Samsung Galaxy S IV, Techblog live chat

Παρασκευή ξημερώματα στη 01:00 ώρα Ελλάδας υποδεχόμαστε το Samsung Galaxy S IV μέσα από ακόμα ένα live chat εδώ στο Techblog. Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει, και τα πρώτα στοιχήματα έχουν πέσει. Θα έχει οκταπύρηνο επεξεργαστή; Λειτουργίες EyeScroll; Σχολιάστε τα μέχρι σήμερα φημολογούμενα χαρακτηριστικά και λειτουργίες και ζητήστε τι θα θέλατε να έχει;

• Ψηφίστε: Galaxy S 4, Xperia Z ή HTC One;
• Δείτε τις διαφορές του Galaxy S 4 με το Galaxy S III.
Samsung Galaxy S4 επίσημα

Update: Σας ευχαριστούμε πολύ όλους για τη συμμετοχή σας στο live chat. Στο peak της παρουσίασεις είχαμε συγκεντρωθεί πάνω από 750 άτομα. Η τεχνολογία μας ενώνει!

Samsung Galaxy S IV live chat, Samsung Galaxy S IV, Techblog live chat

Samsung Galaxy S 4 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά
Samsung Galaxy S IV live chat, Samsung Galaxy S IV, Techblog live chat

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

50 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Andreas

Μπαταρία επιβεβαιώθηκε 2600 θα ειναι 🙂 sammobile.com

george e.

Οπως φαινεται στα τεχνικα χαρακτηριστικα δε θα υπαρχουν εκπληξεις.
Αρα αναμενεται να δουμε design και software features.

Themis

Παιδιά, δηλώνω φανατικός οπαδός των Galaxy… Απο SII σε SIII και NoteII… Το SIII στο Design ήταν κάτι διαφορετικό, αλλά τίποτα το σπουδαίο. Το ίδιο πέρασε σε NoteII. Αν, δυστυχώς, το SIV έχει το design που έχει κυκλοφορίσει σε φωτογραφίες (μοιάζει με SIII) φοβάμαι οτι δεν θα έχει την απήχηση που περιμένουν…
HTC One και Xperia Z θα κάνουν πάρτυ…

manolo

Θα κυκλοφορήσουν δύο εκδόσεις του Galaxy S IV, η μία με επεξεργαστή quad-core Qualcomm 600 1.8GHz για τις ΗΠΑ και η άλλη με octo-core Exynos 5 Octa για τον υπόλοιπο κόσμο, με τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά να παραμένουν ίδια και στις δύο.Και από ότι διάβασα θα έχει μπαταρία 3100mAh.

chris

Παρουσιαση στην Νεα Υορκη ή BIG APPLE(!!!!!!).Σαμμυ περιμενω τα καλυτερα απο εσενα.ΜΗΝ μας απογοητευσεις.

polis

Να δούμε σε τι τιμή θα το βγάλουν. Περιμένω με πολύ αγωνιά.

xristos

Μαλλον δε θα χει eye scrolling δυστηχως.. Ισως σε καποιο μελλοντικο update το προσθεσουν απ οτι διαβασα σε αλλο site

Θεόδωρος

Ό,τι και να έχει πάντως θα είναι καλύτερο από το SONY XPERIA Z και HTC ONE σίγουρα

Panides

Οτι και specs να φοραει αν εχει αυτο το design που φημολογείται τοτε η sony ειναι η νικητρια της φετινης σεζον.

WhiteFlameGR

Totally gonna be here…

spyros

Ο,τι τιμη και να βαλουν το χιλιαρικο της 64gb εκδοσης του ip δεν τη πιανει κανενας

Ανδρέας

Παίζει στο γήπεδο της apple οποταν πρεπει και οφείλει να παρουσιάσει κατι θεαματικό! Δεν νομίζω να κάνει τόσο σάλο για να παρουσιάσει ένα τηλέφωνο 85% ίδιο με το S3.. @Panides το HTC one ειναι πιο όμορφο απο το Ζ Οποταν εγω νομίζω η HTC θα βγει νικήτρια! 😉

tetra

Καλά να το διαβάζω σε σχόλια αλλά να το διαβάζω και σε άρθρα είναι τραγικό.

