Samsung Galaxy S4 Active, Επίσημα

Στα χνάρια του Sony Xperia Z, του πρώτου ανθεκτικού high-end smartphone που κυκλοφόρησε στην Ευρώπη προχωράει η Samsung με το νέο Galaxy S4 Active, ικανό να λειτουργεί κάτω από το νερο για έως και 30 λεπτά. Το S4 Active έρχεται με οθόνη 5 ιντσών τεχνολογίας LCD ανάλυσης Full HD, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 600 1.9GHz και μνήμη RAM 2GB.

Update: Η οθόνη του Galaxy S4 Active είναι τεχνολογίας LCD και όχι Super AMOLED.

Το Galaxy S4 Active έχει οθόνη LCD, κάμερα 8 Megapixel, πάχος 9.1 χλστ. και βάρος 151. Το “κανονικό” Galaxy S4 έχει οθόνη Super AMOLED, κάμερα 13 Megapixel, πάχος 7.9 χλστ. και βάρος 130 γρ. Από το S4 Active απουσιάζουν οι αισθητήρες θερμοκρασίας και υγρασίας που έχει το S4. Οι λειτουργίες Air View και Air Gesture διατίθενται κανονικά.

To Samsung Galaxy S4 Active αναμένεται να παρουσιάστεί στο προγραμματισμένο event της Samsung στο Λονδίνο στις 20 Ιουνίου.

Samsung Galaxy S4 Active
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.2.2 Jelly Bean
Επεξεργαστής: Qualcomm Snapdragon 600 1.9GHz τετραπύρηνος
GPU: Adreno 320
Μνήμη RAM: 2GB
4G/ LTE
Οθόνη: 5 ίντσες, LCD, 1920×1080 pixels, 443 ppi
Κάμερα: 8 Megapixel, LED flash
Δεύτερη κάμερα: 2 Megapixel
Ενσωματωμένη μνήμη: 16GB (11.25GB διαθέσιμα)
Κάρτα μνήμης: micro SD (έως και 64GB)
Wi-Fi n, DLNA, GPS, Bluetooth 4.0, micro USB, NFC, Infrared, Αδιάβροχο
Digital Compass, Barometer, Gesture Sensor, Finger Hovering
Μπαταρία: 2600 mAh
Διαστάσεις: 139.7×71.3×9.1 χλστ.
Βάρος: 151 γρ.

Samsung Galaxy S4 Active επίσημα, Samsung Galaxy S4 Active, Επίσημα

Samsung Galaxy S4 Active επίσημα, Samsung Galaxy S4 Active, Επίσημα

Samsung Galaxy S4 Active επίσημα, Samsung Galaxy S4 Active, Επίσημα

Samsung Galaxy S4 Active επίσημα, Samsung Galaxy S4 Active, Επίσημα

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

36 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Κυριακος Καρμιρης

Πιο ασχημο ρε παιδια δεν γινεται;

Κωστα

Τσ τσ, περνεις το xperia Z και τελειωνεις….

jonjon

Θέλω ένα πορτοκάλι:-)

nick

Από την πρώτη στιγμή που είδα αυτή τη φωτογραφία έχω να πώ ότι είναι άσχημο πολύ πιο χοντρό απο το xperia z και από το s4 και ρε παιδιά εκεί στην samsung γιατί δεν βάλατε τουλάχιστον 2 απο τα 3 κουμπιά να είναι capacitive?

Teo

Πανέμορφο(το θέμα ομορφιάς είναι υποκειμενικό παίδες)..!
Και επίσης ΔΕΝ μπορεί να συγκριθεί με το υποδεέστερο Z όπως λένε τα παιδιά ποιο πάνω.

Yannis

Απο οτι ξέρω (διορθωστε με αν κάνω λάθος) το Ζ ειναι απλα αδιάβροχο δεν ειναι ειδικά φτιαγμένο για να είναι υπερβολικά ανθεκτικό

Giannis

Κωστα hands on

tech21man

Αν το ριξω με τα μουτρα απο το 1,90 που ειμαι θα σπασει η οθονη απο μεσα προς τα εξω οπως εγινε 5-6 φορες μεχρι τωρα (τι δις εξαμαρτειν…εχω βαρεθει να αλλαζω digitizer!)? Αν οχι, αχρηστο.

