Ποια θα είναι η τιμή του Samsung Galaxy S IV στην Ελλάδα;

Αν θυμάστε το είχαμε συζητήσει και παλαιότερα. Στην Ελλάδα την τιμή “ταβάνι” στα hi-end smartphones την θέτει το iPhone και σήμερα το πιο οικονομικό μοντέλο με τα 16GB κοστίζει 739 ευρώ. Από εκεί και κάτω βρίσκονται σε τιμή τα Sony Xperia Z – κυκλοφορεί στα 699 ευρώ, HTC One – αναμένεται στα 729 ευρώ και LG Optimus G – αναμένεται στα 599 ευρώ.

Το Samsung Galaxy S IV θα ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα, Πέμπτη 14 Μαρτίου. Σε ποια τιμή πιστεύετε ότι θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα;

Samsung Galaxy S IV τιμή, Ποια θα είναι η τιμή του Samsung Galaxy S IV στην Ελλάδα;

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

39 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
MEDS

699 και θα λέμε και μακάρι…

chris

Θελω να πιστευω οχι πανω απο 700.Αν και ειναι πολλα το σημερον ημερα.

kleanthis

649 κατα την γνωμη μου

michalis

669-699€ πιστευω…

Darth

το λιγότερο 700…… τελευταίο καιρό όμως αρχίζουμε και χτυπάμε πολύ ψηλότερες τιμές έτσι κρατάω μικρο καλάθι και παίζει να είναι ακόμη και 770
για τιμές στην Ελλάδα μιλάω και ελληνικούς κλέφτες πάντα

Giorgos

αυτη η θήκη ειναι για το s4?

Γιάννης

@Darth συμφωνούμε απόλυτα.

Βέβαια παίζει ρόλο και η ποιότητα επένδυσης…

Αν ειναι πλαστικουρα Α κατηγορίας τότε ταβάνι τα 700 και δόξα τω Θεό
να λέει η σαμσουνγκ με τις πωλήσεις που θα κάνει.

Αν ειναι πλαστικουρα β κατηγορίας 650 ευρωπουλα
και παει λέγοντας…

Βέβαια πως γίνεται να ειναι στην ίδια τιμή δυο κινητα με τεράστια
διάφορα ποιότητας υλικών στην εξωτερική πλευρά…
ειναι προφανώς άλλο θέμα…

Και μη πείτε ότι ναι μεν αλλα απο μέσα φυσάει..
γιατι πάνω κάτω ίδια ειναι και οι τετραπυρηνοι
και οι οκταπυρηνοι κτλ..
Και μιλάω απο οικονομικής πλευράς για την εκάστοτε εταιρεία..
Γιατι η σαμσουνγκ παίρνει χονδρικής και σε εξευτελιστικές τιμές..
Και η κάθε εταιρεία εννοείται…

Darth

@Γιάννης όποιος όπως μπορεί αρπάζει………. simple για αυτό καταναλωτές ποτέ δεν πρέπει να αφήσουν μια εταιρεία να γιγαντωθεί (βλέπε apple και τώρα samsung)

Τάσος

Εξαρτάται τι θα έχει τελικά.. αν έχει αυτά που λένε, πάνω από 7 κατοστάρικα.. θυμηθείτε ότι η ΣΟΝΥ που συνήθως είναι πιο κάτω από τις άλλες έχει το Ζ στα 700.. κ η htc το one στα 750.. άρα, η σάμσουνγκ θα πάει πάνω από τα 700.. αν πλασάρουν κ ποιότητα κατασκευής με υλικά καλά κτλ, κλάφτα Χαράλαμπε..

Ioannis

899 😛 και σε ένα μήνα 499

chris

@Darth στο οποιος μπορει αρπαζει οκ μαζι σου.Αλλα γιατι να μην μεγαλωσει μια εταιρια και να δινει σε μας τους καταναλωτες ολα τα ωραια καλουδια?Οχι υπερκοστολογημενα ετσι.Παν μετρον αριστον.Να γουσταρουμε και εμεις.

