Το Samsung Galaxy S IV θα έχει άθραυστη οθόνη; [φήμες]

Μου αρέσουν αυτές οι πρώιμες πληροφορίες για το επόμενο Samsung Galaxy S IV. Στο GSMArena διαβάζω ότι αυτό αναμένεται να ανακοινωθεί ίσως τον Απρίλιο που μας έρχεται και θα ενσωματώνει οθόνη 4.99 ίντσες ανάλυσης Full HD 1920×1080 pixels (441 ppi) η οποία κάπου κάποιος άκουσε ότι θα είναι άθραυστη. Ακούγεται δηλαδή ότι το εξωτερικό υλικό της οθόνης δεν θα είναι από γυαλί αλλά από ένα ανθεκτικό πλαστικό.

Έλα σιγά-σιγά να έρχονται και οι “πληροφορίες” για το iPhone 5S ή iPhone 6!

, Το Samsung Galaxy S IV θα έχει άθραυστη οθόνη; [φήμες]

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

24 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tasos

Μήπως θα είναι και αλεξίσφαιρη? Μια άλλη φήμη λέει… 😛
btw γιατί 4.99 και όχι 5? τσιγκουνιές τωρα….

μιχαλης

Ωραία μέχρι τώρα και για την άθραυστη οθόνη ας μας μιλήσουν και για τον εσωτερικό του κόσμο για το πόσα megapixel θα είναι τι μπαταρία θα έχει αν θα βάλουν 8 πυρήνες και πόσο θα κοστίζει να μου πείτε πολλά ρωτάω αλλά αυτά είναι σημαντικά αν δεν ξέχασα κάτι αλλά πιστεύω θα είναι πολύ πιο καλύτερο από το iphone 5 και Κώστα ακόμα πολύ νωρίς είναι και για το iphone 6 πιστεύω φιλικά πάντα!!!!!!

Nickolas

Ας βάλουν τουλάχιστον και κανα καλύτερο υλικό και στο υπόλοιπο κινητό γιατί το galaxy s3 που έχω εδω και δύο μήνες, περιμετρικά ξεφλουδίζει απλά και μόνο βάζοντας και βγάζοντας τη θήκη που του πήρα για να μην γρατζουνιέται.

Dimos

nickolas,θηκη απο καρφια εχεις??μου φαινεται παραξενο αυτο που λες…στο δικο μου,στο 2 μηνο δεν παρατηρησα κατι τετοιο παρολο που μπαινοβγαινει πολλες φορες σε θηκη…

antonis

τι αθραυστη οθονη απο πλαστικο ρε παιδια? υπαρχει τετοιο πλαστικο? το πλαστικο του τσακ νορρις ειναι?

Xaris

Τι λέτε ρε παιδιά 6 μήνες τώρα δεν έχει πάθει τίποτα και χωρίς θήκη…

gt

οτι κ ναναι κινηταρα θα ειναι…

VasiliS3

Ίσως αυτή η οθόνη που θα ενσωματωθεί να είναι από αυτές που διπλώνονται άλλα η συγκεκριμένη θα εχει μονό την ιδιότητά του αθραυστου εκτός από την ευλυγισία. Ακόμα ψάχνουν εφαρμογή για αυτές τις οθονες και δεν τους βγαίνει.

grigoris

Έρωτα αυτή η εταιρία με τα πλαστικά! Μόνο η οθόνες ήταν γυάλινες τώρα θα τις βγάζει πλαστικές και αυτές. Άντε και πεπιεσμένο χαρτόνι σε λίγο…

billy

Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι η σειρα δεν θυμίζει πια κινητο τηλεφωνο δυστυχώς και ποντάρουν μόνο στον παράγοντα gadget και εντυπωσιασμού

sotiris

4.99? καλα οταν τις κανουνε τις οθονες των κινητων σαν τηλεορασεις φωναξτε με!

giannis

antonis το dragontrail glass το εχεις ακουσει?Για κοιτα το τεστ αντοχης του xperia active:
https://www.youtube.com/watch?v=F92CvRflk18

alexandros κ

δική μου ταπεινή γνώμη είναι ότι μπορεί να είναι όντως 5″ και θα είναι 4πύρηνο με Α15.από κει και πέρα η μπαταρία σίγουρα πιο μεγάλη αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο σε σχέση με τώρα.τα υλικά κατασκευής του πάλι κάτι σε πλαστικό,ίσως,λίγο καλύτερης ποιότητας.γενικά ένα προσεγμένο κινητό για να χτυπήσει με τον δικό της τρόπο τον υποτιθέμενο εχθρό της(apple) ιδιαίτερα μετά και την λύσει του συμβολαίου τους.τώρα για αλεξίσφαιρο γυαλί ή πλαστικό τι να πω?καλό βόλι?
😛

Σωτήρης

πλαστικο?????
WTF!!!!!!!!
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΓΙΑΛΥ ΜΕ GORILLA GLASS ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕ???