Ρε, γιατι δεν τα κανουν πιο grippy? Αυτες οι λειες επιφανειες…

Αστεριος Στέλιος

Δεν ξετρελάθηκα , περίμενα κάτι καλύτερο και εμφανισιακά αλλά και στα τεχνικά του χαρακτηριστικά …
Στα μειον του του ο σχεδιασμός και αυτά τα κακάσχημα κουμπιά καθώς και 8mpxls camera αντι 13 που έχει το i9505 …
παμε στις οθόνες TFT capacitive touchscreen 16M colors το active αντι της super amoled στο κανονικό… Αυτα με χαλάνε πολύυυυυυυυυυυυυυυ

Tony Cool

Κωστα εισαι σιγουρος οτι ειναι amoled η οθονη; Καπου πηρε το ματι μου οτι θα βαλουνε lcd.Μακαρι να εχεις δικιο γιατι ειναι το μονο πραγμα που θα με ξενερωνε σε αυτο το κινητο! Οκ, ισως και το οτι δεν εχει capacitive keys αλλα απο τη στιγμη που τα hard keys ειναι απαραιτητα για υποβρυχιες λειτουργιες χαλαλι!

VasiliSIII

Αν βγει αυτο σε mini το θέλω τρελά…για δεύτερο, μιας και το “κινητό” που θελω είναι το Note 3!

Νιο

Αν φημιζεται για κατι η σειρα galaxy ειναι για την amoled… Κριμα που δεν την εχει.. Ισως να μην ειναι πολυ ανθεκτικη.

Ζαφειρης

no amoled no galaxy

κριμα γιατι αισθητικα μ αρεσει περισσοτερο απο το απλο

aris.

Δεν μ’αρέσει!

Ιωάννης

Η Samsung αντικειμενικά,δεν θα φτιάξει ποτέ ωραίο κινητό..

Teo

Μάλλον ήρθε η ώρα να πάρω στη γυναίκα μου ένα high-end smartphone(και να μην φοβάμαι μήπως και το καταστρέψει από την πρώτη βδομάδα).Όσο για μένα..θα μείνω με το παλιό και ξεπερασμένο NOTE II μου και θα περιμένω το NOTE III.

Jacob

Ασχημο και επεσαν τα spects. Να ρωτησω ρε @Teo, που ειναι το Ζ<S4, εκτος του επεξεργαστη που ειναι 0,001% πιο γρηγορος του S4 (και πεφτει η μπαταρια στο 3ωρο [απο εγκυρες πηγες]) ?? Ή μηπως οι air-ματιες που ειναι εκνευριστικες (γτ μπερδευεται το κινητο[παλι απο εγκυρες πηγες]).

Τεσπα, η Sammy οπως παει θα βγαλει 40 S4, μπας και ξεπερασει (πραγματικα!) το ONE & το Z. αλλα μπας, ή πιο αχημα τα κανει ή λιγοτερο ισχυρα ή και τα 2.

MEDS

Έχει LCD και 8 mpx κάμερα για να πωλείται στην ίδια αν όχι μικρότερη τιμή με το S4 το “κανονικό” (αν το πούμε έτσι).

ghad21

jacob” Εκτειθεσαι με αυτα που λες!Ποια κινητα να ξεπερασει η σαμμυ αυτα που την βλεπουν με τα κυαλια?Με εκανες και γελασα μπραβω σου!!!

Jacob

*Εκτιθεσαι, *μπραβο.
Δεν μου απαντας ομως.. σε Τι ειναι Πραγματικα καλυτερο το S4 απο τα Ζ & Οne? Ακουω(ή Βλεπω συγκεκριμενα)… και μη μου γραψεις τα spects και τα gestures του plz. Προσεχε τι ρωταω. (και για αλλους που πιθανον να απαντησουν).

ghad21

Ετσι προχειρα πολυ καλυτερη καμερα, καλυτερος επεξεργαστης,αποσπωμενη μπαταρια,gorrila glass 3,android 4.2.2 out of the box, πολυ πιο ανθεκτικο σε κακουχιες,καλυτερη μπαταρια βλεπε αποτελεσματα gsmarena,καλυτερο sar,πιο κομπακτ διαστασεις, και απλα η καλυτερη μακραν οθονη στον κοσμο.Σου φτανουν ολα αυτα?YΓ. Η ορθογραφεια σε μαρανε.