Darth

@chris γιγαντισμός μιας εταιρείας είναι ότι χειρότερο μπορεί να γίνει (ρίξε μια μάτια ακόμη και στα ιστορίκα θ καταλάβεις)
δεν πρέπει να βρίσκεται ολοι η δύναμη στα χέρια του ενός………

chris

@Darth παλι θα συμφωνησω με αυτο που λες στην 2η προταση σου αλλα δεν λεω αυτο.Μιλαω για τεχνολογικες ερευνες,για marketing,για διαφημισεις για για για……Ξερεις αυτα δεν γινονται με αερα κοπανιστο.Εαν εισαι μικρος θα πας μεχρι τη γωνια.(Απο θεμα πωλησεων μιλαω).

dim

749e

Nickolas

Ετσι κι αλλιώς μεχρι το καλοκαίρι όλα αυτά τα κινητά θα έχουν πέσει κάτω από 500 ευρώ οπότε δεν πα να έχει και 1000. Έτσι κι αλλιώς αυτοί που έχουν λεφτά θα τρέξουν να το πάρουν, οι υπόλοιποι μπορούν να περιμένουν. Και τα περσινά κινητά μια χαρά κάνουν τη δουλειά τους, λες και τα καινούρια θα μπορουν να τρέχουν το Crisis 3 :p

Κώστας

Θα έρθει 789 ευρώ…πιστεύω
Αλλά το θέμα είναι πόσο θα ρίξει την τιμή του sIII..?

ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

xalara sta 700

sosimple

Δεν πάει να κανει και 2000€.. Έχω το sgs2 ακόμα, που είχα πάρει 600€ πριν 2 χρόνια. Τοτε όμως α) εβγαζα αρκετά λεφτά ώστε τα 600€ να ηταν το 1/3 του μισθού μου, οποτε δεν ηταν πραγματικα ακριβό για εμένα, και β) είχε τεραστια διάφορα και ως προς το προηγ. κινητό μου, και ως προς ποιο φτηνά που είχε τοτε ο ανταγωνισμός. Με λιγα λογια άξιζε τον κόπο και ποτε δεν το μετανειωσα. Αν γυρναγα το χρονο πίσω, θα το ξανά αγοραζα με τα τοτε δεδομένα και 700€. Και φθηνό ηταν.. Τώρα όμως, με μισθούς να μη ξεπερνάνε τα 600€, με το sgs2 με custom να σπέρνει ακόμα, με ανταγωνιστικά κινητά ακόμα και κινέζικα εξαιρετικοτατων επιδόσεων στη μισή ή 1/3 τιμή , δεν υπάρχει η παραμικρή περιπτωση να το πάρω ακόμα και 600€ να κανει. Και ξέρω οτι αντιπροσωπευω μια πολύ μεγάλη μερίδα σκεπτόμενων χρηστών.. Όσο καλό και να είναι, θα ασχοληθω όταν φτασει 500€ και κάτω. Αλλιως θα πάρω άλλο φθηνότερο, ακόμα και κινεζικό αν βιαζομαι. Βεβαίως επειδή στον υπολοιπο κοσμο έχουν σοβαρούς μισθούς, θα πουλησει σαν ζεστό ψωμί. Μην αγοράζει κανεις κινητά στα 700€. Είναι τεράστιο ποσο για τα σημερινά δεδομένα. Εμείς φταίμε που τα πουλάνε τόσο. Δεν… Συνέχεια »

Charalampos N.

+1 Στον sosimple έχει πολύ δίκιο, εμείς καθορίζουμε τις τιμές στην πραγματικότητα.
Και μην ακούω ότι αγοράζεις ποιότητα κτλ… ακόμα και το Iphone 5 με τα υπέροχα υλικά ξεβάφει σε μαύρο … αλλά έχει ένα γυαλί/μέταλλο!!!!

