Ίσα ίσα που ζήσαμε και τις εποχές χωρίς κινητά τηλέφωνα και ειλικρινά ήταν μια χαρά! Και ακόμα μπορώ να ζήσω χωρίς κινητό αν χρειαστεί!

Λεωνίδας

Έξυπνο θα ήταν πάντως, σ’αυτή τη φωτό από το teaser που δείχνει σκοτεινό το νέο (?) galaxy όταν αποκαλυφτεί να πέφτει αυτό που βλέπουμε σαν ντόμινο και να ‘ναι από πίσω του το καινούριο Galaxy τελείως διαφορετικό!…πω..πω..ιδέα! Μα ποιος είμαι! Χαραμίζομαι εδώ!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Αυτό είναι και επίσημα το νέο Samsung Galaxy Siv. Θέλετε την άποψη μου κακάσχημο όπως και το περίμενα,Το sony xperia Z έχει πολύ ανώτερο εξωτερικό διάκοσμο.
Και για να μην έχετε αμφιβολίες για το samsung galaxy siv https://www.gsmarena.com/samsung_i9500_galaxy_s_iv-5125.php

DimDim

@Πάνος. Olla αυτά που λες τα καταλαβαίνω και τα επικροτώ. Αυτός που έχει ας το πάρει. Οτιδήποτε και αν είναι αυτό. Δικαίωμα όμως στο όνειρο έχουμε όλοι και κλασσικά σαν Έλληνες το δικαίωμα του λόγου, σε απλά ελληνικά ο κάθε ένας το μακρύ και το κοντό του. 🙂 Εγώ έκανα φρένο με το GNexus τώρα και ενάμισι χρόνο. Το τηλέφωνο είναι τζαμι αλλα δεν θα έλεγα όχι σε κάτι καινούργιο. Επιμένω βεβαια να λέω ότι θα ήθελα να δω ένα Xperia Nexus σε στιλ Z.

Billysss

Γράφει ο άλλος στο πρωτο σχόλιο,”καλά μ… είναι στην Samsung φτιάχνουν το ίδιο με πέρυσι. ”
Δηλαδή η apple τι να πει που απο τότε που έφτιαξε το iPhone είναι ακριβως το ίδιο και έβγαλε το 5αρι με 4αρα οθόνη και νομίζει πως έκανε ανακάλυψη..

fmnc

Έτσι @Billysss πες τα! Τη samsung να την κατακρίνουμε, αλλά την apple εννοήτε πως όχι.

Αποστόλης Ρόδος

Παιδιά εντάξει… Ναι … και τα 3 τελευταία iPhone ειναι τα ίδια σχεδόν απέξω (4,4s,5) αλλα ειναι απλά 3 συσκευές σε 3 χρόνια.
Εδω τρώμε στη μαπα τους κλωνους του design του S3 σε συσκευές που ξεφυτρώνουν ανα μήνα σαν τα νομιστεράκια. Οπου κοιτάζω Samsung κινητό, βλέπω το S3 μου σε παραλλαγές μεγεθών… (Βάλτε και το note II μεσα… 😉 ).
Θα ειναι ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΑ ΤΡΑΓΙΚΗ να παρουσιάσει ακομα ένα ΚΛΩΝΟ του S3 και τα παράγωγα του για δεύτερη χρονιά. Να βρασω και τους πυρήνες δηλαδή λες και άλλαξαν τόσο πολυ οι ανάγκες μας και τους χρειαζόμαστε.
3 galaxy στη σειρά πήρα… και πραγματικά αν αυτο τελικα ειναι το 4 … Θα σπινιάρω και στις στροφές για το Ζ.

fmnc

Ok. εμένα μου αρέσει, αλλά προτιμώ samsung για τα χαρακτηριστικά, ΟΧΙ για το design. Για design προτιμώ το πολύ ωραίο γυάλινο xperia Z. Από μία άποψη είναι υπερβολικό αλλά όχι και άσχημο (το design της Samsung).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.