Samsung Galaxy S, Σε 10 ημέρες το update σε Android 2.3 Gingerbread

Μέσα στις επόμενες 10 ημέρες θα διατεθεί η αναβάθμιση του Android 2.3 Gingerbread για το Samsung Galaxy S και συγκεκριμένα τις συσκευές που διατέθηκαν από Vodafone και Cosmote (οι υπόλοιποι θα περιμένουν ακόμα δύο εβδομάδες μετά). Η αναβάθμιση θα πραγματοποιηθεί με σύνδεση σε ηλεκτρονικό υπολογιστή και το λογισμικό KIES. Άντε με το καλό και στο HTC Desire.

update 13 Ιουλίου 2011: Παιδιά γνωρίζω πολύ καλά ότι η αναβάθμιση του Galaxy S σας απασχολεί πολύ έντονα. Οι πληροφορίες μας στο τέλους Ιουνίου μιλούσαν για το επόμενο 10ήμερο, δηλαδή αυτές τις ημέρες. Όμως μέχρι σήμερα δεν υπάρχει κάτι νεότερο. Αν μάθουμε περισσότερες πληροφορίες θα επανέλθουμε με νέο update και άρθρο ενημέρωση.

Σε Android 2.3 Gingerbread αναμένουμε την αναβάθμιση για το Samsung Galaxy Ace τέλος Ιουλίου και λίγο αργότερα θα διατεθεί το ίδιο update και για το Samsung Galaxy mini. Το Galaxy 3 θα παραμείνει στην έκδοση 2.2 Froyo.

, Samsung Galaxy S, Σε 10 ημέρες το update σε Android 2.3 Gingerbread

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

164 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Solon

Ε-Ε-Έρχεται!!!
Κι ελπίζω να είναι ποιο γρήγορη από την προηγούμενη μέτρια ελληνική 2.2.

Nightmare

Καλά, άμα περίμενα την Samsung…
την έβαλα με custom rom και πάει σφαίρα!

gus66

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

panagiotisXII

Μας υποχρεωσε παλι η samsung. Καλλιο αργα παρα ποτε παντως, γιατι υπαρχουν χρηστες που δεν θελουν να ασχοληθουν με πειραγματα στο κινητο τους (και δεν ειναι λιγοι)

Elect_The_DeaD

Κωστα σου εχω 2 ερωτησεις..

1. Θα γνωριζεις αν θα ειναι 2.3.4 η 2.3.3? (πολυ που μας νοιαζει,αλλα να ξερουμε τι φλασαρουμε αν χρειαστουμε εγγυηση!)

2. το EsC θα το σταματησετε για καλοκαιρι?? χανουμε πολλες εκπομπες τωρα το καλοκαιρι! 🙂

panagiotisXII

@Elect_The_DeaD

1. Η 2.3.3 θα ειναι λογικα. Η 2.3.4 δεν εχει δοθει επισημα ουτε στο εξωτερικο, λες να κανουμε εμεις την αρχη? 😛

Elect_The_DeaD

εχουμε leaked jvp και jvq..
δεν πιστευεις οτι με τοσες καθυστερησεις στην επισημες ελληνικες “θα επρεπε” να περναμε πρωτη 2.3.4? αλλα το “θα επρεπε” με το τι θα γινει πραγματικα εχει ενα ετος φωτος αποσταση.. αν ερθει 2.3.3 παντως (μαλλον) δεν πιστευω να ερθει ελληνικη 2.3.4 ποτε..!

Terry-Athens

Αληλούια!!!!!!! Αμαν και πώς κάναμε μέχρι νάρθει 🙂

mr.zero0o

παιδια η 2.3 παει σφαιρα απο τις πιο σταθερες ρομ που εχς δει με συνδιασμο DARKY 10.1 και lag fix enable με εφρανισι sensetion ποθ φενετε σαν το γαλαξια σ 2 😉 το σημαντικοτερο εχει μεγαλητερη αυτονομια για εμενα κατα την γνωμη μου

fred

Μου ζητησε ενα φιλαρακι μου να του κανω αναβαθμηση στον galaxy s που εχει.εχει ακομα την 2.1,πως ακριβως γινετε μεσω kies;

mitsakos

@cVlachakis λεμε για 2.3.4 γιατι ηδη εχουν βγει 2 leaked.Oτι νεα εχεις πες μας!

Sotos73

Όταν κανείς αναβάθμιση χάνεις τα υπάρχοντα δεδομένα ??

ΓΙΩΡΓΟΣ

Εγω το πηρα απο το Γερμανο αλλα συνεργαζεται με τη Cosmote.
Θα περιμενω πανω απο 10 μερες αραγε?

tp

Απο αρχες του μηνα κυκλοφορει η JVP με 2.3.4
Την δουλευω εδω και 20 μερες και πιο συγκεκριμενα την F1 JVP Mod V6
Μετα την αφαιρεση καποιων αχρηστων που ειχε η samsung μεσα (χρησιμοποιοντας το nitrality) το κινητο παει πιο καλα απο ποτε. Σιγουρα οχι σαν δηπυρινο με 1gb ram, αλλα πολυ κοντα σ’ αυτα!

Konstantinos V

Σιγα μην είναι η 2.3.4 , δεν υπάρχει περίπτωση αλλιως θα πέσω απο τα σύννεφα.

Πάντως η 2.3.3 είναι καλη και οπως είπαν και οι άλλοι η αυτονομία ειναι πολυ βελτιωμένη . Βεβαια το προβλημα με το battery drain υφίστανται…

Τρομερές βελτιώσεις της 2.3.3 και στον browser βέβαια απο οτι διαβάζω στην 2.3.4 είναι ακόμα πιο γρήγορος…

Παναγιώτης Γ.

άντε με το καλό. Από ότι είπε η HTC αυτή την εβδομάδα κάνει το test στο Desire οπότε έρχεται και αυτό

σάκης

Μη με γελούν τα μάτια μου, μη με γελούν τ’ αυτιά μου; Κώστα αν η Samsung Hellas το δώσει σε 10 μέρες, θα σου ανάψω μια λαμπάδα ίσα με το μπόι σου… ελπίζω να μην είσαι πολύ ψηλός (που καιρός για έξοδα) :-ppp

vasilis.

υπαρχουν ανθρωποι που ειναι ακομα με γιαουρτι?