mike

@Nickolas και γω εχω το ιδιο προβλημα μετα απο 5 μηνες

giannis

Καπου ειχα ακουσει οτι η samsung ειχε ζητησει φακούς 13mp απο τη sony αλλα λογω των μικρων αποθεματων δε καταληξαν σε συνεργασια(παραγγελια).Οποτε το νεο galaxy λογικα θα εχει τετοιο φακο η στη χειροτερη 12mp.Απο επαξεργαστη φανταζομαι τετραπυρηνο τουλαχιστον 1.7Ghz. Μνημη RAM σιγουρα 2giga. Οθονη full HD και το γυαλι αν ειναι dragontrail κοιταξτε το παρακατω site(ή αυτο που εδωσα πιο πανω) και πεστε μου αν ειναι καλο……
https://www.fastcompany.com/1719138/dragontrail-vs-gorilla-super-tough-glass-game

Nickolas

@Dimos
Η αλήθεια είναι οτι η θήκη ήταν κάπως σκληρή, ωστόσο για μένα δε δικαιολογείται να ξεφλουδίζει και να φαίνεται από κάτω μαύρο χρώμα, τόσα χρήματα κοστίζει χάθηκε να έβαζαν κάποιο υλικό από μέταλλο στο σημείο? Από την άλλη πλευρά με το S2 δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα.

Kostas

Δεν ξέρω αν θα εχει άθραυστη οθόνη , λέιζερ και θα φτιάχνει καφέ ξέρω μονο πως ο ανταγωνιστής του Iphone 6 θα εχει οθόνη μιση ίντσα μεγαλύτερη απο τη τελεία για τον αντίχειρά σου οθόνη όπως διαφημίζει , οποτε θα θέλουμε πιο μεγάλους αντίχειρες και θα εχει NFC , μια πρωτοποριακή τεχνολογία ,επαναστατική θα έλεγα που στην Samsung την εχουν 2 χρόνια τουλάχιστον !! χααχαχαχαχχααχαααχαχ

Teo

Ξεφλουδίζει βάζοντας την θήκη..μάλιστα.Τι άλλο θα ακούσουμε.
Εγώ το έχω 5+ μήνες χωρίς θήκη και μεμβράνες,μου το πέταξε ο γιος μου από 1 metro στο πλακάκι(σαγρέ με ρινίσματα μετάλλου το πλακάκι) και το S3 μου το μόνο που έπαθε είναι 3 τελίτσες(στο πλαϊνό του μέρος) όπως είναι η μύτι τις καρφίτσας( το βλέπεις μόνο με DSLR και 21X οπτικό).Τι να πω..μάλλον εγώ είμαι τυχερός που διάλεξα το super duper Se τις αγοράς και όλοι οι άλλοι αυτά που ξεφλουδίζουν αλλάζοντας μόνο μια θήκη.

Max91

Ετσι οπως παει το Galaxy S 10 θα εχει 42″ ιντσων οθονη μπραβο πολυ καλο….

Nickolas

@Teo
Μάλλον είσαι γενικά πολύ τυχερός, φαίνεται θα έπεσε σε τρία ρινισματα μετάλλου και σου έκανε τις τρεις τελιτσες :p Πέρα από την πλάκα ελπίζω να μη σου ξαναπεσει γιατί κρίνοντας και από τα drop tests στο YouTube δεν τα πηγαίνει και τόσο καλά και ειδικά όσον αφορά την οθόνη που σπάει εύκολα, ίσως άλλωστε γι αυτό το λόγο η Samsung εστιάζει σε αυτό το σημείο για το επόμενο μοντέλο.
Τώρα όσον αφορά το δικό μου τι να πω μπορεί να είναι ελαττωματικό όπως και του παιδιού πιο πάνω που αναφέρει το ίδιο,ωστόσο εμένα με ενόχλησε το γεγονός ότι όταν ξεφλουδιζει ή φθείρεται ή γρατζουνιεται το εσωτερικό δεν είναι βαμμένο στο ίδιο χρωμα και φαίνεται άσχημα.

Enzo

Κι εγώ μετά από 6 μήνες χωρίς θήκες και μεβράνες, με χαρά διαπιστώνω ότι το s3 δεν έχει πάθει τίποτα.

Σε σχέση με το άρθρο, αυτό που με προβληματίζει εντονότατα είναι η περαιτέρω μεγένθυση της οθόνης…. Ήδη του s3 νιώθω ότι είναι οριακή…

antonis

giannis οντως πολυ εντυπωσιακο.. αλλα ειναι σιγουρα πλαστικο?

giannis

antinis δε ξερω τι ακριβως ειναι… μαλλον καποιο κραμα γυαλιου με κατι αλλο παντως αυτο που βλεπω ειναι οτι ειναι πολυ ανθεκτικο και δεν χαρασσεται ευκολα.Επισης αυτο που μπορω να σου πω με σιγουρια ειναι οτι στην αφη δε καταλαβαινεις οτι ειναι “πλαστικο”!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.