Δεν υπάρχουν 2 εκδόσεις του Exynos 5 Octa, τετραπύρηνη και οκταπύρηνη. Υπάρχει ο Exynos 5 Octa (28 nm HKMG) ο οποίος είναι τυπικά οκταπύρηνος (καθώς έχει 4 ARM Cortex-A15 και 4 ARM Cortex-A7) αλλά στην ουσία ποτέ δεν δουλεύουν και οι 8 πυρήνες μαζί. Ο επεξεργαστής στην ουσία είναι τετραπύρηνος. Παραθέτω βίντεο, στο οποίο δείχνει τι ακριβώς είναι η τεχνολογία big.LITTLE γιατί έμφανέστατα κανείς δεν δείχνει να έχει καταλάβει.

https://www.youtube.com/watch?v=ErKxNMeepa4

alexandros κ

και το sony z και το htc one είναι πολύ καλές συσκευές.ελπίζω κάτι αντίστοιχο (ποιότητα κατασκευής εννοώ) να έχει και το s4.το design δεν με χαλάει όποιο και αν είναι.εδώ η apple έχει το ίδιο πόσα χρόνια,βλέπε 4,4s,5(εντάξει λίγο πιο μεγάλο,αλλά,ίδιο). γιατί λοιπόν να μη κάνει το ίδιο και η sammy? το θέμα για μένα πια είναι η ποιότητα.τα specs θα είναι σίγουρα πολύ καλά.ίδωμεν…..

kostis

@tetra σωστος….
να συμπληρωσω επισης οτι ο octa εχει lte υποστηριξη οποτε πολυ πιθανως θα υπαρχει μια universal εκδοση και οχι 2 γιατι πλέον δεν θα χρειαζεται….

akis

Δεν νομιζω οτι θα ειναι παρομοιο με S3 & note 2 το S4 ! Δεν μπορει να ειναι τοσο ανωμαλοι εκει στην Samsung και εν τελει να εχουν κολλησει σε ένα συγκεκριμενο design ! Ωστοσο εκαναν αυτά τα ηλιθια μικρα διαφημιστικα με πρωταγωνιστές παιδακια όπως ο Jeremy …Εκτος αν υπονοούσαν ότι δικαιολογειται αυτή η φθηνη πλαστικουρα στην κατασκευη καθοτι σαν μικρα παιδια που είναι το νέο τους target group ,θα τους πεφτει το κινητο συνεχεια από τα χερια ,οποτε το πλαστικο θα σωζει την κατασταση ….Ελπιζω να εχουν φροντισει να παρουσιασουν κατι εντελως νέο σε design και υλικο συσκευης όπως εκανε η HTC και η Sony και ακομη περισσοτερο ελπιζω να εχουν φροντισει να διορθωσουν επιτελους τον ηχο της συσκευης με την δραματικη βελτιωση των μπασων … Είναι η μονη εταιρεια που δεν εχει καθολου ασχοληθει με αυτό το θεμα στην αποδοση των χαμηλων , σε αντιθεση με ΗTC , Sony , LG που αποδιδουν βαθεια μπασα στα ακουστικα ειτε στο ραδιοφωνο ειτε στα music playlists ( ειδικα η HTC με τα beats audio )… ΛΟγικα δεν μπορει να μην εχουν καταλαβει ότι ο ωριμος χρηστης και όχι τα μικρα παιδια θελουν μια εξ ολοκληρου νεα συσκευη όχι από φθηνο… Συνέχεια »