Vagos

Επιτέλους.!!!! 😀

lampros

ΕΠΙΤΕΛΟΥΥΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ…
Γιατι η 2.2 δε τη παλευη καθολου……. :)))

Coolgreek

Καιρός ήταν να πάρουμε gingerbread αλλά ευχόμουν να αργήσει λίγο ακόμα (μην βαράτε, 😀 ακούστε πρώτα) μπας και έρθει απευθείας έκδοση 2.3.4 γιατί με τα τώρα δεδομένα δεν υπάρχει περίπτωση να είναι 2.3.4 (οπότε δεν ξέρω αν και κατα πόσο θα πάρουμε τελικά 2.3.4, κοιτάξτε τι έγινε με τις 2.2 και 2.2.1)…
Οι 2.3.4 (JVP και JVQ, leaked και οι 2) είναι αρκετά ανώτερες των 2.3.3

traianos

ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΟ SAMSUNG ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΩ???

dimitris

Ρε παίδεια θέλω να αγοράσω κινητό και σιγκεκριμένα το samsung galaxy s αλλά είναι πόλη ακριβό κάνει 400 ευρώ μήπως ξέρει κανείς αν θα πέσει η τιμή του και ποτέ θα πέσει γιατί το θέλω πόλη αυτό το κινητό.Από την αλή άμα δεν μπορώ να αγοράσω το galaxy s λέω να πάρω το galaxy ace αλλα έχει χάλια κάμερα και λένε ότι δεν έχει flash player στο internet και δεν έχει 3G για βιντεοκλήσεις.πιτε μου την γνώμη σας τι να αγοράσω .Η να περιμένω μήπως βγει κανένα καλύτερο κινητό από ace αλλά μέχρι 300 ευρώ?!!?!

KosmasP

Κατι για Samsung Galaxy Tab ξερουμε? Τελος Μαιου ειπαν αλλα που ειναι….?

Elect_The_DeaD

Δημήτρη το κινητό είναι στα 330-350 ευρό πλεον.
Τώρα το κινητό, με simply honey 3.8 και gto alpha 7, απλα πετάει.
Χώρια ότι ο gto σηκώνει oc στα 1500mhz..

traianos

α ενταξει. ευχαριστω πολυ!

tp

@Elect_The_DeaD

Απο bugs πως πανε αυτα?
Το o/c στα 1500 ειναι 100% σταθερο(?) ή εχεις Force Close s?
Εγω οπως ειπα με την jvp f1 εχω βρει “την υγεια μου”. Καμια σχεση το κινητο με πριν, αλλα ψηνομαι να δοκιμασω κι αλλα, με την προϋποθεση οτι η αξιοπιστια τους ειναι 99,9%!

Elect_The_DeaD

@tp

Είναι θέμα συσκευής. ΕΓΩ στα 1500 δεν έκατσα πολυ αλλα δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα. Το έχω στα 1200 συνήθως (δεν καταλαβαίνεις διαφορά στη χρήση σε τέτοιο επίπεδο ρομ-κερνελ) και είναι 1000% σταθερο το σύστημα (όπως σου είπα, για πάνω απο 1200-1300 δεν μπορώ να σου εγγυηθώ αν θα είναι σταθερό, γιατί είναι θέμα συσκευής.)

tp

Αν εξαιρεσουμε το o/c
Υποθετοντας οτι ειναι 1000 – 1200, οι 2 rom που αναφερεις ειναι πολυ σταθερες και γρηγορες?
Αυτο με ενδιαφερει κυριως.
Ποια προτεινεις να δοκιμασω?
Απο theme προτιμω το aosp android (default)

dimitris

τι λέτε ρε το samsung galaxy s κάνει 330-350? άμα κανιε τόσο που είναι να το αγοράσω εδώ cosmote multirama vodafone public κάνει 400 ευρώ ..και τι είναι το ο/c ?

Elect_The_DeaD

Η simply honey 3.8 είναι σφαίρα και βασίζεται σε jvp (αύριο βγαίνει η 3.9). Ο damian gto alpha 7 είναι ο κερνελ που έχω βάλει εγώ (αποψη μου: ο καλύτερος κερνελ). Το θέμα είναι honeycomb. Μπορεις να βάλεις tw4 του S2 η να βάλεις τον κάποιον launcher με android vanilla theme. (adw ex έχω εγώ).

Το oc Δημήτρη είναι το overclock.
400+ κάνει σε γερμανο γουιντ κλπ. Αν ψάξεις στο skroutz θα βρεις απο 330 και προς τα πάνω 🙂

lampros

Να κάνω μια ερώτιση???
Γιατί το κινητό μου SGS δίχνη ότι έχει 308mb μνήμη ram και όχι 512 που έχει κανονηικά?????????

Elect_The_DeaD

γιατι δεσμευει και το Os ραμ 🙂

Lampros

Οκ φιλε ευχιστω για την απαντιση…
Απλα ειχα την απορια αυτη…
THANXSSSSSS…

Σταυρος

παιδια οποιος την φορεσει να ανεβασει τις εντυπωσεις του για την ταχυτητα του κινητου

Michalis_McLaren

Ok ο πρωτος γράφει…!!!

Elect_The_DeaD

η ταχυτητα και η αποδοση θα ειναι οπως σε ολες τις 2.3.3 (πιστευω το ποσοστο των ατομων που ειναι με επισημη ελληνικη 2.2 ακομα, ειναι απειροελαχιστο, οποτε ξερετε την ταχυτητα της 2.3.3..)
εγω προσωπικα δεν προκειται να την βαλω ποτε! (οι 2.3.4 (jvp και jvq), αν και ανεπισημες ακομα, ειναι πολυ ανωτερες των 2.3.3)
Το μονο καλο για μενα, ειναι οτι αν χρειαστει να το στειλω για σερβις, δεν θα χρειαζεται να περασω 2.2 με bootloaders και μετα την ελληνικη 2.2. απλα θα περασω την ελληνικη 2.3.3 και τελος!
το μονο καλο που βρισκω εγω! 🙂

Michalis_McLaren

τελικά. περίμενα. όλο αυτό. το καιρό και στις. τελευταίες μέρες λυγισα και φλασαρα την 2.3.4 η οποία είναι αρχοντιά. όταν την καραφορτωσω εφαρμογές. θα δω αν παραμένει. ταχύτατη. πάντως στο test από 940 που έφτανε το σκορ τώρα φτάσαμε. στα 1430. Μεγάλη διαφορά..!!!

Elect_The_DeaD

μηπως εχεις κανει κατι λαθος φιλε μου? μου φαινεται αρκετα μικρο το 1400..!

eject

Ελπίζω να έρθει επιτέλους η επίσημη αναβάθμιση γιατί μετά την αναβάθμιση σε 2.2 είναι άλλο galaxy… K παρα΄το γεγονός πως έχει πάει κ για service στην αντιπροσωπεία κ έκαναν clean install, υπάρχει μεγάλη διαφορά με το 2.1. Για τον browser ιδιαίτερα είναι η μέρα με τη νύχτα…

Τώρα να ρωτήσω κ κάτι τους υπόλοιπους: Υπάρχουν κάποια site όπου μπορείς να βρεις πληροφορίες για αρχάριους (με όρεξη για σκάλισμα όμως) σχετικά με το φλασάρισμα του galaxy κλπ κλπ? ευχαριστώ

Terry-Athens

@ eject, Περίμενε λίγο φίλε μου μπορεί και σήμερα το βράδυ πχ να είναι έτοιμη η 2.3, είμαι της άποψης ότι το original είναι πάντα ποιότικότερο…λίγη υπομονή όπως κάνουμε όλοι.

