Samsung Galaxy S4, Android 5.0 Lollipop vs Android 4.4.2 [video]

Την προηγούμενη εβδομάδα είδαμε ένα μικρό preview του Android 5.0 Lollipop το οποίο έτρεχε στο Samsung Galaxy S4. Το Android Lollipop θα έρθει στην περσινή ναυαρχίδα της Samsung μαζί με το TouchWiz Nature UX3.0. Αναμφισβήτητα το νέο look του UI είναι αρκετά διαφορετικό από το τωρινή μορφή του. Το preview είναι ιδιοκτησία του SamMobile και έχει ακόμη αρκετά προβλήματα και bugs να διορθωθούν.

Ωστόσο μας δείχνουν τις διαφορές μεταξύ του νέου και παλιού TouchWiz για το Samsung Galaxy S4 δείχνοντάς μας δυο συσκευές να τρέχουν το νέο Android 5.0 με το νέο TouchWiz και το παλιό TouchWiz. Ο dialer, η εφαρμογή μηνυμάτων, οι ρυθμίσεις, το κομπιουτεράκι και το ρολόι είναι μερικές από τις αλλαγές που γίνανε στο interface.

Πως σας φαίνεται η αλλαγή;

samsung galaxy s4 lollipop, Samsung Galaxy S4, Android 5.0 Lollipop vs Android 4.4.2 [video]

samsung galaxy s4 lollipop, Samsung Galaxy S4, Android 5.0 Lollipop vs Android 4.4.2 [video]

samsung galaxy s4 lollipop, Samsung Galaxy S4, Android 5.0 Lollipop vs Android 4.4.2 [video]

samsung galaxy s4 lollipop, Samsung Galaxy S4, Android 5.0 Lollipop vs Android 4.4.2 [video]

samsung galaxy s4 lollipop, Samsung Galaxy S4, Android 5.0 Lollipop vs Android 4.4.2 [video]

samsung galaxy s4 lollipop, Samsung Galaxy S4, Android 5.0 Lollipop vs Android 4.4.2 [video]

samsung galaxy s4 lollipop, Samsung Galaxy S4, Android 5.0 Lollipop vs Android 4.4.2 [video]

samsung galaxy s4 lollipop, Samsung Galaxy S4, Android 5.0 Lollipop vs Android 4.4.2 [video]

samsung galaxy s4 lollipop, Samsung Galaxy S4, Android 5.0 Lollipop vs Android 4.4.2 [video]

samsung galaxy s4 lollipop, Samsung Galaxy S4, Android 5.0 Lollipop vs Android 4.4.2 [video]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

34 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Tom

Πολυ ομορφο και ξαναπεταω την ιδεα μου για την black edition με τον snap800. Πιστευω οτι ειναι μια πολυ καλη προταση. Απο την αλλη το G2 θα αναβαθμιστει κι αυτο και μαλιστα εκαναν και price drop στα 350 τιμη καταλογου. Αν το G2 παρει (που πιστευω οτι θα γινει) το νεο UI με την lollipop μιλαμε για 2 υπερπληρη κινητα που πια δεν τους λυπει ενα ομορφο UI. Πιστευω οτι το νεο στυλ του touchwiz ειναι πολυ ομορφο και βεβαια η LG ακουσε πολυ καλα λογια για το UI redesign που εκανε.

anonis

Ρε…πάνε καλά;Τι ασπρίλα είναι αυτή;👎

Tsaki

Είναι μία μίξη του UI του S5 και του νέου UI που έχει η LG στο G3…ακόμα και στα χρώματα.
Πολύ όμορφο πάντως και στο S4.

Theo

@anonis Τόσο καιρό λέγαμε για την μαυρίλα του TW και τώρα μας χαλάει κι αυτό. Μπράβο στην σάμσουνγκ που αν κι άργησε πάρα πολύ έδωσε το νέο UI.

Γιώργος Κ.

Το μόνο κακό είναι ότι τα πιο πολλά κινητά της Σαμ έχουν s amoled οθόνες κάτι που σημαίνει ότι έχουν μικρή κατανάλωση μπαταρίας στο μαύρο φόντο και μεγάλη σε άσπρο φόντο..

Σωτήρης

Εσχος όλη αυτή η άσπρηλα πρώτον αυτό και δεύτερον παρατηρήστε στο βίντεο πόσο ποιο γρήγορα πέφτει η μπαταρία στο Lollipop με όλη αυτή την ασπρηλα ελπίζω να μην είναι έτσι μέχρι την επίσημη κυκλοφορία

vagelis

Οπως λεει κι ο Γιωργος ολο αυτο το ασπρο σε s amoled δεν θα βγαζει μιση μερα. Θα πεσει πολυ κλαμα για τις μπαταριες

John

Το Galaxy Note 2 θα παρει update για Lollipop? Εχει κ αυτο 2GB RAM οποτε γινεται καλλιστα…

Spyros

John Δεν πρόκειται να πάρει το update το note 2 επειδή έχει περάσει η κάλυψη των 18 μηνών για updates που δίνει η Samsung

Theodore.

