Samsung Galaxy S4 Active LTE-A, με Snapdragon 800 και 13 MPixel κάμερα

Τον περασμένο Ιούνιο, η εταιρεία τηλεπικοινωνιών SK-Telecom ανακοίνωσε το πρώτο LTE-A δίκτυο(θεωρητικά ταχύητες έως 150Mbps), και παράλληλα, η Samsung διέθεσε την έκδοση Samsung Galaxy S4 LTE-A. Βεβαίως αυτή δεν είναι η μοναδική διαφορά ανάμεσα στην συγκεκριμένη έκδοση και στο πρωτότυπο Samsung Galaxy S4. Η έκδοση “LTE-A” βασίζεται στο Qualcomm Snapdragon 800 SoC. Τώρα, ήρθε η σειρά του Samsung Galaxy S4 Active να λάβει παρόμοια αναβάθμιση στο hardware.

Το Samsung Galaxy S4 Active, το οποίο έχουμε δει στο παρελθόν, είναι ανθεκτικό στα μικροχτυπήματα και ικανοποιεί τις προδιαγραφές IP67, και έτσι μπορεί να αντέξει κάτω από το νερό σε βάθος έως περίπου ένα μέτρο για 30 λεπτά.

Το πρωτότυπο βασίζεται στο Qualcomm Snapdragon 600 SoC (1.9GHz), όπως και το συμβατικό Samsung Galaxy S4, αλλά με την “αναβάθμιση” στο εσωτερικό η νέα έκδοση “LTE-A”, βασίζεται στο τετραπύρηνο Qualcomm Snapdragon 800 SoC με συχνότητα λειτουργίας 2.3GHz.

Αντί για οπίσθια κάμερα επίσης με αισθητήρα 8.0 Megapixels, το Samsung Galaxy S4 Active LTE-A διαθέτει κάμερα 13 Megapixels ενώ ο αποθηκευτικός χώρος αυξήθηκε στα 32GB από 16GB της “απλής” έκδοσης. Παρά την αύξηση στην “ιπποδύναμη”, το βάρος του μειώθηκε από τα 151 γραμμάρια στα 147 γραμμάρια. Να θυμίσουμε ότι το Samsung Galaxy S4 LTE-A κυκλοφορεί και στην Ευρώπη ως Samsung Galaxy S4 Advance.

Samsung Galaxy S4 Active LTE-A, Samsung Galaxy S4 Active LTE-A, με Snapdragon 800 και 13 MPixel κάμεραSamsung Galaxy S4 Active LTE-A, Samsung Galaxy S4 Active LTE-A, με Snapdragon 800 και 13 MPixel κάμερα

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αποστόλης Ρόδος

Τι κάνουν αυτοί ρε παιδιά… έλεος ρε Samyyyyyyyy…

Αντρέας

Είδαν την sony με το μίνι και τρομαξαν

tiamat

συμφωνω πολυ με τον αποστολη. πιθανοτατα ο ceo της samsung εχει τρελαθει. δεν εξηγουνται αλλιως οι αποφασεις αυτες. δηλαδη δε τους εφτανε που μετα το κανονικο s4 εβγαλαν καπακι το s4 active και το εριξαν επιτηδες σε καμερα στα 8mp (παρολο που τα 13mp ηταν ηδη διαθεσιμα στην εταιρεια απο το s4), τωρα μολις 4 μηνες μετα βγαζει το s4 active 2??? ρε καραγκιοζηδες της samsung!την 4.3 την εχετε δοσει στο s4 active η’ ακομα τη περιμενουν τα παιδια???? ,την 4.3 στο κανονικο s3 την φτιαξατε αυτη τη φορα η’ θα τους καταστρεψετε παλι το κινητο? αντι να κοιταξετε να υποστηριξετε και να αναβαθμισετε σωστα τα κινητα σας, τα υποβαθμιζετε βγαζοντας διπλες εκδοσεις τους μετα απο λιγο καιρο??? και για να μιλησω και λιγο για το active και να ειμαι αντικειμενικος μπορω να πω οτι ειχα σχεδον σοκαριστει με τη ποιοτητα και την ομορφια του οταν το’χα κανει hands on. καμια σχεση με με το s4 η’ τις φωτογραφιες . ειναι το ομορφοτερο και ποιοτικοτερο κινητο της samsung ever ,με πολυ πιο επιθετικες γραμμες σε σχεση απο το κανονικο s4 και η ποιοτητα της ανθεκτικης κατασκευης φαινεται απο χιλιομετρα μακρια. ξαναλεω καμια σχεση με το s4!!!! το μονο μειον του… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.