Samsung Galaxy S IV, Τι περιμένετε και τι θα θέλατε να έχει;

Το Samsung Galaxy S IV αναμένεται να ανακοινωθεί αυτή την Πέμπτη 14 Μαρτίου σε ένα μεγάλο προγραμματισμένο event στη Νέα Υόρκη. Εικασίες, “πληροφορίες” και φήμες σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τις λειτουργίες που θα έχει το S4 το συνοδεύουν από τα τέλη του προηγούμενου έτους. Εσείς τι περιμένετε από αυτό αλλά και τι θα θέλατε να έχει;

Update: Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές! Διέρρευσαν φωτογραφίες από το μοντέλο που φέρεται να είναι αυτό που θα κυκλοφορήσει στην Κίνα και μέσα από αυτές “αποκαλύπτονται” τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Samsung Galaxy S IV I9502.

Samsung Galaxy S IV, Samsung Galaxy S IV, Τι περιμένετε και τι θα θέλατε να έχει;

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

22 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
P@NOS

Κώστα μήπως ξέρεις έν ώρα Ελλάδας τη ώρα θα ξεκινήσει το event;
Εγώ θέλω να έχει OCTA, 2gb ram, μεταλλική κατασκευή(πολλά ζητάω!), AMOLED, 3000mAh,
περισσότερα Tweaks και να είναι αδιάβροχο…

Kostas K.

2 τα ξημερωματα Παρασκευης ειναι το event. Περιμένω να εχει exynos octa, μεγαλύτερη μπαταριά απο τον προκάτοχο του, πιο φωτεινή οθόνη amoled απο το S3 (ακούστηκε κατι για νεα τεχνολογία οθόνης PHOLED),αποσπωμενη μπαταρια,micro sd και διαφορα νεα καλουδια στον τομεα του software οπως smart Scroll και Smart Stay..

Dimes

Η Samsung οπως παντα θα βγαλει ενα τουμπανο smartphone απο πλευρας hardware και software goodies..! αλλά αυτή τη φορά θα ήθελα να δω ενα πολυ καλο design..συγκριτικα με τα φετινά μοντελα (HTC One, Xperia Z..) η samsung πρεπει να βγαλει κατι διαφορετικο απο τα προηγουμενα galaxy S..οι επεξεργαστες octa και οι 2αρες μνημεσ ram ειναι αρκετες και προσωπικα δε πιστευω να εχει γιγαντιαία διαφορα με τα υπολοιπα κινητα του ανταγονισμού..το design πιστευω θα παιζει πιο πολυ ρολο απο εδω και περα..τουλαχιστον εμενα θα με προσελκήσει ενα ομορφο τηλεφωνο κι ας ειναι λιγο (πραγματικα ελάχιστα) πιο αργο απο ενα πλαστικο τερας

spyros

Η sammy εχει πια να ανταγωνιστει specs+design ενω παλιοτερα μονο specs. Επλιζω να παρει το νοημα και να το σχεδιασει καλα. Θα παει χαλια στις πωλησεις αν ακολουθησει τη γραμμη s3

JOHN

1) Mπαταρία 3000mA (το σημαντικότερο απ’όλα για εμένα)
2)Octa για εξοικονόμηση μπαταρίας(σε περίπτωση που έχει τελικά 2.600mA)
3) 2 GB RAM
4) Ανταγωνιστική τιμή (στην Ελλάδα ξέρουμε ότι αυτό δεν πρόκειται να γίνει)

dark_master

@John όσον αφορά τον octa δεν σημαινει απαραίτητα ότι η χρήση του παραπάνω επεξεργαστή σημαίνει και εξοικονόμηση ενέργειας.Πριν λιγο καιρό διέρρευσαν φήμες ότι ο octa παρουσίαζε υπερθέρμανση κ μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας. Βέβαια μέχρι να το δούμε αυτό δεν μπορουμε να είμαστε σίγουροι αλλά ας είμαστε κ λιγο επιφυλακτικοί για αυτό τι θέμα…