Elect_The_DeaD

@eject
myphone.gr ..!
τα παντα ολα,εχουμε και δικο μας sub-forum για το γαλαξια,πολλους οδηγους για αρχαριους,πολυ καλους μοντερειτορς και ειμαστε και η καλυτερη παρεα!
(τον μαρτιο εγω προσωπικα δεν ηξερα τι ειναι το ροοτ.. πλεον ειμαι σε αλλο επιπεδο..!:P)

lampros

Βρε παιδια εχουαι καμια κινηση η οχι ακομα??
Εγω πριν 10 λεπτα δοκιμασα και δεν εχει ερθη ακομα….
Πωw μπορω να δω απο ποιο δικτιο ειναι το κινητο μου γιατι το εχω παρη απο το plaisio?????

eject

Εγώ επικοινώνησα με την υποστήριξη κ δεν γνώριζαν πότε θα είναι διαθέσιμη η αναβάθμιση… Στη συνέχεια μου είπαν το γνωστό παραμύθι να ελέγχω διαρκώς μέσω του kies προκειμένου κάποια στιγμή να ενημερωθώ για το επερχόμενο update…

Panagiotis

Απο οτι βλεπω θα περιμενουμε πολυ ακομα με τη samsung hellas που μπλεξαμε δεν μπορουνε να ακολουθησουν ουτε μια ημερομηνια διαθεσης του update.Εδω που φτασαμε θα περιμενουμε με τα καλωδια στα χερια ακου τι λενε στο κοσμο…..

Yiannis

Καλησπέρα απο το ψυχρό Γιοχανεσμπουργκ. Έχει αντιμετωπίσει κανείς το εξής πρόβλημα με τον γαλαξία : Ξαφνικά και χωρίς κανένα προφανή λόγο το κεντρικό κουμπί όπως και τα κουμπιά δεξια και αριστερά του, δεν κάνουν τίποτα – ΝΕΚΡΑ – ΜΑΥΡΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΑ. Επειδή εδώ που είμαι είναι μάλλον λίγο δύσκολο να βρώ σερβις, εχει κανεις στο νου του καμιά εφαρμογή που να μου δίνει όλα τα πλήκτρα λειτουργίας στην οθόνη αφής; Ευχαριστώ.

Elect_The_DeaD

Γιαννη, για να δεις αν ειναι προβλημα λογισμικου ή συσκευης, πατα στον dialer *#0*#
κατω εχει μια επιλογη “sub keys”, αν δουλευουν τα κουμπια, καθε φορα που θα πατας ενα πληκτρο θα αλλαζει χρωμα η οθονη.
αν δεν δουλευουν, η πρωτη απόπειρα θα ειναι να κανεις επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων (ρυθμισεις-απορρητο-επαναφορα εργοστασιακων).
αν παλι εχεις cwm, κανε wipe data, wipe cache partition, και στο advanced-wipe dalvik cache

Yiannis

E_T_D ευχαριστώ για την βοήθεια.Το τσέκαρα με το *#0*# και δεν άλλαζε χρώμα η οθόνη με τα τρίακάτω πλήκτρα, οπότε πήγα σε επαναφορά αλλά Δυστυχώς δεν έπιασε.
Το αστειο είναι οτι δεν δουλεύει ούτε το μικρόφωνο, είναι σαν να έχουν νεκρώσει όλες οι λειτουργίες απο την οθόνη και κάτω.
Αν έχεις άλλη πρόταση, ευχαρίστως να το παλέψω…

Elect_The_DeaD

δυστυχως, μαλλον εχεις hardware προβλημα τοτε φιλε μου. θα πρεπει να το στειλεις για service..

Terry-Athens

Ντροπή τόσες μέρες μετά και να μην έχει γίνει ήδη η αναβάθμση….μετά πως να επιλέξεις πάλι συσκευή της Samsung όσο καλή και να είναι, αν δεν έχει αξιοπρεπή υποστήριξη..

Vaggelis-Salonica

παιδιά πως μπορώ να συνδέσω το τηλέφωνο στο pc όταν έχω πατήσει τα κουμπιά (power + home + volume down)???? plz απαντήστε γρήγορα

geoper2

Παιδιά μεταξύ galaxy s και nexus s ποιό θα προτιμούσατε?? Είναι 20 ευρώ διαφορά … η διαφορές είναι ελάχιστες… Τελικά η αναβάθμιση δεν εγινε?

yiannnis

E_T_D ευχαριστώ πάντως.

Panagiotis

Τι έγινε βρε παιδιά με την αναβάθμιση;;; Κάθε μέρα το συνδέω με το Kies και …τίποτα! Και μια ερώτηση ακόμα, ξέρει κανείς κάποια εφαρμογή που να δίνει την δυνατότητα να κάνουμε αντίγραφο (η κάτι τέτοιο) στα app που έχουμε κατεβάσει ώστε μετά από restore να μην χρειάζεται να τα ξαναψάξουμε;;;

Giannis

Ουτε σε δεκα χρονια μου φαινετε δεν θα την παρουμε αυτη την αναβαθμιση…ωρες-ωρες απορω γτ δεν το φλασαρω.Υπνο βαθυ λεμε η Samsung Hellas….τα ζωα μου αργα.

γιαννης

Να μην πω τι μας κανανε τι……χθες το δικο μου galaxy ενω μιλούσα στο τηλ. σταματησε την κληση και αρχισε να πατουσε μονο του κουμπια ετσι επειδη του ηρθε……του έδωσα μια ασπιρινη και ξεμπλόκαρε απο το εμφραγμα……;)

geoper2

Οκ απο αυτά που λέτε το Nexus φαίνεται απο την μεριά του λειτουργικού και τον updates καλύτερο ίσως το προτιμήσω

χαρης

και εμενα μου το εκανε αφτο γιαννη αλα δεν μιλουσα επεζα ενα παιχνηδη

bill

εχουμε μηπως κανα νεο σχετικα με το update ?

kostas

Εγω παντως θα περιμενω όσο χρειαστει για την αναβαθμιση.Αλλα αν και αυτή την φορά δεν μείνω ικανοποιημένος απο την επισημη θα το φλασαρω για να βρω την ηρεμια μου!και ας μην μου το κανουν service ποτε τους!

Elect_The_DeaD

@kosta
ανα πασα στιγμη, οτι και να εχεις περασει στο κινητο, περνας την επισημη ελληνικη 2.2 με το odin (2 κλικ υποθεση και περιμενεις 3 λεπτα) και εισαι κανονικοτατα μεσα στην εγγυηση..

