Samsung Galaxy S4 και S4 mini Black Edition με πλάτη a la Note 3

Η Samsung ανακοίνωσε τις νέες εκδόσεις των Galaxy S4 και Galaxy S4 mini σε μαύρο χρώμα και με πλάτη από πλαστικό τύπου δέρμα στη σχεδιαστική γραμμή που πρώτο το Galaxy Note 3 έκανε μόδα! Η μόνη αλλαγή στα δύο νέα Black Edition Galaxies είναι αυτή, η εξωτερική. Κατά τα άλλα διατηρούν όλα τα γνωστά τεχνικά τους χαρακτηριστικά.

, Samsung Galaxy S4 και S4 mini Black Edition με πλάτη a la Note 3

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

34 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Χρήστος

Και η τιμή θα αλλάξει φαντάζομαι.. Α ρε σάμμυ, μυαλό δεν βάζεις… Άν και το S5 είναι απο πλαστικούρα και πάλι, και με τον ανταγωνισμό να έχει ανέβει (G3,Z2,) προβλέπω ο ”βασιλιάς” του android να αφήνει τον ”θρόνο” του..

Darth

ελεοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς οχι αλλο οχι αλλοοοοοοοοοο φτανειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Kilplix

δεν ειμαι καμμιας εταιριας οπαδος.. αλλα ελεος πια αυτη η samsung….καθε μερα καινουργιο κινητο καταντησε εμετος

xtekto

Ρε παιδιά αν είναι δυνατόν, λες και σας αναγκάζουν να τα αγοράσετε όλα..!!! Βάζει σε 2 κινητά διαφορετικό πίσω κάλυμμα, δεν βγάζει καινούργιο μοντέλο!

SpyrouS

Μα φιλε xekto αυτο ακριβως λεμε!Λανσαρει καινουργιο τηλ ενω εχει ακριβως το ιδιο με διαφορετικο καλυμμα!!Ας εβγαζε εξτραδακι το καλυμμα ρε συ..

Χρηστος

Επιτελους ενα κινητο της sammy που μοιαζει ωραιο!
Απο τα πλαστικα χιλιες φορες να το προτιμησω!
Με τον 800αρη θα ερθει?

Sot11

Αχ samsung! Δεν σταματάει ποτέ να με εκπλήσσει….. Δυσάρεστα! Απο το κακό στο χειρότερο..

xtekto

Σαφώς και θα ήταν καλύτερα να το κάνει όπως λες spyrous..!!!! Απλά διαφωνώ με τα τόσο αρνητικά σχόλια για ένα τέτοιο μικρό θέμα!! Αν π.χ. ερχόταν να βγάλει αυτή τη στιγμή το σ4 και σ4 μίνι και με διαφορετικά specs, τότε ναι θα το θεωρούσα λάθος της σίγουρα!

tarif16

τεραστια επιτυχια η δερματοπλαστικουρια….να μην το βαλει και σε καναδυο συσκευες ακομα?

Billys

Πολυ απλα… εχει ακομα τεραστιο αποθεμα σε S4 και επειδη βγαζει το S5 τωρα ψαχνει τροπους να διωξει στοκ… ετσι μου φαινεται.. ή αλλιως το κανει οπως τα αυτοκινητα… λιγο πριν το καινουριο μοντελο βγαινει ενα επετειακο μοντελο…. Τεσπα παντως ωραιο φαινεται αλλα ακομα υψηλη η τιμη του τουλαχιστον σε καταστηματα μεγαλα και οχι σκρουτζαδικα…

Γιωργος

εχω βαρεθει πραγματικα να μπαινω σε καθε αρθρο και να βλεπω ασχετα σχολια και κριτικες…παιδια ξυπνηστε εταιριες οπως Samy LG Apple κτλ ξερουν πολυ καλα τι κανουν… τι νομιζετε μωρε οτι ειναι εταιριες με απλα γραφειακια?!?! οχι βεβαια μεσα σε αυτες δουλευουν ισχυρα μυαλα και σε θεμα σχεδιασμου και σε θεμα τεχνολογιας και σε θεμα προμοσιον-διαφημισης-πωλησεων. αν ησασταν στη θεση τους θα καταλαβαινατε γτ κανουν οτι κανουν οποτε μιας και δεν ειστε γτ αντι να σκεφτεστε καθεστε και κριτικαρετε ολοι την ωρα συμφωνα με τα γουστα σας θα ηταν καλυτερο να σταματησετε για ολους μας!!! οποιος διαφωνει μαζι μου θα χαρω πολυ να ακουσω την γνωμη του!!!

μακης

Ρε παιδιά ας ήμαστε λίγο σοβαροί…τι έκανε δηλαδή η samsung Που σας πείραξε τόσο?έδωσε μια ακόμα επιλογή στους καταναλωτές.όταν έβγαλε η Apple το iPhone το 4 σε άσπρο ένα χρόνο μετά Δεν πείραξε κανέναν(τυχαίο παράδειγμα).ξεκολλάτε πια!

