Samsung Galaxy S3, Ακόμα μια φωτογραφία με dummy case

Όσο πλησιάζει η Πέμπτη 3 Μαίου ολοένα και αυξάνονται οι “διαρροές” και οι φήμες-πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά και την εμφάνιση του αναμενόμενου Samsung Galaxy S3. Αυτή τη φορά σε κινέζικο forum εμφανίστηκε φωτογραφία από δοκιμαστικό μοντέλο από το οποίο καταλαβαίνουμε ότι το κινητό είναι πολύ λεπτό ενώ σε ότι αφορά τα πλήκτρα αφής, ελπίζουμε να μην καταλαμβάνουν τόσο χώρο στην τελική μορφή του UI (user interface).

, Samsung Galaxy S3, Ακόμα μια φωτογραφία με dummy case

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
gpower

αυτη την καινουργια μοδα να βαζουν τα κουμπια μεσα στην οθονη και να σου τρωνε ιντζες την μισω.Αλλα πολυ φοβαμαι ετσι θα ειναι τελικα και το SIII οπως και το nexus.

MANOS

Ισος να δίνουν την δυνατότητα να τα αφαιρείς από το ui μέσα στις ρυθμίσεις.

Λευτερης

Αυτο δεν γινεται φιλε μανο γιατι μετα δεν θα υπαρχει αλλος τροπος να χειριστει κανεις το κινητο…

Τριαντάφυλλος

Πολύς ντόρος για το τίποτα βλέπω.αν είναι αυτο,είναι ίδιο με το s2.Κλασσικός σχεδιασμός.Χίλιες φορές ποιό όμορφο το htc one x.

MANOS

Δεν ξέρεις ακόμα αν θα έχουν αφαιρέσει τα touch buttons διπλα στο home

MEDS

Το design του SIII θα είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό. Κάνει μπάμ ότι αυτό είναι απλά ένα περίβλημα για τους developers. Παράδειγμα: Το frame στα αριστερά-δεξιά της οθόνης είναι τεράστιο σε σχέση με προκατόχους, και απ’ ότι μπορώ να συμπεράνω μέχρι τώρα είναι ότι η Samsung εργάστηκε πολύ στο να μαζέψει όσο μπορεί τις διαστάσεις γύρω από την οθόνη. Για τους φίλους παραπάνω, μη ξεχνάτε ότι θα έχει 4,7 ίντσες οθόνη, έχει χώρο για κουμπιά κλπ, η εργονομία παίζει και αυτή ρόλο.
Dream: Να δω πλάτη από ανθρακονήματα και τι στο καλό! Αν δε το κάνει η Samsung σίγουρα θα το κάνει η Apple κάποια στιγμή.

Iwolf

ωχ..μερικοί δεν παλεύεστε με τα σχόλια σας.. μπαίνετε να διαβάστε ένα άρθρο..ε τουλάχιστον διαβάστε το!!
Ο τίτλος λέει..dummy case, ψεύτικη θήκη δηλαδή.
ΔΕΝ θα είναι αυτό το design, ξεκολλάμε τώρα!

panos2301

Τελικα πολυ κακο για το τιποτα.Περιμενα πολυ περισσοτερα.

https://antoniskepseismou.blogspot.com/

ουουο!!!! άντε να δούμε τι θα δούμε! ανυπομονώ… όχι ότι θα το σηκώνει η τσέπη μου, αλλά να χαζεύω στα μαγαζιά σαν mobile-nerd που είμαι…

Ante_Geia_!!!

Αμα λεω ΑΜΑ ειναι αυτο τοτε παιδια …. Η Sasmsung θα πέσει …. αν και δεν νομίζω να ειναι αυτο γιατι τοσο βλακες ρε παιδι μου να βγάλουν αυτη τη Μπούρδα ???

κυριακος

πιστευω πως καπως ετσι θα ειναι….ειχαμε ξαναδει το ιδιο τηλεφωνο σε πιο παλιες φημες…και πιστευω οτι αυτες οι φημες μαλλον δεν ειναι απλα φημες 😛

dimergr

Μου φαινεται πως πολλοι απο οσους σχολιαζουν δεν κανουν καν τον κοπο να δουν τι γραφουν τα υπολοιπα παιδια…τοσο μυαλο οσο και τα δοκιμαστικα dummy cases της samsung….

Iwolf

@dimergr
πραγματικά…για γέλια η κατάσταση…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.