Θεόδωρος

Θα είναι το καλύτερο smartphone αυτό είναι σίγουρο

billD

φάτε μάτια ψάρια…

NΙκος

Σιγουρα να εχει τον οχταπυρηνο που ακουγεται 2gb ram τον νεο αισθητηρα για την αναγνωση που κατεβαινει αυτοματα 5αρα οθονη και 4.2.2 σιγουρα ισως και 5 οταν κυκλοφορησει

mixalis savvakis

θα ηθελα να εχει samsung exynos 5 octa στα 2 gh 3 gb ram 2100mAh full hd camera front and back android 4.2.1 jelly bean super amoled (το ξερω οτι ζητω πολλα…..)

andreas kor

Εγω θα ηθελα να εχει τον οχταπυτηνο επεξεργαστη , 2γιγα ραμ , super amoled οθονη , μπαταρια
2.500mah αλλα και να ειναι αδιαβροχο η να αντεχει στα χτυπηματα..! (ζηταω πολλα το ξερω) 😛

DjPredator

Δηλαδη ρε παιδια…να κανω μια ερωτηση…τι θα σας πειραζει αν εχει εναν 4πυρηνο επεξεργαστη και οχι 4πυρηνο…Δεν ειναι αρκετος ο 4πυρηνος και σας χρειαζονται αλλοι 4??Με την διαφορα αυτην σε σχεση με αλλα σμαρτ κινητα…παιζει μεγαλος ρολος για μενα η εμφανιση(πλαστικο-μεταλλικο)…και οχι τοσο αν ειναι 4 η 8πυρηνο….οι αλλες εταιρειες δηλαδη χαζες ειναι που βαζουν στα κινητα τους 4πυρηνες επεξεργαστες??ελεος δηλαδη….και παω στοιχημα οτι οι πιο πολλοι εδω μεσα εχουν υπολογιστες με το περισσοτερο 4 πυρηνες…και μου θελετε και κινητο 8πυρηνο….τσ τσ τσ…

Νίκος

Ρε φίλε DjPredator… έχω φτάσει σε σημείο να πιστεύω ότι τρολλάρεις απίστευτα…
διάβασα και σε άλλο ποστ που σχολίαζες το ίδιο πράγμα συνεχώς…
Δεν νομίζω ότι έχεις καταλάβει πολύ καλά την λειτουργία του “8πύρηνου” σε αυτή την περίπτωση…
με απλά λόγια (απ’ότι έχω καταλάβει κι εγώ) όταν τρέχεις μια εφαρμογή η οποία δεν είναι τόσο απαιτητική τότε θα λειτουργούν οι πρώτοι πυρήνες, οι οποίοι καταναλώνουν (έτσι ισχυρίζονται τουλάχιστον) λιγότερη ενέργεια. Αν από την άλλη τρέχεις κάποια “βαρβάτη” εφαρμογή τότε λειτουργούν οι άλλοι τέσσερις (οι δυνατότεροι).
Αν σου βάλουν μεγαλύτερη μπαταρία τότε θα μεγαλώσει και το πάχος του κινητού και για αυτό τον λόγο δεν το κάνουν. Αν κάνω κάποιο λάθος παιδιά παρακαλώ διορθώστε με να μάθω κι εγώ 🙂 Δεν θέλω να το παίξω ξερόλας, φιλικά πάντα

DjPredator

Απλα ρε συ Νικος το λεω επειδη μου φαινεται οτι πανε να μας πιασουν κοροιδα…να σας μαλλον γιατι εγω τα λεφτα μου τα προτιμω να τα δωσω σε αλλη συσκευη…και δεν μπορω να καταλαβω πως μπορειτε να τρωτε τετοιον προλογο οσον αφορα τους 8πυρηνες επεξεργαστες ποσο μαλλον σ’ενα κινητο..οκ θα με πειτε πριν 2-3 χρονια δεν σκεφτοσουν οτι θα παιζουν σμαρτ κινητα με 1 πυρηνα αντε το πολυ 2…αλλα το να τα ξεπερναμε και απο εναν κοινο καλο υπολογιστη παει πολυ…Δεν θελω να την πω σε κανεναν ουτε και σε καμμια εταιρεια ειμαι φαν…ο καθενας τα λεφτα του τα δινει οπου θελει και οπως θελει…την γνωμη μου λεω παντα…και ουτε οπως λες θελω τα trollαρω κανενα