Μιχάλης

Γεια σας

κι εγω πηρα το S πριν λιγες μερες και περιμενω το 2.3 πως και πως!

αντε να δουμε ποτε θα ερθει γιατι κι εγω θελω την επισημη…

Η Apple απο οσο ακουω καθε 3 και λιγο φερνει καινουριες αναβαθμισεις… η Samsung γιατι κοιμαται ετσι;;

ξερουμε ποτε θα βγει;;;

Menelaos

Εγω ειμαι μεταξυ nexus,galaxy S και optomus black και με βλεπω μαλλον για το S λογω του οτι το βρισκω σε καλυτερη τιμη με προγραμμα cosmote απο συγκεκριμενο μαγαζι.Αυτεσ οι αναβαθμισεις ομως με προβληματιζουν…

Λευτεράκης ο Σφίχτης

Τίποτα ακόμα! 🙁

jimcon

Επικοινωνησα πριν λιγο με samsung τηλεφωνικως.Μου ειπαν οτι δεν υπαρχει μεχρι σημερα επισημη ενημερωση για την αναβαθμιση του galaxy s σε 2.3.Συμφωνα με την εκπροσωπο της samsung που μιλησα ο μονος τροπος ειναι να μπαινω καθημερινα στι kies και οταν ανεβει…Συμπερασμα μου παντως ειναι οτι δεν το βλεπω συντομα.Μακαρι να κανω λαθος εκτιμηση αλλα μαλλον προεχουν τα μπανια του λαου…και της samsung.

nokos

παιδια τοσο καιρο μπαινουμε ολοι μεσα στο kies και παρολα αυτα τπτ…καποια ανακοινωση δεν υπαρχει τουλαχιστον για να μην περιμενουμε καθε μερα???

Terry-Athens

Πήρε ένας φίλος σήμερα την Samsung και είπαν ότι σήμερα βγήκε η αναβάθμιση και να κάνουμε back up ότι χρειαζόμαστε γιατί μάλλον θα σβηστούν τα πάντα, μέχρι τώρα τπτ,οπότε αργότερα η αύριο θα έχει βγει πιστεύω….άντε γιατι μας γκάστρωσαν τόσο καιρό 🙁

Νίκος

Μέχρι σήμερα πάντως δεν έχει η αναβάθμιση με το android 2.3.

teo46

τιποτα ακομα…

Terry-Athens

Αν μας γράψανε πάλι και ειδικά μετά από λόγια της Samsung ότι έχει βγει, θα πέσει τρελό βρίσιμο όμως, ακόμα και τα Huawei πάω στοίχιμα καλύτερη υποστήριξη έχουν -.-

Alex

Η Samsung έχει βγάλει καινούργιες αναβαθμίσεις για όλη τη σειρά Galaxy…
Η Ελληνική Αντιπροσωπεία όσο ξενέρωτη και αν είναι δεν μπορεί να κάνει τίποτα
παρά μόνο να μας δώσει την αναβάθμιση μας, επομένως λίγη υπομονή…

Alexmas27

Κάντε backup εσείς και βλέπουμε!… ρε τι ωραία που τα λένε…εν’τω’μεταξύ εμείς με τα καλώδια στο χέρι….

Giannis

Ηρθε σε μενα η αναβαθμιση αλλα κοπηκε το ρευμα και μετα δε μου την εβγαζε…
πρεπει να περιμενω τη νεα κληρωση!

nikos

Λοιπον υστερα απο επικοινωνια με σαμσουνγκ Ελλας….δεν ξερουν ποτε θα βγει και ΑΝ θα βγει…….αυτο λεει πολλα νομιζω….οποιος θελει εχω και το μειλ τους…

johnny b

Κανένα νέο με την αναβάθμιση βρε παιδιά? Εγώ πάντως τώρα που μπήκα στο kies δε μου βγάζει τίποτα.

nikos

βγηκε Update

jimcon

Το αναβαθμισα πεταει το s… και καλα.οντως κανενα κολλημα

Λευτεράκης ο Σφίχτης

Άρα αφού υπάρχουν αναφορές από κάποιους ότι έχουν κάνει update, άρα έχει μπει το νερό στο αυλάκι.

Το είχα πάρει από EBW άρα θα είμαι από τους τελευταίους.

Μου χάνει σε κάτι φάσεις τα μισά apps, αυτά που είναι στην SD card δηλαδή. Ξέρει κανείς αν διορθωθεί από το 2.3?

johnny b

Εγώ πάντως ακόμα δεν έχω δει καμία αναβάθμιση. Πρέπει να κάνω κάτι στο kies ή τη βγάζει κατευθείαν μόλις συνδεθεί το τηλέφωνο στο samsung kies? Δεν είναι διαθέσιμη η αναβάθμιση για όλους την ίδια στιγμή? Πως γίνεται σε άλλους να την βγάζει και σε άλλους όχι?

nikos

αμα το κινητο σοθ στο IMEI εχει στο τελος EUR δεν θα δεις αναβαθμιση ακομα αμα εεχει VODA ή COS τοτε θα την δεις

johnny b

Το ΙΜΕΙ μου στο τέλος δεν γράφει τίποτα μόνο νούμερα. που πρέπει να κοιτάξω?

jimcon

Παιδια συγνωμη για το ασχετο,με το flash player τι κανω?πρεπει να κανω αναβαθμιση?πως βλεπω την εκδοση?

nikos

johnny b δες το στο KIES σου λεει τι ειναι

nokos

παιδια παω εκει που λεει για αντιγραφο για της επαφες και οταν παει να γινει μου λει ξαφνικα οτι εχει προβλημα και τερματιζει πως γινεται αλλιως να σιγουρεψουμε τις επαφες μας ;;

teo46

nokos..κανε εξαγωγη τις επαφες σου στην sd καρτα…

παντως μου εβγαλε και μενα update!!!!!!

teo46

ρε παιδια αν μπορει καποιος ας βοηθησει…ξεκιναει η διαδικασια του update και μετα την ακυρωνει γιατι δεν υπαρχει αποκριση απο την συσκευη

Panos

Την έβαλα και ειμαι ευχαριστημένος. Πριν ειχα froyo μαμα. Δεν έχω δοκιμάσει τις μη επίσημες εκδόσεις αλλά βλέπω ότι αυτή πάει γρήγορα. Επίσης κλειδώνει ευκολά το GPS πρίν είχα θέματα. Να πώ ότι έχω Cosmote για αυτό έκανα και upgrade. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι πάλι έχω πρόβλημα με το Mls Destinator, δεν παίζει για άλλη μια φορά. Θα πρέπει να περιμένω την νέα αναβάθμισή του για 2.3

Λευτεράκης ο Σφίχτης

Update και εδώ. Απλή συσκευή, εκτός Cosmote, Vodafon, άρα πλέον είναι διαθέσιμη για όλους. Μπαίνει η 2.3.3 για όποιον ενδιαφέρεται. Καλά το βλέπω να πηγαίνει….

nokos

παιδια μπαινω στο kies αλλα μου λεει συνεχεια οτι τελευταια εκδοση ειναι PDA:JPH/PHONE:JPP/CSC:JP9(EUR)……το κινητο το εχω παρει απο το πλαισιο συμφωνα με αυτα που ειπε το παιδι δεν θα επρεπε και εγω να εχω καινουργια εκδοση ???

kostasm

Και εγω απο το plaisio το πηρα και μου λεει τα ιδια που λεει στον nokos…

bill

την περασα κ εγω μια χαρα παει , μια απορια μονο , ενω πριν με advanced task killer εμεναν συνηθως διαθεσιμα 120Mb ram πλεον μενουν μονο 73-80mb , ξερει κανεις γτ γινετε αυτο ?