Συμφωνω,η ασπριλα με σκοτωνει.Ουστ.

Theodore.

Spyro,και η XDA,δεν θα κανει τιποτα;

Goblin

το θέμα είναι να είναι πιο ελαφριά από την υπάρχουσα 4.4
όλα τ’άλλα παλεύονται κάπως

GT-I9506

ενταξει καλο φαινεται απο φωτος κλπ απλα το ασπρο σε super amoled ειναι απλα ενα αδυναμο σημειο μιας και με ακομα φουλ φωτεινοτητα φωτιζει το μισο περιπου οσο για την μπαταρια οκ μπορει να καταναλωνει παραπανω το λευκο απο το μαυρο μενου αλλα γιατι ολη μερα στο μενου θα εισαι και στις ρυθμισεις? so what? βαλε μαυρη ταπετσαρια μπροστα και εισαι κομπλε! Ας ειναι καλοφτιαγμενο και να μην εχει Bugs και ειμαι υπερευχαριστημενος γιατι το s4 ειδικα με τον 800αρι (και οχι μονο βεβαια) ειναι ενα απο τα καλυτερα κινητα της αγορας με βαση το ποσο κοστιζει τωρα ας πουμε… (προσωπικη μου αποψη). Ελπιζω να μη μας ριξει κανα πιστολι η samsung και πανε τα ονειρα χαμενα…! αν ολα πανε καλα ποτε λετε να την παρουμε κλασικα ιουνιο-ιουλιο οπως πηραμε την Kitkat? παντως απο 4.2.2 σε 5.0 δεν ειναι και λιγο μη τα θελουμε ολα λιγα κινητα πηραν τοσες αναβαθμισεις….!!!

Spyros

Theodore Θεωρώ πως θα το κάνουν port σίγουρα γιατί είναι ακόμα καλό κινητό αλλά μπορεί να αργήσουν…

Λεωνιδας

Για όσους λένε κοίτα πόσο πιο γρήγορα πέφτει η μπαταρία του S4 με Lollipop, εγώ βλέπω πως εξαρχής υπήρχε στην σύγκριση μια διαφορά περίπου 10% η οποία διατηρήθηκε κιόλας… Επίσης δεν είναι final έκδοση και αν και δεν περιμένω πολλές διαφορές αισθητικά, πιστεύω πως θα βελτιωθεί λίγο ακόμα η γενικότερη απόδοση και η διάρκεια της μπαταρίας. Ένα είναι σίγουρο πάντως, ότι τα λευκά θα επιβαρύνουν την κατάσταση. Τώρα αν η Samsung καταφέρει να κάνει το κινητό να εξοικονομεί ενέργεια από άλλους τομείς, θα το ανακαλύψουμε στους επόμενους μήνες.

Bdef

iphone oriented 🙁

Spyros

Theodore.Πιστεύω ότι θα κάνουν port την rom στο xda γιατί είναι μια πολύ καλή συσκευή ακόμη αλλά το θέμα είναι ότι λογικά θα το κάνουν από τις αρχές του 2015…

Γιαννης

Eπιτελους εχω το galaxy s4 ποτε θα την παρουμε την αναβαθμιση?=D

manolinio7

ασχημο το ασπρο backround, σα νοσοκομειο ειναι.. αν δε κανει εξοικονομηση μπαταριας τοτε μου ειναι αχρηστο και ασχημο, μια χαρα δουλευει τωρα

Dam

Η Sony έχει παρόμοιο UI από την 4.1 😛

gio

@ Tom
εμενα δεν με εχει χαλασει σε ασπρο παντως το ι9506 και συμφωνο οτι αυτες οι 2 συσκευες θα προσθετα και το νεο μοτο Χ (αλλα με διπλασια τιμη) εχουν το καταλληλο μεγεθος οθοναρες επεξεργαστες πληρες και κοντραρουν στα ισα συσκευες με διπλασια η τριπλασια τιμη

dimitris

Το οτι στην ιδια ωρα που εκανε αυτα που εκανε επεσε ι διπλάσια μπαταρια το πρόσεξε κανεις..?

seas

Πολύ ωραίο αυτό το νέο UI αλλά η αλήθεια είναι πως τα Samsung κινητά έχουν s amoled screen, και αυτό λειτουργεί ως εξής: Στην άσπρη οθόνη σπαταλούν πολλή μπαταρία και στην μαύρη ελάχιστη, επομένως αυτό θα σπαταλάει πολλή μπαταρία. Θα γίνει μεγάλο χάος σας το λέω!