Panides

Συμφωνω απολυτα με τον sosimple.
Η γνωμη μου για την τιμη του s4 θα ειναι περιπου στα 749 euros.

samsung ole

με την κριση και για κινητο π η μπαταρια ΜΑΛΛΟΝ θα κρατα 5-6 ωρες θα λεγα 800-900…….ευρω λιγοτερο!!!!!!

Nikolakis

Πιστεύω ότι θα παίξει από 699 εώς 749 ευρώ..

Apple sucks

Μέση τιμή στα 750 ευρώ θα κάνει και θα είναι για ακόμα ένα χρόνο το καλύτερο κινητό και εύχομαι να το πάρω!

Greg

Η αλήθεια είναι οτι δεν με εκπλήσσει Apple Sucks…… Πως καταφέρατε και καταντήσατε και την τεχνολογία γήπεδο, δεν θα το καταλάβω ποτέ…

Nick77

+1 Greg!Κι’αυτο συμβαινει γιατι εχουν “καταλαβει” αυτα που πολυ σωστα αναφερει πιο πανω ο sosimple……

Greg

Βασικά ήταν ειρωνεία για τον από πάνω που το username του είναι Apple Sucks.. Η τεχνολογία έυτυχώς η δυστυχώς έχει προχωρήσει αρκετά ώστε να μπορεί να προσφέρει λύσεις για όλα τα budget και γούστα.. Όπως δεν βλέπω ανθρώπους μικρομεσαίου εισοδήματος να λένε “Ουυυ BMW sucks.. Toyota FTW!!!” έτσι θα ήθελα να βλέπω ανθρώπους να αποδέχονται ό,τι τα ακριβά προιόντα τεχνολογίας απευθύνονται στους ίδιους ανθρώπους που απευθύνεται και η BMW, η Lacoste, η Rolex..

icecube

SGS 4,- 700 ΕΥΡΩ — BMW – ΑΠΟ 30.000 ΕΥΡΩ…. μεγαλε απαιχτη συγκριση και απροκαλυπτος καπιταλιστικος ρατσισμος…. για να μη πω σκετος ρατσισμος και παρεξηγηθεις…. ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ τα προιοντα τεχνολογιας πρεπει να ειναι προσβασιμα σε ΟΛΟΥΣ ειτε στην ουγκαντα ειτε στο μπαγλαντες ή οπουδηποτε αλλου. η τεχνολογια ανηκει σε ολο το κοσμο…. θελω να πιστευω πως δεν εννοεις αυτο που γραφεις και βγηκε λαθος, γιατι με αποψεις σαν και αυτες εχει η ανθρωποτητα το σημερινο της χαλι….

Silender

Τσίμπησαν ένα step πάνω οι τιμούλες σε όλες τις εταιρίες φέτος ή είναι ιδέα μου?

Bad thing is bad

Kostas K.

@ Greg Άλλο Apple άλλο Vertu… Εκεί ναι θα έλεγα έχεις δίκιο.. Άλλα ετσι όπως το θέτεις έχεις μεγάλη ιδέα για την Apple!
Anyway εγω θεωρώ ότι θα ναι πιο φθηνό από το HTC One οπως και πέρσι ήταν πιο φθηνό το S3 από το One X

Greg

Για κάποιον στην Ουγκάντα ή στο Μπαγκλαντές, οι πιο πολλές εταιρίες βγάζουν ειδικά κινητά που να του είναι προσιτά.. Αν εσύ δεν έχεις να φας και θες Galaxy S IV και iPhone 5 ζείς σε άλλο κόσμο.. Ο κόσμος που ξέρω εγώ είναι καπιταλιστικός και άκρως κοινωνικά ρατσιστικός απο μόνος του.. Δεν τον κάνω εγώ.. Απλά με ενοχλεί όταν ζούμε στο δικό μας κόσμο που όλοι έχουν iPhone και Buggati.. Η τεχνολογία είναι προσβάσιμη σε όλο τον κόσμο.. Γι’αυτό οι εταιρείες βγάζουν κινητά στις διάφορες κατηγορίες. Και οι εταιρείες αυτοκινήτων το ίδιο. Και η εισαγωγή σου με σκότωσε.. Για ένα κινητό, το να κοστίζει 700 ευρώ είναι ό,τι για ένα αυτοκίνητο να κοστίζει 30,000.. Δεν σύγκρινα, παρομοίωσα..