tetra

Me την λογική που ακολουθούν τα smartphones δεν μπορούν να γίνουν πολλά σε θέματα υλικών. Το μπροστινο μέρος είναι μια τεράστια οθόνη οπότε δεν το συζητάμε. Λογικά θα είναι ενα μεγάλο κομμάτι Gorilla Glass 3. Πίσω τώρα η Samsung θέλει (και συμφωνώ απόλυτα) αποσπώμενα υλικά. Οπότε πάμε στ πλαστικό, εκτός και αν μπορέσει να βάλει KEVLAR. Αν καταφέρει να μην κάνει το κινητό, φάλαινα σε πάχος και να του βάλει μέσα 3500 μπαταρία, τότε δέχομαι να είναι unibody. Αλλά αλλιώς οχι.

Το θέμα design είναι υποκειμενικό. Εγω το design τόσο του 2, όσο και του 3 το λάτρεψα. Οτι και να λέτε το ίδιο έκανε και ο περισσότερος κόσμος.

giatrex

Εγω θα ήθελα να εχει δυο ηχεια ενα στο επανω και ενα στο κατω μερος οχι ομως οπως το HTC One(ενα εκει που ειναι η υποδοχη φορτισης και ενα εκει που ειναι η υποδοχη των ακουστικων).Επισης θα προτιμουσα αντι για gorilla glass να ειχε dragontrail glass που θελει αρκετη προσπαθεια για να σπασει.Στα υπολοιπα καλυπτομαι.Αν κρινω απο τη πορεια του galaxy S3,δε νομιζω να πειραξει πολυ αυτους που θελουν καλα χαρακτηριστικα και καλη υποστηριξη η εμφανιση του S4!!Στην αρχη θα το βριζουν και θα το κραζουν ολοι και μολις αρχισει να πουλαει σαν τρελο θα περασουν ολοι απο τα κατασηματα(ή τα ηλεκτρονικα καταστηματα) για να το αγορασουν!!

JohnWave

Το ιδανικό SIV ( και γενικότερα το ιδανικό κινητό ) για μένα θα είχε :

-> Super Amoled oθόνη 4,7” 1920Χ1080 με 300+ ppi και με πολύ μικρά περιθώρια γύρω γύρω.
-> Σχήματος SII ( κρίμα που το παράτησαν) και όχι το κακόγουστο του SIII.
-> Φτιαγμένο με polycarbonate mat πλαστικό όπως η προηγούμενη σειρά Lumia ( όχι γυαλιστερό για να μην κάνει δαχτυλιές )
-> Πάχους από 8mm και κάτω.
-> 4πύρηνο με 2 giga ram

Δυστυχώς τέτοιο κινητό στην αγορά δεν υπάρχει και είναι κρίμα.

Theo

Και πέρυσι τα ίδια λέγατε οι περισσότεροι, ότι είναι κακάσχημο, φθηνό και τραγικό, όμως οι πωλήσεις λένε άλλα.Και μην ακούσω για τα iphone 5, γτ εδώ ελλάδα είναι και δυστυχώς ο έλληνας προτιμά να έχει iphone 5(με την τόσο διαφήμιση από όλα τα ελληνικά κανάλια και το ξερογλύψιμο των χαζοτηλεπαρουσιαστριών μας), παρά να έχει λεφτά να ζήσει!!! Εμένα προσωπικά μου αρέσει πολύ το σχέδιο του gs3, όπως και του i5(ασχέτως αν είναι όντως ίδιο με τα προηγούμενα), το htc one.To xperia z ναι έχει πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, αλλά είναι σαν τετραγωνοποιημένο πλακάκι. 😛 Επίσης η apple έκανε όνομα το iphone σε πολλά χρόνια(ίσως 3) και τώρα η samsung με το galaxy σε 2-2,5.Όμως μην περιμένετε πολύ να πουλήσει η sony και η htc, που πολοί αναφέρεστε για πάρτυ, γιατί θέλουν καιρό και αυτές οι εταιρίες να αγαπηθούν από τον κόσμο.Μπορεί η sony και η κάθε sony να πουλάει αλλού, όμως στα κινητά τηλέφωνα θέλει ακόμα για να την εμπιστευθεί ο κόσμος !!! Και φτάνει με αυτήν την μιζέρια για την ποιότητα κατασκευής της samsung, δεν ξέρει αυτή και ξέρετε εσείς!! Γούστα είναι αυτά και δεν χρειάζεται να τρέξετε να αγοράσετε το gs4. Και να προλάβω κάποιους, σε αυτό που… Συνέχεια »

