Samsung Galaxy S3, Ακόμα μια φωτογραφία μια μέρα πριν γίνει επίσημο

Μια ημέρα πριν από την επίσημη ανακοίνωση του Samsung Galaxy S3 και νεότερες spy φωτογραφίες απεικονίζουν το next Galaxy πιο… άσχημο από ποτέ! Έχω την ετύπωση ότι παρόμοιες φωτογραφίες έχουν κάνει ξανά την εμφάνισή τους. Πάντως το πιο λογικό είναι να πρόκειται για dummy case και το Galaxy S3 να είναι πιο κομψό.

Μην ξεχάσετε! Aύριο το απόγευμα όλοι εδώ στο Techblog για live chat κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης του επόμενου Galaxy.

, Samsung Galaxy S3, Ακόμα μια φωτογραφία μια μέρα πριν γίνει επίσημο

, Samsung Galaxy S3, Ακόμα μια φωτογραφία μια μέρα πριν γίνει επίσημο

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
spiroz

τι μ******α ειναι αυτη?

αρης

εχει καταντησει κουραστικη η ιστορια με τα θεματα για το gs3

moisis

προσεξε κανενας οτι δεν γραφει samsung πανω!!!…

gpower

τραγικο..τι ωρα ξεκιναει το σοου??

MEDS

Καλημέρα!
Αύριο θα δούμε το καλύτερο κινητό στην αγορά, μέχρι να βγει το επόμενο φυσικά… Υπομονή!

Konstantinos

Μην ακούω τους ‘τραγικούς’ γιατι τα ίδια έγειναν για το υποτιθέμενο iPhone 5 και είδα τι πατάτα(μπροστά στις προσδοκίες δλδ.) έβγαλε!

Τουλάχιστον ξέρουμε οτι θα είναι ενα ‘καινούργιο’ τηλέφωνο και όχι ανακύκλωση του GSII.

Dami

Κράζανε την Apple με τις δήθεν φήμες της και τώρα κάνουν το ίδιο για το Galaxy…τραγικό

mike

ρε παιδια μην τρελαινεστε τα specs του τα ξερουμε κατα πασα πιθανοτητα,οσον αφορα το σχεδιασμο μην περιμενετε και τιποτα ιδιετερο κλασσικο samsung θα ειναι,τη διαφορα στο σχεδιασμο την κανει η apple καθε φορα που αλλαζει το καλουπι ερχετε και κατι πρωτοποριακο π.χ. απο 3gs στο 4 και τωρα μαλλον απο το 4s στο 5,για το S3 πιστευω θα μιαζει πολυ στο nexus.

Γιωργος Ε.

αν μοιαζει στο nexus θα ειναι σαν μινι tablet

Σπυρος

Μαλλον οπως ειπε και ο Κωστας ειναι αλλο ενα dummy case.Δεν γραφει samsung πουθενα απανω στην συσκευη οποτε μαλλον δεν ειναι αυτο.Μην περιμενετε τρελα πραγματα απο τις εταιριες.Δεν γινεται να ικανοποιηθουν ολα τα γουστα παιδια στο θεμα του σχεδιασμου.

stamatisp

Τι είναι αυτή η βλακία;

Ιωαννης

πλησιαζει πολυ σε 2 φωτογραφιες που ειδαμε πριν 2-3 μερες…το οτι τετραγωνιζει οφειλεται μαλλον σε θηκη…στρογγυλο σχημα φενεται να εχει

spiros s

Αυτό είναι πειραματικό μοντέλο το κανονικό δεν θα έχει καμία σχέση με αυτό

Αποστόλης

Δεν μπορώ να καταλάβω την κάψα που έχουν κάποιοι ως προς το σχεδιασμό. Ένα smartphone είναι, όπου η οθόνη θα καταλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος της συσκευής θα έχει κάτω τα κουμπάκια και το μικρόφωνο, πάνω το ακουστικό, στα πλάγια ή πάνω κάτω τις υποδοχές των plugs και τα κουμπιά ενεργοποίησης και ήχου, από πίσω το κάλυμμα για την μπαταρία και τις κάρτες… τι είναι αυτό που θα σας έκανε να πείτε WOW δηλαδή???? Εμένα προσωπικά θα με έκανε να πω WOW το καλό λειτουργικό, ο γρήγορος επεξεργαστής, η καλή κάμερα… και ιδαίτερα… μια μπαταρία που θα φορτίζεται ακόμα και με το σεληνόφως. ΧΈΣΤ@##ΚΑ με συγχωρείτε αν θα έχει στρογγυλεμένες γωνίες ή τετράγωνες… Για να κάνω το όνειρο μου ακόμα πιο τρελό και να πω πολλά WOW… θα ήθελα η μπαταρία του, να κρατάει για 3 μήνες συνεχούς εργασίας… και θα μου άρεσε επίσης να βγαίνουν από τα πλάγια διάφορα ηλεκτρονικά-ηλεκτρικά εργαλεία όπως οι ελβετικοί σουγιάδες, με μικρούς βραχίονες όπου θα υπάρχει ηλεκτρικό κατσαβίδι, αναδευτήρας φραπέ… και να εκπέμπει ειδικές υπέρυθρες ακτίνες και ήχους όπου θα διώχνει τα έντομα και θα προσελκύει τις γυναίκες… ΤΟΤΕ… ΝΑΙ… WOW WOW WOW… 🙂 😛 😀 Υπομονή 24 ώρες έμειναν και το ερώτημα θα είναι… Συνέχεια »

Kotsos

Αρα τα περισσότερα leak όπως το manual και η εκείνο της Βραζιλίας φαίνονται οτι είναι σωστά (φαίνεται απο το σχήμα του hard button) και ας είναι σε dummy case . Με λίγα λόγια εχουμε μια αρκετά καλή ιδεα του τι θα δούμε αύριο αρα δεν έκαναν και την καλύτερη δουλειά να το κρύψουν :p

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.