Κωνσταντίνος

bill.Μάλλον φταίει ότι έχει να τρέξει περισσότερες εφαρμογές οι οποίες είναι απαραίτητες για την σωστή λειτουργία του τηλεφώνου.Οι απαραίτητες εφαρμογές δεν εμφανίζοντα στον task killer αλλά με την εφαρμογή Memory booster μπορείς να τις τερματίσεις.

Λευτεράκης ο Σφίχτης

Έχετε παρατηρήσει τίποτα περίεργο με την μπαταρία ρε παίδες? Την καταπίνει η 2.3.3 ή μου φαίνεται?

Το κινητό πετάει, αλλά μαζί του πετάει και η αυτονομία! :S

makis

Καλησπέρα παιδιά,ακούω ότι έχετε πάρει όλοι την αναβάθμιση 2.3.3 εγώ μπεν συνέχεια μέσα στο kies αλλά μου βγάζει συνέχεια τίνα έκδοση 2.2. Γνωρίζει κανεις τον λόγο που γίνετε αυτό!!! οποίος μπορεί ας με βοηθήσει..

nikos

το battery drain ειναι γνωστο προβλημα των Ginger……η αναβαθμιση για κινητα EUR δεν εχει βγει ακομα …Υπομονη σε κανα 10ημερο…..

Λευτεράκης ο Σφίχτης

Ωραία. Τουλάχιστον δεν είναι ιδέα μου. Τα πιάσαμε τα λεφτά μας όμως! Τώρα πρέπει να είμαστε δίπλα από μία πρίζα συνέχεια, lol.

Υπάρχει κάποιος τρόπος για εξοικονόμηση μπαταρίας? Κάποιο app ας πούμε ή κάτι άλλο?

Yiannis

Καλημέρα,
το kies (ver 2.0.2.11071_128) δεν βλέπει το τηλέφωνο.

Το τηλέφωνο φοράει FROYO.XWJPH, έκδοση βασικού φάσματος Ι9000XXJPP.
Kernel 2.6.32.9 root@SE-5608#1

Μ’αυτά και μ’αυτά δεν μπαίνει η αναβάθμιση.

Καμμιά ιδέα,πρόταση?

Aggelos

Ωραία εγώ πήρα το κινητό τον Μάρτιο απο ένα ελληνικό site χωρίς συμβόλαιο. Είχε επάνω το 2.2. Στο kies μου λέει: This version of the device cannot be updated. Current firmware version: PDA:JPH / PHONE:JPP / CSC:JP9 (XSS). Και βέβαια αναβάθμιση δεν κάνει…Το θέμα είναι οτι δεν εχω δει να γραφει κάποιος άλλος για XSS όλοι για COS, VOD kai EUR γράφουν τι σημαίνει αυτό;

Spyros

Για το galaxy mini ποτε περιμενουμε την αναβαθμιση γιατι ουτε costum rom δεν μπορω να βαλω…?

teo46

yiannis: εγω με το προβλημα που εχω αναφαιρει και πιο πανω…εκανα πρωτα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων στο τηλ και μετα το συνδεσα και εκανα το update χωρις κανενα προβλημα.

teo46

παντως εμενα παιδια η μπαταρια με την 2.3.3 παει πολυ καλυτερα…ειναι η πρωτη φορα εδω και ενα χρονο που δεν εβαλα το βραδυ για φορτιση το τηλ.

Panos

Και έγω βλέπω μια μικρή βελτίωση στην διάρκεια της μπαταριας. Επίσης κανένας που έχει MLS Destinator και έχει κάνει update ? Του τρέχει ? Εχει πρόβλημα ?

bill

εγω απο την αλλη εχω δει τεραστια διαφορα με την μπαταρια , ενω με 2.2 ηθελε σχεδον καθε μερα φορτιση εχω βαλει την gingerbread 2 μερες κ κατι κ ακομα εχω 30 % μπαταρια !

Λευτεράκης ο Σφίχτης

Από ότι διάβασα υπάρχει ένα process που λέγεται software update, που δύναται να κάνει drain την μπαταρία σε κάποιες περιπτώσεις. Σε αυτή την περίτπωση είχα πέσει και εγώ.

Το πρόβλημα μέχρι στιγμής φαίνεται να λύνεται απλώς με την εγκατάσταση του BatteryFu. Το έβαλα χτες και τώρα η μπαταρία έχει πέσει μόνο 4% από τις 9 το πρωί μέχρι τις 14.00 το μεσημέρι, με 2-3 γρήγορα τηλεφωνηματάκια.

Χτες με την ίδια χρήση, χωρίς το batteryfu, είχε κάψει 40%!

Spyros

Εβαλα costum rom απ το samifirmware στο galaxy mini.Πως μπορω να επιστρεψω στην official 2.2.???

johnny b

Ξέρουμε πότε με το καλό θα βγει update για όσους έχουν την EUR version? Μέχρι σήμερα που μπήκα πάντως στο kies δεν έχει βγει τίποτα.

kostas M

Το αναβαθμισα χθες.διαφορα που εχω δει ειναι στις επιδοσεις.αυξηθηκε η ραμ (πιο ελαφρυ το νεο ui απο οτι καταλαβα) αναβαθμιση πλεον χωρις kies καλυτερη διαχειριση εφαρμογων.Παρολα αυτα δεν ειδα καμια διαφορα σε πληκτρολογιο και γενικα στην εμφανισει αν εξαιρεσει κανεις τις ειδοποιησεις.προς το παρον αρκετα καλο ειναι αφου δεν ειχα ουτε ενα lag.ελπιζω να συνεχισουν να το αναβαθμιζουν ειδαλως οπως εχω ξαναπει φλασαρισμα για να τον χαιρομαστε τον γαλαξια μας γιατι πραγματι ειναι κινητο μια κατηγορια μονο του.

lampros

και κακος που ακομα δε το εχεις φλασαρη…… ;))

kostas M

@lampros
περιμενα μηπως με εκπληξει ευχαριστα η samsung αλλα δεν εχω ξετρελαθει.σαφως καλυτερο αλλα οχι οπως φλασαρισμενο οπου οπως εχω διαβασει εκει πετα το κινητο!ισως σε λιγο καιρο το κανω αν με φτασει στα ορια μου η official με lag 😉 ακομα παντως δεν το εχω δει. λιγο ασχετο με το topic αλλα ισχυει ακόμα ο οδηγος για φλασαρισμα που ειχε ανεβει εδω πριν απο καιρο;

Elect_The_DeaD

οι επισημες ρομ με odin, οι customs εχουν η καθε μια τον τροπο της για να περαστουν.
παντως με 2.3.3 δεν κανεις καριερα σιγουρα (γενικα μιλαω).

