Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε Android 2.3 Gingerbread, Πότε με το καλό;

Η Samsung Ρουμανίας έκανε ένα status update στο επίσημο Facebook Fan Page της που αναστάτωσε τους κατόχους του smartphone Samsung Galaxy S. Σύμφωνα με αυτό, μέχρι το τέλους Μαρτίου θα ξεκινήσει η διάθεση της αναβάθμισης σε Android 2.3 Gingerbread. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι εκείνη την περίοδο θα ξεκινήσει και για τις υπόλοιπες Ευρωπαϊκές χώρες όπως και στην Ελλάδα.

Μακάρι να γίνουν πράξη αυτές οι δηλώσεις και να δούμε σύντομα και στη χώρα μας το πολυπόθητο update. Ας ετοιμάζεται ο domigr παρακαλώ!

, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε Android 2.3 Gingerbread, Πότε με το καλό;

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

21 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
hraklhs

αντε να δουμε…ηδη κυκλοφορει μια 2.3 αλλα ειναι πολυ beta ακομη…ειδομεν ! ! !

σάκης

Εαν δεν πιέσεις στην Ελλάδα την Samsung δε βλέπω χαΐρι! Τότε που βγήκε η Ελληνική 2.2 (η οποία κατά γενική ομολογία ήταν βαρίδιο), την ίδια περίοδο είχε κυκλοφορήσει και η 2.2.1 η οποία έλυνε αρκετά προβλήματα ταχύτητας… δυστυχώς έχουν περάσει κοντά 3 μήνες και η Ελληνική Samsung δεν την έδωσε!

Τι μας κάνει να πιστεύουμε ότι θα δώσει την 2.3 όταν βγει, έστω και με κάποια καθυστέρηση; Αν και όταν την δώσει, είμαι βέβαιος πως οι περισσότεροι θα έχουν περάσει χειροκίνητα κάποια αγγλική/ολλανδική κλπ έκδοση μέσω odin ή cwm και τζάμπα θα την βγάλει στην Ελλάδα. Πραγματικά ο κατακερματισμός στα updates της samsung είναι μέγα λάθος κατά την άποψη μου και το αδύνατο σημείο της.

Ίσως με λίγη πίεση να γίνει κάτι και να μάθουμε και εμείς κάτι επίσημο. Προτείνω να πιέσουμε και εμείς λίγο την κατάσταση ρωτώντας στη Samsung. Στο παρακάτω link υπάρχουν τηλέφωνα επικοινωνίας ή εναλλακτικά μπορεί κάποιος να συμπληρώσει τη φόρμα επικοινωνίας https://gr.samsungmobile.com/footer/contact-us.do

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Για το GALAXY TAB πότε με το καλό;

γιάννης

Σωστός ο σάκης
να προσθέσω ότι οι πιέσεις, ενημερώσεις ενδεχομενως πρέπει να ακουστούν μέχρι τη
μητρική

MANOS

Τουλάχιστον κάτι είναι και αυτό, εμείς με την motorola ακόμα περιμένουμε την original 2.2

ebillakos

Yessssssssssssssssss!!!!!!Αυτο σημαινει πως δν θα πουλησω galaxy s γιουπι!!

Stavros

Η ελληνικη Samsung δεν λέει τίποτα! Τους έστειλα e-mail και η απαντηση τους ήταν η εξής:

Σας ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με τη Samsung Electonics Hellas!
Σχετικά με το αίτημα σας, σας παραθέτουμε τα παρακάτω,
Επίσημη ενημέρωση σχετικά με τη συμβατότητα του Gingerbread με το Galaxy S GT-i9000
δεν έχει πραγματοποιηθεί ακόμη, μπορείτε βέβαια να ενημερώνεστε ανα πάσα στιγμή μέσω του επίσημου site της Samsung http://www.samsung.com/gr είτε επικοινωνόντας μαζί μας τηλεφωνικώς.