ghad21

Και δε σου γραφω για τα gestures οπως λες και για το θερμομετρο και το υγρασιομετρο γιατι απλα εκει η samsung κανει επιδειξη τεχνολογιας και αν τα ειχαν αυτα τα αλλα θα εκανες ουαου!Αλλα οσα δεν φτανει η αλεπου…….

el-delamounpan

Αρχισαν παλι οι κορομαχιες….!!! ρε καταλαβετε το η SAMSUNG ειναι τοσο μακραν μπροστα που ολοι οι αλλοι οχι δεν την φτανουν σε πωλησεις ουτε σε τεχνολογια ουτε σε πρωτοτυπια εφαρμογων ουτε σε αξοιοπιστια σε servise σε !!! ΤΙΠΟΤΑ !!! παρτε το χαμπαρι ειναι κολοσσος Η SONY ολο και κλεινει εργοστασια απολυει κοσμο H HTC προσπαθει να ανεβει κανενα σκαλι και ολο στη προσπαθεια μενει….και οσο πανε ολοι θα κοιτανε τη SAMSUNG οχι απλα με τα κυαλια αλλα με τηλεσκοπιο τη καθεστε και τρωγεστε οτι και να βγαλει η SAMSUNG θα ανεβαζει ακομα πιο ανετα τη διαφορα της

ghad21

Ενταξει κωστα.

el-delamounpan

Συμφωνω με τον ghad21

mouta76

Εξαιρετικο κινητο για αλλη μια φορα απο την samsung

Jacob

1)η μπαταρια του S4 δε κραταει πανω απο 3-4 ωρες , 2) ως επεξ. δε υπαρχει διαφορα στην εμπειρια χρησης 3) dragontail=7*gorilla glass 4)φωτογραφικη χειροτερη (βλεπε xmor, και πολλα εξτρα στο Ζ) 4)το πλαστικο της Sammy εχει ψηφιστει ως απο τα λιγοτερο ποιοτικα σε αντοχη (σπασιματα στην πλατη με το παραμικρο) 5) οθονη θεμα γουστου. Το μονο που σου δινω ειναι το 4.2 android.
–Α και παλι δε διαβασες καλα… Πραγματικες διαφορες ειπα. π.χ. Ηχεια One καλυτερο απο ολα.. και εχει νοημα και απτο αποτελεσμα.

Τεσπα καποιοι ειστε στενομυαλοι. Δε συνεχιζω. Κωστα με συγχωρεις αν η συμπεριφορα μου δεν ηταν η αρμοζουσα… (αν και παλεψα να κρατησω τους τονους χαμηλους)

simxat

https://www.dxomark.com/index.php/Mobiles/Nokia-808-PureView

Για δες jacob ενα αμιγος φωτογραφικο site που εχει το s4 και ουτε κατα διανοια υπαρχουν sony και htc

ghad21

1.διαρκεια μπαταριας s4 69h,one 48h,z 48h και ειμαι κατοχος του s4 και επαυξανω,2. εξαρταται τη εμπειρια χρησης εννοεις(δεν εχει και τιποτα απο τα καλουδια του s4 το one για να το επιβαρυνει)3.ασχολιαστο γελανε και οι πετρες,4.διαβασε και λιγακι το s4 φοραει τον exmor r με πολυ καλυτερη υλοποιηση απο το z και γενικα μιλαμε για το καλυτερο φωτοκινητο μετα το nokia 808(δες συγκριτικα και μετα μιλα)5.Και το htc και το sony γεμιζουν γρατζουνιες για πλακα σε αντιθεση με το s4(googlare το και δες το και αυτο)6.super amoled fhd απλα κορυφαια.Μονο καλυτερα ηχεια εχει το one και αμεσως μετα το s4, το z ειναι για κλαματα.Πιστευω πως πραγματι μετα απο ολα αυτα εγω ειμαι ο στενομυαλος και συ ο ανοιχτομυαλος!

Το htc one εχει gorilla glass 2 δηλαδη μια γενια πισω για να μην παραμυθιαζουμε τον κοσμο.