Agnostos13

Ρε τι μου θυμιζει…

X

Έχουν μια μανία αντιγραφής του Iphone και συγκεκριμένα του IOS (7&8) που ακόμη και όταν η Apple κάνει Μα…ίες την αντιγράφουν και εκεί 😉

Theo

@X Πες και σε εμας εδω που δεν βλεπουμε καλα, που ακριβως μοιαζει. Γτ εγω βλεπω οτι το ios 7 μοιαζει με τον TW (σερνεις το δαχτυλο απο κατω προς τα πανω κτλ). Ελεος πια με το κολλημα που εχουν καποιοι να μας πεισουν οτι η σαμσουνγκ αντιγραφει.

Vasilis

i9506 και μου αρεσει που θα παω στο lollipop. Ελπίζω να μας δωσουν και το ultra power saving αλλα το βλεπω χλωμο. Ερωτηση downgrade γινεται η μπα?

Πανος

Ενα θεμα που προεκυψε με το κινητο μου.

εκανα αναβαθμιση λογισμικου και εγκατεστησα την εκδοση android 5.0.1

το τηλεφωνο λέιτουργει δουλευει κανονικα το μονο προβλημα π εχω ειναι με την Touchwiz οταν παω να κανω καταργηση απ την αρχικη οθονη μια εφαρμογη μου βγαζει σαν μηνυμα : Η ΑΡΧΙΚΗ TOUCHWIZ ΔΙΑΚΟΠΗΚΕ  και το τηλεφωνο κρασαρει ομοιως το ιδιο γινεται οταν παω να βγαλω εφαρμογη στην αρχικη οθονη.Παρακαλω διορθώστε το. …το ιδιο πρόβλημα εχει δημιουργηθεί σε πολλα s4….ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.

βασιλης

Θα ηθελα να ρωτησω αν εχετε καποια ενημερωση με το προβλημα με Touchwiz που αντιμετωπιζω κι εγω μετα την αναβαθμιση σε 5.0.1.Μηπως εσυ Πανο το διορθωσες?Κι αν ναι,πως???
Γενικοτερα παντως δεν μπορω να καταλαβω αν κατι πηγε στραβα στην ενημερωση και ολα μου φαινονται ελλατωματικα η’ ολη αυτη η ‘αηδια’ ειναι οντως αυτο που πραγματικα σχεδιαζαν να παρουσιασουν!
Ευχομαι να παρω απο καποιον μια απαντηση γιατι ειναι πολυ εκνευριστικο το συγκεκριμενο προβλημα!!!

Ευχαριστω!

Αμάντα

Καλησπέρα! Έχω το s4 με το καινούριο λογισμικό,παρατηρώ όμως ότι έχει διαφορά μικρά προβλήματα και θα ήθελα αν κάποιος ξέρει αν μπορεί να με βοηθήσει. Θέλω να αλλάξω τη φωτογραφία του φοντου αλλά δυστυχώς είτε πατήσω στο background είτε πατήσω αλλαγή φοντου μου ενημερώνει μόνο τη φωτογραφία στην οθόνη κλειδώματος. Γνωρίζει κάποιος γτ το κάνει αυτό και πως μπορώ να το αλλάξω?

Γαβριήλ

έχω το S4 και μετά το android 5.0.1 αργει να συνδεθει με την συσκευή Vodafone Full Σήμα. Μπορώ να κάνω κάποια ρύθμιση που μου διαφεύγει;

billys

μια μπουρδα και μιση ειναι αλλα τελος παντων δεν θα βγαλουμε ακρη… αναθεμα την ωρα και την στιγμη που το πατησα.. ξερει κανεις πως μπορω να βαλω το παλιο λογισμικο?? η τουλαχιστον εστω αν υπαρχει καποια επιλογη να αλλαζουμε εμεις το χρωμα στο μενου και ο καθενας να βαλει αυτο που τον βολευει.. τα θελουμε τα ματια μας…

Nikos

Ξερει καποιος να μου πει γιατι δεν μου λειτουργει το wi fi στο s4 μολις εκανα την τελευταια αναβαθμιση

Tassow

Παιδια δεν ξερω τι θερμοκρασιες θα παιζουν αν ζεσταίνατε πιο πολυ απο 4.4.2.
Εγω παντος ακομη δεν την εχω ριξει την αναβαθμιση και το σκεφτομαι πολυ…!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.