Pankobios

Τι εννοεις οταν λες οτι δεν κανεις καριερα με την 2.3.3;τοσο χαλια ειναι;

Elect_The_DeaD

εννοω πως οι 2.3.4 (βλεπε jvr) ειναι μακραν καλυτερες απο 2.3.3
επισης δεν εχουν και το γνωστο “battery drain” των 2.3.3
by the way, battery drain σημαινει οτι το Os δεν ριχνει την cpu και η μπαταρια στραγγιζεται μεσα σε λιγες ωρες (και δεν εννοω 10 ωρες, ενα 2ωρο πανω κατω σε γεματη).
Το γραφω γιατι ειδα καποια σχολια τυπου “εχω battery drain.. κραταει 2 μερες μονο η μπαταρια”
Φιλικα παντα 🙂

lampros

@kostas M
για δες αυτο το βιντεο που εχω ανεβαση στο youtube και ειναι το κινητο μου με 2.3.4(jvq)…….
https://www.youtube.com/watch?v=9oJy8vcPDmE&feature=related

Pankobios

Να ρωτησω κατι.επειδη μπηκα στο samfirmware και εβαλα το xwjph για να δω ποιο ειναι το firmware το μαμισιο για καθε ενδεχομενο και δεν μου εβγαλε κανενα αποτελεσμα.ξερει κανενας ποιο πρεπει να κατεβασω.εχω το xwjph 2.2 και θελω να βαλω την 2.34 να την δοκιμασω.για αυτο θελω να εχω και το μαμισιο για καθε ενδςχομενο οπως ειπα.

eject

Λοιπόν, κατέβασα κ εγώ επιτέλους το επίσημο update κ μπορώ να πω πως δεν έχει σχέση με το 2.2. Το κινητό έπαψε να lagάρει κ ειδικά η πλοήγηση στο internet βελτιώθηκε πάρα πολύ κ θυμίζει την αρχική κατάσταση του γαλαξία όταν το είχα αγοράσει κ έτρεχε το 2.1.

ΟΜΩΣ δυστυχώς η κατανάλωση της μπαταρίας διατηρήθηκε στα ίδια “λαίμαργα” επίπεδα με τη 2.2. Ενδεικτικά αναφέρω πως συνολικά με 1 ώρα internet κ περίπου 30′ ομιλίας η μπαταρία δεν αντέχει πάνω από 12-14 ώρες. Αυτό είναι κάτι που με προβληματίζει με τον γαλαξία δεν σας κρύβω… Με πολύ μικρή χρήση θα βγάλει με το ζόρι 18 ώρες…
(Δεν ξέρω αν το SII έχει βελτιωμένη απόδοση-διάρκεια καθώς ναι μεν έχει μεγαλύτερη μπαταρία, αλλά έχει κ μεγαλύτερες καταναλώσεις γενικότερα.)

Pankobios

Τελικά έβαλα την 2.34 και όντως ήταν πάρα πολύ γρήγορη σε σχέση με την 2.2 αλλά 1ον δεν έχει ελληνικό πληκτρολόγιο (κάτι το οποίο φαντάζομαι λύνεται εύκολα) αλλά το κυριότερο είναι πως δεν λειτουργεί το 3G. Δοκίμασα όλες τις λύσεις που προτείνουν κάποια site αλλά τίποτα. Το κακό είναι πως δοκίμασα να ξαναπεράσω την 2.2 που βρήκα και κατέβασα από link στο google. Περνάει κανονικότα με το Odin αλλά όταν πάει να κάνει reboot η συσκευή κολλάει εκεί και το μόνο που κάνει είναι να δονείται μία φορά, και μετά 2 φορές και συνεχίζει να δονείται με αυτόν τον ρυθμό ασταμάτητα χωρίς να ανοίγει το κινητό. Η 2.3.4 ξαναπερνάει κανονικά όπως και η 2.2 I9000XWJPI από το Samfirmware. Η 2.2 I9000XWJPI έχει ελληνικό πληκτρολόγιο αλλά και πάλι το 3G δεν δουλεύει αλλά το χειρότερο είναι πως το KIEs αναγνωρίζει το κινητό σαν I9000 samsung galaxy s αλλά δεν βρίσκει απο ποιά χώρα είναι ώστε να μπορέσει να δει αν υπάρχει αναβάθμιση. Η αρχικη ROM που είχε το κινητο ήταν η 2.2 FROYO jph jpp jp9. Καμία βοήθεια στο πως θα περάσω την αρχική που είχε ή έστω να βαλω κάποια ποιο παλιά και μετά μέσο KIES να περαστεί η 2.2… Συνέχεια »

Elect_The_DeaD

μαλλον εβαλες την 2.2 με επιλεγμενο το repartition..
οτι απορια και να εχεις υπαρχει απαντηση εδω
https://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=152

eject

ΝΕΟ ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ UPDATE:

Αν και το κινητο έχει βελτιωθεί κατά πολύ όπως έχω αναφέρει πιο πάνω (εκτός από τη μπαταρία) έχω προσέξει ενα ιδιαίτερα ασνησυχητικό νέο σύμπτωμα:

Ενώ το κινητό βρίσκεται σε stand by, ξαφνικά όταν πατάω το κεντρικό κουμπί για να βγω από τη μαύρη οθόνη και να “ξυπνήσει” το κινητό, τότε διαπιστώνω πως δεν υπάρχει ανταπόκριση παρα μόνο αν πατήσω το πλαινό κουμπί (power button-κλείδωμα οθόνης). Μόλις όμως κάνω αυτή την κίνηση (κ ΧΩΡΙΣ να το πατήσω παρατεταμένα) τότε το κινητό σβήνει κ μένει παγωμένο με το λογότυπο του galaxy. Σε αυτή την περίπτωση πρέπει να το πατήσω ξανα ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΑ αυτή τη φορά κ τότε το κινητό ενεργοποιείται εκ νέου κ λειτουργεί κανονικά…!