Jacob

69h χωρις χρηση και με 2 μπαταριες.. τα υπολοιπα δε τα σχολιαζω γιατι ηδη εχω απαντησει. (ασε τα google, εγω μιλαω για αληθινη χρηση)… Νταξει φιλε με ‘γεια το κινητο, ωραιο δε λεω αλλα οχι το καλυτερο οτι και να λες δεν εχει απολυτο πλεονεκτημα σε τιποτα.. συγκριτικα μπορει καπου να υπερεχει βεβαια.. αυτο θελω να καταλαβεις.. Δεν εχει κατι ουσιαστικο που δεν το εχουν τα αλλα. Ενω τα αλλα εχουν κατι που δεν εχει αυτο.. και τρεχει να τα καλυψει με 40 S4 διαφορετιικων επεξ. ή αδιαβροχων.. ή οτι αλλο θυμηθει… Τεσπα, ειναι ανωφελο ολο αυτο… Να το χαιρεσαι παντως (και δωσε το στον Κωστα για hands on να το ξεψαχνισει 😛 [αν και το εχω δουλεψει θελω να απολαυσω hands on ala Βλαχακης])

el-delamounpan

Ρε ghad21 τι καθεσε και εξηγεις στο jacob αφου ο κακομοιρης ειναι η μειονοτητα.Ολος ο κοσμος που αγοραζει το s4 κατι παραπανω ξερει απο τον ξερολα…!!! Το εχει παρει και οδερφος μου η μπαταρια του εινα ακρως ανωτερη απο το s3 που ειχε. Εγω απλα εχω παθει σοκ το ποσο καλυτερο εναι απο το note 2 που εχω εγω και καθετε και συγκρινει ο αλλος με το τιποτενιο το htc γιατι μπροστα στην SAMSUNG η HTC και η SONY ειναι απλα ενα τιποτα!!!!! ΚΑΙ οποιος διαφωνει δεν πειραζει ξυδακι υπαρχουν και τα επισημα νουμερα που αποδεικνυουν οτι ειναι στη κορυφη η SAMSUNG,,, ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ…!!!!

Tony Cool

@el-delamounpan
Ενω συμφωνω μαζι σου οτι πραγματι το s4 ειναι το καλυτερο κινητο αυτη τη στιγμη (ψιλοχαλαρα κιολας) οι λογοι για τους οποιους το προτιμας δειχνουν τρελο fanboyσμο.Δεν θα επρεπε να ενδιαφερει κανεναν απο εμας το ποσα κομματια πουλησε το ταδε μοντελο,τι ποσοστο της αγορας εχει η ταδε εταιρεια κλπ κλπ. Οποιος μας προσφερει την καλυτερη προταση για τις δικες μας αναγκες πρεπει να παιρνει και τα φραγκα μας.Αν αυριο μεθαυριο αυτην την προταση μου την προσφερει η apple,η nokia,η huawei,η η mls ποσως με ενδιαφερει.Μην παθιαζεστε με τις εταιριες,ουτε οικογενεια σας να ητανε ωρες ωρες!

el-delamounpan

Φιλε μου Tony cool παθιαζομαι γιατι τα τελευταια χρονια απο το S2, Note1, Note 2 μεχρι τωρα που εναι το S4 (και επετε To Νοte3 το οποιο και θα παρω) Ειναι η μονη εταιρια που με εχει καλυψει σε ολους τους τομεις internet, gaming, multymedia player, τηλεφωνικα δεν με ζαλιζει εχωντας ολα τα samsung που προανεφερα το μικροτερο sar, τα αλλα που περασαν απο τα χερια μου (nokia sonyericsson sharp iphone) μου ψηνανε το κεφαλι διοτι μιλαω και πολυ…Tην θεωρω (και ειναι Γιγαντας) και δεν με πειραζει το παραδεχομαι δεν εχω κομπλεξ ναι ειμαι fanboy της Samsung και νοιωθω υπερυφανος για οτι βγαζει τα τελευταια χρονια ειναι παντα πρωτη και ολες οι αλλες εταιριες την βλεπουν και τρεχουν τα σαλια τους….!!!!

keysmith

Διαστάσεις: 139.7×71.3×9.1 χλστ.

όλο και πλησιάζει τις διαστάσεις μιας κόλας a4 :p

Αυτά δεν είναι κινητά, μικρές ταμπλέτες είναι. Τωρα και σε αδιάβροχες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S22 Samsung Galaxy S22 Ultra

Galaxy AI: Επίσημο! Έρχεται στη σειρά Galaxy S22, τα tablet Tab S8 και τα foldable του 2022

Το Galaxy AI παρουσιάστηκε με τη σειρά Galaxy S24 και στη συνέχεια η Samsung το κυκλοφόρησε στις ναυαρχίδες του 2023.