Νίκος

Κανονικά θα έπρεπε να λέμε αν οι 4 πυρήνες είναι υπερβολικοί και όχι οι 8…Οι τέσσερις πιστεύω πως είναι υπερβολικοί αλλά πλέον καλώς ή κακώς έχουμε μπει σε αυτό το “λούκι” και τα high-end έχουν όλα 4 πυρήνες… Δεν πιστεύω ότι πάνε να πιάσουν κορόιδο κάποιον….πέρα από τα πρόβατα!! Αν πρόκειται να δώσει κάποιος σε οτιδήποτε ένα ολόκληρο μισθό , το λιγότερο που έχει να κάνει είναι να το ψάξει πρώτα το θέμα!!!
Και μην συγκρίνεις επεξεργαστές υπολογιστών με κινητών..έχουν άλλη αρχιτεκτονική και άλλες δυνατότητες.

jimo

αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι γιατι να εχω 4 πυρηνεσ γρηγορους και 4 αργους?
αφου μπορω να εχω μονο τους 4 γρηγορους και να δουλευουνε σε διαφορετικη ισχυ καθε στιγμη αναλογα με την ζητηση οπως γινεται και τωρα σε πολους επεξεργαστες! ποια ειναι η τοσο σημαντικη διαφορα???

επισης αν θεσ να αυξησεις την αυτονομια και δεν θεσ να βαλεισ μεγαλυτερη μπαταρια για να μην παρει ογκο το κινητο τοτε γιατι βαζεισ αλλουσ 4εις πυρηνες?? οι 4εις εξτρα πυρηνεσ δεν πιανουν χορο??? το ιδιο πραγμα ειναι!

αν δεν μπορουν να διακαιολογησουν το λογο αυτο τοτε πιστευω οτι το κανουνε μονο για λογους εντυπωσιασμου και για να ξεγελανε τον κοσμο απο την στιγμη που 8 πυρηνες ταυτοχρονα δεν μπορεις να χρησιμοποιησεις ακομα !

Πάνος

Λοιπόν, περιμένουμε εκτός από τα κλασσικά quadcore, 2 gb RAM και 13 mpx ένα σχεδιασμό καινούργιο λίγο πιο ποιοτικό και νέα amoled οθόνη HD plus plus plus super hyper amoled super hyper HD λίγο μεγαλύτερη οθόνη

george e.

jimo σωστο σε βρισκω. συμφωνω απολυτα

Jacob

Ποιοτητα, καινοτομιες και καλη τιμη

Ο γαλιανος

Οχταπυρινο, 2 gb ram, 3000 mAh μπαταρία και μια 4k κάμερα και 4k οθόνη

Αποστόλης Ρόδος

Εγώ περιμένω να μας διαψεύσει η Sammy, ως προς το κορεσμένο design της συσκευής, που κυκλοφορεί σε rumors δεξιά και αριστερά.
Θα ειναι ΤΡΑΓΙΚΗ να μας δώσει μια ακόμη συσκευή με αυτό.
Τα χαρακτηριστικά εχουν χιλιοειπωθει και δεν περιμένω κάποιες εκπλήξεις απο αυτά που κυκλοφορούν και που ειναι πάνω κατω ίδια με του ανταγωνισμού.
Σίγουρα θα υπερέχει σε κάποια αλλα όχι τοσο πολυ εντυπωσιακά.
Περιμένω να δω με αγωνία την ΕΚΠΛΗΞΗ… Και ένα EVENT αντάξιο της high end συσκευής.

ΓΙΩΡΓΟΣ

περιμένω να έχει 600 με 700e θα ήθελα να έχει 350 😛

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.