Τρέμω να πάρω τη Samsung γιατί γνωρίζω εκ των προτέρων την απάντησή τους ¨Κάντε Backup & Επαναφορά Εργοστασιακών Ρυθμίσεων”….

eject

Συμπληρώνω κ sorry για την ταλαιπωρία παιδιά:

Το πρόβλημα έχει ήδη αναφερθεί από χρήστες του Nexus κ υποτίθεται πως διορθώνεται -μεταξύ άλλων- στο 2.3.4

Σχετική αναφορά μπορείτε να βρείτε εδώ:

https://www.google.com/support/forum/p/Google+Mobile/thread?tid=3812c1acf93b482f

Λευτεράκης ο Σφίχτης

@eject

Ναι φίλε μου το έχω παρατηρήσει και εγώ αυτό με το stand by. Για την ακρίβεια το κινητό κάνει reboot. H εμφάνιση του λογοτύπου του Galaxy, αυτό σημαίνει.

Που θα πάει, σε λίγο θα γίνει τέλειο!

Λευτεράκης ο Σφίχτης

Η 2.3.4 θα βγει official από τη Samsung?

Elect_The_DeaD

η 2.3.4 εχει βγει εδω και καιρο leaked. jvp jvq jvr (η jvr τα σπαει). ποτε θα βγει official δε με νοιαζει ουτε και θα εχει διαφορες απο την jvr.
η jvq που ηταν leaked εγινε επισημη ξαφνικα.
αν βεβαια εννοουσες επισημη ελληνικη, δεν θα παρει ποτε 2.3.4 κατα 98-99%

Λευτεράκης ο Σφίχτης

Χμμμ…κατάλαβα…!

Θα προτιμούσα Ελληνική βέβαια, αλλά αν δω ότι παραγίνεται το κακό, θα του φλασάρω την 2.3.4 jvr.

lampros

η jvr εχει ελληνικο μενου αλλα δεν εχει ελληνικο keyboard….

Elect_The_DeaD

οριστε ελληνικο swype χωρις το προβλημα με το ελληνικο “ς”. (ακομα και η επισημη ελληνικη εχει το προβλημα με το “ς”..) https://www.multiupload.com/63QC1CLLDX
θελει ροοτ και cwm. περνωντας δηλαδη εναν κερνελ πχ speedmod (δεν βρισκω λογο να εχεις φλασαρει το κινητο με jvr πχ, και να μην φορας custom kernel και να μην εισαι root..)
μπαινεις cwm (αν εχεις αλλο kernel βεβαια) -install zip from sdcard-choose zip-και επιλεγεις αυτο. back back και reboot.
απλα τα πραγματα. δουλευει σε ολες τις 2.3.3 – 2.3.4.
Το εφτιαξε το μελος (moderator) του myphone.gr Tyxerakias (Alex). ολα τα credit σε αυτον λοιπον 🙂

Michalis

Συνδεθηκα με το Kies και μου λεει οτι έχω την τελευταία έκδοση (2.2), δε βγήκε ακόμα;

Pankobios

Τελικα κατέβασα την Official 2.3.3 jvn_jv9_jvq απο το https://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=152 όπως μου υπέδειξε ο Elect_The_DeaD και τον ευχαριστω πολυ, και την περασα πανω απο την 2.2 Froyo xwjvi που ειχα και μπορω να πω οτι τωρα ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος.
Επίσης έγινα root με οδηγιες παλι απο το ιδιο site και το κινητο παει μια χαρα.
Lagfix ακομα δεν εχω βαλει και δεν ξερω αν εχει βγει για αυτη τη Rom αλλα το κινητο παει παρα πολυ καλυτερα σε σχεση με πριν στον τομεα της ταχυτητας.
Η Μπαταρια κραταει καπως περισσοτερο σε σχεση με οταν ημουν στην 2.2.
Το εχω 3 μερες με την 2.3.3 και μπορω να πω οτι δεν εχω κανενα παραπονο και ελπιζω να μεινει ετσι η κατασταση.
Αν καποιος εχει δοκιμασει σε αυτη τη Rom και καταφερε να βαλει lagfix θα χαιρομουν να μαθαινα τον τροπο. Καθως μπορει το κινητο να πηγαινει σφαιρα τωρα αλλα με το Lagfix ειναι σκετος πυραυλος. 😉

Elect_The_DeaD

@pankobios
σου προτεινω ανεπιφυλαχτα να περασεις την 2.3.4 jvr και kernel semaphore 1.5.0 (οχι 1.5.0v)!
για ελληνικο swype (αν την περασεις,η ακομα και για την jvn αν δεν θελεις να αλλαξεις ρομ και θελεις swype χωρις προβλημα με το τελικο “ς”) εδωσα λινκ παραπανω.
αν περασεις jvr και sema 1.5, για να κανεις το συστημα ext4 (lagfix δηλαδη), κατεβαζεις την εφαρμογη “ext4” του chainfire και απλα την ανοιγεις και πατας “conver to ext4”.
δεν ειμαι σιγουρος αν κανει ο sema 1.5 για την jvn (μαλλον κανει), αν ναι, βαζεις lagfix ακριβως οπως σου ειπα.
μπορεις να ρωτησεις στο thread του kernel στο xda, εδω: https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1112908
ο developer του kernel αυτου (του semaphore) ειναι ο stratosk και ειναι ελληνας!
εχει κανει καταπληκτικη δουλεια και ειναι αναμφισβητητα ενας απο τους καλυτερους κερνελ για το κινητο μας!

Pankobios

@Elect_The_DeaD
Ευχαριστω για την αμμεση απαντηση.
Εχω μερικες αποριες. Ειναι οντως η 2.3.4 τοσο καλυτερη απο την 2.3.3?
Επισης στο site Samfirmware.com εχει 2 rom JVR οι οποιες ειναι.
1) I9000XXJVR ## 512.PIT 2.3.4 2011 July 27 CSC = I9000OXAJVQ
2) I9000XXJVR ## 512.PIT 2.3.4 2011 July 27 CSC = I9000SWCJVR

Τι διαφορες εχουν αυτες οι δυο και ποια προτεινετε να περασω;
Το Ελληνικο Swype δεν με ενδιαφερει και δεν με νοιαζει αν θα το εχει η Rom ή οχι.
Αυτο που με ενδιαφερει ειναι να εχει ελληνικο πληκτρολογιο στα μηνυματα και φυσικα τα ελληνικα CSC (αν και αυτα απο οτι ειδα υπαρχει τροπος να τα περασεις και ας μην τα εχει απο την αρχη)

Elect_The_DeaD

ειναι πολυ καλυτερη.
κατεβασε οποια θελεις. τα apn τα περνας ευκολα με το προγραμμα apn backup & restore απο το market (τα αρχεια που πρεπει να εχεις υπαρχουν στο myphone στους οδηγους για νεους χρηστες,οπως και οδηγειες).
ελληνικα πληκτρολογια και swype υπαρχουν παλι στους οδηγους για νεους χρηστες 🙂

Kostas

Παιδια μου εβγαλε ειδοποιηση πως υπαρχει διαθεσιμη ενημερωση πατησα οκ…καθως γινοταν εγινε σφαλμα…υστερα σφαλμα και στα 2 recoverys και εχω μεινει με μια νεκρη συσκευη…υπαρχει καποιοσ γνωστης να με βοηθησει? ι καποιος οδηγος? κατι ? ευχαριστω…

stavros

Παιδιά με εμάς που έχουμε EU τι θα κάνουμε ; Υπάρχει κάποια ενημέρωσει;

makis

Ναι ρε παιδια απαντηστε μας τι κανουμε εμεις π
ου εχουμε EU..

n.spa

εμεις με το EU μαλλον τον ΠΟΥ….