ManosXperia

καλα ετσι ελεγε και η SE Τουρκιας οτι τα Χ10i-mini-mini pro- και Χ8, οτι θα παρουν 2.2.1 και μετα θα δουν για την 2.3…και τελικα δν εγινε τιποτα μειναμε στην 2.1 γιαυτο μην χαιρεστε και πολυ γιατι αργοτερα μπωρει να σας ερθει κεραμιδα!!! (φιλικα παντα) 🙂

ebillakos

παιδια δηλαδη δν θα παρει??? 🙁 🙁 αν δεν παρει θα παρω το galaxy s ii!!!!!!!!!!!

domigr

κωστα προετοιμαζομαι τρωω pop korn και πινω κοκα κολα και την περιμενω 😛 το θεμα ειναι οτι θα βγει σε αλλη χωρα και δεν ξερω αν θες να κανω τετοιο οδηγο..ασχετος οτι ολοι οι αλλοι θα θελουν 😛 μπορει να μην εχουμε παρει την 2.2.1 ακομα στην ελλαδα αλλα μην ξεχναμε οτι και γενικα δεν την εχουν παρει πολλες χωρες και αυτο κατα την γνωμη μου γιατι ειναι ενα minor update…

domigr

οκ μεινε ησυχος 😉

karembe78

ενημερωστε μας γιατι κολλαει απιστευτα στην 2.2……………

domigr

αμα κανετε οτι ειπα για την αναβαθμιση δεν κολλαει…

Μενακιος

Η beta που κυκλοφορεί είναι η Ευρωπαϊκή εκδοσή. Κατά πάσα πιθανότητα θα κυκλοφορήσει πρώτα για την ΕΕ (συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας) και μετά για τον υπόλοιπό κόσμο. Στην beta έχει ήδη ελληνικά. Δεν βρίσκω τον λόγο γιατί να μην έχει στην τελική ελληνικά.

Όσον αφορά για κολλήματα στην 2.2, έχει κυκλοφορήσει και νεότερη επίσημη εκδοσή που πετάει. Δεν ξέρω αν είναι διαθέσιμη μέσω kies μιας και δεν έχω windows στον υπολογιστή μου. Την βρήκα από site που έχει διαθέσιμες όλες τις ρομς. (Samsungfirmwares)

karembe78

μπορεις να μας στειλεις το λινκ?

Μενακιος

https://www.samfirmware.com/ έχει όλα τα διαθέσιμά επίσημα ρομς για όλα τα κινητά Samsung.

Μιχάλης

Βλεπω πάντως ότι το Galaxy S εξακολουθει να πωλείται με Android 2.1 και αυτός είναι και ο λόγος που δε θέλω να το αγοράσω από την Ελλάδα. Ο αδερφός μου το αγόρασε στο εξωτερικό όπου εδώ και καιρό διατίθεται τουλάχιστον με 2.2.1. Να το αγόραζα με 2.1 και να έκανα την αναβάθμιση αλλά για ποιό λόγο να πάρω αυτό το ρίσκο; Αν κάτι πάει στραβά τι γίνεται;

ειρήνη

έχω samsung galaxy s, το αγόρασα με 2.2 από μεγάλη εταιρία Η/Υ .. οπότε κυκλοφορεί κ εδώ..

sotiris

ΓΕΙΑ ΣΑΣ! ΕΧΩ ΤΟ GALAXY S. ΕΧΕΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΕ 2.3??

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S

Samsung Galaxy S25: Φήμες για μεγαλύτερη οθόνη 6,36 ιντσών

Με το Galaxy S24, η Samsung έφερε μια οριακά μεγαλύτερη οθόνη 6,2 ιντσών, συγκριτικά με την οθόνη 6,1 ιντσών του Galaxy S23.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S25 series: Νέα φήμη θέλει να έχει Exynos παντού

Νέα φήμη θέλει την επόμενη σειρά Samsung Galaxy S να έχει το νέο chipset Exynos σε όλες τις αγορές, σύμφωνα με έναν leakster στο Χ.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S23 FE, Tab S9 FE & Buds FE: Δείτε και τις τρεις συσκευές

Το υποκατάστημα της Samsung στην Αργεντινή δημοσίευσε μια εικόνα και με τα τρία προϊόντα -Galaxy S23 FE, Galaxy Tab S9 FE και Galaxy Buds FE.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S23 FE: Πιστοποιήθηκε με φόρτιση 25 W

Η Samsung αναμένεται να παρουσιάσει σύντομα το Galaxy S23 FE, παρά το γεγονός ότι δεν το έχει παραδεχτεί επίσημα.