Jimis

@Μάκη μαλλον δεν είσαι καθολου ενημερωμένος…
Η Apple ανακοίνωσε από την αρχή το άσπρο χρώμα…απλά λόγω προβλημάτων στην παραγωγή βγήκε πιο μετά.
Η Samsung κάθε μέρα κάνει παραλλαγές στα κινητά της και χαίρεται(;).
Δηλαδή πχ το S3 Active κτλ που ανακοίνωσε για πιο λόγο να μην τα ενσωμάτωνε όλα σε ένα; Ή από την στιγμή που το καπάκι βγαίνει στο S4 γιατί να βγάλει “καινούργιο” κινητό και να μην βγάλει απλά την επιλογή αυτή σε καπάκι και να το αγοράσει καποιος;
Απλά νμζ ότι πλεον το κάνει για να ασχολούνται σχεδόν σε καθημερινή βάση τα τεχνολογικά site.
Αυριο θα βγάλει πχ το Samsung Galaxy S4 mini Neo που πχ θα εχει μια άλλη οθόνη…
Δηλαδή ελεος! Θέλει να “μπει” σε τόσες αγορές που τελικά δεν καταφέρνει τίποτα…
Γνώμη μου παντα.

Δημήτρης Μ
xtekto

Γιώργο συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!!!

Jimis

@Μακης
Φίλε μου κάνεις λάθος… Η Apple ανακοίνωσε από την αρχή το άσπρο χρώμα,απλά λόγω προβλημάτων με τους αισθητήρες άργησε,και βγήκε πιο μετά.

Η Samsung κάθε μέρα βγάζει κάτι “καινούργιο” και χαίρεται(;).
Δηλαδή πχ το Samsung Galaxy S3 Active,κτλ που ανακοίνωσε μετά το S3 δεν μπορούσε να κάτσει και να τα ενσωματώσει σε ΕΝΑ κινητό που θα ικανοποιεί τα πάντα;
Δηλαδή αυριο παίζει να βγάλει Samsung Galaxy S4 Beo με μια λίγο πιο διαφορετική οθόνη…
Απλά νμζ ποτό η Samsung ακολουθεί αυτό τον τροπο για να ασχολουνται σε καθημερινή σχεδόν βάση με τις “καινούργιες” ανακοινώσεις της.

Θέλει να εισέλθει σε τόσες αγορές που τελικά δεν καταφέρνει να επικεντρωθεί σε μια…

Γνώμη μου.

NICK THE GEEK

Επιτελους βγηκε η πολυαναμενομενη 1.987.524 συσκευη απο την samsung !! Ετσι

chris

Πολύ πιο όμορφο από το κανονικό μου φαίνεται. Θα ήταν η επιλογή μου από τα S4.

Γιώργος Μ

εμένα προσωπικά μου αρέσει πιο πολύ από το απλό s4.το όρο είμαι κάτοχος. του g2 Δεν σημαίνει οτι πρέπει να θαβω οτι βγάζει μια άλλη εταιρεία..καλό θα ήταν να το καταλάβουν αυτο και μερικοί αλλοι

Αποστόλης Ρόδος

Όντως πολύ πιο ωραία από τα πρώτα design… Και πιο σκούρο… (Το μαύρο είναι ΜΑΥΡΟ και δεν έχει αποχρώσεις).
Σε ότι αφορα την κίνηση της με αφήνει αδιάφορο απλά… αλλά αν θα διάλεγα κάποιο S4 πιθανότατα θα έπαιρνα αυτό.

Panos

Τωρα κατι κανουμε.

KostasB

Υπάρχει περίπτωση να βγει ως ανταλλακτικό για τα υπάρχοντα μαυρα S4 και να ταιριάζει το χρώμα τους;

πανος

Το θέμα είναι άλλο και δεν νομίζω να το έχουν καταλάβει πολλοί. Εφόσον έκαψε το χαρτί του δέρματοπλαστικο καλύμματος στο s4 προσωπική μου γνώμη είναι ότι δεν θα το δούμε στο s5.. Και αυτο μόνο καλό μπορεί να είναι…

Dimitrinho

Ακομη ασχολειστε με αυτο το πλαστικο σκουπιδι που λεγεται samsung;

mitsos 789

Δεν ειμαι της samsung μιας και εχω το φανταστικο lgg2, αλλα να μας ενοχλει το πλαστικο καπακι εχει καταντησει γραφικο. Μιλαμε για τηλεφωναρα και δε με νοιαζει τοσο το υλικο της πλατης οσο τα χαρακτηριστικα. Αν ηθελα αυτοκινητο θα ζητουσα μεταλλο. Για μια συσκευη για ενα δυο χρονια που θα της εχεις κ θηκη, λιγο σε νοιαζει.