Elect_The_DeaD

εσεις με eur περιμενετε λιγο ακομα η το αλλαζετε σε cos και περνετε 2.3.3 επισημα, ιδια ρομ θα παρει και η eur σαν την cos

makis

Cos ρε φιλε τι ειναι??

stef

πως θα κανουμε αυτη την αλαγη ρε παιδια???

stef

Εμενα ο γαλαξιας μου εχει (XEH)στο τελος αντι για cos η vgr η eur για την ακριβεια (GT-I9000RWYXEH) αν μπορειτε να με βοηθησετε θα σας ημουν ευγνωμον!!!ευχαριστω εκ τον προτερων!!!

sakis relos

Eχει βγει καινουργιο update (2.3) για τo gallaxy ace??? η μονο για το galloaxy s????

John

η samsung μας εργαψε στα @@ τις ντοπη τους! εγω φταιω που δεν πηρα το iphone αν ξαναδουν λεφτα ομως θα σου πω εγω! μαλακες! σορρυ απλα περιμενω πολυ καιρο!

vasilis

και εμένα πρόβλημα… μου βγάζει να κάνει αναβάθμιση μέσω Kies αλλά χάνει την σύνδεση με το κινητό στη συνέχεια. Μίλησα με samusng και με ενημέρωσαν ότι η αναβάθμιση παίζει μόνο σε κινητά που έχουν αγοραστεί από vodofone cosmote. Για τους άλλους στο μέλλον… το θέμα είναι πως θα το μάθουμε όταν είναι διαθέσιμη

apostolidis

Αγόρασα to galaxy από ελληνικό κατάστημα και στην εκδοσή λογισμικού μου βγάζει pda:jpf / phone:jpp / csc:jp3(tmn) Τι σημαίνει το ΤΜΝ ??????/

Pankobios

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΣΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. Μερικες Πληροφοριες Για τα Galaxy S. Αν θέλετε να αλλάξετε το product code για κάποια συγκεκριμένη χώρα, και το CSC που βαλατε το υποστηρίζει, πάτατε στο πληκτρολογιο του τηλεφωνου *#272*IMEI#, όπου IMEI είναι το ΙΜΕΙ της συσκευής σας το οποιο το βρισκουμε πατωντας *#06#. Εκει μπορειτε να δοκιμασετε να αλλαξετε το Csc απο Eur σε Cos ή σε Vod που ειναι τα 3 ελληνικα Csc και να δειτε αν τωρα μεσω Kies σας βγαζει αναβαθμιση σε νεοτερη εκδοση λογισμικου. ΠΡΟΣΟΧΗ Με το παραπάνω βήμα γίνεται και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στο τηλέφωνο (κατι που σημαινει οτι μαλλον θα χασετε τα τηλ σας τα μηνυματα σας κ.α.Πριν τα δοκιμασετε καντε Backup τον τηλεφωνικο σας καταλογο τα μηνυματα σας και οτι αλλο αρχειο εχετε και θελετε απο το κινητο Αν το πετυχετε να σας βγαλει αναβαθμιση, λογικα θα σας βγαλει την 2.3.3 και οχι την 2.3.4 που ειναι και η τελευταια. Η Samsung Hellas ΜΑΛΛΟΝ ευθυνεται για την παραπανω καθυστερηση στην διαθεση των ενημερωσεων και οχι η μαμα Samsung. Καταρχιν, σχεδον ολα τα μαμισια (Stock) firmware των κινητων samsung υπαρχουν στη σελιδα http://www.samfirmware.com. Εκει θα χρειαστει να κανετε Sign in και πατε στο μενου… Συνέχεια »

stavros

μπορει να μην εχω παρει το update γιατι η samsung μας εχει γραμμενους αλλα τουλαχιστον εχω το καινουργιο market και ειναι πολυ καλυτερο και πιο γρηγορο.

φιλιππος

παιδια πως μπορω να κανω αναβαθμιση σε 2.3.3??
τι πρεπει να κανω?
εχω 2.2
πως μπορω να δω το ΙΜΕΙ της συσκευης?

zoyk

εγω εχω GINGERBREAD.XXJVO το ειχα παρει απο αγγλια με αυτην την εκδοση θα παει αναβαθμιση 2.3.4? ξερει κανεις τι διαφορα εχει με τις ελληνικες εκδοσης???

φιλιππος

εκανα αναβαθμιση απο το samsung kies σε 2.3.3
πριν απο αυτο εκανα κατι που διαβασα στο myphone για το imei και το εκανα cos γτ vod δεν εβρισκα…παιζει κανα ρολο…
vodafone εχω παντως σαν εταιρια

konloul

παίδες για σας! δουλεύω σε μεγάλη και γνωστη εταιρία με είδη πληροφορικής και κιν. τηλεφωνίας κ.α. απλά θέλω να σας ενημερώσω ότι έχω και εγώ το samsung galaxy s με έκδοση android 2.2. την παρασκευή λοιπόν παραλάβαμε το samsung galaxy s plus με CPU 1.4 και andoid 2.3.3 ,παιδιά δεν έχει καμια άλλη διαφορα με το galaxy s….. και λέω λοιπόν γιατί δεν υπάρχει ακόμα διαθέσιμη η έκδοση android 2.3 για αναβάθμιση τι είμαστε δηλαδή????????:((((

Σταύρος

Εγώ πάντως τους εστείλα e-mail με παράπονα και λίγο κράζιμο μπάς και καταλάβουν τίποτα. Θα έλεγα όποιος δεν έχει πάρει ακόμα το update να κάνει το ίδιο. Πιστεύω αν πιεστούν να το βγάλουν επιτέλους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A55: Αποσυναρμολογείται σε βίντεο και παίρνει εντυπωσιακή βαθμολογία επισκευασιμότητας

To Samsung Galaxy A55 βρέθηκε στα χέρια του καναλιού το Youtube PBKreviews, το οποίο ετοίμασε ένα αποκαλυπτικό βίντεο συναρμολόγησης για τη συσκευή.