Γιάννης

Μακάρι να δούμε μεγάλη διαφορά στην αυτονομία στο νέο galaxy όπως αναφέρουν κάποια site…

Superstar

Δεν εχω καταλάβει τη λογική να δούμε κάτι άλλο σχεδιαστικά αλλιώς μάπα.
Εκτός από το σοβαρό επιχείρημα πως κάτι που πουλάει δεν αλλάζει ας δεχτλουμε ότι οκ να παρουσιάσει κάτι διαφορετικό.Για να ικανοποιήθητε τι θέτε στρογγυλό η τρίγωνο κινητό?

Chaos

Με αυτα τα χαρακτηριστηκα το μονο που απομενει ειναι ενα ωραιο περιτυλιγμα
και μια λογικη τιμη.

Billys

Ο,τι κι αν ειναι , οπως κι αν ειναι , θα πουλησει οσο κανενα αλλο παλι , επειδη εχει φημη πλεον .

Κωστα θα εχει live streaming video του event εδω στο techblog ?

antonis

εγώ παιδιά θα περιμένω για αυτό
https://www.phonearena.com/news/Awesome-Galaxy-S-VI-concept-skips-a-generation-to-hint-where-Samsung-should-head-after-the-S-IV_id40784#6-
απο του χρόνου 🙂

Billys
JohnWave

Όσοι ισχυρίζεστε ότι δεν γίνεται να είναι άσχημο το κινητό από τη στιγμή που πουλάει τρελό παραβλέπετε το γεγονός ότι όταν μια εταιρία φτιάξει brand name μπορεί να πουλάει όπως θέλει το κινητό και ο κόσμος θα το αγοράζει.Όπως κατηγορούσατε το iphone 5 ως μακρόστενο ( και δίκιο έχετε) αλλά πούλησε τρελά παρά το σχήμα του.Αν η Samsung έβγαζε 2 σχέδια SIV ,το ένα σαν το Z και το άλλο σαν το SIII εκεί θα βλέπατε ότι τελικά η πλειοψηφία θα έπαιρνε το SIV μορφή Ζ.Δυο φιλαράκια μου με SIII παραδέχονται ότι δεν τους αρέσει η εμφάνιση του κινητού τους αλλά το πήραν για τα χαρακτηριστικά του και για το ότι η Samsung τους εμπνέει εμπιστοσύνη.( κερδήθηκε με το SII).

Nikos

Εννοειται οτι θα πουλησει σα τρελο,
δειτε ποσα χρηματα διεθεσαι περυσι για διαφημιση η samsung ποσα η apple και ποσα η htc…

Ανδρέας

@Theo αν κανείς μια αναδρομή προς το παρελθόν θα δεις ότι και η Htc κάποτε ήταν τόσο ψηλά! Τώρα όμως την θέση της πήρε η Samsung και η apple! Γενικά σε αυτη την φάση ειναι παρα πολυ δύσκολο να εκθρονιστουν οι 2 εταιρίες! Ειδικά η Samsung! Μιλάμε τρελή διαφήμιση! Απο την ιστορία του μικρού Ιερεμια μέχρι και το σόου στον δρόμο στην Νέα Υόρκη, ασε που μετα απο την κυκλοφορία του θα κάνει επιθέσουλες στην apple μέσα απο διαφημίσεις όπως και πέρσι! 😉 Στις 14 Μαρτίου ολα τα βλέμματα θα ειναι στραμμένα στο Time Square for the next big thing!