akisibiza83

ελεος εβγαλε μια νεα εκδοση του s4 η samsung κ τα αρνητικα σχολια δινουν κ παιρνουν λες κ υποχρεωσε κανεναν να το παρει . η μονη διαφορα ειναι στο πισω καλυμμα . προσωπικα εχω βαλει στο s4 μου πισω καλυμμα carbon-fibre αγορασμενο απο ebay με 7 ευρω κ με αφηνει παγερα αδιαφορο αυτη η εκδοση μιας κ η αισθηση που παιρνω απο τη συμβιωση μαζι του ειναι υπεροχη . μην κολλατε σε λεπτομερειες . φιλικα

akisibiza83

α κ προσωπικα μου αρεσει αυτο το πλαστικοδερμα μπορει να αγορασω αυτο το γνησιο καλυμμα με κανα 10ευρο ετσι για αλλαγη. κ κανα δυο μπαταριες κ κανα δυο sd card των 64 gb για να μη βαριεμαι με τα 12 του g2 κ το αγχος της συνεχους φορτισης χαχαχαχαχα

MYRTW

Εντάξει αντί να κοιτάξει η samsung να μειώσει τις τιμές της η να φτιάξει καμια μπαταρία που να κρατάει πάνω από μισή μέρα οι ποζεριες της ελειπαν

afe

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι σας ενοχλει τοσο που η καθε εταιρια εχει αλλη πολιτικη.Αν εβγαζε η καθε εταιρια ενα κινητο θα ειχαμε δεκα κινητα τον χρονο να ασχολουμαστε και οι καταναλωτες θα ειχαν λιγοτερες επιλογες.Να γκρινιαζετε για ελλειπη αναπτυξη σε καποια specs το καταλαβαινω,αλλα οχι επειδη η μια εταιρια βγαζει 100 μοντελα και η αλλη ενα.Η αγορα μεγαλωνει,διαλεξτε και παρτε.Το αν ειναι επιτυχημενη η πολιτικη της καθε εταιριας το δειχνουν οι πωλησεις.Οταν αυτοι βγαζουν δις,πειτε τους εσεις οτι δεν κανουν καλη δουλεια και αν πιστευετε οτι σας κοροιδευουν μην αγοραζετε.απλα και ωραια.

KATERINA

Το θέμα είναι ομως οτι δεν πάει να αλλάξει κάποια πράγματα που είναι τραγικά πχ οι μπαταριες της αλλά ασχολείται με την επένδυση

g.k

ΤΟ ΟΤΙ ΠΟΥΛΑΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗ 60 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ,ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΟΣΟΙ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΝ ΤΟ…ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΣΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΤΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ!!! Η SAMSUNG KAI H APPLE ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ. ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΟΠΑΔΟΙ,ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΛΕΜΕ. ΤΟ GALAXY S4 ΕΙΝΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΑΡΑ ΚΙ ΑΣ ΔΕ ΦΤΑΝΩ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΩ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑΣΤΙΚΑ.ΑΚΟΥ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΤΟ ΚΑΛΛΥΜΝΑ ΤΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ SPECS…ΤΙ ΜΕΓΑΛO ΜΕΙΟΝ!!!

konstask

Αυτο που βλέπω εγώ είναι ότι εκτός απο φανατικούς apple funboys υπάρχουν και φανατικοί samy haters. Τί κακό έκανε? Όπως πολλές εταιρίες τελευταία που βγάζουν τα κινητά τους μετά απο κάποιο διάστημα και σε άλλα χρώματα ( HTC, NEXUS 5….) η Samsung έβαλε ψευτοδέρμα και τι έγινε?άλλη μία επιλογή για τους καταναλωτές ναι ακόμα αγοράζουν πολύ το S4 και μετά απο ένα χρόνο. Απευθύνεται σε πολλές αγορές παγκοσμίως πόσα S4 έχει πουλήσει σε ένα χρόνο? Αν η τακτική αυτή είναι λάθος και είχαι αντίκτυπο στις πωλήσεις της θα την είχαν σταματήσει καιρό τώρα.

aggelos

παληκαρακια η samsung πουλαει τα μισα τηλεφωνα στο κοσμο τι να της πειτε τωρα.καλα εκανε κ το πλασαρε ως νεο τηλεφωνο να διωξει το στοκ της απλα ειναι τα πραγματα.και οχι δε μας ενοχλουν οι πολλες επιλογες οι λιγες μονο μας ενοχλουν για ευνοητους λογους.κι οσοι δε θελετε πλαστικουρα φατε ακτινοβολια (sar) στο κεφαλι κατα μια μοναδα μεγαλυτερο μπας κ καει το ηδη καμμενο μυαλο σας.

ΛΑΜΑ

παιδια galaxt s4 mini ή sony xperia sp;;;πειτε μου,βρισκομαι μεταξυ αυτων των 2 midrange κινητων!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.