Johnny13

Κρίνοντας απ’το Xperia Z και το htc one τότε σίγουρα η τιμή του s4 θα είναι 750€.Το καλό με τη Samsung όπως και με τα Sony είναι ότι οι τιμές πέφτουν γρήγορα.Ίδωμεν…

Aris

749Ε.
παντως κατω απο 720Ε δυσκολο.

Giorgos

Από ότι είχα διαβάσει από ιστοσελίδα που δε γνωρίζω την αξιοπιστία της και δε θυμάμαι αυτή τη στιγμή, υπήρχαν δηλώσεις από το περιβάλλον της Samsung που αναφέρονταν σε κάποια αύξηση στις τιμές των νέων μοντέλων της εταιρίας προκειμένου να επιτευχθεί καλύτερος έλεγχος στις πωλήσεις κινητών σε διαφορετικές χώρες (αγορά κινητού από το εξωτερικό). Εφόσον ισχύει κάτι τέτοιο και φαίνεται ότι θα υπάρξει ζήτηση, φαντάζομαι ότι η τιμή του δε θα πέσει κάτω από τα 750

Billys

Οσο και να κανει , “το καλο το παλικαρι …. ξερει απο που θα παρει ! ” 😉 Ας κανει και 1000 ευρω …

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

02:00 το βράδυ αν κατάλαβα καλά θα δούμε την παρουσίαση ε? Γιατι εκεί θα είναι 19:00. Ξέρουμε κανά link όπου θα μπορούμε να το δούμε live?

Johntsia84

Παιδιά έχει ξεφύγει οι τιμές τον hi-end smartphones εγώ αγόρασα το SGS2 τον πρώτο μήνα κυκλοφορίας του 600e αν το SGS4 16G 700e και πάνω δεν θα το προτιμήσω με τίποτα,
θα περιμένω να πέσει η τιμή του η θα πάω προς sony πλευρά που μόλις βγει το Samsung και το htc θα πέσει ‘κανα 60, βλέποντας και κάνοντας κινητά 600+ δεν πρέπει να τα αγοράζουμε
γιατί τους δίνουμε την εντύπωση ότι όσο και να τιμολογήσουνε ένα κινητό θα τρέξουμε να το πάρουμε, δηλαδή του χρόνου που θα φτάσουνε τα κινητά 800 το λιγότερο?

γεα

όσο και να έχει τώρα στα χέρια μου έχω το xperia Z και δε το αλλάζω με κανένα!!!

Silender

Δε βαρέθηκες να τρολλάρεις σε όλα τα θέματα για το Xperia Ζ?

ή μήπως νομίζεις επειδή αλλάζεις names ότι δε φαίνεσαι?

ΝΙΚΟΣ

Νομιζω οτι τα ειπε ολα ο sosimple πιο πανω.Οι τιμες ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ.Και εγω πιστευω θα εχει γυρω στα 750 ευρω.Αν ολοι οι Ελληνες συννενοηθουμε να μην αγορασουμε κανενα κινητο για ενα χρονο θα δειτε πως θα πεσουν οι τιμες στην Ελλαδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S22 Samsung Galaxy S22 Ultra

Galaxy AI: Επίσημο! Έρχεται στη σειρά Galaxy S22, τα tablet Tab S8 και τα foldable του 2022

Το Galaxy AI παρουσιάστηκε με τη σειρά Galaxy S24 και στη συνέχεια η Samsung το κυκλοφόρησε στις ναυαρχίδες του 2023.