Theo

@Ανδρέας έχεις δίκιο…ας ευελπιστούμε σε κάτι κυριολεκτικά ΟΥΑΟΥ 😀

Αποστόλης Ρόδος

Κώστα φανταζομαι δεν θα ξεχάσετε να αναρτήσετε links του live event… μη ψαχνόμαστε τελευταία στιγμη.

demmis

πανω απο ολα με ενδιαφερει ποσα ppi εχει? αν ειναι κατω απο 331 ppi δεν συμφερει.

george e.

@demmis, ρε φιλαρακι ολα τα 5ιντσα FHD την ιδια αναλυση εχουν. απλα μαθηματικα ειναι. και συγκεκριμενα 441ppi

demmis

@george ευχαριστω φιλε! θα ειναι τελεια!!! ελπιζω να ειναι τελειο σχεδιο απο το siii !

george e.

οπως φαινεται και απο τα cases που διερευσαν προκειται για S3-S και οχι S4

george e.

ημουν δυσπιστος με τον Κινεζο, αλλα τελικα οπως ολα δειχνουν (φωτο, cases klp) το σχεδιο θα ειναι οπως του S3

kwstask

το κινητο φαινεται αποσα ξερουμε μεχρι στιγμης τελειο!!!!!κιαν δουμε και την μπαταρια!!! 2600 οσα 8αναι τελως παντων θαναι αψογο!!!!!το μονο που με χαλαει ειναι γιατι αυτη η εμμονη με της 5αρες οθονες…ελεος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μια 4.3 η 4.5 χαθηκε?

kwstas

ελεος με τις 5αρες οθονες ρε παιδια!!!!!!!!!!!!!!!μια 4.3 η 4.5 χαθηκε να βαλουνε?

yiannis

Κωστα για το site……
https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s_iv_video_demos_leak-news-56κ
Παιδια αυτο θα ειναι τελικα……

demmis

το δικο μου ειναι galaxy note. ειμαι ευτυχισμενος με την οθοναρα!!! για μενα, μου αρεσει να ειναι απο 4.5-5.5 φτανει!

Νιο

Που ειναι το live του youtube που ειχε βαλει ο Κωστας ρε παιδια???

john4

η samsung εχασε την καινοτομια της. εγινε σαν την apple
αν ειναι ετσι το s4 οπως στις κινεζικες φωτο θα απογοητευτουν οι samsung fans.
πιστευω το smartphone της χρονιας θα ειναι το htc one η πιθανοτερα το google X phone

gen

Αφού πουλανε …. Το ίδιο Θα Το κάνουν ….!!! Ποιος φταιει???

Καλά “ΨΩΝΙΑ ” …!!!

Apostolis

Kaλησπερα από Galway- Ireland … Ενα μεγάλο μπράβο για το site…keep going!

Γιάννης

Live stream δεν παίζει ;!

ilias

Καλημέρα….. παιδιά έχουμε κανένα νέο ???

nikos

Η παντοφλαρα βγηκε και ειναι εδω s3s

ilias

…. ουφ!!! Ανακούφιση…. δεν υπάρχει λόγος αλλαγές του S3 μου!!!

Αλεξανδρος

Μάλλον με βλεπω να απαταω το iPhone για το s4!!!

Nicos

Εδώ δείτε για τον επεξεργαστή

https://www.samsungmobilepress.com/2013/03/15/Samsung-Introduces-the-GALAXY-S-4—-A-Life-Companion-for-a-richer,-simpler-and-fuller-life

1.9 GHz Quad-Core Processor / 1.6 GHz Octa-Core Processor
The selection of AP will be differed by markets.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones featured Nothing

H Nothing ενσωματώνει το ChatGPT της OpenAI στα τηλέφωνά της με το Nothing OS 2.5.5

Το Nothing Phone (2a) έχει ήδη πάρει το Nothing OS 2.5.5 με βελτιώσεις κάμερας, διορθώσεις σφαλμάτων και το security patch Απριλίου.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.